Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Εύα Λάσκαρη … γυμνή !!











Εύα Λάσκαρη … γυμνή !!

VIDEO : Δείτε τι γίνεται στα εργοστάσια της Apple!


Η εκπομπή Nightline του ABC παρουσίασε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στα εργοστάσια της Apple...
Μια ανακεφαλαίωση των θεμάτων που καλύφθηκαν και των απαντήσεων που δόθηκαν:
- Για να φτιαχτεί ένα iPhone χρειάζονται 141 βήματα και κατά βάση είναι φτιαγμένα στο χέρι.
- Ένα iPad για να φτιαχτεί θέλει 5 μέρες και 325 χέρια!
- Οι εργαζόμενοι πληρώνουν το φαγητό τους - περίπου 0.7 δολάρια το γεύμα
- Οι εργαζόμενοι δουλεύουν 12ωρα
- Όσοι κοιμούνται στα εργοστάσια, κοιμούνται 6 με 8 άτομα ανά δωμάτιο και πληρώνουν για αυτό 17.5 δολάρια το μήνα
- Πληρώνονται 1.78 δολάρια την ώρα. Γενικά, η εκπομπή έδειξε πως η Apple νοιάζεται για τους εργαζόμενους και προσπαθεί για το καλύτερο και παράλληλα έριξε φως στα άδυτα των εργοστασίων της Apple.

Elena Melnik: Απόλυτος γυμνός ρομαντισμός! (VIDEO)

     Ρομαντική και αισθησιακή η νέα φωτογράφηση της Elena Melnik με ανοιξιάτικη διάθεση... Το top model...
από τη Ρωσία εξάπτει τη φαντασία και πλημμυρίζει το δωμάτιο με την έξαψη που αποπνέει. Η φωτογραφίες είναι του διάσημου Paul de Luna για λογαριασμό του τεύχους του περιοδικού WestEast που είναι αφιερωμένο στην Αγάπη .
Φοράει ελαφριά σύνολα των Azzedine Alaia, Gucci και Chanel. Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο
 
Videos

Sarah White: Η γυμνή… ψυχοθεραπεύτρια! (Video)


Sarah White
Η 24χρονη Σάρα Γουάιτ είναι μια ψυχοθεραπεύτρια με μια άκρως ενδιαφέρουσα μέθοδο που σίγουρα οι άνδρες θα λατρέψουν και θα παραδεχτούν ότι αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα μόνο και μόνο για να τη δουν να γδύνεται μπροστά τους. Δείτε την εναλλακτική της θεραπεία που κάνει πάταγο!
Όταν πας συνήθως στον ψυχολόγο βγάζεις τα εσώψυχά σου, τις ανασφάλειες που έχεις, τους προβληματισμούς και τα άγχη της καθημερινότητας.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στις συνεδρίες της 24χρονης Νεοϋορκέζας ψυχολόγου Σάρα Γουάιτ αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο.
Η Σάρα εχει ένα μοναδικό τρόπο να προσεγγίζει τους πελάτες της και να λύσουν μια και καλή τα προβλήματά τους, την “γυμνή ψυχοθεραπεία”.
Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας η νεαρή βγάζει σταδιακά τα ρούχα της σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει τους πελάτες της και να τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.
“Για τους άνδρες η θεραπεία, είναι πιο ενδιαφέρουσα, πιο δελεαστική,πιο συναρπαστική”, είπε η Γουάιτ και συμπλήρωσε “Είναι μια πιο ισχυρή προσέγγιση στη θεραπεία.”
Οι συνεδρίες είναι λίγο “αλμυρές” και κοστίζουν 150 την ώρα και πραγματοποιούνται μέσω Web cam. Όταν αναπτύξει μια “φροϋδική σχέση” με τον πελάτη υπάρχει η δυνατότητα βίντεο συνεδρίασης μέσω skype.
Για οποίον επιθυμεί μια συνεδρία με την ψυχολόγο δεν έχει παρά να μπει στο, sarahwhitelive.com


Σκύλοι «μυρίζουν» τον καρκίνο, με ποσοστό επιτυχίας 99%

 Ολοένα και περισσότερα επιστημονικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα ημίαιμα σκυλιά
, μπορούν να μυριστούν τον καρκίνο και να κάνουν διάγνωση σε πρώιμο στάδιο με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους στο Ιδρυμα Ζωής - Σκυλιά Κατά του Καρκίνου στην Ουγγαρία, τα σκυλιά μπορούν να διαγνώσουν με 99% επιτυχία, ακόμη και μόνο από την ανάσα ενός ανθρώπου, αν πάσχει ή όχι από καρκίνο του πνεύμονα, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Η εξάμηνη εκπαίδευση του σκύλου στο ίδρυμα κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ και η διαγνωστική μέθοδος είναι ταχύτερη και οικονομικότερη από την ανίχνευση των όγκων που γίνονται με μαγνητικό τομογράφο. Και αυτό γιατί στα πρώτα στάδια ανάπτυξης του καρκίνου το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί και έτσι μεταβάλλεται η βιοχημική σύσταση όλων των υγρών του σώματος, από το αίμα και τα ούρα μέχρι το σάλιο και τα κόπρανα.
Στην πιο πρόσφατη μελέτη που διενεργήθηκε από ιάπωνες ερευνητές, φάνηκε πως ένα οκτάχρονο μαύρο Λαμπραντόρ μπορούσε να μυριστεί με ακρίβεια στο 97% των περιπτώσεων τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Στο πλαίσιο των κλινικών δοκιμών, το σκυλί κλήθηκε να μυρίσει τα κόπρανα 185 ασθενών που είτε είχαν διαγνωστεί με καρκίνο είτε όχι.
Τα σκυλιά έχουν εξαιρετική διαγνωστική ικανότητα μυρίζοντας απλώς την αναπνοή. Οι ερευνητές έβαλαν στα σκυλιά να μυρίσουν την αναπνοή και δείγμα κοπράνων από ανθρώπους που έπασχαν από καρκίνο του στομάχου, του μαστού, του προστάτη και από υγιείς. Ολα τα αποτελέσματα που γάβγισαν ήταν σωστά. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στη «Διεθνή Επιθεώρηση Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας» της «British Medical Journal».

ΦΩΤΟ: Αυτή η χορεύτρια έχει ξετρελάνει τους πάντες στο Εφετείο Αθηνών

ΦΩΤΟ: Αυτή η χορεύτρια έχει ξετρελάνει τους πάντες στο Εφετείο Αθηνών
Απίστευτος συνωστισμός επικρατεί καθημερινά στο κυλικείο του 4ου ορόφου του εφετείου Αθηνών, καθώς όλοι θέλουν να τους σερβίρει τον καφέ τους η Ρωξάνη.
Η Ρωξάνη είναι μία εντυπωσιακή 20χρονη, που φτιάχνει καφέδες στους εισαγγελείς, τους δικαστές και τους επισκέπτες του Εφετείου. Το βράδυ η όμορφη κοπέλα φοράει προκλητικά εσώρουχα, βάζει φτερά αγγέλου και χορεύει πάνω στις μπάρες των αθηναϊκών κλαμπ, σύμφωνα με το iefimerida.gr

10 γυναικείοι μύθοι καταρρίπτονται


10 γυναικείοι μύθοι καταρρίπτονται
Τιμώντας την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποφασίσαμε να διαλευκάνουμε ορισμένους μύθους γύρω από την γυναικεία σεξουαλικότητα, τον γυναικείο εγκέφαλο αλλά και την συνολική γυναικεία φιλοσοφία ζωής. Σκοπός μας να αποδείξουμε, ακόμα και για τα πιο ευτελή θέματα, πόσο μας έχετε αδικήσει…
  • Περί εγκεφάλου…
Μύθος: Οι γυναίκες είναι καλύτερες στο multi-tasking.
Αλήθεια: Κάποιες παλαιότερες έρευνες, βασισμένες όπως αποδείχτηκε σε μικρά δείγματα, υποστήριζαν πως το corpus callosum (το μεσολόβιο) του γυναικείου εγκεφάλου -το όργανο που συνδέει τα δύο ημισφαίρια- είναι παχύτερο στις γυναίκες παρά στους άνδρες. Αυτό, σύμφωνα με τις τότε έρευνες, επιτρέπει στις γυναίκες να κάνουν εξίσου καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή να αναπτύσσουν πολλές συζητήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους ταυτόχρονα –π.χ. να αισθάνονται και να μιλάνε, να ψήνουν μπριζόλες και να κόβουν σαλάτα, να φροντίζουν να είναι καθαρό το σπίτι και έτοιμο το φαγητό. Νέες και πιο εκτεταμένες έρευνες, ωστόσο, λένε πως ούτε το corpus callosum είναι πιο παχύ στον γυναικείο εγκέφαλο ούτε οι γυναίκες είναι πιο ικανές στο multi-tasking από τους άνδρες –πιθανώς να είναι απλά καλύτερα εκπαιδευμένες.
10 γυναικείοι μύθοι καταρρίπτονται (2)
Μύθος: Οι γυναίκες είναι κακές στα μαθηματικά.
Αλήθεια: Πόση έκταση έχει πάρει αυτός ο μύθος και πόσο άστοχος είναι αν σκεφτούμε ότι απλά και μόνο προωθώντας στερεότυπα όπως το παραπάνω (του τύπου οι γυναίκες είναι έτσι οι άνδρες αλλιώς) δημιουργούμε ήδη την προδιάθεση στους ανθρώπους να είναι έτσι ή αλλιώς; Είναι γεγονός ότι στον κόσμο των «θετικών» ή πολυτεχνικών επιστημών συναντάμε λιγότερες γυναίκες από άνδρες, όμως αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι, ήδη ως κορίτσια, δεν υποστηρίζονται όσο οι άνδρες από το περιβάλλον τους για να γίνουν καλές στα μαθηματικά.
Ένας άλλος είναι ο εξής: Πολλές γυναίκες που ασχολούνται με τις θετικές επιστήμες αναγκάζονται -για να δείχνουν ισότιμες με τους άνδρες- να χάσουν μέρος της θηλυκότητάς τους. Κάποιες, λοιπόν, εξίσου ικανές με τους άνδρες στα μαθηματικά, πιθανώς να προτιμήσουν να ακολουθήσουν μία άλλη ακαδημαϊκή ή επαγγελματική πορεία προκειμένου να μην χάσουν στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Κάτι τέτοιο, βέβαια, ίσχυε κυρίως στο παρελθόν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα καταξιώνονται στα καθαρά επιστημονικά επαγγέλματα.
Μύθος: Τα κορίτσια εκ φύσεως προτιμούν να παίζουν με κούκλες και τα αγόρια με αυτοκινητάκια.
Αλήθεια: Τα περισσότερα παιδιά υπόκεινται σε φυλετικά στερεότυπα πριν ακόμα γεννηθούν. Ακόμα και ο τρόπος που η έγκυος μιλά για το έμβρυο διαφέρει, ανάλογα αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Όταν γεννιούνται εισέρχονται σε έναν κόσμο με ξεκάθαρες φυλετικές διαφορές: Τα αγόρια δεν φοράνε φούστες, τα κορίτσια έχουν συνήθως μακριά μαλλιά, τα κορίτσια έχουν περισσότερα ροζ πράγματα, τα αγόρια χρησιμοποιούν διαφορετικές τουαλέτες από τα κορίτσια στους δημόσιους χώρους, τα κορίτσια πάνε μπαλέτο. Όλα αυτά κάνουν τα παιδιά να πιστεύουν πως, είτε είναι αγόρια είτε είναι κορίτσια, το φύλο τους είναι πολύ σημαντικό και ασυνείδητα οδηγούνται και εκείνα, με την σειρά τους, να διαιωνίσουν αυτά τα στερεότυπα.
Μία μελέτη που αποδεικνύει ξεκάθαρα τον ρόλο που παίζει η «φυλετική καταλληλότητα» στην επιλογή ενός παιχνιδιού από τα ίδια τα παιδιά, σε αντίθεση με τα πραγματικά του χαρακτηριστικά, είναι η εξής:
Οι ερευνητές μεταμόρφωσαν ένα παστέλ «Μικρό μου Πόνυ» κρατώντας την χαίτη αλλά βάφοντας το υπόλοιπο μαύρο και προσθέτοντας αιχμηρά δόντια. Έπειτα, το έδειξαν σε μία μικτή ομάδα παιδιών και τα ρώτησαν αν είναι παιχνίδι για αγόρια ή για κορίτσια. Όλα σχεδόν τα παιδιά είπαν ότι είναι παιχνίδι για αγόρια, ενώ τα περισσότερα αγόρια (αλλά κανένα κορίτσι) ρώτησαν από πού μπορούν να το αγοράσουν.
  • Περί σεξ…
Μύθος: Οι γυναίκες δεν σκέφτονται το σεξ τόσο συχνά όσο οι άνδρες.
Αλήθεια: Η επιθυμία της γυναίκας για σεξ είναι εξίσου ισχυρή με αυτή του άνδρα, όπως μπορεί να είναι και η απόλαυση που εισπράττει από αυτό. Η κλειτορίδα της γυναίκας αποτελείται από ίσους σε αριθμό νευρώνες όσο η βάλανος στο μόριο του άνδρα, απλά στην περίπτωση της γυναίκας είναι περισσότεροι συμπυκνωμένοι σε μικρότερη περιοχή. Η αίσθηση, λοιπόν, που έχει κατά την διάρκεια του σεξ είναι το ίδιο έντονη όσο αυτή που έχει ο άνδρας. Γι’αυτό, άλλωστε, πολλές γυναίκες βιώνουν πολλαπλούς οργασμούς –κάτι που στους άνδρες είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.
Η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα είναι ότι οι γυναίκες δεν εκφράζουν τόσο συχνά την επιθυμία τους για σεξ όσο οι άνδρες.
Μύθος: Η γυναίκα πρέπει να έρθει σε οργασμό για να απολαύσει το σεξ.
Αλήθεια: Πρόκειται για έναν από τους συχνότερους μύθους που πιστεύουν οι άνδρες. Φυσικά ο οργασμός είναι κάτι που απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες, όμως οι περισσότερες μπορούν να ικανοποιηθούν εξίσου με την τρυφερότητα ή την σωματική επαφή που τους προσφέρει ο σύντροφός τους κατά την διάρκεια του σεξ, ακόμα και αν τελικά δεν έρθουν σε οργασμό.
Μύθος: Οι φυσιολογικές γυναίκες έρχονται σε οργασμό κάνοντας σεξ.
Αλήθεια: Μόνο μία στις τρεις γυναίκες έρχεται τακτικά σε οργασμό απλά κάνοντας σεξ. Μία στις τρεις, επίσης, έρχεται σε οργασμό με την σεξουαλική επαφή αλλά χρειάζεται διέγερση με κάποιον άλλον τρόπο, ενώ το τελευταίο τρίτο των γυναικών δεν έρχονται σε οργασμό κάνοντας σεξ αλλά «χειροκίνητα» ή «στοματικά». Το να έρχεται μία γυναίκα σε οργασμό με άλλους τρόπους, και όχι με το σεξ, είναι άκρως φυσιολογικό και δεν έχει καθόλου να κάνει με την ψυχολογία ή την συναισθηματική της ωριμότητα.
  • Περί φιλοσοφίας ζωής…
10 γυναικείοι μύθοι καταρρίπτονται (3)
Μύθος: Οι γυναίκες ονειρεύονται τον τέλειο γάμο από πολύ μικρή ηλικία.
Αλήθεια: Αυτό που στην πραγματικότητα ονειρεύονται οι γυναίκες δεν είναι ο «γάμος» ως θεσμός -για την ακρίβεια αυτό τις αγχώνει ακριβώς όσο και τους άνδρες- αλλά τον τέλειο άνδρα (τον Brad Pitt όταν είμαστε μικρές, τον George Clooney μεγαλώνοντας). Ακριβώς όπως οι άνδρες φαντασιώνονται να έρχονται σε επαφή με την τέλεια γυναίκα (την Pamela Anderson όταν είναι μικροί, την Charlize Theron μεγαλώνοντας). Κάποιες ονειρεύονται ακόμα το τέλειο νυφικό, με τον ίδιο τρόπο που μεγαλώνοντας ονειρεύονται ένα τέλειο ζευγάρι γόβες ή την τέλεια δουλειά.
Μύθος: Μετά τα 30 το βιολογικό ρολόι της γυναίκας «χτυπάει κόκκινο».
Αλήθεια: Όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν παιδί μετά 30 γιατί δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους, ενώ δεν είναι λίγες και αυτές που γεννούν υγιέστατα παιδιά μετά τα 40 και που είναι άκρως ικανοποιημένες με την επιλογή τους. Το ζητούμενο είναι πόσοι άνδρες μετά τα 40 έχουν κουράγιο να μεγαλώσουν ένα παιδί…;
Μύθος: Οι γυναίκες ντύνονται και καλλωπίζονται για να εντυπωσιάσουν τους άνδρες.
Αλήθεια: Ρωτήστε όποια γυναίκα θέλετε και θα σας απαντήσει πως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν ντύνεται και καλλωπίζεται είναι να αρέσει στον εαυτό της. Ακόμα και προκλητικά εσώρουχα όταν φορά το κάνει πρώτα για να νιώσει εκείνη sexy και μετά να το μεταδώσει αυτό στον άνδρα. Ο δεύτερος λόγος που προσέχει μία γυναίκα τι θα φορέσει είναι για να εντυπωσιάσει άλλες γυναίκες –ή για να τις ξεπεράσει σε εμφάνιση. Οι άνδρες έρχονται σε τρίτη μοίρα.
Μύθος: Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο στήθος.
Αλήθεια: Όχι όλες και σίγουρα όχι πολύ μεγαλύτερο. Είναι ελάχιστες αυτές που θέλουν όταν τους μιλά ένας άνδρας να έχει καρφωμένο το βλέμμα του στο στήθος τους, ενώ όσες έχουν μεγάλο στήθος ξέρουν πολύ καλά πόσα προβλήματα στη μέση τους ή στις ενδυματολογικές τους επιλογές μπορεί να τους δημιουργήσει. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, όπως ισχύει παραπάνω, ακόμα και οι γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν προσθετική στήθους το κάνουν καταρχήν για να αρέσουν στον εαυτό τους, ενώ δεν είναι λίγες αυτές που μετά από λίγο καιρό αφαίρεσαν τα εκθέματα γιατί τους δημιουργούσαν προβλήματα στο σώμα.

Πηγή 

Μουμιοποιημένη «γοργόνα» σε.. βρετανικό μουσείο

 Ένα περίεργο –και λίγο ανατριχιαστικό- έκθεμα βρισκόταν στα «αζήτητα» του μουσείου Μπάξτον στη Βρετανία. 
Μέχρι που η Ανίτα Χόλινσιντ, μια φοιτήτρια συντήρησης αρχαιοτήτων, έπεσε πάνω στη «μουμιοποιημένη γοργόνα», κατά τη διάρκεια της πρακτικής της





Η φοιτήτρια ανέφερε ότι η «γοργόνα» χρονολογείται από τα μέσα του 19ου αιώνα. "Ίσως ήρθε από την Ιαπωνία ή την Άπω Ανατολή. Πολλές γοργόνες αυτού του είδους, φτιαγμένες από ψαράδες, προήλθαν από αυτήν την περιοχή. Οι ψαράδες τις πωλούσαν για να συμπληρώνουν το εισόδημά τους. Ήταν δημοφιλές θέαμα στο Λονδίνο του 19ου αιώνα», πρόσθεσε.
Το μουμιοποιημένο κουφάρι του περίεργου πλάσματος μελετά το πανεπιστήμιο του Λίνκολν

Οι επιστήμονες ήδη έχουν διαπιστώσει ότι τα μαλλιά του πλάσματος είναι ανθρώπινα. Τώρα, προσπαθούν να ανακαλύψουν από τι είδος ψαριού αποτελείται η ουρά της «γοργόνας».


Το τεστ του δεξιού ποδιού - Δοκιμάστε το ! Όσο και να προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα !

 Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε…Όσο και να προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε τα.... παρακάτω απλά βήματα. 1. Όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί σας πόδι από το πάτωμα και κάντε κύκλους δεξιόστροφα, όπως οι δείχτες ενός ρολογιού. 2. Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών του ρολογιού), γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας. Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση ! ! !

Ασέλγησε σε πτώμα!

Ασέλγησε σε πτώμα! Σε μία αποτρόπαια πράξη φέρεται να προέβη 57χρονος στο Μίσιγκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 57χρονος εργαζόταν σε γραφείο τελετών και ...
ασέλγησε σε σορό γυναίκας, την κηδεία της οποίας είχε αναλάβει το συγκεκριμένο γραφείο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από το αφεντικό του να «αγγίζει τις ερωτογενείς ζώνες της 51χρονης Μπρέντα Κάμερον». Ο άντρας απολύθηκε αμέσως, ενώ το γραφείο τελετών ενημέρωσε για το περιστατικό τους συγγενείς της νεκρής.
Μάλιστα, ο διευθυντής του γραφείου τους πρότεινε να αναλάβει η επιχείρηση εξολοκλήρου τα έξοδα για την κηδεία, τα οποία άγγιζαν τις 11.000 δολάρια, προκειμένου το θέμα να μην πάρει διαστάσεις.

Η οικογένεια δεν δέχτηκε την προσφορά, αποκάλυψε την είδηση στα media, αλλά τελικά μπήκε σε μεγαλύτερους μπελάδες, καθώς τώρα δεν μπορούν να θάψουν το πτώμα, μέχρι να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ώστε να αποφασιστεί η καταδίκη ή η αθωότητα του κατηγορούμενου, που αρνήθηκε τα πάντα.

Τα νησιά Κιριμπάτι «μετακομίζουν»

Τα νησιά Κιριμπάτι «μετακομίζουν»

Η κυβέρνηση σκέφθηκε μία ακραία λύση, καθως η θάλασσα «τρώει» τη γη

Τη λύση της «μετακόμισης» φαίνεται πως επιλέγει η κυβέρνηση των νησιών Κιριμπάτι για την αντιμετώπιση του προβλήματος με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. 

Η κλιματική αλλαγή έχει ανεβάσει ήδη τη στάθμη και πολλά τμήματα των νησιών έχουν καταποντιστεί. 

Η κυβέρνηση του νησιωτικού κράτους δεν παραμένει άπραγη. Ετοιμάζεται να αγοράσει μία έκταση 24.000 στρεμμάτων στα νησιά Φίτζι, με στόχο να μεταφέρει εκεί τον πληθυσμό, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο. 

Τα νησιά έχουν 102.000 κατοίκους οι οποίοι θα χάσουν τα πάντα όταν η θάλασσα κατακλύσει ολοκληρωτικά τα Κιριμπάτι. 
Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει τη λύση «ακραία», αλλά αναγνωρίζει ότι δεν έχει άλλες επιλογές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο άνθρωπος με τα ανάποδα πόδια!(video)

 Ο Jr. Moses Lanham, ένας 49χρονος λογιστής, εκ πρώτης όψεως είναι απλά ένας κοινός άνθρωπος...

Γι' αυτούς που τον γνωρίζουν όμως έχει κάτι παραπάνω, ένα εντυπωσιακότατο σπάνιο ταλέντο: καταφέρνει να γυρίζει ανάποδα τα πόδια του με μεγάλη ευκολία! Το βιβλίο Guinness τον περιμένει με ανυπομονησία...
“Μπορώ να περιστρέψω τα πόδια μου σε κλίμακα 120 μοιρών και έπειτα να τα ενώσω”, δηλώνει ο 49χρονος κάτοικος του Monroe, στο Aol news site. Ο ίδιος σκοπεύει να επισκεπτεί την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου τη Ρώμη, ώστε να...
καταγράψει δύο νέα ρεκόρ Guinness στο Guinness World Records Show. Ακόμη και αν υπάρχει και άλλος άνθρωπος που να μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο ο Lanham δηλώνει πως θα τον “εξολοθρεύσει”!
Μια ακόμη θέση στα ρεκόρ φαίνεται να θέλει να καταλάβει ο άνθρωπος-λάστιχο, όπως τον ονομάζουν, αφού σκοπεύει να περπατήσει 20 μέτρα με τα πόδια γυρισμένα προς τα πίσω μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.
Στην παράσταση όπου θα παρουσιάσει τα μικρά "θαύματα" του θα παρευρεθεί και ο γιος του Lanham, ο οποίος είναι μόλις 17 χρονών και μπορεί και αυτός να περιστρέψει τα πόδια του. Φαίνεται πως το ταλέντο αυτό είναι κληρονομικό! Παρόλα αυτά, το νεαρό αγόρι δεν μπορεί να περπατά σαν τον πατέρα του ενώ δεν νιώθει άνετα να κρατά τα πόδια του γυρισμένα για αρκετά λεπτά.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν εξετάσει τον Lanham, γεννήθηκε με επιπλέον ιστούς και χόνδρους των αρθρώσεων του, κάνοντας τα ισχία, τα γόνατα και τους αστραγάλους του, ιδιαίτερα ελαστικά. Το οικογενειακό ιστορικό του δεν είχε καταγράψει παρόμοιες περιπτώσεις.
Ο Lanham ανακάλυψε την ικανότητά του τυχαία στην ηλικία των 14 ετών ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει ένα δέντρο. Όμως όταν έχασε την ισορροπία του και αντίκρισε τα πόδια του τρόμαξε πάρα πολύ αφού νόμιζε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά. "Νόμιζαν ότι κάτι υπέστη εξάρθρωση" είπε ο Lanham. "Αλλά εγώ σηκώθηκε και ήμουν μια χαρά."
O Lanham είναι ήδη γνωστός, αφού έχε εμφανιστεί σε πολύ δημοφιλής τηλεοπτικές εκπομπές όπως στην "Candid Camera" με τον Alan Funt, στο "Ripley's Believe It or Not!", στο "America's Funniest Home Videos," στο "Jimmy Kimmel Live" αλλά και στο Discovery Channel στην εκπομπή "Medical Incredible."

 
Powered by Blogger