Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η Αρετή Μιχαήλ τα είχε “πετάξει” στο Maxim !









Η Αρετή Μιχαήλ τα είχε “πετάξει” στο Maxim !

Η sexy φωτογράφηση της Cameron Diaz για το Maxim !!











Χιώτης: Ο ήρωας των 9 μέτρων

Ο Διονύσης Χιώτης είναι ο ήρωας του ΑΠΟΕΛ. Με τις επεμβάσεις του στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Λιόν, έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (videos).
Ο Διονύσης Χιώτης σταμάτησε τα πέναλτι τον Λακαζέτ και Μπάστος και έγραψε ιστορία. Έστειλε μαζί με τους συμπαίκτες του το ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας άφωνο τον κόσμο!
Ο Χιώτης πέρασε από πολλά κύματα και στην καριέρα του και τη φετινή σεζόν. Ξεκίνησε βασικός, τραυματίστηκε και επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ για να τον οδηγήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο τέταρτο πέναλτι της Λιόν ψάρεψε τον Λακαζέτ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Ηταν το πρώτο του χτύπημα....
Aκολούθησε κι' άλλο...
Ο Διονύσης Χιώτης τόνισε μετά την λήξη του αγώνα:

"Είναι πραγματικότητα, δεν είναι όνειρο. Φάνηκε στο γήπεδο ότι πιστεύαμε. Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν φοβήθηκαν. Πιστεύω ότι δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Το πίστευα στα πέναλτι. Είχα αυτοπεποίθηση. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η ομάδα".

Ξενύχτι στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ

Αυτή η πρόκριση έρχεται ως συνέχεια της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον Θρύλο στη δεύτερη του παρουσία στους ομίλους να κατορθώνει το θαύμα της πρόκρισης στους "8".
Ότι και να συμβεί στη συνέχεια το μόνο βέβαιο είναι πως έχουν μπει γερές βάσεις για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια.

     

Ανέκδοτο: Ο ταξιτζής

 Σταματάει ένα ταξί ένας τύπος, μπαίνει μέσα και λέει στον ταξιτζή:

- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό τάδε, νούμερο ταδε μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει.
Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του...
Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
- Ρε μεγάλε, δεν ανεβαίνεις κι εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα;
Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου. Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα.
Τραβάει τα σεντόνια και φωνάζει:
- Εσύ ποιος είσαι, ρε;

Εραστής:
- Εγώ ποιος είμαι; Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 3.000 ευρώ για να εξοφλήσεις το δάνειο του αυτοκινήτου σου, είμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου 700 ευρώ για το νοίκι, είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για το supermarket και τη λαϊκή, είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των παιδιών σου.

Οπότε ο ταξιτζής πλησιάζει τον απατημένο σύζυγο και του λέει ψιθυριστά:
- Ρε φιλαράκο, δεν τον σκεπάζουμε τον άνθρωπο, μη μας κρυώσει;

Δέσποινα Ολυμπίου. Ακούστε το νέο της τραγούδι!

Δέσποινα Ολυμπίου new
Η Δέσποινα Ολυμπίου εύχεται «Να είσαι καλά» μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι της που μόλις κυκλοφόρησε.

Στο νέο αυτό single, η γνωστή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος υπογράφει τόσο τη μουσική, όσο και τους στίχους. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Universal Music. 

Η Ιταλία στηρίζει Ελλάδα!

Η Ιταλία στηρίζει Ελλάδα! Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα, τριμελής αντιπροσωπεία της ιταλικής Βουλής, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της προς την Ελλάδα. 

Επικεφαλής είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ρόκο Μπουτιλιόνε και μαζί του η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Έλεγχο Εφαρμογής του Συμφώνου Σένγκεν Μαργκερίτα Μπόνιβερ και ο βουλευτής Σάντρο Γκότσι μέλος της Επιτροπής για τις Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Επιτροπής Σένγκεν.
Η πρωτοβουλία της αποστολής στην Αθήνα ανήκει στον πρόεδρο της ιταλικής Βουλής Τζιανφράνκο Φίνι, ο οποίος ανέθεσε σε μια επίσημη αντιπροσωπεία να μεταφέρει προς την Βουλή των Ελλήνων και τον ελληνικό λαό, σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της Βουλής και του λαού της Ιταλίας.
Οι τρεις Ιταλοί βουλευτές θα έχουν σήμερα συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Βάσω Παπανδρέου, τον αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Ευτύχιο Δαμιανάκη καθώς και με τον πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Τα παιδιά που ροχαλίζουν μπορεί να γίνουν ενήλικες με συναισθηματικά προβλήματα

Τα παιδιά που ροχαλίζουν μπορεί να γίνουν ενήλικες με συναισθηματικά προβλήματα Τα μικρά παιδιά που ροχαλίζουν πολύ ή έχουν κάποια άλλη αναπνευστική δυσκολία τις νύχτες ενδέχεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν συμπεριφορικά ή συναισθηματικά προβλήματα αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 10.000 παιδιά.
Η έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Pediatrics, δεν είναι η πρώτη που συνδέει ζητήματα συμπεριφοράς με διαταραχές στην αναπνοή στη διάρκεια του ύπνου με τα παιδιά είτε να ροχαλίζουν, είτε να αναπνέουν από το στόμα ή να πάσχουν από υπνική άπνοια.
"Δεν επινοήσαμε τον συσχετισμό", είπε η επικεφαλής ερευνήτρια Κάρεν Μπόνακ στο Κολλέγιο Ιατρικής Άινσταϊν της Νέας Υόρκης.
Αλλά η έρευνα της ομάδας της, η οποία παρακολούθησε περισσότερα από 13.000 παιδιά από τη νηπιακή ηλικία ως τα επτά τους χρόνια, είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει για αυτό το πρόβλημα.
Από τα παιδιά αυτά, το 45% παραμένει χωρίς προβλήματα αναπνοής τη νύχτα, σύμφωνα με τους γονείς τους. Τα υπόλοιπα εμφάνισαν συμπτώματα κάποια στιγμή στη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας ή τα πρώτα χρόνια της παιδικής.
Το 8% των παιδιών εμπίπτει στην "χειρότερη" κατά τους ερευνητές κατηγορία με προβλήματα αναπνοής που κορυφώθηκαν στην ηλικία των δύο και των τριών και επέμειναν.
Συνολικά, η ομάδα της Μπόνακ διαπίστωσε ότι τα παιδιά με προβλήματα αναπνοής στον ύπνο ήταν πιθανότερο να εμφανίσουν μέχρι τα επτά τους χρόνια διαταραχές της συμπεριφοράς ή συναισθηματικές, όπως Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD) ή άγχος.
Σχεδόν το 13,5% είχαν τέτοια συμπτώματα στα επτά τους, σε αντίθεση με λίγο πάνω από το 8% των παιδιών που είχαν απαλλαγεί από προβλήματα αναπνοής στον ύπνο.

ΦΩΤΟ: Δείτε πώς θα γίνουν τα τσιγάρα σε... λίγους μήνες…


Ανατριχιαστικά και αποτρεπρικά, θα έχουν αποτέλεσμα όμως; Τι λένε οι καπνοβιομηχανίες για αυτό;
Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό θα αρχίσουν να κυκλοφορούν άδεια πακέτα με την φίρμα της κάθε μάρκας, για όποιον θέλει να μεταφέρει τα τσιγάρα του από αυτό το απαίσιο θέαμα.
Δείτε τα....

Κέρκυρα-Λεβαδειακός 3-2


Με επική ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο (3-2 από 0-2) η Κέρκυρα πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στη Superleague.
  Τρεις μόλις ημέρες μετά την αναμέτρησή τους στη Λιβαδειά όπου ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε της Κέρκυρας με το εντυπωσιακό 4-3, οι δύο ομάδες διασταύρωσαν εκ νέου τα ξίφη τους για την εξ αναβολής αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής, με τα συναισθήματα να είναι αυτή τη φορά διαφορετικά...
Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε 2-0 μέσα στο "ΕΑΚ Κέρκυρας" και έδειχνε ικανός για το "νταμπλ" νικών επί των Φαιάκων όμως εκείνοι πραγματοποίησαν μία επική αντεπίθεση και με τρία γκολ μέσα σε 25 αγώνα πέτυχαν μία από τις ανατροπές της χρονιάς, επικρατώντας με 3-2. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην Κέρκυρα, η οποία σκαρφάλωσε στους 21 πόντους και έπιασε τον Παναιτωλικό, ενώ στον αντίποδα ο Λεβαδειακός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει άλμα σωτηρίας 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας), Ελευθερίου Φλώριος (Αθηνών)
4ος διαιτητής / Παρατηρητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών), Μπερσής Δημήτριος (Αρκαδίας)
Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καραλής (83' Μαζνόβ), Αγρίτης (55' Καλαντζής), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (53' Ιωάννου), Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν
Λεβαδειακός (Γιώργος Παρά σχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Βασιλείου (67' Μελισσάς), Ζησόπουλος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος (86' Δ. Παπαδόπουλος), Μεντί, Κόρμπος, Πόποβιτς (80' Κοιλιάρας), Σουμπίνιο
 
Σκόρερ: Καραλής (61'), Ιωάννου (69'), Μαζνόβ (84') /  Σουμπίνιο (4' πεν.), Κόρμπος (56')
Κίτρινες κάρτες: Βέντσελ (3'), Όσμαν (65'), Μαζνόβ (88'), Γκουστάβο (90+1'), Μαϊστόροβιτς (90+3') / Μουλόπουλος (8'), Μελισσάς (75'), Πόποβιτς (79'), Δ, Παπαδόπουλος (90+4')
Ανασκόπηση αγώνα
Όπως και στον αγώνα της περασμένης Κυριακής όπου πήρε κεφάλι στο σκορ από νωρίς επί της Κέρκυρας (2-0 από το πρώτο 20λεπτο με το τελικό σκορ να είναι 4-3) έτσι και στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής που έγινε στο "ΕΑΚ Κέρκυρας", ο Λεβαδειακός κατάφερε να βάλει δύσκολα στους Φαίακες με το... καλημέρα.
Συγκεκριμένα, ο Σουμπίνιο κέρδισε πέναλτι στο 3' σε ανατροπή του από τον Βέντσελ και ένα λεπτό αργότερα νίκησε από τα 11 βήματα τον Γκαλίνοβιτς για να κάνει το 1-0 για τους "πράσινους".
Στο 17' η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Πόποβιτς το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τον Γκαλίνοβιτς, ενώ στο 21' οι Νησιώτες είχαν την πρώτη μεγάλη τους φάση.
Ο Γκουστάβο έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής, με τον Κυριακίδη να έχει όμως καλά αντανακλαστικά και να αποκρούει θεαματικά τη μπάλα.
Μετά το 25ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με μερικά σουτ από πλευράς των δύο ομάδων να μην πονοκεφαλιάζουν ιδιαίτερα τους Κυριακίδη και Γκαλίνοβιτς, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να έχει πάντως νέα καλή επέμβαση στο 36', σε σουτ του Γραμμόζη.
Όσο για την τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου 45λέπτου, αυτή καταγράφηκε στο 42', με τον Γκαλίνοβιτς να "κατεβάζει τα ρολά" με εντυπωσιακό τρόπο σε προσπάθεια του Πόποβιτς.
Ο Χάβι Γκράθια έκανε δύο αλλαγές μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου θέλοντας να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, όμως στο 56' ήταν οι Βοιωτοί που βρήκαν πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Πόποβιτς βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Κόρμπος και εκείνος με ωραίο δεξί διαγώνιο πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.
Το σκορ αυτό έμοιαζε να είναι η χαριστική βολή στις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, όμως εκείνοι βάλθηκαν στο τελευταίο μισάωρο να αποδείξουν ότι μόνο "τελειωμένοι" δεν είναι, όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά και όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.
Η αρχή έγινε στο 60': ο Καραλής έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης πέριοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (χτύπησε και στην πλάτη αμυντικού) για να γίνει το 1-2 και να ξαναπάρει φωτιά το ματς.
Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που απείλησαν στη συνέχεια με τους Καραλή (σουτ με το αριστερό στο 63', η μπάλα ελάχιστα άουτ) και Γραμμόζη (σουτ στο 64', ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Κυριακίδη), για να έρθει τελικά η ισοφάριση στο 69', με δυνατό σουτ του Ιωάννου (είχε μπει αλλαγή στο 53' αντί του Χαμπλ) μέσα από την περιοχή!
Η ισοφάριση είχε έρθει δίκαια καθώς η Κέρκυρα είχε πάρει εξ ολοκλήρου τα ηνία της αναμέτρησης μετά το 0-2, ενώ στο 84' ολοκληρώθηκε μία από τις πιο απίστευτες και θεαματικές ανατροπές στη φετινή Super League.
Δράστης ο Μαζνόβ, ο οποίος μπήκε στο 83' στο ματς (αντί του Καραλή) και ένα λεπτό μετά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη (μετά από ασίστ του Μαρτίν) με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής!
Ακολούθως, το ματς ισορρόπησε σε μία κλωστή, με τους παίκτες του Λεβαδειακού να πιέζουν για την ισοφάριση και τους γηπεδούχους να παλεύουν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν το υπερπολύτιμο 3-2.
Στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή από τον Γκουστάβο (το ριπλέι έδειξε πως υπήρχε επαφή μεταξύ των δύο παικτών), όμως ο διαιτητής Παππάς θέωρησε ότι δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με το φινάλε να βρίσκει τους Κερκυραίους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία επιτυχία.

Το κλειδί της αναμέτρησης

Το γεγονός ότι η Κέρκυρα δεν απογοητεύτηκε μετά το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού, αντίθετα ενέτεινε την πίεσή της και δικαιώθηκε. Η άμεση απάντηση στο 61' ήταν "φιλί ζωής" για την ομάδα του Γκράθια ενώ μετά το 2-2 το νερό είχε μπει ήδη στο αυλάκι της (ολικής) ανατροπής.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο εφησυχασμός από πλευράς Λεβαδειακού στο 0-2. Με νωπές τις μνήμες από την πρόσφατη επιτυχία με 4-3 στη Λιβαδειά και με το μαξιλαράκι των δύο τερμάτων διαφοράς, οι Βοιωτοί πίστεψαν ότι είχαν "κλειδώσει" τη νίκη, με την αμυντική τους λειτουργία να χαλαρώνει την τελευταία μισή ώρα και τους παίκτες της Κέρκυρας να "χτυπούν" συνεχώς το κέντρο άμυνας.

ΔΕΙΤΕ: Αυτό Το Μοντέλο Είναι 45 Ετών Και Μας Τρελαίνει!


Η Λορένα Χερέρα, πρώην μοντέλα αποφάσισε για μια και ίσως όχι τελευταία φορά να τα πετάξει έναντι πολλών χρημάτων…
για λογαριασμό του Playboy Τσεχίας και να μας… στείλει στον άλλο κόσμο.
3400 3 ΔΕΙΤΕ: Αυτό το μοντέλο είναι 45 ετών και μας τρελαίνει!
Lorena Herrera Playboy  ΔΕΙΤΕ: Αυτό το μοντέλο είναι 45 ετών και μας τρελαίνει!

10 άκρως εντυπωσιακά υπνοδωμάτια

Πώς θα σου φαινόταν αν ανοίγοντας τα μάτια σου στο κρεβάτι αντίκριζες ένα τεράστιο ενυδρείο αντί του αδιάφορου και ψυχρού άσπρου ταβανιού σου; Μάλλον θα πίστευες πως ονειρεύεσαι και θα άλλαζες πλευρό! Υπόψιν: Οι παρακάτω εικόνες θα σε κάνουν να ξαπλώσεις με βαριά καρδιά το βράδυ…

Όταν ένα από τα αγαπημένα μας μέρη στο σπίτι – το κρεβάτι μας- μεταμορφώνεται σε ένα φαντασιακό μέρος, τότε ο ύπνος γίνεται πραγματική απόλαυση. Διαφωνεί κανείς;
Βρίσκομαι σε ενυδρείο;

Η σουίτα μέσα σε μια υποθαλάσσια σήραγγα στο Conrad Rangali Islands Resort στις Μαλβίδες απευθύνεται σε νεόνυμφους που θέλουν μια πρωτοτυπία στο μήνα του μέλιτος, αλλά και ψαράκια για συντροφιά.


Πισίνα στα πόδια σου

Δε χρειάζεται να πας μακρυά για να βρεθείς στο παρακάτω ονειρικό δωμάτιο. Η σουίτα του Blu Resort στη Μύκονο θα σε προκαλέσει να βουτήξεις οποιαδήποτε ώρα, ενώ η θερμοκρασία της ρυθμίζεται με ακρίβεια. Το δωμάτιο αυτό βέβαια δεν προτείνεται για υπνοβάτες!


Καλωδιωμένος… ύπνος


Ψυχρά χρώματα, καλώδια, και κρεβάτι σε στυλ γιγάντιας δισκέτας θα ενθουσιάσουν κάθε pc freak που θα αποφασίσει να μείνει στο παρακάτω Σουηδικό ξενοδοχείο. Αν είσαι βέβαια υπέρμαχος του Feng Shui αλλά και της άποψης που αποφεύγει κάθε τι τεχνολογικό μέσα στο δωμάτιο καλύτερα να επιλέξεις κάποιο άλλο…


Στο βάθος κήπος

Όλη του την έμπνευση χρησιμοποίησε ο αρχιτέκτονας Ville Hara δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό δωμάτιο κυριολεκτικά μέσα στο δάσος στο Ελσίνκι. Μπορεί οι ιδιωτικές στιγμές να μην ενδείκνυνται, σίγουρα όμως το να βρίσκεσαι στην καρδιά της φύσης αξίζει πολύ περισσότερο.


Πλατφόρμα παντού

Εκεί που το μοντέρνο μπλέκεται με το κλασικό -σε λευκό και ξύλινο φόντο- και μάλιστα στην καρδιά του Λονδίνου. Το να μεταφερθείς από την μπανιέρα στο κρεβάτι δε θα σε κουράσει και πολύ πάντως.


Το πάρτυ δεν τελειώνει


Ξάπλωσε στο κρεβάτι και κράτα τα μάτια σου ανοιχτά! Αν νομίζεις πως θα αντικρίσεις ένα αδιάφορο άσπρο ταβάνι πλανάσαι. Τώρα το αν θα σε τραβήξει περισσότερο η τηλεόραση, τα πολύχρωμα μπαλόνια ή το στρώμα-κρεβάτι, είναι δική σου υπόθεση. Όπως επίσης και το αν τελικά αποφασίσεις να κοιμηθείς…


Μια ανθρώπινη φωλίτσα

Όχι, η αρχιτεκτονική ομάδα Oge δε σχεδίασε το παρακάτω κρεβάτι-φωλιά για εκκολαπτόμενα πτηνά! Μπορεί να μην κάνεις και τον πιο άνετο ύπνο, αλλά αν είσαι (ή νιώθεις ακόμα) παιδί θα περάσεις στιγμές γέλιου πάνω στις τεράστιες λευκές και πράσινες μαξιλάρες.


Το ατελείωτο στρώμα

Το ξενοδοχείο LLove pop up στο Τόκυο έχει τα πάντα σε “υπερθετικό” βαθμό (όπως φαίνεται και από τον τίτλο). Εάν δε φοβάσαι μήπως πέσει και σε πλακώσει, το Χ- large στρώμα όπως και ο ύπνος πάνω του- θα είναι κάτι που μάλλον θα θυμάσαι για καιρό.


Πειρατικό


Αν οι Πειρατές της Καραϊβικής ανήκουν στις αγαπημένες σου ταινίες, το “υπνοδωμάτιο του Πειρατή” είναι ίσως η πιο πετυχημένη απομίμηση πλοίου στη… στεριά!


“Εν ώρα πτήσης”

Πολλοί ονειρευόμαστε πώς πετάμε… Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι “πιλοτήριο” ίσως μπερδέψουμε το όνειρο με την πραγματικότητα! Μα εμείς θα φταίμε;

 
Powered by Blogger