Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού

Κατερίνα Στικούδη: Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού

Καλεσμένη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια...

φορούσε στο λαιμό της ένα μενταγιόν που έγραφε "Fuck you". Αναφερόμενη στη σχέση της είπε οτι ο σύντροφός της δεν ζηλεύει  που είναι τόσο σέξι και αποκάλυψε πως της  την έχει πέσει γυναίκα. Τέλος, απάντησε οτι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού!
ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

Οι μελλοντικοί παίκτες του ΠΑΟΚ αύριο στην πλατεία Αριστοτέλους!

Οι μελλοντικοί παίκτες του ΠΑΟΚ αύριο στην πλατεία Αριστοτέλους! Μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου ηλικίας 6 έως 12 ετών θα βρεθούν αύριο στην πλατεία Αριστοτέλους. Αιτία το...
1ο Street Football Game ΠΑΟΚ – ΟΠΑΠ το οποίο διοργανώνουν τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της παραλίας.
Το τουρνουά, το οποίο θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 17:00 και σύμφωναπως με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ "οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην πλατεία Αριστοτέλους θα ενσωματώνονται σε ομάδες των τριών από τους προπονητές της ομάδας μας και θα απολαύσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης εντελώς δωρεάν.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν  παίκτες της Α' ομάδας, καθώς και μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Κι όμως, τα κυβικά παίζουν ρόλο στο να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα. Οχι ωστόσο με τον τρόπο που το φαντάζεσαι.

Χώσε της γκάζια  Τα εύσημα ανήκουν στον κινητήρα

Οι θορυβώδεις μηχανές αυτοκινήτου μπορούν να τη διεγείρουν σεξουαλικά, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές. Ολες οι γυναίκες που άκουγαν τον ήχο από κινητήρες Ferrari αλλά κι άλλων ακριβών αυτοκινήτων είχαν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, ορμόνη που υποδεικνύει σεξουαλική διέγερση. 

Ο βραχνός ήχος της μηχανής δημιουργεί αντίδραση στον υποθάλαμο, που πυροδοτεί τον ερεθισμό της, λέει ο υπεύθυνος της μελέτης David Moxon, M.Sc. Μην ελπίζετε ωστόσο ότι ένας τετρακύλινδρος κινητήρας έχει τα ίδια αποτελέσματα. Σύμφωνα με τη μελέτη, ο ήχος του μείωσε τα επίπεδα τεστοστερόνης σε όλες τις γυναίκες.

Zωντανό μάθημα οργασμού σε Πανεπιστήμιο


Στο πανεπιστήμιο «Northwestern» του Σικάγο, ο καθηγητής John Bailey έκανε διάλεξη με θέμα
τον γυναικείο οργασμό και το σημείο G η οποία περιείχε και ζωντανό μάθημα οργασμού. Τι ακριβώς έγινε στο μάθημα και πως αντέδρασαν οι φοιτητές; Με μηχανικό βοήθημα μέσα σε τρία λεπτά έφερε τη γυναίκα που συμμετείχε σε πολλαπλό οργασμό και στη συνέχεια ειδικοί συνεργάτες του Bailey με ένα ζευγάρι προχώρησαν σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη, με τη χρήση ερωτικού βοηθήματος.
Οι γονείς των παιδιών αντέδρασαν έντονα παρότι είχαν προειδοποιηθεί για το ζωντανό θέαμα του οργασμού, οι προπτυχιακοί φοιτητές άναψαν για τα καλά και ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Morton Shapiro, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την «κακή κρίση» του καθηγητή Bailey και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα.
Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής πανεπιστημίου της ψυχολογίας είχε προσκαλέσει και ειδικό παραψυχολόγο στο ζωντανό μάθημα οργασμού, τον Ken Melvoin-Berg και άλλους τρεις βοηθούς του. Ο Bailey παρά τις κατηγορίες θεωρεί ότι απέδειξε αυτό που αποσκοπούσε και πως πρέπει να απελευθερωθεί περισσότερο ο κόσμος από τα επαρχιώτικα ταμπού, δηλώνοντας με νόημα: «οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες».
Οι περισσότεροι από τους εκατό φοιτητές του πανεπιστημίου που παρακολούθησαν τη διάλεξη, σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι από το ζωντανό μάθημα οργασμού και στο διαδίκτυο έχουν κάνει πασίγνωστα τα μαθήματα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, που εν τέλει, ζήτησε συγγνώμη επειδή έβλαψε την φήμη του πανεπιστημίου που εργάζεται.



Η Hot φωτογράφηση της Αλεξάνδρας για την Sirina !!









Οι γυναίκες ΔΕΝ κάνουν Sex από αγάπη!(Έμεινες;)

 Έχετε αναρωτηθεί για ποιους λόγους οι γυναίκες κάνουν σεξ; Νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση; 
Μην είστε σίγουροι......



Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη Βρετανία με τίτλο «Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ» προσφέρει όχι ένα, ούτε δύο αλλά...
237 λόγους για τον οποίο οι γυναίκες κάνουν σεξ. Και μαντέψτε, η αγάπη δεν είναι μέσα σ' αυτούς!
Το βιβλίο φέρει την υπογραφή δύο κλινικών ψυχολόγων, της Σίντι Μέστον και του Ντέιβιντ Μπας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν ρώτησαν πάνω από 1000 γυναίκες σχετικά με τον λόγο για τον οποίο συνεβρίσκονται ερωτικά με ένα άνδρα.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις, οι γυναίκες κάνουν σεξ για φυσικούς, συναισθηματικούς και χρησιμοθηρικούς λόγους. Και η αγάπη; Η απάντηση δυστυχώς δεν είναι καταφατική.
«Ποτέ δεν περιμέναμε τέτοια διασπορά στις απαντήσεις», δηλώνουν οι συγγραφείς. «Ακούγαμε απαντήσεις που ξεκινούσαν από αγνό αλτρουϊσμό και τελείωναν στο απόλυτο κακό. Τι εννοούμε κακό; Να κάνεις σεξ για να μεταδόσεις αφροδισιακά νοσήματα».

«Οι άνθρωποι πίστευαν ότι η απάντηση στο ερώτημα ήταν προφανής: να περνάμε καλά, να νιώσουμε ηδονή. Κανείς όμως δεν είχε μιλήσει πραγματικά για τους λόγους που οδηγούν τις γυναίκες στο κρεβάτι: εκδίκηση στον πρώην σύντροφο, ναρκωτικά, αυτοπεποίθηση, ανασφάλεια, είναι μερικές μόνο από τις αιτίες», συμπληρώνουν.

«Πρέπει να σπάσουμε τη στερεοτυπική εικόνα που θέλει τις γυναίκες να κάνουν σεξ λόγω έρωτα και τους άντρες απλά για απόλαυση. Η απάντηση είναι απλή: οργασμός, οργασμός, οργασμός»
Οι δύο ψυχολόγοι τονίζουν πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες στο να κάνουν σέξ, όπως ιατρικοί αφού φαίνεται πως πολλές γυναίκες κάνουν σεξ για να ξεπεράσουν τις ημικρανίες, αφού οι ενδομορφίνες που εκλύονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δρουν ως... παυσίπονα!

Άλλες γυναίκες πάλι χρησιμοποιούν το σεξ για να απορρίψουν τον σύντροφό τους ή για να νιώσουν ελκυστικές ενώ άλλες απλά γιατί θέλουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλουν να τουμπάρουν τον άντρα τους. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί συνδέουν την ψυχική δομή και σύσταση της κάθε γυναίκας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το σεξ καθώς και με τα βιώματά της.

Lilly Roma … Latex Bitch !











Lilly Roma … Latex Bitch !

Δημιουργούμε το ελληνικό Sexy Channel



Για την ενημέρωσή σου εμπιστεύεσαι πλέον το διαδίκτυο. Για να μάθεις πόσα γκολ (δεν) έριξε η Παναιτωλικάρα, πάλι το διαδίκτυο εμπιστεύεσαι. Για να παρακολουθήσεις τηλεοπτικές σειρές, σίγουρα δεν αναζητάς την τύχη σου στα ελεύθερα ελληνικά κανάλια. Οπότε τι αξία έχει αυτό το λευκό καλώδιο κεραίας που βγαίνει από τον τοίχο και συνδέεται στην τηλεόρασή σου;
Το ONEMAN κάνει πρόταση σε ξένους επενδυτές να δημιουργήσουν ένα νέο κανάλι. Το όνομα θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας. Γιατί όλα τα υπόλοιπα, το ποιές θα βρίσκονται σε θέση παρουσιαστή και το τι εκπομπές θα έχουν, το έχουμε ήδη κανονίσει.
Από πρωί στα βάσανα...

07:00 – 08:00: Πρωινή ενημέρωση με την Εύα και την Δέσποινα

Το μάτι δεν έχει ακόμα ανοίξει καλά οπότε δεν θες κάτι ιδιαίτερα δυναμικό. Θες να μάθεις αν πτώχευσε η χώρα αλλά μην σε πάρουν και από τα μούτρα. Εύα Αντωνοπούλου και Δέσποινα Καμπούρη αφήνουν τα – ξεχωριστά για κάποιο λόγο – μαγκαζίνο τους στο ΣΚΑΙ και ενώνουν δυνάμεις στο Sexy Channel. Μία ώρα είναι αρκετή

08:00 – 09:00: Push ups με την Σόφη

 
Είναι νωρίς ακόμα. Θες να χαζολογήσεις στο κρεβάτι σου και όχι να σηκωθείς. Αλλά δεν θες να λαβάνεις και πληροφορίες γιατί τσεκάρεις το timeline σου και σου φαίνεται φοβερό multitasking το να παρακολουθείς κάτι σοβαρό. Όπότε μερικές επικύψεις της Σόφης Πασχάλη είναι ιδανικές για να σε ξυπνήσουν για τα καλά.
 

09:00 – 10:00: Ενημέρωση με το μαστίγιο

Τέρμα τα αστεία. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει μία ώρα για να σου ανακοινώσει ότι για τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πληρώνεσαι καν από τον εργοδότη σου. Αλλά δεν σε νοιάζει. Κοίτα τι ωραίες γόβες φόρεσε σήμερα. Κοίτα πώς σταυρώνει τα πόδια όταν κάθεται στο σκαμπό. Μην σε τρομοκρατεί με τους φόρους. Δεν το θέλει.

10:00 – 13:00: Οι Άγγελοι του Τσάρλι

 
Σε άλλους άρεσε η Κάμερον Ντίαζ, σε άλλους η Ντρου Μπάριμορ και σε άλλους η Λούσι Λιου. Εδώ θα σου αρέσουν μάλλον όλες. Γιατί σε πρώτο πλάνο θα σε καλημερίζει η Έλενα Παπαβασιλείου.  Ναι, αυτή που έχω ξαναγράψει ότι πρέπει ναπαίζει μπάλα μόνη της στην πρωινή ζώνη. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνη. Γιατί είπαμε, καλή η Κάμερον “Έλενα” Ντίαζ, αλλά η Ντρου “Σίσσυ” Μπάριμορ ίσως κλέψει την παράσταση. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει το χρώμα, την σπιρτάδα και την ζεστή σεξουαλικότητα που λείπει από την Παπαβασιλείου. Το τρίο θα συμπληρώνει η Φλορίντα Πετροτσέλι για να σπάει λίγο το μάτι με κάτι μελαχρινό, κάτι φινετσάτο και ιταλικό.
 

13:00 – 14:00: Μαγειρική με την Ελένη

Δεν θα μπορούσε η Ελένη Μενεγάκη να λείπει από το κανάλι μας αλλά ούτε και να έχει φοβερά πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία ώρα το μεσημέρι να την ακούμε να βγάζει ηδονικές κραυγές πάνω από φαγητά και γλυκά είναι μια χαρά για την αγαπημένη milf κάθε Έλληνα.

14:00 – 15:00: Ειδήσεις. Περίπου

 
Δεν θέλω απόλυτα να ενημερωθώ το μεσημέρι. Τα έχω ακούσει ξανά το πρωί και προτιμώ να τα ακούσω ολοκληρωμένα το βράδυ. Οπότε για το μεσημέρι θέλω απλά μια μίνι ενημέρωση από Ελεονώρα Μελέτη. Αλλά όχι προβλεπέ. Να σου μιλάει όπως στο Twitter της. Να τα λέει χύμα. Να σου εξηγεί ποιός Υπουργός έκανε μαλακία. Ποιός αλήτης κλέβει τα λεφτά μας. Αφού μπορεί το κορίτσι, γιατί δεν το αφήνετε να τα πει;

15:00 – 17:00: Το ντουέτο των ντεκολτέ

 
Επί σειρά ετών αναζητούσαμε μία γυναίκα άξια να κρατήσει μόνη της μια μεσημεριανή εκπομπή. Αυτό που δεν είχαμε καταλάβει ήταν ότι είχε στηθεί ένας άτυπος διαγωνισμός καλύτερου ντεκολτέ. Τα βραβεία απονέμονται με χαρακτηριστική ευκολία στις Νικολέττα Ράλλη και Σταματίνα Τσιμτσιλή και τις καλούμε να πράξουν από κοινού για την βελτίωση του μεσημεριού μας. Καθεμία στην ειδικότητά της. Αλλά και οι δύο με ντεκολτέ. Pretty please.
 

17:00 – 18:00: Το κλουβί με τις τρελές

Η εκπομπή θα αποσκοπεί στην εγρήγορση του τηλεοπτικού κοινού, στην αφύπνιση μετά την μεσημεριανή σιέστα και σε πιθανά μαλλιοτραβήγματα. Σκέψου στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό – πάνελ τις: Ελένη Καρποντίνη, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ένεζλη και Φαίη Σκορδά. Να σημειωθεί ότι η Καρποντίνη θα ήταν εκεί για να σώζει την κατάσταση από το ξεκατίνιασμα και για να προσθέτει μια πιο sexy νότα στην παρέα.

18:00 – 20:00: Music chicks

 
Επιστροφή σε αυτό που γουστάρει περισσότερο για την Μαίρη Συνατσάκη, την Λάουρα Νάργες και τη Λυδία Παπαιωάννου. Με την απαραίτητη ένεση σεξαπίλ και ντεκολτέ από την Έβελυν Καζαντζόγλου για να ανάβουν λίγο τα αίματα. Τα video clip που θα παίζουν θα είναι αυστηρά εγκεκριμένα για παρακολούθηση από άνδρες τηλεθεατές. Από ελληνική δισκογραφία προτείνουμε ήδη η πρώτη εκπομπή να ξεκινήσει με Φουρέιρα, Demy καιOtherview. Ευχαριστούμε πολύ.
 

20:00 – 21:00: Οι απαραίτητες ειδήσεις

Οι γερομπαμπαλήδες πολιτικοί μας συνήθιζαν να γοητεύονται από τα μάτια της Έλλης. Αλλά κάθε φορά που ένας άντρας ακούει αυτό το “όχι” της Σίας Κοσιώνη στην διαφήμιση, εύχεται να ήταν εκείνος που θα της έκανε την ερώτηση. Κι ας του έλεγε όχι. Μόνιμα καλεσμένες του πάνελ για πάσα πολιτική και κοινωνική συζήτηση οι Εύα Καϊλή (για τους κλασικούς), η Έλενα Ράπτη (για αυτούς που ξέρουν) και η Μιλένα Αποστολάκη (για αυτούς που ξέρουν ακόμα περισσότερα). Σε ρόλο δημοσιογράφου – σχολιαστή η Ρίτσα Μπιζόγλη. Ναι, η Ρίτσα Μπιζόγλη. Γούστα είναι αυτά.

21:00 – 23:00: Viva Italia

 
Αναγεννάμε στην Ελλάδα τα κλασικά show που μας έμαθε η Ιταλική τηλεόραση. Τρεις ωραίες γυναίκες στην παρουσίαση, καμιά πενηνταριά μοντέλα να πηγαινοέρχονται στν σκηνή για παιχνίδια, τραγούδια και χορευτικά. Ένα υπέροχο πάρτι με συντονίστρια στην παρουσίαση και Πρώτη Κυρία την Δούκισσα Νομικού, με τις Χριστίνα Μουστάκα και Κατερίνα Στικούδη σε δεύτερο ρόλο. Δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζαν πέρα όλες μαζί μαζί. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα θα τις κουμαντάριζε ένας αρχισυντάκτης. Αλλά μόνο και μόνο το να έχεις τις δύο αυτές γυναίκες σε μία οθόνη, αξίζει να συντονιστείς στο κανάλι και να πετάξεις το τηλεκοντρόλ μια για πάντα.
Teaser: Ακριβώς από κάτω θα βρεις την Χριστίνα Μουστάκα να δέχεται μασάζ.
 

23:00 – 24:00: Όλα 12. Female Edition

 
Η Νάντια Μπουλέ αναλαμβάνει ρόλο Θέμου Αναστασιάδη για την προ ύπνου ψυχαγωγία μας. Με πόνο ψυχής για τον τηλεθεατή που ήταν όλη μέρα στη δουλειά και έχασε αυτές τις υπέροχες εκπομπές, το team της Νάντιας θα ετοιμάζει τα πιο sexy βίντεο της ημέρας και μία πλειάδα πρώην κοριτσιών του Θέμου θα περνάνε από συνέντευξη για άλλη μια φορά. Στα χορευτικά επαναφέρουμε την Ίνα Σιδέρη που εξοστράκισε ο Θέμος, χωρίς να μας ρωτήσει.
Λήξη προγράμματος. Τα λέμε το πρωί.

Δουλεύουν γυμνοί, στον χώρο σας!



Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ημίγυμνοι στο χώρο τους. Δεν είναι ψέμα ή φάρσα αλλά ένα «επαναστατικό» project που εφαρμόζει μια εταιρεία…
Μπορεί να βρίσκεται μακριά μας αλλά ελπίζουμε να έρθει και στη χώρα μας, που ελέω κρίσης όποιος το επιχειρήσει θα κάνει χρυσές δουλειές. Εταιρεία από τη Νότιο Αφρική στέλνει στο σπίτι του πελάτη λογιστές, καμαριέρες και δικηγόρου ημίγυμνους! Εξαρτάται πάντα από το τι θέλει, αλλά και τι προσφέρει, ο πελάτης…

Παρέχει οικιακές δουλειές, μαγείρεμα, νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει φορώντας τα βασικά, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνο, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Οι εργαζόμενοι είναι μερικής απασχόλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από φοιτητές της Νομικής έως προσωπικούς γυμναστές και λογιστές.
Μέχρι σήμερα, η εταιρεία παρέχει τις «γυμνές» υπηρεσίες της στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, Πρετόρια). Και ποιος είναι ο τιμοκατάλογος: Οι τιμές ποικίλλουν από 17 ευρώ την ώρα για την ημίγυμνη υπηρεσία σε 45 ευρώ.

Rihanna: «Έλα εδώ, αγενές αγόρι»






Η Rihanna επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο Λονδίνο. Το γεμάτο πρόγραμμά της συνδύαζε δουλειά και διασκέδαση αλλά όταν γύριζε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, το twitter της ήταν η μοναδική ασχολία της. 

Την τελευταία βραδιά η 24χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μια προκλητική φωτογραφία όχι τόσο για την εμφάνισή της αλλά κυρίως για το σχόλιο που τη συνόδευε: «Έλα εδώ, αγενές αγόρι». 

Βέβαια, μπορεί η Rihanna να έπαιζε απλά με τις λέξεις, αφού φορούσε ένα καπέλο με τη λέξη “ΑΓΟΡΙ”, ή μπορεί να υπονοούσε κάτι… σεκάποιον… 



Μπορεί ακόμα να ήταν απλά κουρασμένη, καθώς λίγο αργότερα αναχώρησε για τις ΗΠΑ . Από το αεροπλάνο τουίταρε: «Σύρθηκα μέχρι το αεροπλάνο! Είμαι άυπνη!!! Πότε θα φτάσουμε;». 
Πηγή



Aυτογκόλ λόγω... αέρα!

Aυτογκόλ λόγω... αέρα! : Το πιο απίστευτο αυτογκόλ που έχουμε δει μπήκε σε φιλικό αγώνα στο Ισραήλ, με τον άτυχο να είναι ο τερματοφύλακας: βλέπεις, λόγω του… αέρα, το  Το πιο απίστευτο αυτογκόλ που έχουμε δει μπήκε σε φιλικό αγώνα στο Ισραήλ, με τον άτυχο να είναι ο τερματοφύλακας: βλέπεις, λόγω του… αέρα, το βολέ του γύρισε πίσω!!!

Στο παιχνίδι Μακάμπι Χάιφα -  Ντιναμό Κιέβου φυσούσε πολύ. Πάααρα πολύ…

Ο γκολκίπερ της Μακάμπι, Ασάφ Μέντες, επιχείρησε να κάνει δυνατό βολέ, όμως, λογάριαζε χωρίς τον… Αίολο.

Ο αέρας άλλαξε κατεύθυνση στη μπάλα και την επανέφερε στη μεγάλη περιοχή, με τον Μέντες να προσπαθεί να αποκρούσει, αλλά εκείνη να καταλήγει στα δίχτυα του!!!

Δείτε το ξεκαρδιστικό αυτογκόλ 

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ποιοι έβαλαν τη βόμβα στο μετρό


Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ποιοι έβαλαν τη βόμβα στο μετρό
Στα πρόσωπα που συμμετείχαν στην απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο σταθμό του μετρό...
στο Αιγάλεω φαίνεται ότι καταλήγει η έρευνα των Αρχών, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα ευρήματα των καμερών ασφαλείας του σταθμού.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Καθημερινής», οι δράστες προσδιορίστηκαν μέσα από ένα σύνολο 50 ατόμων που αποβιβάστηκαν στον τερματικό σταθμό. 

Ήταν δε μεταμφιεσμένοι λόγω των Αποκριών, πληροφορία που πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα πάντοτε με την ίδια εφημερίδα, από την έρευνα προέκυψε γενετικό υλικό των δραστών, το οποίο τώρα θα συσχετιστεί με αντίστοιχο από παλαιότερες υποθέσεις.
Πηγή

Τρίδυμα με 4 χρόνια διαφορά!

Τρίδυμα με 4 χρόνια διαφορά! : Μην τις βλέπετε έτσι: Είναι… τρίδυμες! Η σύλληψη τους έγινε τον ίδιο χρόνο με εξωσωματική γονιμοποίηση, όταν προέκυψαν έξι έμβρυα, εκ των οποίων το ένα  Μην τις βλέπετε έτσι: Είναι… τρίδυμες! Η σύλληψη τους έγινε τον ίδιο χρόνο με εξωσωματική γονιμοποίηση, όταν προέκυψαν έξι έμβρυα, εκ των οποίων το ένα εμφυτεύτηκε και τα άλλα καταψύχθηκαν!

Αρχικά γεννήθηκε η Libby Cooper, ενώ μετά από τέσσερα χρόνια οι γονείς της αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δεύτερο παιδί. 

Η μητέρα υποβλήθηκε σε δεύτερη εξωσωματική, όμως επειδή οι γιατροί της είπαν ότι έχει λίγες πιθανότητες να «κρατήσει» το παιδί, δέχτηκε να τοποθετηθούν δύο έμβρυα.

Τελικά επέζησαν και τα δύο και σήμερα η Libby κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα αδέρφια της.

Απειλούν τους παραγωγούς να μην πωλούν απευθείας στους πολίτες φθηνά προϊόντα





- Μπλόκο των μεσαζόντων στις απευθείας πωλήσεις
- Τους απειλούν ότι δεν θα αγοράσουν τα προϊόντα λέει η Επιτροπή Ανταγωνισμού
- “Σαρώνει” το κίνημα των τροφίμων σε όλη τη χώρα

Πριν καν κλείσει η δεύτερη εβδομάδα απ' την αρχή του “κινήματος της πατάτας” που αμέσως μετατράπηκε σε “κίνημα τροφίμων” και η μαφία των μεσαζόντων αντέδρασε.

Ξεκάθαρα φάνηκε από χθες ότι πλέον οι παραγωγοί δέχονται απειλές, να μην μιλήσουν, να μην αποκαλύψουν (αν και είναι γνωστό δεκαετίες τώρα) πως οι μεσάζοντες εκτινάσουν τις τιμές και κυρίως να μην πουλήσουν.

Απειλούν ευθέως τους παραγωγούς και απαιτούν να σταματήσουν τις απευθείας επαφές με καταναλωτές, οργανώσεις και δήμους ανά την Ελλάδα και να σταματήσουν τις αποστολές προϊόντων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 δεκάδες πατατοπαραγωγοί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης... ξαφνικά δήλωσαν αδυναμία να κάνουν έστω δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του καναλιού για το πως αυξάνονται οι τιμές.

Κάποιοι φαίνεται φοβήθηκαν την πληροφορία που θέλει την πατάτα να φεύγει απ' το χωράφι στα 15 λεπτά και να πωλείται στο ράφι στα 0,80 ευρώ!

Κάποιοι φοβήθηκαν πως ο κόσμος θα καταλάβει ότι πληρώνει τουλάχιστον 40 λεπτά στους αεριτζήδες και θέλησαν να σπάσουν τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας του κινήματος των τροφίμων.

Θέλησαν να “σπάσουν” τους παραγωγούς για μια ακόμη φορά, όπως κάνουν χρόνια τώρα.

Αν ο παραγωγός δεν πουλήσει απευθείας τότε θα γίνει αναγκαίος ο ενδιάμεσος, ο αεριτζής ο γνωστός-άγνωστος μεσάζοντας που καρπώνεται το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων...

"Αυτό κάνουν χρόνια τώρα", επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Eπιτροπής Aνταγωνισμού.

Έχουν δύναμη. Αγοράζουν ολόκληρες σοδειές, από ολόκληρες περιοχές και όχι μερικούς τόνους τμηματικά όπως γίνεται τώρα τελευταία με το “κίνημα των τροφίμων”. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού με την απειλή πως δεν θα αγοράσουν στο μέλλον τα προϊόντα των παραγωγών επιβάλλουν στόματα κλειστά, ώστε κανείς να μην μπορεί να πατάξει την αισχροκέρδεια.

Δεκαετίες τώρα. Τώρα όμως προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.

Ειδικά από τη στιγμή που κάποιοι, νέοι κυρίως αγρότες προσπάθησαν να οργανωθούν ακόμη και στο διαδίκτυο ώστε να δέχονται μαζικά παραγγελίες απευθείας από καταναλωτές οι μεσάζοντες ένιωσαν απειλή και έτσι απάντησαν με την ίδιο τρόπο.

Τα στοιχεία ωστόσο δείχνουν ότι το κίνημα των τροφίμων ήδη πάει να μετατραπεί σε... τσουνάμι ξυπνώντας ακόμη και το κράτος που ετοιμάζει διαδικτυακό δημοπρατήριο.

Σε ιστοσελίδα που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης κάθε παραγωγός θα αναρτά τα προϊόντα και τις τιμές του ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να κάνει παραγγελία απευθείας.

Τα νεότερα από το κίνημα των φθηνών προϊόντων

- Ο Δήμος Παλλήνης εξακολουθεί να δέχεται αιτήσεις για φθηνές πατάτες έως τις 8 Μαρτίου στο δημαρχείο της πόλης.
- Στον χορό μπήκε και ο Δήμος Αργυρούπολης: Εκεί θα γίνει διανομή πατάτας 50% φθηνότερα.
Με πρωτοβουλία της παράταξής "Αγώνας για το Μέλλον" και του επικεφαλής της κ. Γιάννη Κωνσταντάτου υπήρξε επικοινώνησε με τους παραγωγούς σε Νευροκόπι και Δράμα και κατόπιν μιας αρχικής συμφωνίας μαζί τους εξασφαλίσθηκαν πατάτες σε προνομιακή τιμή (σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα και τις λαϊκές) με 0,32€ το κιλό για παραγγελίες ανά 10κιλά (3,2 €). Δηλαδή 50% φθηνότερα από τις τρέχουσες τιμές.

 
Powered by Blogger