Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γιατί τα κακά αγόρια έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις και οι καλοί «παίρνουν πόδι»;

 Ένα «κακό αγόρι» είναι σίγουρα σέξι. Υπάρχει κάτι στο χαμόγελό του και στις κινήσεις του, που τραβάει το ενδιαφέρον σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, θα έλεγα. 
Είναι πάντα γεμάτο με αυτοπεποίθηση και δε φοβάται να ρισκάρει στη ζωή του. Υπερβολικά χαλαρός ..υπερβολικά σίγουρος... Αυτό που καθορίζει, δηλαδή, ένα «κακό αγόρι» είναι ότι δεν ακολουθεί τους κανόνες της κοινωνίας αλλά αντιθέτως τους φτιάχνει από μόνος του. Τι είναι όμως αυτό που τον κάνει ξεχωριστό και ελκυστικό στα μάτια μιας γυναίκας; Η απάντηση βρίσκεται στη... βασική διαφορά του κακού αγοριού από έναν καλό και συμπαθητικό τύπο, η οποία είναι η συμπεριφορά. Ένα κακό αγόρι δεν δίνει απλά σημασία για τίποτα, κάνει αυτό που θέλει και είναι ανεξάρτητος. Έχει αυτό που θέλει όποτε το θέλει, βάζει τον εαυτό του πάντα πρώτο, είναι επικίνδυνος και δε ξέρεις πότε ακριβώς τον έχεις. Ενώ ένας τυπικός και καλός τύπος είναι διαθέσιμος όλη την ώρα, ζει μια βαρετή και προβλέψιμη ζωή, ξέρεις ακριβώς πως να τον κάνεις δικό σου και πάντα καταλήγεις μαζί του με τη φράση : «Ας μείνουμε καλύτερα φίλοι!» Το στυλάκι του καλού και "άγιου" παιδιού δε περνάει πλέον. Όσο τέλεια και να μας συμπεριφερθεί το αγόρι μας και όσο χατίρια και να μας κάνει, εμείς κάποια στιγμή θα βαρεθούμε και θα διαλέξουμε τον άλλο χαρακτήρα που θα μας βασανίζει. Και τώρα εσείς θα απορείτε: «Καλά μαζόχες είναι;» Αλλά κατά βάθος ξέρετε και οι ίδιοι ότι το «κάνω ό,τι γουστάρω και έχω όσες κοπέλες θέλω» αρέσει και προσπαθείτε να το εφαρμόσετε και εσείς έστω και σε χαμηλό επίπεδο. Αυτό που ελκύει όμως τις γυναίκες σε αρκετά μεγάλο βαθμό είναι ότι νιώθουν ξεχωριστές. Μπορεί αυτός ο "κακός τύπος" να συμπεριφέρεται σκάρτα στους άλλους, αλλά το γεγονός ότι σε αυτήν και μόνο συμπεριφέρεται καλά, την κάνει να νιώθει μοναδική και να πιστεύει ότι αγαπάει μόνο αυτήν. Επίσης στα χέρια του νιώθει ασφάλεια, καθώς πιστεύει ότι αυτός ο άγριος χαρακτήρας και αυτοί οι μυς που έχει θα μπορούν να την προστατεύουν. Αυτός λοιπόν ο τύπος δολοφόνου αρέσει και είναι πολλές που το παραδέχονται. Επιπλέον υπάρχουν και άλλες γυναίκες που δηλώνουν ότι δε θα μπορούσαν να κρατήσουν μια σχέση με ένα άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή αυτά τα «κακά αγόρια» αρχίζουν να συμπεριφέρονται στις κοπέλες τους ακριβώς όπως και στους άλλους, με αποτέλεσμα να τις απομακρύνουν και να μην τους αντέχουν άλλο. Πράγμα λογικό, αν ρωτάτε εμένα. Δεν είναι όμως αναγκαίο να γίνετε ένας χαρακτήρας που απλά δεν σας αρέσει για να την κατακτήσετε και ούτε να τρέχετε στα γυμναστήρια. Αρκούν τα παρακάτω που ισοπεδώνουν τον καλό με τον κακό χαρακτήρα: 
1. Γίνετε κυρίαρχοι, αλλά χωρίς να το παρακάνετε και γίνεται αυταρχικοί. 
2. Γίνετε λίγο πιο μυώδης, χωρίς να γίνετε φαλλοκράτης. 
3. Γίνετε δυνατοί και παράλληλα ευγενής με τους γύρω σας και κυρίως μαζί της. 
4. Γίνετε πιο ειλικρινής και αξιόπιστος, απ΄ότι θα ήσασταν στην πραγματικότητα. 
5. Γίνετε πιο μυστηριώδης και διακριτικοί, όμως χωρίς να την εξαπατήσετε και να της δώσετε λάθος εντύπωση. Κάτι που δεν είστε δηλαδή. 
6. Γίνετε πιο συναρπαστικοί και δραστήριοι, χωρίς να γίνετε ριψοκίνδυνοι. 
7. Και φυσικά, γίνεται πιο δραστήριοι στο κρεβάτι και πιο τζέντλεμαν στο σαλόνι.

Γιατί Στους Άντρες Αρέσουν Οι Γυναίκες Που Φοράνε Κόκκινα

Τι πιστεύουν ότι σημαίνει το χρώμα των ρούχων
Το κόκκινο θεωρείται το χρώμα του έρωτα και του πάθους. Τώρα, ερευνητές πιστεύουν ότι βρήκαν τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που φοράνε κάτι κόκκινο…Και ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ότι πιστεύουν ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να τις «καταφέρουν» από το πρώτο ραντεβού.
Ψυχολόγοι από το πανεπιστήμιο South Brittany της Γαλλίας, τα αποτελέσματα της έρευνας των οποίων δημοσιεύονται στο Journal of Social Psychology, μελέτησαν 120 άντρες ηλικίας 18 έως 21 ετών, ανακάλυψαν ότι οι περισσότεροι από αυτούς πίστευαν ότι όταν μια γυναίκα φορά κάτι κόκκινο αυτό σήμαινε ότι είναι περισσότερο «διαθέσιμη σεξουαλικά» από κάποια που φορά ουδέτερα χρώματα, όπως το πράσινο, το μπλε και το άσπρο.
Και αυτό χωρίς να είναι απαραίτητα προκλητικό το ίδιο το ρούχο, π.χ. ένα αποκαλυπτικό top ή μια πολύ κοντή φούστα.
Από τους εθελοντές ζητήθηκε να κρίνουν τη «σεξουαλική διάθεση» γυναικών, βασιζόμενοι μόνο στο χρώμα της μπλούζας τους.
Τα αποτελέσματα της μελέτης τους δείχνουν την επιρροή που ασκεί το χρώμα ρούχου που επιλέγει να φορέσει και το πώς οι άντρες εκλαμβάνουν το ντύσιμο ενός ατόμου του αντίθετου φύλου.
Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι οι άντρες ένιωθαν περισσότερο άνετοι να κάνουν πιο «προσωπικές» ερωτήσεις σε γυναίκες και να καθίσουν κοντά τους, όταν εκείνες φορούσαν κόκκινη αντί για πράσινη μπλούζα.
Οι ερευνητές χώρισαν τους 120 εθελοντές σε τέσσερις ομάδες. Κάθε ένας είχε 30 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του για να κοιτάξει τη φωτογραφία μιας συνομήλικης του. Κάθε γκρουπ έβλεπε διαφορετικό χρώμα μπλούζας (κόκκινο, μπλε, πράσινο, άσπρο).
Στη συνέχεια έπρεπε να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο, βαθμολογώντας από το 1 ως το 9, πόσο ελκυστικές τις έβρισκαν και πόσες πιθανότητες θεωρούσαν ότι είχαν να… τις ρίξουν στο κρεβάτι!
Ως πιο ελκυστικές βαθμολογήθηκαν όσες φορούσαν κόκκινη μπλούζα, ακολουθούμενες από αυτές με άσπρη, μπλε και τέλος πράσινη!

Ξανθιά … στο δάσος !!






Μια ξανθιά, έχει μόλις διαλύσει το αυτοκίνητό της σε ένα τρομερό ατύχημα, πέφτοντας πάνω στο μοναδικό δέντρο στη μέση του κάμπου, όπου οδηγούσε. Σαν από θαύμα, κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατσουνιά και στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο, βάζοντας κραγιόν στο χείλια της.

Ο Αστυφύλακας της Τροχαίας, που μόλις κατέφτασε, αναφωνεί.
«Θεέ μου, το αυτοκίνητό σας έχει γίνει σαν ακορντεόν που το πάτησε ελέφαντας. Είσαστε εντάξει κυρία μου»;
«Ναι κύριε Αστυφύλακα, μια χαρά».

«Μα Τι στο καλό έγινε»; Ρωτάει ο Αστυφύλακας.

«Δεν θα το πιστέψετε κύριε Πόλισμαν, συνέβη κάτι το πολύ παράξενο. Οδηγούσα κατά μήκος αυτού το ήσυχου δρόμου, οπότε μετά από μια γρήγορη αριστερή στροφή, ξαφνικά πετάγεται ένα Έλατο μπροστά μου. Κόβω το τιμόνι δεξιά και ένα άλλο δέντρο εμφανίζεται. Κόβω αριστερά και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Προς όποια κατεύθυνση και να προσπαθούσα να πάω για να τα αποφύγω, παρουσιάζονταν και άλλο δέντρο. Στην τελευταία προσπάθεια, έχασα τον έλεγχο και βγήκα από το δρόμο».

«Κυρία μου», την σταματάει ο Τροχαίος, συγκρατώντας με βία τα γέλια του, «δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο στο δρόμο για 30 χιλιόμετρα. Τα δέντρα που βλέπατε ήταν το αρωματικό έλατο που είναι κρεμασμένο στον καθρέφτη σας που στις στροφές κουνιέται πέρα δώθε»!

Πρώην παίκτρια του Fame Story, σε γυμνες πόζες..

Πάει πολύς καιρός από τότε, ωστόσο το κορμί της Αφροδίτης Μάνου, δύσκολα ξεχνιέται.. Ειδικά όταν είναι ολόγυμνο.!











Η ξανθιά ο άνδρας της και … η γυμνή αδερφή της !!





Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περίεργους ήχους προερχόμενους από την κρεβατοκάμαρα.
Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό, ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεβάτι.
Μα τι σου συμβαίνει; τον ρωτάει
Έχω πάθει καρδιακή προσβολή απαντά εκείνος…
Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών πάει εκεί και της λέει:
Μαμά, μαμά, η θεία κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου.
Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεβατοκάμαρα.
Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της.
“Μαλ*κισμένη” της λέει, ο άνδρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά !!!

Της έδωσαν 12 ώρες ζωής και έζησε 105 χρόνια! ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Της έδωσαν 12 ώρες ζωής και έζησε 105 χρόνια!

Της έδωσαν 12 ώρες ζωής και έζησε 105 χρόνια! : Όχι μόνο διέψευσε τις προβλέψεις των γιατρών αλλά κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο και να ζήσει 105 χρόνια! Ο λόγος για μία υπεραιωνόβια γιαγιά η
Όχι μόνο διέψευσε τις προβλέψεις των γιατρών αλλά κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο και να ζήσει 105 χρόνια! Ο λόγος για μία υπεραιωνόβια γιαγιά η οποία...σήμερα γιορτάζει 105η επέτειο των γενεθλίων της και είναι πολύ ευτυχισμένη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Ήταν το 1906, όταν μαζί με την δίδυμη αδερφή της είδαν το φως αυτού του κόσμου. Ωστόσο, η αδερφή της δεν τα κατάφερε και εκείνη ήταν τόσο άρρωστη, ώστε οι γιατροί της έδωσαν μόνο 12 ώρες ζωής μετά την γέννησή της.
Εντούτοις, η Lillie δεν επαλήθευσε την άποψη των γιατρών, αφού κατάφερε να ζήσει αισίως 919.800 ώρες από εκείνη την τρομακτική διάγνωση και να αποτελέσει παράδειγμα δύναμης για την οικογένειά της.
Μάλιστα, όπως δηλώνει, δεν έχει πιει ούτε μια σταγόνα αλκοόλ και έτσι ξεπέρασε τα 100 χρόνια!

Μπορεί και μιλάει ανάποδα!





Ο Τόλης έχει ένα ιδιαίτερο και αρκετά παράξενο ταλέντο. Μπορεί και μιλάει ανάποδα! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, όποια λέξη και αν του πουν μπορεί να...
την πει ανάποδα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Αν προσέξετε καλά, θα παρατηρήσετε ότι εκτός από το γεγονός ότι προφέρει άπταιστα τις λέξεις ανάποδα, τις τονίζει και στο ίδιο γράμμα που τονίζονται κανονικά. Απολαύστε!

Ένα νέο... Sex and the City σύντομα στις οθόνες μας

 Θυμίζει κατά πολύ την δημοφιλή σειρά, Sex and the City, τόσο στο θέμα 
όσο και στο περιβάλλον όπου γυρίζεται. 


Ο λόγος για τη νέα «girly» σειρά που ξεκίνησε πριν 
λίγες μέρες να προβάλλεται στο αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ, γνωστό για τις 
επιτυχίες του στις τηλεοπτικές σειρές, όπως το Mad Men, αλλά και το Sex 
and the City. 



Το σενάριο πλέκεται γύρω από μια παρέα 4 κοριτσιών, γύρω στην ηλικία των
20 ετών, που προσπαθούν να τα «βγάλουν πέρα» στην μεγαλούπολη του 
κόσμου - ποια άλλη; τη Νέα Υόρκη φυσικά. 



Δημιουργός της σειράς, που ονομάζεται «Girls», υπογράφει μάλιστα μια 
26χρονη, γνωστή για επιτυχίες της σε σειρές στο ίντερνετ, Lena Dunham.



Πάρτε μια γεύση από το νέο... Sex and the City!




Σοκ: Βίντεο καταγράφει Βρετανούς νοσηλευτές να κακομεταχειρίζονται ηλικιωμένη γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκ: Βίντεο καταγράφει Βρετανούς νοσηλευτές να κακομεταχειρίζονται ηλικιωμένη γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)To βίντεο δείχνει τους νοσηλευτές να συμπεριφέρονται βίαια σε 80χρονη που υποφέρει από Αλτσχάιμερ και αρθρίτιδα

Αποτροπιασμό προκαλεί στη Βρετανία βίντεο που δείχνει νοσηλευτές σε γηροκομείο του Λονδίνου  που έχει χαρακτηριστεί «εξαιρετικής ποιότητας» να συμπεριφέρονται βίαια σε 80χρονη που υποφέρει από Αλτσχάιμερ και αρθρίτιδα.  

Η κόρη της ασθενούς που υποπτευόταν ότι το νοσηλευτικό προσωπικό κακομεταχειριζόταν τη μητέρα της έκρυψε μια κάμερα στο δωμάτιό της. Τα όσα καταγράφηκαν επιβεβαίωσαν τους φόβους της.

Νοσηλευτής φαίνεται να χαστουκίζει απρόκλητα έξι φορές την 80χρονη, η οποία μεταφερόταν επίσης με βίαιο τρόπο στο κρεβάτι της, ενώ υποχρεωνόταν επίσης να τρώει βεβιασμένα.

Η οικογένεια της ασθενούς και τα ΜΜΕ στη Βρετανία καταφέρονται κατά της αρμόδιας Επιτροπής Ποιότητας Περίθαλψης, η οποία είχε απονείμει εύσημα στο συγκεκριμένο γηροκομείο για τον τρόπο λειτουργίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο νοσηλευτής που χαστούκισε την 80χρονη συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 18μηνη φυλάκιση πριν από λίγες ημέρες.




«Πρώην μου με χώρισε για έναν άντρα»

«Πρώην μου με χώρισε για έναν άντρα»

Σοκαρίστηκε αλλά το αντιμετώπισε ψύχραιμα η Ναταλία Γερμανού

Για τις σχέσεις της με το άλλο φύλο αλλά και τους ομοφυλόφιλους μίλησε η Ναταλία Γερμανού στο κυπριακό Down Town.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους gay, καθώς έχει gay φίλους που της δίνουν και... καλύτερες συμβουλές.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος άντρας με τον οποίο είχε σχέση την άφησε γιατί ερωτεύτηκε έναν άντρα.

«Πρέπει να σου πω επίσης ότι, όταν ήμουν 20 χρόνων, είχα σχέση με ένα αγόρι, ο οποίος με χώρισε επειδή ερωτεύτηκε έναν άλλο άνδρα γιατί κατάλαβε ότι η κλίση του ήταν αυτή», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε: «Φυσικά, ήταν ένα σοκ για μένα τότε, αλλά το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα γιατί μου το παραδέχτηκε με κάθε ειλικρίνεια, το συζητήσαμε και κατάλαβα ότι συμβαίνουν και αυτά μέσα στη ζωή.

Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του-όπως και εκείνος μαζί μου-, όμως, στα 23 του, συνειδητοποίησε τελικά την σεξουαλική του κλίση.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκείνη τη στιγμή! Πάντα θα θυμάμαι ότι ένας πρώην μου με χώρισε για έναν άντρα. Ok! Ελπίζω μόνο να μην φταίω εγώ»....

Η Catalina Uribe είναι ένα νέο καυτό μοντέλο απο την Κολομβία (sexy pics)






Η ξανθιά bombshell Catalina Uribe είναι ένα νέο καυτό μοντέλο απο την Κολομβία που σίγουρα θα δούμε πολλές φορές στο μέλλον..
Δείτε την...






Τι κερδίζουν οι αισιόδοξοι;

Τι κερδίζουν οι αισιόδοξοι; Δείτε την ροζ πλευρά της ζωής, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αντιμετωπίστε τις αντιξοότητες με καλή διάθεση. Με αυτό τον τρόπο θα μειώσετε έως 50% τις πιθανότητες εμφράγματος και εγκεφαλικού.
Το συμπέρασμα προέρχεται από την πρώτη μεγάλη, συνδυασμένη ανάλυση όλων των μελετών επί του θέματος – συνολικά είναι πάνω από 200 – την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Τμήμα Κοινωνίας, Ανθρώπινης Ανάπτυξης & Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Σύμφωνα με το ygeianews.gr , όπως  δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Τζούλια Μπόεμ, είναι καλά γνωστό ότι αρνητικές καταστάσεις όπως η κατάθλιψη, ο θυμός, το άγχος και η εχθρικότητα είναι ολέθριες για την καρδιαγγειακή υγεία. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο το να είναι κανείς αισιόδοξος και να πιστεύει ακράδαντα πως όλα θα πάνε καλά. «Η απουσία του αρνητικού δεν είναι το ίδιο με την παρουσία του θετικού», είπε. «Μπορεί ένας άνθρωπος να μην έχει κατάθλιψη, αλλά να είναι αποθαρρυμένος απ’ τη ζωή του, με συνέπεια να μη νιώθει χαρά.

»Αυτό που έδειξε η ανάλυσή μας είναι πως παράγοντες όπως η γνήσια αισιοδοξία, η ικανοποίηση από τη ζωή και το αίσθημα ευτυχίας σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων, ανεξάρτητα από την ηλικία, την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, το κάπνισμα, το σωματικό βάρος ή άλλους παράγοντες που υπονομεύουν την καρδιαγγειακή υγεία». Και συνέχισε: «Οι πιο αισιόδοξοι εθελοντές στις μελέτες που αναλύσαμε είχαν κατά 50% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν το πρώτο καρδιαγγειακό επεισόδιο, όπως ένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό, σε σύγκριση με τους πιο απαισιόδοξους».

VIDEO: Ο Ronaldo ντροπιάζεται από ένα παιδί μέσα στο γήπεδο, δείτε αυτό το Video










Ο Ronaldo ντροπιάζεται από ένα παιδί μέσα στο γήπεδο...Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί..




Έχασε την μπάλα του στο τσουνάμι της Ιαπωνίας και βρέθηκε...στην Αλάσκα

 Στο τσουνάμι της Ιαπωνίας έχασε τα πάντα. Το σπίτι
 του παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα. Μαζί όμως ο 16χρονος ΜΙσάκι Μουρακάμι έχασε και την μπάλα του. Μόνο που η τύχη παίζει περίεργα παχνίδια αφού η αγαπημένη του μπάλα βρέθηκε έναν χρόνο μετά...στην Αλάσκα!

Ο 16χρονος Μισάκι είχε γράψει το όνομά του πάνω στην μπάλα το 2005, την οποία του είχαν κάνει δώρο οι συμμαθητές του.

Ο Μουρακάμι ζει στην πόλη Ρίκουζεν-Τακάτα της Ιαπωνίας, η οποία είχε υποστεί τεράστιες καταστροφές από το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Ο Αμερικανός Ντέιβιντ Μπάξτερ βρήκε την μπάλα σε μια παραλία του νησιού Μίντλετον και με τη βοήθεια της συζύγου του μετέφρασε το ιαπωνικό μήνυμα. Εκτός από το όνομα του 16χρονου, η μπάλα έγραφε «καλή τύχη».

Εγκατάσταση των windows από USB Flash










Ψάχνοντας για κάτι πολύ απλό κατέληξα στο Novicorp WinToFlash. Εκτός από τα Windows 7 μπορείτε να μεταφέρετε και τα Windows XP, windows Server 2003 Windows Vista και windows Server 2008.


Ας δούμε ένα ένα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Πριν από κάθε μας ενέργεια θα πρέπει να φροντίσουμε να αντιγράψουμε το περιεχόμενο του cd ή dvd του λειτουργικού μας συστήματος σε ένα φάκελλο (και τα κρυφά αρχεία).


Αν τώρα έχουμε το λειτουργικό μας σε αρχείο iso τότε με ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης όπως για παράδειγμα το 7zip (Δωρεάν), εξάγουμε τα αρχεία στον φάκκελο που έχουμε δημιουργήσει.




Η επόμενη μας ενέργεια είναι να τρέξουμε το πρόγραμμα και ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται πολύ απλά μέσα από τις εικόνες σε πολύ λίγο χρόνο θα έχουμε στην διάθεσή μας ένα USB stick με τα Windows που έχουμε επιλέξει.



Αν είστε πεπειραμένος χρήστης και για περισσότερες επιλογές δουλέψτε το από την επιλογή Advanced Mode, διαφορετικά ακολουθήστε τη δεύτερη εικόνα





















Η μεταφορά των windows τελείωσε, δεν μένει παρά να δώσουμε την δυνατότητα (αν δεν είναι ήδη ρυθμισμένο) από το bios του υπολογιστή μας να κάνει boot και να αναγνωρίσει συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε οποιαδήποτε USB θύρα του υπολογιστή μας. Βάζουμε το στικάκι με τα windows στην θύρα USB και όπως βλέπετε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονικά σαν CD .


Επίσημη Ιστοσελίδα :
wintoflash.com
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

Έπεσε το παντελόνι της Βάσως Λασκαράκη on air! Πώς αντέδρασε;

 Στο Minute to Win it έπαιξαν τρεις πρωταγωνιστές από τη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα»! Μέρος στο παιχνίδι πήραν η Βάσω Λασκαράκη, ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Λάγκος!
Η πιο θαρραλέα της παρέας ήταν η Βάσω, μιας και είπε να πάρει πρώτη την κρυάδα στο Min to Win it! Η Βάσω ξεκίνησε τη δοκιμασία και το παντελόνι της πήρε την κατιούσα... Ο Λάγκος της είπε: «Μπράβο Βασούλα, πρόσεχε μη σου πέσει το παντελόνι»... Ενώ ο Ουγγαρέζος της έλεγε συνεχώς: «Τσακίσου, τσακίσου»! Όταν της το έβαλαν να το δει σε επανάληψη φυσικά ξέσπασε σε γέλια! Δείτε το απολαυστικό βίντεο!



Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ‏







Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του! Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο...

ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese" στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.



Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα, τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια. Το ένα ήταν ήδη νεκρό, το άλλο πέθανε μόλις έπεσε στα χέρια των Ναζί, ενώ το τρίτο απεβίωσε από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να το κρατήσουν εν ζωή.




Η διαφορετικότητα της βιολογικής δομής του σώματός του εξωγήινου δεν μπορούσε να κατανοηθεί από τους ιατρούς ώστε το παράξενο πλάσμα να εγχειριστεί και να διατηρηθεί ζωντανό, όμως οι Ναζί ακόμα κι αν το γιάτρευαν δεν σκόπευαν να το απελευθερώσουν.

Τον ενάμιση μήνα που ο αιχμάλωτος εξωγήινος έζησε τραυματισμένος στη μυστική βάση, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.







Οι Ναζί ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ο μόνος λόγος για να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που χρειάζονταν… από πού ερχόταν και πως θα έφτιαχναν αντίγραφα αυτού του τεχνολογικά ανώτερου σκάφους. Ένα σκάφος, που θα τους έκανε ανίκητους! Το εξωγήινο όν, αποκάλυψε ότι προερχόταν από το διπλό σύστημα αστέρων RA(γνωστό στη Γη ως μ-1) που βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, 73.1 έτη φωτός σε απόσταση. Ερχόταν όμως, από τις κρυφές υπόγειες βάσεις που είχε κατασκευάσει ο λαός του στην πολική περιοχή του καναδικού Baffin Island.







Η επικοινωνία ήταν αρκετά δύσκολή. Σε τεχνικά ζητήματα για την κατανόηση του ιπτάμενου δίσκου, ακατανόητη! Εκτός και αν το εξωγήινο ον δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Όσο η άγνωστη ασθένεια, που προερχόταν μάλλον από τον τραυματισμό, προχωρούσε και η κατάσταση του αιχμαλώτου χειροτέρευε, ταυτόχρονα μεγάλωνε και η πίεση των Ναζί για περισσότερες πληροφορίες. Όμως εκτός από την αποκάλυψη ότι η συντριβή του σκάφους προκλήθηκε από κάποιο είδος τεχνικής δυσλειτουργίας, δεν υπήρξε κάποια άλλη κατανοητή πληροφορία.




Ο αλλοδαπός κρατήθηκε και ανακρίθηκε στην ίδια υπόγεια εγκατάσταση με το δίσκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά περίπλοκος για να επισκευαστεί ή για να δημιουργηθεί πλήρη αντίγραφο. Μετά το θάνατο του εξωγήινου και για αρκετά χρόνια, ο Χίτλερ και η επιστημονική του ομάδα στην τοποθεσία ‘’Base 211’’, προσπάθησαν να κατασκευάσουν ανθρώπινα αντίγραφα του κατεστραμμένου σκάφους. Επί σειρά ετών, τα δισκοειδή ιπτάμενα οχήματα Vril και Haunebu που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να πετάξουν αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή… λόγο αρκετών δυσλειτουργιών!




Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα, το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Τα εξωγήινα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί μέχρι σήμερα, εν αγνοία της πολωνικής κυβέρνησης.

Η Jennifer Nicole Lee λίγο πριν την αποκάλυψη




Η αξιότιμη κυρία Jennifer Nicole Lee ποζάρει για ακόμη μια φορά προβάλλοντας τα κάλλη της…
Η γυναίκα-σύμβολο του fitness, μητέρα δύο παιδιών, δείχνει πως δεν έχει και πολλά κολλήματα. Μπρος στο… lifestyle τι είναι το μπανιστήρι…










Μια εφαρμογή στο κινητό θα καταγράφει τα όνειρά μας

Μια εφαρμογή στο κινητό θα καταγράφει τα όνειρά μας Ένας Βρετανός ψυχολόγος πραγματοποιεί ένα μαζικής συμμετοχής πείραμα για να διαπιστώσει αν μια εφαρμογή σε κινητό smartphone, γνωστή ως "Όνειρο: ΟΝ" (Dream:ON) μπορεί να επηρεάσει θετικά τα ανθρώπινα όνειρα.

Η εφαρμογή κατασκευάστηκε από μια ομάδα υπό τον Ρίτσαρντ Γουάιζμαν, καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσιρ. Θεωρείται ότι παρακολουθεί και καταγράφει τις συνήθειες του ύπνου και παράγει έναν συγκεκριμένο ήχο όταν εκείνος που κοιμάται ονειρεύεται.

"Ένας καλός βραδινός ύπνος και ευχάριστα όνειρα ενισχύουν την παραγωγικότητα και είναι απαραίτητα για την καλή ψυχολογική και βιολογική κατάσταση. Παρ΄όλα αυτά γνωρίζουμε πολύ λίγα για το πως να επηρεάζουμε τα όνειρα. Αυτό το πείραμα σκοπεύει να το αλλάξει", εξηγεί ο Γουάιζμαν.

Ένα τηλέφωνο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Dream:ON τοποθετείται δίπλα στο κρεβάτι πριν ο χρήστης του πέσει για ύπνο. Καταγράφει τις κινήσεις του χρήστη και όταν εκείνος περάσει στην φάση του ύπνου REM (στο στάδιο, δηλαδή, όπου λαμβάνουν χώρα τα όνειρα), το κινητό παίζει ένα προεπιλεγμένο μουσικό, χαλαρωτικό κομμάτι. Ο ήχος αυτός θεωρείται ότι ασυνείδητα δημιουργεί την αίσθηση ευχάριστων εμπειριών σε εκείνον που κοιμάται: τον κάνει να αισθάνεται ξαπλωμένος σε μια παραλία, να νιώθει ότι μπορεί να πετάξει ή ότι περπατάει μέσα από ένα δάσος.

Όταν η εφαρμογή αντιλαμβάνεται ότι εκείνος που κοιμάται εξέρχεται από την φάση REM, παράγει έναν ανεπαίσθητο ήχο σαν ξυπνητήρι ώστε ο χρήστης του κινητού να ξυπνήσει και να περιγράψει το όνειρό του σε μια "βάση δεδομένων-ονειροπαγίδα". Τα όνειρα μπορούν να τα μοιραστούν εκείνοι που θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook. Μάλιστα θα μπορούν να επισημαίνονται εκεί όσοι εμφανίζονται στα όνειρά τους.

Ο Γουάιζμαν και η ομάδα του αναμένουν χιλιάδες συμμετοχές. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή μπορεί να κατέβει για το iPhone και το iPad της Apple. Αργότερα μέσα στο χρόνο θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση για άλλα smartphones.

Διαιτητής χτυπά παίχτη και μετά τρέχει για να σωθεί! [video]

 Θα σωθεί άραγε από όλους αυτούς;

Γιαπωνέζος άνθρωπος μαιμού!!!



Έχει διαβάσει όλα τα βιβλία γύρω από την φυλή των μαιμούδων και τις συνήθειες τους!!!
Αυτός ο Γιαπωνέζος κυριολεκτικά έχει γίνει μαιμού αφού κάνει τα πάντα όπως οι μαιμούδες!!!Είναι απίστευτος όμως αληθινός!!!
Δείτε το video..

Dim lights Embed 

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/4

 Γενικό προφίλ
Ο δυναμισμός και η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι σήμερα στο φόρτε τους. Το τρίγωνο Ηλίου- Άρη δίνει την ικανότητα χειρισμού καταστάσεων αλλά και σωστή αντίδραση στα εξωτερικά ερεθίσματα. Στον αντίποδα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει κάποια «μαντάτα», όχι και τόσο ευχάριστα.
ΚΡΙΟΣ
Στα επαγγελματικά, σήμερα θα νοιώσετε πως πολλά θέματα δεν πάνε κατ' ευχή γιατί, αν και τα έχετε προγραμματίσει, κάπου τα πράγματα «κολλάνε». Αισθηματικά, χρειάζεται να ακούσετε τα «παράπονα» της σχέσης σας και να πράξετε ανάλογα. Οικονομικά θέματα ίσως νοιώσετε μια πίεση η οποία ναι μεν θα σας ανησυχήσει αλλά θα τα καταφέρετε. Οι γεννημένοι το 1980, αποφασίστε τις επόμενες κινήσεις σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα υπάρξει μια αδυναμία να προσανατολιστείτε κι αυτό γιατί ίσως κάποιοι έχετε υποστεί ένα συναισθηματικό σοκ. Νέες γνωριμίες σας έχουν κάνει να χάνετε κάπου τον ειρμό της σκέψης. Στα επαγγελματικά, οι «νέες» ιδέες, αν δεν ακολουθήσουν την πεπατημένη οδό, δεν θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε. Αποφύγετε τις υποσχέσεις. Οι γεννημένοι το 1979, ίσως τελικά κερδίσετε μια χαμένη υπόθεση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το δίδυμο Ερμή-Ουρανού στον Κριό σας ...πάει πολύ, αφού σας δίνει την δυνατότητα πολλών επιλογών, που μάλιστα έχουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Στα αισθηματικά όμως, προσέχετε να φιλτράρετε τις εκφράσεις σας διότι δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα με Ερμή-Πλούτωνα σε τετράγωνο, κόκκαλα τσακίζει. Οι γεννημένοι το 1991 ίσως χάσετε κάποια προνόμια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αρκεί να μη λειτουργήσετε βιαστικά. Απλές και αστραπιαίες σκέψεις δίνουν τα ιδανικά αποτελέσματα, πράγμα που στον εργασιακό σας τομέα αυτό εκτιμάται ιδιαιτέρως. Στα αισθηματικά, νοιώθετε και είστε λαβωμένοι αλλά έχετε δημιουργήσει το κλίμα που επιθυμείτε και τώρα απολαμβάνετε τους κόπους και τους καρπούς. Οι γεννημένοι το 1967, εκδηλωθείτε επιτέλους.
ΛΕΩΝ
Σήμερα, νοιώθετε πως ο δρόμος προς την κορυφή φαντάζει πιο κοντινός από ποτέ αλλά όλα τελικά θα εξαρτηθούν με το σφύριγμα της λήξης. Επαγγελματικά, ίσως κάνετε επιπρόσθετα κάποια πράγματα που θα εκτοξεύσουν την δημοτικότητα σας στα ύψη. Αισθηματικά, κάνετε μεγάλες προσπάθειες για γενναίες αλλαγές κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Οι γεννημένοι το 1984, μάθετε να λέτε «όχι».
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως θα έπρεπε να σταθείτε απέναντι σε άτομα του χώρου εργασίας, αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία σας, χωρίς προδιάθεση για τσακωμό. Μη ζυγίζετε τα λόγια σας και σκεφτείτε το συνολικό καλό. Απροσδόκητες αλλαγές στα επαγγελματικά θα σας φέρουν σε θέση ισχύος αλλά τελικά θα ακούσετε πολλά και διάφορα σχόλια. Οι γεννημένοι το 1974 δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα του παρελθόντος.
ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακά, σήμερα ίσως νοιώσετε κάπως εκκεντρικοί. Σίγουρα ο Άρης έχει ένα προβάδισμα διότι σας κάνει να κυκλοφορείτε με τα μανίκια σηκωμένα μες στο καταχείμωνο μα πλέον είναι ορθόδρομος. Αισθηματικά, χρειάζεται να επιδείξετε τόλμη και αποφασιστικότητα μιας και το παιχνίδι που νιώθετε πως χάνετε είναι προϊόν της δικής ατολμίας. Οι γεννημένοι το 1976, μην κάνετε πίσω.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό τα χέρια σας πάνε πιο εύκολα και οι πράξεις εκτελούνται με απόλυτη ακρίβεια. Προσπαθήστε όμως να λειτουργήσετε πιο ψύχραιμα γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια ζητήματα λόγω βιασύνης. Τα οικονομικά ζητήματα προχωρούν αλλά όχι με τους ρυθμούς που θέλετε. Οι γεννημένοι το 1978 ίσως υπερβάλλετε εαυτόν σε οικονομικό και σωματικό επίπεδο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, νοιώθετε ψυχική ευεξία αλλά δεν ξέρετε η αισιοδοξία αυτή από πού πηγάζει. Τα δείγματα γραφής που λαμβάνετε από τρίτους είναι πολύ θετικά και οι εργασίες προχωρούν σαν το γάργαρο νερό. Αισθηματικά, η όποια παρεξήγηση λύεται αλλά, αν δεν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εν τη γένεση του, τότε τα ζητήματα θα παραμένουν. Οι γεννημένοι το 1964 λειτουργείτε μάλλον σπασμωδικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διατηρείτε τη ψυχραιμία σας κι αυτό σας βοηθά να υπερπηδάτε τα εμπόδια. Το τρίγωνο Ηλίου-Αρη σας βοηθά. Στα επαγγελματικά, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να καρπωθούν μέσα από το δικό σας κόπο και αυτό θα σας πληγώσει. Κάποιες ειδήσεις ίσως τελικά να μην είναι και τόσο ευχάριστες χάρη στον Ερμή- Πλούτωνα τετράγωνο. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον αέρινο Δίδυμο, προσφέρει απλόχερα κάτι που δεν σας λείπει, ακμαίο ηθικό. Αισθηματικά, κάποιοι παίζουν σε βαθιά νερά, νομίζοντας πως σας γνωρίζουν αλλά οι εξελίξεις θα τους διαψεύσουν. Οικονομικά, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Κάποιες συναντήσεις δεν θα έχουν την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως η ψυχολογία σας να μεταβληθεί έντονα.
ΙΧΘΥΕΣ
Ίσως σήμερα κληθείτε από κάποιους να μιλήσετε έτσι όπως δεν έχετε κάνει ποτέ. Λίγο θυμός, λίγο η αναίτια επίθεση από κάποιους, θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Οι επαγγελματικές σας συναλλαγές χρειάζονται ένα συμμάζεμα ενώ συγκεκριμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να υπερκεράσετε κάποιες προσωπικές ή ηθικές δυσκολίες. Οι γεννημένοι το 1985, σκεφτείτε το αύριο με ωριμότητα.

 
Powered by Blogger