Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Η Rihanna Πρωταγωνίστρια Στην Πιο Sexy Διαφήμιση Του 2011


ierosagon1087 200x111 VIDEO: Η Rihanna πρωταγωνίστρια στην πιο sexy διαφήμιση του 2011Χαρές και πανηγύρια για τη Rihanna που το 2011 έκανε ότι μπορούσε για να μας αποδείξει πόσο hot είναι.
Η RiRi έκλεψε τις καρδιές και τα μυαλά των διαφημιστών, οι οποίοι ψήφισαν την διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνίστησε με τα εσώρουχα του Armani, ως την πιο sexyτης χρονιάς.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκαν από το περιοδικό «Advertising Age», με τους συντάκτες του περιοδικού να πλέκουν το εγκώμιο στη super star, γράφοντας ότι στη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι εκθαμβωτική.
«Είναι η Rihanna στα πιο sexyτης. Δεν την έχουμε δει ποτέ τόσο όμορφη. Έχει απίστευτο κορμί και οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές», έγραψε το περιοδικό.
Το sex appeal της Rihanna κατάφερε να ξεχωρίσει και από εκείνο πολύ γνωστών μοντέλων, όπως η Miranda Kerr που τον τελευταίο χρόνο τη βλέπαμε μόνο με τα εσώρουχα της Victoria’s Secret, αλλά και η Kate Moss που… γδύθηκε για μια ακόμα φορά για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας ρούχων.
Ε… το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παππάς. Αφήστε δε που και τα πολύ αδύναμα κορμιά δεν είναι πλέον στη μόδα.
Ενώ το ζουμερό κορμί της Rihanna σε συνδυασμό με τα sexy εσώρουχα του Armani έκανε πολλούς άνδρες να το ποθήσουν.
files.php?file=rixana11 298048190 VIDEO: Η Rihanna πρωταγωνίστρια στην πιο sexy διαφήμιση του 2011











Η Απάντηση – Σοκ Της Κατερίνας Στικούδη Σε Ερώτηση Περιοδικού Για Τους Άντρες!


ierosagon1111 200x116 Η απάντηση   σοκ της Κατερίνας Στικούδη σε ερώτηση περιοδικού για τους άντρες!Στο Down Town μίλησε η Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψε αν έχει ποτέ “κερατώσει” σύντροφό της, ενώ εντύπωση προκαλεί η απάντηση – σοκ σε άλλη ερώτηση του περιοδικού για τους άντρες!
Τι το… προκλητικό είπε η σέξι παρουσιάστρια;
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Κατ’ αρχήν σε ερώτηση για το αν την έχουν “κερατώσει” απάντησε: «Δεν το έχω καταλάβει… Κι αν έχει γίνει ποτέ, καλύτερα που δεν το ξέρω»! Σε ερώτηση αν ή ίδια έχει μπει ποτέ στον πειρασμό, ήταν πάλι κατηγορηματική: «Όχι! Κι έχω κάνει πολύ λίγες σχέσεις»!
Και πάμε στο επίμαχο ερώτημα που προκάλεσε και την απάντηση – σοκ της Κατερίνας: «Υπάρχει αυτός ο προβληματισμός για την “ύπαρξη των αντρών”; Και που βρίσκονται;», τη ρώτησαν κι εκείνη έκανε όλο τον κόσμο να ασχολείται με την απάντησή της:
(Γέλια)…«Πραγματικά αν ήμουν άντρας, θα είχα μεγάλα αρχ…α. Θα ήμουν πολύ δυναμικός! Πολλές φορές οι άντρες χάνουν το ρόλο τους»!
Η Κατερίνα Στικούδη κατέληξε λέγοντας ότι είναι υπέρ του να είναι οι γυναίκες οικονομικά ανεξάρτητες και δυναμικές! Πάντως με αυτή της τη συνέντευξη σίγουρα το απέδειξε και στην πράξη…

Ο μικρότερος βάτραχος του κόσμου!

Ο μικρότερος βάτραχος του κόσμου! Ένα είδος βατράχου, που εκτιμάται ότι είναι το μικρότερο παγκοσμίως, ανακάλυψαν στην ανατολική Παπούα Νέα Γουινέα Αμερικανοί ερευνητές.

Με μήκος 7,7 χιλιοστά, ο βάτραχος Paedophryne amauensis πιθανότατα είναι το μικρότερο σπονδυλωτό ζώο παγκοσμίως, μια ομάδα ζώων που περιλαμβάνει θηλαστικά, ψάρια, πτηνά και αμφίβια.
Στην ίδια περιοχή οι επιστήμονες ανακάλυψαν και ένα συγγενικό είδος μικροσκοπικού βατράχου(Paedophryne swiftorum), με μήκος που φτάνει τα 8,9 χιλιοστά.

Παρουσιάζοντας το εύρημά τους, οι επιστήμονες δήλωσαν ότι το μικροσκοπικό μέγεθος του συγκεκριμένου βατράχου συνδέεται με τον οικότοπό του, στα τροπικά δάση βροχής.

Ο εντοπισμός των μικροσκοπικών βατράχων δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολος, καθώς κρύβονται πίσω από τα φύλλα που είναι πεσμένα στο χώμα και κάνουν ήχους παρόμοιους με των εντόμων.

Πριν την ανακάλυψη του γένους Paedophryne, ο τίτλος του μικρότερου βατράχου ανήκε στον Βραζιλιάνο βάτραχο Brachycephalus didactylus και στον Κουβανό συγγενή του Eleutherodactylus iberia. Τα δύο είδη δεν ξεπερνούν σε μήκος το ένα εκατοστό. Μέχρι σήμερα, το μικρότερο σπονδυλωτό ζώο ήταν το ινδονησιακό ψάρι της οικογένειας των κυπρίνων Paedocypris progenetica, με μήκος περίπου 7,9 χιλιοστά.

Η Στικούδη ξεσήκωσε και τη Γερμανία

 Για να τραγουδήσει στους Έλληνες της Γερμανίας ταξίδεψε η Κατερίνα Στικούδη την παραμονή των Χριστουγέννων στην Κολωνία... Η γνωστή τραγουδίστρια - μοντέλο- παρουσιάστρια ανήμερα τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε και στο Μόναχο. «Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη Γερμανία και ήμουν....




πολύ χαρούμενη , γιατί στο ταξίδι μου είχα την ευκαιρία να έχω μαζί μου την καλή μου φίλη Ρούλα Ανέστου» δήλωσε στο περιοδικό «Οk!». Οι φωτογραφίες του περιοδικού δείχνουν την Κατερίνα υπερβολικά ντυμένη, δηλαδή αγνώριστη, γι’ αυτό και προτιμήσαμε κάτι πιο… κλασικό.

Έκαναν "φτερά" πάνω από 64 δισ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες!

 Περισσότερα από 64 δισ. ευρώ «αποσύρθηκαν» από το εγχώριοτραπεζικό σύστημα από τα τέλη του 2009 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2011, λόγω των επιπτώσεων της δημοσιονομικής κρίσης που διανύει η Ελλάδα. Όπως αναφέρεται στο....




εβδομαδιαίο δελτίο της Alpha Bank (www.alpha.gr), οι καταθέσεις στις τράπεζες μειώθηκαν σταδιακά από τα 237,3 δισ. ευρώ στο τέλος του 2009, στα 172,8 δισ. ευρώ στο τέλος του Νοεμβρίου του 2011. Το τρίμηνο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου 2011, η μείωση των καταθέσεων έφτασε τα 15,7 δισ. ευρώ. Η φυγή κεφαλαίων αποδίδεται στην πολιτική κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα, στην υποβάθμιση των προοπτικών ανάπτυξης της οικονομίας από την τρόικα για το 2012-2013, αλλά ακόμη και για το διάστημα 2016-2030, καθώς και στην καθυστέρηση για την καταβολή της 6ηςε δόσης.

Η δόση καταβλήθηκε το Δεκέμβριο του 2011 αντί για το Σεπτέμβριο του 2011, υποχρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο να αποσύρει όλες τις καταθέσεις του από τις ελληνικές τράπεζες για να εξυπηρετήσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του, ενώ ταυτόχρονα σημειώθηκε εκροή ιδιωτικών καταθέσεων ύψους 15,7 δισ. ευρώ περιορίζοντας αναλόγως τις δυνατότητες χρηματοδότησης του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. 

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank, η συνεπαγόμενη χειροτέρευση του οικονομικού και επενδυτικού κλίματος στη χώρα, λόγω των ανωτέρω πρακτικών, επανέφεραν την οικονομική δραστηριότητα στη χώρα σε ταχεία πτώση στο τέταρτο τρίμηνο του 2011, από τη σαφή ανάκαμψη που είχε σημειωθεί σε πολλούς τομείς του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας στο τρίτο τρίμηνο του 2011.


Χριστίνα Γουλιελμίνο … Forza Χριστίνα !















Χριστίνα Γουλιελμίνο … Forza Χριστίνα !

Πηγή





Tα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας (photos, video)

 Το αντρικό βλέμμα πέφτει κατευθείαν εκεί. Όποιος πει ότι αυτό που κοιτάζει πρώτα είναι το βλέμμα... μπορεί να λέει και την αλήθεια, αλλά όπως και να το κάνουμε, η.... πίσω θέα πάντα παίζει τον δικό τηε ρόλο στην ολοκλήρωση των συμπερασμάτων για μια....




γυναίκα. Στη Βραζιλία μάλιστα, κάνουν και διαγωνισμό για να αναδείξουν τα καλύτερα οπίσθια. Ναι σε τόσο μεγάλη υπόλυψη τα έχουν. Και βάσει λοιπόν της τελευταίας ψηφοφορίας, αυτά τα διαθέτει η Ροζάνα Φερέιρα.




Σκότωσε το 15 μηνών παιδί της και το άφησε 8 μήνες στη κούνια

 Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους πως μία μάνα μπορεί να σκοτώσει το παιδί της και να το αφήσει να σαπίσει μέσα στην κούνια του…. Η περίπτωση της 37χρονης Kimberley Hainey δεν έχει προηγούμενο… Τον περασμένο μήνα κρίθηκε ένοχη καθώς σκότωσε τον γιο της Declan στο διαμέρισμά της στο Praisley στην Σκωτία. Και σαν να μην έφτανε αυτό η «μάνα» όχι μόνο δεν ενημέρωσε τις αρχές για τον θάνατο του γιού της, αλλά άφηνε το άψυχο κορμί του να σαπίζει για.....




οκτώ ολόκληρους μήνες μέσα στο διαμέρισμα-αχούρι, προσποιούμενη ότι όλα ήταν μια χαρά και πως εκείνος ζούσε. Ο γιος της πιθανολογείται πως πέθανε όταν ήταν 15 μηνών ενώ βρέθηκε νεκρός όταν ήταν 23 μηνών…

Στην κούνια που βρέθηκε η σορός του παιδιού ήταν επίσης άδεια μπουκάλια, βότκες, και διάφορα άλλα σκουπίδια ενώ οι πάγκοι της κουζίνας ήταν καλυμμένοι από άπλυτα πιάτα, κουτιά μαργαρίνης και άλλες συσκευασίες τροφίμων.

Όλο το σπίτι ήταν μέσα στην βρώμα, μην πληρώντας τις στοιχειώδης συνθήκες υγιεινής...



Πηγή

Θυμόμαστε την sexy οδοντίατρο Χριστίνα Ιακωβίδου !!

‘Ετσι εμφανίζεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην … πίστα !!





‘Ετσι εμφανίζεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην … πίστα !!

Πηγή




12χρονος λήστευε οδηγούς ταξί

 Tη σύλληψη δύο ανηλίκων, 12 και 17 ετών αντίστοιχα, και ενός 19χρονου για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί σε περιοχές...
της Δυτικής Αττικής, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα χιόνια

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τη συμμετοχή …της στο reality του «DOI» και την εξοικείωσή της με το πατινάζ, έκανε και την πρώτη προσπάθειά της στο χιόνι.
Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στα Καλάβρυτα με τον σύζυγό της.
«Παλιότερα φοβόμουν το σκι, όμως, μετά τη συμμετοχή μου στο “Dancing On Ice”, δεν διστάζω τόσο πολύ» δήλωσε στο περιοδικό «Ok!».

Τώρα το Ίντερνετ «φοριέται» στον καρπό!

 Πού αλλού θα χωθεί πια το διαδίκτυο; 

Σιγά-σιγά η δυνατότητα διασύνδεσης με το Ίντερνετ ξεφυτρώνει στα πιο απίθανα μέρη.

Η τελευταία

εξέλιξη, όπως φαίνεται στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων CES 2012 στο Λας Βέγκας, είναι η ενσωμάτωσή του στα ρολόγια χειρός, τα οποία με τη σειρά τους γίνονται «έξυπνα», όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις και άλλες συσκευές.



Τα «έξυπνα» ρολόγια, εκτός του να λένε την ώρα, μπορούν να «σερβίρουν» στον κάτοχό τους online περιεχόμενο, αλλά και να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς συνδέονται με κινητά. Η ιαπωνική Sony και η ιταλική i'm Watch είναι δύο εταιρείες που παρουσίασαν τέτοια «γκάτζετ», τα οποία χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.



Το «SmartWatch» της Sony, που αναμένεται στην αγορά γύρω στον Μάρτιο, θα διαθέτει οθόνη αφής και θα μπορεί να συνδέεται με κινητό τηλέφωνο ασύρματα μέσω Bluetooth. Θα δημιουργηθούν εφαρμογές ειδικά γι' αυτό, ενώ θα κοστίζει περίπου 150 δολάρια. Το αντίστοιχο ρολόι της νεοσύστατης ιταλικής εταιρείας i'm Watch είναι ήδη διαθέσιμο. «Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα τέτοιο ρολόι. Όλοι θέλουν να έχουν τεχνολογία που να είναι και μόδα. Ακριβώς αυτό, άλλωστε, είναι το μυστικό επιτυχίας της Apple, να φτιάχνει συσκευές που οι άνθρωποι ερωτεύονται», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Μασιμιλιάνο Μπερτολίνι.



Οι κάτοχοι των ρολογιών μπορούν να ειδοποιούνται ότι έχουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή να ενημερώνονται για νέες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του ρολογιού τους, καθώς αυτό συνδέεται ασύρματα με τα έξυπνα κινητά.

Αυτοκτόνησαν 1.727 Έλληνες από το 2009 έως το 2011!

 Ανατριχιαστικά στοιχεία 





Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών παρουσιάζεται στη χώρα μας μέσα στα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή.







Συγκεκριμένα, από το 2009 έως και την 10η Δεκεμβρίου 2011, σε όλη την Ελλάδα έχουν σημειωθεί 1.727 αυτοκτονίες. Το 2009 ο αριθμός τους ανήλθε σε 507, το 2010 παρουσίασαν αύξηση κατά 22,5% και ανήλθαν σε 622, ενώ τους 11 μήνες του 2011 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 598.



Το έγγραφο κατατέθηκε στη Βουλή, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι η μεγαλύτερη αύξηση σε αυτοκτονίες παρουσιάζεται στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.



Πιο αναλυτικά:



Στην Αττική το 2009 ανήλθαν σε 158, το 2010 σε 178 και το 2011 σε 198



Στη Θεσσαλονίκη το 2009 σε 55, το 2010 σε 98 και το 2011 σε 97



Στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη το 2009 σε 30, 2010 39 και 2011 30



Κεντρική Μακεδονία το 2009 σε 34, το 2010 σε 42 και το 2011 σε 25



Δυτική Μακεδονία το 2009 σε 9 το 2010 σε 11 και το 2011 σε 15



Ηπειρος το 2009 σε 16, το 2010 σε 18 και το 2011 σε 16



Θεσσαλία το 2009 σε 32 το 2010 σε 56 και το 2011 σε 46



Στερεά Ελλάδα το 2009 σε 34 το 2010 σε 28 και το 2011 σε 25



Πελοπόννησος το 2009 σε 41 το 2010 σε 45 και το 2011 σε 36



Δυτικής Ελλάδα το 2009 σε 32 το 2010 σε 41 και το 2011 σε 41



Νησιά Ιονίου το 2009 σε 12 το 2010 σε 10 και το 2011 σε 8



Νησιά Βορείου Αιγαίου το 2009 σε 5 το 2010 σε 12 και το 2011 σε 13



Κρήτη το 2009 σε 37 το 2010 σε 30 και το 2011 σε 39

Ανάλογα με το ζώδιο του άντρα, ποια γυναίκα του ταιριάζει για…

 
Powered by Blogger