Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πολύ επικίνδυνο το σκουλαρίκι στη γλώσσα

 Τον κώδωνα του κινδύνου για τα σκουλαρίκια στη γλώσσα κρούουν οι ειδικοί ...
, που ανακάλυψαν ότι το piercing μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Και αυτό επειδή το τρύπημα της γλώσσας μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αποστημάτων στον εγκέφαλο, τα...
οποία ενδέχεται να επιφέρουν το μοιραίο. Στο «Arcihives of Neurology» αναφέρεται η περίπτωση ενός 22χρονου άνδρα που πέθανε μετά την εμφάνιση πολλαπλών αποστημάτων στον εγκέφαλο, λίγες εβδομάδες μετά την τοποθέτηση σκουλαρικιού στη γλώσσα του. Οι Ισραηλινοί γιατροί που περιέθαλψαν τον άτυχο άνδρα προειδοποιούν ότι η μόλυνση από το σκουλαρίκι μπορεί να εξαπλωθεί στο αίμα και να φτάσεις στον εγκέφαλο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έτσι και αλλιώς θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουμε σε μια τέτοια απόφαση, αφού αν και δεν οδηγεί συχνά στο θάνατο, το σκουλαρίκι στη γλώσσα προκαλεί τραυματισμούς στα δόντια και στοματικές μολύνσεις, ενώ – λιγότερο συχνά – καρδιολογικά προβλήματα.

Υπάρχουν πολλές πιθανές επιπλοκές, που μπορεί να είναι από πόνο μέχρι οίδημα ή σπασμένα δόντια. Όσοι έχουν σκουλαρίκι στη στοματική κοιλότητα μπορεί επίσης να εμφανίσουν υποχώρηση των ούλων ή αιμορραγίες προσθέτει ο καθηγητής Ντέιμαν Γόλμσέι, επιστημονικός σύμβουλος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου, συστήνοντας την αποφυγή των σκουλαρικιών στο στόμα.

Έπνιξε το παιδί της online στο Skype

 Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση οτι μία μητέρα έπνιξε το παιδί της την ώρα που μιλούσε με το σύντροφό της μέσω Skype. Η Νορβηγίδα Yasmin Claudhry έβαλε το κεφαλάκι του μόλις ενός έτους παιδιού της μέσα σε νερό...
προκειμένου να το τιμωρήσει επειδή ξύπνησε και διατάραξε την ησυχία της. Η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του παιδιού, αρνήθηκαν κατηγορηματικά πως ήθελαν να σκοτώσουν το μωράκι.»Είπαν την ίδια ιστορία αλλά με ορισμένες διαφορές. Εκείνη ισχυρίστηκε πως την πίεσε ο σύντροφός της για να το κάνει, ενώ εκείνος δήλωσε πως πήραν από κοινού την απόφαση ύστερα από συζήτηση για το πώς θα τιμωρήσουν το παιδί» είπε αστυνομικός στη Sun.
Ο πατέρας του παιδιού ζει στο Πακιστάν και όπως είναι φυσικό, είναι σοκαρισμένος από το γεγονός.

Σπάνιο γιγάντιο σαρκοβόρο σαλιγκάρι αλμπίνο

 Μπορεί να είναι όμορφο αλλά μην αφήσετε την εμφάνιση του να σας ξεγελάσει!
Το σπάνιο αλμπίνο Powelliphanta ανακαλύφθηκε πρόσφατα στη Νέα Ζηλανδία, είναι σαρκοβόρο και το μέγεθος του μπορεί να φτάσει ολόκληρη την παλάμη ενός ανθρώπου.

Ελένη Ματζουράνη: Ψηφίστηκε ώς η πιό sexy χορεύτρια της Αθήνας

 Και δεν είναι τυχαίο. Το κορίτσι αυτό απλά «σκοτώνει». Τόσο με τις κινήσεις αλλά και με τις πόζες της. Σπάνιο είδος γυναίκας. 
Πολύ γυμνασμένη αλλά όχι υπερβολικά, με έντονη θηλυκότητα και ένα βαθύ κάθισμα που απλά σε παρασύρει όπως ο καταρράκτης. Η Ελένη ψηφίστηκε ως η πιο sexy χορεύτρια της Αθήνας, σε μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία και τον λόγο μπορείτε πολύ άνετα να τον δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω…Για τα μάτια σας και μόνο…η Ελένη επί τω έργω… 



























































Φάρσα: "Άπιστοι" άντρες στο δοκιμαστήριο ρούχων [video]

 Αθώοι άντρες που απλά βγήκαν για ψώνια μαζί με την σύντροφό τους, πέφτουν θύματα αυτής της φάρσας. Απολαύστε τους στο video...


Εντυπωσικό συντριβάνι στο Ντουμπάι!

 Ένα από τα μεγαλύτερα και μάλλον το πιο εντυπωσιακό συντριβάνι του κόσμου βρίσκεται στο κέντρο του Ντουμπάι, μπροστά από το ψηλότερο κτήριο του κόσμου.

Αποτελείται από 1500 πίδακες, οι οποίοι μπορούν να εκτοξεύσουν το νερό σε ύψος 150 μέτρων. Οι προβολείς που φωτίζουν... το νερό, κάνουν το συντριβάνι ορατό από απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων. Το συνολικό του κόστος ξεπέρασε τα 210 εκατομμύρια δολάρια.



Πηγή

Τα πιο Hot Κορίτσια του WWE


Ολοι θυμάστε το smackdown. Ολοι το βλέπαμε και όλοι νομίζαμε οτι είμαστε ο John Cena ή o Rey Mystirio


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Askmen, αυτές τις πιο hot wrestlers όλων των εποχών 


10. Eve Torres

9. Dawn Marie

8. Candice Michelle

7.  Mickie James

6. Lita

5. Chyna

4. Stacy Keibler 

3. Torrie Wilson

2. Trish Stratus

1. Sable 






































Πηγή

Αυτή είναι η σωσίας της Angelina Jolie!

 Κατά καιρούς βλέπουμε σωσίες διάσημων σταρ, όμως η συγκεκριμένη ομοιότητα είναι απίστευτη! Η Lina Sanz θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τη θέση της Angelina Jolie σε οποιαδήποτε ταινία αφού ακόμη και η φωνή της θυμίζει την διάσημη ηθοποιό. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε....




τραβηχτεί το 2009, όμως τώρα έχει αρχίσει να κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Σε κάποιο σημείο του βίντεο η Sanz λύνει τα μαλλιά της και στέκεται προφίλ και βέβαια εκεί όλοι μπορούν δουν πόσο πολύ μοιάζει στην ηθοποιό.




Πηγή

Δίδυμα φτερνίζονται ταυτόχρονα!

 Αυτά τα γονίδια είναι πολύ ισχυρά ! Μέχρι και στο φτάρνισμα είναι τελείως...δίδυμα!
Αυτά τα δίδυμα είναι όμοια σαν δυο σταγόνες νερό. Όχι, όμως, μόνο εμφανισιακά, αφού ακόμα και στις συνήθειές τους είναι ολόιδια! Η μητέρα τους έχει εκπλαγεί που όποτε φτερνίζεται το ένα, φτερνίζεται και το άλλο. Και μάλιστα όχι μετά από λίγη ώρα αλλά ταυτόχρονα!

Δείτε το βίντεο:

 

Το πάρτι - έκπληξη στον Σάκη για τα 40ά του γενέθλια!

 Ό,τι και να κάνει είναι είδηση!


 Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της Ελλάδας και όχι άδικα! Φυσικά, τα 40α γενέθλιά του δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν “εθνικό θέμα”.

Ο Σάκης χθες έσβησε τα 40 κεράκια του και είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του! “Αυτό που συνειδητοποιώ, πάντως, στο τέλος της ημέρας είναι ότι η ηλικία δεν παίζει πια κανένα ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και σε αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν – παρά μόνο στην ωρίμανση του μυαλού και στη σωματική τους εξέλιξη. Κάποτε, όταν ήμουν πιτσιρικάς, στα 12 -13 μου, έβλεπα κάποιον που ήταν 30 χρόνων και έλεγα “αυτός είναι γέρος’’. Τώρα κλείνω τα 40 μου και αισθάνομαι εγώ πιτσιρικάς”, δήλωσε ο ίδιος στο Down Town.



Οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες πάντως φρόντισαν να του ετοιμάσουν ένα αξέχαστο πάρτι- έκπληξη. Το ραντεβού δόθηκε στο Salon De Bricolage της οδού Αλωπεκής στο Κολωνάκι. Ο Σάκης νόμιζε πως απλά θα βγει για φαγητό με μερικούς φίλους λόγω της ημέρας. Όταν έφτασε όμως εκεί με την Κάτια Ζυγούλη κατάλαβε! Και ενθουσιάστηκε...

Απρόσεχτη η Ιταλίδα ηθοποιός Coralie Revel... Βγαίνοντας από την θάλασσα μας έδειξε το στήθος της...!!!!

 
Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...




Απρόσεχτη η Ιταλίδα ηθοποιός Coralie Revel... Βγαίνοντας από την θάλασσα μας έδειξε το στήθος της...!!!!

Η Κατερίνα Στικούδη σε …sexy πόζες !!

Αναποδογύρισε η βάρκα με τον ιερέα στον αγιασμό των υδάτων στον Μακρύγιαλο Πιερίας (Βιντεο)

Το «καυτό» μπικίνι της Shakira

Η κολομβιανή τραγουδίστρια βρέθηκε στο Μαϊάμι για μερικές ημέρες ξεκούρασης. Οι φωτογραφικές μηχανές; των παπαράτσι ήταν όμως εκεί και απαθανάτισαν το καλλίγραμμο κορμί της.






Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, η Shakira αναστάτωσε τους θαμώνες του ξενοδοχείου.


Το περπάτημα των γυναικών, έχει σχέση με το sex!!

 Μια μελέτη (Brody, 2008) με παράδοξη ερευνητική υπόθεση, έφερε στο φως δεδομένα που προκαλούν ενδιαφέρον και απορία!


Οι ερευνητές ζήτησαν από 16 γυναίκες στο Βέλγιο να συμπληρώσουν διάφορα ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές και κατόπιν τους ζήτησαν να περπατήσουν μια μικρή απόσταση, ενώ ταυτόχρονα τις βιντεοσκοπούσαν.

Η επεξεργασία των δεδομένων έδειξε πως το περπάτημα των γυναικών σχετιζόταν με την ικανότητά τους να έχουν κολπικό οργασμό. Συγκεκριμένα, το εύρος του βηματισμού και το λίκνισμα της λεκάνης ήταν μεγαλύτερα στις γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς. Αντίθετα, το περπάτημα δεν είχε σημαντική σχέση με άλλες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Πιθανή ερμηνεία αυτών των δεδομένων είναι ότι οι γυναίκες που κάνουν μεγάλα βήματα με αρκετό λίκνισμα νιώθουν άνετα με το σώμα τους ή ότι οι μύες της λεκάνης τους είναι πιο ελαστικοί και κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να έρχονται σε οργασμό κολπικά.

Τι αποκαλύπτουν τα χείλη των γυναικών;

Μία άλλη μελέτη (Brody, 2011) της ίδιας ερευνητικής ομάδας, διερεύνησε αν το σχήμα των χειλιών σχετίζεται με τον κολπικό οργασμό. Διαπιστώθηκε πως ένα συγκεκριμένο σημείο των χειλιών είναι χαρακτηριστικό στις γυναίκες που έρχονται σε οργασμό κολπικά.

Στο κέντρο του άνω χείλους υπάρχει συνήθως ένα στρογγυλό σημείο. Οταν το σημείο αυτό ήταν έντονο ή ευδιάκριτο, ήταν 12 φορές πιθανότερο η γυναίκα να αναφέρει κολπικούς οργασμούς. Το σημείο αυτό δεν σχετίστηκε με καμία άλλη σεξουαλική λειτουργία ή συμπεριφορά. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αναπτυξιακά στάδια κατά την εμβρυϊκή φάση συνδέουν τα χαρακτηριστικά των χειλιών με την ικανότητα κολπικού οργασμού.

Επειδή μόνο το 30% των γυναικών μπορεί να έρχεται σε οργασμό κολπικά, μελέτες σαν κι αυτές, αν και παράδοξες, φέρνουν στο φως πληροφορίες για την ιδιαίτερη φύση της συγκεκριμένης σεξουαλικής λειτουργίας.

Η Εύη Κυράνα ( http://www.kirana.gr) είναι ψυχολόγος υγείας, ειδικευμένη σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, επιστημονική συνεργάτις του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Πηγή

Η Ήβη Αδάμου πάει… Eurovision

 Η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό θεσμό της Eurovisionστο Μπακού.
Από σήμερα το πρωί τα τρία υποψήφια τραγούδια είναι διαθέσιμα, προκειμένου να τα ακούσει ο κόσμος και στις 25 Ιανουαρίου έπειτα από ψηφοφορία θα επιλεχθεί εκείνο που θα ερμηνεύσει η τραγουδίστρια.

Πότε ο άντρας λέει αντίο

 Η ιδανική γυναίκα για έναν άντρα είναι αυτή που θα είναι καλή νοικοκυρά...
θα είναι άξια να μεγαλώσει τα παιδιά, θα είναι ως έναν βαθμό ανεξάρτητη, έξυπνη και μετριόφρων, και άλλα πολλά συστατικά που θα κάνουν έναν άντρα να παραμείνει στο πλευρό αυτής της γυναίκας.
Υπάρχουν και αρκετοί λόγοι που ένας άντρας δεν είναι ευχαριστημένος από την γυναίκα του, και τότε αναχωρεί για άλλες...πολιτείες.

Παρακάτω θα διαβάσετε ορισμένους λόγους που κάνουν έναν 'αρχηγό΄να πει αντίο στην γυναίκα.
 
9 Λόγοι που ο άντρας θα πει 'αντίο':

1. Διαπιστώνει πως η γυναίκα του είχε μια 'άλλη' ζωή στο παρελθόν γεμάτη με μυστήριο.
 

2. Όταν η γυναίκα γίνεται βαρετή, δεν παίρνει πρωτοβουλίες και τα περιμένει όλα από τον άντρα.
 

3. Δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες, από την φύση του ο άντρας θέλει να είναι αρχηγός γι'αυτό και ζητά από την γυναίκα του να υποχωρεί.
 

4. Η γυναίκα γίνεται κοριτσάκι, και συμπεριφέρεται σε δημόσιο χώρο με ανάρμοστο τρόπο, αυτό εξοργίζει τον άντρα.
 

5. Ξεσπά στον άντρα για τα πάντα όλη την μέρα, λες και δεν έχουν και οι άντρες τα προβλήματα τους
 

6. Όταν χρησιμοποιεί τον άντρα για κινητό ATM, όταν το καταλάβει θα γίνει...λούης
 

7. Συζητά συνέχεια για γάμο και παιδιά, όταν το ακούει ο άντρας κάθε λίγο και λιγάκι αυτό βγάζει σπυριά
 

8. Αν διαπιστώσει πως δεν χωράει να περάσει κάτω από την πόρτα... το κέρατο δύσκολα ξεπερνιέται
 

9. Η γυναίκα κερδίζει περισσότερα χρήματα από τον άντρα, τότε μιλάει ο αντρικός εγωισμός και αποχαιρετά την σχέση.
 


 
Powered by Blogger