Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Περιμένει ενισχυμένος την Κέρκυρα

Με περισσότερα "όπλα" στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ να υποδεχτεί το Σάββατο (26/11) την Κέρκυρα στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου μπορεί να υπολογίζει, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, στις υπηρεσίες και των Ίβιτς, Λαζάρ και Ετό.
 
Οι τρεις παίκτες έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα -οι Ίβιτς και Έτο ήταν τραυματίες και ο Λάζαρ είχε "χτυπηθεί" από ίωση- οπότε ο Μπόλονι τους συμπεριέλαβε στην αποστολή των "ασπρόμαυρων" για τη συνάντηση με τους "Φαίακες". Αυτό που απομένει είναι να φανεί στην πράξη ποιον από αυτούς και για πόσο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιήσει.
Οι παίκτες που ανακοίνωσε στην αποστολή ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (25/11) στην Τούμπα είναι οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια.
Εκτός αποστολής συγκριτικά με τους 18 που ήταν στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου έμεινε ο Αποστολόπουλος, ενώ άλλοι δύο από τους 20 θα μείνουν εκτός πριν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.
sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger