Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Το Topless Καυτό Show Της Carmen Electra!!!


ierosagon125 200x119 Το topless καυτό show της Carmen Electra!!!Δεν είναι ποτέ κακή ιδέα…
Μπορεί να μην τα πετάει όλα, σίγουρα όμως αποζημιώνει τους θεατές της με μια καλή παρουσίαση του στήθους της σε πρώτη καθεδρία.. Χαρά που κάνουν τα μπροστινά τραπέζια!!!


16%282%29 Το topless καυτό show της Carmen Electra!!!15%282%29 Το topless καυτό show της Carmen Electra!!!

Η Λίλα Κυριαζοπούλου σε σέξι ερασιτεχνικές φωτογραφίες…

Ευα Λάσκαρη. Σχεδον γυμνή στα μπουζούκια.

Η Lady Gaga κάνει ποδαρικό στο Euro 2012!

Φαίνεται πως είναι γουρλού και γι'αυτό την φώναξαν να κάνει ποδαρικό στο Στάδιο της Βαρσοβίας που θα γίνουν οι αγώνες του Euro 2012.

    

























Το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας θα εγκαινιαστεί στις 29 Ιανουαρίου με μια συναυλία της Λέιντι Γκάγκα με την συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

    Το στάδιο, το οποίο θα φιλοξενήσει τον αγώνα που θα διεξαχθεί κατά την έναρξη του Euro 2012 ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα, στις 8 Ιουνίου, επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι.
    Το σλόγκαν για τα εγκαίνιά του είναι το "Oto jestem!" (Εδώ Είμαι). Η συναυλία θα έχει διάρκεια πέντε ώρες και θα συνοδεύεται από επίδειξη πυροτεχνημάτων.


Πηγή

Η Ρένια Δούκα είναι πολύ sexy στην κουζίνα..




Η Ρένια Δούκα είναι πολύ sexy στην κουζίνα..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ





Μερικοί λόγοι για τους οποίους λατρέυουμε την Tahiti Cora..








Η κοπέλα ζεί στην Florida,  δείτε μερικούς λόγους για τους οποίους λατρέυουμε την Tahiti Cora!





Τα 5 πιο βρώμικα πράγματα που αγγίζουμε καθημερινά!


Τα μικρόβια βρίσκονται παντού. Όπου κι αν ακουμπήσεις κινδυνεύεις να μολυνθείς. Σίγουρα υπάρχουν τα γνωστά σε όλους…


βρώμικα σημεία που αποφεύγεις επιμελώς ή που είσαι πολύ προσεκτικός όταν τα πιάνεις. Τι γίνεται, όμως, με τα μέρη που δεν μπορείς να φανταστείς ότι… καραδοκούν τα μικρόβια; Τα 5 πιο βρώμικα πράγματα που αγγίζεις καθημερινά μπορείς τώρα να τα πλησιάζεις με μεγαλύτερη… καχυποψία και προσοχή, ή καλύτερα να μένεις όσο πιο μακριά γίνεται!



1. Άπλυτα φρούτα και λαχανικά

Οι συνθήκες υγρασίας στα σημεία διατήρησης των φρούτων και των λαχανικών σε σουπερμάρκετ και μανάβικα μπορεί να είναι απαραίτητες για να παραμένουν φρέσκα, ωστόσο αποτελούν και πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Αν προσθέσετε στα παραπάνω όλα τα χέρια των ανθρώπων που τα πιάνουν, τα πιέζουν και τα περιεργάζονται μέχρι τελικά να φτάσουν σ’ εσάς, είναι πλέον σαφές γιατί επιβάλλεται να τα πλένετε πολύ καλά πριν τα καταναλώσετε. Αποστειρώστε τα με ένα απολύτως φυσικό απολυμαντικό: Αναμείξτε 2 κουτ. σούπ. λευκό ξίδι σε μισό λίτρο νερό. Βουτήξτε στο μείγμα τα φρούτα και τα λαχανικά σας για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό.

2. Η αντλία σαπουνιού στις δημόσιες τουαλέτες

Χρησιμοποιείτε την αντλία του σαπουνιού αμέσως αφού έχετε αγγίξει μερικά από τα πιο μολυσματικά σημεία της τουαλέτας – την πόρτα, το καζανάκι, τον σύρτη ή το κλειδί. Αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους να μπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και διεξοδικές περιγραφές, εν ολίγοις μπορούμε να πούμε ότι μετά απ’ όλα αυτά, η «αθώα» αντλία του σαπουνιού είναι ίσως το πιο βρόμικο πράγμα που θα αγγίξετε όλη την ημέρα. Για αυτό λοιπόν, μην παραλείψετε να αφιερώνετε κάθε φορά τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα στο πλύσιμο των χεριών σας. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι χαρτί για να πιάσετε και να ανοίξετε την πόρτα φεύγοντας από την τουαλέτα.

3. Τα κουμπιά του ασανσέρ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσοι διαφορετικοί άνθρωποι έβηξαν ή φταρνίστηκαν πάνω στο χέρι τους ή χρησιμοποίησαν την τουαλέτα πριν πατήσουν το κουμπί του ασανσέρ; Αυτό το ίδιο κουμπί που μετά από λίγο θα πατήσετε κι εσείς; Πολλοί περισσότεροι απ’ όσους φαντάζεστε, ακόμη και σε μικρά κτήρια με περιορισμένη κίνηση. Χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο, το μανίκι σας ή στη χειρότερη περίπτωση την κλείδωση του λυγισμένου σας αντίχειρα για να πατήσετε το κουμπί και μην παραλείψετε να καθαρίσετε τα χέρια σας με ένα αντιβακτηριδιακό τζελ ή να τα πλύνετε καλά, πριν ακουμπήσετε το πρόσωπό σας ή πιάσετε κάτι για να φάτε.

4. Το πληκτρολόγιο του ATM

Είναι ο παράδεισος των μικροβίων. Η καλύτερη γραμμή άμυνας; Χρησιμοποιήστε το αδρανές χέρι σας (αν είστε δεξιόχειρας χρησιμοποιήστε το αριστερό και το αντίστροφο) για να πατήσετε τα πλήκτρα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο σαν ιδέα, ωστόσο οι ειδικοί εξηγούν ότι κατ’ αυτό τον τρόπο έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες να αγγίξετε κατά λάθος, αφηρημένη, το πρόσωπό σας ή να βάλετε το χέρι σας στο στόμα. Και μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνεται

5. Τα κουμπιά του φούρνου μικροκυμάτων στο γραφείο

Πολλές εταιρείες παρέχουν στους εργαζομένους τους έναν κοινόχρηστο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταίνουν το μεσημεριανό τους φαγητό. Αν το ίδιο ισχύει και στη δική σας, προσπαθήστε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που σκουπίσατε και απολυμάνατε τα κουμπιά του. Ακριβώς! Αν ανήκετε στον μέσο όρο των εργαζομένων, η πιο πιθανή απάντηση είναι «ποτέ». Και γι’ αυτό, οι κοινόχρηστοι φούρνοι μικροκυμάτων συνήθως καταλήγουν να είναι μετά από λίγο καιρό καλυμμένοι από ένα παχύ, αντιαισθητικό στρώμα λίπους και μουτζούρας. Το σαπούνι και το νερό δεν είναι αρκετά για να απαλλαγείτε από τα ζωικά λιπαρά, τη συσσωρεμένη βρομιά και τα μικρόβια που κρύβονται μέσα της. Αν δεν είστε 100% σίγουρη ότι το προσωπικό καθαρισμού της εταιρείας σας χρησιμοποιεί απολυμαντικά προϊόντα, πάρτε την πρωτοβουλία να το κάνετε εσείς η ίδια. Διαφορετικά, βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας σχολαστικά αμέσως μετά το ζέσταμα του φαγητού σας.


Πηγή

Ιστορία έγραψαν οι πρώτες λεσβίες που έλαβαν μέρος στα καλλιστεία Miss California 2012

Στα 60 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss California για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος γυναίκες που έχουν πει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλες. Αν και δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, πέρασαν τα μηνύματα τα οποία ήθελαν για την ισότητα και την αγάπη στο διαφορετικό.



Οι πρώτες λεσβίες που λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία Miss California δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Η Mollie Thomas και η Jenelle Hutcherson προσπάθησαν μεταξύ άλλων 400 γυναικών και δήλωσαν περήφανες που ήταν οι πρώτες ανοικτά ομοφυλόφιλες που συμμετείχαν στα καλλιστεία των 60 ετών ιστορίας.

Η Mollie Thomas, 19 ετών, εκπροσώπησε την δυτική πλευρά του Χόλιγουντ. Αν και δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση είπε ότι ελπίζει με την εμφάνισή της στο διαγωνισμό, να ρίξει ένα θετικό φως στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.








Στο facebook της έγραψε: Έλαβα μέρος όχι μόνο για να εκπληρώσω κάποιες από τις δικές μου προσδοκίες, αλλά επίσης για να είμαι ένα θετικό παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για την κοινότητα LGBTQ ( Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Questioning) και για τα κορίτσια παντού.




Η Jenelle Hutcherson, 26 ετών, εκπροσώπησε την περιοχή Long Beach κιαι δήλωσε ότι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για να διαδώσει το μήνυμα της ανοχής και της ισότητας.






Η Thomas, φοιτήτρια στο UCLA, έχει προσφερθεί εθελοντικά να βοηθά σε ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Μογγολία και σε φροντίδα ελέφαντα στη βόρεια Ταϊλάνδη. Επίσης βοήθησε να ανακατασκευάσουν τα σπίτια στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

"Έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, δίνοντας το παράδειγμα της συμπεριφοράς με αγάπη και την ισότητα", δήλωσε στην LA Times.








Η Hutcherson είχε φτάσει στα τελικά των καλλιστείων Miss Long Beach φορώντας ένα σμόκιν ως βραδινό ένδυμα και σορτ στην κατηγορία των μαγιό.








Τα καλλιστεία Miss California είναι ένα ετήσιο γεγονός στο οποίο λαμβάνουν μέρος γυναίκες ηλικίας 18 έως 27. Είναι μια παραδοσιακά συντηρητική εκδήλωση, με τα κορίτσια που έχουν γεννήσει, που έχουν παντρευτεί ή έχουν πάρει διαζύγιο να μην μπορούν να συμμετέχουν...








Η 22 ετών Natalie Pack που είχε εμφανιστεί στο America's Next Top Model στέφθηκε Miss California USA 2012.






Η νικήτρια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι κέρδισε, καθώς πάντα ήταν ένα αγοροκόριτσο που ανέβαινε σε μοτοσικλέτες.




 
Powered by Blogger