Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σκύλαρος vs γατάκι! [video]

 Απίστευτη θρασύτητα το γατάκι. 

Δε πα να γαύγιζε σαν τρελός ο σκύλος, στην αντεπίθεση το...μικρό! Δείτε πιο κάτω...
















Η μουσική μαλακώνει τον πόνο

 Ολοένα και περισσότεροι γιατροί πιστεύουν πως η μουσική έχει...


τη δύναμη να «μαλακώσει» τον πόνο μας και έτσι βάζουν μουσική στις ιατρικές αίθουσες, πιστεύοντας ότι θα ηρεμήσει τους ασθενείς ή έστω θα αποσπάσει την προσοχή τους από κατά τα άλλα επώδυνες επεμβάσεις...




Στην πιο πρόσφατη σχετική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Journal of Pain», 153 ασθενείς υποβλήθηκαν σε ολοένα πιο επώδυνα ηλεκτροσόκ στα χέρια, εν όσω άκουγαν μουσική. Καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματος, οι ερευνητές τούς ζητούσαν να ακούνε μουσική και να αναγνωρίζουν μερικές νότες και μελωδίες.




Καταγράφοντας την διαστολή στην κόρη των ματιών τους και την εγκεφαλική δραστηριότητά τους, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όταν οι ασθενείς κατόρθωναν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους στη μουσική, παρουσίαζαν ολοένα μεγαλύτερη καταπράυνση του πόνου τους.




Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπερασμα ότι η μουσική στη διάρκεια ή μετά από μια επέμβαση μπορεί να καταπραΰνει τον πόνο, αλλά το πόσο παραμένει ακόμα αβέβαιο.

Τα 10 πιο περίεργα ζώα του κόσμου

 Με την ίδια λογική που η φύση δεν δημιούργησε όλους τους ανθρώπους ίδιους τον έναν με τον άλλον, έτσι και με τα ζώα 

, συναντάμε συχνά παραλλαγές ενός είδους και ποικιλίες τόσο παράξενες και πρωτότυπες που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Πρόκειται για ζώα σπάνια, ως επί το πλείστον, και υπό εξαφάνιση, που οι επιστήμονες μόλις τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν και κατάφεραν να ρίξουν φως στην ύπαρξή τους.


Τα παράξενα, αυτά, ζώα στα οποία αναφερόμαστε προέρχονται από κάθε βιοποικιλότητα, κάποια είναι θηλαστικά, άλλα είναι ερπετά, ή ψάρια, και φυσικά είναι πολύ περισσότερα από τα 10 που επιλέξαμε εμείς σήμερα να σας παρουσιάσουμε. Τα συγκεκριμένα 10, όμως, είναι πραγματικά παράξενα, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά πολύ περισσότερο στις δυνατότητές τους για αυτοπροστασία, εύρεση τροφής και αναπαραγωγή. Ο αγώνας τους για επιβίωση είναι το πιο αξιοπερίεργο και αξιοθαύμαστο πάνω τους και για αυτό αξίζουν το ενδιαφέρον μας.


10. Cantorii Pelochelys


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυτήν την σπάνια χελώνα του γλυκού νερού, στον ποταμό Mekong της Καμπότζη. Η τεράστια αυτή χελώνα, με το ασυνήθιστα μαλακό κέλυφος μπορεί στην ενήλικη ζωή της να φτάσει και τα 50 κιλά βάρος αλλά και να πλησιάσει τα 2 μέτρα μήκος. Είναι, όμως, λίγο απίθανο να την συναντήσατε κάπου. Η Cantorii Pelochelys, για να φυλαχτεί από τα αρπακτικά περνά περί το 95% της ζωής της χωμένη στην άμμο, με μόνο τα μάτια και την μύτη της να προεξέχουν. Δεν είναι πάντως όσο φοβητσιάρα ακούγεται.
Η χελώνα αυτή έχει μεγάλα νύχια, ενώ μπορεί να επεκτείνει μακριά και με μεγάλη ταχύτητα τον λαιμό της, όταν χρειαστεί, και με τα ισχυρά της σαγόνια να θρυμματίσει ένα κόκαλο. Οι επιστήμονες, μάλιστα, είπαν ότι δεν έχουν δει γρηγορότερη αντίδραση σε ζώο, ακόμα και συγκριτικά με τις κόμπρες. Η ανακάλυψή της έδωσε ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα, ότι δεν έχουν χαθεί όλα τα σπάνια ζώα από τον πλανήτη.


9. Mara (Ινδόχοιρος, τρωκτικό της Παταγονίας)


Πολύ μεγάλο για κουνέλι, πολύ μικρό για γάιδαρος. Το Mara της Παταγονίας, είναι στην πραγματικότητα ένα τρωκτικό που ζει στην κεντρική και νότια Αργεντινή. Προτιμά τα άνυδρα βοσκοτόπια και τις θαμνώδεις ερήμους, ενώ τρέφεται κυρίως με γρασίδι. Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι είναι είδος μονογαμικό, ζευγαρώνει δηλαδή για μια ζωή, ενώ το αρσενικό ακολουθεί πάντα το θηλυκό στις εξορμήσεις του, για να το προστατεύει από άλλα αρσενικά.
Η διάρκεια ζωής του σε κατάσταση αιχμαλωσίας είναι 5 με 7 έτη ενώ κάποια μπορεί να ζήσουν και ως τα 10 έτη. Για να το δείτε από κοντά θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιο ζωολογικό πάρκο της Αργεντινής.


8. Αντιλόπη Saiga


Είναι που είναι η αντιλόπη από μόνη της παράξενο ζώο, το είδος Saiga, ένα από αυτά που κινδυνεύουν όσο λίγα από εξαφάνιση σύμφωνα με τον οργανισμό IUCN, είναι ένα πραγματικά αξιοπερίεργο, αλλά συμπαθέστατο κατά τ’άλλα θηλαστικό. Υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός Saiga στον πλανήτη είναι περί τις 50.000 σήμερα, τα περισσότερα εκ των οποίων ζουν σε περιοχές της Ρωσίας (Kalmykia), του Καζακστάν και σε δύο απομακρυσμένες περιοχές της Μογγολίας.
Το ύψους του κυμαίνεται από 600 με 800 εκατοστά και το βάρος τους από 36 έως 63 κιλά, ενώ το προσδόκιμο ζωής τους δεν ξεπερνά τα 10 χρόνια. Τα ανδρικά saiga είναι μεγαλύτερα από τα θηλυκά και έχουν κέρατα, τα οποία χρησιμεύουν σε κάποιο παραδοσιακό κινέζικο φάρμακο, γι’αυτό και κινδυνεύουν από λαθροθηρία. Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι τα Saiga χρονολογούνται από την εποχή των παγετώνων!


7. Γιγαντιαίος Μυρμηγκοφάγος


Το όνομα τα λέει όλα. Αυτό το πλάσμα, αν και όχι τόσο γιγαντιαίο (έχει περίπου το μέγεθος ενός γκόλντεν ριτρίβερ), έχει δημιουργηθεί από την φύση για να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες μυρμηγκιών και τερμιτών (περί τα 35.000 την ημέρα). Τα νύχια του, μήκους 10 εκατοστών, είναι τόσο δυνατά που μπορούν να διαλύσουν πετρωμένα «βουνά» από τερμίτες και να τα φάνε.
Ενώ η τεράστια, φουντωτή ουρά του, του επιτρέπει να ισορροπεί στα πίσω πόδια όταν σκάβει για την τροφή του. Το δε μακρύ, συλληπτήριο ρύγχος του, με την σουβλερή γλώσσα διευκολύνουν τον μυρμηγκοφάγο στο να έχει πρόσβαση στην τροφή του. Το πιο περίεργο πράγμα σε αυτό το θηλαστικό, είναι ότι περπατά με τις δύο μπροστινές του αρθρώσεις, ενώ τα νύχια του είναι γυρισμένα προς τα μέσα και πάνω από το έδαφος. Αυτό τα βοηθάει να διατηρούνται πολύ αιχμηρά για τον βασικό σκοπό τους: Την εκσκαφή. Μυρμηγκοφάγους θα δείτε στα δάση και τις σαβάνες της κεντρικής και νότιας Αμερικής, και δη στην δυτική Βραζιλία.


6. Κουνέλι της Ανγκόρα


Πήρε το όνομά του από την Άγκυρα της Τουρκίας όπου πρωτοβρέθηκε και είναι ένα από τα παλαιότερα είδη οικόσιτων κουνελιών, γνωστό για το μακρύ, απαλό του τρίχωμα. Σήμερα, όμως, δεν το βρίσκει κανείς μόνο στην Τουρκία ενώ υπάρχουν πολλές παραλλαγές του. Στα μέσα του 1700, τα κουνέλια θεωρούνταν ιδιαίτερα δημοφιλή στους βασιλικούς κύκλους της Γαλλίας, ενώ αυτή η τάση εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Έτσι σήμερα, κουνέλια της Ανγκόρα που διαφοροποιούνται κάπως μεταξύ τους συναντάμε στην Αγγλία (όπως αυτό της φωτογραφίας), στην Γαλλία, στην Γερμανία, την Κίνα, την Ελβετία, την Φινλανδία κ.α.
Τα κουνέλια αυτά εκτρέφονται μάλιστα για το τρομερά απαλό τρίχωμά τους, το οποίο πρέπει να κουρεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ίσως και καθημερινά, για να μην καταπίνεται από το ζώο και βλάπτει έτσι την υγεία του. Τα ζωάκια αυτά είναι ευγενικά από την φύση τους, αλλά δεν συστήνονται ως κατοικίδια σε αυτούς που δε μπορούν να τα περιποιούνται τακτικά, γιατί η γούνα τους είναι πολύ πυκνή και θέλει συνεχώς χτένισμα. Το βάρος τους κυμαίνεται από 2 έως 3.5 κιλά.


5. Long-eared Jerboa (καγκουρίκι)


Η’ αλλιώς, ο Μίκυ Μάους της ερήμου. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό το μικροσκοπικό νυκτόβιο τρωκτικό με την μακριά ποντικίσια ουρά, τα μακριά πίσω πόδια που το βοηθούν να πηδά ψηλά και μακριά, όπως ένα καγκουρό, και τα ιδιαίτερα μεγάλα αυτιά. Το jerboa κυκλοφορεί σε κάποιες απομακρυσμένες, ερήμους θα λέγαμε, περιοχές της Κίνας και της Μογγολίας, ενώ μεγάλο ποσοστό από αυτά διασώζεται σε προστατευμένες περιοχές της Μογγολίας.
Πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για αυτό το παράξενο είδος, πέραν ίσως από της ιδιαίτερης προστασίας που απαιτείται γι’αυτό, σύμφωνα με την EDGE, ενώ περισσότερη έρευνα αναμένεται να διεξαχθεί μετά το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο και το δείχνει στην καθημερινότητά του.


4. Nudibranch (θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας)


Η πιο κοινή ονομασία «θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας» είναι πολύ πεζή για να περιγράψει αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα, με τα φανταχτερά χρώματα, το παράξενο σχήμα και την μεγαλοφυώς ευπροσάρμοστη δομή. Έχουν υπολογιστεί περί τα 3.000 διαφορετικά είδη θαλάσσιου γυμνοσάλιαγκα, τα οποία ζουν στους κοραλλιογενείς υφάλους όλου του κόσμου. Ο εντοπισμός και η φωτογράφησή τους είναι από τις πιο αγαπημένες ασχολίες των scuba divers που βρίσκονται εκεί. Το αξιοπερίεργο που έχουν είναι ότι τα χρώματα και τα σχήματά τους μπορούν να σας κάνουν να σαστίσετε:
Κάποια έχουν ρίγες, όπως οι τίγρεις, άλλα είναι καλυμμένα με κουκίδες σε χρώμα νέον, άλλα έχουν χνουδωτά κέρατα, άλλα αναπνευστήρες που κουνιούνται ή σπονδυλικές στήλες που διαγράφονται με άλλο χρώμα κι ας είναι λεπτά και κυματιστά σαν ένα φύλλο από μαρούλι. Ένα όμως είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν με αυτήν τους την εμφάνιση: Φάε με δική σου ευθύνη. Γιατί όλα αυτά τα ωραία χρώματα που υπάρχουν στο σώμα τους είναι στην πραγματικότητα δηλητηριώδη τοξικά που σκοτώνουν…


3. Πλατύπους 


Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως το πλέον παράξενο ζώο στον πλανήτη. Εμείς, όμως, επιλέξαμε να του δώσουμε την τρίτη θέση, αφενός γιατί έχει πλέον πολυφωτογραφηθεί και πολυσυζητηθεί, αφετέρου γιατί… δεν έχετε ακόμα δει τα άλλα δύο. Ο πλατύπους μοιάζει με ένα πλάσμα που δημιουργήθηκε από μέρη άλλων διαφορετικών ζώων. Με την ίσια, καστόρινη ουρά του, πτερύγια και γούνα που θυμίζουν φώκια, και ένα μεγάλο ράμφος πάπιας, δεν μας κάνει εντύπωση που ο πλατύπους έκανε τους πρώτους επιστήμονες που τον εξέτασαν να δυσανασχετήσουν.
Πίστεψαν, μάλιστα, προς στιγμήν, πως το είδος αυτό αποτελούσε κάποιο κακόγουστο αστείο ή κάποιο γενετικό πείραμα. Κι αν η εμφάνισή του σας φαίνεται παράξενη, μάθετε για το αναπαραγωγικό του σύστημα: Είναι το ένα από τα δύο μοναδικά θηλαστικά στον πλανήτη που γεννά αυγά! (το άλλο είναι η έχιδνα, ενδημικό της Αυστραλίας). Πού θα το δείτε; Σε ποτάμια και λίμνες με κινούμενα νερά της νοτιοανατολικής Αυστραλίας, ενώ για μία πιο σίγουρη face-to-face συνάντηση, μπορείτε να κλείσετε κάποια οργανωμένη εξόρμηση στην περιοχή με την Platypus Eco-Tours.


2. Star-nosed mole (τυφλοπόντικας με μύτη αστερία)


Ο τυφλοπόντικας με την παράξενη αυτή μύτη ζει σε περιοχές κάτω από την γη και τρέφεται με μικρά ασπόνδυλα, υδρόβια έντομα και σκουλήκια. Είναι καλός κολυμβητής και μπορεί να αναζητήσει την τροφή του στον πάτο λιμνών και χειμάρρων. Όπως άλλοι τυφλοπόντικες, το ζωάκι αυτό σκάβει σε ρηχές επιφάνειες τούνελ για να βρει τροφή, τα οποία τούνελ συχνά τον οδηγούν κάτω από το νερό των ποταμών. Τα ιδιαίτερα ευαίσθητα ρινικά του πλοκάμια είναι καλυμμένα με περίπου εκατό χιλιάδες αισθητήρες που τον προστατεύουν και τον βοηθούν στην τροφή του.
Ο τρόπος που δημιουργούνται, μάλιστα, είναι το πιο αξιοπερίεργο, αφού εμφανίζονται, όταν γεννιέται, ως ένα πρήξιμο στο πρόσωπο, το οποίο κάποια στιγμή της ζωής του ανοίγει σαν αστέρι γύρω από τη μύτη. Θα τον βρείτε στον ανατολικό Καναδά και τις βορειοανατολικές ΗΠΑ.


1. Anglerfish (καλαμιδόψαρο)


Το καλαμιδόψαρο πήρε το όνομά του από την χαρακτηριστική του μέθοδο να προσελκύει τη λεία του, χάρη σ’αυτό το εξόγκωμα, μέρος του δέρματός του (κεραία), στο κεφάλι του που λειτουργεί σαν θέλγητρο. Τα καλαμιδόψαρα έχουν επίσης βελόνες που προεξέχουν από το κεφάλι τους και κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κεραία στο κεφάλι του καλαμιδόψαρου έχει την ικανότητα να αναδεύεται με σκοπό να μοιάζει με λεία και έτσι να προσελκύει σαν δόλωμα άλλα αρπακτικά.
Τα καλαμιδόψαρα ζουν κυρίως σε μεγάλα βάθη των ωκεανών όπου δεν φτάνει το φως του ήλιου. Έτσι η μέθοδος προσέλκυσης της λείας τους βασίζεται στο γεγονός ότι το «δόλωμα» στην κεντρική κεραία του κεφαλιού τους είναι βιοφωτοβόλο. Η ζωή, όμως, για το καλαμιδόψαρο δεν είναι εύκολη, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα σπάνιο σε γενικές γραμμές ψάρι, που δεν βρίσκει εύκολα ταίρι για να ζευγαρώσει. Και αυτό γιατί τα περισσότερα καλαμιδόψαρα με την κεραία στο κεφάλι (όπως αυτό της φωτογραφίας) είναι θηλυκά, και τα αντίστοιχα αρσενικά τους είναι σπάνια.
Έτσι ο μόνος τρόπος να γονιμοποιηθούν είναι να κουβαλάνε κάποια «παράσιτα» πάνω τους, τα οποία –προς έκπληξη των επιστημόνων που τα πρωτοανακάλυψαν- δείχνουν να είναι απομεινάρια από αρσενικά καλαμιδόψαρα. Εντελώς αυτάρκεις, δηλαδή, οι συγκεκριμένες κυρίες.

Πωλούν το Κολοσσαίο για 32 εκατ. ευρώ!!

 Έναν ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε Ιταλός για να βγάλει χρήματα.. Έφτιαξε αντίγραφο του Κολοααίου της Ρώμης και το πουλά 32 εκατ. ευρώ και ήδη το ενδιαφέρον από μεγάλους επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας είναι ζοφερό. Το ακριβότερο αντίγραφο της σημαντικότερης αρένας....




της Ιστορίας έχει μέγεθος 11.000 τ.μ., αίθουσα χορού, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, αίθριο, ένα ξεχωριστό ρετιρέ και κελάρια. Λέτε κάτι τέτοιο να σκέφτηκε ο Γιακουμάτος αλλα να το διατύπωσε λάθος;; Να δούμε τι θα μας πει αυτή την εβδομάδα..

Πηγή

Αστείες φωτογραφίες με μωρά/παιδιά



Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές απίθανους μπόμπιρες!









































Παράξενες τσάντες



Παράξενες τσάντες (1)
Δείτε μερικά από τα πιο παράξενα, πρωτότυπα αλλά και πρακτικά σακίδια.
Παράξενες τσάντες (3)
Παράξενες τσάντες (2)
Παράξενες τσάντες (4)
Παράξενες τσάντες (5)
Παράξενες τσάντες (6)
Παράξενες τσάντες (7)
Παράξενες τσάντες (8)
Παράξενες τσάντες (9)
Παράξενες τσάντες (10)
Παράξενες τσάντες (11)
Παράξενες τσάντες (12)


Πηγή

CNN: Οι Anonymous κατά της αστυνομικής βίας!


CNN: Οι Anonymous κατά της αστυνομικής βίας!
Μετά τη δράση τους σε όλον τον πλανήτη οι Anonymous επιστρέφουν στις ΗΠΑ και μιλούν στο CNN σε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την αστυνομική βία στις διαμαρτυρίες Occupy Wall Street.
Όπως τονίζουν στο CNN, οι Anonymous θα πραγματοποιούν επιθέσεις κάθε φορά που διαπιστώνουν κάποια κρούσματα αστυνομικής βίας, η οποία στις ΗΠΑ είναι σε μεγάλο βαθμό διεφθαρμένη όπως καταγγέλουν τα μέλη της ομάδας Hactivists...
Το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του CNN, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο, περιλαμβάνει σπάνιο υλικό και βίντεο από τις συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας...

Το δώρο της Lady Gaga στην κόρη της Beyonce!


Το δώρο της Lady Gaga στην κόρη της Beyonce!

Το δώρο της Lady Gaga στην κόρη της Beyonce!
Το δικό της δωράκι στο μωρό της Beyonce , έκανε η Lady Gaga. Η 25χρονη καλλιτέχνης, έχει πολύ καλές σχέσεις με την 30χρονη τραγουδίστρια από τότε που είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «Telephone».
Δεν θα μπορούσε λοιπόν η Lady Gaga να μην της ευχηθεί με τον δικό της τρόπο.Έτσι, αγόρασε στην νεογέννητη Blue Ivy Carter, ένα μωρουδιακό φορμάκι, το οποίο στο μπροστινό του μέρος, έχει γραμμένη την λέξη «Little Monster», με ροζ διαμάντια!
Μάλιστα, η εκκεντρική καλλιτέχνης, σε σημείωμα που συμπεριέλαβε στο δώρο, ζήτησε από την Beyonce να φορέσει το δώρο στη μικρή, όταν θα πάνε στην πρώτη της συναυλία.
Οι δυο γυναίκες άλλωστε έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μπορεί να μην τα λένε συχνά από κοντά, αλλά μιλάνε συνεχώς μέσω μηνυμάτων και e-mails.

«Βγήκαν» τα καλάσνικοφ


Η κατάσταση με την εγκληματικότητα της «καθημερινότητας» έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

«Βγήκαν» τα καλάσνικοφ
Αδίστακτοι κακοποιοί οπλισμένοι ακόμη και με καλάσνικοφ εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα για να αφαιρέσουν λίγα ευρώ και όταν τα θύματά τους κάνουν το μοιραίο λάθος να αντιδράσουν, τους τραυματίζουν ή τους σκοτώνουν!
 Η εγκληματικότητα σε Αττική και περιφέρεια έχει παρουσιάσει ραγδαία αύξηση και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που οι αστυνομικοί βλέπουν τους μισθούς τους να έχουν μειωθεί μέχρι στιγμής, όπως λένε, κατά 25% και να προειδοποιούν για λευκή απεργία από τα «πάρεργα» που τους έχουν «φορτώσει», (όπως παραβάσεις για ηχορύπανση και βεβαίωση γνήσιου υπογραφής!!!) αντί να ασχολούνται με την προστασία των πολιτών!
Ένας ληστής νεκρός και ένας αστυνομικός τραυματίας σε "μάχη"στα Μέγαρα
Χθες το βράδυ, λίγο πριν από τις 10, έγινε νέα ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα ψιλικών στη Νέα Πέραμο, η οποία όμως κατέληξε σε "μάχη" αστυνομικών και κακοποιών, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας Έλληνας ληστής και να τραυματιστεί στο πόδι ένας αστυνομικός.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό του τμήματος στη γέφυρα των Μεγάρων έκανε σήμα για να σταματήσει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο ύποπτοι για τη ληστεία στο κατάστημα. Ο οδηγός σταμάτησε και άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομκών, οι οποίοι όμως ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο συνοδηγός του περιπολικού δέχθηκε μία σφαίρα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, ενώ ακινητοποιήθηκε το ύποπτο αυτοκίνητο και συνελήφθη μία γυναίκα, η οποία ήταν ξαδέλφη του ένοπλου. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν την περιοχή και άρχισαν να ψάχνουν τον ληστή με το καλάσνικοφ, ο οποίος εν τω μεατξύ είχε φύγει πεζός. Τελικά εντοπίστηκε στην Πάχη υπήρξε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο ληστής να χάσει τη ζωή του. Όπως αποδείχτηκε ήταν Έλληνας, σεσημασμένος κακοποιός για ληστείες.
Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σημειώθηκαν δύο ληστείες, η μία μετά φόνου στην Αττική.
Ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ 44χρονο!
Το βράδυ της Πέμπτη, την ώρα που στο κέντρο της Αθήνας βρισκόταν σε εξέλιξη ακόμη μία επιχείρηση «σκούπα» από εκατοντάδες αστυνομικούς, τρεις κουκουλοφόροι ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν 44χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής πετρελαίου στα  Άνω Λιόσια.
Τρόμος από την εισβολή των κουκουλοφόρων
Η εισβολή των τριών κουκουλοφόρων ληστών στα Άνω Λιόσια έγινε λίγο μετά από τις οκτώ προχθές το βράδυ. Εκείνη την ώρα στην εταιρεία διανομής πετρελαίου βρίσκονταν ο 44χρονος ιδιοκτήτης και δύο υπάλληλοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Μόλις ο 44χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές οι οποίοι κρατούσαν καλάσνικοφ και πιστόλια αντέδρασε... Οι κουκουλοφόροι χωρίς να διστάσουν ούτε μία στιγμή τον πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ στο θώρακα μία φορά, ενώ πυροβόλησαν άλλη μία φορά με ένα πιστόλι. Ο ιδιοκτήτης σωριάστηκε νεκρός, με διαμπερές τραύμα στο θώρακα, ενώ οι ληστές άδειασαν το ταμείο και έφυγαν με ένα τζιπ.
Ερευνούν το υλικό από κάμερα
Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν πάρει καταθέσεις από τους δύο υπαλλήλους οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, ενώ έχουν ερευνήσει όλους τους χώρους της εταιρείας σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσουν αποτυπώματα και DNA των δραστών. Ένα άλλο στοιχείο που εξετάζεται προσεκτικά είναι το οπτικό υλικό από μία κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται έξω από την εταιρεία, αφού ίσως εκεί έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των ληστών.
Λήστεψαν με καλάσνικοφ και χρηματαποστολή
Λίγες ώρες αργότερα, σημειώθηκε και νέα ληστεία με καλάσνικοφ, αυτή τη φορά σε χρηματαποστολή.
Στη μία μετά το μεσημέρι, χθες, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, στη Λ. Δημοκρατίας, δύο δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, είχαν στήσει ενέδρα σε όχημα χρηματαποστολής που θα ανεφοδίαζε με χρήματα το υποκατάστημα της ALPHA BANK. Οι ληστές με την απειλή  καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς φρουρούς, άρπαξαν ένα «κουτί» με χρήματα και έφυγαν με μία μοτοσικλέτα μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Η Microsoft αρχίζει να μιλά για την κυκλοφορία των Windows 8


Η Microsoft αρχίζει να μιλά για την κυκλοφορία των Windows 8


Μπορεί να απέχουμε αρκετά ακόμα από την τελική έκδοση των Windows 8, ωστόσο οι συζητήσεις σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού δίνουν και παίρνουν. Η πρώτη σχετική δήλωση από κορυφαίο στέλεχος της Microsoft είναι γεγονός.


Αν και η παρουσία της Microsoft στηCES 2012 ήταν μάλλον υποτονική, μια αναφορά της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Janelle Poole τάραξε τα νερά. Η Poole ρωτήθηκε για την κυκλοφορία των Windows 8 και αρχικά απέφυγε να απαντήσει, στη συνέχεια όμως είπε το εξής: "Λέμε σταθερά ότι υπάρχει νέα έκδοση των Windows κάθε τρία χρόνια και τον Οκτώβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 7. Νομίζω ότι αυτό είναι ένας καλός μπούσουλας".

Ουσιαστικά, η Poole δεν είπε κάτι συγκλονιστικό, ούτε θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που ένα κορυφαίο στέλεχος της Microsoft μιλά με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα Windows κι αυτό έχει τη δική του σημασία.

Η Microsoft θα δώσει στη δημοσιότητα την έκδοση beta μέσα στο Φεβρουάριο και η RTM(Release To Manufacturing) θα πρέπει να αναμένεται κάποια στιγμή τον Ιούνιο ή το αργότερο τον Ιούλιο.

Το status στο facebook του «Ομορφάντρα» για την εξεταστική!!

 To facebook και ο «ομορφάντρας» «συμμετέχουν» ενεργά στην εξεταστική περίοδο και δίνουν κουράγιο στους φοιτητές με την ακόλουθη κοινοποίηση:...


-Τι θα έχει η εξεταστικη φέτος.. -
Τι θα έχει; Τον πατέρα μου και τη
μάνα μου….Μικρή διάρκεια,
πολλά μαθήματα, σπαστικούς
επιτηρητές, πολύ διάβασμα,
πολλές ερωτήσεις, εύκολα
θέματα άμα έχετε διαβάσει,
δύσκολα άμα δεν έχετε
διαβάσει.. Σας κόβω να μην έχετε
διαβάσει. ΟΜΟΡΦOΠΑΙΔΑΑΑ
ΜΟΥ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!ΘΑ ΣΑΣ
ΒΑΛΩ ΤΑ S.O.S, για να περάσετε!!

Τον σκότωσαν γιατί δεν είχε εισιτήριο λεωφορείου! – Tον κοιτούσαν επι ώρα αβοήθητο να ξεψυχάει! – video

Ο 19χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο και το πλήρωσε με τη ζωή του– Φόβοι για εξέγερση αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής που μιλούν για απίστευτη αστυνομική βία
– Το βίντεο περιέχει σκληρές σκηνές και είναι ακατάλληλο για ανηλίκους


Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να αιμορραγεί αφού έχει πυροβοληθεί από αστυνομικούς σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο γιατί όπως λέγεται δεν είχε πληρώσει εισιτήριο στο λεωφορείο. Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές σκηνές!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 16/07 στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 19χρονος ο οποίος πέθανε στο πεζοδρόμιο αβοήθητος, οπλοφορούσε.
Εκρπόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε οτι το περιστατικό έγινε οταν ο νεαρός κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων από αστυνομικούς σε λεωφορείο βρέθηκε να μην έχει πληρώσει το αντίτιμο των 2 δολαρίων. Τον κατέβασαν από το λεωφορείο αλλά εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί υποστηρίζουν οτι εκείνος τους πυροβόλησε και με την σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά.
Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες λένε άλλη ιστορία. Οτι ο νεαρός την ώρα που έτρεχε είχε τα χερια του σηκωμένα στον αέρα και δεν κρατούσε όπλο. Και μέχρι σήμερα ακόμα να βρεθεί το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους αστυνομικούς….
Ο νεαρός αιμορραγούσε για ώρα πεσμένος αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, άοπλος και με τους αστυνομικούς να έχουν συνεχώς προτεταμένα τα όπλα εναντίον του λες και ήταν ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο! Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!

Πηγή

ΧΑ....ΧΑ....ΧΑ....ΧΑ....Η σύζυγος και το … άλογο !!..

O ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑΑΝΤΡΑΣ

Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει ΜΑΡΙΛΟΥ;
ΑΝΤΡΑΣ
Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; ΜΑΡΙΛΟΥ είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
ΓΥΝΑΙΚΑ
Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και γω δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.
Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.
ΑΝΤΡΑΣ
Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
ΓΥΝΑΙΚΑ
Τηλεφώνησε το ΑΛΟΓΟ και σε θέλει…

 
Powered by Blogger