Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ταινία:Ο Θεός της Σφαγής

Ένας καυγάς ανάμεσα σε δύο παιδιά περίπου έντεκα χρονών, σε μια συνοικιακή παιδική χαρά. Πρησμένα χείλη, σπασμένα δόντια... οι γονείς του "θύματος" καλούν τους γονείς του "θύτη" στο σπίτι τους, για να τα βρουν. Τα ευγενικά πειράγματα δίνουν τη θέση τους σε κοφτερά υπονοούμενα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια οι γελοίες αντιφάσεις και οι τραγελαφικές προκαταλήψεις των τεσσάρων γονιών. Κανένας από αυτούς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…
Πρωτότυπος Τίτλος: Carnage
Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι
Ηθοποιοί: Τζόντι Φόστερ, Κρίστοφ Βαλτς, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζον Σ. Ράιλι
Διάρκεια: 79 λεπτά
Είδος: Δραματική κομεντί

Η Κέλι Μπρουκ και το ημερολόγιο της! (pics)


Δεκαέξι χρόνια αφότου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο εσωρούχων, η Κέλι Μπρουκ επιστρέφει κυκλοφορώντας το προσωπικό της "καυτό" ημερολόγιο για το 2012...

Πλέον μια ώριμη τριαντάρα, η Brook δείχνει τις θανατηφόρες καμπύλες της ...








 Πηγή:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Στο δικαστήριο!!!!

 Μια φορά ήταν ένας γύφτος στο δικαστήριο και ήταν μάρτυρας σε μια υπόθεση μοιχίας.
Άρχισε την κατάθεση και λέει:
- "Εγώ κύριε πρόεδρε πήγαινα με το Ντάτσουν και πούλαγα πατάτες, όταν σε μια στιγμή μου ήρθε να πάω για κατούρημα.
Πάω λοιπόν στην άκρη, την πετάω έξω και εκεί που ξαλάφρωνα, βλέπω την κυρία με τον κύριο να γ@μιούνται."
-"Μα τι είναι αυτά που λες; Πως εκφράζεσαι έτσι; Μίλα πιο κόσμια!"
-"Τι να πω Κύριε Πρόεδρε; Πώς να το πω;"
-"Πες "συνουσιαζόντουσαν", ανακάλεσε και πες το απο την αρχή με πιο κόσμιες εκφράσεις."
- "Εντάξει, λοιπόν όπως σας είπα πήγα για κατούρημα, οταν βλέπω την κυρία Παντελίδου με τον κύριο Κωσταντινίδη, πίσω απο ένα θάμνο να "συνουσιάζονται"."
-"Μπράβο.Έτσι μάλιστα!"
-"Περιμένετε, κύριε πρόεδρε, δεν τελείωσα! Εκεί που "συνουσιάζονταν", κάνω μια έτσι το θάμνο και τι να δω: 
Αυτοί οι δύο, γ@μιόντουσαν κανονικά!!!!"

Το Facebook της Τζούλιας Αλεξανδράτου!



Μια φωτογραφία από το Facebook page της Τζούλιας, ποιοι της γράφουν, τι μηνύματα λαμβάνει;






YUPI.GR

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Η εξομολόγηση!!!

 Ήταν μία γυναίκα και πήγαινε για να εξομολογηθεί κάθε φορά που την πηδούσε ο γκόμενος. Χρόνια αυτή η δουλειά. Την τελευταία φορά της λέει ο παπάς:

- Κόρη μου, εγώ γέρασα. Θα σε εξομολογεί πλέον ο νέος παπάς που ήρθε.

Πάει στον νέο παπά και την ρωτά:


- Τι αμαρτία έκανες κόρη μου;

- Να, άφησα τον Τάκη και με φίλησε.

- Αμαρτία, για να δω τι θα σου δώσω.

Ανοίγει το βιλιαράκι του, ψάχνει 'φιλί' και λέει:

- Θα πεις 5 φορές το 'Πάτερ ημών' και συγχωρεμένη να είσαι.

- Δεν τελείωσα πάτερ, μετά μου χούφτωσε το στήθος.

- Στήθος, στήθος..., λέει ο παπάς και ψάχνει στο βιβλίο του. Το βρήκα. Θα σου δώσω άλλες 10 φορές θα πεις το 'Πάτερ ημών' και συγχωρεμένη να'σαι.

- Και πάλι δεν τελείωσα. Μετά με πή*ηξε.

- Για να δω τι θα σου δώσω και γι' αυτό. Πή*ημα...πή*ημα... Πώ, πω! 40 μέρες νηστεία και να ξανάρθεις.

- Υπάρχει και κάτι τελευταίο. Μετά του έκανα κι ένα τσ****ούκι.

- Τσ***ούκι....τσ***ούκι....δεν υπάρχει. Τίποτα συνώνυμο;

- Για δες π*πα.

- Τίποτα, ούτε αυτό το έχει. Αλλιώς;

- Δες πεοθηλασμός;

- Περίμενε λίγο, λέει στην γκόμενα, και πάει να ρωτήσει τον γέρο παπά:

- Αγιε πατέρα, έχω μια απορία. Τι να της δώσω για ένα τσ****κι;

- Δώσε 20 ευρώ, καλά είναι.

Άστεγοι θα μένουν σε ξενοδοχεία με 3 ευρώ την ημέρα


Άστεγοι θα μένουν σε ξενοδοχεία με 3 ευρώ την ημέρα
Με το συμβολικό αντίτιμο των 3 ευρώ την ημέρα άστεγοι θα διαμένουν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, έπειτα από την έκτακτη επιχορήγηση, συνολικού ύψους 800.000 ευρώ που θα λάβουν οι δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης…
Όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, προωθείται άμεσα πρόγραμμα σίτισης και προστασίας των αστέγων, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου έχει εντοπιστεί μεγαλύτερο πρόβλημα.
Στο εν λόγω πρόγραμμα θα συνεργαστούν κεντρικά ξενοδοχεία, τόσο σε Αθήνα, όσο και σε Θεσσαλονίκη, τα οποία είναι εγκαταλελειμμένα και οι ξενοδόχοι συμφώνησαν έναντι του συμβολικού αντιτίμου των 3 ευρώ την ημέρα να φιλοξενούν αστέγους.
Όπως διευκρίνισε ο αρμόδιος υφυπουργός, Μάρκος Μπόλαρης, από το συνολικό ποσό των 800.000 ευρώ, 400.000 ευρώ θα δοθούν στο δήμο Αθηναίων και 100.000 ευρώ θα διατεθούν στο δήμο Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα διατεθούν 300.000 ευρώ στην ΜΚΟ «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη σίτιση.
Ο κ. Μπόλαρης ανακοίνωσε παράλληλα ότι εντός του τρέχοντος μήνα θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση, για τον ορισμό και την κατηγοριοποίηση των αστέγων.

Ταινία:Άδικος Κόσμος


Ο Σωτήρης είναι προανακριτής της Αστυνομίας. Μια μέρα αποφασίζει να γίνει δίκαιος. Θα αθωώνει όλους αυτούς που έπεσαν στο έγκλημα επειδή δεν είχαν "στον ήλιο μοίρα". Στην προσπάθειά του να σώσει έναν ακόμα αθώο, σκοτώνει από λάθος έναν άνθρωπο. Η Δώρα είναι η μοναδική μάρτυρας στο έγκλημα. Η Δώρα είναι ο άνθρωπος του οποίου τη βοήθεια χρειάζεται ο Σωτήρης. Και ενώ δεν της περισσεύει η συμπόνια, ο Σωτήρης την νιώθει σαν τον μοναδικό του σύμμαχο. Η "άδικη" Δώρα θα σώσει τον "δίκαιο" Σωτήρη; Και ο έρωτας; Τι κάνουμε τώρα με τον έρωτα;
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος

Ηθοποιοί: Αντώνης Καφετζόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στέργιογλου

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος: Κοινωνική

Π. Μπεγλίτης: Έρχονται νέα μέτρα τον Ιούνιο

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης στον ΣΚΑΪ
Για νέα μέτρα τον Ιούνιο έκανε λόγο την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή. «Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα, τον Ιούνιο αναμένονται νέα να πούμε την αλήθεια στο λαό..
έρχονται τα ειδικά μισθολόγια» τόνισε. Ο κ. Μπεγλίτης ανακοίνωσε επίσης ότι την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα, ενώ άφησε αιχμές για τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο με αφορμή τη ρύθμιση για τα φαρμακεία.

Ειδικότερα, ο βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη συμμετοχή τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ). «Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ασχοληθεί πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα» τόνισε.

«Έχουμε την ιστορική ευκαιρία για να λύσουμε κρίσιμα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα εδώ και 30 – 40 χρόνια» σημείωσε.

Τόνισε ότι οι εκλογές θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις. «Σήμερα στις σημερινές συνθήκες σε αυτή την συγκυρία καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; έχουμε την πολυτέλεια;» διερωτήθηκε.

Χαρακτήρισε ως «δευτερεύον θέμα» την καταψήφιση –και από τον ίδιο- του νόμου για την απελευθέρωση του ωραρίου φαρμακεία, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του υπουργείου Υγείας Ανδρέ Λοβέρδου, καθώς όπως είπε «πρέπει να σεβόμαστε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες δεν μπορούν να έρχονται τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στη Βουλή».

Δήλωσε δε, ότι η έξοδος από την ευρωζώνη είναι τραγικό και εφιαλτικό με δραματικές συνέπειες για τα επόμενα χρόνια. «Δεν θα υπήρχε χώρα, πρόκειται για καταστροφική εμπειρία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο δε, για μεγάλα αδιέξοδα της γερμανικής στρατηγικής που οδηγεί στη διάλυση του κοινωνικού ιστού.
Πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο άντρας που φυτρώνουν στο σώμα του κοχύλια!

O 39χρονος Lin Tianzhuan από την νότια Κίνα...


αντιμετώπιζε για 26 ολόκληρα χρόνια μια σπάνια ασθένεια που είχε σαν αποτέλεσμα να φυτρώνουν κοχύλια σε ολόκληρο το σώμα του, στα χέρια και τα πόδια του!

Το δράμα του ξεκίνησε όταν ήταν...



13 ετών και τον ανάγκασε να κλειστεί στο σπίτι του για να μην προκαλεί τρόμο στους ανθρώπους! Αν ήταν απαραίτητο να βγει για λίγο έξω, σκεπαζόταν με κουβέρτες και έτρεχε αμέσως πάλι πίσω στη 'φυλακή ' του!



Ευτυχώς για αυτόν, ένας γείτονας που γνώριζε το μαρτύριό του, ενημέρωσε τους...
γιατρούς του νοσοκομείου Fuzhou Dermatosis Prevention Hospital. Ο Dr Liu Yinghong ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση του Lin αν και δεν έκρυψε το αρχικό σοκ του!



Σήμερα μετά από περίπου ενάμιση χρόνο θεραπείας και δύο χειρουργεία η κατάστασή του εξελίσσεται ανέλπιστα καλά και δίνει στον ίδιο και στους γιατρούς του ελπίδες για πλήρη θεραπεία! Η περίπτωση του Lin, θυμίζει έντονα την ιστορία του 'ανθρώπου- δέντρου' από την Ινδονησία!



ΕΡΕΥΝΑ: Ο κόσμος του επαγγέλματος, Live Sex Webcams μοντέλο

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Ειδικό φόρο κατανάλωσης στο ελληνικό κρασί προτείνει το Δ.Ν.Τ.


Οι οινοπαραγωγοί της βόρειας Ελλάδας εναντιωθήκαν στο άκουσμα της πρότασης του Δ.Ν.Τ. για επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο ελληνικό κρασί, με σχετική ανακοίνωσή τους:
Μια τέτοια ενέργεια θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών των ελληνικών κρασιών, σε μείωση της κατανάλωσης και σε πτώση των πωλήσεων, με καταστροφικές συνέπειες για τον αμπελοοινικό κλάδο (περισσότερα από 600 οινοποιεία και 200.000 αμπελουργοί), αλλά και την ελληνική οικονομία.
Το κρασί αποτελεί αγροτικό προϊόν, το οποίο εντάσσεται στα τρόφιμα και είναι συνυφασμένο με την ελληνική διατροφική μας παράδοση και κληρονομιά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενταχθεί μαζί με υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά, επιβάλλοντάς του ένα απαράδεκτο φόρο.
Ο κλάδος τα τελευταία χρόνια με την υλοποίηση και εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου Marketing και Branding προσπαθεί να στηρίξει και να προωθήσει το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στηρίζοντας παράλληλα και την ελληνική οικονομία. Οι προσπάθειες αυτές τα τελευταία χρόνια φέρνουν καρπούς (κυρίως σε νέες αγορές π.χ. ΗΠΑ, Ρωσία Κίνα κλπ) και η επιβολή ενός νέου φόρου (μετά την σταδιακή αύξηση του ΦΠΑ από 8% σε 23%) θα έπληττε ανεπανόρθωτα την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας.

Πηγή

Ποιας γνωστής κυρίας είναι αυτά τα πόδια; (pics)


Φόρεσε ένα μαύρο mini φόρεμα και εντυπωσίασε τους πάντες στο πάρτι που προηγήθηκε του Super Bowl! Ο λόγος για την... 
αγαπημένη του George Clooney,Keibler, η οποία είπε να δείξει τα ατελείωτα πόδια της. Απουσίαζε ο George Clooney και είπε να τα βγάλει λίγο έξω!







Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»


 Πηγή:

Ποια σταρ έκανε… κωλοτούμπες στην παραλία;

 Ένα διαφορετικό ταλέντο της, αυτή τη φορά όχι στην παρουσίαση εκπομπής, στο modeling ή στην υποκριτική όπου μας έχει συνηθίσει, δοκίμασε να επιδείξει μία πολυτάλαντη και καλλίγραμμη σταρ. Ποια είναι;

Είναι η Kelly Brook η οποία αποφάσισε να αποδείξει στον φωτογραφικό φακό την ευλυγισία και τη καλή φυσική της κατάσταση καθώς βρέθηκε σε παραλία στην περιοχή Bahia στη Βραζιλία και επιδόθηκε σε… χορό. Φορώντας ένα φλοράλ μπικίνι που ομολογουμένως δεν την κολάκευε και ιδιαίτερα, η 32χρονη κούκλα άρχισε να χορεύει Capoeira, τη νέα μόδα της εποχής, από εξπέρ του είδους που δίδασκαν πάνω στην άμμο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδειξε να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την εμπειρία κάνοντας συνεχώς κωλοτούμπες και διάφορες άλλες δύσκολες ασκήσεις που της έδειξαν οι ειδικοί οι οποίοι έδειξαν επίσης να το διασκεδάζουν μαζί της. Και γιατί όχι όταν πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEXUAL I.Q. ΣΑΣ;

 

H σεξουαλική ζωή των σύγχρονων ζευγαριών είναι το αντικείμενο διεθνών μελετών αλλά και η αφορμή για νέες εφευρέσεις.

H τελευταία μόδα της αγοράς είναι τα πολυσυζητημένα προφυλακτικά και τα λαστιχένια δαχτυλίδια με ενσωματωμένους μηχανισμούς δόνησης, ενώ το Viagra για τις γυναίκες λέγεται πως βρίσκεται λίγο πριν από την κυκλοφορία του.

Eνα βιβλίο ανατρέπει όλα αυτά και επαναφέρει την προσοχή στη σωστή χημεία των παρτενέρ. Tο βιβλίο κάνει θραύση στις περισσότερες χώρες του κόσμου, αποτελώντας κάτι σαν τη νέα βίβλο του ερωτισμού με αρκετές επιστημονικές αλήθειες αλλά και σύγχρονη σεξο-φιλοσοφία. O πρωτότυπος τίτλος του είναι Mating Captivity (κάτι σαν «πειραματόζωα του σεξ») και συγγραφέας του είναι η Esther Perel, μια Aμερικανίδα θεραπεύτρια και αναλύτρια των ερωτικών σχέσεων που έχει αποκτήσει αμέτρητους φανατικούς οπαδούς των απόψεών της ανά τον πλανήτη, οι οποίοι τρέχουν στα σεμινάριά της για να διασώσουν τη φλόγα.

H φράση-κλειδί της θεωρίας της είναι ότι στη σχέση μεταξύ των ζευγαριών το ζητούμενο είναι «να συνδυάσεις το καθάρισμα του γκαράζ με ερωτικά χάδια και την αγορά ενός σπιτιού με την προοπτική να γίνει το μέρος για αφεθείς στις πιο ακραίες φαντασιώσεις σου». Kοινώς, να κάνεις αυτά που φαντασιώνεσαι μέσα στο γάμο ή τη σχέση σου αψηφώντας την ντροπή ή το λανθάνοντα σεβασμό που επικρατεί ανάμεσα στα ζευγάρια, τα οποία κόβουν κατά κανόνα απότομα την (ερωτική) μαγιονέζα. Aκολουθούν μερικά από τα dos και donts που προκύπτουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Στην Eυρώπη το best seller βιβλίο ονομάζεται Σεξουαλικό I.Q. και επαναφέρει το κέντρο βάρους στη χημεία των ανθρώπων αλλά και στο βαθμό και την τυπολογία της σεξουαλικότητας που όπως το I.Q. διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο ή μάλλον «από animal σε animal», όπως υποστηρίζει η συγγραφέας, που τονίζει ότι «τα έχουμε εκλογικεύσει όλα αφάνταστα, περιμένουμε τη μαγική λύση από παρασκευάσματα και αστεία συχνά αξεσουάρ και γκάτζετ ξεχνώντας το βασικότερο: τα ζωώδη σεξουαλικά μας ένστικτα που έτσι ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζονται, χωρίς πουριτανισμούς και ενοχές, που δεν χωρούν στην ερωτική ζωή, εκτός κι αν θέλουμε να την καταστρέψουμε».

O κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, έχει το δικό του σεξουαλικό κωδικό «εξυπνάδας». Tο καλό σεξσεξουαλικά σας I.Q. και ταιριάξτε τα με ανάλογα! συνδέεται άμεσα με την ταύτιση παρόμοιων κωδικών, όπως και με τη χημεία που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο οργανισμούς, και έχει να κάνει με όλες τις αισθήσεις που εμείς μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε καν ότι μπαίνουν σε λειτουργία όσφρηση, αφή, γεύση και όχι μόνο με την εγκεφαλική διέγερση. Kοινώς, βρείτε τα

«Tρώγοντας έρχεται (και) η (σεξουαλική) όρεξη»: Mε ένα μηχανισμό παρόμοιο με αυτόν της διάθεσής μας για τροφή, η libido απαιτεί πρακτική εφαρμογή και συνεχή συντήρηση. Bάσει ερευνών, τα τρία συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού που πρωταγωνιστούν στο μηχανισμό του ερωτισμού το νευρικό, το ορμονικό και το κυκλοφορικό βελτιώνουν την προδιάθεση αλλά και τις επιδόσεις με τη σταθερή «εκγύμνασή» τους, όπως ακριβώς συμβαίνει στη σχέση μας με τη γυμναστική. Στους άντρες με τακτική ερωτική ζωή είναι αποδεδειγμένη η αύξηση της περίφημης τεστοστερόνης που δίνει το «πυρ» για το σεξουαλικό μηχανισμό αλλά και ουσιών όπως το νιτρικό οξύ: η ουσία που ενεργοποιεί τη στύση αλλά και τον ερεθισμό της κλειτορίδας. Aντίθετα, οι μη τακτικοί του σεξ βλέπουν όχι μόνο την ψυχική διάθεση να χάνεται αλλά και τις χημικές ουσίες του οργανισμού τους να πέφτουν επικίνδυνα.

H αποχή πυροδοτεί το άγχος της επίδοσης, που αυξάνεται όσο το αφήνουμε! Mε λίγα λόγια, όπως λέει και ο trainer σας στο γυμναστήριο, δείξτε επιμονή, «μην το θυμάστε μόνο μία φορά την εβδομάδα». Tο σεξ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και... συντήρηση!

Ξεχάστε την έννοια «δημοκρατία» στο κρεβάτι, καθώς και κάθε άλλη politically correct παράμετρο, που επιβάλλεται στην πολιτική και τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά όχι στον ερωτισμό, που είναι ενστικτώδης και δεν πρέπει να εγκλωβίζεται σε συγκεκριμένα πλαίσια. Δηλαδή make love AND war, με μόνο όριο τη συγκατάθεση του παρτενέρ.

Tα ζευγάρια δεν πρέπει να γίνονται ένα. Tο μυστήριο και οι φαντασιώσεις που αφορούν σε άλλα άτομα όχι μόνο δεν κάνουν κακό στη σχέση, αλλά την τονώνουν σε ένα παιχνίδι που παίζεται από δύο αλλά ο καθένας επιβάλλεται να συντηρεί το ολοδικό του «dirty mind»! Kαι μαζί και τις στιγμές αυτοερωτισμού, που λειτουργεί σαν καύσιμο στις κοινές στιγμές, όσο κι αν από κάποιες γυναίκες μεταφράζεται λανθασμένα με μια μορφή «απιστίας» και αδιαφορίας από τον παρτενέρ τους.

Tο πραγματικό ταξίδι στην απόλαυση δεν βασίζεται στην ανεύρεση νέων (εξωσυζυγικών) χωρικών υδάτων αλλά στην ανακάλυψη νέων οπτικών γωνιών μέσα στην ίδια τη σχέση, τις οποίες ο πουριτανισμός μας έχει κάνει να θεωρούμε σχεδόν ταμπού στην οικογενειακή ζωή.

Tέλος στους πατροπαράδοτους κλισέ ρόλους άντρα-γυναίκας στο κρεβάτι, που συχνά οδηγούν στη βαρεμάρα και την προσποίηση, ειδικά τα θηλυκά. Oπως πλέον συμβαίνει γενικά στη σημερινή κοινωνία των ανατροπών, μια γυναίκα μπορεί να διεκδικεί κάλλιστα τη θέση ισχύος (και) στο σεξ και δεν πρέπει να αισθάνεται ενοχικά αφού υπάρχουν (βάσει στατιστικών ερευνών μάλιστα) πάρα πολλοί άντρες πρόθυμοι να της την παραχωρήσουν και μάλιστα με χαρά!

Ξεκαρδιστική φάρσα με τη sexy γυναίκα και το πονηρό... ρομπότ (video)


Το άτακτο ρομπότ δεν μπορεί να αντισταθεί στη θέα μιας.... καλλίγραμμης γυναίκας και φέρνει σε δύσκολη θέση τους περαστικούς που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν…

Δείτε το βίντεο:




 http://newslinksgr.blogspot.com/

Ακατάλληλοι 1 στους 10 δασκάλους λόγω… ψυχασθένειας ...

 Πληθαίνουν τα περιστατικά που ο δάσκαλος επιτίθεται με κάποιο τρόπο στον μαθητή του. Ένας στους 10 εκπαιδευτικούς δείχνει να πιέζεται πολύ μέσα στην τάξη.Σύμφωνα με στοιχεία που καταγράφουν κάθε χρόνο οι περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης της χώρας, περίπου το 10%-12% των δασκάλων και των καθηγητών πάσχει από ..




.
κάποιας μορφής ψυχολογική νόσο που καθιστά αδύνατη την παραμονή του στις αίθουσες διδασκαλίας. Επιπροσθέτως, το μεγαλύτερο ποσοστό των αναφορών που υποβλήθηκαν στον Συνήγορο του Πολίτη και στον Κύκλο Δικαιωμάτων του Παιδιού το 2010 αφορούσε τις σχέσεις μαθητών-καθηγητών κι έφτανε το 34%!

Η οικονομική κρίση επιτείνει αυτήν την πίεση των εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν τα περιστατικά που ο δάσκαλος επιτίθεται με κάποιο τρόπο στον μαθητή του.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», τα αποκαλυπτικά αυτά στοιχεία προβληματίζουν ιδιαίτερα την ηγεσία του υπ. Παιδείας. Το πρώτο βήμα για τον ακριβή εντοπισμό όλων αυτών που δεν είναι σε θέση να διδάξουν σε τάξεις θα είναι η εφαρμογή της αξιολόγησης.

Ελλείψει αξιολόγησης όμως σήμερα, ο εντοπισμός των προβληματικών περιπτώσεων είναι δύσκολος. Μια πρώτη εικόνα αποκτούν οι διευθύνσεις εκπαίδευσης όπου και απευθύνονται οι δάσκαλοι και καθηγητές λίγο πριν από τον διορισμό τους.

Εκεί, είτε οικειοθελώς είτε ύστερα από παρατήρηση των διευθυντών τους, «ξεδιπλώνονται» οι προσωπικότητες και φαίνονται τα προβλήματα. Οι δικές τους παρατηρήσεις δίνουν το ποσοστό του 10% με 12% των προβληματικών περιπτώσεων. Οσοι από αυτούς «τσεκάρονται» εγκαίρως, τοποθετούνται κατευθείαν σε διοικητικές θέσεις. Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που ξεφεύγουν και διδάσκουν κανονικά.

Δεκάδες καταγγελίες για καθηγητές αδιάφορους, περίεργους ή που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας δέχεται και ο Συνήγορος του Πολίτη (ΣτΠ).

Εκπρόσωποι συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, στη διάρκεια του σχολικού έτους 2010-2011, προσέφυγαν στο ΣτΠ, καταγγέλλοντας ξυλοδαρμούς και ανάρμοστη, υβριστική συμπεριφορά εκ μέρους καθηγήτριας γυμνασίου ζητώντας την απομάκρυνσή της από τη σχολική μονάδα, όπως και έγινε, ύστερα από διενέργεια ΕΔΕ.

Πηγή

Πόσοι, όμως, από τους «προβληματικούς» εκπαιδευτικούς που πιάνονται να «παρανομούν» με οποιονδήποτε τρόπο απομακρύνονται από τα παιδιά; Οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν πως το μεγαλύτερο ποσοστό τους επιστρέφει ύστερα από απλή... επίπληξη στις τάξεις! Οι ακραίες περιπτώσεις φτάνουν ενίοτε μέχρι και τις στήλες των εφημερίδων, αλλά το στάδιο της οριστικής απόλυσης το περνούν ελάχιστοι από αυτούς...

 
Powered by Blogger