Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Φοιτήτριες πέφτουν σε αφρό λόγω... παράδοσης!


ΦΟΙΤΉΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΣΕΝΤ ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΩΤΊΑ ΤΟ ΡΊΧΝΟΥΝ ΈΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΈΝΕΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΈΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΦΊΔΑΣ.

Έριξε δακρυγόνο μέσα στη Βουλή

Πολλά περίεργα έχουμε δει να γίνονται μέσα σε ξένα κοινοβούλια, αλλά αυτό δεν το χωράει ο νους.
Έριξε δακρυγόνο μέσα στη Βουλή



Ένας Κορεάτης βουλευτήςαντίθετος με το νομοσχέδιο, περί σύναψης συμφωνίας για ελεύθερο εμπόριο με τις ΗΠΑ έριξε μέσα στη Βουλή ένα δακρυγόνο.
Όπως καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το κλάμα και έπεσαν πάνω του με σκοπό να τονλιντσάρουν.
Ο Νοτιοκορεάτης εν μέσω «ψηλών» που έπεφταν φώναζε μόνο «Αφήστε με μπάσταρδοι! Όχι στην συμφωνία».
Ο Kim Sun Dog ανήκει στο κόμμα της αντιπολίτευσης και με αυτό τον τρόπο ήθελε να σταματήσει την διαδικασία, κάτι που το κατάφερε, αφού οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματός του θα ψήφιζαν υπέρ.

Έπεσε το μισό facebook – Υποψίες για επίθεση από τους Anonymous


Το facebook δυσλειτουργεί τις τελευταίες ώρες.


Αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι, πως το μοναδικό πράγμα που λειτουργεί όπως πρέπει, είναι το προφίλ του κάθε χρήστη και αυτό «φορτώνει» δύσκολα.

Ερωτευμένος ξανά ο Mel Gibson



Οι φήμες λένε πως η Azita Ghanizada είναι η νέα του αγαπημένη.



Πριν ένα μήνα ο Mel Gibson απαθανατίστηκε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου με μια νεαρή. Το σαββατοκύριακο που πέρασε, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στα γενέθλια της Azita Ghanizada, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.
Ο ίδιος ο σταρ δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για εάν αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένος, ωστόσο φαίνεται πως έχει αφήσει όλες τις κακές στιγμές στο παρελθόν και κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του.

Η Angelina Jolie δηλώνει τυχερή που είναι ζωντανή!



Την ώρα που οι φίλοι της φαίνεται να ανησυχούν για το απίστευτο βάρος που δείχνει να έχει χάσει, η Angelina Jolie δηλώνει τυχερή που είναι ζωντανή.

12 τρελά παντελόνια (Photos)


Παντελόνι… αερισμού
Μα καλά τι ακριβώς σκεφτόντουσαν οι σχεδιαστές αυτών των παντελονιών; Ποιος θα τα φορέσει; Δείτε και θα καταλάβετε…


Παντελόνι σπέρμα

Παντελόνι Peugeot

Παντελόνι της Κυριακής

Παντελόνι με μάτια

Παντελόνι με πέος

Wonder Sauna Hot Pants

Παντελόνι με τσέπη για iPad

Χεσμένο παντελόνι

Παντελόνι Bloomer

Το χειρότερο παντελόνι της Βρετανίας

Παντελόνι-παπούτσια Converse



 Πηγή

Σύλληψη ενός ακόμη επιχειρηματία για χρέη προς το Δημόσιο


Συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη 49χρονος διαχειριστής-εταίρος εταιρείας εμπορίας φρούτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση

Η νέα λίστα με τα Βαρέα και Ανθυγιεινά


Εκτός βαρέων και ανθυγιεινών έθεσε το υπουργείο Εργασίας περίπου 150.000 εργαζόμενους. Στη νέα λίστα, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, υπάγονται 365.000 περίπου εργαζόμενοι από 531.000 που ήταν με βάση το σημερινό καθεστώς.

Το Ειρηνοδικείο του διέγραψε χρέη 250.000 ευρώ


Είναι ακόμη ένας δανειολήπτης στην Κρήτη που δικαιώνεται από το Ειρηνοδικείο, του Ηρακλείου αυτή την φορά, το οποίο διέγραψε το ποσό των 250.000 από τις 300.000 ευρώ, τις οποίες εμφανιζόταν να χρωστάει σε διάφορες τράπεζες.

«Ξαναζεστάθηκε» ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, στο ΥΠΕΚΑ με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις και τα επόμενα βήματα προώθησης του πετρελαιαγωγού Burgas – Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Έτοιμη η Βρετανία για διαδικτυακές «υπερπτήσεις» σε δίκτυο 4G




Πρόκειται για τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης κατά 10 φορές ταχύτερα από τα τωρινά δίκτυα 3G ενώ φαίνεται να θέτει τις βάσεις για τη διαδικτύωση και άλλων συσκευών.


Το Λονδίνο πρόκειται να «γυρίσει τον διακόπτη» στο υψηλής ταχύτητας Ιντερνετ 4G παράλληλα με την μεγαλύτερης κλίμακας δημόσια δοκιμή στη Βρετανία. Με την πρωτοβουλία του παρόχου Ο2, του δεύτερου μεγαλύτερου της χώρας με 22 εκατομμύρια συνδρομητές, η δοκιμή συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 25 κεραίες που καλύπτουν15 τετραγωνικά μίλια στις συνοικίες Canary Wharf, Soho, Westminster, South Bank και Kings Cross.

Οι επιστολές που αναστάτωσαν την Πυροσβεστική…


Δύο ανώνυμες επιστολές που φέρουν την υπογραφή «Μαχόμενοι Πυροσβέστες» και στις οποίες γίνονται νύξεις περί «νέας αυλής» στην Πυροσβεστική, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στα.. ενδότερα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ζάκυνθος: Μαθητής έβγαλε πιστόλι κατά καθηγητή και συμμαθητών

Το περιστατικό έγινε τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και καταγγέλθηκε χθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφάλειας
Ζάκυνθος: Μαθητής έβγαλε πιστόλι κατά καθηγητή και συμμαθητών


«Φωτιά και λάβρα» το νέο βίντεο κλιπ της Φουρέιρα

«Φωτιά και λάβρα» το νέο single της Ελένης Φουρέιρα,

Τον έσπρωξαν στις ράγες!

Φρίκη! Ένας οπαδός της Μάιντζ έχασε το χέρι του, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδοί της Κολωνίας τον έσπρωξαν μπροστά σε διερχόμενο τρένο! Ο 19χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.




Τον έσπρωξαν στις ράγες!Φρίκη! Ένας οπαδός της Μάιντζ έχασε το χέρι του, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδοί της Κολωνίας τον έσπρωξαν μπροστά σε διερχόμενο τρένο! Ο 19χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.



Επιστολή Σαμαρά στην ΕΕ προς εκτόνωση των πιέσεων για έγγραφες δεσμεύσεις

Ο κ. Σαμαράς προσερχόμενος στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών που κατέληξε στην κυβέρνηση Παπαδήμου
Ο κ. Σαμαράς προσερχόμενος στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών που κατέληξε στην κυβέρνηση Παπαδήμου



PARIS HILTON: Πέταγε χαρτονομίσματα σε Ινδους!


Τ
η Μουμπάι της Ινδίας επισκέφτηκε τον προηγούμενο μήνα η Paris Hilton για επαγγελματικούς λόγους, καθώς παρουσίασε σε ειδική τελετή τη νέα της σειρά σε τσάντες και αξεσουάρ.

Κλέβουν το λάδι από τα καντήλια στο νεκροταφείο Μεσολογγίου


Στόχος επιτήδειων έγινε πάλι το νεκροταφείο Μεσολογγίου, όπου πριν από λίγο καιρό κάποιοι έκλεβαν τα καντήλια και τα βάζα λουλουδιών που υπήρχαν στα μνήματα.

Αποκλεισμένοι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα οι κάτοικοι των Αντικυθήρων


Επιστολή με την οποία στέλνουν σήμα SOS στον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, απέστειλαν οι κάτοικοι των Αντικυθήρων, οι οποίοι εδώ και έναν μήνα είναι αποκλεισμένοι βιώνοντας χειρότερες καταστάσεις από εκείνες που ζούσαν οι πρόγονοί τους, όταν η συγκοινωνία του μικρού νησιού γινόταν με ιστιοφόρα.

Γυμνισμός τέλος στις Άλπεις

Το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας απαγόρευσε τον γυμνισμό στις Άλπεις και αποφάσισε την επιβολή προστίμου σε οποίον παραβαίνει τον νόμο.


Αφορμή στάθηκε η περίπτωση 47χρονου στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ελβετικών φράγκων, επειδή πέρασε γυμνός δίπλα από οικογένεια που έκανε πικ νικ

ΗΠΑ: 315 χρόνια φυλακή για παιδική πορνογραφία

Σε 315 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας Αμερικανός από την Ιντιάνα, κατηγορούμενος για δημιουργία και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Η υπόθεση είναι «μία από τις πιο σημαντικές σχετικά με την παιδική πορνογραφία» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μια εκ των σπουδαιότερων που έχει εξιχνιάσει το FBI.

Τι δικαστήριο της Ιντιάνα, έκρινε ένοχο «για παραγωγή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού» τον 25χρονο Ντέηβιντ Μπόστικ.

Ο καταδικασθείς εγκληματίας, ο οποίος δεν έχει επισήμως γνωστό εάν ασελγούσε στα ανήλικα θύματα του, εντοπίστηκε τον περασμένο Ιούνι, όταν είχε ήδη αναρτήσει στο διαδίκτυο, με τη βοήθεια κι άλλων ατόμων γνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο για αντίστοιχου τύπου εγκλήματα, πορνογραφικό υλικό πέντε παιδιών, ηλικίας από δύο μηνών έως τεσσάρων ετών.

 Πηγή

Δυνατότητα εγκατάστασης των Windows 8 μέσω web installer



Όσοι δεν έχουν το “μικρόβιο” του να συλλέγουν κουτιά συσκευασίας και DVD ειδικά όσων αφορούν το λειτουργικό τους σύστημα, θα … μπορούνε με την κυκλοφορία των Windows 8 να τα εγκαταστήσουν στο σύστημά τους χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φυσικού μέσου (οπτικού δίσκου ή USB flash). Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft, εκτός από τις εκδόσεις των Windows 8 που θα κυκλοφορήσουν σε DVD θα υπάρξει και η δυνατότητα online πληρωμής τους η οποία θα συνοδεύει στη συνέχεια έναν web installer.

«Γερά» ποτήρια, οι Έλληνες


Περισσότεροι από 800.000 Έλληνες φαίνεται πως καταναλώνουν αλκοόλ σε καθημερινή βάση όπως επιβεβαιώνει έρευνα που διεξήχθη.

«Γερά» ποτήρια, οι Έλληνες

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της φανέρωσαν πως  οι μισοί αποδίδουν την κίνησή τους αυτή  στην  αδυναμία του  χαρακτήρα τους, ενώ μόνο τρεις στους δέκα αναγνωρίζουν πως η έλλειψη ελέγχου στην κατανάλωση αλκοόλ είναι αλκοολισμός.

Λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες γνωρίζουν ότι η αιθυλική αλκοόλη  είναι κλασική εξαρτησιογόνος ουσία .

Το 84,7% των ατόμων μεταξύ 17 και 24 ετών είναι ενήμερα για το επιτρεπτό όριο αλκοόλ κατά την οδήγηση, ενώ το 20,4% όχι.

Το 30,25% δεν γνωρίζει αν επιτρέπεται να καταναλώνουν αλκοόλ παιδιά και έφηβοι και το 10% δεν γνωρίζει ότι οι έγκυες γυναίκες απαγορεύεται να καταναλώνουν οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ.

Η «1η πανελλήνια έρευνα γνώσης για το αλκοόλ» καταγράφει το επίπεδο γνώσης των Ελλήνων, τις πιθανές συνέπειες της αλόγιστης χρήσης, καθώς και τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν σήμερα από την ΜΚΟ «ΝΗΦΑΛΙΟΙ-στην υγειά μας» και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε ειδική εκδήλωση με θέμα «Υπεύθυνη κατανάλωση. Υπεύθυνη ενημέρωση».
Newsbomb.gr.

 
Powered by Blogger