Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Διαιτησία αγώνων Σαββατοκύριακου 26-27.11.2011

Διεξάγεται το σαββατοκύριακο η 9η αγωνιστική και στις τρείς κατηγορίες της Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Διαβάστε Tα πιο συχνά ψέματα που λένε οι γυναίκες !!!!



Είναι αναμφισβήτητο ότι όλοι υποκύπτουμε στον πειρασμό να πούμε μερικά ψεματάκια στην αρχή μίας σχέσης.
Ο λόγος; Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρόσωπο, που μας έχει γοητεύσει. Φαίνεται όμως ότι οι γυναίκες, που είναι από τη φύση τους ανασφαλή πλάσματα, είναι λίγο πιο επιρρεπείς στο άθλημα.

Έντεκα ληστείες μέσα σε 12 ώρες στην Αττική



Χριστίνα Παππά: Μου αρέσει το σεξ



Την έχουν αποκαλέσει "η χαρά της ζωής" και είναι σίγουρα ότι το χαμόγελό της είναι αυτό που κερδίζει βαθμούς στο Dancing on ice και όχι τόσο οι χορευτικές της ικανότητες στο πάγο.

Μείωση εισοδήματος; Ώρα για αλλαγές στη δίαιτα μας....

Μείωση εισοδήματος; Ώρα για αλλαγές στη δίαιτα μας....


Γιατί μπορούμε να τρεφόμαστε καλύτερα σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Παράταση 40 ημερών για το χαράτσι




Η κυβέρνηση διπλασιάζει την «παράταση» από 40 μέρες σε 80 μέρες για όσους δεν έχουν καταβάλει το Ειδικό Τέλος Ακινήτων. Αν αυτό το χρονικό όριο περάσει τότε η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα.



Xριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας... 1,95 εκατ. δολαρίων!


Την περασμένη Τρίτη, ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα κοσμημάτων στο Tokyo, παρουσίασε μία νέα βιτρίνα που κοστίζει- ούτε λίγο ούτε πολύ- 1,95 εκατ. δολάρια.




Τη βιτρίνα κοσμεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από χρυσάφι!

Υπεύθυνοι του καταστήματος αναφέρουν ότι πρόκειται για το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο που έχει φτιαχτεί ποτέ!
Πηγή


Εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού 11 Ιρανοί λαθρέμποροι ναρκωτικών


Έντεκα λαθρέμποροι ναρκωτικών απαγχονίστηκαν σήμερα στο Ιράν.

Οι λαθρέμποροι ναρκωτικών εκτελέστηκαν σε μία φυλακή στην πόλη Σιράζ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Φαρς, μετά από την καταδίκη τους από το ανώτατο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, το Ιράν, του οποίου ο πληθυσμός φτάνει τα 75 εκατομμύρια, έρχεται δεύτερο παγκοσμίως -μετά την Κίνα- στον αριθμό εκτελέσεων.

Πέρσι, τουλάχιστον 252 άνθρωποι εκτελέστηκαν. Ο φόνος, η μοιχεία, ο βιασμός, η ένοπλη ληστεία, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και η αποστασία, δηλαδή η αποκήρυξη του Ισλάμ, τιμωρούνται με τη θανατική ποινή σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο του Ιράν.

ΗΠΑ: Θέλουν να κατασκευάσουν φράχτη στα σύνορα με το Μεξικό


Οι γερουσιαστές αλλά και κάποιοι πολίτες της πολιτείας της Αριζόνα θεωρούν ότι βρήκαν τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης, το οποίο και οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορεί να περιοριστεί με την κατασκευή ενός ιδιωτικού φράχτη κατά μήκος των συνόρων της αμερικανικής πολιτείας, με το Μεξικό.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή, Στιβ Σμιθ, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για το σκοπό αυτό. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως μέχρι σήμερα οι δωρεές φτάνουν τις 255 χιλιάδες δολάρια.

Ο Σμιθ μάλιστα δημιούργησε και μια ιστοσελίδα προκειμένου να προωθήσει αυτό το μέτρο, στην οποία προτρέπει τους πολίτες: «να δείξουν στον κόσμο το αποφασιστικό πνεύμα του αμερικανικού λαού».

Ο φράχτης της Αριζόνα είναι το πιο πρόσφατο επεισόδιο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει στην αμερικανική πολιτεία, για το αν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κάνει αρκετά για να εμποδίσει την παράνομη μετανάστευση, τη στιγμή που ο μεταναστευτικός νόμος που ψήφισε η τελευταία έχει παραπεμφθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ανάλογη συζήτηση έχει ξεσπάσει και στην Αλαμπάμα, η οποία και υιοθέτησε έναν εξαιρετικά αυστηρό μεταναστευτικό νόμο, ο οποίος προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου Μπ. Ομπάμα

 
Powered by Blogger