Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Το βίντεο με τα επεισόδια!



Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια που έγιναν στα Γιάννενα, μεταξύ οπαδών του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού με ανταλλαγή καθισμάτων και με την παρέμβαση των ΜΑΤ.


Ολα ξεκίνησαν όταν παρά την απαγόρευση οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εισιτήρια και πήγαν στο γήπεδο, αλλά η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να μπουν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια υπάρχει «ντου» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και μια απίστευτη ανταλλαγή καθισμάτων. Το ξύλο πολύ και η αστυνομία άφαντη. Μερικά ΜΑΤ επιχειρούν να κάνουν κάτι, αλλά μάταια...

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί των γηπεδούχων κυκλοφορούν ανενόχλητοι εντός γηπέδου και ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Γιώργος Χριστοβασίλης περπατάει δίπλα τους και μιλάει στο τηλέφωνο!



Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι … ροκ (και sexy) !!








η φωτογράφηση έγινε για το Downtown !

Ένα του φιλί την έκανε να τον ψάξει σε όλο το διαδίκτυο για να τον βρει!


Ίσως σας φανεί παραμύθι ή ένα μεγάλο ψέμα. Όμως είναι αλήθεια. Ο λόγος για μια 33χρονη γυναίκα η οποία στις διακοπές της στην Ίμπιζα αντάλλαξε ένα καυτό φιλί με έναν γοητευτικό άνδρα.

Ωστόσο, ένα λάθος νούμερο όταν του έδωσε το τηλέφωνό της την έκανε να κινήσει τις "μεγάλες δυνάμεις" των social networks για να τον βρει.
Η Julia Cross είχε πάει τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ίμπιζα και ένα βράδυ σε κάποιο club φλέρταρε με έναν γοητευτικό άνδρα. Η κατάληξη της βραδιάς ήταν ένα καυτό φιλί την ώρα που ανέτειλλε ο ήλιος. Εκείνη του έδωσε το νούμερο του κινητού της για να επικοινωνήσουν αλλά έκανε κάποιο λάθος στα νούμερα -λίγο το ποτό, λίγο το ξενύχτι, λίγο ο έρωτας- με αποτέλεσμα να μην ξαναμιλήσουν.
Οι στιγμές που πέρασε με τον Martin τις καρφώθηκαν στο μυαλό και τις έγιναν εμμονή. Θέλοντας να τον ξανασυναντήσει οπωσδήποτε έκανε ολόκληρη καμπάνια σε Facebook και Twitter για να τον βρει. Τέσσερα πράγματα γνώριζε η Julia για τον μυστηριώδη άνδρα. Τον έλεγαν Martin, εργαζόταν ως προγραμματιστής στο βόρειο Λονδίνο ενώ καταγόταν από την περιοχή Maidenhead.

Το μυστήριο λύθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες όταν ο Martin O’Kane έγραψε στο Twitter για το ότι έμαθε για τις έρευνες της Julia και ότι ελπίζει να είναι καλά. Μετά έστειλε μήνυμα στην καμπάνια Find Martin (βρες τον Μάρτιν) στο Facebook γράφοντας ότι είναι πολύ κολακευμένος από την αναζήτηση που έκανε η γυναίκα.
Ωστόσο, η έρευνα τελικά δεν είχε happy end με φιλιά και λουλούδια μια και ο Martin έχει σχέση... Όπως είπε ο ίδιος μετά τις διακοπές τους στην Ίμπιζα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Julia αλλά επειδή δεν είχε το σωστό νούμερο δεν κατάφερε να κάνει κάτι. Και μετά αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώην κοπέλα του με την οποία διατηρούν δεσμό μέχρι σήμερα.
Πάντως αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail από τον λογαριασμό του Martin O’Kane στο Facebook φαίνεται "άτακτος" αφού έχει πολλές φωτογραφίες με διαφορετικές γυναίκες από νυχτερινές εξόδους του.


Μύγα!….. πήρε το όνομα της Beyonce!!!

  Ένα νέο είδος μύγας, έχει πάρει το όνομα της Beyonce 





Ο Bryan Lessard, ονόμασε τη...

μύγα, Scaptia (Plinthina) beyonce.



Η μύγα, έχει χρυσή κοιλιά, και έδωσε την ιδέα στον ερευνητή να της δώσει αυτό το όνομα, μιας και μοιάζει με ντίβα!.



Ο Lessard είπε, “Ήταν αυτές οι μοναδικές πυκνές χρυσές τρίχες στην κοιλιά της μύγας που με οδήγησαν να της δώσω το όνομα, προς τιμήν της Beyonce”



Η σπάνια μύγα Scaptia (Plinthina) beyonceae συλλέχθηκε το 1981 – την ίδια χρονιά που γεννήθηκε η Beyonce!



Τι άλλο θα ακούσουμε!

H Ρένια Δούκα ολόγυμνη στο Facebook...!!!

Οι ξηροί καρποί μειώνουν την χοληστερίνη

 Σε 25 μελέτες που διεξήχθησαν με τη συμμετοχή περίπου 600 ανθρώπων που κατανάλωναν καθημερινά για τρεις έως οκτώ εβδομάδες κατά μέσο όρο 67 γραμμάρια ξηρών καρπών, δηλαδή μια μικρή σακούλα, τα επίπεδα χοληστερίνης μειώθηκαν κατά 7,4%. Όπως αναφέρει το....




BBC, η κατανάλωση ξηρών καρπών είναι ιδιαίτερα ευεργετική και προτείνεται για μια ισορροπημένη διατροφή, ωστόσο οι ειδικοί συνιστούν την αποφυγή αλατισμένων ή ζαχαρωμένων ξηρών καρπών.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι όσοι καταναλώνουν ξηρούς καρπούς μείωσαν τον αριθμό τριγλυκερίδιων στο αίμα τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, απαιτούνται και άλλες έρευνες για να ξεκαθαριστεί πού οφείλονται οι ευεργετικές ιδιότητες των ξηρών καρπών. Μια πρώτη εκτίμηση είναι η περιεκτικότητα τους σε στερόλες, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να «απορροφούν» τη χοληστερίνη.

Η επικεφαλής της έρευνας Τζόαν Σαμπάτε, από το πανεπιστήμιο Loma Linda University, τονίζει ότι όλοι οι ξηροί καρποί είναι ευεργετικοί για τον οργανισμό, αρκεί να καταναλώνονται με μέτρο και να αποφεύγονται οι επεξεργασμένοι και οι αλατισμένοι.

Η έρευνα διεξήχθη από ανεξάρτητους ερευνητές και μέρος της χρηματοδοτήθηκε από το International Tree Nut Council Nutrition Research and Education Foundation.

Πηγή

Jenna Jameson: Οι 5 συμβουλές της για να «ικανοποιήσεις» μια γυναίκα!


Είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του σύγχρονου πορνό. Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, με πλούσια εμπειρία στον τομέα του σεξ. Μπορούσε πιο κατάλληλο άτομο να δώσει τις φιλικές συμβουλές που δίνει η σεξοβόμβα ξανθιά στους άνδρες; Μάλλον όχι.



Η Jenna λοιπόν μιλάει για τα πέντε βήματα που ένας άνδρας πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου να ευχαριστήσει μια γυναίκα στο κρεβάτι.


Για να δούμε τι λέει η ίδια, όχι εμείς.
1.Κάνε της κομπλιμέντα!
Λέγε της καθημερινά πόσο φανταστικά οπίσθια έχει. Είναι σημαντικό. Όταν η γυναίκα περπατάει γυμνή και της λες «Ω Θεέ μου, είσαι απίστευτη», την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα και σίγουρη για το σώμα της, συνεπώς και όμορφα κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Τα κολακευτικά σχόλια θα την κάνουν να αισθανθεί άλλος άνθρωπος.
2.Μην αναφέρεις την πρώην σου!
Ποτέ μην της μιλάς για την πρώην σου. Ποτέ όμως. Ούτε καν για να κάνεις αρνητικά σχόλια. Μόνο το γεγονός ότι εκείνη βρίσκεται στο μυαλό σου, την απογοητεύει πλήρως. Κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις να βάλεις την πρώην σου σε κάποια συζήτησή σας ακόμη κι αν η ίδια θελήσει να μάθει πράγματα του τύπου: «την σκέφτεσαι»; , «ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή σου»;
3.Δώσε της χρόνο…
Πολύ σημαντικό κομμάτι μιας αναδυόμενης σχέσης. Δώσε της χρόνο να καταλάβει τι θέλει. Όταν αφήνεις χώρο και χρόνο σε μια γυναίκα, το εκτιμάει πάντα και παίρνει πιο γρήγορες αποφάσεις. Χωρίς πίεση. Μην προσπαθείς από το πρώτο ραντεβού να την ρίξεις για παράδειγμα στο κρεβάτι. Περίμενε… Δύσκολο για έναν άνδρα, αλλά πιάνει τόπο η προσπάθεια. Η στάση σου θα την κάνει να σε εμπιστευτεί.
4.Μίλα της την ώρα του σεξ…
Αυτό προτείνει η Jenna Jameson. Μίλα της κατά τη διάρκεια του σεξ. Πες της πόσο καλή είναι, πόσο απίστευτο είναι το σεξ μαζί της, ότι μυρίζει απίστευτα ωραία, πως το δέρμα της είναι βελούδινο κι άλλα τέτοια. Εξομολογήσου της ότι θες να είσαι για πάντα μαζί της (αν είναι αλήθεια φυσικά). Οι γυναίκες τρελαίνονται να ακούνε κάτι τέτοια.
5.Αγκάλιασέ την στο τέλος…
Μια ζεστή αγκαλιά είναι ο καλύτερος επίλογος. Αν και ήμουν ο τύπος γυναίκας που ποτέ δεν μου άρεσε κάτι τέτοιο, τώρα λατρεύω τη στιγμή που ένας άνδρας θα πλαγιάσει στην αγκαλιά μου, θα με κοιτάξει στα μάτια και θα πει «wow»! Κάνε το ίδιο. Κράτα την, κοίτα την στα μάτια, πες της ότι ήταν φανταστική και κοιμηθείτε μαζί. Ξέχνα τι έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα, απλά μείνε έτσι μαζί της. Χαλάρωσε και μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο τη στιγμή…
Συμφωνείτε ή όχι μαζί της, αυτά είχε να συμβουλευτεί τους άνδρες η πληθωρική πορνοστάρ. Η άποψή της μετράει.

Πηγή

Γνωρίστε τον... πιο σεξομανή χιμπατζή του κόσμου! (pic)

Γνωρίστε τον... πιο σεξομανή χιμπατζή του κόσμου! (pic) Αυτός ο θρασύς και αναιδής χιμπατζής δεν μπόρεσε να αντισταθεί...
Καθώς προχωρούσε με την φύλακά του να τον έχει αγκαλιά, άνοιξε το πράσινο T-shirt της για να δει το στήθος της!
Ο φωτογράφος Cyril Ruoso απαθανάτισε την στιγμή στην Νιγηρία.
«Είναι πολύ αστείο. Αυτή η φωτογραφία δείχνει πόσο κοντά έχουμε έρθει με τους χιμπατζήδες», δήλωσε στην Daily Mail o Ruoso.
75765765675
Πηγή

«Καυτό» σορτσάκι, ψηλοτάκουνες γόβες και Lakers!

Με ένα καυτό κοντό jean σορτσάκι και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin εμφανίστηκε η...
Rihanna σε αγώνα μπάσκετ των LA Lakers.

Mε τη συντροφιά μιας φίλη της, απόλαυσε το παιχνίδι. Η παρουσία της και μόνο αναστάτωσε το γήπεδο καθώς το μικροσκοπικό σορτσάκι αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Τι άλλο να ήθελαν οι άντρες που παραβρέθηκαν στον αγώνα; Να δουν την αγαπημένη τους ομάδα σε συνδυασμό με μία ωραία... παρουσία.











Πηγή





Πώς γίνεται το cyber sex???




Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι περισσότεροι άντρες που δουλεύουν σε πολυεθνικές εταιρείες, το εργασιακό καθεστώς των οποίων απαιτεί την παραμονή τους για πολλές ώρες στο γραφείο, έχουν δοκιμάσει το cyber sex με κάποια συνάδελφό τους ή ακόμα και με τελείως άγνωστα άτομα.




Βέβαια, είτε με συνάδελφο είτε με μια ξένη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ευτυχώς, όμως, όταν κάνεις διαδικτυακό sex δεν μπορείς να κολλήσεις καμία ασθένεια, πέρα από τους ιούς των υπολογιστών.



Η ερώτηση αν το cyber sex θεωρείται «κέρατο» δεν είναι εύκολο να απαντηθεί. Το επίπεδο της έντασης με την οποία διεξάγεται το εικονικό φλερτ, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν καλό δείκτη για να εκτιμήσει κανείς αν πρόκειται για απάτη ή όχι. Αν τα μηνύματα δεν ξεπερνούν τα απλά κομπλιμέντα, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά ούτε και επιπτώσεις.




Άσε τη θεωρία και πέρνα στην πράξη: Πού θα βρω παρτενέρ;Γεμάτος ο τόπος. Σε site ανταλλαγής συντρόφων, σε chat rooms, σε όλα τα sitesψηφιακών «συνοικεσίων», στο Facebook, στο Myspace, ακόμα και το απλό email κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Ωστόσο, τo τελευταίο ενδείκνυται αν η παρτενέρ σου είναι γνωστή.



Πώς γίνεται;
Με το χέρι. Όχι, δεν αστειευόμαστε, όντως με το χέρι. Πληκτρολογώντας κυρίως, αλλά χρησιμοποιώντας κι άλλα μέρη του σώματός σου. Εννοούμε τα μάτια και τις φωνητικές χορδές. Αν θελήσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο, από την απλή ανταλλαγή «απόψεων», θα χρειαστείς web camera κι ένα μικρόφωνο. Φυσικά η γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετείναι απαραίτητη, αλλιώς μην μπαίνεις καν στον κόπο. Πολλές από τις «έμπειρες» ιέρειες του cyber sex απαιτούν να σε δουν στην κάμερα, προκειμένου να σε περάσουν από face control. Αν δεν έχεις σκοπό να καρφωθείς και να πέσεις σε καμιά σατανική σύμπτωση (π.χ, η cyber παρτενέρ σου να είναι η κουνιάδα), τότε τήρησε αποστάσεις ασφαλείας και απλά μην συναινέσεις. Μην ανησυχείς, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Το μικρόφωνο, από την άλλη, ευνοεί ηχητικά εφέ που ανάβουν τα αίματα (π.χ. ερωτικά βογκητά) και δεν είναι τόσο κακό.


Τι πρέπει να προσέξω;
Να μην αποκαλύψεις κανένα προσωπικό σου δεδομένο –ούτε καν το όνομά σου. Πρόσεξε, υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω. Έχε υπόψη σου ότι πολλοί άντρες το παίζουν γυναίκες για να αποσπούν πληροφορίες από κορόιδα. Πρόσεξε να μην γίνεις επίτιμο μέλος τους.


Πού πρέπει να είμαι καλός;
Στο να ενεργοποιήσεις τη φαντασία σου. Το cyber sex θέλει φαντασία άνευ περιορισμών. Μόλις καταλάβεις τι περίπου είναι αυτό που την ανάβει περισσότερο, στήσε την ιδανική ερωτική σκηνή. Εδώ παίζει ρόλο πόσο εκφραστικός είσαι στα λόγια και πόσο καλός στο γράψιμο. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο είναι να καταλάβεις από την αρχή τι θέλει. Της αρέσουν τα βρομόλογα και γουστάρει έναν νταβρατισμένο μπετατζή; Της αρέσουν οι gentlemen-κακά παιδιά και θέλει έναν Μπουγιούρη από το «Ανατολικά της Εδέμ»; Γουστάρουν το «θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω μετά το άλλο, θα σε δέσω ανάποδα και θα σε κρεμάσω από τον πολυέλαιο» ή μήπως λογάκια τύπου «κι όπως το ηλιοβασίλεμα φώτιζε τις καμπύλες του κορμιού σου, εγώ ένιωθα σκλάβος των χειλιών σου» και τα συναφή; Κατάλαβέ το από την αρχή, ειδάλλως δεν θα συνεννοηθείτε.


Πώς να ξεκινήσω;
Ξεκίνησε με κάποια «ελαφρά» κομπλιμέντα, δείξε ότι ενδιαφέρεσαι, άφησέ την να σου περιγράψει τι φοράει και πού βρίσκεται. Μόλις σου πετάξει οποιοδήποτε υπονοούμενο ή σου κάνει πάσα για μια φαντασίωσή της, τότε κράτησέ την εκεί. Επένδυσε στη φαντασίωση. Αργά και σταθερά. Χωρίς να βιάζεσαι. Πολλά προκαταρκτικά, πολλή ατμόσφαιρα, πολλές λεπτομέρειες.


Και μετά και μετά;
Ανταποκρίσου στις προσδοκίες της. Ανάσαινε βαριά στο μικρόφωνο για να δείξεις ότι το ζεις. Γράψε της πόσο χαίρεσαι, όταν χαίρεται κι εκείνη. Απογείωσέ την. Χόρεψε μαζί της τανγκό, το cyber sex θέλει δυο καλοκουρδισμένους παρτενέρ. Άλλωστε είναι το μόνο είδος sex που ενδείκνυται για να τελειώσετε ταυτόχρονα.


Να γίνω πιο τολμηρός;
Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην γίνεις γελοίος. Το cyber sex ενεργοποιεί τη φαντασία και η απόσταση δημιουργεί ασφάλεια στην παρτενέρ σου, που ξέρει ότι δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί, γι’ αυτό είναι πιθανότατα διατεθειμένη να αφήσει όλα τα ταμπού της στην άκρη. Καν’ την λοιπόν να ζήσει αυτό που δεν μπορεί να βιώσει στην πραγματική ερωτική της ζωή, λόγω αναστολών. Αυτοϊκανοποιηθείτε, περιγράψτε περίεργες στάσεις, κάντε τα πάντα όλα.



Και μετά και μετά;Ε, τώρα να μην γινόμαστε κι αδιάκριτοι. Λογικά πρέπει να γράφεις ήδη με το ένα μόνο χέρι (εννοείς τι εννοούμε). Είναι πολύ πιθανόν, όμως, να κάνει το ίδιο και εκείνη.


Και μετά και μετά;
Αγαπητέ, καλύτερα να μην υπάρχει μετά. Αν το cyber sex σού έχει γίνει συνήθεια, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποια συναισθηματικά κενά και ελλείψεις στον ερωτικό τομέα. Ίσως είναι τότε καλύτερο να κόψεις τη σύνδεση και να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο.

Η αόρατη γέφυρα!


Στην περιοχή Halseren της Ολλανδίας υπάρχει μία γέφυρα που την κάνει ξεχωριστή σε σχέση οποιαδήποτε άλλη γέφυρα γνωρίζετε.



Η γέφυρα αυτή δεν είναι κατασκευασμένη ούτε πάνω από το νερό που είναι οι περισσότερες αλλά και ούτε κάτω από νερό όπως σπανίως συμβαίνει με κάποιες άλλες... Η γέφυρα αυτή είναι κατασκευασμένη ώστε να περνάνε οι διαβάτες μέσα από το νερό, χωρίς φυσικά να γίνονται μούσκεμα... Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες...




















































Κέρκυρα: Βυθίστηκε σκάφος χωρίς επιβάτες..

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον υπεύθυνο της μαρίνας «ΓΟΥΒΙΩΝ» για βύθιση του Ι/Φ σκάφους «SELY» σημαίας Ιταλίας.Το ανωτέρω σκάφος βρισκόταν ελλιμενισμένο στην ανωτέρω περιοχή, χωρίς επιβαίνοντες. Από την βύθιση δεν προκλήθηκαν φθορές σε παρακείμενα σκάφη, ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας διενεργείται προανάκριση, ενώ από προσωπικό της μαρίνας τοποθετήθηκε προληπτικά πλωτό απορροφητικό φράγμα στο σημείο της βύθισης.

Μαθηματικός υποστηρίζει ότι έλυσε τη μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά του Sudoku

 Πόσες θέσεις στον πίνακα του Sudoku πρέπει να είναι συμπληρωμένες εξαρχής προκειμένου να έχει το παιχνίδι μία και μοναδική λύση; 
Το ερώτημα άφηνε άγρυπνους τους μαθηματικούς εδώ και χρόνια. Τώρα, όμως, ένας Ιρλανδός ερευνητής υποστηρίζει ότι έλυσε το γρίφο βάζοντας έναν υπερυπολογιστή να τρέχει για μέρες έναν ειδικό αλγόριθμο: η απάντηση που βρήκε είναι 16.


Στο παζλ Sudoku, πoυ έγινε διάσημο πρώτα στην Ιαπωνία και αργότερα σε όλο τον κόσμο, ο παίκτης καλείται να συμπληρώσει έναν πίνακα διαστάσεων 9 επί εννέα με αριθμούς από το 1 έως το 9. Ο πίνακας πρέπει όμως να συμπληρωθεί έτσι ώστε κανένας αριθμός να μην επαναλαμβάνεται στην ίδια γραμμή, στην ίδια στήλη, ή στον ίδιο υποπίνακα 3 επί 3.


Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, ορισμένες θέσεις στον πίνακα πρέπει να είναι συμπληρωμένες εκ των προτέρων. Και όσο περισσότερες είναι οι συμπληρωμένες θέσεις, τόσο πιο εύκολο γίνεται το παιχνίδι. Τα παζλ Sudoku που δημοσιεύουν οι εφημερίδες δίνουν συνήθως περίπου 25 γνωστούς αριθμούς.

Επειδή κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να επινοήσει ένα παιχνίδι με 16 γνωστούς αριθμούς, το οποίο να έχει μία και μοναδική λύση, οι μαθηματικοί είχαν διατυπώσει την εικασία ότι αυτός είναι ο ελάχιστος δυνατός αριθμός των γνωστών θέσεων στον πίνακα.Ένας τρόπος να επιβεβαιώσει κανείς αυτή την εικασία είναι να λύσει όλα τα πιθανά παιχνίδια με 16 συμπληρωμένες θέσεις. Αυτό, όμως, θα χρειαζόταν μια αιωνιότητα.

Ο Γκάρι ΜακΓκουάιρ του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Δουβλίνου απλοποίησε το πρόβλημα προσδιορίζοντας σε πρώτη φάση τις διατάξεις των αριθμών πάνω στον συμπληρωμένο πίνακα οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν η μία από την άλλη και οδηγούν έτσι σε πολλαπλές λύσεις.

Στην επόμενη φάση, ο ΜακΓκουάιρ έπρεπε να δείξει ότι δεν υπάρχει παζλ των 16 γνωστών θέσεων που να μπορεί να αποκλείσει όλες τις παραπάνω διατάξεις. Χρειάστηκαν μέρες υπολογισμών σε ένα κέντρο υπερυπολογιστών στο Δουβλίνο, τελικά όμως ο μαθηματικός απέδειξε την παλιά εικασία.

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει, αφού οι συνάδελφοί του μαθηματικοί θα χρειαστούν μήνες ή και χρόνια για να τον επιβεβαιώσουν ή να τον διαψεύσουν. Όπως πάντως αναφέρει ο δικτυακός τόπος του Nature, οι μαθηματικοί που ενημερώθηκαν για τη λύση του ΜακΓκουάιρ σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Βοστόνη στις 7 Ιανουαρίου υποψιάζονται ότι η λύση είναι σωστή και αποτελεί σημαντική πρόοδο στα μαθηματικά του Sudoku.

 
Powered by Blogger