Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Είμαστε πρωτοσέλιδο και στη Σερβία

 Τα σερβικά ΜΜΕ παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Το θέμα έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις σημερινές εφημερίδες και κυριαρχεί στην ειδησεογραφία των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.
Τα αποτελέσματα των εκλογών εκτιμώνται ως νίκη των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή στην ευρωζώνη και εγγυώνται, όπως γράφει η εφημερίδα «Πολίτικα», τη συνέχιση του προγράμματος υποστήριξης της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την εφαρμογή των σκληρών μέτρων λιτότητας.
«Οι Έλληνες ψήφισαν υπέρ του Ευρώ» έχει τίτλο το ρεπορτάζ από την Αθήνα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.
Στα δημοσιεύματα των έντυπων μέσων επισημαίνεται ότι «η νίκη του συντηρητικού κόμματος του κ. Σαμαρά προκάλεσε ανακούφιση στις ευρωπαϊκές αγορές».

Σημειώνεται επίσης ότι «οι δανειστές της Ελλάδας ενδέχεται να κάνουν κάποιες διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των χρεών, δεν αναμένεται ωστόσο σημαντική απόκλιση από τα μέτρα λιτότητας του μνημονίου».
Στα ρεπορτάζ των σερβικών ΜΜΕ γίνεται επίσης εκτενής αναφορά στις θετικές αντιδράσεις που προκάλεσαν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών.         

Τα πανό που ξεχώρισαν στο Euro


Αυτά είναι τα δύο πανό που έκλεψαν την παράσταση στο Euro 2012, πάντα καυστικά και στο κλίμα των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων.
"Η Άνγκελα Μέρκελ νομίζει ότι είμαστε στη δουλειά", γράφουν στο πανό τους οι Ιρλανδοί.

"Όταν δημιουργούσατε την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ευρώ, εμείς είχαμε ήδη σπαταλήσει τα χρήματά σας", αναφέρει το πανό – μήνυμα, που προφανώς απευθύνεται σε Μέρκελ και Λαγκάρντ.

Ο. ΡΕΧΑΓΚΕΛ: Μην υποτιμάτε την Ελλάδα

Ρεχάγκελ: «Μην υποτιμάτε την Ελλάδα»Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε στη «Bild» ότι η Εθνική μας δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για τους Γερμανούς
«Αυτή την Εθνική δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς και ειδικά στα προημιτελικά. Μάχεται το ίδιο καλά όπως έκανε και πριν από οκτώ χρόνια, διαθέτει απίστευτο πάθος και ταυτόχρονα είναι εξαιρετική στην άμυνα. Έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο», επεσήμανε αρχικά ο Ρεχάγκελ, ο οποίος στάθηκε στη συνέχεια στην απουσία του Καραγκούνη από το μεγάλο ματς με τα «πάντσερ».

«Ήμουν εννέα χρόνια προπονητής εκεί. Η ομάδα έχει αλλάξει, αλλά ο αρχηγός είναι ο ίδιος, ο Καραγκούνης, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Ρωσίας. Κρίμα για τους Έλληνες, που είναι εκτός λόγω τιμωρίας», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος υπογράμμισε ότι η πρόκριση της Εθνικής επί της Ρωσίας έδωσε χαρά σε όλους τους Έλληνες, που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.
 
«Τότε ήταν η Πορτογαλία, όμως εμείς ως αουτσάιντερ κάναμε την διαφορά και δώσαμε χαρά στους Έλληνες. Αυτή η πρόκριση φέρνει ευτυχία στη χώρα που περνά δύσκολες στιγμές. Η επιτυχία έχει ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία των Ελλήνων», κατέληξε ο Ρεχάγκελ.

Αποτελέσματα εκλογών 2012: Το σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM Το Ποτιστήρι ©: Αποτελέσματα εκλογών 2012: Το σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter

Αποτελέσματα εκλογών 2012: Το σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter
Ο Ηλίας Κασιδιάρης με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των exit polls έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter:

«Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής: Αυξήσαμε σε απόλυτο αριθμό τις ψήφους μας, είμαστε τέταρτο κόμμα, είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη!»
kasiddiarhw


Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM Το Ποτιστήρι ©: Αποτελέσματα εκλογών 2012: Το σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter http://to-potistiri.blogspot.com/2012/06/2012-twitter.html#ixzz1y8Yxe37y
 

Η Ελληνίδα που τρέλανε τους σκηνοθέτες του Euro... [PHOTOS]

 Σε μία από τις διασημότερες φιγούρες των φιλάθλων της Εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας έχει εξελιχθεί μία όμορφη ξανθιά Ελληνίδα.



Η νεαρή καλλονή τραβάει τα βλέμματα στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ ο σκηνοθέτης την ακολουθούσε - και όχι άδικα - συνέχεια με την κάμερα.






Επίθεση σε αλλοδαπό από μέλη της Χρυσής Αυγής



Ένα βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο οποίο ομάδα νεαρών, μελών της Χρυσής Αυγής, επιτίθενται σε αλλοδαπό σε σταθμό του Μετρό Αττική



Στο 43'' ακούγεται ο μετανάστης να φωνάζει "βοήθεια" ενώ οι Χρυσαυγήτες φαίνεται να τον κλωτσάνε.

Ο σεκιουριτάς του σταθμού φαίνεται πως έχει δει όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στα σκαλάκια κατεβαίνοντας για το Μετρό.

Οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού πρέπει να έχουν συλλάβει τα πρόσωπα των δραστών, καθώς ακούγεται μετά να λενε "μας έχουν πάρει οι κάμερες, πάμε να την κάνουμε" ή κάτι τέτοιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δείτε το βίντεο:


Παπούλιας: Κατηγορηματική προσταγή ο σχηματισμός κυβέρνησης

 Παπούλιας: Κατηγορηματική προσταγή ο σχηματισμός κυβέρνησης

«Θέλω να εκφράσω την ευχή μου σε σας, για να την ακούσετε, γιατί είστε συνταγματικός συντελεστής: μακάρι να σχηματιστεί κυβέρνηση σήμερα», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, παραδίδοντας στον Κάρολο Παπούλια τα αποτελέσματα των εκλογών, ο οποίος απάντησε ότι «δεν υπάρχει μακάρι. Είναι κατηγορική προσταγή πλέον».
Αργότερα, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Πολύδωρας επανέλαβε την ανάγκη σχηματισμού ισχυρής κυβέρνησης άμεσα, σημειώνοντας πως «δεν έχουμε καιρό για χάσιμο».
«Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση όχι μόνο για την οργάνωση των δυνάμεων μέσα στη Βουλή -κυβερνώσα πλειοψηφία και αντιπολίτευση – αλλά κυρίως προς το εξωτερικό», συμπλήρωσε όπως αναφέρει το ethnos.gr.
Είπε ακόμη ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει καλύτερες διαπραγματευτικές δυνατότητες, καθώς η θητεία της ανοίγει με διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ενώπαρακάλεσε και ταυτόχρονα προσκάλεσε «όλα τα κόμματα να ασκηθούν επιτέλους στην ανεύρεση και αξιοποιηση των σημείων συμφωνίας, όχι των σημείων της διαφωνίας».

H αποχή από το 1996

 H αποχή από το 1996 Ανοδικά κινείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η αποχή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

 
Powered by Blogger