Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πανζουρλισμός με το... βρακί του Μπίμπερ







Το έκανε πάλι το θαύμα του ο 17χρονος ποπ σταρ, ο οποίοςέκανε τις θαυμάστριές του να τα χάσουν, όταν χωρίς να τα καταλάβει φανέρωσε το εσώρουχό του.





Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) γύριζε χθες το εορταστικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει τα Χριστούγεννα το τηλεοπτικό σόου Today. Όταν τελείωσε λοιπόν, αποφάσισε να ξεκουραστεί για λίγο και κανόνισε να πάει με τους άντρες της ασφάλειάς του για φαγητό στο "Serendipity 3".





Σωστός ιππότης ο Τζάστιν Μπίμπερ βοηθά την αγαπημένη του, Σελένα Γκομέζ, να προχωρσήσει στο κόκκινο χαλί.


Εκεί, όπως ήταν φυσικότον περίμεναν στρατιές από τις θαυμάστριές του, οι οποίες τον φώναζαν προσπαθώντας να κλέψουν μια φωτογραφία, ή –ακόμη καλύτερα- μια ματιά.


Εκείνος, διακριτικός, χαιρέτησε το πλήθος και κάθισε στη θέση του με πλάτη σε μια τζαμαρία που "έβλεπε" στον κήπο. Ε, αυτό ήταν…


Όπως κάθισε ο Τζάστιν κατέβηκε λίγο το παντελόνι του και φάνηκε το βρακάκι του. Μια από τις θαυμάστριες με μάτι γερακιού το "τσάκωσε" και άρχισε πρώτη το ουρλιαχτό.


Αυτό που προκλήθηκε τις αμέσως επόμενες στιγμές δεν περιγράφεται, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Υστερία, φωνές και τσιρίδες γύρω από έναν χαλαρό Μπίμπερ ο οποίος ατάραχος απολάμβανε το δείπνο του.


Κατά τα άλλα, δεν είναι και λίγα αυτά που τον έχουν "βρει" τον τελευταίο καιρό, τον νεαρό τραγουδιστή, ειδικά σε ό, τι αφορά την ιστορία με την 20χρονη γυναίκα που τον σέρνει στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι εκείνος είναι οπατέρας του 3 μηνών μωρού της.


Ο Μπίμπερ έχει αρνηθεί από την αρχή τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ούτε που έχει γνωρίσει ποτέ την Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater), όπως είναι το όνομά της. Μάλιστα δέχτηκε να κάνει ένα τεστ πατρότητας για να αποδείξει του λόγου το αληθές.


Το τεστ DNA, όντως έγινε στην αρχή της εβδομάδας, όμως η Γίτερ και οι δικηγόροι της δεν το δέχονται και ζητούν να επαναληφθεί αμφισβητώντας την εγκυρότητά του.


Το γεγονός ότι το τεστ πραγματοποιήθηκε ενώ κανείς δεν είχε ενημερωθεί σχετικά και με άκρα μυστικότηταδεν ικανοποιούν τη Μαράια Γίτερ και ζητά κάτι πιο… επίσημο. Η "ετυμηγορία" αναμένεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger