Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

sexy girls3

     

Katrina Law

     

Jennifer Love Hewitt

     

Claudia Sempedro στο Mixed magazine !













Claudia Sempedro στο Mixed magazine !

Ένα πάρκο στο βυθό μιας λίμνης.. απίστευτες εικόνες !

  Η Green Lake βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Hochschwab στην Αυστρία. Το περίεργο με αυτή τη λίμνη είναι ότι δημιουργείται μόνο για έξι μήνες το χρόνο.

Κατα τη διάρκεια του χειμώνα και του φθινοπώρου η περιοχή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για λάτρεις της πεζοπορείας. Ωστόσο κατα τους πιο ζεστούς μήνες το χιόνι και ο πάγος που καλύπτουν την κορυφή του βουνού, αρχίζουν να λιώνουν και το νερό κατακλύζει την περιοχή, δημιουργώντας τη λίμνη αυτή.

Η στάθμη της λίμνης αυξάνεται απο τα δύο μέτρα το χειμώνα στα 10 μέτρα το καλοκαίρι, καλύπτοντας δρομάκια, παγκάκια, γέφυρες και μεγάλο μέρος της βλάστησης. Τότε οι πεζοπόροι αντικαθίστανται από δύτες !

Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη
Perierga.gr - Πράσινη λίμνη



Αρρώστησες; Φάε μια κατσαρίδα!

  Περισσότερα οφέλη παρά κινδύνους για την υγεία των ανθρώπων φαίνεται πως επιφυλάσσουν έντομα όπως οι... κατσαρίδες και οι ακρίδες.

Σύμφωνα με νέα έρευνα οι εγκέφαλοί τους περιέχουν μόρια που έχουν ισχυρή αντιβιοτική δράση και έτσι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη νέων αντιβιοτικών κατά διαφόρων μικροβίων.

Τουλάχιστον εννέα διαφορετικά μόρια εντόπισαν οι ερευνητές στους εγκεφαλικούς ιστούς των κατσαρίδων και των ακρίδων, που δρουν τοξικά κατά των βακτηρίων όπως το γνωστό κολοβακτηρίδιο E.coli και ένα επικίνδυνο είδος σταφυλόκοκκου (MRSA). Η ανακάλυψη ελπίζεται ότι θα ανοίξει το δρόμο για νέες θεραπείες κατά των βακτηριακών μολύνσεων, που γίνονται ολοένα πιο ανθεκτικές έναντι των σημερινών αντιβιοτικών.

Οι ιστοί από τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα των συγκεκριμένων εντόμων μπόρεσαν να εξοντώσουν πάνω από το 90% των παθογόνων μικροοργανισμών, χωρίς να βλάψουν τα γειτονικά υγιή ανθρώπινα κύτταρα. Οι Βρετανοί ερευνητές ήδη μελετούν εξονυχιστικά στο εργαστήριο τις αντιμικροβιακές ιδιότητες των εντόμων, με την ελπίδα ότι τελικά θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά αντιβιοτικών που θα είναι πιο αποτελεσματικά και θα έχουν λιγότερες παρενέργειες
.


Eχετε Μυαλό Φυσιολογικό Ή Όχι;

  
Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;
Κάντε την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση!
Ακολουθήστε τις οδηγίες και …απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.
Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο. Πόσο κάνουν;
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
Ε ναι , είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση!
Κουράγιο λοιπόν
123+5
ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!
Κατεβείτε πιο κάτω.
Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι?
Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.
98% του πληθυσμού απαντούν «σφυρί κόκκινο» σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε;
Τελικά που ανήκετε;

Micaela Schaefer... ακόμη και με εσώρουχα, δεν κατάφερε να κρύψει το στήθος της.! (sexy pics)




Όταν η Micaela Schaefer δεν κυκλοφορεί γυμνή σε κάποια πρεμιέρα ή κάποιο club, κάνει ημίγυμνες φωτογραφησεις για εσώρουχα...


Όλο νάζι και χάρη, η νεαρή επιδειξίας φωτογραφήθηκε για εταιρεία εσωρούχων, μόνο που κάποια από τα σουτιέν που φόρεσε, ήταν εντελώς διάφανα, οπότε για άλλη μία φορά οι καυτές αποκαλύψεις, ήταν αναπόφευκτες.!




To σπίτι του μπασκετμπολίστα Lebron James!


O διάσημος εκατομμυριούχος μπασκετμπολίστας, Lebron James, μένει σε ένα πολυτελές σπίτι στο Μαιάμι που η τιμή του ανέρχεται στα 110 εκατομμύρια δολάρια!.............










Η βίλα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και φυσικά πισίνα...


Φοίνικες, τιρκουάζ νερά, ανοιχτές αποχρώσεις, μίνιμαλ σχεδιασμός! 



Λιττός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός που επιτρέπει στη φύση να επιβάλλει την ομορφιά της...



Το λευκό της κομψότητας και της επιβλητικότητας συμπληρώνεται από το γυαλί και η μονοτονία σπάει από τα διάφορα κάδρα που υπάρχουν στο χώρο. Ο εντυπωσιακός πολυέλαιος δίνει το απαραίτητο glamour. 



Το καθιστικό σε ένα πιο συντηριτικό στιλ με κάποιες μοντέρνες πινελιές να ισορροπούν το αποτέλεσμα.



Μοντέρνα τραπεζαρία που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την κουζίνα. Χρωματική αρμονία σε ουδέτερα χρώματα και κάποιες πράσινες δερμάτινες επιλογές σε απόλυτη αρμονία με το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού. 



Η συμμετρία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του σπιτιού και ακολουθείται και στο μπάνιο... 



Καθαρές γραμμές, ξεκάθαρα σχήματα κι ένα επιβλητικό κρεβάτι ντυμένο με σκούρο δέρμα γίνεται ο πρωταγωνιστής. 

Sexy...στην παραλία!!!






Η Χριστίνα Κολέτσα σε φωτογραφίες στην…

παραλία… ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ!



ΦΩΤΟ: Οι τρεις «Βενετίες» της Ανατολής!



ΦΩΤΟ: Οι τρεις «Βενετίες» της Ανατολής!
Τα σπίτια βρίσκονται σχεδόν μέσα στο νερό και η μετακίνηση των κατοίκων γίνεται με βάρκες, ενώ ρομαντικά γεφυράκια συμπληρώνουν έναν μικρό φυσικό παράδεισο σε κάθε περίπτωση.
Τρεις πόλεις στην Κίνα αποτελούν καθεμία ξεχωριστά μια μικρή «Βενετία» της Ανατολής, για προφανείς λόγους: Διαθέτουν άριστο σύστημα καναλιών, τα νερά διατρέχουν τις κατοικίες και τα καταστήματα, γονδολιέρηδες μεταφέρουν κόσμο και πραμάτειες από το ένα σημείο στο άλλο και -το σημαντικότερο- ερωτευμένα ζευγαράκια ζουν τον απόλυτο έρωτα στα στενά περάσματα των καναλιών! Τρεις ονομαστές «Βενετίες» της Ανατολής παρουσιάζονται μπροστά σας και «δηλώνουν»… πανέτοιμες να συναγωνιστούν αυτήν της Δύσης! Και τα πάνε -νομίζω- μια χαρά!
1. Wuzhen
Είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Κίνας που… επιπλέουν στο νερό, καθώς η ιστορία της ξεκίνησε 2.000 χρόνια πριν, όταν οι πρώτοι κάτοικοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή. Η πόλη καλύπτει μια έκταση 71,19 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ μικρά γεφυράκια συνδέουν τις κατοικίες μεταξύ τους και πέτρινα μονοπάτια διευκολύνουν τη μετακίνηση.
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
Ο πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 60.000 κατοίκους, εκ των οποίων μόνο οι 12.000 είναι μόνιμοι κάτοικοι. Το βασικό χαρακτηριστικό του Wuzhen, και ένας από τους λόγους που αποτελεί δημοφιλή προορισμό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ξένους, είναι ο έντονα παραδοσιακός του χαρακτήρας.
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
Η κατασκευή των σπιτιών, τα κανάλια σε όλο το μήκος, οι γονδολιέρηδες και τα διάφορων ειδών πλεούμενα,  συνθέτουν μία εκ των ωραιότερων πόλεων της Ανατολής για… ρομαντικούς και όχι μόνο!
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
2. Zhouzhuang
Είναι μία από τις διασημότερες «πλωτές» πόλεις στην Κίνα, η οποία βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Suzhou, και αποτελεί -χωρίς υπερβολή- ένα από τα πλέον μαγευτικά μέρη στον κόσμο.
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
Το  Zhouzhuang έχει έντονο πολιτιστικό «υπόβαθρο», με εντυπωσιακά κτίρια και αρχαίες γέφυρες, που χρονολογούνται από την εποχή των δυναστειών Μινγκ και Κουίνγκ, ενώ θεωρείται σήμερα ως μία από τις πιο καλοδιατηρημένες πλωτές πόλεις.
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
Γνωστή με την ονομασία «Βενετία της Ανατολής», η πόλη Zhouzhuang έχει όλα όσα χρειάζονται για να ανταγωνιστεί με αξιώσεις τη «Βενετία της Δύσης»: Πλωτούς «δρόμους», γόνδολες, παραδοσιακές συνοικίες αλλά και ρομαντικές βαρκάδες, όπου ο γονδολιέρης είναι τις περισσότερες φορές ένας εξαίρετος… τραγουδιστης!
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
3. Tongli
Γνωστό στους ντόπιους και με την ονομασία Li Tong, η πόλη Tongli βρίσκεται στο νομό Wujiang, 30 χιλιόμετρα μακριά από το Suzhou, και αποτελεί την τρίτη «Βενετία της Ανατολής», καθώς απολαμβάνει σπουδαία φήμη σε όλη την Κίνα για τα όμορφα κανάλια του.
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
Επιπλέον, διακρίνεται για τα έντονα χαρακτηριστικά της ομώνυμης αρχαίας κινεζικής πόλης που μπορεί ο επισκέπτης να θαυμάσει σε κάθε σημείο του, τα ιστορικά γεφύρια και τους περίτεχνους ναούς που ξεδιπλώνουν σε κάθε γωνιά την ιστορία αυτής της πόλης.
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!
Τέλος, εντύπωση προκαλούν οι πολυτελείς κατοικίες με τις εντυπωσιακές αυλές καθώς και το καταπράσινο φυσικό τοπίο, προσδίδοντας ένα «ατού» παραπάνω στην πλωτή αυτή πόλη της Ανατολής!
perierga.gr - Οι τρεις "Βενετίες" της Ανατολής!

Σίδνεϋ: Τον σκότωσαν για ένα πακέτο μπισκότα


Νεκρός έπεσε ένας βραζιλιάνος φοιτητής 21 ετών έπειτα από ανθρωποκυνηγητό σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Σίδνευ, επειδή έκλεψε ένα πακέτο μπισκότα! Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός μπήκε σε πολυκατάστημα ζητώντας προστασία γιατί όπως ισχυρίστηκε κάποιος ήθελε να τον σκοτώσει. Ο υπάλληλος τότε αρνήθηκε. Ο 21χρονος...




φεύγοντας, άρπαξε ένα πακέτο μπισκότο και 6 αστυνομικοί τον καταδίωξαν. Ο ένας του έριξε σπρέι πιπεριού και άλλοι τρεις τον πυροβόλησαν με όπλα που εκπέμπουν ηλεκτρισμό. Ο νεαρός έπεσε κάτω και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί από πάνω, δεν ανέπνεε.

Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δείτε τις δραματικές στιγμές που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας καταστήματος, έξω από το οποίο έλαβε χώρα το περιστατικό…


Φάρσα.. ένα πτώμα στο ασανσέρ! (video)



Είναι μια καλή πράξη να κρατάς το ασανσέρ για τους άλλους, εκτός αν εμφανιστούν με ένα φέρετρο που περιέχει ένα νεκρό άνθρωπο. Τα θύματα της φάρσας, πήραν μεγάλη τρομάρα.....

Απίστευτη φάρσα στην τουαλέτα... (video)



Ούτε στην τουαλέτα δεν μπορείς να βρεις την ησυχία σου. Δείτε το βίντεο...



Ο "Μεγάλος Αδελφός", έρχεται - Ο εφιάλτης θα είναι γεγονός το 2013 ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Ο "Μεγάλος Αδελφός", έρχεται - Ο εφιάλτης θα είναι γεγονός το 2013


Ένα τεραστίων διαστάσεων κέντρο παρακολούθησης τηλεφωνικών επικοινωνιών, διαδικτυακών επικοινωνιών, ελέγχου κινητών τηλεφώνων και μετατροπής τους σε πομπούς παρακολούθησης...

δεδομένων φωνής ακόμα και όταν είναι κλειστά τα κινητά, δημιουργούν αυτή την στιγμή οι ΗΠΑ σε μία έκταση 970 στρεμμάτων στην στρατιωτική βάση Camp Williams κοντά στην πόλη Bluffdale της πολιτείας Utah.

Πρόκειται ουσιαστικά για την δημιουργία ενός παγκόσμιου "Μεγάλου Αδελφού", από τον οποίο κανείς και τίποτε δεν θα μπορεί να ξεφεύγει. "Μπροστά σε αυτό που θα κατασκευάσουμε το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης Echelon θα μοιάζει με αθώα παιδική κάμερα", σημείωνε στέλεχος του NSA!

Η νέα εγκατάσταση αποκαλύφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας οι οποίες υποστηρίζουν ότι θα είναι έτοιμη το 2013. Το νέο κέντρο παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθήσει, να συλλέξει και να επεξεργαστεί πληροφορίες από τα emails, το Facebook, τις αναζητήσεις στην Wikipedia, τα Fax, αναζήτηση σε διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης όπως το Google, πιστωτικές κάρτες, κάθε είδους ηλεκτρονική κάρτα που χρησιμοποιείται για συναλλαγές, ηλεκτρονικές ταυτότητες, τηλεφωνικές συνομιλίες.

Οι παρακολούθηση θα γίνεται τόσο σε συναλλαγές ή επικοινωνία στο εσωτερικό των ΗΠΑ όσο και προς άλλες χώρες. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων αυτού του νέου οργουελικής σύλληψης κέντρου θα είναι 92.900 τετραγωνικά μέτρα εκ των οποίων το κέντρο υπολογιστών θα έχει έκταση 9300 τετραγωνικά μέτρα. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων θα είναι διπλάσια από την έκταση που καταλαμβάνει το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.

Το έργο κατασκευής των εγκαταστάσεων ξεκίνησε το 2010 και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, το δε κόστος της επένδυσης φτάνει τα 2 δισ δολάρια, ενώ η αρμόδια υπηρεσία που επιβλέπει την κατασκευή και θα κάνει χρήση των υποδομών αυτών είναι η περίφημη National Security Agency.

Το σύστημα παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθεί εγχώριες και διεθνείς κλήσεις και συναλλαγές αποτελώντας τον μεγαλύτερο στον κόσμο «κοριό» που έχει κατασκευαστεί θέτοντας υπό παρακολούθηση και καταχώρηση τις δραστηριότητες όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών αλλά κάθε κατοίκου αυτού του πλανήτη που πραγματοποιεί ηλεκτρονική συναλλαγή η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζεται με τις ΗΠΑ ή συστήματα που είναι εγκατεστημένα στις ΗΠΑ.

Χάρις σε αυτό το υπερ σύστημα παρακολούθησης και επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληροφοριών τίποτα δεν θα μπορεί να είναι κρυφό αφού οι υπερ υπολογιστές που θα διαθέτει μπορούν να σπάσουν κωδικούς και διαβαθμισμένες πληροφορίες οι οποίες προστατεύονται από κωδικούς. Ακόμα και καλά προστατευμένες πληροφορίες θα μπορούν να αποθηκευτούν και να αποκωδικοποιηθούν στο μέλλον όταν τα κατάλληλα εργαλεία θα είναι έτοιμα.

Σημαντική βοήθεια στην συλλογή των πληροφοριών παρέχουν τα επιμέρους κέντρα συλλογής που η NSA έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια σε όλες τις σημαντικές αμερικανικές εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών.

Σε γενικές γραμμές όπως αναφέρει το δημοσίευμα κανένας που πραγματοποιεί ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν θα μπορεί να κρυφτεί από την αμερικανική υπηρεσία και κανένας δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που διοχετεύει στο διαδίκυο ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονικής μορφής συνδιαλλαγή.



Οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό με την γυμναστική


Οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό με την γυμναστική
Η σεξουαλική ικανοποίηση δεν προκαλείται μόνο από την επαφή, αλλά και από τη γυμναστική ισχυρίζονται τώρα οι επιστήμονες, φέρνοντας στο προσκήνιο τον "δυνατό" αντίπαλο του σεξ.

Εδώ και πολλά χρόνια ουκ ολίγες γυναίκες ισχυρίζονταν πώς κατά τη διάρκεια των ασκήσεων στο γυμναστήριο είχαν νιώσει την ύψιστη σεξουαλική διέγερση, όμως μέχρι σήμερα τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί επιστημονικά.
Τώρα οι ερευνητές Debby Herbenick και Dennis Fortenberry του Πανεπιστημίου της Indiana υποστηρίζουν πώς παρόλο που οι γυναίκες δεν σκέφτονται κάτι σεξουαλικό κατά τη διάρκεια της άσκησης, συχνά έρχονται ασυναίσθητα σε οργασμό.

"Οι ασκήσεις κοιλιακών, η αναρρίχηση σε σχοινιά, το ποδήλατο αλλά και τα βαράκια είναι οι κυριότερες ασκήσεις που μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα σε οργασμό κατά την επίσκεψή τους στο γυμναστήριο (ή ακόμη και στο σπίτι)", αναφέρει ο Debby Herbenick στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Sexual and Relationship Therapy. Ο ίδιος τονίζει πως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς εκείνη τη στιγμή δεν ενέχεται οποιαδήποτε σχέση/σκέψη (των γυναικών) με το σεξ.

Τα ποσοστά είναι ενδεικτικά της πραγματικότητας: Πάνω από το 51,4 % παραδέχτηκε ότι ήρθε σε οργασμό κατά τη διάρκεια των κοιλιακών μέσα στις προηγούμενες 90 μέρες. Ένα 26.5% έφτασε στην κορύφωση την ώρα που σήκωνε βάρη ενώ το 20% την ώρα της γιόγκας. Ακολουθεί η ποδηλασία  (15.8%), το τρέξιμο (13.2%) και το περπάτημα στο διάδρομο (9.6%).

Παρόλο που η επιστημονική αυτή μελέτη απέδειξε πως οι γυναίκες δε χρειάζεται να κάνουν σεξ για να φτάσουν στον πολυπόθητο οργασμό, δε κατέγραψε σχετικά αποτελέσματα και για τους άντρες. Όπως και να έχει, ο γυναικείος πληθυσμός έχει ένα ακόμη μέσο να φτάνει στη σεξουαλική κορύφωση, είτε το αναζητά, είτε όχι...

Γνωστό μοντέλο διακινούσε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο! (pics)

Εκτός από γνωστό μοντέλο, ήταν και μεγαλοβαρόνη ναρκωτικών η...Simone Farrow, η οποία συνελήφθη χθες στην Αυστραλία μετά έναν μήνα ερευνών των αμερικανικών αρχών!

Η 37χρονη Αυστραλή καλλονή, μοντέλο της γνωστής εταιρείας ρούχων Ed Hardy, με φωτογραφήσεις στο Penthouse και με θέση στη λίστα των πιο σέξι γυναικών παγκοσμίως του περιοδικού «FHM», συνελήφθη σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στη Χρυσή Ακτή του Κούινσλαντ της Αυστραλίας, καθώς κατηγορείται ότι ήταν επικεφαλής καρτέλ που διακινούσε μεγάλες ποσότητες της ναρκωτικής ουσίας crystal meth.

Η Φάροου είχε 19 ψευδώνυμα και σύμφωνα με την αστυνομία διακινούσε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία από ένα λουξ διαμέρισμα στη Σάνσετ Μπούλεβαρντ του Λος Αντζελες, αφού τα τοποθετούσε σε συσκευασίες για άλατα μπάνιου!
Οι αποστολές γίνονταν με τη γνωστή εταιρεία FedEx, αλλά και με το ταχυδρομείο.

Οπως έγινε γνωστό, η Farrow είχε συλληφθεί παλιότερα στις ΗΠΑ, όμως αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 160.000 δολάρια και περίμενε να δικαστεί. Μέχρι τη δίκη της ήταν υποχρεωμένη να παρουσιάζεται κάθε πρώτη και δεκαπέντε στο αστυνομικό τμήμα, όμως τελικά το έσκασε και αφού πέρασε στην Αυστραλία κρύφτηκε.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά τη σύλληψή της ισχυρίστηκε ότι το έσκασε και κρύφτηκε επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της.


και κρύφτηκε επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της.



































 
Powered by Blogger