Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Γκόλφ

Δύο ξανθές παίζαν γκόλφ και το μπαλάκι χτύπησε έναν διπλανό παίκτη. Αυτός έβαλε τα χέρια ανάμεσα στα σκέλη και φώναζε από πόνο.
- Συγνώμην κύριε, θα σας περιποιηθώ εγώ μια και είμαι νοσοκόμα. Πάμε δίπλα στους θάμνους για να μην μας βλέπουν.
Εκεί η ξανθιά άρχισε να τον χαιδεύει και να τον φιλά στα @ρχίδι@ .
- Αισθάνεστε τώρα καλύτερα, κύριε;
- Αισθάνομαι τέλεια, κούκλα, μου αλλά το χέρι μου πονάει ακόμα!!!!

Πήρε πτυχίο στα... 99του


Παράτησε
τις σπουδές του σε ηλικία 20


ετών για να ασχοληθεί με την υλοτομία.



Μετανιωμένος μετά από περίπου 80 χρόνια επέστρεψε για να... αποφοιτήσει! Ο λόγος για έναν άνδρα από το Ορεγκον, τον Λιο Πλας, που στα 99 του χρόνια ανακυρήχθηκε πτυχιούχος Κολεγίου!


Η
ιστορία βεβαία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται καθώς ο κύριος Πλας δεν
είναι ο μόνος από την οικογένεια που διέκοψε τις σπουδές του για να τις
συνεχίσει σε ώριμη ηλικία. Η γιαγιά του είχε επίσης αφήσει το κολέγιο σε
νεαρή ηλικία για να παντρευτεί τον παππού του. Τριάντα χρόνια αργότερα,
όταν τα παιδιά της είχαν μεγαλώσει αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές
της στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας και να πάρει το πτυχίο της!
Το
πείσμα και η όρεξη για μάθηση φαίνεται πως είναι κληρονομικό
χαρακτηριστικό. Ο Λίο Πλας ήθελε να γίνει καθηγητής, αλλά κάποιος φίλος
του πρόσφερε μια θέση εργασίας στη βιομηχανία της υλοτομίας με πολύ
καλές αποδοχές σε μια δύσκολη εποχή.
Ωστόσο, το
σαράκι τον έτρωγε και μετά από 79 χρόνια με την προτροπή ενός ανιψιού
του ο Πλας έμαθε πως τα μαθήματα που είχε παρακολουθήσει τότε
αντιστοιχούσαν με αυτά του πτυχίου γενικών σπουδών και έτσι μπόρεσε να
αποφοιτήσει! Σήμερα στα 99 του χρόνια κατάφερε να πάρει το πτυχίο του,
γεγονός για το οποίο δηλώνει ενθουσιασμένος.
Ο ίδιος τόνισε πως δεν μετανιώνει που ασχολήθηκε με την υλοτομία γιατί του επέτρεψε να ζήσει μια άνετη ζωή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το απολαυστικό ημερολόγιο της Alice Goodwin για το 2012


  




Το απολαυστικό ημερολόγιο της Alice Goodwin για το 2012..
Δείτε το





















Pin up girl βουλευτής του Πούτιν (pics)


Pin up girl βουλευτής του Πούτιν (pics)
τώρα βουλευτής.
Αυτή είναι η διαδρομή που ακολούθησε η 27χρονη Μαρία Κοζεβνίκοβα, που το 2011 κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στη Ρωσία και εξελέγη μέλος της Ρωσικής Βουλής με την «Ενωμένη Ρωσία», του Βλαντιμίρ Πούτιν.















Ο κακός χαμός ξανά στον λογαριασμό της Εύας Καϊλή στο facebook!


Άγριο κράξιμο τρώει γι' ακόμα μία φορά η Εύα Καϊλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγραψε:

"Μετά από ένα Σ/Κ στη Θεσσαλονίκη με αρκετή δουλειά,συναντήσεις και φυσικά τον διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος επιστροφή στην Αθήνα... Υπήρχαν και πάλι πολλά θέματα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω ή μέσω ερωτήσεων ή με όποιο άλλο τρόπο μπορώ. Ευχαριστώ για την επικοινωνία μας ακόμα μια φορά."



Το τι ακολούθησε; Δείτε








Πηγή

Η σοκολάτα «σώζει» από εγκεφαλικά


Η σοκολάτα «σώζει» από εγκεφαλικά

Ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό

Η αγαπημένη γλυκιά απόλαυση της σοκολάτας, ευτυχώς απενοχοποιείται όσο γίνονται περισσότερες επιστημονικές έρευνες, όσον αφορά στην κατανάλωσή της, αφού οι ευεργετικές τις ιδιότητες στην ανθρώπινη υγεία είναι σημαντικές. Οι πλούσιες θερμίδες της βέβαια, δεν επιτρέπουν την αυξημένη κατανάλωσή της, αλλά όπως ισχύει σε αρκετά τρόφιμα το μέτρο είναι το παν.

Πρόσφατη μελέτη από τον Καναδά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σοκολάτα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου, αλλά και τον κίνδυνο θανάτου σε άτομα που έχουν ήδη υποστεί τέτοιο επεισόδιο. 

«Παρόλο που χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους η σοκολάτα συμβάλλει στη μείωση εμφάνισης εγκεφαλικού, η σοκολάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ίσως γι' αυτό λειτουργεί προστατευτικά», σημειώνει ο νευρολόγος Δρ Γκουστάβο Σαπόσνικ.

Η συγκεκριμένη μελέτη ολοκληρώθηκε σε 33.000 εθελόντριες γυναίκες, ηλικίας 49 έως 83 ετών και διήρκεσε 10 χρόνια. Στη διάρκεια της δεκαετίας, 1.549 από αυτές έπαθαν εγκεφαλικό. Και οι ερευνητές διαπίστωσαν πως όσο περισσότερη σοκολάτα έτρωγαν, τόσο λιγότερα εγκεφαλικά επεισόδια πάθαιναν.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των εθελοντριών με την υψηλότερη εβδομαδιαία κατανάλωση σοκολάτας (πάνω από 45 γραμμάρια), καταγράφηκαν 2,5 εγκεφαλικά ανά 1.000 γυναίκες ανά χρόνο. Η αντίστοιχη αναλογία στις γυναίκες με την μικρότερη εβδομαδιαία κατανάλωση σοκολάτας (κάτω από 8,9 γραμμάρια) ήταν 7,8 εγκεφαλικά ανά 1.000 γυναίκες ανά έτος. Ακόμα και όταν ελήφθησαν υπόψη παράγοντες που συνδέονται με το εγκεφαλικό επεισόδιο, η ερευνήτρια Larsson ανακάλυψε ότι η σοκολάτα προστάτευε.

Η συσχέτιση αυτή φαίνεται ότι βασίζεται στα φλαβονοειδή που περιέχει το κακάο, και είναι παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στο πράσινο τσάι. Τα φλαβονοειδή είναι μία κατηγορία αντιοξειδωτικών θρεπτικών συστατικών τα οποία συμβάλλουν στον καλύτερο έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, η οποία αποτελεί τον κύριο παράγοντα κινδύνου για εγκεφαλικό. Δρουν βελτιώνοντας τα τοιχώματα των αρτηριών και μειώνοντας την αρτηριακή πίεση. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος καρδιοπάθειας και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η σοκολάτα και το κακάο είναι δύο διαφορετικές έννοιες και δεν θα πρέπει να συγχέονται.


Το κακάο είναι το άπαχο συστατικό των σπόρων του κακάο (cocoa liquor - finely ground cocoa beans), το οποίο χρησιμοποιείται στην παρασκευή της σκόνης κακάο (12% λιπαρά), για ροφήματα και ζαχαροπλαστική. Το Cocoa liquor περιέχει 55% βούτυρο κακάο και μαζί με αυτό αποτελούν τα στερεά υλικά του κακάο, που αναφέρονται συχνά στην συσκευασία της σοκολάτας.

Η σοκολάτα ουσιαστικά είναι ο συνδυασμός του κακάο μαζί με βούτυρο κακάο, ζάχαρη και άλλα υλικά, όπως γάλα, ξηρούς καρπούς κ.λπ.

Είναι γνωστό ότι η σοκολάτα είναι ένα τρόφιμο που προσφέρει απόλαυση και έχει αρκετούς … φανατικούς οπαδούς! Βέβαια, όσοι ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα αδυνατίσματος, θα πρέπει να καταναλώνουν μικρές ποσότητες σοκολάτας, καθώς τα 100γρ. προσδίδουν 450- 550 θερμίδες.

Η μαύρη σοκολάτα περιέχει περισσότερο κακάο και λιγότερη ζάχαρη, συγκριτικά με την σοκολάτα γάλακτος και αυτός είναι ο λόγος που συστήνεται στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής.

Βέβαια, οι συστάσεις δεν θα μπορούσαν να δοθούν σε ελεύθερη κατανάλωση σοκολάτας σε απεριόριστες ποσότητες, λόγω του υψηλού θερμιδικού περιεχομένου της. Μπορεί αποτελεί ένα απολαυστικό σνακ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όχι όμως συχνότερα από 2-3 φορές και όχι σε ποσότητες μεγαλύτερες των 50 γραμμαρίων.



ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Tα βαφτίσια!!!


Ήταν ένας ναυτικός που ταξίδευε πολύ....
καιρό στα καράβια.


Πάει λοιπόν και λέει στον καπετάνιο μόλις πιάσανε λιμάνι:


- Καπετάνιε, θέλω άδεια, για να πάω να βαφτίσω το παιδί μου.


- Ρε συ ναυτικέ, με δουλεύεις; Λείπεις 2 χρόνια στις θάλασσες μαζί μου, πότε το έκανες το παιδί;


- Καπετάνιε, έλειπα στα γ@μήσια, θες να λείπω και στα βαφτίσια;




Πηγή

To YouTube αποκτά εκπαιδευτικό χαρακτήρα



To YouTube αποκτά εκπαιδευτικό χαρακτήρα Στο YouTube, μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από μουσικά βίντεο, μέχρι πειράματα φυσικής και από χαριτωμένα και αστεία σκανταλιάρικα γατάκια, μέχρι συνεντεύξεις εξεχουσών προσωπικοτήτων. 

Με λίγα λόγια υπάρχει αρκετό υλικό το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ωστόσο χάνεται μέσα σε όλα τα υπόλοιπα και έτσι η προσοχή ενός παιδιού όταν αναζητά πληροφορίες στο δίκτυο, είναι εύκολο να διασπαστεί. Η Google, εντόπισε αυτό το ζήτημα και λάνσαρε μία λύση που ονομάζεται «YouTube for Schools». 
To «YouTube for Schools» πρόκειται για μία ρύθμιση δικτύου, την οποία οι υπεύθυνοι των σχολείων, μπορούν να ενεργοποιήσουν, ώστε να δώσουν πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο του YouTube EDU, το οποίο μεταφράζεται σε βίντεο από τους περισσότερους των 600 συνεργατών του ιστότοπου, μεταξύ των οποίων είναι και οι Smithsonian, TED, Steve Spangler Science και Numberphile.
Εκτός από τον περιορισμό της πρόσβασης σε συγκεκριμένα βίντεο, η Google έχει επίσης εργαστεί μαζί με εκπαιδευτικούς, για να συγκεντρώσει πάνω από 300 playlists με συγκεκριμένο αντικείμενο και ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας.












Καυτό ελληνικό ξανθό κορμί.... ολόγυμνο έτοιμο να παίξει με όλα και με όλους... Τι σόι Playgirl θα ήταν διαφορετικά?

 


Καυτό ελληνικό ξανθό κορίτσι.... ολόγυμνο έτοιμο να παίξει με όλα και με όλους..
Μπορεί να μην πήρε τον τίτλο.. έχει κάνει πολλά γυμνά που αξίζουν όχι απλά τίτλο αλλά και βραβεία...Αισθησιακή παρουσία στονχώρο της πασαρέλας με αναγνωρίσεις και στο εξωτερικό, κάνει τις σελίδες των περιοδικών να παίρνουν φωτιά με τέτοιες αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις... Απολαύστε την Χριστίνα Δεσλή να ανοίγεται για εσάς...

Πηγή

Αντώνης Ρέμος: Στα δισκοπωλεία το νέο έτος η limited edition του cd

Αντώνης Ρέμος: Στα δισκοπωλεία το νέο έτος η limited edition του cd Αναμφισβήτητα το άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου «Κλειστά τα στόματα» που αποτέλεσε την πρώτη συνεργασία του τραγουδιστή με την νέα του δισκογραφική εταιρεία, ήταν το κορυφαίο άλμπουμ της χρονιάς. Μετά τις πολυπλατινένιες πωλήσεις, τις πρώτες θέσεις των τραγουδιών στα Top Ten των charts αναμένεται να κυκλοφορήσει ξανά στην αγορά και μάλιστα σε limited deluxe edition. Μέσα στην συλλεκτική συσκευασία οι θαυμαστές του τραγουδιστή θα βρουν και μια επανεκτέλεση της παλαιότερης επιτυχία του «Εντάξει» που έκανε ντουέτο μαζί με τους Goin’ Through αλλά και δυο remixes των τραγουδιών «Είναι στιγμές» και «Φεγγάρια χάρτινα».






















Πηγή









































Σημεία για φίλημα ... Τα αγαπημένα της γυναίκας !

                  

Ονομάζεται «στόμα» και είναι το μυστικό σου όπλο στον στίβο της σεξουαλικής ικανοποίησης...Υπάρχουν βέβαια πολλές πιθανότητες να μη χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητες του υπερεργαλείου αυτού∙ η απόλαυση που μπορείς να της δώσεις με το στόμα σου δεν εξαντλείται στο φιλί ή το στοματικό σεξ, αν και για να προχωρήσεις στα περαιτέρω θα πρέπει να είσαι ήδη άσος στις κατηγορίες αυτές…
Με το στόμα μπορείς να ερεθίσεις αποφασιστικά διάφορα μέρη του σώματός της και να την κάνεις να σπαρταρά. Βάλε το στόμα σου να δουλέψει! Ανάσυρε από τη φαρέτρα του όλα τα μέσα που διαθέτει: το φίλημα, το γλείψιμο, το δάγκωμα, το πιπίλισμα, το ρούφηγμα, το απαλό χάδι των χειλιών στο σώμα της… Όπου την ακουμπάς με τα χέρια σου και την ευχαριστεί, το στόμα σου θα κάνει σίγουρα θαύματα∙ το χάδι των χεριών δεν μπορεί να συγκριθεί άλλωστε με τη διέγερση από ένα υγρό και ζεστό στόμα!
Και ενώ κάποια από τα αγαπημένα σημεία των γυναικών για φίλημα είναι εντελώς προφανή και τα ξέρεις ήδη, κάποια άλλα τείνεις να τα αγνοείς ή να τα παραμελείς…
Αυτιά. Από τα πλέον παραγνωρισμένα σημεία του χάρτη της γυναικείας ηδονής, τα αυτιά προσφέρουν στη στιγμή έντονη ικανοποίηση και ο καλύτερος τρόπος να τα διεγείρεις είναι με το στόμα σου. Δάγκωσε απαλά τους λοβούς της και ρίγη ηδονής θα διατρέξουν τη σπονδυλική της στήλη, ενώ τρίβοντας ελαφρά τα χείλη σου στο αυτί της ερεθίζεις τις λεπτές τριχούλες του αυτιού και κύματα απόλαυσης θα την κατακλύσουν.
Το πίσω μέρος του λαιμού. Ένας από τους πιο απλούς και εγγυημένους τρόπους να αυξήσεις την ερωτική της διάθεση είναι να ακουμπήσεις το στόμα σου στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αν μάλιστα δεν το περιμένει, θα λειτουργήσει θεαματικά! Όταν είναι στον νεροχύτη και πλένει πιάτα ή κάθεται μπροστά στον υπολογιστή, πλησίασέ τη αθόρυβα από πίσω, απομάκρυνε τα μαλλιά από τον λαιμό της και φίλησέ τη απαλά εκεί. Θα παρατήσει αμέσως ό,τι κάνει και θα θέλει περισσότερα!
Πρόσωπο. Τίποτα δεν είναι πιο προσωπικό από το να φιλάς μια γυναίκα στο πρόσωπο. Είναι η βαθύτατη ένδειξη στοργής και ζεστασιάς που νιώθεις γι’ αυτή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο! Το κλειδί άλλωστε της γυναικείας ψυχολογίας είναι το συναίσθημα. Δώσ’ της τρυφερά φιλιά στα μάγουλα, το μέτωπο, το σαγόνι, τη μύτη, ακόμα και στα κλειστά ματοτσίνορα. Εννοείται ότι δεν τη γλείφεις στο πρόσωπο! Δεν είναι κατά κανέναν τρόπο sexy… Ούτε να τη δαγκώσεις συνιστάται! Πρέπει να συμπεριφερθείς στο πρόσωπό της με σεβασμό και τρυφερότητα.
Στέρνο. Δεν σου πάει στον νου, αλλά είναι από τα πιο αισθησιακά μέρη για φίλημα. Όχι για σένα, αλλά για κείνη! Ενώ κάθεστε στον καναπέ και είναι ντυμένη, δοκίμασε να τη φιλήσεις κατά μήκος της κλείδας (το μακρό οστό που βρίσκεται στο μπροστινό πάνω τμήμα του θώρακα). Ο εκτεθειμένος θώρακάς της είναι εντελώς sexy και το στόμα σου εκεί θα την κάνει να φαντασιωθεί ότι τη φιλάς και σε πιο «ιδιωτικά» σημεία του σώματός της. Είναι ο λιγότερο πονηρός δρόμος που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στα πιο πονηρά μονοπάτια…
Γοφοί. Οι γοφοί της είναι πιο ευαίσθητοι απ’ όσο φαντάζεσαι - ενδεχομένως επειδή είναι τόσο κοντά στο κέντρο της απόλυτης ικανοποίησής της. Όποιος και να ’ναι ο λόγος, αισθησιακό φίλημα, γλείψιμο και δάγκωμα των γοφών της θα στείλουν ρεύματα ηδονής σε όλο της σώμα, ξεκλειδώνοντας τη σεξουαλική της επιθυμία. Μην παραμελείς το σημείο που καρδιοχτυπά να τη φιλήσεις!
Στήθος. Ακουμπώντας και μόνο το στόμα σου στο στήθος της απελευθερώνεις όλη τη σεξουαλική της ορμή, αλλά αν το παρακάνεις θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Τα γυναικεία στήθη είναι ευαίσθητα και ντελικάτα, οπότε μην ξεχνάς ότι πρέπει να τους φερθείς ανάλογα. Εκτός κι αν γουστάρει αγριάδα και S/M παιχνίδια, δαγκώματα και έντονο ρούφηγμα πρέπει να αποφεύγονται. Μην πέφτεις με τα μούτρα∙ αφιέρωσε χάδια, φιλιά και απαλό γλείψιμο σε όλο το στήθος για να την ερεθίσεις, μην επικεντρώνεσαι μόνο στις θηλές. Όλο το βυζί είναι ερωτογενής ζώνη, όχι μόνο η ρώγα… Κι όταν τελειώσεις με την περιοχή, το στήθος δεν πρέπει να θυμίζει πεδίο μάχης: οι μελανιές δείχνουν ότι τα έκανες όλα λάθος!
Διαβαθμισμένες ζώνες. Υπάρχουν κάποια σημεία του γυναικείου σώματος που καλό είναι να πάρεις άδεια προτού αρχίσεις την εξερεύνηση με το στόμα: τα πόδια και ο κώλος. Σε μερικές γυναίκες δεν αρέσει η υγρή αίσθηση του στόματος στα ευαίσθητα αυτά σημεία, οπότε ρώτα πριν αρχίσεις την περιήγησή σου. Από την άλλη, δεν είναι και λίγες εκείνες που ενθουσιωδώς θα καλωσορίσουν οποιαδήποτε στοματική δραστηριότητα στα δάχτυλα των ποδιών ή λίγη γλωσσική ενασχόληση από πίσω. Μάθε αν της αρέσει και κινήσου ανάλογα…

Ραντεβού Μαρινάκη - Βαλβέρδε για μεταγραφές

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Βαλβέρδε για μεταγραφές και γενικά το ρόστερ. Ποια είναι τα πλάνα, τι "παίζει" με Κοστάνσο, Γέστε, αλλά και με Ντιόγκο.   Ο Ολυμπιακός πηγαίνει... τρένο στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές και όπως είναι φυσικό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση για τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως στον Πειραιά θα αφήσουν τα πράγματα στη τύχη τους και αναμένεται συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με το ρόστερ. Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα πουν μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/12, 19:30), για τις μεταγραφές που ίσως γίνουν, αλλά και γενικότερα το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η αίσθηση πως η ομάδα δεν έχει κενά, αφού στα τελευταία ματς, αρκετοί παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν πως είναι έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες. Γενικότερα φάνηκε πως το ρόστερ είναι γεμάτο.

Φυσικά, όλα είναι στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού μένει να δούμε ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του στο ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο των Πρωταθλητών Ελλάδας και τι παίκτες θα ζητήσει (αν ζητήσει). Οι μεταγραφές λοιπόν θα κριθούν από τα "θέλω" του Ισπανού κόουτς, ενώ μη ξεχνάμε και κάποιες ανοιχτές υποθέσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Για παράδειγμα, τερματοφύλακας θα αποκτηθεί μονάχα αν φύγει ο Κοστάνσο κι αυτό δεν μοιάζει και πολύ πιθανό. Ο Αργεντινός έχει μεγάλο συμβόλαιο και θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του τον Γενάρη. Είναι κομματάκι δύσκολο αυτό...

Το ίδιο σενάριο ισχύει και για τον Φραν Γέστε. Ο Βάσκος μεσοεπιθετικός, προβλημάτισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την κίνησή του να κάνει επέμβαση χωρίς να τους ειδοποιήσει, ενώ οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του είναι ένας εξίσου μεγάλος πονοκέφαλος. Οπότε αν βρεθεί ομάδα να τον ζητήσει, ο Ολυμπιακός δεν θα πει "όχι".

Όσο για τον Ντιόγκο, για τον οποίο ακούγονται πολλές φήμες τελευταία περί επιστροφής του στον Πειραιά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είναι και πολύ ζεστοί. Συγκεκριμένα, πρώτα θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να του βρουν ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξουν αν θα γυρίσει στο Λιμάνι.

Τέλος, ο Τάτος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, με τη μορφή δανεισμού. Μπορεί ορισμένα δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ίσως έρθει στον Πειραιά τον Γενάρη, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως ξεκαθαρίζουν από τη διοίκηση.
















Δείτε πως βλέπει ένας άντρας τα πράγματα σε σχέση με μια γυναίκα (Pics)

Εντελώς διαφορετικοί. Δείτε τις φωτογραφίες










Ειδικό πρόγραμμα για Χαριστέα

Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε στην προπόνηση της Τετάρτης (14/12) ο Άγγελος Χαριστέας, που σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ χρειάζεται ανάσες.
Ο Μπάμπης Τεννές θεωρεί πως ο έμπειρος επιθετικός χρειάζεται ξεκούραση, προκειμένου να αντέξει στη δύσκολη συνέχεια και γι' αυτό τον έβαλε σε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στην προπόνηση της Τετάρτης (14/12).

Την ίδια ώρα, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση ούτε οι Ντολεζάι και Άντι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για πιθανή απουσία τους στο ματς με τον Άρη.







 
Powered by Blogger