Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

«Game Over» για Μετίν στην Κέρκυρα!

«Game Over» για Μετίν στην Κέρκυρα!Ο Αλέν Ντελόν είχε πει κάποτε ότι κάποτε ότι «είναι τέχνη να αποφασίζεις πότε θα τα παρατήσεις και στο κάτω – κάτω της γραφής, καλύτερα να σε ρωτούν γιατί σταμάτησες, παρά γιατί συνεχίζεις». Ο Τουμέρ Μετίν ετοιμάζεται να υιοθετήσει το «μότο» του σπουδαίου Γάλλου ηθοποιού και να ρίξει τίτλους τέλους σε ηλικία 37 ετών στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.





Σύμφωνα με πληροφορίες  o Τούρκος άσος έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της Κέρκυρας για την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να επιστρέψει στην πατρίδα του, από την στιγμή που εδώ και λίγο καιρό δεν υφίσταται πλέον το «αγκάθι» της στρατιωτικής θητείας.
Από την πλευρά τους, οι Φαίακες αντιμετώπισαν με κατανόηση την επιθυμία του και δεν έφεραν καμία απολύτως αντίρρηση στο αίτημα για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας τους.
Σε κάθε περίπτωση άλλωστε, αποτελεί τιμή για την νησιώτικη ομάδα που ένας παίκτης της κλάσης και των εμπειριών του Μετίν θα τερματίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα, έστω και εάν δεν φόρεσε παρά μονάχα λίγους μήνες την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος, έχοντας συνολικά 6 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ο Μετίν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε άλλη προπόνηση της νησιώτικης ομάδας και πλέον είναι καθαρά θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του.

Οριστικό τέλος στον αρραβώνα του ΝΧΤ








Η Maxine διέκοψε οριστικά και αμετάκλητα την σχέση της με τον Derrick Bateman, αφού πρώτα πλάσαρε στον πρώην σύντροφό της την... μητέρα της.


Φάνηκε πως ο Bateman προσέγγισε... ερωτικά την μάνα της Maxine, αλλά αυτό ήταν απλά ένα καλοστημένο σχέδιο των... σατανικών γυναικών. Άλλωστε, παρά τον αρραβώνα της, η Maxine είχε... επιστρέψει στον πρώην της, Johnny Curtis, στο προηγούμενο εβδομαδιαίο επεισόδιο του NXT.

Εντός όλων αυτών των εξελίξεων, ο ίδιος ο Bateman επιβλήθηκε καθαρά του Curtis στο main event του σόου. Ωστόσο, η χαρά του... κόπηκε, όταν άκουσε ότι η Maxine διαλύει τον αρραβώνα.

Νωρίτερα, η Tamina είχε βοηθήσει τους Darren Young και JTG να επικρατήσουν των Titus O' Neil και Percy Watson. Παρά την ήττα του, ο Titus προκάλεσε σε μάχη... ανδρισμού των Darren, η οποία θα προβληθεί στο επόμενο επεισόδιο.

Τέλος, οι Usos συνέχισαν τις θεαματικές τους εισόδους και ξεπέρασαν το εμπόδιο των Curt Hawkins και Tyler Reks.

Παρακάτω συνοπτικά τα αποτελέσματα του ΝΧΤ:

Οι Usos κέρδισαν τους Curt Hawkins & Tyler Reks.
Οι JTG & Darren Young κέρδισαν τους Titus O' Neil & Percy Watson.
O Derrick Bateman κέρδισε τον Johnny Curtis.
Πηγή

Γεμάτες δημοσιογράφους οι φυλακές του κόσμου

Με θλιβερό πρωταγωνιστή το Ιράν, πολλές χώρες συμμετέχουν στη φίμωση του Τύπου
Γεμάτες δημοσιογράφους οι φυλακές του κόσμου

Ο αριθμός των δημοσιογράφων, εκδοτών και φωτογράφων που βρίσκονται σε φυλακές έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και φτάνει πλέον τους 179, αναφέρει σε έκθεση της η Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ) και τονίζει ότι για πολλές χώρες η κατάσταση επιδεινώνεται.

Το Ιράν κρατά στις φυλακές τους 43 από τους 179 δημοσιογράφους –μεταξύ τους και ένας βραβευμένος από την Επιτροπή– που ήταν έγκλειστοι την 1η Δεκεμβρίου και είναι το πρώτο στο σχετικό κατάλογο.

Αφορμή για σειρά φυλακίσεων και διώξεων σε τεράστια κλίμακα που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα ήταν οι εκλογές του 2009 και η καταστολή που ακολούθησε σε διαμαρτυρία για το νοθευμένο εκλογικό αποτέλεσμα. Οι φυλακές έχουν μία «περιστρεφόμενη πόρτα» για τους δημοσιογράφους γράφει γλαφυρά η Επιτροπή.

Η όλη κατάσταση κάνει πολλούς δημοσιογράφους να αυτολογοκρίνονται και να μην αγγίζουν σοβαρά ζητήματα, προσθέτει η CPJ.

Ψηλά στον κατάλογο των χωρών που φυλακίζουν δημοσιογράφους είναι η Κίνα, η Τουρκία, η Συρία, η Ερυθραία, η Μιανμάρ και το Βιετνάμ.

Συνολικά, η Μέση Ανατολή η περιοχή που είναι πιο επικίνδυνη για τους δημοσιογράφους–σχεδόν οι μισοί των φυλακισμένων εργάζονται εκεί.

Το προηγούμενο μέγιστο που έχει καταγράψει η CPJ ήταν το 1996 όταν η Τουρκία φυλάκισε πολλούς δεκάδες Κούρδους δημοσιογράφους.

Sex εξ' αποστάσεως (part 1) - Το τηλέφωνο

Ακόμη κι αν είστε χιλιόμετρα μακριά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ιδρώσεις μαζί της. Σε πρώτη φάση, σήκωσε το ακουστικό σου.


Στην Αγγλία για μεταπτυχιακό; Ταξίδι με τους γονείς της; Ή απλά εκείνη σπίτι της, εσύ σπίτι σου - και οι δύο με όρεξη για παιχνίδι; Ακόμη και από μακριά, έχεις αρκετά μέσα στη διάθεσή σου για να έρθεις σε (στενή) επαφή μαζί της, να ανεβάσεις τη θερμοκρασία και να περάσετε ωραία και καυτά. Πρώτος σταθμός στο αφιέρωμα sex εξ' αποστάσεως, το παραδοσιακό τηλέφωνο. Χρησιμοποίησε το σωστά και κάν’ τη να ανυπομονεί για την επόμενη κανονική σας συνάντηση.   

Πάρε θέση

Ξεκίνα διασφαλίζοντας τα αυτονόητα, ότι δηλαδή δεν σε ακούει κανείς, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς και δεν θα σηκώσει το άλλο ακουστικό κανείς (δεν θες την ώρα που νοερά τη γδύνεις να ακουστεί το “ώπα, μεγάλε, σόρι” του συγκάτοικου). Αν όλα τα παραπάνω είναι τσεκαρισμένα, ξάπλωσε αναπαυτικά και ξεκίνα. Για να είσαι πιο άνετος, μπορείς να τη βάλεις και σε ανοιχτή ακρόαση, αρκεί  το τηλέφωνο να είναι κοντά στο στόμα σου (π.χ. πάνω στο στήθος σου) ώστε να ακούει καλά.

Ρίξε τους τόνους

Ο πιο εύκολος τρόπος να γυρίσεις την κουβέντα από το πώς πήγε η μέρα της στο πως θα πάει η νύχτα της από εδώ και μπρος είναι να μαλακώσεις τη φωνή σου, δείχνοντας της ότι είσαι σε αισθησιακό mood. Όσο περνάει η ώρα, μπορείς ακόμα και να αρχίσεις να της ψιθυρίζεις - όπως ακριβώς θα της μιλούσες δηλαδή, αν είχες το αυτί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα σου.

Προχώρα αργά

Δεν μπορείς να ξεκινήσεις την κουβέντα με περιγραφές τύπου “τι σου κάνω”. Το ότι δεν έχετε σωματική επαφή δεν σημαίνει πως μπορείς να προσπεράσεις εντελώς το κεφάλαιο προκαταρκτικά. Ξεκίνα με μια απλή, τρυφερή δήλωση, π.χ. πόσο θα ήθελες να την έχεις αγκαλιά. Και πόσο θέλεις να την φιλήσεις. Και να την χαϊδέψεις.  Από εκεί που τη χαϊδεύεις, δεν είναι λογικό να βρεθείς στη στάση 69. Μην πηδάς καρέ, πήγαινε αργά και κλιμάκωσε την ένταση.

Γίνε περιγραφικός

Μια φράση δεν κρατά όσο μια πράξη, οπότε θα πρέπει να την εμπλουτίσεις με λεπτομέρειες και εικόνες. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η πλούσια ελληνική γλώσσα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι χείλη δεν είναι ποτέ σκέτα “χείλη”: μπορεί να είναι απαλά χείλη, ζουμερά χείλη, ζεστά χείλη, υγρά χείλη… υπάρχουν χίλια διαφορετικά χείλια για να διαλέξεις.

Μίλα βρώμικα

Ειδικά όταν αναφέρεσαι σε σημεία του σώματος, αποστειρωμένοι όροι όπως οπίσθια, μέλος κλπ θα σου παγώσουν σίγουρα τη φάση, άσε που μπορεί να προκαλέσουν και ακατάσχετα γέλια. Τώρα δεν είναι ώρα για savoir vivre. Όσο πιο αναμμένη την αισθάνεσαι στην άλλη άκρη της γραμμής, τόσο περισσότερο μπορείς να το χοντρύνεις. 

Πήγαινε με τα νερά της 

Ακόμη και αν εσένα δεν σε φτιάχνει και τόσο αυτό που περιγράφει, άστη να ολοκληρώσει την αφήγησή της και πέρνα με διπλωματικό τρόπο στην επόμενη σκηνή. Αν εκείνη έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη φαντασίωση και εσύ σε μια άλλη, διατρέχεις τον κίνδυνο να πέσει ξαφνικά πηχτή, άβολη σιωπή. Αυτοσχεδίασε πάνω σε αυτό που σου λέει και μην αλλάζεις απότομα κανάλι. 

Βρες την ισορροπία

Η κατοχή μπάλας στη συζήτηση πρέπει να είναι περίπου ίση. Όπως όταν είστε σώμα με σώμα συμμετέχετε και οι δύο, έτσι και τώρα ο καθένας πρέπει να συνεισφέρει. Οπότε μην αράζεις σαν να έχεις πάρει ροζ τηλέφωνο. Αν πάλι βλέπεις ότι εκείνη δεν είναι πολύ ομιλητική, μην προσπαθείς να γεμίσεις εσύ όλα τα κενά. Κάνε της ερωτήσεις για να τη βοηθήσεις να “λυθεί”. 

Κάνε θορύβους

Από τις 5 αισθήσεις σε αυτή τη φάση παίζει μόνο η ακοή, οπότε πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Άστη να ακούσει τη βαριά αναπνοή σου, ρίξε και κανένα “μμμ” όταν δεν έχεις πρόχειρο τίποτα καλό να πεις και άσε τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα.

Άφησέ τη με τρόπο 

Δεν θα πάθεις τίποτα αν μετά το συγκλονιστικό φινάλε δεις και λιγάκι από τους βαρετούς τίτλους τέλους. Μείνε λίγο ακόμα στη γραμμή μέχρι να αποσυμπιεστεί η ατμόσφαιρα, πες της πόσο καταπληκτική ήταν (ακόμη και αν δεν ήταν) και αποχαιρέτησε τη με στιλ. Πάνω απ’ όλα είσαι κύριος.

Πηγή

Δυο νεκροί από πυροβολισμούς στο Virginia Tech στις ΗΠΑ


Τον πανικό σκόρπισε στο Virginia Tech, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ,  άνδρας ο οποίος άνοιξε πυρ μέσα στο χώρο του ιδρύματος. 

Νεκρός έπεσε ένας αστυνομικός στην προσπάθεια του να σταματήσει το δράστη, ενώ ένα δεύτερο θύμα βρέθηκε αργότερα σε κοντινό πάρκινκ του πανεπιστημίου. Ο μακελάρης  διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται από την αστυνομία.

«Λίγο μετά από το μεσημέρι, ένας αστυνομικός του πανεπιστημίου Βιρτζίνια Τεκ σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για έναν τυπικό έλεγχο κατά την διάρκεια του οποίου σκοτώθηκε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο, προσθέτοντας ότι μάρτυρες είδαν το δράστη να κατευθύνεται προς ένα άλλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου βρέθηκε το δεύτερο πτώμα.
Ωστόσο, λίγο αργότερα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει πλέον απειλή στο πανεπιστήμιο, ενώ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων μετέδωσαν ότι ο ένας από τους δύο νεκρούς είναι ο δράστης.

Το 2007, 33 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια όταν ο φοιτητής Seung-Hui Cho άνοιξε πυρ εναντίον τους.Πηγή

Πλατινί: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το παιχνίδι»


Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ μίλησε μετά την συνάντηση της Εκτελεστικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βενετία και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του ματς. 

«Αν υπάρχουν αμφιβολίες πρέπει να το κοιτάξουμε πιο προσεκτικά. Πάντως εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και ολόκληρης της διοργάνωσης. Έχουμε ένα σύστημα που εξετάζει για τυχόν στημένα παιχνίδια και δεν έδειξε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει αμφιβολίες. Ωστόσο είναι λογικό να υπάρχουν απορίες», ήταν τα λόγια του. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ επεσήμανε πως περιμένουν την τελική έκθεση των παρατηρητών διαιτησίας και αν αυτή κρίνει ότι υπάρχει κάτι ύποπτο θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα. 

Τέλος, ο Πλατινί αναφέρθηκε και στην ανάγκη να προφυλαχθεί η αξιοπιστία της διοργάνωσης, αλλά και του αθλήματος: 

«Πρέπει πάντα να σέβεσαι ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις και πάντα σεβόμαστε τις ομάδες που προκρίνονται. Μία ομάδα από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) και μία από την Ελβετία (Βασιλεία) προκρίθηκαν. Υπάρχουν κάποιες νέες ομάδες ανάμεσα στις 16. Το ότι μια ομάδα είναι μεγάλο όνομα δε σημαίνει ότι σίγουρα θα προκρίνεται». Πηγή

Αντισυλληπτικά για τις καλόγριες;

Αντισυλληπτικά για τις καλόγριες;
Αυτό προτείνουν αυστραλοί ειδικοί ως προστασία από καρκίνους που «γεννά» η ατεκνία
Σύσταση για λήψη από τις καλόγριες του αντισυλληπτικού χαπιού προκειμένου να σωθούν από καρκίνους, απευθύνουν οι ειδικοί

Οι καλόγριες πρέπει να λαμβάνουν αντισυλληπτικά! Τη σύσταση αυτή απευθύνουν ειδικοί από την Αυστραλία με άρθρο τους στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet» καθώς όπως λένε τα αντισυλληπτικά δισκία αποτελούν τη μόνη μέθοδο προκειμένου να προστατευθούν οι καλόγριες της καθολικής εκκλησίας από γυναικολογικούς καρκίνους.

Η ατεκνία «γεννά» γυναικολογικούς καρκίνους
Όπως σημειώνουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Μόνας καθώς και από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, οι καλόγριες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πληρώνουν τραγικό τίμημα εξαιτίας της ατεκνίας τους. Και αυτό διότι η μη απόκτηση απογόνων τις θέτει σε αυξημένο κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών και της μήτρας.
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι γυναίκες που δεν γεννούν και δεν θηλάζουν έχουν περισσότερους εμμηνορροϊκούς κύκλους κατά τη διάρκεια της ζωής τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου. Και αυτό διότι εκτίθενται για περισσότερα χρόνια στα οιστρογόνα και στην προγεστερόνη που «πυροδοτούν» ορμονοεξαρτώμενους καρκίνους.
Αντισυλληπτικό - «σωτήρας»
Αντιθέτως το αντισυλληπτικό χάπι έχει φανεί ότι μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των ωοθηκών και της μήτρας χωρίς να οδηγεί σε αύξηση του κινδύνου για καρκίνο του μαστού.
Σύμφωνα με τους αυστραλούς επιστήμονες, παρότι το Βατικανό έχει απαγορεύσει τις τεχνητές μεθόδους αντισύλληψης , σε κείμενο που συνέγραψε ένας πρώην Ποντίφικας σημειώνεται ότι οι καλόγριες θα μπορούσαν να λαμβάνουν αντισυλληπτικά χάπια.
Πράσινο φως από παπική εγκύκλιο
Συγκεκριμένα οι Κάρα Μπριτ από το Πανεπιστήμιο Μόνας και ο καθηγητής Ρότζερ Σορτ από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης γράφουν στο «Lancet» ότι «η καθολική εκκλησία καταδικάζει όλες τις μορφές αντισύλληψης εκτός από την αποχή, όπως περιγράφει ο Πάπας Παύλος VI στην εγκύκλιό του ‘Humanae Vitae’ το 1968. Παρότι η ‘Humanae Vitae’ δεν αναφέρει τις καλόγριες, εκείνες θα έπρεπε να είναι ελεύθερες να χρησιμοποιούν αντισυλληπτικό χάπι προκειμένου να προστατευθούν από τους κινδύνους της ατεκνίας με δεδομένο ότι στην εγκύκλιο σημειώνεται πως ‘η Εκκλησία δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση ως παράνομα θεραπευτικά μέσα που κρίνονται απαραίτητα για την ίαση οργανικών νόσων, παρότι μπορεί να έχουν και αντισυλληπτική δράση’».
Οι ερευνητές τονίζουν ότι εάν η καθολική εκκλησία επιτρέψει τη χρήση χαπιού στις 94.790 καλόγριες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο θα σώσει πολλές από αυτές από σοβαρές νόσους. Συμπληρώνουν ότι ήδη από το 1713 ένας ιταλός γιατρός είχε γράψει ότι «οι καλόγριες παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά της ‘καταραμένης μάστιγας’ που δεν είναι άλλη από τον καρκίνο του μαστού».

8 κόλπα για θεϊκό σεξ το 2012



8 κόλπα για θεϊκό σεξ το 2012

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Το 2011 ήταν μια μέτρια χρονιά: μέτριο σεξ, μέτριοι εραστές, μέτρια λίμπιντο! Όχι, ότι φταίνε μόνο οι άλλοι! Κι εσύ, τη μια ήσουν κουρασμένη, την άλλη δεν είχες όρεξη!

Για να σου μπει η χρονιά καλά, πάρτο απόφαση: το 2012 θα γίνεις η θεά του σεξ. Τελεία και παύλα. Και δεν χρειάζεται να γίνεις ακροβάτης ή να πετύχεις τα πιο δύσκολα σεξουαλικά κόλπα, ουτε και να αντιγράψεις το Κάμα Σούτρα!
Υπάρχουν 8 απλές κινήσεις που θα σε κάνουν να κόψεις πρώτη το νήμα ως το καλύτερο σεξ που είχε ποτέ στη ζωή του!

1. Πάρε πρωτοβουλία κουκλίτσα μου
: είπαμε να περιμένεις να κάνεις την πρώτη κίνηση για να σου ζητήσει να βγείτε, να κάνει την πρώτη κίνηση για να γίνετε ζευγάρι, στο σεξ όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν πρέπει εκείνος να παίρνει την απόφαση να σε βάζει στο σεξουαλικό κλίμα κάθε μέρα και κάθε ώρα, πίστεψέμ κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα τρέξει στο κορίτσι εκείνο που του την πέφτει με τρέλα και κορδέλα.

2. Φίλα τον και κάπου αλλού εκτός από το στόμα
: τα χείλη του αποτελούν περίπου το 1% του σώματόςε του. Του αρέσει να τον φιλάς κι εκεί αλλά θέλει κι αλλού χάδια και φιλιά. Δτυστυχώς εσύ συχνά βαριέσαι να ασχοληθείς με τη βουβωνική του χώρα, κάτι που αν άλλαζες, θα τον έκανες σούπερ, έξτρα, φουλ ευτυχισμένο!
3. Πέτα τα ρούχα σου- όλα:
Αφαίρεσέ τα ένα προς ένα, ρούχα, παπούτσια, φούστα, μπλούζα! Πολλές φορές εμείς τα κοριτσάκια, βαριόμαστε τόσο να κάνουμε σεξ, που για να ικανοποιήσουμε τον καλό μας, απλά ενδίδουμε με την πυτζάμα, την κάλτσα και το ψηλό κοτσίδι! Ε μια θα φάει τη σούπα, δύο θα φάει τη σούπα, την τρίτη θα βγει στην αγορά να ψάξει για μπον φιλέ, μήπως να αλλάξεις τακτική. Δεν είπαμε κάθε μέρα, αλλά μια φορά στο τόσο θα μπορούσες να φορέσεις ένα σέξι στριγκάκι, να του κάνεις ένα ερωτικό στριπτίζ ή απλά να εμφανιστείς μπροστά του όπως σε γέννησε η μαμά σου.
4. Κάνε και λίγο φασαρία:
Δεν χρειάζεται και να ξυπνήσεις την πολυκατοικία αλλά λίγο σεξ με φασαρία και απελευθερωμένες κραυγούλες θα τον αναζωογονήσει στα σίγουρα. Ειδικά αν σε έχει συνηθίσει να κάθεσαι με ανοιχτά τα πόδια και με κλειστό το στόμα, λες και το σεξ μαζί του είναι καταναγκαστική εργασία.Κι αν δεν σου αρέσει να φωνάζεις στο σεξ, κάντου ένα σόου αλά Δήμητρα Ματσούκα στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»: μικρόφωνο, σέξι κομπινεζόν και τραγούδ του στο κρεβάτι.
5. Προσοχή στα μαλλάκια σου/ του:
Το πάθος δεν έχει άμεση σχέση με τα μαλλιά και καλό είναι να το καταλάβεις νωρίς. Τι συνεπάγεται αυτό; Ούτε εσύ χρειάζεται να του ξεριζώσεις το μαλλί από το τριχωτό της κεφαλής τάχα για να του δείξεις πόσο απολαμβάνεις το σεξ μαζί του, αλλά ούτε και πρέπει να αφήνεις τα μακριά σου μαλλάκια να μπλέκονται στο στοματικό που του κάνεις. Στο θέμα τρίχας, καλό είναι να προσέχεις και την αποτρίχωσή σου, δείχνοντας επιμέλεια και αγάπη στην καλή όψη του μπικίνι, του μουστακιού και των ποδιών.
6. Θέλω μες τα δυο του μάτια να κοιτάζεις:
Δεν χρειάζεται να τον κοιτάζεις διαρκώς στα μάτια αλλά μην αποφεύγεις διαρκώς την οπτική επαφή μαζί του. Ειδικά την ώρα του στοματικού, η οπτική επαφή θα του δώσει την σιγουριά πως ξέρεις τι κάνεις και θα τον ανάψεις περισσότερο. Γενικά, η οπτική επαφή στο σεξ, μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι.
7. Ρώτα τον να μάθεις τι του αρέσει:
Μπορεί τα όσα θα σου πει πως του αρέσουν, να σε εκπλήξουν, μπορεί και να συμπίπτουν και με τις δικές σου προτιμήσεις, μπορεί να σε βάλουν και σε σκέψεις αλλά καλό είναι να μάθεις τα κλειδιά του και να τα χρησιμοποιήσεις ανάλογα. Αν νιώθεις άβολα για το πώς θα κάνεις την δύσκολη αυτή κουβέντα, πιες ένα ποτηράκι παραπάνω και ανάμεσα σε σεξουαλική δράση, πάρε τις απαντήσεις που θες.

8. Ενημέρωσέ τον για το τι σου αρέσει
:
Αν θέλεις να ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του και όχι να προσποιείσαι για κάτι που πραγματικά δεν σε ξετρελαίνει, μίλα ανοιχτά για όσα κάνει και τα λατρεύεις και για όσα δεν έχει δοκιμάσει αλλά πολύ θα το ήθελες


Πηγή

Αναβαθμίζεται το PlayStation Home



Η Sony προχώρησε στην αναβάθμιση του PlayStation Home στην έκδοση 1.6, προσφέροντας μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην υπηρεσία. Η εν λόγω αναβάθμιση έρχεται λίγες ημέρες μετά την μαζική βελτίωση της υπηρεσίας που έχει αλλάξει ήδη το central plaza και τη γενικότερη δομή του υποστηριζόμενου συστήματος. Οι παίκτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το διπλάσιο αριθμό αντικειμένων για να διακοσμήσουν το χώρο τους, ενώ έχει αναβαθμιστεί και ο μηχανισμός τοποθέτησης αντικειμένων. 

Το σύστημα βοήθειας έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να παρέχεται άμεσα κάθε δυνατή οδηγία, ενώ έχουν γίνει αλλαγές και στον τομέα Community του Menu Pad.

Xωρίς βρακί ..η κόρη της Ντέμι Μούρ καβαλάει μηχανή!



9/12/2011, 12:07 πμ. Οι αταξίες και οι προκλήσεις της μάνας της ... φαίνεται αποτελούν κληρονομικό δικαίωμα και για την 20χρονη κόρη της που εδώ καβαλάει μια μηχανή ...χωρίς να φοράει εσώρουχο δίνοντας τροφή στο πιάτο των παπαράτσι 

Διέρρηξαν σχολείο και έκαψαν τα απουσιολόγια



Τα απουσιολόγια και όχι μόνο είχαν στο στόχο οι άγνωστοι δράστες, που λίγο πριν τις 6.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, διέρρηξαν το σχολείο και τα έκαψαν, ενώ προξένησαν και άλλες ζημιές.

Συγκεκριμένα η πυροσβεστική δέχθηκε τηλεφώνημα για φωτιά σε κάδο και σε γραφείο στο 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Οι πυροσβέστες που έφτασαν αμέσως, έσβησαν τη φωτιά που είχε καταστρέψει έναν εξωτερικό κάδο και είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο γραφείο της γραμματείας.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, οι εμπρηστές παραβίασαν το γραφείο των καθηγητών, πήραν τα απουσιολόγια, τα έριξαν στον κάδο και τα έκαψαν. Στη συνέχεια προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα από το γραφείο της γραμματείας και αφού δεν τα κατάφεραν, έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά και σε αυτό, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Πηγή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις… γκομενίτσες (video)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις… γκομενίτσες (video) Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου.
Σε μία αναφορά στην ταινία «», η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της, λέγοντας ότι υποδύεται την… φιλεναδίτσα ενός πολιτκού, για να δηλώσει στη συνέχεια ότι αυτό, είναι ένα είδος γυναικών και αντρών αντίστοιχα, το οποίο δεν της αρέσει καθόλου. 


Ανέκδοτο: Δεν είναι αυτό που νομίζεις










Με την γυμναστική γνωρίζεις κόσμο!
Μια φορά κι έναν καιρό, η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο...
Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της: «Γεια χαρά Κώστα! Τι κάνεις;»
Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: «Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο.»
Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το… συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.
Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει:
- Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιο ποτό πίνεις συνήθως;
- Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ
- Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:
Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει αγόραρε;
Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτιτζάδικο.
Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της.
Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα.
Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει:
Κώστα… φαίνεται ότι απόψε διάλεξες πολύ άγρια γκόμενα.





Πηγή

Θέλουν να μας ανάψουν βραδυάτικα!


Θέλουν να μας ανάψουν βραδυάτικα!
Αυτές είναι γυναίκες με τα πιο τέλεια σώματα που κυκλοφορούν στο internet οι οποίες τρελαίνουν τους άνδρες.

Γιατί οι άντρες δεν μπορούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα ... μάτια;

Νομίζετε ότι οι άντρες αδυνατούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα μάτια και καρφώνονται στο στήθος ή στα οπίσθια της?


Θεωρείτε ότι οι γυναίκες προτιμούν να αντικρύζουν κατάματα τον άντρα που της ενδιαφέρει και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πονηρές ματιές στα ευαίσθητα σημεία του??

Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε την επιστημονική αλήθεια, την οποία βρήκε το pyles.tv και σας την παρουσιάζει: η σκληρή πραγματικότητα είναι οτι οι γυναίκες είναι πολύ μεγαλύτεροι "ματάκηδες" από τους άνδρες! Απλώς οι δεύτεροι "καρφώνονται"!!

Αυτό δεν συμβαίνει γιατί οι άνδρες είναι αδιάκριτοι, άξεστοι ή αγενείς!! Ο λόγος που νομίζουμε πως ένας άνδρας δυσκολεύεται να "σηκώσει" τα μάτια του από το γυναικείο μπούστο είναι καθαρά επιστημονικός!! Υπεύθυνη για όλα, η όραση.

Πώς οι γυναίκες καταφέρνουν να εντοπίσουν το "εκλεκτό" ζευγάρι γόβες, ανάμεσα σε χιλιάδες παπούτσια;

Οι γυναίκες διαθέτουν περιφερειακή όραση που εκτείνεται τουλάχιστον 45 μοίρες προς κάθε πλευρά, αριστερά- δεξιά- πάνω και κάτω. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να "σαρώνουν" οπτικά έναν χώρο χωρίς καν να χρειαστεί να κουνήσουν τα μάτια ή το κεφάλι τους.

Στην ικανότητα αυτή των γυναικών οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- το γεγονός ότι μπορούν να μπουν σε ένα μαγαζί, γεμάτο με ρούχα ή παπούτσια και με δυο δήθεν αδιάφορες ματιές, να εντοπίσουν τα 5 συγκεκριμένα κομμάτια που τους αρέσουν.

Αντίθετα η όραση των ανδρών, έχει γραμμική μορφή και βλέπουν ευθεία μπροστά -φανταστείτε μια σύριγγα που τρυπάει κατευθείαν το στόχο! Αυτός είναι και ο λόγος που ένας άνδρας αργεί πάρα πολύ να εντοπίσει μια συγκεκριμένη γραβάτα σε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα ή το βαζάκι της μουστάρδας μέσα στο ψυγείο.

Στο θέμα "κάνω μάτι", οι άντρες έχουν το όνομα και οι γυναίκες τη χάρη!

Έχοντας εξηγήσει τον τρόπο που λειτουργεί η όραση στα δυο φύλα, πάμε να δούμε γιατί στο θέμα "κάνω μάτι", οι άντρες έχουν το όνομα αλλα οι γυναίκες την χάρη.

Κι αυτό γιατί η γυναίκα, εξαιτίας της περιφερειακής της όρασης, μπορεί να ελέγχει το σώμα ενος άνδρα από την κορυφή μεχρι τα νύχια και να εστιάζει στα γεννητικά του όργανα, ενώ την ίδια στιγμή το βλέμα της δείχνει "καρφωμένο" στα μάτια του!!

Αντίθετα ο - αδικημένος σε αυτόν τον τομέα - άντρας, λόγω της γραμμικής του όρασης δεν μπορεί να κοιτάζει σε δυο σημεία ταυτόχρονα. Έτσι είναι αναγκασμένος να ανεβοκατεβάζει το βλέμμα του από τα μάτια στο στήθος και αντίθετα, δίνοντας την εντύπωση οτι δεν μπορεί να ελέγξει τον θαυμασμό του!!

Την επόμενη φορά λοιπόν που ο καλός σας θα καρφωθεί στο στήθος της εντυπωσιακής καλλονής που θα περάσει από δίπλα του, δείξτε κατανόηση: δεν φταίει αυτός- η κακή περιφερειακή του όραση ευθύνεται για όλα!!!!



Κορίτσια.. στήνονται και βλέπουμε τα οπίσθιά τους από όλες τις λήψεις!

Κορίτσια.. στήνονται και βλέπουμε τα οπίσθιά τους από όλες τις λήψεις! Υπάρχει καλύτερη θέα; Όχι πείτε την αλήθεια. Υπάρχει;
Μία ακόμη γερή δόση από κορίτσια που φωτογραφίζονται δείχνοντάς μας τα οπίσθιά τους επειδή δεν τα χορταίνετε ποτέ! Όρθιες, καθιστές, ξαπλωμένες, στα τέσσερα… από όλα έχει ο μπαξές! Απολαύστε τις… 

Ζαρτιέρες στο σεξ

Τα σεξουαλικά παιχνίδια και τα role plays είναι αναπόσπαστο κομμάτια του σεξ και των φαντασιώσεων.
Ζαρτιέρες στο σεξ
Τα εσώρουχα και ειδικά οι ζαρτιέρες είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για να ερεθιστεί το ζευγάρι και να κορυφωθεί το πάθος. Οι άνδρες λατρεύουν τις ζαρτιέρες, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την "αδυναμία". Αγοράστε ζαρτιέρες σε διάφορα χρώματα και νιώστε πιο σέξι από ποτέ.

Παράξενοι άνθρωποι, παράξενες φωτογραφίες (pics)

 
Powered by Blogger