Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί η Γερμανία δε μας δίνει τις πολεμικές αποζημιώσεις;

Γιατί η Γερμανία δε μας δίνει τις πολεμικές αποζημιώσεις; Διάλεξη με θέμα την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τις δικαιοδοτικές ασυλίες και την καταβολή αποζημιώσεων από τη Γερμανία προς τα θύματα των ναζιστικών.....
εγκλημάτων, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00, στην αίθουσα ¨Δημήτριος Κωνσταντόπουλος», στο 1ο όροφο του κτιρίου της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Τη διάλεξη θα δώσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α, πρώην Δικαστής και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΔΔΑ και νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Χρήστος Ροζάκης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων σε συνεργασία με τον Τομέα Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και το ΠΑ.ΜΑΚ.

Αυτό Είναι Το Πιο Hot Κορίτσι Που Έχει Αναστατώσει Όλο Το Facebook!!!



hot girl facebook 200x145 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
Δυστυχώς όνομα facebook δεν ξέρουμε αλλά γνωρίζουμε ότι έχει τρελάνει όλο το αντρικό κοινό του facebook και όχι μόνο….!

Με τόσο sexy φωτογραφίες που ανεβάζει η κοπέλα πώς να μην έχει αναστατώσει τόσο πολύ κόσμο…?!



hot chicks pictures 640 02 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 03 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 04 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 05 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 06 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 07 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 08 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 09 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 10 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 12 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 15 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 17 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 18 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!
hot chicks pictures 640 20 Αυτό είναι το πιο hot κορίτσι που έχει αναστατώσει όλο το facebook!!!


Μαζικές κινητοποιήσεις κατά της αστυνομικής καταστολής

Μαζικές κινητοποιήσεις κατά της αστυνομικής καταστολής Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Βαλένθια την Τρίτη για να καταγγείλουν την αστυνομική καταστολή και επιθετικότητα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης της Δευτέρας ενάντια στις περικοπές των δαπανών στην Παιδεία και την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης.
Στη ειρηνική διαδήλωση αυτή, δεκάδες άνθρωποιτραυματίστηκαν από την αστυνομική βιαιότητα, ενώ έγινε προσαγωγή 25 διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ανήλικοι. Εκπρόσωποι των φοιτητών κατήγγειλαν την αστυνομία για βιαιότητες τονίζοντας ότι ξυλοκοπήθηκαν ακόμα και μικρά παιδιά, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για πρόκληση εκ μέρους των διαδηλωτών. Μάλιστα, ένας αστυνομικός διευθυντής προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών όταν αποκάλεσε τους φοιτητές «εχθρούς»…
Τις τελευταίες ημέρες οι φοιτητές και οι μαθητές διαμαρτύρονται ενάντια στις περικοπές των δαπανών για την Παιδεία που αποφάσισε η περιφερειακή κυβέρνηση της Βαλένθια, όπου και ορισμένα σχολεία να παραμένουν χωρίς θέρμανση, στα πλαίσια της συνολικότερης πολιτικήςλιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση με πρόφαση τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα των Λαών της Ισπανίας και οι Κολεκτίβες Νέων Κομμουνιστώνκαταγγέλλουν τη δράση της αστυνομίας, απαιτούν την άμεση παραίτηση του εκπροσώπου της κυβέρνησης που φέρει την ευθύνη της βάρβαρης αστυνομικής επίθεσης και καλούν τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους να οργανωθούν και να δράσουν για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και για να μην πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα την καπιταλιστική κρίση.

Ποιοί κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στους διαδρόμους της Βουλής;

Ποιοί κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στους διαδρόμους της Βουλής; Στα χέρια παραλίγο να έρθουν στους διαδρόμους της Βουλής ο...
Μανώλης Μπεντενιώτης και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλους.

Την οργή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να προκάλεσε η… τριτοκοσμική, όπως την αποκάλεσε, εικόνα του Κέντρου Υγείας Τροιζηνίας, που ανήκει στην εκλογική του περιφέρεια, για την οποία καταλόγισε ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας!
Καρέ- καρέ ο διάλογος των δύο πολιτικών:
Μ. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ: Κάτι τέτοιοι σαν εσάς την έχουν δει αφεντικά στα υπουργεία και έχουν διαλύσει τα πάντα στον τομέα της υγείας!
Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Με απειλείτε;
Μ. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ: Σας εγκαλώ, δεν σας απειλώ!
Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Μα εσείς λέτε ότι ισοπεδώσαμε τα πάντα στην υγεία. Λέτε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει κάνει τίποτα και ότι τα διαλύσαμε όλα! Είναι λόγος αυτός;
Μ. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ: Γιατί ψέματα λέω; Δεν είναι έτσι; Μου είπατε πριν από λίγο ότι ασχολείστε με το φάρμακο. Ποιο φάρμακο; Για να τα κονομάνε δυο - τρεις φαρμακοβιομηχανίες;

Πρόταση για κυκλοφορία δύο νομισμάτων στην Ελλάδα

Πρόταση για κυκλοφορία δύο νομισμάτων στην Ελλάδα Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Die Welt», όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μάριο Όχοφεν, προτείνει κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο! Να κυκλοφορεί στην Ελλάδα η δραχμή, παράλληλα με το ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση Όχοφεν αφορά το εξής σενάριο: Οι Έλληνες θα επαναφέρουν τη δραχμή παράλληλα με το ευρώ σαν προσωρινή κατάσταση, ώστε να «τετραγωνίσουν τον κύκλο». Απώτερος στόχος είναι να μειωθούν τα ελλείμματα και να βελτιωθούν οι δείκτες ανάπτυξης. Έτσι θα αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα.

Αναλυτικότερα, η ισοτιμία ανάμεσα στα δύο νομίσματα θα στην αρχή σταθερή για δύο περίπου μήνες και έπειτα θα ξεκινούσε μια διαρκής υποτίμηση της δραχμής που δεν θα ξεπερνούσε το 2% κάθε μήνα.
Θα συνάπτονται σε δραχμές τα συμβόλαια στο εσωτερικό της χώρας και οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα γίνονται σε ευρώ. Οι καταθέσεις των Ελλήνων θα ήταν σε ευρώ, αρκεί να δηλώνονται στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύνοδος του Eurogroup την 1η Μαρτίου

Σύνοδος του Eurogroup την 1η Μαρτίου Οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ θα συνεδριάσουν την 1η Μαρτίου, πριν από την ήδη προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, για να εξετάσουν αν η Ελλάδα πληροί τις συνθήκες που έχουν οριστεί, σε αντάλλαγμα για τις πρώτες δόσεις του σχεδίου στήριξης, δήλωσε σήμερα προς το Γαλλικό Πρακτορείο μια ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.

Μετά το κατ' αρχήν πράσινο φως που δόθηκε τη νύκτα της Δευτέρας προς την Τρίτη στο δεύτερο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας, "οι υπουργοί του Eurogroup θα συνεδριάσουν το πρωί της 1ης Μαρτίου πριν από την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής", έκανε γνωστό η πηγή αυτή.

Πλωτό …νοσοκομείο!









Για τους «ιπτάμενους» γιατρούς έχετε ακούσει, καθώς και για αυτούς που οδηγούν μοτοσικλέτες, με σκοπό να φτάνουν γρήγορα στους ασθενείς σε πόλεις με μεγάλη κίνηση. Όμως για τους «θαλάσσιους» γιατρούς σίγουρα δεν είχατε ιδέα!
 
Ο 29χρονος Ιταλός σχεδιαστής Alfani Marino σχεδίασε ένα …πλωτό νοσοκομείο!
 
Ο κ. Alfani συνειδητοποίησε ότι ένα νοσοκομείο πάνω σε σκάφος, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους που αρρωσταίνουν σε παράκτιες περιοχές, καθώς και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην θάλασσα, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο ναυάγιο Costa Concordia. Επίσης θα μπορούσε να προσφέρει ανακούφιση σε θύματα φυσικών καταστροφών όπως στο τσουνάμι του 2004, όπου είχε αφανιστεί ολόκληρο το οδικό δίκτυο.

Το πλωτό – νοσοκομείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με χειρουργεία, εργαστήρια, χώρους αποκατάστασης και έναν θάλαμο για θεραπεία με οξυγόνο. Επίσης θα διαθέτει ένα μικρό ελικοδρόμιο στη γέφυρα και ένα γκαράζ για να μπαίνει ασθενοφόρο.

«Η γη περιβάλλεται από νερό και είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ένα τέτοιο σκάφος, ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην θάλασσα», ανέφερε ο Alfani σε συνέντευξή του.


Πηγή:

Η Ξανθιά Ο Άνδρας Της Και Η Γυμνή Αδερφή Της!

Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περίεργους ήχους προερχόμενους από την κρεβατοκάμαρα.

Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό, ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεβάτι.
Μα τι σου συμβαίνει; τον ρωτάει
Έχω πάθει καρδιακή προσβολή απαντά εκείνος…
Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών πάει εκεί και της λέει:
Μαμά, μαμά, η θεία κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου.
Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεβατοκάμαρα.
Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της.
“Μαλ*κισμένη” της λέει, ο άνδρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά !!!

Χώρισες; Πώς δεν θα γίνεις ρόμπα στο Facebook!

Γνωριστήκατε: καρδούλες, αγαπούλες, ροζ σύννεφα, δηλώσεις αγάπης στα social media και ύστερα ήρθε η ψύχρα! Και πως να γεμίσεις την cover photo του νέου timeline facebook με ραγισμένες καρδιές.Ο χωρισμός δεν χρειάζεται να γίνει βούκινο!


Τι γίνεται λοιπόν όταν από ''δεσμευμένη'' πρέπει να δηλώσεις και πάλι ''ελεύθερη'' στο facebook! Γιατί κάποιες φορές ο χωρισμός στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερος από τον χωρισμό στην πραγματική ζωή.
Βασικό σφάλμα: Πόσο συχνά δηλώνεις πως είσαι σε σχέση στα social media;
Για να αποφύγεις τις συχνές ταπεινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείς φυσικά να ανεβάζεις όσες καρδούλες, καψουροτράγουδα και φωτογραφίες θέλεις με τον εκάστοτε αγαπημένο αλλά περίμενε τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι να δηλώσεις πως είσαι σε σχέση στο διαδίκτυο. Μπορείς να γράφεις γλυκά Postακια, μπορείς να του στέλνεις τραγουδάκια αλλά απόφυγε αυτές τις δηλώσεις τύπου ''αρραβωνιάστηκα'', τουλάχιστον μέχρι να δηλώσεις ''παντρεμένη με κάποιον''!
Δεν χωρίζουμε ποτέ μέσω Facebook: Γιατί θα ακολουθήσει Αρμαγεδδών που θα θαυμάσουν όλοι, εχθροί και φίλοι:
Με λίγα λόγια, προτού αποφασίσεις να δηλώσεις και πάλι ελεύθερη στο facebook και πριν κάνεις φίλους μια στρατιά αντρών! Μην είσαι άκαρδη με το αγόρι αυτό που πέρασες έστω και λίγες ημέρες μαζί του! Και μην είσαι σίγουρη πως το αγόρι αυτό θα αντιδράσει κόσμια! Τουλάχιστον και εφόσον προτιμήσεις να χωρίσεις μέσω διαδικτύου, φρόντισε να ασφαλίσεις το wall σου από επιθέσεις τύπου: '
'Παλιο$$$% που με παράτησες''
Πάντως, δώσε μια εβδομάδα στον εαυτό σου και τον πρώην μπας και τα ξαναβρείτε. Μην προβείς εν θερμώ σε αιτήσεις ανεξαρτησίας που εύκολα μπορεί να πάρεις πίσω!
Χώρισες γιατί βρήκες νέο αγαπημένο;
Αλλά δεν τα έχετε και ακριβώς με το νέο αγόρι; Απόφυγε την κατάσταση "It's Complicated" (είναι πολύπλοκο) που θα δώσει το δικαίωμα στους 500 φίλους και βάλε, να σχολιάσουν 1) πόσο γρήγορα πέταξες σε νέα αγκαλιά 2) πόσο μπερδεμένη μπορεί να είσαι αυτή τη στιγμή
Πέρασε καιρός από τον χωρισμό; Ε, προς θεού, μην συνεχίσεις να το παίζεις ελεύθερη ανεβάζοντας 200 φωτογραφίες από ρομαντικό ταξίδι στον πύργο του Άιφελ με εσένα και μόνο εσένα. Κάποιος κράταγε την έρμη την φωτογραφική!
Χώρισες: θα μείνεις φίλη με τον πρώην:
Αν δεν αντέχεις τέτοια φιλία, διάγραψέ τον σύντομα, γιατί χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς να κατασκοπεύεις τις φωτογραφίες, τα σχόλια, τις φιλίες του, τα πάντα! Αν πρέπει να τον διατηρήσεις στους φίλους σου, εξαφάνισέ τον κυριολεκτικά στους φίλους περιορισμένης εμβέλειας.
Να κλείσεις τον λογαριασμό σου;
Το να απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου στο Facebook απλά επειδή χώρισες, αποτελεί το μέγιστο σφάλμα σου τη στιγμή αυτή. Κανείς δεν θα χάψει τα περί απεξάρτησής σου από το ίντερνετ, άσε που θα δώσεις μια βαθιά ικανοποίηση στον πρώην που σε πρόδωσε, πως τα κατάφερε τελικά και σε εξαφάνισε!
Τα άμεσα βήματα μετά από έναν ΟΡΙΣΤΙΚΟ χωρισμό:
Κατέβασε τις 350 φωτογραφίες σου με εκείνον από όλες τις ακρογιαλιές. Είναι κρίμα να θυμάσαι ξανά και ξανά και να αναρωτιέσαι: ''που να πήγε τόση αγάπη''.
Αποστασιοποιήσου για λίγο από τη σελίδα σου

Μην απαντάς σε μηνύματα και σχόλια φίλων στο wall σου, σχετικά με την σχέση (γάμο) που έληξε άδοξα. Ό,τι θέλεις, υπάρχουν μέιλ και τηλέφωνα για να το σχολιάσεις.

Απόφυγε τα ποσταρίσματα εν βρασμό. Είσαι στα μπουζούκια και πίνεις και θυμάσαι το τραγούδι που σου αφιέρωνε. Καλύτερα να τον πάρεις τηλέφωνο παρά να κάνεις ένα σχόλιο με το τραγούδι και να τον taggαρεις: ''Τάσο μου λείπεις, γιατί με άφησες''!
Συμπέρασμα: ζήσε την ζωή σου στο facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δικτυα ακριβώς όπως κάνεις και στην πραγματικότητα: και με το συναίσθημα και με τις εντάσεις και με τις καρδούλες σου. Μην είσαι ούτε υπερβολική αλλά ούτε και κρυψίνους και ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει!
Κατερίνα Πατούλια



Συνελήφθη 47χρονος για αρχαιοκαπηλία

Συνελήφθη 47χρονος για αρχαιοκαπηλία Δύο αρχαία αντικείμενα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ένα λίθινο αρχιτεκτονικό μέλος με ακατέργαστη την οπίσθια πλευρά, στην πρόσθια όψη του οποίου φέρει σε χαμηλό ανάγλυφο παράσταση αλόγου και ανδρική μορφή με διαστάσεις 0,72 εκ. x 0,55 εκ. (η χρονολόγηση του είναι αδιευκρίνιστη και είναι αναγκαία η περαιτέρω διερεύνηση).

-Μία μαρμάρινη λεκάνη από κιονόκρανο, στην βάση του οποίου διακρίνεται γόμφος ενώ σε όλες τις πλευρές φέρει ανάγλυφο. Ανά πλευρά κοσμείται με φυτικό διάκοσμο άκανθας ή βούκρανο. Χρονολογείται στα υστερορωμαϊκά-παλαιοχριστιανικά χρόνια με διαστάσεις διαμέτρου 0,26 εκ. και ύψους 0,28 εκ. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κ. ΚAINOYΡΓΙΟΥ:Δείτε Το Αγόρι Που Έχει Ερωτευτεί!


k.kain  0 200x116 Κ. ΚAINOYΡΓΙΟΥ:Δείτε το αγόρι που έχει ερωτευτεί!«Είναι το πιο όμορφο αγόρι», γράφει η σέξι παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και δηλώνει ερωτευμένη μαζί του! Είναι λίγο σκούρος, θα πρέπει να σας πούμε, αλλά ρατσισμός – ειδικά στον έρωτα – δεν πρέπει να υπάρχει….

agorikainour Κ. ΚAINOYΡΓΙΟΥ:Δείτε το αγόρι που έχει ερωτευτεί!

erotaskain Κ. ΚAINOYΡΓΙΟΥ:Δείτε το αγόρι που έχει ερωτευτεί!

ΣΟΚ με 16χρονη στην Κρήτη: Τη βίασαν 10 άτομα

ΣΟΚ με 16χρονη στην Κρήτη: Τη βίασαν 10 άτομα Την αποφυλάκιση τους ζητούν με την συμπλήρωση του εξαμήνου κράτησης τους οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό 16χρονης μαθήτριας από το Ηράκλειο. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον περασμένο Αύγουστο οπότε και αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της ανήλικης στην Αστυνομία. 

Η κοπέλα είχε καταγγείλει ότι μέσα σε ένα βράδυ συνευρέθηκε ερωτικά με περισσότερα από δέκα άτομα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της, ούσα υπό τηn επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Τα όσα είχαν καταγγελθεί τότε προκαλούν σοκ. Αν και η 16χρονη είχε δηλώσει ότι είναι περιστασιακή χρήστης, την επίμαχη νύχτα φέρεται να έκανε δύο ενέσεις ηρωίνης, τρεις "μυτιές", ένα "τσιγαριλίκι", χρήση ναρκωτικών χαπιών και αλκοόλ. Και όλα αυτά εν αγνοία των γονιών της, οι οποίοι πίστευαν, όπως είχε αναφερθεί, ότι η προβληματική συμπεριφορά του παιδιού τους μπορεί να οφειλόταν στην ... επανάσταση της εφηβείας.

Η 16χρονη στην κατάθεση που είχε δώσει στην Ασφάλεια είχε υποστηρίξει ότι ήταν παντελώς χαμένη από τα ναρκωτικά που είχε πιει και γι' αυτό δεν κάλεσε σε βοήθεια καθώς δεν είχε πνοή να αντιδράσει.

Τα όσα αναφέρονται στην επίμαχη δικογραφία προκαλούν θλίψη καθώς αποτυπώνουν την νοσηρή πραγματικότητα που βιώνουν δεκάδες νέοι, είτε ως θύτες είτε ως θύματα με φόντο την χρήση και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ισόγεια, λευκοί τοίχοι, δωμάτια χωρίς επίπλωση, γέλια και ειρωνείες, άγνωστα πρόσωπα με σκουλαρίκια και τατουάζ, είναι μερικά από τα όσα αναφέρει στην κατάθεση της για την εφιαλτική νύχτα που έζησε υπό την διαρκή επήρεια ναρκωτικών.

Όταν συνήλθε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα της για να την παραλάβει με το αυτοκίνητο του, χωρίς να του αποκαλύψει τα όσα είχαν συμβεί.

Έπεσε να κοιμηθεί και την επόμενη ημέρα ζήτησε από την κολλητή της φίλη να την επισκεφθεί επειγόντως στο σπίτι της γιατί είχε συμβεί κάτι τρομερό. Της αποκάλυψε ότι την είχαν χτυπήσει και την είχαν βιάσει. Η τελευταία την συμβούλευσε να πάνε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί πλέον οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα της και την Ασφάλεια.

Η ίδια πιστεύει-όπως είχε αναφέρει τότε- ότι όλοι της έδωσαν ναρκωτικά για να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά λόγω της πλήρους αδυναμίας της να αντιδράσει. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, στην Δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν τρεις νεαροί, ένας 26χρονος Ηρακλειώτης και δύο Αλβανοί. Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την πολύωρη απολογία τους, ωστόσο μέχρι και σήμερα αρνούνται τις κατηγορίες, εκφράζοντας την έκπληξη τους για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος τους η ανήλικη. 

Οι δύο ισχυρίζονται ότι συνευρέθηκαν μαζί της με την θέληση της, ενώ ο τρίτος αρνείται κάθε εμπλοκή, επικαλούμενος την κοπέλα του με την οποία ήταν μαζί την μοιραία νύχτα.

Οι τρεις κρατούμενοι νεαροί θα παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Λιώνει για τον Πικέ η Ίμπε


Ονομάζεται Ίμπε Άρσε και κατάγεται από το Περού. Καλά, οι πληροφορίες αυτές δεν μας ενδιαφέρουν και τόσο όσο ποιες είναι οι προτιμήσεις της σχετικά με το ποδόσφαιρο. 
Και όπως αποκαλύπτει, λιώνει για τον Πικέ. Και εμείς λιώνουμε για σένα Ίμπε…

Zητούνται σέξι νοσοκόμες''

Εφιαλτικό ταξίδι του μέλιτος

Στο σπίτι του ασφαλές επέστρεψε ένα νεόνυμφο ζευγάρι από την Σουηδία το οποίο κατά τη διάρκεια του μήνα του Μέλιτος είδε κυκλώνες, πυρκαγιές, πλημμύρες και δυο σεισμούς. Από τύχη κατάφερε να επιστρέψει σώο και αβλαβές σπίτι του! 

Ο λόγος για τον Στέφεν και την Έρικα Σβανστορμ που μετά το γάμο τους τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν να κάνουν ένα τετράμηνο διάλειμμα  γυρίζοντας τον κόσμο.
Ούτε σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μερφι, δεν περίμενε κανείς απ’ όπου περνούσαν να γινόταν και μια φυσική καταστροφή.
Αρχικά έφτασαν αεροπορικώς στο Μόναχο όπου τους βρήκε μια χιονοθύελλα, η αποκαλούμενη από το Γερμανικό τύπο  "καταιγίδα του αιώνα".
Ωστόσο το ζευγάρι δεν απογοητεύτηκε και σκέφτηκε ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και θα απολαύσουν τον ήλιο στις παραλίες της Νοτιανατολικής Ασίας.
Για κακή τους τύχη όταν προσγειώθηκαν στο Μπαλί  βρήκαν  μουσώνες αντί για ηλιοφάνεια. Συνεχίζοντας το ταξίδι τους έφτασαν στην Αυστραλία όπου ο κυκλώνας Cairns τους ανάγκασε να περάσουν 24 ώρες σε ένα εμπορικό κέντρο με 2.500 ξένους.
Μετά από την περιπέτεια τους ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία και στο Christchurch όπου και τους "χτύπησε" ο ισχυρός  σεισμός.
Η περιπέτειά τους ωστόσο δεν είχε τέλος καθώς λίγες μέρες αργότερα βρέθηκαν στο Τόκιο και έζησαν από κοντά το σεισμό το τσουνάμι και την πυρηνική καταστροφή
Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι στη Στοκχόλμη στις 29 του περασμένου Μαρτίου  αφού πέρασε τις μοναδικές ήσυχες μέρες κάπου στην Κίνα.

Ο πιο σκληρός διαγωνισμός Παγκοσμίως

 Εάν πιστεύετε ότι άσκηση είναι ένας γρήγορος περίπατος στο πάρκο με συντροφιά το σκύλο σας σίγουρα αυτό το φεστιβάλ δεν είναι για εσάς.

Οι διαγωνιζόμενοι στο Staffordshire της Αγγλίας σε έναν ετήσιο διαγωνισμό για τον πιο σκληρό άνθρωπο περνούν τα πάνδεινα…καίγονται, γδέρνονται, βουτάνε στη λάσπη, ιδρώνουν όσο πουθενά αλλού.

Ο λόγος για τον ετήσιο φιλανθρωπικό διαγωνισμό “Tough Guy Challenge” που λαμβάνει χώρα σε φάρμα στο Perton του Staffordshire από το 1986, στα τέλη του Ιανουαρίου ώστε ο καιρός να είναι κρύος και να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τους συμμετέχοντες.

Φημολογείται ότι είναι ο σκληρότερος αγώνας στον κόσμο. Οι διαγωνιζόμενο πρέπει να καλύψουν οκτώ μίλια γεμάτα εμπόδια, φωτιές και λάσπες. Είναι υποχρεωμένοι να περάσουν πάνω από τεράστια ξύλινα οδοφράγματα, να καλυφθούν ολόκληροι με λάσπη, να ξεπεράσουν συρματοπλέγματα, να περάσουν ανάμεσα από φωτιές και όσοι καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό.

Ο Αγώνας της Κυριακής – ο 25ος στην ιστορία της διοργάνωσης – προσέλκυσε συμμετέχοντες από περισσότερες από 20 χώρες.

Τα χρήματα που απαιτούνται για να δηλώσετε συμμετοχή ξεκινούν από 80 λίρες και φτάνουν ως 1.000. Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι κάθε χρόνο βρίσκονται εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το 1/3 των διαγωνιζομένων δεν καταφέρνει να τερματίσει!

Πηγή

 
Powered by Blogger