Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Λίγο αργεντίνικο Dancing With The Stars μπας και ζεσταθούμε (vids & pics)

Λίγο αργεντίνικο Dancing With The Stars μπας και ζεσταθούμε (vids & pics)
Οι παραγωγοί του Καναλιού 13 στην Αργεντινή είναι πολύ μπροστά
Το Bailando por un Sueno απέχει παρασάγγας από τις ευρωπαϊκές παραγωγές και σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.
Δείτε για ποιο λόγο!
Cinthia Fernandez: Μικροκαμωμένη αλλά θαυματουργή! Το απόλυτο φαβορί!




 Larissa Riquelme: Την ξέρουμε και την τιμούμε! 10 με τόνο!




Jimena Baron: Έχει κάνει στα Ο.Υ.Κ.!




 Δείτε και μερικές φωτογραφίες από Virginia Gallardo, Sofia Zamolo και τις αδερφές Escudero:







Πηγή

Έρχεται το προφυλακτικό... βιάγκρα!!!

Έρχεται το προφυλακτικό... βιάγκρα!!!
Πώς αλλιώς θα φτάναμε στο μπλε προφυλακτικό; Η επίσημη ονομασία του είναι CSD500, η ανεπίσημη προφυλακτικό βιάγκρα και η ιστορία του έχει ως εξής: Μια βρεταντική εταιρεία βιοτεχνολογίας σκέφτηκε ότι τα προφυλακτικά πολλές φορές μένουν αχρησιμοποίητα, κυρίως γιατί οι άνδρες δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά με αυτά. Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο. Ετσι έφτιαξε ένα προφυλακτικό το οποίο κρατά τα πράγματα στη "θέση" τους, λόγω του ειδικού τζελ που έχει. Θα κυκλοφορήσει από τη Durex και απλώς αναμένει την έγκριση του Food and Drug Administration (FDA).
To προϊόν φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές, αφού θεωρείται ακίνδυνο (σε σύγκριση με τους πιθανούς κινδύνους που φέρει η κατανάλωση του βιάγκρα σε επίπεδο παρενεργειών) και επιπλέον εξασφαλίζει προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Α! Και το πιο βασικό. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και κατόπιν στην Αμερική. Υποθέτω ότι αυτή η πληροφορία σας ενδιαφέρει.

Nα ένας καλός λόγος για να μην κάνετε σεξ... στο μπαλκόνι

Τα «ακροβατικά» στο σεξ παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή σε μία Βρετανίδα που έκανε
διακοπές στην Ισπανία.
Η 49χρονη και ο σύζυγός της επιδίδονταν σε, παράτολμες ομολογουμένως, ερωτικές περιπτύξεις στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου έμεναν. Κάποια στιγμή, η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό. Για καλή της τύχη, ο αστράγαλός της πιάστηκε στα κάγκελα και έτσι η τολμηρή κυρία γλίτωσε την πτώση και έμεινε κρεμασμένη με το κεφάλι προς τα κάτω! Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η 49χρονη από τα κάγκελα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τον αστράγαλό της.
Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι το συμβάν δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά της, αλλά συνέστησε στη Βρετανίδα να επιλέγει πιο ασφαλείς χώρους για να κάνει σεξ.


Έξι μήνες φυλακή στους παραχαράκτες εισιτηρίων του Ολυμπιακού


Την Τετάρτη βράδυ συνελήφθησαν από την αστυνομία παραχαράκτες των εισιτηρίων του αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός σήμερα παρέστη ως πολιτική αγωγή στη δίκη, τόσο για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, όσο βέβαια και για να προστατεύσει τον κόσμο του από απατεώνες που πωλούν στη μαύρη αγορά εισιτήρια τα οποία δεν περνούν από το barcode των θυρών του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός το υπενθυμίζει σε κάθε επίσημη ανακοίνωσή της, ότι ζητά από τον κόσμο να αγοράζει τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να μην διακινδυνεύουν σε οικονομικά χαλεπούς καιρούς να χάσουν τα χρήματα από το υστέρημά τους, αγοράζοντας από απατεώνες πλαστά εισιτήρια.
Οι συλληφθέντες από την αστυνομία τιμωρήθηκαν με 6 μήνες φυλάκιση.

Η Σάσα Μπάστα γυμνή στο Ελληνικό Playboy

 Η Σάσα Μπάστα γυμνή στο Ελληνικό Playboy για τον Δεκέμβριο του 2011
Δείτε την 

Τα πιο τρελά παπούτσια που έχετε δει...


 Φόρα την... τούρτα σου και καλό δρόμο!


Η Aida Yespica με μαύρο bikini στην παραλία..

 Η Aida Yespica με μαύρο bikini στην παραλία του Miami.. πάντα εντυπωσιακή!
Δείτε την










20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας

Έρευνα: 20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας Μια ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύει... σήμερα η Daily Mail, στην οποία εξετάζει συνήθειές μας που άλλαξαν λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.
6 μάλιστα στους δέκα απάντησαν ότι η ζωή τους έχει διευκολυνθεί χάρη στην τεχνολογία, καθώς τους επιτρέπει να διατηρούν μια ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή...
Έτσι από τις απαντήσεις 3,000 περίπου Βρετανών που συμμετείχαν στην έρευνα αυτή, προέκυψε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λίστα με πράγματα τα οποία έχουμε διαγράψει πλέον απο την καθημερινότητά μας λόγω της τεχνολογίας.
Ποιά λοιπόν είναι αυτά:
1. Να διαβάζουμε εφημερίδες
2. Να πηγαίνουμε σε ταξιδιωτικό γραφείο
3. Η χρήση του βίντεο
4. Οι φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης
5. Να έχουμε στην κατοχή μας εγκυκλοπαίδεια
6. Να τηλεφωνούμε στο σινεμά για να μάθουμε τις ώρες των ταινιών
7. Να κρατάμε ημερολόγιο
8. Να στέλνουμε γράμματα
9. Να στέλνουμε fax
10. Nα διατηρούμε φίλους δια αλληλογραφίας
11. Να ψάχνουμε μια λέξη σε λεξικό
12. Να διατηρούμε ατζέντα με τηλέφωνα
13. Να συμβουλευόμαστε χάρτη πριν από κάποιο ταξίδι
14. Να γράφουμε κασέτες με τραγούδια της επιλογής μας
15. Να πηγαίνουμε στο βίντεο-κλαμπ
16. Να έχουμε πάνω μας ψιλά για τηλέφωνο
17. Να χρησιμοποιούμε τα δημόσια τηλέφωνα
18. Να στέλνουμε ευχετήριες κάρτες
19. Να πηγαίνουμε στην τράπεζα
20. Να αγοράζουμε περιοδικά με πρόγραμμα της τηλεόρασης

mediagate.gr 

Έχει έναν εξωγήινο… στην κατάψυξη!

allien
UFO ή λαχανικό σε… αποσύνθεση;
Μια γυναίκα από τη Ρωσία που ισχυρίζεται ότι φυλάει έναν εξωγήινο στην κατάψυξη του σπιτιού της, έχει «πυροδοτήσει» νέο κύκλο ερευνών σε όσους ερευνούν το αν υπάρχει ζωή μακριά από τον πλανήτη μας.
Η Marta Yegorovnam είπε ότι βρήκε το περίεργο πλάσμα πριν από δύο χρόνια. Είπε ότι άκουσε ένα δυνατό θόρυβο έξω από το σπίτι της στο Petrozavodsk της δυτικής Ρωσίας και βγήκε αμέσως έξω. Αντίκρισε έναν τόπο συντριβής, φλεγόμενα αντικείμενα και τσαλακωμένα κομμάτια μέταλλου που έκαιγαν πολύ κοντά στον «εξωγήινο».
Είπε ακόμη ότι φορούσε διαστημική στολή.

















tuned.gr

















Παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ




1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..

3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...

7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..

8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.

9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους).




cosmo.gr

PIZZA LIGHT ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!




 


Ένα από τα φαβορί στην ερώτηση : «Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;» είναι η απάντηση πίτσα!




Δυστυχώς όμως, όπως σχεδόν όλα τα νόστιμα φαγητά, έτσι και αυτό έχει πολλές θερμίδες και λιπαρά.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε μια πολύ ελαφριά εκδοχή της, με απλά υλικά και λίγο χρόνο για την προετοιμασία της. Δεν έχετε παρά να την δοκιμάσετε!

Υλικά

Αραβική πίτα ( στο μέγεθος που επιθυμείτε, μπορούν να γίνουν και ατομικά τα πιτσάκια σας)


Τυρί χαμηλό σε λιπαρά(κίτρινο)


Ντομάτα ( σε ροδέλες)


Πιπεριά (ψιλοκομμένη)


Μανιτάρια


Γαλοπούλα (βραστή ή καπνιστή)


Λίγη ρίγανη


2 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ


Τοποθετείτε την πίτα σ' ένα ταψάκι, που το έχετε καλύψει με λαδόχαρτο ψησίματος και από πάνω αλείφετε την κέτσαπ στην συνέχεια, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.


Την ψήνετε για περίπου 8 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία. Αν χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων την ψήνετε εκεί για 3 λεπτά.


Καλή σας όρεξη!

Πηγή: http://glystrida.blogspot.com

Σάλος και έρευνες για το «1-7»!

Η νίκη της Λιόν με 7-1 επί της Ντιναμο Ζάγκρεμπ έχουν προκαλέσει σάλο. Ο Άγιαξ ζήτησε από την UEFA να ξεκινήσει έρευνα, ενώ και στη Γαλλία το ματς μπήκε στο «μικροσκόπιο»!
Οι Ολλανδοί θεωρούν ότι το παιχνίδι είναι ύποπτο και ότι το αποτέλεσμα που τους άφησε εκτός διοργάνωσης δεν είναι φυσιολογικό. Έτσι, ζήτησαν από την UEFA να ξεκινήσει έρευνα για τον συγκεκριμένο αγώνα
Την ίδια ώρα έρευνα γίνεται και στην Γαλλία από τη Ρυθμιστική Αρχή Διαδικτυακού Στοιχηματισμού για το παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν. Οι «λιονέ» κυνηγούσαν νίκη με μεγάλη διαφορά για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League και τελικά επικράτησαν με 7-1! Στο θέμα μάλιστα τοποθετήθηκε με ανακοίνωση της η Λιόν που επικροτεί την έρευνα αλλά προσθέτει ότι δεν έγινε κάτι παράνομο.
«Εγκρίνουμε τη διεξαγωγή έρευνας, αφού πρόκειται για μέτρο που λαμβάνεται κάθε φορά που ένα αποτέλεσμα σε αγώνα θεωρείται ασυνήθιστο. Μας λυπεί όμως το γεγονός πως τα σχόλια δεν έχουν περιοριστεί στην αθλητική πλευρά ενός απίστευτου επιτεύγματος όχι μόνο για τη Λιόν, αλλά και το γαλλικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του» αναφέρεται στην ανακοίνωση
















Μικρά κρυφά σημάδια ότι σε θέλει πολύ!

Στο σχολείο ήταν εμφανές όταν ένα αγόρι σε ήθελε. Του κρατούσες το μπουφάν όσο έπαιζε μπάσκετ, σου ζητούσε να τα φιάξετε, του έλεγες ναι και όταν ο έρωτας τέλειωνε, χωρίζατε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Στον κόσμο των ενηλίκων με δυσκολία μπορείς να διαβάσεις τις σκέψεις ενός άντρα. Σε θέλει αλλά δεν το δείχνει θα πεις. Εμείς, σου εξασφαλίσαμε τα μικρά σημάδια στη συμπεριφορά του πως πολύ σε ποθεί κι ας μην το βλέπεις.
Θα τηλεφωνήσει την ώρα που είπε πως θα το κάνει:ούτε θα ξεχαστεί, ούτε θα πει πως είχε δουλειά, ούτε κάτι του έτυχε. Την ώρα που είπε πως θα έρθει να σε πάρει, πως θα πάρει τηλέφωνο, εκείνη την ώρα και ούτε δέκα λεπτά αργότερα, αυτό και θα κάνει.
Θα δεχτεί να κάνει κάτι που σου αρέσει: μπορεί να μισεί σαν τρελός τα καρτούν αλλά δεν θα στο πει και θα έρθει μαζί σου στο σινεμά για να δει τον Βασιλιά των λιονταριών. Μπορεί να μην ξέρει να τηγανίσει ούτε πατάτα αλλά θα έρθει να μαγειρέψετε μαζί με το που θα το προτείνεις. Γενικά, όσο περισσότερο σε θέλει, τόσο διατεθειμένος θα δείχνει να κάνει πράγματα που σου αρέσουν και να τα κάνει με όρεξη και δίχως γκρίνιες.
Θα σου στέλνει μηνύματα και δεν θα σταματά: πόσες φορές δεν έχεις τύχει με άντρες που ούτε ένα μήνυμα γραπτό δεν δεήθηκαν να γράψουν. Τάχα δεν τους αρέσει να γράφουν, τάχα το θεωρούν άσκοπο. Πάντως, αν το σκεφτείς σε άλλη βάση, τα sms είναι οι απόγονοι των ερωτικών επιστολών και ένα μήνυμα αγάπης ούτε κακό κάνει, ούτε χρόνο τρώει. Όσο πιο πολύ σε θέλει, τόσο θα ανοίγει συνομιλίες γραπτές που θα διαρκούν περισσότερο.
Σε κοιτάζει και χαμογελά, έτσι δίχως λόγο: ε ναι, θα τον πιάσεις να χαίρεται και ο λόγος στα μάτια σου δεν θα είναι εμφανής. Κι όμως χαζογελά γιατί χαίρεται που είστε μαζί, που σε έχει στη ζωή του.
Σε ενημερώνει για το που πάει και που βρίσκεται: από το ότι πηγαίνει για μισή ωρίτσα στο γυμναστήριο μέχρι το ότι θα λείψει σε δύο μήνες για επαγγελματικό ταξίδι, ο άντρας αυτός θέλει να ξέρεις που βρίσκεται. Σου δίνει το στίγμα του χωρίς μάλιστα να το ζητήσεις με τη μορφή ελέγχου.
Βρίσκει χαζές δικαιολογίες για να σε δει λίγο παραπάνω: κάτι ότι ξέχασε το κινητό σπίτι και ήρθε να το πάρει, κάτι ότι ο δρόμος του τον έβγαλε προς τη δουλειά σου και ήρθε να σε πάρει, όλα αυτά τα σαχλά μικρά ψεματάκια που εφευρίσκει για να σε δει έστω μερικά λεπτά παραπάνω, δείχνουν το ενδιαφέρον του. Και όχι μόνο έρχεται να σε δει αλλά βρίσκει και δικαιολογίες για να σε αγγίξει ή να τον αγγίξεις.
Του αρέσουν όλα επάνω σου: το αγόρι τούτο είναι τύφλα στον έρωτα και καλά κάνει. Γιατί τι τον θες τον άντρα που σου λέει πως το ένα σε παχαίνει και το άλλο ρούχο σε κονταίνει. Το αγόρι που είναι τύφλα στον έρωτα, θα βλέπει τα μαλλιά σου και θα του φαίνονται χρυσές κλωστές, θα βλέπεις, θα βλέπει τα μάτια σου και θα φαντάζουν γαλάζιες θάλασσες, η φωνούλα σου θα ηχεί στα αυτιά του σαν μουσική. Όπως και να έχει, ακόμα κι αν η πρώτη καψούρα του περάσει, εφόσον σε θέλει ακόμα θα σε κοιτά και θα σε βρίσκει τέλεια.
Και τα πιο μικρά:
Θα κάνει πράγματα προτού τα ζητήσεις.
Θα ψοφάει να κοιμάται μαζί.
Θα τρελαίνεται να κάνει σεξ μαζί σου ακόμα και μετά από χρόνια.
Θα σου φέρνει κι ένα λουλούδακι.
Δεν θα ξεχνάει ποτέ γενέθλια, επετείους και γιορτές. Κι αν τα ξεχάσει, θα μετανοεί για το λάθος του.















womenonly.gr

VIDEO: Έβαλε γκολ η ομάδα της και αυτή πέταξε το στήθος έξω!!!

Έβαλε γκολ η ομάδα της κι αυτή βγήκε από τα ρούχατης! Είναι αυτός λόγος για να την συλλάβουν; Φυσικά και όχι!
Άλλωστε όλοι μας πάμε στο γήπεδο για να δούμε λίγο…θέαμα!
Αλλά η κοπέλα της ιστορίας μας δεν μας άφησε παραπονεμένους. Έδωσε και μια δεύτερη παράσταση καθώς έφευγε από το γήπεδο με την συνοδεία των αστυνομικών!



















Απίστευτο! Είναι 18 μηνών και Ολυμπιονίκης στο τάβλι!

Είναι απίστευτο! Είναι μόλις 18 μηνών και έχει κατακτήσει τον τίτλο του Ολυμπιονίκη στο τάβλι! Φυσικά δεν πρόκειται για βρέφος αλλά για ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού παιχνιδιού το οποίο αναπτύχθηκε από τον 39χρονο Νίκο Παπαχρήστο από την Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της διπλωματικής του....εργασίας. Το πρόγραμμα ονομάζεται Παλαμήδης και παίζει τα ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια ταβλιού πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Βέβαια στην Ολυμπιάδα Προγραμμάτων Παιχνιδιών διαγωνίστηκε μόνο στις Πόρτες που είναι το μόνο δημοφιλές παιχνίδι στο εξωτερικό. Το εν λόγω πρόγραμμα έχει ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο, το οποίο έχει μάθει μόνο του να παίζει τάβλι ενώ βελτιώνει και συνεχώς την απόδοσή του με την τεχνική της ενισχυτικής μάθησης.







Αυξάνονται τα διαζύγια λόγω Facebook !

Σημαντικός πλέον ο ρόλος του Facebook για τα αίτια ενός διαζυγίου.
Πολλές φορές ένα... αθώο ψηφιακό φλέρτ εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω, ενώ οι ειδικοί μάλιστα λένε πως δεν χρειάζεται στις μέρες μας να προσλάβει κανείς ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν τον/την απατά το έτερον ήμισυ, καθώς αρκεί μια επίσκεψη στο προφίλ του. Αρκεί να σημειώσουμε ότι ένα ποσοστό κοντά στο 80% των ζευγαριών που βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαζυγίου, έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποίησε το Facebook προκειμένου να απατήσει τον/την σύντροφό του.
Δικηγόροι διαζυγίων στην Αμερική χρησιμοποιούν κατά κόρον το Facebook ή το Google images για να μαζέψουν στοιχεία για τους άτακτους συζύγους. 'Το θέμα είναι ότι όταν έχεις 400 φίλους κάποιος δεν θα έχει τις σωστές ρυθμίσεις ασφαλείας, πράγμα που διευκολύνει το έργο μας', δήλωσε δικηγόρος στην Φλόριντα. Καθημερινά πολλές ιστορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μερικές μάλιστα έχοντας φτάσει ήδη στα άκρα.

















Βαρέθηκε την νεαρή σύζυγο και την... έθαψε ζωντανή στο δάσος

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι στο γυμναστήριο έβλεπε ωραιότερες γυναίκες από την μητέρα του παιδιού του.
Η 27χρονη Μισελίνα Λεβαντόφσκα παντρεύτηκε τον δύο χρόνια νεότερό της Μάρτσιν Κάσπρζακ προ κάποιων ετών και είχε μαζί του και ένα παιδί, μαζί με το οποίο ζούσαν κάπου στο Χάντερσφιλτ, νοτιοδυτικά του Λιντς στη Βρετανία.
Ο Μάρτσιν ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τη σύζυγο, καθώς δεν του άρεσε πλέον. Οπως είχε εξομολογηθεί στο φιλαράκι του, τον 18χρονο Πάτρικ Μπόρις, η Μισελίνα δεν συγκρινόταν με τα κορίτσια που έβλεπε στο γυμναστήριο.
Ετσι, προτιμούσε να βγαίνει μόνος του και για ώρες, πολλές φορές να μένει και έξω όλο το βράδυ. Τελικά, άρχισε να συζητάει ανοιχτά την πιθανότητα να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Μέχρι και στο Facebook άλλαξε το προφίλ του ώστε να φαίνεται εργένης. Επειδή όμως η ψηφιακή αλλαγή δεν φέρνει μόνη της αποτέλεσμα, προχώρησε και σε «τελικές λύσεις» για την μητέρα του παιδιού του.
Πήρε λοιπόν ένα τίζερ (όπλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό για να παραλύει το θύμα) και χτύπησε με αυτό την Μισελίνα, έχοντας για βοηθό τον Πάτρικ. Αν και το αποτέλεσμα ήταν σχετικά απογοητευτικό («Είναι δίκαιο να πούμε ότι το όπλο δεν είχε το διαφημιζόμενο αποτέλεσμα. Η Μισελίνα δεν παρέλυσε», σχολίασε ψυχρά ο δράστης), δεν το έβαλε κάτω.
Την τοποθέτησαν μέσα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο από κεντρική μονάδα υπολογιστή, δεμένη και φιμωμένη, το οποίο στη συνέχεια σφράγγισαν με ταινία. Επέδειξαν ωστόσο και ανθρωπιστικά αισθήματα, καθώς άνοιξαν και δύο τρύπες...
Οπως ανέφερε ο εισαγγελέας, «αυτός και ο φίλος του την φυλάκισαν στο κιβώτιο, την μετέφεραν οδικώς σε μία δασώδη περιοχή στην οποία είναι απίθανο να την έβρισκε κάποιος και εκεί έσκαψαν ένα ρηχό λάκο και την έθαψαν ζωντανή ... την έβαλαν με το κουτί στην τρύπα και έριξαν από πάνω και στα πλάγια χώμα. Μάλιστα,βρήκαν και ένα μεγάλο κλαδί που ζύγιζε περίπου 40 κιλά και με αυτό σκέπασαν το λάκο κατά μήκος».
Η Μισελίνα ωστόσο, που δεν ήταν αναίσθητη όλο αυτό το διάστημα, κατάφερε να απελευθερώσει τα άκρα της μέσα στο κουτί και τελικά να βγει από αυτό και από τα χώματα που την σκέπαζαν.
Στη συνέχεια περπάτησε μέχρι που συνάντησε τον επαρχιακό δρόμο και την περισυνέλεξε σε κακή κατάσταση το πρώτο περαστικό αυτοκίνητο.
Ολως παραδόξως, ο δράστης και ο συνεργός του αρνήθηκαν την κατηγορία για απόπειρα φόνου. Πιθανότατα δεν θέλουν να σκιάσει κάτι τέτοιο την εικόνα που θα έχει το παιδί για τον πατέρα του...

















Πηγή:http://to-potistiri.blogspot.com

ΣΟΚ: Mητέρα είδε να σκοτώνεται ο 5χρονος γιος της από το αυτοκίνητό της!

Aπίστευτο μοιάζει ακόμη αυτό που έζησε μια μητέρα και καθηγήτρια...θεάτρου στη Νότια Ουαλία. Ο μικρός 5χρονος γιος της, Ηarry, σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της.
Η 38χρονη μητέρα είχε επιστρέψει μαζί με τους δύο γιους της στο σπίτι, πάρκαρε το αυτοκίνητο και μπήκε στην κουζίνα να ετοιμάσει το γεύμα. Ξαφνικά άκουσε τον μεγαλύτερο 8χρονο γιο της, Dylan, να φωνάζει έντρομος: «Μαμά, το αμάξι τσουλάει!».
Η Michelle έτρεξε έξω και είδε το αυτοκίνητό της να φεύγει με την όπισθεν και να αναπτύσσει ταχύτητα να παρασύρει τον πεντάχρονο Harry που στεκόταν και κοίταζε...
Το αυτοκίνητο δυστυχώς συνετρίβη πάνω στον τοίχο και ήταν ήδη αργά για το παιδί. H μητέρα του έτρεξε αμέσως στο παιδί της αλλά διαπίστωσε τον θάνατό του.
Ο μεγαλύτερος γιος της Dylan, φώναζε: "Ο αδερφός μου είναι νεκρός!" Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο Harry παίζοντας έλυσε το χειρόφρενο, ώστε να βρει έτσι φρικτό θάνατο. Ερευνητές και μηχανικοί, υποστηρίζουν, πως καθώς το αυτοκίνητο βρισκόταν σε δρόμο με ελαφρά κλίση και η γυναίκα το είχε αφήσει με πρώτη ταχύτητα, μπλόκαραν τα φρένα του, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει ούτε το χειρόφρενο κι έτσι να συμβεί αυτό το τραγικό δυστύχημα.

















Πότε οι γυναίκες φτάνουν σεξουαλικά στην κορυφή;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/de50257f5f2ad49cf4aa41a6681a49d8_M.jpg?t=1323267140 Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ...
Όπως πως η γυναίκα μπορεί να χάσει την παρθενιά της με ένα ταμπόν, όμως, καθώς τα χρόνια περνούν και μεγαλώνετε οι μύθοι αυτοί γίνονται λίγο πιο περίπλοκοι.
Ένας από αυτούς αναφέρει πως ενώ οι άνδρες φτάνουν στη σεξουαλική τους ακμή στα 18, αντίστοιχα οι γυναίκες αγγίζουν την κορυφή στα 28 τους χρόνια. Με αποτέλεσμα άνδρες και γυναίκες να μην μπορούν να συγχρονιστούν. Μόνο που δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι.
Η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι καταδικασμένη να είναι «ασύγχρονη». Μπορεί τα επίπεδα της τεστοστερόνης να κορυφώνονται στους άνδρες ταυτόχρονα με την ενηλικίωση τους στα 18 τους χρόνια, όμως οι ορμόνες είναι μόνο ένας μικρός παράγοντας που επηρεάζει τη σεξουαλική απόδοση και τη σεξουαλική ζωή των γυναικών δεν την χαρακτηρίζει καμία τέτοια σεξουαλική κορύφωση. Αν θέλετε με τον καλό σας να έχετε ταυτόχρονα διάθεση για σεξ, πρέπει απλά να συγχρονίσετε τη λίμπιντό σας κάνοντας μόνο μαζί σεξ κάθε λίγες ημέρες (τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα). Και μην ξεχνάτε πως όσο πιο πολλές φορές εξασκείτε το άθλημα τόσο περισσότερη διάθεση θα έχετε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.















queen.gr 

VIDEO: Φάτε μάτια... ντρίπλες!

 Οι 5 καλύτερες ντρίπλες που έγιναν φέτος...
στο Brazileirao έχουν πρωταγωνιστές τους Ντέκο, Νεϊμάρ και Ροναλντίνιο μεταξύ άλλων! Απολαύστε πανδαισία

Πηγή:
http://24wro.blogspot.com

Τους... έδειρε όλους ο CM Punk

Τους... έδειρε όλους ο CM Punk

Αφού οι Miz και Alberto Del Rio απέκτησαν την ιδιότητα του πρώτου διεκδικητή του WWE Championship του CM Punk, οι τρεις συγκεκριμένοι Superstars κλήθηκαν να υπογράψουν το συμβόλαιο του μεταξύ τους αγώνα στο TLC (Tables, Ladders and Chairs).
Αυτό το συμβόλαιο επρόκειτο να κλείσει... ειρηνικά το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow, αλλά οι... ορέξεις του John Laurinaitis έμειναν σε αυτό το επίπεδο, αφού ο πρωταθλητής CM Punk είχε άλλες διαθέσεις. Για την στιγμή, ο «Straight Edge Superstar» απέκτησε ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Νωρίτερα, ο Miz ευνοήθηκε από τον... Wade Barrett, για να κερδίσει τον Randy Orton, ενώ ο Del Rio επικράτησε εύκολα του Daniel Bryan. Αυτά τα ματς πρόσφεραν ευκαιρία τίτλου, την οποία κέρδισε επίσης ο John Cena, αλλά αυτός την χάρισε στον Zack Ryder.
Αρχικά, ο Cena επιβλήθηκε του φίλου του, αλλά στην συνέχεια αποφάσισε να παραχωρήσει την δική του ευκαιρία, ώστε να πάρει μία ακόμα ο Internet Champion. Τελικά, ο Ryder θα αντιμετωπίσει τον US Champion, Dolph Ziggler, αφού επικράτησε του World Heavyweight Champion, Mark Henry, με την βοήθεια του Cena.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Miz κέρδισε τον Randy Orton με countout.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Daniel Bryan.
O John Cena κέρδισε τον Zack Ryder.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Οι Kelly Kelly & Eve κέρδισαν τις Beth Phoenix & Natalya.
O Kevin Nash κέρδισε τον Santino Marella.
O Zack Ryder κέρδισε τον Mark Henry.


Το νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα θα τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό!!




Το νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα θα τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό!!(PHOTOS)
«Φωτιά και λάβρα» το νέο single της Ελένης Φουρέιρα, σε στίχους και μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, που έκανε αίσθηση από το πρώτο άκουσμα και έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία.

Η Ελένη Φουρεϊρα δίνει εικόνα στο νέο της single με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με την βοήθεια της ομάδας POST MODERN PROMETHEUS και των σκηνοθετών Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάτου, θα συνεπάρει όλους όσοι θα δουν το νέο της video clip σε μια ατμόσφαιρα άκρως χορευτική και sexy!

Χρήστος Δάντης:Για ποιόν ήταν τελικά το οργισμένο μήνυμα στο twitter;




Εξηγείται για να μην παρεξηγείται ο Χρήστος Δάντης σχετικά με την επίθεση που έκανε στη Έλενα Παπαρίζου

αμέσως μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε η τραγουδίστρια στη Χριστίνα Παππά. Ο τραγουδιστής είχε γράψει χτες το βράδυ στο profile του στο twitter..
.... «Άραγε, η σχεδόν εγκληματική ηλιθιότητα συγχωρείται με μια «δημόσια συγγνώμη»; Δεν ξέρω…», λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημόσια συγγνώμη της Έλενας Παπαρίζου στη Χριστίνα Παππά, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο live, κατά το οποίο η Έλενα τη «μάλωσε» επειδή αναφέρθηκε δημοσίως στο ποτό που είχε πιει για να χαλαρώσει η ηθοποιός.
Τώρα όμως ο Χρήστος Δάντης, με νέα του ανάρτηση, αυτή τη φορά στο facebook, σπεύδει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον «αποδέκτη» του μηνύματος. «Η έκφραση μέσω των social media πολλές φορές παρεξηγείται. Δε θα «έκραζα» ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω «δεθεί» στο παρελθόν με μια μεγάλη επιτυχία. Το post μου στο twitter, ήταν εντελώς άσχετο απ' τα δρώμενα της στιγμής. Καλημέρα!» έγραψε ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζοντας ότι η «επίθεση» δεν πήγαινε στη φίλη του Έλενα Παπαρίζου, όπως πολλοί έσπευσαν να πουν, αλλά σε κάποια άλλη κατάσταση.
Πηγή:http://ola-e-tipota.blogspot.com

Το facebook του Φώτη Σεργουλόπουλου μετά το status του ότι είναι ομοφυλόφιλος!



Έτσι φανταζόμαστε τον τοίχο του facebook ενός gay εεε, του Φώτη
Σεργουλόπουλου εννοούσαμε!

Δείτε το status και τα σχόλια από την εγχώρια show biz!




Οι πέντε πιο επικίνδυνες στάσεις του σεξ και τι να προσέξετε!...

 

Οι πέντε πιο επικίνδυνες στάσεις του σεξ και τι να προσέξετε!...
Εντάξει είπαμε να δοκιμάζεται καινούργια πράγματα στο σεξ αλλά μερικά πράγματα και ειδικά στάσεις χρειάζονται λίγη...προσοχή.
Οι πέντε πιο επικίνδυνες στάσεις του σεξ και τι να προσέξετε!...
Η τραμπάλα:
Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα. Αν είσαι σφίχτης και η κοπέλα σου μινιατούρα ή αν γνωριστήκατε στην περιοδεία του medrano, τόλμα το.Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το σημείο της ισορροπίας σας δεν είναι άλλο από το πέος σου. Κι αν κάτι πάει στραβά αυτό θα την πληρώσει. Ξέχνα τα λάδια στο κορμί γιατί αν σου γλιστρήσει ...; και να το σενάριο. Εκείνη γλιστράει, πέφτει κάτω, ο κόλπος της τραυματίζει το πέος σου, αυτή μια διάσειση από την πτώση θα την πάθει και αν όλα πάνε καλά μπορεί και να σου ξανασηκωθεί. Τώρα κατάλαβες γιατί είναι επικίνδυνη;

Σταυρωτές γλωσσίτσες:
Ποιος την ονόμασε έτσι θα ήθελα να ξέρω. Βέβαια με λίγη φαντασία τα ποδαράκια σας μοιάζουν σαν γλώσσες φιδιών που διασταυρώνονται. Καλέ τι ρομαντικό! Στο θέμα μας τώρα. Στέκεσαι όρθιος, εκείνη είναι στο πλάι και στηρίζεται στο ένα της χέρι ενώ τα πόδια σας διασταυρώνονται για να βρείτε το σημείο επαφής.
Σ' αυτή τη στάση πάλι παίζει ρόλο η δύναμη. Είσαι τυχερός, αυτή τη φορά παίζει ρόλο η δική της. 'Ετοιμος για το σενάριο; Το χεράκι της αρχίζει να κουράζετε, σκάει με τα μούτρα κάτω(κάνα χιλιαρικάκι στον οδοντίατρο το θέλει μέτα), το βάρος της σε τραβάει κάτω και το πέος σου μοιάζει με τυχερό πέταλο αλόγου.

Το γεφυράκι:
Ολημερίς το χτίζατε, το βράδυ γκρεμιζόταν(σαν της Άρτας). Που σημαίνει ότι μια προσπάθεια από μέρος σου την θέλει. Ξαπλώνεις ανάσκελα, κάνεις μια γέφυρα και η καλή σου ανεβαίνει για να δει την θέα.Και εδώ η λέξη κλειδί είναι η δύναμη, φυσικά η δική σου. Ακόμα κι αν η κοπέλα σου είναι σαν την Κέιτ Μος, πόση ώρα νομίζεις ότι μπορείς να την κρατάς στην κορυφή της γέφυρά σου;
'Ετοιμο σου έχω και αυτό το σενάριο: τα χέρια σου αρχίζουν να κουράζονται, σκας στο πάτωμα με την πλάτη, δεν είμαι σίγουρη ποιον ακριβώς σπόνδυλο θα χτυπήσεις, εκείνη νιώθει ότι πέφτει, αρπάζει για να κρατηθεί ... ότι βρει εύκαιρο και συνεχίζετε την βραδιά σας στο ΚΑΤ. Πως σου φαίνεται;

Ενα στα όρθια:
Συνήθως συναντάτε στις τσόντες, πολλοί τολμηροί όμως θα θέλατε να την κάνετε. Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Στέκεσαι όρθιος, την σηκώνεις στα χέρια και την κρατάς "αγκαλίτσα" για όσο χρειαστεί.Όπως κατάλαβες απαιτεί μεγάλη δύναμη από σένα. Σου φαίνετε εύκολη αλλά το δαιμόνιο μυαλό μου το σεναριάκι το έφτιαξε.
Αργά ή γρήγορα κουράζεσαι και ψάχνεις τοίχο να την στηρίξεις. Αν ο τοίχος είναι ανώμαλος η πλάτη της θα γίνει κομμάτια. Αν πάλι είναι λείος, από τα λιπαντικά ή τον ιδρώτα σύντομα θα κάνει ελεύθερη πτώση προς το πάτωμα, παίρνοντας μαζί της ότι δικό σου έχει.

Ξαπλωτή τραμπάλα:
Εγώ θα πρότεινα να μην το δοκιμάσεις καν, αλλά άμα επιμένεις ...ξαπλώνεις στο πάτωμα, σηκώνεις τα γόνατά σου προς το στήθος σου και η καλή σου κάθετε πάνω σου. Εσύ λοιπόν πάς κούνια μπέλα-πέρα δώθε κι εκείνη πάνω κάτω στηριζόμενη στις μύτες τον ποδιών της.
Άσε να μαντέψω, περιμένεις το σενάριο; Ούτε ο Φώσκολος να ήμουν σήμερα. Λοιπόν άκου: τα πέλματα και η γάμπες της αρχίζουν να κουράζονται και το κάθισμά της θα γίνει πιο βαθύ για να ξεκουραστεί. Μπορείς να φανταστείς τη συνέχεια; Τα γεννητικά σου όργανα έτσι όπως είναι εγκλωβισμένα θα πιεστούν όσο δεν πάει. Αν μόλις σηκωθείς δεν τα βρίσκεις, κάνε μια ακτινογραφία, κάπου μέσα σου θα βρίσκονται.
Πηγή:http://ola-e-tipota.blogspot.com

Ένας άντρας "σκιτσάρει" τα 8 στάδια μιας σχέσης!

Την γνωρίζεις, ενθουσιάζεσαι, την ερωτεύεσαι, πέφτεις στα πατώματα, πέφτεις με τα μούτρα...
μέχρι μια μέρα να καταλήξεις βουτηγμένος στη ρουτίνα και να αναρωτιέσαι "τι έχεις κάνει και τιμωρείσαι έτσι". Και κάπως έτσι -από ότι έχεις παρατηρήσει στη ζωή σου, αλλά και στις ζωές των περισσότερων γύρω σου (ευτυχώς όχι όλων)- κάπως έτσι καταλήγουν οι σχέσεις.


Απαισιόδοξος ή απλά ρεαλιστής; Δεν ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι πως όλα αρχίζουν κάπως έτσι....

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Άγχος! Τι να πεις... Πώς να το πεις... Ψέματα! Είναι φορές που αισθάνομαι σαν πωλητής που διαλαλώ την πραμάτεια μου και προσπαθώ να "πουλήσω" τον εαυτό μου. Και πάει το ψέμα (με την καλή έννοια) σύννεφο! Έτσι είναι όμως αυτά! Θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Και ας είναι λίγο άλλος, αυτός ο καλός μου εαυτός. Μην μου πεις πως δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο;
Διευκρίνιση: Δεν λέω ψέματα... Απλά ομορφαίνω την αλήθεια, ναι;

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ
Ουφ! Από ότι φαίνεται το πρώτο ραντεβού έπιασε! Και είμαστε μαζί. Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή. Αυτή η περίοδος της απόλυτης νιρβάνας έχει και το περισσότερο γούστο. Πατάμε και οι δύο στο ροζ συννεφάκι μας και πάμε για άλλες πολιτείες. Τι κι αν γύρω ο κόσμος καίγεται; Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, τυφλοί... Σεξ, αγκαλιές και φιλιά. Και καμία διαφωνία.

ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Και οι μάσκες πέφτουν κυρίες και κύριοι. Όσο περισσότερο σε έχω κοντά μου, τόσο πιο εύκολα μπορώ επιτέλους να αφεθώ. Να μην είμαι στην τσίτα όλη την ώρα. Σε νιώθω δικό μου άνθρωπο πια και δεν χρειάζεται να παριστάνω πως το σπίτι μου είναι πάντα στην εντέλεια - σαν loft από σειρά του Παπακαλιάτη! Είναι φορές που βαριέμαι τόοοοσο πολύ να πλύνω τα πιάτα αμέσως μετά το φαγητό! Ούτε πρέπει να σου λέω πως δεν με πειράζει καθόλου που θα βγούμε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ενώ δουλεύω στις 7. Τι γλυκιά που είναι αυτή η οικειότητα... σαν να σε ξέρω χρόνια! Χαλαρώωωωωνουμε σιγά σιγά και οι δυο. Και κάπου εδώ κάνουν την εμφάνισή τους και οι διαφωνίες.


ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Κι εδώ έρχεται η υπερβολή. Αυτή που μας διακρίνει σε ό, τι και να κάνουμε. Το παρακάνουμε στα ψώνια, το παρακάνουμε στο φαγητό, το παρακάνουμε και στη σχέση. Δηλαδή, γιατί να πρέπει να μου αποκαλύψεις πως πριν τα φτιάξουμε, δεν τρελαινόσουν να κάνεις χαλάουα τον Χειμώνα; Ή να ανακαλύψω ξαφνικά πως το σπουργιτάκι που έτρωγε πάντα τόσο λίγο, μεταμορφώνεται σε λιχούδα που την πέφτει στα σουβλάκια στις 12.00 το βράδυ; Αυτή η υπερβολική οικειότητα καταστρέφει όλη τη μαγεία του έρωτα. Και ξαφνικά σιγά σιγά γίνεσαι κι εσύ μέρος της ρουτίνας μας. Και κάπου εδώ ξεκινάνε οι καυγάδες.


ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΑΡΝΗΣΗ
Η πεζή πραγματικότητα δεν μπορεί να αρέσει σε κανέναν. Μια σπίθα χρειάζεται και εκεί που πίνουμε όμορφα και ωραία τον καφέ μας βρίσκεσαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Μεταξύ μας τώρα, δεν νομίζω πως σε πείραξε τόσο πολύ που σου είπα πως βαριέμαι να πάμε πάλι για φαγητό στους δικούς σου. Απλά ήρθε η ώρα της... ρήξης! Και έβγαλες εσύ όλα όσα κρατούσες μέσα σου κι είπα κι εγώ κουβέντες βαριές... Και κάπου εδώ οι καυγάδες γίνονται τρικούβερτοι και σχεδόν καθημερινοί. Για λεπτομέρειες...


ΕΚΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ
"Δεν αντέχω άλλο!" θα ακουστεί σαν ρυπή όπλου στον αέρα και όλα θα τελειώσουν. Αν μάλιστα βρεθεί και "καινούριο κοσκινάκι"... Μια νέα ανδρική παρουσία που θα αρχίσει τα... καλά του σταδίου "Πρώτο Ραντεβού", τότε ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος! Έτσι είναι. Ο νέος είναι ωραίος... Και κάπου εδώ αρχίζει το δράμα!


ΕΒΔΟΜΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ
... μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς. Γιατί εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε. Εμείς μια ζωή θα αγαπιόμαστε! Δεν είναι ο κανόνας, αλλά συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν έχεις συνηθίσει τον άλλον δίπλα σου. Όταν δεν μπορείς χωρίς εκείνον στο κρεβάτι σου. Όταν η ρουτίνα που έγινε η αιτία χωρισμού γίνεται πλεονέκτημα που κανείς καινούριος δεν μπορεί να ξεπεράσει. Και ξανά μαζί λοιπόν. Ερωτευμένοι. Και οι υποσχέσεις βροχή! "Δεν θα σε ξαναπικράνω ποτέ" θα μου πεις... "Δεν θα σε θεωρήσω ποτέ ξανά δεδομένη"! θα σου απαντήσω. Μεγάλες κουβέντες... Και κάπου εδώ αρχίζει το έργο!


ΟΓΔΟΟ ΣΤΑΔΙΟ: Ο ΓΑΜΟΣ
Το στάδιο της επανασύνδεσης είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία. Το έχεις καταλάβει έτσι; Γιατί τα χρόνια παιρνούν και θέλεις να γίνεις μάνα. Γιατί κι εγώ βρήκα λιμάνι να αράξω και όλα τα κλισέ μια σχέσης που γίνεται πια επίσημη! Μέχρι να έρθει το παιδί. Πόσο όμορφο είναι να σε βλέπω να το κρατάς στην αγκαλιά σου (Νομίζω δηλαδή, δεν μου έχει τύχει)! Και ζήσαμε εμείς καλά, κι εκείνοι καλύτερα...



Πηγή:http://tsekouratoi.blogspot.com

Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το σεξ και τα συμπεράσματά τους θα σας ξαφνιάσουν!

Κατά την διάρκεια 30 λεπτών έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ο μέσος άνθρωπος «καίει» περίπου
200 θερμίδες. Το να κάνει κάποιος σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να...
μειώσει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 30%, εγκεφαλικού κατά 50% και διαβήτη κατά 40%. Επίσης, έχει βρεθεί ότι οι άνδρες με...ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν και μετά τα 80 τους χρόνια. -Το Viagra, το γνωστό μπλε χάπι που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει με τα προβλήματα στύσης, έφτασε τα 411 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα στους τρεις πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, το 1998, ποσό που έφτασε το 1,8 δισεκ. δολάρια το 2003. Στην Ελλάδα πωλούνται ετησίως περί τα 350.000 κουτιά Viagra. -Η χρήση των προφυλακτικών παρατηρείται πρώτη φορά σε λογοτεχνικά διηγήματα των αρχών του 1.500. Για να δημιουργηθεί το προφυλακτικό χρησιμοποιήθηκε τότε λινό ύφασμα. Από λινό πιστεύουν οι ιστορικοί πως ήταν φτιαγμένα και τα προφυλακτικά του Καζανόβα. -Γυναικείες μέθοδοι αντισύλληψης φαίνεται ότι επιχειρούνται ήδη από το 1.850 π.Χ. Η πιο γνωστή μέθοδος εκείνων των χρόνων ήταν η τοποθέτηση στη μήτρα κοπριάς από κροκόδειλο και μέλι, προκειμένου να αποφευχθεί μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. -Πολλά από τα συστατικά της σοκολάτας έχουν βρεθεί να προσφέρουν διέγερση παρόμοια με αυτήν που μπορούν να προσφέρουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Κάποιοι ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η σοκολάτα μπορεί να είναι ακόμα πιο διεγερτική. -Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας δημιουργούν αισθήματα εφορίας όμοια με αυτά που προκαλούνται από την χρήση οπιούχων ουσιών. Οι ίδιες αυτές ενδορφίνες μπορούν ακόμα να ανακουφίσουν τρομερά τους πόνους (π.χ. τον πονοκέφαλο). -Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο και ασβέστιο –και τα δύο έχουν αποδειχθεί ότι κάνουν καλό στα δόντια. -Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κάθε μέρα πραγματοποιούνται περίπου 100 εκατομμύρια σεξουαλικές πράξεις παγκοσμίως. -Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στους Times λέει ότι οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν πρόωρη εκσπερμάτιση και μείωση στην ποσότητα των σπερματοζωαρίων που παράγουν. Ο μέσος μη καπνιστής, ηλικίας 30-50 ετών, παράγει περίπου 3,5 ml σπέρματος –τα τρία πέμπτα περίπου μιας μεγάλης κουταλιάς της σούπας. Οι καπνιστές της ίδιας ηλικιακής ομάδας παράγουν μόνον 1,9 ml σπέρματος, το μισό σχεδόν από τους μη καπνιστές, που αντιστοιχεί στην ποσότητα του σπέρματος που παράγει ο μέσος... 60άρης ή 70άρης. -Στο World Journal of Urology δημοσιεύτηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία για να επιτευχθεί ο απόλυτος οργασμός -να φτάσουν δηλαδή τα επίπεδα τεστοστερόνης στο ύψιστο σημείο- πρέπει κανείς να αντέξει 3 εβδομάδες χωρίς σεξ.






Πηγή:http://tsekouratoi.blogspot.com

 
Powered by Blogger