Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολες ώρες για τη Θεοπούλα του «Παρά Πέντε»

 Δύσκολες ώρες περνά
η «Θεοπούλα» από το «Παρά Πέντε» που μετά τα Χριστούγεννα θα μπει στο νοσοκομείο για μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στα μάτια.

Η Έφη Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει προβλήματα καταρράκτη και στα δυο της μάτια και πρέπει να υποβληθεί στην επέμβαση προκειμένου να μη χάσει την όρασή της. «Έχω προβλήματα με τα μάτια μου. Θα μπω σύντομα να κάνω εγχείριση καταρράκτη. Αν δεν συμμορφωθώ στις υποδείξεις των γιατρών, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθώ», δήλωσε η ίδια στην «Espresso», τονίζοντας ότι έχει εδώ και καιρό πρόβλημα και στα δύο μάτια, αλλά εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έδωσε σημασία, με αποτέλεσμα αυτό να επιδεινωθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.




Social media: τι ενδιαφέρει τους άλλους;

Τα προφίλ σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα επισκέπτονται κάθε μέρα φίλοι σας, γνωστοί σας, συνάδελφοί σας ακόμα και άνθρωποι που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στη ζωή σας.

Αν είχατε την απορία τι κοιτούν αυτοί οι άνθρωποι στο προφίλ σας τότε το EyeTrackShop έκανε μια μικρή έρευνα με σκοπό να σας δώσει απαντήσεις.

Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν κάμερες 30 συμμετεχόντων, οι οποίες κατέγραφαν τις κινήσεις των ματιών τους όταν αυτοί επισκέπτονταν διάφορα προφίλ σε Facebook, Google+, LinkedIn, Flickr, YouTube και σε διάφορα άλλα κοινωνικά δίκτυα μέσα στο διάστημα των πρώτων 10 δευτερολέπτων.

Παρόλο που το δείγμα είναι μικρό (30 άτομα) στα αποτελέσματα της έρευνας περιλαμβάνονται κάποιες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.

Η φωτογραφία του προφίλ (profile picture) είναι το πρώτο στοιχείο που «τραβάει» τους επισκέπτες στο Klout, στο Facebook και στο StumbleUpon.

Στο LinkedIn το πεδίο όπου αναγράφεται η δουλειά συγκεντρώνει την προσοχή των αναγνωστών περισσότερο από κάθε άλλο στοιχείο στο προφίλ (ακόμα και από την profile picture).

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε διάφορα προφίλ κοινωνικών δικτύων έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους του κάθε χρήστη που είχαν επισκεφτεί. Κοιτούσαν, δηλαδή, τα εικονίδια με αυτούς που συνδέεται ο συγκεκριμένος χρήσης.

Τέλος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας (κάποια από αυτά είναι στις φωτογραφίες) διαπιστώθηκε πως όσα στοιχεία βρίσκονται στο τέλος της σελίδας του προφίλ είναι αυτά για τα οποία οι επισκέπτες αδιαφορούν. Οπότε αν θέλετε… να προσέξουν κάτι, μπορείτε να το βάλετε πάνω – πάνω.
Πηγή

Κωνσταντίνου: "Γραφικός ο Τσάκας"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τονίζει πως δεν υπάρχει πρίγκιπας και χαρακτηρίζει τον Βλάση Τσάκα γραφικό. Τι λέει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας για το μέλλον της ΠΑΕ και τη διαιτησία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm, τόνισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα πρίγκιπα και πως όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας είναι ψέματα. Μάλιστα, τον αποκάλεσε γραφικό και ανέφερε πως το θέμα θα ξεχαστεί γρήρορα.
Βέβαια, από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα εξακολουθεί να δηλώνει πως το θέμα θα λήξει σήμερα θετικά Όσον αφορά στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία, είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να ασχολείται, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γόντικα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:
για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: "Σαφώς και δεν ασχολούμαστε με το τι λένε οι αντίπαλοι και απορώ γιατί δεν ασχολούνταν με τον Παναθηναϊκό όταν δεν είχε καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν. Ξαφνικά όταν έγινε δεύτερος, το κάνουν. Από την αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει αντίπαλος και πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο. Μετά την πορεία του Παναθηναϊκού έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και φοβούνται μήπως ο κόσμος τούς κράξει. Γι’ αυτό να χαμηλώσουν τους τόνους και να κοιτάξουν τα δικά τους αποτελέσματα. Εμείς κερδίζουμε με την αξία μας κι όταν χάνουμε δεν ρίχνουμε αλλού τις ευθύνες. Εμείς θέλουμε το 50-50 κι όχι το 60-40, όπως όταν εκείνοι έπαιρναν τα πέναλτι με την παράγκα. Πρέπει να τηρηθεί η στάση εμπιστοσύνης απέναντι στην ελληνική διαιτησία, κάτι στο οποίο συμφώνησαν οι ομάδες από την αρχή της σεζόν. Εδώ δεν διαμαρτύρονται οι ομάδες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για λογαριασμό τους".
για την πορεία του Παναθηναϊκού: "Όσο περνά ο καιρός, ο Παναθηναϊκός θα θυσιάζει το θέαμα για την ουσία. Όμως πιστεύω πως θα συνεχίσει να έχει διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, ενώ θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, όπως ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Να γίνει καλά και ο Φερέιρα, για να επιστρέψει με την ομάδα στο γήπεδο και θα πάμε πολύ καλά".
για τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: "Οι παίκτες που στα παιχνίδια του Europa League ήταν κακοί, κατόρθωσαν με τη δουλειά, την υπομονή και την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό τους να φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δόθηκε η πίστωση χρόνου στον προπονητή και ήρθαν τα αποτελέσματα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Γόντικα, επειδή κράτησε τον Φερέιρα και του έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από όλα τα μέλη του ΔΣ".
για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα και τον Βλάση Τσάκα: "Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρίγκιπας. Δεν υπάρχουν έγγραφα. Αν υπήρχαν γιατί να μην είχαν εμφανιστεί τόσο καιρό; Σιγά-σιγά αυτή η ιστορία δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε τον κόσμο ούτε τη διοίκηση. Ήταν ένα παιχνίδι του κυρίου Τσάκα, που είναι γραφικός. Θα είναι κάτι που θα ξεχάσουμε γρήγορα όλοι".
για το πώς θα πορευτεί η ΠΑΕ χωρίς νέο επενδυτή: "Μέχρι το Φλεβάρη και με τη βοήθεια του κόσμου θα λυθεί το πρόβλημα, τουλάχιστον ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Αν πάρουμε τον τίτλο, θα λυθεί και το συνολικό πρόβλημα της ομάδας, γιατί με τη συμμετοχή στο Champions League θα υπάρχουν πολλά έσοδα. Επίσης, αλλιώς αντιμετωπίζει ένας μέτοχος ή ένας επενδυτής μία ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα κι αλλιώς όταν παίρνει τίτλους και συμμετέχει στο Champions League. Αν δεν υπάρξει επενδυτής, ο Δημήτρης Γόντικας θα απευθυνθεί με επιστολές στους μετόχους. Εφόσον αυτοί δεν ανταποκριθούν, αν και νομίζω πως θα ανταποκριθούν, θα δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα"..





Sex εξ’ αποστάσεως– H webcam

Ακόμη κι αν είστε χιλιόμετρα μακριά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ιδρώσεις μαζί της. Αυτή τη φορά, βάλ’ τη να στηθεί μπροστά στην κάμερα.
Πριν...
από λίγο καιρό είπαμε τους βασικούς κανόνες για να κάνεις μαζί της καλό, παραδοσιακό, τηλεφωνικό σεξ μαζί της. Καθώς όμως εσύ είσαι άντρας νέας κοπής, θες να δοκιμάσεις κάτι πιο σύγχρονο, πιο new age, πιο προχωρημένο. Δικαιολογίες. Αυτό που βασικά θες είναι να τη δεις γυμνή.

Στα χρόνια της digital εποχής αυτό είναι μια εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη. Θα χρειαστείς: έναν υπολογιστή, μια κάμερα, το Skype (ή οποιοδήποτε ανάλογο πρόγραμμα) και το manual που φτιάξαμε για εσένα παρακάτω.
Connecting people

Αν το κορίτσι δεν είναι εξοικειωμένο με τα ψηφιακά μέσα, είναι σημαντικό να της έχεις κάνει από πριν ένα καλό setup με τα χεράκια σου ή να της έχεις δώσει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνει σε προηγούμενη online συνάντησή σας. Ίσως χρειαστεί να σπαταλήσεις ένα διαδικτυακό σας ραντεβού μόνο και μόνο για την εγκατάσταση. Διότι αν την έχεις ψήσει για παιχνίδι και χάσετε μισή ώρα να κάνετε install, η λίμπιντό σας θα κάνει uninstall αυτομάτως.
Φώτα, κάμερα, πάμε

Μην υποτιμάς τη σημασία της τοποθεσίας και του σωστού φωτισμού. Απόφυγε τα σημεία του σπιτιού με πολύ ακαταστασία στο background, καθώς είναι αντιπερισπασμός για το μάτι (ειδικά αν το κορίτσι είναι ψυχαναγκαστικό με την τάξη, θα φρικάρει). Αν χρησιμοποιείς laptop, ακούμπησέ το κάπου σταθερά και όχι πάνω στο κρεβάτι, καθώς ακόμη και με την πιο ανεπαίσθητη κίνηση θα κουνιέται το πλάνο. Τέλος, φρόντισε το φως να πέφτει απευθείας πάνω σου και όχι από πίσω, καθώς θα φαίνεσαι σαν σκιά. Εννοείται πως αυτά τα tips θα τα μεταφέρεις και σε εκείνη για να έχεις και εσύ την καλύτερη δυνατή εικόνα της.
Δώσε θάρρος

Η ενθάρρυνση είναι το πιο βασικό κομμάτι σε όλη τη διαδικασία. Σε αντίθεση με το phone sex, που μπορεί να το κάνει μαζί σου αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με πιτζάμες και κάλτσες tweety, μπροστά στην κάμερα καλείται να δώσει ολόκληρο show για σένα και, όπως είναι λογικό, έχει ανασφάλειες. Διαβεβαίωσέ τη για το πόσο καλά «γράφει» στο φακό και δείξ’ της πόσο πολύ θες να παρακολουθήσεις την παράσταση. Αν καταλάβεις πως εξακολουθεί να αισθάνεται παράξενα και τσεκάρει συνέχεια το πώς φαίνεται, ζήτα της να κλείσει το παράθυρο από το οποίο βλέπει τον εαυτό της.
Υπομονή και επιμονή

Εκτός αν έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος με sms ή chat (θα μιλήσουμε την επόμενη φορά γι’ αυτό), δεν μπορείς να ξεκινήσεις «στεγνά» να της δείχνεις σημεία του σώματός σου (δεν είσαι επιδειξίας) και να απαιτείς να δεις τα δικά της (δεν είναι πορνοστάρ). Φτιάξε ατμόσφαιρα με χαλαρή κουβέντα και πιείτε μαζί ένα ποτό για να χαλαρώσετε.
Επί ίσοις όροις

Όσο της ζητάς να εκτεθεί, οφείλεις να εκτίθεσαι αναλόγως. Δεν μπορεί να περιμένεις από εκείνη να μείνει με ένα μικροσκοπικό string την ώρα που εσύ φοράς ζιβάγκο και ζακέτες. Ο τρόπος για να αφήσει πίσω τις αναστολές της είναι να νιώσει συνενοχή σε αυτό που κάνετε, όποτε προετοιμάσου να δώσεις και εσύ αντίστοιχο show για εκείνη.
Στην καρέκλα του σκηνοθέτη

Εκτός αν το κορίτσι το έχει ξανακάνει αυτό ή είναι φυσικό ταλέντο μπροστά στην κάμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα αισθανθεί αμήχανα και δεν θα ξέρει τι να κάνει. Εκεί εσύ πρέπει να αναλάβεις την κατάσταση και να την καθοδηγήσεις. Πες της που θα ήθελες να τη φιλήσεις και ζήτα της να αγγίξει αυτά τα σημεία. Ξεκίνα ανώδυνα, στα χείλη, στο λαιμό, πίσω από τα αφτιά και προχώρα σε πιο καυτά σημεία. Επιβράβευσέ τη κάθε φορά που τολμάει κάτι θαρραλέο.
Παίξε βρώμικο παιχνίδι

Αν το κορίτσι είναι πολύ συνεσταλμένο, θα χρειαστείς μια πιο ύπουλη προσέγγιση. Προκάλεσέ τη να παίξει μαζί σου ένα παιχνίδι ενηλίκων, κάπως σαν τη webcam εκδοχή του strip poker. Για παράδειγμα, μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι ερωτήσεων: βάλ’ τη να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο καλά σε ξέρει («τι αυτοκίνητο οδηγάω; Ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα; Προτιμάω τους σκύλους ή τις γάτες;» και ό,τι άλλη βλακεία σου έρθει στο μυαλό). Αν απαντήσει σωστά, έχει δικαίωμα να σου ζητήσει να κάνεις κάτι για εκείνη. Αν απαντήσει λάθος, είναι υποχρεωμένη να υπακούσει εκείνη σε κάποια επιθυμία σου. Όπως καταλαβαίνεις, όσο πιο δύσκολες οι ερωτήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα.
Ένα τσιγάρο μετά

Σχήμα λόγου, γιατί μπορεί να μην καπνίζεις. Πάντως δεν μπορείς ξαφνικά να ρίξεις μαύρο στην οθόνη, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει να την ξαναδείς και να της ξαναμιλήσεις ποτέ. Γέλασε μαζί της σχετικά με αυτά που συνέβησαν, πέσ’ της πόσο «το ‘χει» on camera και πόσο ανυπομονείς να βρεθείτε από κοντά. Κλείσ’ τη ευγενικά και στη συνέχεια ανέβασε με την ησυχία σου το βίντεό της στο internet. (Μη σου μπαίνουν ιδέες. Ένα αστείο κάναμε).

Ανησυχία για Κοντοδήμο

Στην Κέρκυρα ξεχνούν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την βαριά ήττα της ομάδας και στρέφουν τον ενδιαφέρον τους στον τελευταίο αγώνα για το 2011 κόντρα στον ΟΦΗ. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Κοντοδήμος.  Ο Χάβι Γκράθια θα μιλήσει στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης (13/12) για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και κυρίως για το ματς με τον ΟΦΗ όπου θα πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα προσπαθήσει να τους αναπτερώσει το ηθικό ενώ ανησυχεί για τον Κοντοδήμο. Ο παίκτης της Κέρκυρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Τουμέρ Μετίν αναχώρησε από το νησί της Κέρκυρας και αποχαιρέτησε πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.





Οι έξι πιο σέξι γυναίκες για το 2011 [φωτο]

Οι έξι πιο σέξι γυναίκες για το 2011 [φωτο] Το… «σωτήριο» έτος 2011 φτάνει στο τέλος του και λίγο πριν από την αυγή του 2012 ήρθε η ώρα να θυμηθούμε μερικές από τις πιο εκρηκτικές και σέξι γυναίκες που εντυπωσίασαν τη χρονιά που φεύγει. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για αμερικανική ιστοσελίδα, οι αναγνώστες ψήφισαν τις πέντε πιο όμορφες γυναίκες για τη χρονιά που φεύγει
Μαρίσα Μίλερ: Στα 32 της χρόνια ο ξανθός «άγγελος» της Victoria’s Secret κολάζει ακόμα και άγιους. «Ο κόσμος βλέπει μια ξανθιά με πλούσιο ντεκολτέ και πιστεύει πως οι καμπύλες και το στήθος μου είναι προϊόν κάποιας πλαστικής. Είναι ψέμα. Είμαι 100% φυσική και δουλεύω σκληρά για να διατηρούμαι σε φόρμα.» λέει η ξανθιά καλιφορνέζα καλλονή.

Μίλα Κούνις: Το νέο hot πρόσωπο του Χόλιγουντ, γεννήθηκε το 1983 στην Ουκρανία. Ξεκίνησε την καριέρα της μ΄ένα «πέρασμα» από το θρυλικό Baywatch κέρδισε όμως την αναγνώριση πριν από ένα χρόνο…ως «Μαύρος Κύκνος».

Σοφία Βεργκάρα: Μπορεί να είναι 40 χρονών αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση των πιο επιθυμητών γυναικών για το 2011. Με καμπύλες που σκοτώνουν θεωρείται από πολλούς ως το απόλυτο θηλυκό.





Πηγή

Hot girls!!! part 2










                                                                                   Hot girls part1
                                                                                   Hot girls part 3



Δες πως θα την κάνεις να ζητάει συνέχεια SEX...!








Τεντώνεται, νιαουρίζει και τρίβεται τρυφερά επάνω σου. Είσαι εντυπωσιασμένος από το τι κατάφερες να προκαλέσεις σε μια γυναίκα, αλλά αναρωτιέσαι αν....
όντως ήσουν τόσο καλός ή αν εκείνη ξέρει να τόσο καλά να υποκρίνεται. Κι αν το κατέχεις το άθλημα, τι ήταν αυτό που την έκανε να φτάσει στην κορύφωση και να απολαύσει τόσο πολύ τις προσωπικές σας στιγμές;



Κάντης μασάζ
Ανέβασέ την στον έβδομο ουρανό με ένα αργό, αισθησιακό ερωτικό μασάζ

Φόρεσε μόνο το άρωμά σου
Η οσμή είναι η πιο δυνατή από τις πέντε αισθήσεις όσον αφορά στη σεξουαλική λειτουργία. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, έχει προκύψει από έρευνες πως η παιδική πούδρα μπορεί να έχει παρόμοια επίδραση, ενεργοποιώντας ένα «αποτύπωμα μυρωδιάς», το οποίο συνδέει τα παιδιά με την τεκνοποίηση. Εξάλλου, επειδή η οσμή, το sex και η μνήμη μοιράζονται συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, η μυρωδιά της διέγερσης αφήνει μία επίδραση διαρκείας. Με το που θα μυρίσει την κολόνια σου την επόμενη φορά, η μνήμη της θα ανατρέξει στην πιο πρόσφατη συνεύρεσή σας, όπου τη μύριζε κατευθείαν από το γυμνό σου κορμί.

Ζέστανέ της τα πόδια
Κάθε άντρας γνωρίζει ότι ο μόνος λόγος που μια γυναίκα απομακρύνεται από την πλευρά του κρεβατιού της είναι για να βάλει τα πόδια της ανάμεσα στου συντρόφου της, με σκοπό να τα ζεστάνει. Τα ζεστά πόδια κάνουν μια γυναίκα να νιώθει πιο άνετα, από οτιδήποτε άλλο –ειδικά στην περίπτωση που εσύ τη θέλεις εντελώς γυμνή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί αν κρυώνει, ακόμα κι αν τα φώτα είναι σβηστά. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άντρες είναι η σημασία των ζεστών ποδιών στην αύξηση των πιθανοτήτων που έχει μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό. Σύμφωνα με Γερμανούς επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Groningen, οι πιθανότητες αυξάνονται κατά 30%. Το να την αφήσεις να ξαπλώσει με τις κάλτσες, μπορεί τελικά να μην είναι πολύ κακή ιδέα. Αν επιθυμείς να δοκιμάσεις κάτι πιο sexy, ένα μασάζ στα πόδια με θερμαντική κρέμα μπορεί να κάνει θαύματα, ειδικά αν συγκεντρωθείς περισσότερο στο κάτω μέρος των δαχτύλων της, αλλά κι ανάμεσα από αυτά, τα οποία συνδέονται με τις χαμηλότερες ζώνες της, σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία. Επιπροσθέτως, χείλη, χέρια, πόδια και γεννητικά όργανα, λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος σε εγκεφαλικό χώρο, όπου τα πόδια και τα γεννητικά όργανα είναι …γειτονάκια, κάτι που σημαίνει ότι μοιράζονται τις sexy πληροφορίες. Γιατί πιστεύεις ότι οι γυναίκες λατρεύουν να ψωνίζουν παπούτσια;

Συγκεντρώσου περισσότερο σε κάποιους στόχους
Καθώς περιπλανιέσαι ανάμεσα στα πόδια της, θα ήθελες να την ευχαριστήσεις λίγο παραπάνω. Αν η γλώσσα σου βρίσκεται στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα της, δώσε περισσότερη σημασία στα σημεία πάνω δεξιά και πάνω αριστερά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκστασιαστεί μαζί σου. Η ανατομία των σημείων αυτών θα την κάνει να μη θέλει να σταματήσεις.

Φίλα τη σωστή πλευρά του αυχένα της
Το να ακουμπάς τη δεξιά πλευρά του αυχένα μιας γυναίκας, την κάνει να λιώνει περισσότερο για σένα απ’ ότι αν ακουμπήσεις την αριστερή, ίσως επειδή η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου ελέγχει τη δεξιά πλευρά του σώματος και είναι η λογική πλευρά που μπορεί να της προκαλέσει οτιδήποτε. Είτε τη φιλάς στο σημείο αυτό, είτε τη χαϊδεύεις, είτε την πειράζεις, απλά να προσέχεις ώστε οι κινήσεις σου να είναι καμπυλωτές. Έτσι θα καταφέρεις να καλύψεις μεγαλύτερη επιφάνεια, για να μην αναφέρω πως όσο μεγαλύτερη επιφάνεια πιάνεις, τόσο μεγαλύτερη ένταση της προκαλεί το άγγιγμά σου.




Πηγή

Φίλησε το πόδι συμπαίκτη του για να τον συγχαρεί για το γκολ!


Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλτον συμπαίκτη του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την Έβερτον: γονάτισε και του φίλησε το πόδι!
Ο Ολλανδός σκόραρε στο 70’ με μονοκόματο σουτ, «γράφοντας» το 33ο γκολ του για το 2011 και 15ο στο φετινό πρωτάθλημα.
Όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, εκτός από τον Βόιτσιεχ Στσέζνι , που έπεσε στα γόνατα και φίλησε το αριστερό πόδι του, με το οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
Ο 28χρονος ανταπέδωσε, πάντως, παίρνοντας τον τερματοφύλακα αγκαλιά στον δρόμο για τα αποδυτήρια...

Ξεκίνησε η πώληση εισητηρίων της Εθνικής για το Εuro2012


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012.



Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την UEFA, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012. Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά, σε πρώτη φάση, στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων η κεντρική διαχείριση και ο έλεγχος ανήκει στην UEFA.

ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ:

Η UEFA δημιούργησε αποκλειστική δικτυακή πύλη αγοράς εισιτηρίων για τους Ελληνες φιλάθλους. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την αγορά εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 (μεσημβρινή) και θα εξελιχθεί αποκλειστικά μέσω online υπηρεσίας. Η τήρηση της προθεσμίας είναι δεσμευτική και καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί.

Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής των εισιτηρίων:

α) Με πιστωτική κάρτα
β) Με τραπεζικό έμβασμα.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν τη συναλλαγή με τραπεζικό έμβασμα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα επιπλέον τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον αγοραστή.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν τη συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η χρέωσή της θα γίνει με την επιβεβαίωση αγοράς εισιτηρίων.

Δεν θα γίνει άμεση επιβεβαίωση των αιτήσεων εκ μέρους της UEFA. Η επιβεβαίωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΤΙ:

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων ανά αγώνα. Βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτει ελληνική υπηκοότητα ή μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

Επιτρέπεται η παραγγελία μεμονωμένων εισιτηρίων (δηλ. ανά αγώνα της Εθνικής), εισιτηρίων ''διαρκείας'' (δηλ. για τους τρεις αγώνες της Εθνικής στην α' φάση - ''Follow my Team Group''), καθώς επίσης εισιτηρίων που περιλαμβάνουν τους τρεις αγώνες της Εθνικής στην α' φάση, την προημιτελική φάση, την ημιτελική φάση και τον τελικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (''Follow my team tournament''). Σε περίπτωση που η Εθνική δεν προκριθεί, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί θα επιστραφούν μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, η UEFA θα διενεργήσει κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Hellas Fan Club και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της προκριματικής φάσης του EURO 2012.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ:

Δεν συντρέχει λόγος υποβολής αίτησης από την πρώτη ημέρα. Η μαζική παραγγελία ενδέχεται να προκαλέσει υπερφόρτωση της online υπηρεσίας. Αποσαφηνίζεται πως τα αιτήματα των φιλάθλων θα εξεταστούν και θα ικανοποιηθούν ανεξάρτητα από την ημερομηνία υποβολής τους».
Πηγή

Το Δημόσιο αναζητά 1,25 δισ. ευρώ


Σε νέο δανεισμό θα προχωρήσει αύριο το Ελληνικό Δημόσιο, με στόχο την άντληση 1,25 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) θα προχωρήσει στην έκδοση εντόκων γραμματίων 26 εβδομάδων του...
Ελληνικού Δημοσίου ύψους 1,25 δισ. ευρώ λήξεως 15 Ιουνίου 2012.
Πηγή

Προπονήθηκε ο Βενετίδης

 Ο Στέλιος Βενετίδης έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της Λάρισας και μπήκε στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις των «βυσσινί». Ατομικό, ο Νεμπεγλέρας, κανονικά και οι Σεσίνια, Κατσιαρός.

Την προετοιμασία της για τον εξ' αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής συνέχισε η Λάρισα. Στη σημερινή προπόνηση ο Κρις Κόουλμαν είχε ευχάριστα νέα, καθώς είδε τον Στέλιο Βενετίδη να λαμβάνει κανονικά μέρος σε αυτή και να μπαίνει στο τελικό στάδιο για να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις των «βυσσινί».
Κανονικά προπονήθηκαν και οι Σεσίνια, Κατσιαρός. Ο πρώτος αν προπονηθεί και αύριο χωρίς ενοχλήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο δεύτερος θα είναι σίγουρα στη διάθεση του προπονητή του την Τετάρτη, καθώς δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους απέναντι στον Εθνικό Αστέρα.
Αντίθετα, ο Κώστας Νεμπεγλέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόνι Γκονζάλες αποκόμισε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από τη χθεσινή αναμέτρηση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στις Σέρρες. Τέλος, η θεσσαλική ομάδα ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι στο γήπεδο των Σερρών θα είναι στη διάθεσή τους η Θύρα 8.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι για τον εκτός αγώνα της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό στη διάθεσή τους θα βρίσκεται η θύρα 8 του γηπέδου των Σερρών. Εισιτήρια θα προπωλούνται από το αντίστοιχο εκδοτήριο, στην τιμή των 15 ευρώ



Επιστολή παραίτησης Γενικού Αρχηγού ΑΕΚ



Υποβάλλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του Γενικού Αρχηγού της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι τιμούν με την παρουσία τους την ΑΕΚ και δίνουν...
μάχες για την σωτηρία της σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εποχές που ζούμε. Η δική τους θέληση και αγάπη για την ΑΕΚ ήταν αυτή που με κράτησε τόσο καιρό.

ΔΕΝ πιστεύω πως η παρούσα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Θανάση Μιχαήλ αντιπροσωπεύει κάτι από αυτά που οραματιστήκαμε όσοι κατεβήκαμε με τον ψηφοδέλτιο της ORIGINAL 21 στις τελευταίες εκλογές για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη θητεία του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Ο εύκολος και «ευνοϊκός» δρόμος για μένα θα ήταν η παραμονή μου στο «πόστο εξουσίας» που μου δόθηκε χωρίς να διεκδικήσω ποτέ κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα μου ως καλός καρεκλοκένταυρος (έχουμε και από αυτούς στην πολυταλαιπωρημένη ΑΕΚ...), να μην κάνω τίποτα και να κρατάω απλά έναν τίτλο... Θεωρώ ύψιστη τιμή την πρόσκληση που δέχθηκα να υπηρετήσω την ΑΕΚ. Εν έτη 2011, σε μια κοινωνία που ξεπουλά συνειδήσεις και ξεπουλιέται εν ριπή οφθαλμού, επιτρέψτε να υπάρχει ακόμη λίγος ρομαντισμός, λίγη αξιοπρέπεια, λίγος σεβασμός σε αυτά που λέμε ότι αγαπάμε...

Είναι το πλέον σημαντικό πράγμα να τιμάς τα «συμβόλαια ζωής» που έχεις κάνει. Επειδή για μένα η ΑΕΚ είναι η ίδια μου η ζωή, επειδή θέλω να ξυπνάω το πρωι με καθαρή την συνείδηση μου και επειδή δεν μπορώ να προδώσω τον παππού που μου πάλεψε για την ΑΕΚ ερχόμενος στην Προσφυγιά, εγκαταλείπω τα «μεγαλοπιάσματα» και τα παραγοντιλίκια. Άλλωστε δεν ήταν ποτέ για μένα αυτά... Η δική μου θέση ήταν και είναι στα χαρακώματα. Αν ποτέ δημιουργηθούν ξανά αυτά μέσα στην Μάνα ΑΕΚ να είστε σίγουροι πως με το πρώτο κάλεσμα θα ορμήξω και εγώ για να παλέψω για αυτήν που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας μου.

Με Ενωσίτικους χαιρετισμούς
Νίκος Αγγελίδης

Υ.Γ. Την καρδιά και αν ρωτήσεις θα πει μοναχά... Ένωσις

Η Καυτή Victoria Alvarez σε μια πολύ Sexy Φωτογράφηση! very hot




H  Victoria Alvarez, φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του Maxim Αργεντινής. Απολαύστε την!













Πηγή

Και η ευφυΐα έχει τα όρια της

Καταναλώνουμε μεγάλο μέρος της ενέργειας μας στην προσπάθεια να ενισχύσουμε τη μνήμη μας, την εξυπνάδα μας αλλά και την...

προσοχή μας, ενώ υπάρχουν ακόμη και φάρμακα που συντελούν σε αυτόν το σκοπό...

Ωστόσο, τελικά ίσως η υπερβολική εξυπνάδα να μην είναι κι ό, τι καλύτερο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται επιστήμονες που κάνουν λόγο για ένα ανώτατο όριο στο επίπεδο ευφυΐας των ανθρώπων, το οποίο λειτουργεί ως «ασπίδα προστασίας».
Επιστήμονες του πανεπιστημίου Warwick στην Βρετανία και συνάδελφοι τους από τον πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία μελέτησαν την εξέλιξη του ανθρώπου προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στο γιατί τα επίπεδα της ευφυΐας του είναι αυτά που γνωρίζουμε και δεν είμαστε ακόμη πιο έξυπνοι.
Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική ευφυΐα προκαλεί σοβαρές παρενέργειες – τόσο οργανικές όσο και στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο αναπτύχθηκε ένας φυσικός μηχανισμός που να εμποδίζει τη μεγάλη αύξηση της νοημοσύνης. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το πολύ υψηλό IQ είναι πιθανό να συνδέεται με ασθένειες του νευρικού συστήματος.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι διάφορες ουσίες όπως η καφεΐνη αλλά και φάρμακα που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια για την ενίσχυση της μνήμης ή της νοημοσύνης διαθέτουν αποτελεσματικότητα αλλά έχουν περιορισμένη χρονική δράση και βοηθούν μόνο όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αυτό της συγκέντρωσης.

Όπως λένε, το μυστικό στην όλη ιστορία είναι «η ανταλλαγή», δηλαδή ότι το επίπεδο νοημοσύνης λειτουργεί στην βάση του «κάτι δίνεις κάτι χάνεις». Με απλά λόγια, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν αυξηθεί πολύ η μνήμη, ή η ευφυΐα γενικότερα, θα φθίνει κάποια άλλη λειτουργία με αποτέλεσμα ο άνθρωπος τελικά να μην είναι χαρισματικός αλλά προβληματικός.

Hot girls!!! part 1



sofia-10






                                                                                                  Hot girls!!! part 3
                                                                                                  Hot girls!!! part 2

Στις 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους


Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ το δώρο των Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους... ενώ θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά από 21-12-2011 μέχρι και 01-01-2012.
Θα προπληρωθούν επίσης τα επιδόματα που έχουν εγκριθεί για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία θα καταβάλλονταν κανονικά μέχρι και 01-01-2012.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί επίσης και το δώρο Χριστουγέννων στους δικαιούχους τηςειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται τέλος ότι οι δικαιούχοι δεν είναι υποχρεωμένοι να επισκεφτούν τα γραφεία του Οργανισμού, καθώς τα ποσά θα κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
 
 
 
 
Πηγή

Έληξε η ομηρία στις φυλακές Κορυδαλλού



Τελείωσε ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες για όλους εξελίξεις, η κατάσταση συναγερμού στην οποία είχαν τεθεί οι φυλακές Κορυδαλλού. Ο Π. Βλαστός κρατούσε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Μαζί του μέλη των "Πυρήνων της Φωτιάς". Νωρίτερα είχαν αφεθεί ελεύθερες 4 γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί (Vid+Pics)


Στο κελί του επέστρεψε ο γνωστός βαρυποινίτης Π. Βλαστός, στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Βλαστός κρατούσε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους μαζί με μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Ήταν δέκα λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ όταν ο βαρυποινίτης Π. Βλαστός και τα τέσσερα μέλη των "Πυρήνων", ανάμεσά τους οι αδελφοί Νικολόπουλοι και ο Τσάκαλος, ελευθέρωσαν τους τρεις ομήρους τους οποίους και κρατούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας.

Προηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη διεύθυνση των φυλακών και τον αρμόδιο εισαγγελέα, για να φτάσουμε στο τέλος οι στασιαστές να παραδώσουν το όπλο, τρία κουζινομάχαιρα και κείμενο με το οποίο καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησης.

Όταν αιχμαλωτίστηκαν οι δεσμοφύλακες

Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου μία ώρα πριν τις 19:15 το βράδυ, όταν έγινε προσπάθεια απόδρασης η οποία και απέτυχε.

Ο έγκλειστος Π. Βλαστός με όπλο το οποίο δεν γνωρίζουμε πως πέρασε στο χώρο των κρατουμένων, πήρε ως ομήρους τους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Τότε, εγκλωβίστηκαν μέσα στις φυλακές γύρω στα 20 άτομα, συγγενείς κρατουμένων, καθώς ήταν ώρα επισκεπτηρίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:30, τέσσερις γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες ως ένδειξη καλής θέλησης.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την ΕΛΑΣ χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει επέμβαση.

 

Έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού έσπευσαν μονάδες ΜΑΤ αλλά και ΕΚΑΜ.

Εκτιμάται πως ο βαρυποινίτης προσπάθησε να δραπετεύσει αλλά το σχέδιο δεν πήγε καλά.

Είχε όπλο, ενώ μαζί του λένε οι πληροφορίες βρίσκεται και ένας εκ των εγκλείστων για τους "Πυρήνες της Φωτιάς", μάλλον ο Νικολόπουλος.

 

Άλλες πληροφορίες θέλουν να είναι μαζί με το Βλαστό κι άλλοι κρατούμενοι των "Πυρήνων", πιθανότατα τρεις ή ακόμα και τέσσερις, άγνωστο πόσοι εξ αυτών είναι ένοπλοι.

Πρώτη προτεραιότητα της αστυνομίας ήταν να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, καθώς στη φυλακή βρίσκονταν εγκλωβισμένοι συγγενείς εγκλείστων.

Διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη

Τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Βλαστό και λοιπούς κρατούμενους και τη διεύθυνση των φυλακών παρακολουθούσε στενά η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά και της ΕΛΑΣ.

Η πλευρά των κρατουμένων επιθυμούσε να διαμορφώσει κείμενο με θέσεις και αιτήματα για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης, όπως και έγινε.

Προς χάρη λοιπόν της αναίμακτης επίλυσης του ζητήματος, επετράπη η είσοδος στις φυλακές του δικηγόρου του Βλαστού, Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο Παναγιώτης Βλαστός έχει κατηγορηθεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου και η δίκη του είναι σε εξέλιξη.

Ο Εισαγγελέας έχει προτείνει ποινή ισοβίων για τη συμμετοχή του στην απαγωγή, αλλά και σε μία δολοφονία που εκδικάζεται στην ιδια δικη.Πηγή

 


 
Powered by Blogger