Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

11 Ισπανίδες πιο σέξι από την Penelope Cruz


Μπορεί στην Ισπανία  η ανεργία να αγγίζει το 25%, αλλά οι συγκεκριμένες δεν θα χρειαστεί  ποτέ να στηθούν στην ουρά για τον  ΟΑΕΔ. Άσε που, αν τα πράγματα εκεί χειροτερέψουν, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ένα  ελληνικό κανάλι να τις αποκαταστήσει.

11, Natalia Mesa Bush, μοντέλo

Εδώ και 27 χρόνια, η 188 εκατοστών (την λες και θεόρατη) πρώην Miss Τενερίφη 2005 γυρίζει από ευρωπαική χώρα σε ευρωπαική χώρα και γδύνεται για χάρη περιοδικών, προσφέροντας πλατιά χαμόγελα στους άντρες αναγνωστές. Εξαιρετικά γνωστή στην Ιταλία, όπου έχει διαπρέψει ως τηλε-γλάστρα του Μπερλουσκόνι.

10, Triana Iglesias

Όταν το Ισπανικό Playboy έψαχνε την ιδανική υποψήφια για το εορταστικό του εξώφυλλο για τα 30 χρόνια λειτουργίας του, στράφηκαν σε εκείνη. Τυχαίο; Σαφώς και όχι, όπως αποδυκνύει το περασμα της από τα Maxim Βενεζουέλας και Κολομβίας, τα εξωφυλλά της σε Σουηδικά και Νορβηγικά περιοδικά και η 4η θέση που κατέλαβε στο Νορβηγικό Dancing with the Stars το 2009. Ναι, το κορίτσι μας (γεννημένη στο Όσλο από Ισπανό πατέρα) είναι εξαγώγιμο προιόν. Κάτι σαν το λάδι και την παέγια.

9, Elsa Pataky, ηθοποιός

Θυμάσαι την σέξι μπάτσο στο Fast Five; Η την σέξι ξανθιά δίπλα στον Samuel Jackson; Όχι; Δεν πειράζει. Η Ρουμανικής καταγωγής Elsa, στα 33 της πλέον, κάνει εδώ και χρόνια διεθνή καριέρα. Όπως η Penelope. Απλά χωρίς την ίδια επιτυχία. Παντρεμένη με τον Thor (όχι τον θεό, τον ηθοποιό) μένει μόνιμα στο Los Angeles, επιστρέφοντας στο πατρικό της στην Μαδρίτη για καμία αρπαχτή σε ευρωπαικές παραγωγές. Δεν της φαίνεται, αλλά είναι σούπερ μορφωμένη, με μπαμπά βιοχημικό, πτυχίο στην δημοσιογραφία και πέντε γλώσσες (Ισπανικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ρουμάνικα) στο τσεπάκι της.

8, Lucia Lapiedra, πορνοσταρ

Η συνταξιούχος ΄βασίλισσα του πορνό’ αποτελεί την Ιβηρική  εκδοχή της Jenna Jameson (στην οποία και μοιάζει). 30 χρονών πλέον –και μετά από μια πολύ δημόσια αποτοξίνωση από εθισμό στην κόκα- έχει αποκυρήξει τις μέρες που έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες, για χάρη της οικογένειας που έχει ξεκινήσει. Θρυλικές έχουν μείνει οι topless συνεντεύξεις που έπαιρνε στους δρόμους της Μαδρίτης και τα τηλεοπτικά της στριπτίζ.

7, Edurne, τραγουδίστρια

Η 25χρονη γκόμενα  του τερματοφύλακα της Manchester United, David de Gea, αποτελεί αντικείμενο λατρείας των Ισπανών. Ξεκινώντας από την 6η θέση του reality Operacion Triunfo το 2005, έχει καταφέρει να εκδώσει 3 best seller cd’s, ενώ προσεχώς θα πρωταγωνιστήσει στην ισπανική version του Grease.

6, Vanessa Romero, ηθοποιός
Γνωστή και  σταθερή αξία στην Ισπανική τηλεόραση, με μεγαλύτερο παράσημο τον ρόλο της  Ρακέλ στην σαπουνόπερα La que se avecinα. 33 χρονών πλέον, μοιάζει να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της από όταν τσίμπησε τον τίτλο Miss Ισπανία 1998.

5, Sara Carbonero, αθλητική ρεπόρτερ

Πως θα μπορούσε να λείπει από την λίστα η -27χρονη- πιο σέξι αθλητική ρεπόρτερ του πλανήτη (σύμφωνα με το FHM και την κοινή λογική), μόνιμα καβατζωμένη από τον Iker Casillas. H κλώνος της Adriana Lima γνώρισε την αποθέωση κατά την διάρκεια του Μουντιάλ 2010, με τις κακές γλώσσες να γκρινιάζουν ότι δεν παίρνει τα αποκλειστικά με το σπαθί της. Ε, και;

4, Paz Vega, ηθοποιός

Η μαμά από το ‘Θέλω και τη μαμά σου’ (επίσης η  Lucia του Sex and Lucia) συνεχίζει, στα 35 της και με τρια παιδιά, να αποτελεί την κυριλέ ένοχη απόλαυση κάθε Ισπανού. Ο ορισμός της Μεσογειακής ομορφιάς, με εξαιρετικό φυσικό στήθος και ταλέντο που δεν καταπιέζεται ακόμη και όταν παίζει απέναντι στον Adam Sandler, όπως στο Spanglish. Το γεγονός ότι ο μπαμπάς της είναι συνταξιούχος ταυρομάχος και η αδελφή της χορεύτρια του flamenco απλά είναι το κερασάκι ισπανικότητας στην τούρτα. Επίσης, εκείνη επέλεξε η L’Oreal για να αντικαταστήσει την Penelope Cruz ως εκπροσωπό της στην Ισπανία. Χρειάζεται να πούμε και άλλα;

3, Pilar Rubio, παρουσιάστρια

Πρέπει να είναι  πολύ ευχάριστο να βλέπεις ισπανική τηλεόραση, ιδιαίτερα όταν σε αυτή τριγυρίζει η 33χρονη Pilar, γνωστή ρεπόρτερ, γκόμενα του τραγουδιστή των Hamlet και all around celebrity. Ξεκίνησε ως φοιτήτρια οικονομικών, άρχισε να φωτογραφίζεται για περιοδικά, πήρε ρολίσκους σε ταινίες και μετά μπούκαρε στην τηλεόραση, κερδίζοντας τον τίτλο της καλύτερης ρεπόρτερ και ταυτόχρονα τον τίτλο της πιο σέξι Ισπανίδας για το 2008 και το 2009 από το Ισπανικό FHM.

2, Chrtina Pedroche, παρουσιάστρια

Το νέο αίμα της ισπανικής τηλεόρασης, μόλις 21 ετών, ήρθε να αντικαταστήσει την Pilar Rubio στην εκπομπή ‘Ξέρω τι κάνατε’ μετά από εντατικό audition. Έχει ήδη αφήσει εποχή με τις κοτσάνες που πετάει, παρόλο που διαθέτει και πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και έχει προλάβει να δουλέψει ένα χρόνο στην Electronic Arts. Στο δωματιό της έχει 40 λούτρινα ζωάκια και ένα τυχερό πλαστικό μικρόφωνο.

1, Paula Prendes, παρουσιάστρια/ηθοποιός

Κάτι σαν την  Ισπανίδα Ελένη Καρποντίνη (μελαχρινή, σέξι, χαριτωμένη, δεν φοβάται να κάνει πλάκα με τον εαυτό της). Απλά με μεγαλύτερο μπούστο. Στα 28 της  αποτελεί σταθερή τηλεοπτική αξία, ενώ είναι επίσης ραδιοφωνική  παραγωγός, sex columnist στο Ισπανικό FHM και –εδώ και μερικούς μήνες- πρωταγωνίστρια στην σαπουνόπερα Grand Hotel. Μόλις έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, δίπλα στον David Hasselhoff, στην κωμωδία Brain Drain 2/ Fuga de cerebros 2.






Η χαμένη Ατλαντίδα: η επιστροφή του μαΪλο

ΕΙΔΟΣ
Ξένη ταινία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60 λεπτά
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Κατά τη διάρκεια της πρώτης τους αποστολής, ο Μάιλο Θατς και η παρέα του ανακάλυψαν τη θρυλική βυθισμένη πόλη της Ατλαντίδας και έσωσαν το βασίλειο και τους κατοίκους του. Τώρα, ο Μάιλο, η Κίντα και η παρέα τους ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και βγαίνουν στην επιφάνεια. Εκεί ψηλά στις παγωμένες κορυφές των Νορβηγικών βουνών, η ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με γιγαντιαία θαλάσσια τέρατα, δυνατούς θρύλους και μυστηριώδη πνεύματα. Στη μέση της αποστολής τους, η Κίντα ανακαλύπτει τις αληθινές δυνάμεις της μαγικής κρυστάλλου της πατρίδας της. Καλείται τώρα να αποφασίσει αν πρέπει να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη της Καρδιάς της Ατλαντίδας ή να κάνει γνωστή τη λάμψη της σοφίας της και στον υπόλοιπο κόσμο.
ΗΘΟΠΟΙΟΙΑκούγονται οι φωνές των: Πέτρου Σπυρόπουλου, Καλλιόπης Ευαγγελίδου, Ηλία Πλακκίδη, Γιώργου Χριστόπουλου, Κατερίνας Γκίργκις, Τηλέμαχου Κρεβαϊκα
ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ
Ταντ Στόουνς, Τόμπι Σέλτον, Βίκτορ Α. Κουκ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Disney






Γιώργκας: «Αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα»

Ο Λούκας Γιώργκας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος της Δούκισσας Νομικού, μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και το Νικηφόρο.
Γιώργκας: «Αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα»

Σε ερώτηση της Δούκισσας, για το πώς αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση, ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος πέρσι μας εκπροσώπησε στο διαγωνισμό της Eurovision, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. 


Είχε τον Άγιο στο πλευρό του!



Σοβαρό τροχαίο μετά τον αγώνα ΑΕ Φαιάκων - Αυλιωτών είχε, στο δρόμο για Άη Μαθιά, ο διαιτητής του αγώνα - Σώθηκε από θαύμα, όταν το αυτοκίνητό του πήρε τούμπα και "καρφώθηκε" σε μια ελιά.
*
Άγιο είχε ο Χριστόδουλος Αρμενιάκος, ώρες, μόνο, πριν την εορτή του Αγιού... Πρωταγωνιστής τροχαίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κερκυραίος διαιτητής. Ευτυχώς, δίχως, να πάθει τίποτα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του corfusports.gr (από αυτόπτη μάρτυρα του συμβάντος), αν και το αυτοκίνητό του έγινε ένα μάτσο λαμαρίνες.
Πιο συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕ Φαιάκων - Οδυσσέα Αυλιωτών, που "σφύριξε" στο Κοντόκαλι (Α1), ο Αρμενιάκος κίνησε οδικώς προς τον Άη Μαθιά, όπου και διαμένει. Ώσπου περίπου δύο χλμ. πριν αφιχθή, λίγο πριν τους Βουνιατάδες, έγινε το κακό. Καθώς, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο, βγήκε έξω από το δρόμο, έπεσε σε μια παρακείμενη σούδα, κατόπιν παρέσυρε ένα γεφυράκι και αφού πήρε μια - δυο τούμπες, εντέλει "καρφώθηκε" σε μια ελιά!
Παρά την... τρελή πορεία του αυτοκινήτου και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο Αρμενιάκος βγήκε απ' το αυτοκίνητο, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Κι ενώ την ίδια ώρα, στο σημείο, μαζεύτηκε μπόλικος κόσμος απ' το χωριό, προκειμένου να δει αν είναι καλά. Μάλιστα, κάποιοι απ' αυτούς προσεφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά (μέσα στην εύλογη ταραχή του), λέγοντας ότι είναι καλά.
Το εξοργιστικό της ιστορίας; Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, που, επί της ουσίας, προκάλεσε το τροχαίο, ούτε που σταμάτησε να δει εάν ο άνθρωπος ήταν καλά. Τι να πεις... Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία, το corfusports.gr θα επιστρέψει. Ελπίζοντας, πάντως, να μη χρειαστεί.

Νέος έρωτας για τον Ορέστη Τζιόβα;

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Ορέστη Τζιόβα;
Νέος έρωτας για τον Ορέστη Τζιόβα;
Είναι ξανά ερωτευμένος ο ηθοποιός. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Down Town, μπορεί ο Ορέστης Τζιόβας να χώρισε πρόσφατα από την Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια άλλης συντρόφου.




Made in Germany


Είναι μαύρο το ψωμί του μετανάστη. Και οι περισσότεροι, μέχρι τώρα, δεν είχαμε την χαρά να το δοκιμάσουμε. Από την άλλη, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο συνδυασμός ελληνικών και γερμανικών γονιδίων παράγουν θαύμα αποτέλεσμα.

8, Ευαγγελία Κουταλίδου, μοντέλο

Η 21χρονη φιναλίστ του τελευταίου Next Top Model μεγάλωσε στην Γερμανία ως τα 12 της, όταν και επέστρεψε μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της στις Σέρρες. Ο πατέρας της, εξαφανισμένος από όταν ήταν παιδί, την πήρε τηλέφωνο όταν την είδε στο παιχνίδι. Πλέον αγωνίζεται να βρει την θέση που της αξίζει στο ετοιμοθάνατο ελληνικό modeling.

7, Βάσια Λόη, παρουσιάστρια

Γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη, μεγάλωσε στο Μόναχο και βρέθηκε από τα μέρη μας στα 18 της, για να σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το ύψος και η κορμοστασία της την οδήγησαν στο modeling (κομπλέ με μια συμμετοχή στα Playmate), αλλά γρήγορα τα παράτησε για χάρη της τηλεόρασης. Ένας γάμος με εφοπλιστή, όπως συνηθίζουν οι παρουσιάστριες του Alter, την έσωσε από το να είναι παρών στην κατρακύλα του σταθμού.

6, Δέσποινα Βανδή, τραγουδίστρια

Μας ήρθε ‘πεσκέσι’ από το Τίπιγκεν, μια μικρή πόλη στη Στουγκάρδη, όταν ήταν μόλις 6 ετών. Προφανώς όταν οι μετανάστες γονείς της επέστρεψαν. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Τελείωσε το σχολείο στην Καβάλα και ‘σκαρφάλωσε’ για πρώτη φορά στην πίστα ως φοιτήτρια Φιλοσοφικής στην Θεσσαλονίκη. Στα 42 της, εξακολουθεί να μπορεί να φοράει ίδιο νούμερο ρούχα με αυτό της νιότης της. Και αυτό δεν το λες ασήμαντο. Μπορείς και να την ψηφίσεις για τον διαγωνισμό Onewoman 2011.

5, Κιμ Μαντζουράτου, μοντέλο

Τα γερμανικά γονίδια της μητέρας της, συνδυασμένα με την Κεφαλονίτικη τρέλα του πατέρα της, είχαν ως αποτέλεσμα μια ψηλόλιγνη Μις Γιάνγκ 2003 που εξελίχθηκε σε αναπληρωματική Playmate 2007. Εκτός προβολέων πλέον, μας άφησε παρακαταθήκη μερικές σέξι φωτογραφήσεις και την ανάμνηση των μακριών ποδιών της.

4, Ιζαμπέλα Στρατηγάκη, μοντέλο 

Πρόσωπο Χάιντι (κομπλέ με φακίδες), εθιστική μιξαρισμένη Γερμανο-Κρητική προφορά, Εξάρχεια διάθεση και ένα ζευγάρι φυσικά στήθη (κομπλέ με piercing και στις δυο ρώγες) που αγγίζουν την τελειότητα. Όπως είχε δηλώσει ‘ Ο πρώην μου είχε piercing στη ρώγα και μου άρεσε τόσο, που αποφάσισα να κάνω κι εγώ. Έχω μεγάλο στήθος και ήμουν σίγουρη ότι θα μου πήγαινε. Στην αρχή τρύπησα μόνο τη μία, αλλά μου φάνηκε μαλακία και αμέσως το έκανα και στην άλλη’.  Τι άλλο να πούμε. Ευχαριστούμε την Στουγκάρδη για την ευγενική παραχώρησή της.

3, Εύη Αδάμ, μοντέλο/παρουσιάστρια  

Ήταν 18 χρονών όταν προσγειώθηκε στο Ελληνικό, απευθείας από Βερολίνο και με ανάλογη πανκ διάθεση και σκισμένα τζιν. Στόχος της να σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και να γίνει καθηγήτρια Γερμανικών. Στην πορεία κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς 1994, έκανε μια αξέχαστη φωτογράφηση για το Playboy, γνώρισε τον Λάμπη Λιβιεράτο (με τον οποίον μόλις χώρισαν) και βρέθηκε ‘μονιμάς’ στο Mega Star. Στα 30 φεύγα της παραμένει συγκλονιστικά, εκθαμβωτικά όμορφη.

2, Λάουρα Νάριες,παρουσιάστρια

Φέτος είναι η χρονιά της. Με όπλο την τρομακτική φωτογένεια και τα χαριτωμένα σπαστά ελληνικά της, διαπρέπει ως φετινή συμπαρουσιάστρια του Θέμου στο Όλα 12. Κάνοντας περήφανο την γερμανό πατέρα και την ελληνίδα μάνα της. Και δικαιώνοντας πλήρως την απόφασή τους να την αφήσουν να κατέβει στα 18 της στην Ελλάδα, με αφορμή το So you think you can dance. Μπορείς και να την ψηφίσεις για τον διαγωνισμό Onewoman 2011.

1, Έλενα Παπαβασιλείου, παρουσιάστρια

Ευρωπαικών προδιαγραφών από του γεννησιμιού της (γεννήθηκε στην πόλη 'Ααχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία), μετακόμισε στα 12 της στην Αθήνα με τη μητέρα της, όταν χώρισαν οι γονείς της. Πριν αρχίσει να μας προκαλεί ταχυκαρδίες κάθε πρωί (είτε πέρυσι στο ‘Πάνω στην Ώρα’, είτε φέτος στο ‘Μες της καλή χαρά’) είχε προλάβει να καβατζώσει ένα πτυχίο οικονομικών, να μάθει να μιλάει 4 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά) και να εργαστεί στο marketing εκδοτικής εταιρίας. Μπορείς και να την ψηφίσεις για τον διαγωνισμό Onewoman 2011.


Τα πιο παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ

σεξ, χωρες, εθιμα, παραξενα« Τα πιο παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ »
Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες. Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ....
1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..
3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...
7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..
8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.
9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους).
« Τα πιο παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ »
Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες. Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ....
1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..
3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...
7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..
8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.
9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους).

 Πηγή

Συμπονετικοί αρουραίοι απελευθερώνουν τους συντρόφους τους από το κλουβί

Οι ερευνητές βιντεοσκόπησαν αρουραίους που άνοιγαν τα κλουβιά στα οποία είχαν φυλακιστεί οι φίλοι τους

Ουάσινγκτον
Αν και ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι είναι από τα πιο κακά όντα στον πλανήτη, όπως αποδεικνύεται, οι αρουραίοι έχουν μια πολύ καλή πλευρά που θα ζήλευαν πολλοί άνθρωποι: διαθέτουν αλτρουιστική συμπεριφορά και μάλιστα ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Πειράματα που έγιναν στις ΗΠΑ έδειξαν ότι οι αρουραίοι σπεύδουν να βοηθήσουν άλλα ποντίκια που βρίσκονται σε κίνδυνο ενώ επίσης μοιράζονται μαζί τους την τροφή τους.

Τα πειράματα διεξήγαγαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σικάγου οι οποίοι φυλάκισαν κάποιους αρουραίους σε κλουβιά και κοντά τους άφησαν άλλους αρουραίους στους οποίους παρείχαν πλήρη ελευθερία. Είδαν ότι οι «ελεύθεροι» αρουραίοι πήγαιναν και έβγαζαν από το κλουβί τους τα φυλακισμένα.

Οι ερευνητές έμειναν έκπληκτοι όταν απέτυχαν να αποσπάσουν την προσοχή των ελεύθερων αρουραίων προσφέροντας τους τροφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αρουραίοι δεν δελεάστηκαν και πήγαν να απελευθερώσουν τους άλλους φυλακισμένους αρουραίους πριν ασχοληθούν με την τροφή.

Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις κάποιοι αρουραίοι επέδειξαν ακόμη πιο αλτρουιστική συμπεριφορά «καπαρώνοντας» πρώτα την τροφή που τους προσφέρθηκε και πηγαίνοντας στη συνέχεια να ελευθερώσουν τους φυλακισμένους αρουραίους και να μοιραστούν μαζί τους την τροφή τους.

«Η δήλωση που κάνουν οι αρουραίοι είναι ότι η ελευθερία τους είναι το ίδιο σημαντική με την απόκτηση τροφής. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ανακάλυψη» αναφέρει η Πέγκι Μέισον, επικεφαλής της έρευνας που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Science.
Πηγή

 
Powered by Blogger