Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Είναι 14 χρόνων και έχει ύψος 2,06μ!

 Αν είχε γεννηθεί αγόρι, οι ατζέντηδες του μπάσκετ θα έκαναν «ουρά», για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους. Η 14χρονη Elisany Silva, όμως, από τη Βραζιλία είναι μία έφηβη που βλέπει τον κόσμο από ύψος 2,06 μέτρων και που θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα και να γίνει μοντέλο!
Η ζωή της δεν είναι καθόλου εύκολη εξαιτίας του ασυνήθιστου ύψους της. Τα άλλα κορίτσια στην ηλικία της έχουν κατά μέσο όρο ύψος 1,51μ.. Η ίδια λέει ότι δυσκολεύεται να κινηθεί μέσα στο σπίτι της, αφού χτυπάει συνέχεια το κεφάλι της στα δοκάρια της οροφής (!) και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, γιατί δεν χωρούσε μέσα στο σχολικό που την πηγαινοέφερνε σε αυτό, με αποτέλεσμα να διαβάζει μόνη της στο σπίτι.
Η 14χρονη πάσχει από «γιγαντισμό» και η μητέρα της προσεύχεται να σταματήσει να ψηλώνει, γιατί ανησυχεί για τη φυσική και την ψυχική της υγεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, η έφηβη, ωστόσο, θα κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα σε επίδειξη νυφικών ρούχων στην πόλη Belem.

Χαμός στο twitter για τον Καραγκούνη!!

 Είναι λογικό το πέναλτι που έχασε να έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση σε όλους τους Έλληνες αφού έχουν να δούν χαρά πολλά χρόνια.. 
Δείτε μερικά απο τα πιο πετυχημένα tweets:


- Όταν είπε ότι ο Καραγκούνης θα εκτελέσει το πέναλτυ το ΩΧ ακούστηκε ταυτόχρονα κ απ´αυτούς που βλέπαν αναλογικά κ απ´αυτούς βλέπαν ψηφιακά

- Φαντάσου να έβαζε το πέναλτι ο Καραγκούνης και να έπρεπε να πεταχτεί ο Προκόπης Παυλόπουλος από την καρέκλα του για να πανηγυρίσει

- Ο Καραγκούνης έφερε τη νοοτροπία του ηττημένου κ στην εθνικη. Α να χαθειτε πια!!

- Μια χαρά περιμέναμε κι εμείς σα λαός!!! Όχι ΔΕΞΙΑ ρε Καραγκούνη, είναι καταδίκη! ΚΕΝΤΡΟ για σιγουριά!!!

- Στο επόμενο σποτ της Νέας Δημοκρατίας, ο Καραγκούνης χάνει πέναλτι επειδή ο τερματοφύλακας του είπε πως η Ελλάδα δεν είναι στο ευρώ.

- Τη σχέση που έχει ο Καραγκούνης με το χώμα δεν την έχουν ούτε οι Ινδιάνοι.

- Υπάρχουν γυναίκες που νομίζουν ότι ο Καραγκούνης κάτω είναι κομμάτι του γηπέδου. Βλέπουν άλλα ματς και ρωτούν που είναι.

- Ποιανου έξυπνου, ήταν η ιδέα να χτυπήσει το πεναλτι ο Καραγκούνης;

- Από 0 έως Καραγκούνης, πόσο κωλοτούμπας είσαι?

- Κύριε γιατί χτύπησε το πέναλτυ ο Καραγκούνης; Γιατι ;;

- Το ΠΑΣΟΚ φταίει που παίζει ακόμα ο Καραγκούνης στην Εθνική. Αν δεν ανέβαζε τα όρια συνταξιοδότησης στα 65, το ματσάκι το είχαμε χαλαρά.

- Και για να μην ξεχνίομαστε - ο Καραγκούνης είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ για να βγούμε από το EURO

- Τώρα τί να μας πούν οι Πολωνοί που έλεγαν ότι θα φάμε όσα έχουν κάτω απο το σώβρακό τους;Ας όψεται ο Καραγκούνης που δεν τους κάναμε κηδεία

- Κάθε φορά που πέφτει ο καραγκούνης μια καινούργια λακκούβα γεννιέται στον αστεροειδή ΖΧ-123

Crash test : Δήμητρα Αλεξανδράκη Vs Κατερίνα Στικούδη !!











Τα πρώτα ανέκδοτα για Κανέλλη – Κασσιδιάρη !!


Το επεισόδιο σε τηλεοπτικό κανάλι ανάμεσα στον Κασιδιάρη, την Κανέλλη και την Δούρου έχει και την κωμική πλευρά του.
1.Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@ τον τύπο…..δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!
2-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!
3. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη) και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)…!!
4. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
5. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη….”Πάμε Μπουκέτο”!!!
6. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα.
7. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας…. το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς
8. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις
9. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να “ΕΝΩΣΕΙ” την Αριστερά…!!!
10.Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη—>5 λεπτά…..
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου—–>10 χρόνια!!!
11. Μετά την εκπομπή “ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ” της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή “ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ “με τον Γιώργο Παπαδάκη!
12. Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη….!!!!
13. Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα
14. Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός
15. Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα…
16. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης
17. δήλωση Παυλόπουλου:”Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!
18.Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί?
-Μάλιστα…
-Τι κάνετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!
19. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.
20. Μετά το ”πετάει ο γάιδαρος, πετάει” τώρα θα έχουμε και το ”κινείται ο Προκόπης, κινείται”

ΦΩΤΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα βγάζει από το σώμα της μεταλλικές τρίχες

ΦΩΤΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα βγάζει από το σώμα της μεταλλικές τρίχες Ένα πρωτοφανές φαινόμενο βιώνει μια 40χρονη γυναίκα από την Ινδονησία η οποία εδώ και είκοσι χρόνια βγάζει από το σώμα της μεταλλικές τρίχες.
Έχει αυτή τη στιγμή περίπου 35 τρίχες οι οποίες πέφτουν όπως οι κανονικές αλλά ξαναφυτρώνουν άλλες προκαλώντας της ένα φρικτό πόνο.
Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση ανθρώπου που βιώνει κάτι τέτοιο και είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια σαφής διάγνωση.
Η γυναίκα επιθυμεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να πάει στην Αμερική όπου υπάρχουν τα καλύτερα νοσοκομεία.

Η Veronika Fasterova στην Tangaland ! sexy video kai photos


 
Download Veronika Fasterova Wallpaper Wallpaper 
Download Veronika Fasterova Wallpaper Wallpaper 
Download Veronika Fasterova Wallpaper Wallpaper Download Veronika Fasterova Wallpaper Wallpaper Download Veronika Fasterova Wallpaper Wallpaper

Ένα κορίτσι με... μαγνητικά χέρια!!!

 Μία μαθήτρια από τη Σερβία έχει καταπλήξει την ιατρική κοινότητα με τα μαγνητικά της χέρια.
Η 10χρονη Jelena Momcilov μαγνητίζει βούρτσες, νομίσματα και....
μεταλλικά έπιπλα με ένα της άγγιγμα. Η οικογένειά της ανακάλυψε τις ξεχωριστές της ικανότητες όταν η Jelena ήταν πέντε χρονών.

Σήμερα, οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Nis ζητούν από....
τους επιστήμονες να ερευνήσουν την περίπτωση.

«Θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα είδος βιο-μαγνητισμού. Χρειάζεται περαιτέρω έρευνα από τους ειδικούς,» δήλωσε ο Pavle Premovic του Πανεπιστημίου Nis.

Πολωνία-Ελλάδα 1-1




Η Ελλάδα ήταν πολύ σκληρή για να ηττηθεί από την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012. Η διπρόσωπη Εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την συνδιοργανώτρια παίζοντας με 10 παίκτες και εκτός από το γκολ του Σαλπιγγίδη έχασε και πέναλτι με τον Καραγκούνη Στο πρώτο ημίχρονο η Ελληνική ομάδα ήταν τραγική. Ναι μεν αυτός ο Ισπανός ας τον πούμε διαιτητή, έκανε πολλά λάθη (κατά τις Ελλάδας), όπως οι κάρτες στον Παπασταθόπουλο και το πέναλτι που δεν δόθηκε, ωστόσο και η Ελλάδα έδωσε το δικαίωμα αυτό, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη η Πολωνία με τον ενθουσιασμό των νέων παικτών και του κοινού της μπήκε δυνατά χτύπησε την Ελλάδα στην αριστερή πλευρά σημείωσε ένα γκολ και θα μπορούσε και δεύτερο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αντιστρόφως ανάλογο με το πρώτο. Η είσοδος των Σαλπιγγίδη και Φορτούνη άλλαξε την εικόνα της Ελλάδας, η οποία με δέκα παίκτες έκανε τους Πολωνούς να καρδιοχτυπούν.
Η Ελλάδα σημείωσε ένα γκολ με τον Σαλπιγγίδη, κέρδισε ένα πέναλτι από την συνεργασία Σαλπιγγίδη-Φορτούνη, αν και το έχασε με τον Καραγκούνη, σημείωσε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε, ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Σαμαρά για γκολ.
Από την άλλη οι Πολωνοί δεν απείλησαν ιδιαίτερα και μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που δεν έχασαν στην πρεμιέρα από την καλή Ελλάδα του δευτέρου ημιχρόνου (μόνο).
Πόλη: Βαρσοβία (Πολωνία)
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας
Διαιτητής/ Βοηθοί: Καρμπάγιο (Ισπανία)/ Φερνάντεθ (Ισπανία), Χιμένεθ (Ισπανία)
Καιρός: Ασθενής βροχή
Πολωνία (Σμούντα): Στσένσι, Πίστσεκ, Βασιλέβσκι, Περκίς, Μπενίς, Πολάνσκι, Μουράβσκι, Μπλάστσικόβσκι, Ομπράνιακ, Ρίμπους (69' Τίτον), Λεβαντόβσκι.
Ελλάδα (Σάντος): Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος (35' λ.τρ. Κυρ. Παπαδόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Νίνης (46' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς, Γκέκας (68' Φορτούνης).
Κίτρινες κάρτες: Παπασταθόπουλος (35', Ελλάδα), Χολέμπας (45+', Ελλάδα), Καραγκούνης (54' Ελλάδα)
Κόκκινες κάρτες: Στσένσι (69', Πολωνία)-Παπασταθόπουλος (44', Ελλάδα)
Σκόρερ: Λεβαντόβσκι (17', Πολωνία)-Σαλπιγγίδης (51', Ελλάδα)
Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Ο Φερνάντο Σάντος δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής μας. Ο Χαλκιάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης δεξιά, Χολέμπας αριστερά στην άμυνα με τους Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης με τους Σαμαρά (αριστερά), Νίνη (δεξιά) και Γκέκα στην κορυφή.
Από την άλλη ο Σμούντα επέλεξε τους: Στσέσνι (τερματοφύλακας), Πίστσεκ (δεξιά), Μπένις (αριστερά), Βασιλέβσκι, Περκίς στην άμυνα. Μουράβσκι, Πολάνσκι, Ομπράνιακ στην μεσαία γραμμή και τους Μπλαστσικόβσκι, Ρίμπους και Λεβαντόβσκι στην κορυφή.
Μπήκαν δυνατά οι Πολωνοί
Με την βοήθεια των φιλάθλων της η Πολωνία μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο 4ο λεπτό, μετά από στρώσιμο της μπάλας του Λεβαντόφσκι στον Ομπράνιακ, ο τελευταίος έκανε σουτ με τον Χαλκιά να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Η γηπεδούχοι συνέχισαν στον γρήγορο ρυθμό τους να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να καταφέρουν κάτι καλό.
Η Εθνική μας από την πλευρά της κατάφερε να ισοφαρίσει στις μεγάλες ευκαιρίες, στο 12', όταν από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, ο Γκέκας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Αυτή η φάση φαίνεται πως ξύπνησε τους Πολωνούς που άρχισαν τις επιθέσεις κατά κύματα και κυρίως από την δεξιά πλευρά της Εθνικής μας ομάδας, όπου πραγματικά έκαναν "πάρτι".
Η πρώτη απειλή ήρθε στο 13', όταν μετά από προσπάθεια του Ομπράνιακ, ο Μπλαστσικόβσκι έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Η δεύτερη απειλή ήρθε στο 14', όταν πάλι από δεξιά ο Πίστσεκ έκανε την σέντρα με τον Λεβαντόβσκι να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά.
Τρίτη και φαρμακερή
Τέσσερα λεπτά αργότερα (17'), ήταν η τρίτη και φαρμακερή για την Εθνική μας, όταν πάλι ο Πίστσεκ, πάλι από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Λεβαντόβσκι με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Πολωνία.
Στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, η Ελλάδα είχε σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή πλευρά και κυρίως διότι οι Σαμαράς και Καραγκούνης δεν βοηθούσαν τον Χολέμπας με αποτέλεσμα δυο και τρεις πολωνοί να βγαίνουν απέναντι στον Χολέμπας και να κάνουν μεγάλο πάρτι.
Στο 24' ένα μακρινό σουτ του Κατσουράνη έφυγε άουτ, ενώ οι Πολωνοί έδειξαν να ρίχνουν τον ρυθμό τους, βλέποντας πως η Ελλάδα είναι ακίνδυνη επιθετικά.
Στο 37' ο Φερνάντο Σάντος έκανε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Στο ίδιο λεπτό, η Πολωνία έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Περκίς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή καταφέρνοντας να στείλει την μπάλα άουτ.
Σαν να μην έφταναν όλα για την Εθνική μας ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπασταθόπουλου.
Δύο κίτρινες κάρτες που της είδε μόνο αυτός ο Ισπανός διαιτητής. 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Εθνική μας ζήτησε πέναλτι, όταν μετά από γύρισμα του Νίνη, ο Περκίς πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον Ισπανό να λέει να συνεχιστεί το ματς.
Έτσι το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο τέλος του με την Ελληνική ομάδα να είναι πίσω στο σκορ με 1-0.
Μπορούμε και με δέκα
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σάντος προσπάθησε να αλλάξει την ομάδα με την είσοδο του Σαλπιγγίδη στην θέση του Νίνη.
Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Πολωνία με τον Λεβαντόβσκι να σουτάρει στο 48' με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα (51'), η Εθνική μας στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Ο Κατσουράνης έκανε την εξαιρετική μπαλιά στον Τοροσίδη αυτός γύρισε την μπάλα και η "χρυσή" αλλαγή του Σάντος ο Σαλπιγγίδης μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 ξεσηκώνοντας τους 4.000 Έλληνες.
Ένα γκολ που η Εθνική μας το χρειαζόταν σε αυτό το σημείο, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες.
Στο 58' από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ομπράνιακ από μακρινή απόσταση η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.
Η Εθνική μας παρότι με δέκα παίκτες, στο 63' έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να "παγώσει" τους Πολωνούς, όταν ο Σαμαράς βρέθηκε τετ α τετ με τον γηπεδούχο γκολκίπερ και από το σουτ του η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.
Μοιραίος ο Καραγκούνης
Στο 68' ο Φερνάντο Σάντος έκανε την τρίτη του αλλαγή βάζοντας τον Φορτούνη στην θέση του Γκέκα και τον Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης.
Στο 69' ο Φορτούνης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έδωσε ωραία στον Σαλπιγγίδη ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Στσέσνι ανατράπηκε με τον Ισπανό διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Ο Καραγκούνης ανέλαβε την εκτέλεση και ο Τίτον που μπήκε αλλαγή απέκρουσε κρατώντας το 1-1, στερώντας από την Ελλάδα ένα δεύτερο γκολ.
Αυτό το δεύτερο γκολ ήρθε στο 75', όταν ο Σαμαράς έδωσε στο Φορτούνη, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Σαλπιγγίδη να σημειώνει το τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Σαμαρά.
Η Πολωνία μάλλον τα έχασε καθώς δεν περίμενε αυτή την αντίδραση της Εθνικής μας και δεν έδειξε κάτι το αξιοσημείωτο στο δεύτερο ημίχρονο.
Αντίθετα η Ελλάδα είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Σαμαρά στο 80' με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Βρέθηκαν οι πιο επικίνδυνες από τις ιερόδουλες. Δείτε φωτογραφία τους!

 Έχουν πάει με τουλάχιστον 10.000.000 πολίτες η κάθε μια! 

Το χασίς είναι 20 φορες πιο βλαβερό απο το τσιγάρο σύμφωνα με Βρετανική έρευνα

Τους κινδύνους της χρήσης ινδικής κάνναβης αγνοεί πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που διεξήγαγε το Βρετανικό Ίδρυμα Πνεύμονα (BLF). Αν και το 1/3 των ανθρώπων νομίζει πως το χασίς είναι ακίνδυνο, η ινδική κάνναβη εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους για καρκίνο του πνεύμονα συγκριτικά με τα απλά τσιγάρα.
Στο πλαίσιο της έρευνας το Βρετανικό Ίδρυμα Πνεύμονα εξέτασε παλαιότερα επιστημονικά στοιχεία για τις επιπτώσεις της χρήσης ινδικής κάνναβης στην υγεία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ενοχοποιείται για ασθένειες όπως ο καρκίνος του πνεύμονα, η φυματίωση και η βρογχίτιδα.
Σχεδόν εννιά στους δέκα συμμετέχοντες στην έρευνα θεωρούν ότι τα απλά τσιγάρα είναι πολύ πιο βλαβερά από τα τσιγάρα που περιέχουν χασίς, αν και στην πραγματικότητα ο κίνδυνος είναι 20πλασιος με την ινδική κάνναβη, της οποίας η χρόνια χρήση συνδέεται με καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και καρδιοπάθειες.
«Οι νέοι άνθρωποι κυρίως καπνίζουν χασίς χωρίς να γνωρίζουν για παράδειγμα ότι κάθε τσιγαριλίκι που καπνίζουν αυξάνει τις πιθανότητες τους για καρκίνο του πνεύμονα όσο ένα ολόκληρο πακέτο με 20 τσιγάρα», αναφέρει η Δρ. Έλενα Σοβελτον, εκτελεστική διευθύντρια του Βρετανικού Ιδρύματος Πνεύμονα.
«Αυτό δεν είναι μικρό πρόβλημα. Η κάνναβη είναι ευρέως διαδεδομένη στο Ηνωμένο Βασίλειο με το 1/3 του πληθυσμού να την έχει δοκιμάσει», κατέληξε.

Το σχόλιο του Κ. Βαξεβάνη για την επίθεση του Κασιδιάρη

 Δείτε τι έγραψε στο twitter

Το δικό του σχόλιο για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη και την πρωτοφανή επίθεση που έκανε χτες κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής εναντίον των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου, έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Ο Κασιδιάρης θα πολεμήσει για την πατρίδα και θα πάρει την Πόλη και την Αγ. Σοφιά. Απλώς προς το παρόν δέρνει γυναίκες και φοβάται το αυτόφωρο» έγραψε χαρακτηριστικά.



Τι θα γινόταν αν ο Γκλέτσος ήταν στο στούντιο με τον Κασιδιάρη(Video)





Αποκαλυπτικό βίντεο…










Αυνανιζόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα!



Αυνανιζόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα!
Δεν είχε και πολύ… επαφή με την πραγματικότητα ο 19χρονος που αποφάσισε να … αυτοικανοποιηθεί
Ξημερώματα στη Χερσόνησο ούτε οι αστυνομικοί που έχουν συνηθίσει απ’ τα … υπέροχα που κάνουν οι νεαροί τουρίστες κάθε χρόνο δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Ακριβώς μπροστά το αστυνομικό τμήμα, όπως περιγράφει το prismanews είδαν τον 19χρονο Ολλανδό τουρίστα να αυνανίζεται.
Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση μέθης και προφανώς δεν είχε καμία συναίσθηση του τι έκανε και που και μάλλον αναρωτιόταν όταν συνήλθε πως και γιατί βρέθηκε στο κρατητήριο.

VIDEO: Σκύλος και μωρό γίνονται οι καλύτεροι φίλοι!



http://www.mothersblog.gr/media/k2/items/cache/59bbfcb2e1844b9599ff015000348c7d_L.jpgΠοιος είπε ότι όταν έχεις μωρό δεν μπορείς να έχεις και το κατοικίδιό σου μαζί...
Στο βίντεο που ακολουθεί μωρό και σκύλος –αρκετά μεγαλόσωμος μάλιστα- όχι μόνο συνυπάρχουν αλλά μοιράζονται μαζί και μοναδικές στιγμές παιχνιδιού με ένα μπαλάκι που μία παίρνει ο ένας και μία ο άλλος. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...



Ο Κασιδιάρης μοιράζει χαστούκια







Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο "παρα..θυράκιας". Δεν ήταν μόνο η Κανέλλη που έφαγε χαστούκι...........





Σχέση με μικρότερο άντρα - Τα υπέρ και τα κατά




Τα παλαιότερα χρόνια ήταν σχεδόν αδιανόητο για την κοινωνία να δεχτεί μια σχέση μεταξύ μιας μεγαλύτερης γυναίκας και ενός μικρότερου άντρα. Στις μέρες μας, καθώς η κοινωνία μας ξεπερνάει όλο και περισσότερο τα ταμπού των παλαιότερων ετών και καθώς η γυναίκα ανεξαρτητοποιείται όλο και περισσότερο από άποψη οικονομικών (και όχι μόνο), μια σχέση με μικρότερο άντρα δεν φαίνεται να είναι και κάτι τόσο τραγικό όσο παλαιότερα. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον θα αποδεχόντουσαν μια τέτοια κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, αν μια γυναίκα έχει σχέση με έναν μικρότερο άντρα, τότε πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπη με ορισμένες δυσκολίες. Ταυτόχρονα βέβαια θα βιώσει και ορισμένα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια τέτοια σχέση. Παρακάτω αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ή τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης με μικρότερο άντρα.

Σχέση με μικρότερο άντρα - Τα υπέρ
σχέση με μικρότερο άντρα
φωτογραφία από:Lst1984
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα σε μια σχέση με έναν μικρότερο άντρα είναι ότι ο άντρας αυτός έχει συνήθως τρομερή ζωντάνια. Η φλόγα μέσα του καλά κρατεί. Μια φλόγα έτοιμη να ζεστάνει τη γυναίκα και να την αναζωογονήσει. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτή η περίσσεια ενέργειας μπορεί να μεταδοθεί στην γυναίκα και να την κάνει να αισθάνεται ξανά νέα, δυναμική και το κυριότερο επιθυμητή. Οι μικρότεροι άντρες θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και σκοπεύουν να αγωνιστούν γι' αυτό. Μια περιπέτεια που ταυτόχρονα θα ζει και η γυναίκα που βρίσκεται πλάι τους. 
Άλλο ένα πλεονέκτημα  μιας σχέσης με μικρότερο άντρα είναι ότι συνήθως δεν κουβαλάνε μαζί τους μεγάλο φορτίο από αρνητικά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν από παλαιότερες σχέσεις. Αυτό τους κάνει πιο ανοιχτόμυαλους, χωρίς πολλές προκαταλήψεις, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν την ανάγκη ή την τακτική να κρατούν αποστάσεις ως μέσο άμυνας.
Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα μιας σχέσης με μικρότερο άντρα είναι η αισθητή βελτίωση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας. Μια γυναίκα που έχει σχέση με έναν μικρότερο άντρα διακρίνει στον εαυτό της ότι έχει ακόμα τα φυσικά χαρίσματα να σαγηνεύσει και τον πιο δύσκολο άντρα. Ας μην γελιόμαστε. Και ποια δεν θα ήθελε να νιώθει επιθυμητή από ωραίους και νέους άντρες.
Πλεονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι και το σεξ. Ένας νεότερος άντρας προφανώς έχει περισσότερες αντοχές και περισσευούμενη ενέργεια που είναι πρόθυμος να ξοδέψει για τη γυναίκα που είναι μαζί του. Μπορεί βέβαια να μην είναι και ο πιο έμπειρος εραστής ωστόσο με την κατάλληλη δασκάλα θα μάθει γρήγορα. Άλλωστε σε πολλές γυναίκες αρέσει αυτός ο ρόλος.
Σχέση με μικρότερο άντρα - Τα κατά
σχέση με μικρότερο άντρα
φωτογραφία από:Toni Blay
Ένα βασικό μειονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι ότι λόγω της έξτρα ενέργειας και της μεγάλης όρεξης για περιπέτεια που διαθέτουν, μπορεί αργά ή γρήγορα να αρχίσουν να επιθυμούν εμπειρίες σε καταστάσεις που μπορεί να μην σε περιλαμβάνουν. Ένας νέος άντρας θέλει να ζήσει πολλές περιπέτειες για το λόγο αυτό είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσει κάτι μόνιμο και σοβαρό.
Άλλο ένα βασικό μειονέκτημα είναι ότι οι μικρότεροι άντρες πολλές φορές δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν στη ζωή τους. Μπορεί σήμερα τα θέλω του να είσαι εσύ όμως αύριο είναι πολύ πιθανό τα θέλω του να περιλαμβάνουν κάποια άλλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα έτσι θα γίνει. Απλά αναφέρουμε ότι ένας μικρότερος άντρας κατά κανόνια είναι λίγο πιο άστατος στον χαρακτήρα.
Μειονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα πολλές φορές αποτελεί και η οικονομική κατάσταση. Μια μεγαλύτερη γυναίκα συνήθως έχει και μεγαλύτερο πορτοφόλι πράγμα που μεταφράζεται σε ακριβότερες συνήθειες στις εξόδους, στα ψώνια, στα ταξίδια, κ.τ.λ. Ένας μικρότερος άντρας είναι πιθανόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που μέχρι τώρα συνήθιζε η γυναίκα να κάνει. Έτσι η γυναίκα ή θα πρέπει να να ελαττώσει τις ακριβές της συνήθειες, ή θα πρέπει να  βάλει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.
Άλλο ένα μειονέκτημα που μπορεί να έχει μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι η ανασφάλεια στη γυναίκα. Η γυναίκα μπορεί σιγά σιγά με τον καιρό να αισθάνεται ότι μπορεί να τον χάσει με αποτέλεσμα να γίνει ανασφαλής. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα της κάθε μίας.
Τέλος άλλο ένα σημαντικό μειονέκτημα ενός μικρότερου άντρα μπορεί να είναι η ανωριμότητα του.  Η ανωριμότητα πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα μέσα στη σχέση δεδομένου ότι ένας μικρότερος άντρας δυσκολεύεται να αναλάβει ευθύνες ή δεν μπορεί να τις αναλάβει. Έτσι σε μια δύσκολη κατάσταση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να σηκώσει όλο το βάρος μόνη της.

Ανάπτυξη μόνο με επιστροφή στη δραχμή, λέει καθηγητής του Χάρβαρντ







Υπέρ της εξόδου της χώρας μας από το ευρώ τοποθετήθηκε ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Μάρτιν Φέλντσταϊν. Ο καθηγητής, μιλώντας στο Bloomberg, υποστήριξε ότι η ελληνική οικονομία θα παρουσιάσει ανάπτυξη μόνο εάν έχει ένα δικό της νόμισμα, μια από τις πολλές διαφορετικές απόψεις που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό. Εάν συμβεί αυτό, ίσως υπάρξει χάος στην Ελλάδα για ένα διάστημα, τόνισε, όμως μετά η νέα δραχμή θα υποτιμάτο με αποτέλεσμα η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να δοθεί ώθηση στην απασχόληση.

Για την περίπτωση της Ιταλίας ο Φέλντσταϊν είπε ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η κεντρική κυβέρνηση της Ισπανία θα έπρεπε σύμφωνα με τον καθηγητή να εμποδίσει τις περιφέρειες από το να αυξήσουν το Έλλειμμα, που αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από την τραπεζική κρίση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αντιληφθεί ότι η κρίση είναι σοβαρή και αν και τους λείπει η μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Το τραινάκι του λούνα παρκ την έσωσε από τον καρκίνο!





Οι γιατροί τις έδιναν λίγες ώρες ζωής, καθώς ένας τεράστιος όγκος είχε αναπτυχθεί στον εγκέφαλό της, από την ηλικία των 12 ετών.
Κι όμως επέζησε ως εκ θαύματος, επειδή έκανε βόλτα με το τραινάκι του λούνα παρκ!

Το απίστευτο περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και αφορά την 20χρονη Λονδρέζα της φωτογραφίας, ονόματι Έμα Μπασέτ (Emma Bassett). Πως θεραπεύτηκε;

Όπως γράφει η Daily Mail, σύμφωνα με τους γιατρούς της, η βόλτα με το τραινάκι αναδιοργάνωσε τα εγκεφαλικά υγρά που ασκούσαν πίεση στο κρανίο της.

7 χρόνια πριν, η Έμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση που την άφησε σχεδόν “φυτό”, ενώ είχε ανάγκη τη φροντίδα των γονιών της σε 24ωρη βάση.

Μετά τη θαυματουργή βόλτα με το τραινάκι και με την πολύτιμη υποστήριξη των γονιών της, η Έμα έμαθε από την αρχή να μιλά, να περπατά και να τρώει.

Ξαναγεννήθηκε στα 20 της, κι έχει όλη τη ζωή μπροστά της.






 

Απίθανη φωτό: Κι όμως είναι η Φαίη Σκορδά…καστανή με…ανύπαρκτη φούστα!







Όχι τόσο λαμπερή-φταίει το χρώμα των μαλλιών- μικρότερη και με άλλο μακιγιάζ η Φαίη Σκορδά κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης! Μπορεί να είναι καστανή και όχι ξανθιά, μπορεί να έχει ένα άλλο λουκ…
όμως σε ότι αφορά το μήκος της φούστας… αυτό παραμένει ίδιο! Όπως και οι ποδάρες! Η Φαίη στο tv 100 πριν από καμιά δεκαριά χρόνια ταράζει τους τηλεθεατές! Με το που κάθεται στον καναπέ η φούστα σχεδόν εξαφανίζεται και τα καλλίγραμμα πόδια της προβάλλουν το πλατό! Αυτά τότε γιατί με το που εγκαταστάθηκε στο Alter έγινε πλατινέ ξανθιά, απέκτησε άλλο στυλ και ξεψάρωσε…Ζήνας Rules!!!

Γυαλιά… αδυνατίσματος από Ιάπωνες επιστήμονες (Video)



Ένα νέο πρωτότυπο τρόπο αδυνατίσματος με τη βοήθεια ενός ζευγαριού γυαλιών ανακάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες.


Το συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών δεν είναι απλό, αλλά έχει την δυνατότητα να μεγεθύνει τις μερίδες του φαγητού, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι φάγατε περισσότερο.

Το σημαντικό είναι πως η κάμερα που διαθέτουν, μεγαλώνει έως 50% μόνο το φαγητό και όχι το χέρι σας ή το πιάτο στο οποίο τρώτε.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βιντεάκι, το χέρι παραμένει κανονικό σε μέγεθος, ενώ το κέικ μεγαλώνει.

Σύμφωνα με τον Takuji Narumi από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο που συμμετείχε στην έρευνα: «Οι εθελοντές που πήραν μέρος στο πείραμα, κατανάλωσαν 10% λιγότερο φαγητό».

Το όλο σκεπτικό των γυαλιών αυτών είναι το γεγονός ότι δίνουν στον εγκέφαλο την εντολή να πιστεύει περισσότερο στην οπτική πληροφορία, παρά στην πληροφορία της ποσότητας του φαγητού που λαμβάνει το στομάχι.



Κασιδιάρης – Κανέλλη: Το ανέκδοτο που σαρώνει στο Facebook!


Το θέμα της ημέρας εξακολουθεί να είναι για δεύτερο 24ωρο στα social media το ξύλο του εκπροσώπου της Χρυσής ΑυγήςΗλία Κασιδιάρη στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Κασιδιάρης – Κανέλλη: Το ανέκδοτο που σαρώνει στο Facebook!
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα ανέκδοτο για το περιστατικό το οποίο έχει ρεκόρ likes και κοινοποιήσεων στα status των χρηστών του Facebook!
To ανέκδοτο είναι το εξής:
-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης: Ένα Freddo cappuccino με Καννέλη..Καλά χτυπημένο...!
-Δουρου: Εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ....!

 
Powered by Blogger