Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Kitty Lea … ατελείωτο κορμί !













Ρένια Δούκα … sexy πόζες !!





Δωροθέα Μερκούρη … γυμνή !!










Η Ιωάννα (Next top model) … σε σέξυ πόζες !!












Παράξενα ανδρικά εσώρουχα....

Δείτε μερικά από τα πιο παράξενα και αστεία ανδρικά εσώρουχα, που μπορούν εύκολα να αποτελέσουν μια έξυπνη πρόταση για δώρο.
























Για να μην χύνεται τον καφέ σας!

Για να μην χύνεται ούτε σταγόνα
εχεις βαρεθεί να σου μένει μισό φλιτζάνι καφέ μέχρι να διανύσεις τη διαδρομή κουζίνα-σαλόνι; Αυτό το γκάτζετ (που θυμίζει και κάτι από δίσκο παλιού ελληνικού καφενέ) θα σου λύσει τα χέρια.

Η Στέλλα Γιαμπουρά μας αρέσει … “από πίσω” !!







Γάτα κάλεσε την αστυνομία!E?E?E?

 
Άφωνος έμεινε ένας συνταξιούχος όταν χτύπησε το κουδούνι του και είδε μπροστά του τους αστυνομικούς: όχι, δεν τον ερεύνησαν για τρομοκρατία αλλά επειδήπήραν κλήση για βοήθεια! Ωστόσο, δεν ήταν εκείνος που είχε καλέσει αλλά... η γάτα του!

Ο κ. Χάουαρντ Μος από την Ουαλία κοιμόταν του καλού θεού - ήταν και αξημέρωτα βλέπετε- όταν η αστυνομία του χτύπησε το κουδούνι. Ανάστατος, πετάχτηκε από το κρεβάτι και έτρεξε να ανοίξει, ενώ άκουσε με το στόμα ανοικτό τους αστυνομικούς να του λένε ότι κάλεσε βοήθεια!

Όχι, δεν υπνοβατούσε ο άνθρωπος!

Κάποιος άλλος είχε καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 999...

Ποιός ήταν;

Η... γάτα του κ. Μος, που είχε αϋπνίες και έπαιζε με το τηλέφωνο! Τι να έκανε o χαριτωμένος Τζίντζερ αφού το αφεντικό κοιμόταν; Πήγε στη συσκευή να παίξει και με τα πατουσάκια του πίεσε τρεις φορές το 9...

Πάλι καλά να λέει ο Ουαλός συνταξιούχος, που το κατοικίδιό του δεν τηλεφώνησε σε καμιά χώρα του Ατλαντικού!

Η απάντηση της Ελ. Ελευθερίου στον Μουτσινά


Μπορεί τα σχόλια για την εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision να μην την ενοχλούν 
και να γελάει κάθε φορά που το... εσώρουχό της -το οποίο ουκ ολίγες φορές μας έδειξε ενώ ήταν στη σκηνή και διεκδικούσε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μπακού- γίνεται αντίκειμενο σχολιασμού,ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου στενοχωριέται όταν ακούει σχόλια τα οποία αφορούν στο χαρακτήρα της.

Μιλώντας στην κάμερα του «Made in Star», η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά, σύμφωνα με τον οποίο η Ελευθερία βγάζει υπεροψία και σιγουριά όταν είναι στη σκηνή.

«Με στενοχωρούν τα σχόλια για το χαρακτήρα μου. Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι φαίνομαι πολύ σίγουρη. Όταν είσαι πάνω στο stage πρέπει να έχεις μια σιγουριά γιατί μόνο έτσι θα κερδίσεις και πρέπει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Στο stage μπορείς να είσαι ψωνάρα», είπε η ίδια, δίνοντας έτσι την απάντησή της στον Νίκο. 

Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (Photos)

Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (6)  Τα παράξενα μουστάκια και μούσια που θα δείτε, είναι από τις 14 απίθανες κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται οι συμμετέχοντες στο WBMC 2011, δηλαδή το παγκόσμιο πρωτάθλημα μουστακιού και μουσιού, που ξεκίνησε χθες 15 Μαΐου στην Νορβηγία. Ας τις δούμε!

1. Natural Moustache
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (1)

2. English Moustache
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (2)

3. Dali Moustache
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (3)

4. Imperial Moustache
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (4)

5. Hungarian Moustache
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (5)

6. Freestyle Moustache
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (6)

7. Natural Goatee
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (7)

8. Fu Manchu
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (8)

9. Imperial Partial Beard
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (9)

10. Musketeer
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (10)

11. Sideburns Freestyle
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (11)

12. Garibaldi
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (12)

13. Full Beard National
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (13)

14. Full Beard Freestyle
Τα πιο παράξενα μουστάκια και μούσια του κόσμου (14)


Hot 100 Bikini Contest @ Ultra Pool Las Vegas ! 2


Την Παρασκευή "έρχεται" το νέο iPad 3 στην Ελλάδα – Πόσο θα πωλείται

Την Παρασκευή "έρχεται" το νέο iPad 3 στην Ελλάδα – Πόσο θα πωλείται  Την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012, έρχεται το νέο iPad 3 στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της iSquare, μέλος του ομίλου Quest και επίσημο διανομέα των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο…
Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο iPad3 έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G των 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από τα 509 ευρώ.
Το πακέτο δεδομένων πωλείται χωριστά. Η κάλυψη του 4G LTE δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές και εξαρτάται από τον πάροχο. Το iPad 2 στα 16GB σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, άσπρο & μαύρο θα συνεχίσει να διατίθεται από 429 ευρώ.
Οι καταναλωτές θα μπορούν από την Παρασκευή να προμηθευτούν το νέο iPad μέσα από όλο το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των Apple Premium Reseller, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και από το δίκτυο των Apple Authorised Reseller.
Σύμφωνα με την Apple, το νέο iPad έφτασε τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις τις 3 πρώτες μέρες της διάθεσής του, που ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου σε 12 χώρες.
Την Παρασκευή εκτός από την Ελλάδα θα διατεθεί ταυτόχρονα και σε άλλες 24 χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, κ.α. Το νέο iPad διαθέτει την οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή της Apple Α5Χ με τετραπύρηνα γραφικά, κάμερα iSight 5 megapixel με εξελιγμένο φακό που επιτρέπει στο χρήστη τη λήψη φωτογραφιών και εγγραφή video 1080p HD, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει λεπτό και ελαφρύ με την μπαταρία του να συνεχίζει να διαρκεί 10 ώρες.

92χρονη έχει να πιει νερό από τα 14 της

 
Η Narasamma, μια 92χρονη γυναίκα από το Bangalore, της Ινδίας, ισχυρίζεται ότι δεν...έχει πιει νερό από τότε που ήταν 14 ετών. Η 92 χρονη έχει πλήρη επίγνωση του πόσο αλλόκοτο μπορεί αυτό να ακούγεται για μερικούς ανθρώπους.Όπως ισχυρίστηκε στα μέσα ενημέρωσης, ποτέ δεν αισθάνθηκε ακριβώς την ανάγκη να πιει νερό και το σώμα της λειτουργεί αρκετά καλά με τα δύο φλιτζάνια καφέ που πίνει κάθε μέρα. Αυτή περίεργη κατάσταση οφείλεται ....

σ'ενα περιστατικό που της συναίβει όταν ήταν μικρή. Στα 14 της χρόνια λοιπόν, η Narasamma είχε αναπτύξει μια παράξενη κατάσταση που προκάλεσε το λαιμό της να γίνει εξαιρετικά ξηρός, και έπινε μέχρι και 10 λίτρα νερό την ημέρα. Αυτό, με τη σειρά του προκάλεσε το σώμα της να φουσκώσει τόσο πολύ μέχρι το σημείο που δεν είχε πλέον έλεγχο στα άκρα της.

Τρομαγμένοι οι γονείς της την πήγαν σε γιατρούς της Αγιουβέρδα, οι οποίοι πρότειναν μια θεραπεία 48 ημερών με ατμό που θα βοηθούσει να εξαλειφθεί το υπερβολικό νερό μέσω του ιδρώτα. Μετά από αυτό έγινε καλύτερα, αλλά όταν επέστρεψε από την ασθένεια της, ορκίστηκε ποτέ να μην πιει νερό ξανά. Όταν ρωτήθηκε για το πώς ζει τη ζωή της χωρίς νερό, η Narasamma είπε ότι στηρίζεται μόνο στην ιατρική της Αγιουβέρδα (γιατί για να πάρει χάπια θα έπρεπε να πιει νερό), και φοράει βρεγμένα ρούχα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να επιβιώσει από την θερμότητα και να ρυθμίσει το επίπεδο νερού στο σώμα της. Τρώει μόνο ρύζι, ξηρούς καρπούς και φρούτα, ξοδεύει πέντε ώρες την ημέρα σε προσευχή, και νηστεύει τουλάχιστον 10 ημέρες το μήνα. Οι ισχυρισμοί της Narasamma μπορεί να φαίνονται παράλογοι, αλλά πριν από καιρό ο Ινδός γιόγκι Prahlad Jani ξάφνιασε τους επιστήμονες, όταν απέδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει χωρίς τροφή ή πόσιμο νερό.

ANEKΔOTO: Αλκοτέστ σε Κρητικό


Ένα ζευγάρι Κρητικών επιστρέφει από ένα γάμο με το μωρό παιδί τους. Τους σταματά ένα περιπολικό για αλκοτέστ...

Ο άντρας αφού κάνει το αλκοτέστ βρίσκεται κατά πολύ πάνω από το όριο. Ο τροχονόμος είναι έτοιμος να του κόψει το πρόστιμο αλλά εκείνος του λέει:

- Δεν είμαι εγώ μεθυσμένος απλά το μηχάνημα είναι χαλασμένο. Αν δε με πιστεύεις κάνε και αλκοτέστ στη γυναίκα μου.

Η σύζυγος βρίσκεται και αυτή με τη σειρά της πολύ πάνω από το όριο. Ο τροχονόμος απαντά στον Κρητικό:

- Δεν είναι τα μηχανήματα μας χαλασμένα κύριε, απλά και η γυναίκα σας έχει πιει.

- Όχι, όχι τα μηχανήματά σας είναι χαλασμένα και αν δε με πιστεύετε να κάνετε αλκοτέστ και στο μωρό.

Ο τροχονόμος κάνει αλκοτέστ και στο μωρό το οποίο βρίσκεται πάνω από το όριο. Ο τροχονόμος έντρομος ζητά συγγνώμη.

- Συγγνώμη κύριε, τελικά έχετε δίκιο. Το μηχάνημα είναι όντως χαλασμένο.

Ο τροχονόμος φεύγει και η οικογένεια συνεχίζει το δρόμο της. Σε μια στιγμή ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και λέει:

- Κατάλαβες τώρα γιατί σου έλεγα να βάζεις ρακή στο γάλα του μωρού?

Η sexy φωτογράφηση της Ντέμης Κεφαλά !!








Σιαμαία διαχωρίστηκαν έπειτα από έξι μήνες «κοινής» ζωής

 Σιαμαία διαχωρίστηκαν έπειτα από έξι μήνες «κοινής» ζωής
Με επιτυχία στέφθηκε η επτάωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν δύο σιαμαίες αδελφές μόλις έξι μηνών, στην Ισπανία, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες μοιράζονταν το ίδιο ήπαρ.
Η επέμβαση έγινε στη Βαρκελώνη και τα δύο κοριτσάκια έχουν πλέον την ευκαιρία να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή.
Ήταν ενωμένες στην κοιλιά και η ομάδα τριάντα ειδικών τις χώρισε προχωρώντας σε ηπατεκτομή και κόβοντας το συκώτι στα δύο.
 Σιαμαία διαχωρίστηκαν έπειτα από έξι μήνες «κοινής» ζωής
Η Nuria και η Marta είχαν γεννηθεί τον περασμένο Αύγουστο και χρειάστηκε να μείνουν για μία ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας και για είκοσι έξι ημέρες στο νοσοκομείο πριν πάρουν εξιτήριο και δουν για πρώτη φορά το σπίτι τους.
«Όταν μας επέτρεψαν να πάμε σπίτι νόμιζα πως ο γιατρός τρελάθηκε. Αλλά τα συνηθίζει κανείς όλα, όπως κάθε μητέρα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η μαμά τους Meritxell Feliu και αποκάλυψε πως τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση η μία έλειπε στην άλλη αλλά πια έχουν αρχίσει να το συνηθίζουν.
«Η Marta ακόμα αναζητεί την αδελφή της ενώ η Nuria είναι πιο ανεξάρτητη και δεν τη θέλει συνέχεια δίπλα της. Είναι σαν να της λέει ήμουν δίπλα σου για πολύ καιρό, ώρα θέλω να είμαι μόνη μου».
 Σιαμαία διαχωρίστηκαν έπειτα από έξι μήνες «κοινής» ζωής
«Πέρασαν έξι μήνες κοιτάζοντας η μία την άλλη, παίζοντας και πειράζοντας η μία την άλλη. Έτσι μόλις τις διαχωρίσαμε και η μία γύρισε την πλάτη της στην άλλη, η πρώτη άρχισε να κλαίει μέχρι να ξαναδεί το πρόσωπο της αδελφής της!» είπε ο επικεφαλής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου.

Πώς να επιβιώσεις μετά τον χωρισμό βάσει ζωδίου

Πώς να επιβιώσεις μετά τον χωρισμό βάσει ζωδίου
 Μπορεί να ήρθε το τέλος της σχέσης σου αλλά δεν ήρθε και το τέλος της ζωής σου! Πώς θα είσαι άραγε μόνη σε αυτή τη ζωή μετά τον χωρισμό με τον μεγάλο έρωτα; Τα άστρα είναι και εδώ με το μέρος σου για να σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις και να νιώσεις πιο σούπερ από ποτέ ακόμη και αν χώρισες με τον καλό σου στις αρχές του έτους και να μην ανησυχείς για τίποτα!
Αν ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς ( Κριός, Λέων, Τοξότης): το να εκφράζεις το θυμό σου μετά από τον χωρισμό σου είναι το πιο σοφό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Συζήτησε το με τις κολλητές σου ή ακόμη και τον ψυχολόγο σου, γιατί το να συγκρατείς το θυμό σου απλά θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα και θα έρθει κάποια ώρα που θα εκραγείς!
Αντιμετώπισέ το: πώς θα το αντιμετωπίσεις; Μα φυσικά με την εξάσκηση! Άρχισε να μιλάς για όλα όσα σε ενοχλούν και θα δεις πόσο εύκολα θα σου βγει να ξεπεράσεις τον θυμό σου για όλα όσα δεν πήγαν όπως θα ήθελες!
Αν ανήκεις στα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): η ανθρώπινη επαφή είναι το μυστικό σου για να επιβιώσεις μετά από τον χωρισμό. Μίλησε με τις κολλητές, την οικογένεια σου και με όποιον τελοσπάντων νιώθεις κοντά σου και θα δεις ότι έτσι θα το ξεπεράσεις καλύτερα αν είσαι κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Κάτσε και βρες πώς έφτασες στον χωρισμό και από εκεί θα καταλάβεις πολλά για τη σχέση αλλά και για τον εαυτό σου.
Αντιμετώπισέ το: πώς θα το ξεπεράσεις; Μα φυσικά ρίχνοντας το έξω! Διασκέδασε τον χρόνο που είσαι μόνη σου και πέρασε καλά με την παρέα σου αλλά πρόσεξε να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους με θετική ενέργεια που δεν σε ρίχνουν ψυχολογικά!
Αν ανήκεις στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): έχεις την τάση να κρατάς μέσα σου όλα σου τα συναισθήματα, πράγμα που παραδέξου το, δεν σου βγαίνει σε καλό!
Αντιμετώπισέ το: Μην κολλάς στο παρελθόν και προσπαθείς να προσηλωθείς στην καριέρα σου αυτό το διάστημα για να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Και όμως στη δική σου περίπτωση η εργασιοθεραπεία είναι το μυστικό!
Αν ανήκεις στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): είσαι πολύ ευαίσθητη και τώρα είναι η ώρα να ξεπεράσεις την θλίψη και τη στεναχώρια. Τώρα και με αυτόν τον χωρισμό μπορείς να κλάψεις να πλαντάξεις αλλά να βρεις και την δύναμη να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω, σαν ένδειξη ότι ναι είσαι απόλυτα δυνατή και μπορείς να τα καταφέρεις!
Αντιμετώπισέ το: φρόντισε τον εαυτό σου είτε χαλαρώνοντας σε κάποιο σπα ή πολύ απλά φροντίζοντας τον εαυτό σου στο σπίτι έτσι ώστε να νιώσεις κουκλάρα! Βρες ξανά τον εαυτό σου και θα δεις πόσο σούπερ θα νιώσεις!

Δύο λειτουργικά για το Galaxy S III;

Δύο λειτουργικά για το Galaxy S III; 
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκαλυφθεί το Galaxy S III της Samsung και η φημολογία γύρω από τη συσκευή είναι έντονη.

Σύμφωνα με χρήστη του Reddit, η συσκευή θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές εκδόσεις του Android. Τα ίδια σενάρια θέλουν το S III να έχει οθόνη αφής Super AMOLED+ 4.7 ιντσών με κεραμική επιφάνεια στο πίσω τμήμα.

Σχετικά με τον επεξεργαστή, οι φήμες θέλουν τη συσκευή να έχει τσιπ τεσσάρων πυρήνων, καθώς και 2GB RAM, 12MP camera και μπαταρία 2250mAh.

Επιφυλακτικοί οι Γερμανοί για διακοπές στην Ελλάδα

 Επιφυλακτικοί οι Γερμανοί για διακοπές στην Ελλάδα  Ολόκληρο ρεπορτάζ από την Κω, σχετικά με τις προοπτικές για τη φετινή τουριστική περίοδο και το εάν οι Γερμανοί είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, προέβαλε σήμερα η εκπομπή «Mittagsmagazin» του δεύτερου καναλιού της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ZDF.
Στην παρουσίαση επισημαίνεται η επιφυλακτικότητα των Γερμανών να επιλέξουν την Ελλάδα ως προορισμό για τις διακοπές τους, αλλά τονίζεται ότι οι εικόνες των βίαιων διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα στα νησιά.
«Σε ό,τι αφορά τις διακοπές στην Ελλάδα, εμείς οι Γερμανοί είμαστε διστακτικοί, παρόλο που η χώρα μπορεί να προσφέρει τα πάντα για τέλειες διακοπές -ονειρεμένα νησιά με κρυστάλλινα νερά, πολιτισμό, γύρο και ελληνικό κρασί σε ταβερνάκια. Η κρίση χρέους έπληξε την εμπιστοσύνη μας στη χώρα -δεν αποτελεί έκπληξη- αφού για παράδειγμα αυτή την εβδομάδα για ακόμα μια φορά δεν κινούνται λεωφορεία, τρένα ούτε και πλοία», αναφέρει η δημοσιογράφος της εκπομπής Άντγιε Πίπερ, επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα «εάν οι Γερμανοί είναι ακόμα ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα».
Η ίδια παρουσιάζει τα στοιχεία που θέλουν την τουριστική κίνηση από τη Γερμανία προς την Ελλάδα να παρουσιάζει μείωση της τάξης του 30% και κάνει λόγο για σημαντική απώλεια εσόδων για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.
Σε ό,τι αφορά στην ανησυχία των Γερμανών σχετικά με το εάν θα είναι ασφαλείς στην Ελλάδα, επισημαίνεται ότι «οι εικόνες από τα έκτροπα τρομάζουν», αλλά παρατίθενται δηλώσεις επιχειρηματιών της Κω, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι «οι Γερμανοί τουρίστες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν».
Παράλληλα η ίδια η ρεπόρτερ σημειώνει ότι «οι Έλληνες αποδίδουν ακόμη μεγάλη αξία στην έννοια της φιλοξενίας».
Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με τη δημοσιογράφο να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «στην Κω και στα άλλα νησιά δεν γίνονται αντιληπτές οι απεργίες και τα επεισόδια, αλλά γίνεται αντιληπτός ο φόβος της μείωσης της σημαντικότερης πηγής εσόδων, που είναι ο τουρισμός».

 
Powered by Blogger