Σάββατο 19 Μαΐου 2012

10 στάσεις του sex για καλύτερη απόλαυση

 Μάθετε τα μυστικά του σεξ και γίνετε μία Queen στο κρεβάτι...


Στάση Πρωινό Μακιγιάζ

Δεν ακούσατε το ξυπνητήρι σας το πρωί και έχετε καθυστερήσει για τη δουλειά; Κάνατε ένα γρήγορο μπάνιο, ήπιατε τον καφέ σας στα όρθια και σας μένει να εφαρμόσετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και να φύγετε; Μην αγχώνεστε καθόλου. Αυτή η στάση θα συνδυάσει την πρωινή καλημέρα του συντρόφου σας με την εργονομία και σβελτάδα που χρειάζεστε αυτήν την ώρα. Καλή δουλειά.





Στάση Φραπέ
Είστε σπίτι, έχετε να κάνετε δουλίτσα για αύριο, χρειάζεστε επειγόντως καφέ και αυτή η παλιοεσπρεσιέρα χάλασε πάλι. Κανένας λόγος για άγχος και υστερίες, βάλτε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ, βγάλτε από πάνω σας οτιδήποτε περιττό και ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας προκειμένου να σπάσει ο πάγος. Μην ξεβιδωθείτε έχετε και δουλειά. Στάση Σολάριουμ Εάν είστε φανατικές του μαυρίσματος και θέλετε να έχετε σοκολατένια επιδερμίδα γρήγορα και άνετα, 365 μέρες το χρόνο, η στάση αυτή σας ταιριάζει γάντι. Το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι μερικές λάμπες σολάριουμ, την ειδική κρέμα που θα σας προστατεύσει από το κάψιμο και το σύντροφό σας που θα φροντίσει να μην πλήξετε ούτε δευτερόλεπτο.




Στάση Κολωνάκι
Μπορεί η Μαίρη Λίντα με το Μανώλη Χιώτη να τραγουδούσαν «Όλοι το ίδιο είμαστε λαός και Κολωνάκι», δεν είχαν όμως υπ' όψιν τους εσάς και τις φίλες σας που ανήκετε στη φυλή της Βουκουρεστίου, του Lanvin και της πέρλας. Μπορεί να είστε ερωτευμένες με το σύντροφό σας, να τον θέλετε και να τον ποθείτε, υπάρχουν όμως προτεραιότητες που θα πρέπει να σεβαστεί και στις οποίες θέλει δε θέλει θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί. Μόλις μπήκατε σπίτι, έχετε φτιάξει νύχια, έχετε κοκαλώσει μαλλί, τρώτε στα γρήγορα ένα πανίνι από το Da Capo και κρατάτε τεράστια σακούλα με cupcakes από το Cake. Δεν είστε σε διάθεση να τσαλακωθείτε αλλά παράλληλα θέλετε και λίγο ρομάντζο. Η παραπάνω στάση είναι ό, τι πιο σικ θα μπορούσατε να διαλέξετε για αυτήν την περίσταση. Ξεφορτωθείτε τα ψώνια, κρατήστε τις αποστάσεις σας και απολαύστε.





Στάση Βδέλλα
Είναι μήνες τώρα που τα ίχνη σας αγνοούνται. Οι φίλοι σας απευθύνθηκαν στην εκπομπή «Έχεις πακέτο» μήπως και σας εντοπίσουν ενώ η μάνα σας φουρνίζει φανουρόπιτες και τρέχει στα μοναστήρια με τάματα και λαμπάδες στα χέρια. Όση νηστεία και προσευχή και να κάνουν οι δικοί σας, εσείς το κινητό δεν το σηκώνετε, ζείτε τον απόλυτο έρωτα και δε σας καίγεται καρφί. Η παραπάνω στάση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Μελετήστε τη προσεκτικά, εφαρμόστε και δε θα ξεκολλήσει ποτέ από πάνω σας.





Στάση ΚΑΤ
Η δωδεκάποντη γόβα θέλει μεγάλη επιδεξιότητα κι εσείς την τελευταία φορά που την καβαλήσατε θυμίζατε αρλεκίνο από το Cirque de Soleil (τσίρκο-θέατρο). Η κατάληξη λίγο πολύ γνωστή, στο ορθοπεδικό τμήμα του ΚΑΤ σας ξέρουν πλέον όλοι με το μικρό σας και ο θεράποντας ιατρός σας συνέστησε πλήρη ακινησία με τα πόδια ψηλά για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν δεν κρατιέστε και αρνείστε να βάλετε τους έρωτες στο γύψο, μην τρομάζετε. Σηκώστε τα πόδια ψηλά και απολαύστε.





Στάση Λυσσασμένη Γάτα
Τον βλέπετε και ξεχνάτε το όνομά σας, θέλετε να ουρλιάξετε από πάθος και να ορμήξετε πάνω του. Οι φίλες σας σας λένε λυσσάρα και προφανώς είστε και φαίνεστε -αλλά δεν πειράζει. Εσείς έχετε γκόμενο, αυτές πάλι όχι, οπότε και πάλι από πάνω βγαίνετε. Πάρτε φόρα και προσγειωθείτε πάνω στο αντικείμενο του πόθου με όλο σας το είναι και επιβεβαιώστε όλα αυτά που λέγονται για σας.





Ψηλά τα Χέρια
Εάν ζηλεύετε τους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης και θα θέλατε να είστε η Θέλμα στο «Θέλμα και Λουίζ», ή έστω ήρωας του Pulp Fiction, τώρα μπορείτε να αναπαράγετε όλες αυτές τις σκηνές απείρου κάλλους χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο. Απλά φορέστε ένα μαύρο οπάκ καλσόν στο κεφάλι, πάρτε το νεροπίστολο από την τσάντα θαλάσσης και ορμήξτε με φόρα πάνω στο έτερον ήμισυ ουρλιάζοντας, «Ληστεία, θα σε φάω λάχανο». Αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, φορέστε του το καλσόν, επαναλάβετε με ακρίβεια και αφήστε τον να σας κλέψει ό,τι πολυτιμότερο έχετε.


Στάση Duracell
Η παραπάνω στάση είναι ο μπαλαντέρ του κάμα σούτρα. Είναι αυτή που συνεχίζει εκεί που οι άλλες σταματούν. Έχετε να συζητήσετε με το σύντροφό σας για τα κοινόχρηστα, το θερμοσίφωνα που χάλασε, το σοβατεπί που γκρεμίστηκε και άλλες απλές καθημερινές ιστορίες. Η μικρή έκανε κοπάνα στο μάθημα, η γάτα σας πήδηξε από το μπαλκόνι κι εσείς είστε έτοιμες να κρεμαστείτε από το φωτιστικό. Κάντε ένα διάλειμμα, χαλαρώστε με χαμηλό φωτισμό, εφαρμόστε την εν λόγω στάση και προβείτε σε γόνιμο διάλογο. Δε θα χάσετε.




Στάση Πικάσο
Εάν είστε οπαδοί της μοντέρνας σύγχρονης τέχνης και του κυβισμού, τότε η στάση «Πικάσο» θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας τον καλλιτέχνη που τόσο καιρό καταπιέζατε. Κατά τη διάρκεια της στενής σας συνεργασίας με το έτερον ήμισυ, θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε θαυμάσει κατά καιρούς στις προθήκες των μεγαλύτερων μουσείων του κόσμου. Βγάλτε πάνω του όλο σας τον οίστρο, πιάστε τον, στρίψτε τον, τραβήξτε του τα μαλλιά και ζητήστε του να σας φερθεί με τον ίδιο τρόπο. Και μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει σωστό και λάθος όταν παράγουμε τέχνη.





Στάση Σολάριουμ
Εάν είστε φανατικές του μαυρίσματος και θέλετε να έχετε σοκολατένια επιδερμίδα γρήγορα και άνετα, 365 μέρες το χρόνο, η στάση αυτή σας ταιριάζει γάντι. Το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι μερικές λάμπες σολάριουμ, την ειδική κρέμα που θα σας προστατεύσει από το κάψιμο και το σύντροφό σας που θα φροντίσει να μην πλήξετε ούτε δευτερόλεπτο.




 

Σκοτώθηκε με τη μηχανή του ο Μιχάλης Γραμμένος

 Σοκ στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, από τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Γραμμένου. Ο οποίος, τις πρώτες πρωϊνές ώρες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Ε.Ο. Γύρου Αχιλλείου (στην περιοχή Τσάρου).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 35χρονος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του, με κατεύθυνση από την περιοχή Βρυώνη προς την πόλη της Κέρκυρας, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων Κέρκυρας.
Ο εκλιπών είχε γεννηθεί 1/1/1977 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε, φόρούσε τη φανέλα των Λύκων.
Νωρίτερα, και μέχρι την περυσινή σεζόν, ήταν ποδοσφαιριστής της Κασσιώπης, για εννιά συναπτά έτη, με την οποία πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του τίτλου της Α1 κατηγορίας.
Επίσης, είχε αγωνιστεί σε Θύελλα, Όλυμπο και ΕΠΑ.

Και ανοίγει που λέτε τα πόδια ... και παθαίνουμε ντελίριο... μα να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχο ???


Με τσαχπινιά και νάζι, η περσόνα Phoebe Price αποκαλύπτεται στον φωτογραφικό φακό! Οι paparazzi την έπιασαν μέσα στο αυτοκίνητο με μικρό μαύρο φόρεμα και με απουσία του κάτω εσωρούχου να κάνει πάταγο!!

Μία Bravi σκέτη... κόλαση και πυρκαγιά μαζι!!! (sexy pics)





Τελικά πόσα θέλει να μας τρελάνει; Νέα σέξι φωτογράφιση από την Magui Bravi και δεν είμαστε καλά λέμεεε...





ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι Ανθρωποφάγοι


Ένας Άγγλος, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας συλλαμβάνονται από ανθρωποφάγους στην 
Αφρική... Ο αρχηγός τους προσφέρεται να ελευθερώσει όποιον τα καταφέρει σε τρεις δοκιμασίες:να πιεί ένα τόνο κρασί, να βγάλει ένα αγκάθι από το πόδι του ιερού λιονταριού και να κάνει σεξ στην εκατοντάχρονη γιαγιά του.

Οδηγούν τον Άγγλο στην καλύβα με το κρασί, αρχίζει να πίνει αλλά δεν φτάνει ούτε στη μέση οπότε οι ιθαγενείς τον τρώνε.

Aκολουθεί ο Γάλλος. Πίνει, πίνει, πίνει αλλά σταματάει λίγο πριν το τέλος. Τον τρώνε κι αυτόν.

‘Ερχεται η σειρά του Έλληνα. Μπαίνει στην καλύβα και μετά από πέντε ώρες βγαίνει τρεκλίζοντας αφού έχει πιεί όλο το κρασί. Τον πηγαίνουν στη δεύτερη καλύβα με το λιοντάρι και μετά από λίγο ακούγονται βρυχηθμοί, κραυγές, ουρλιαχτά.
Μετά από τρεις ώρες βγαίνει ο Ελληνάρας με σχισμένα ρούχα, γρατζουνισμένος, φέσι ακόμα από το μεθύσι, και λέει στον αρχηγό:
- Πηγαινέ με τώρα στη γιαγιά σου να της βγάλω το αγκάθι από το πόδι.

Εγχώρια πιτσιρίκα σε ολόγυμνη φετιχιστική φωτογράφηση που θα σας πάρει τα μυαλά! (sexy pics)



Μπορεί τώρα να έχει μεγαλώσει, ωστόσο για εμάς θα είναι για πάντα η πιτσιριίκα των καλλιστείων που ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό με ....
τα σαρκώδη χείλη, το λάγνο βλέμμα και το πλούσιο στήθος!

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου, ολόγυμνη, σκανδαλιστική και άκρως αποκαλυπτική, για τα μάτια σας μόνο!





Ανέκδοτο: Ο Μητσάρας Στα Μπουζούκια


Πάει ο Μητσάρας στα μπουζούκια και βλέπει τον Βαρδινογιάννη.
Τον πλησιάζει και του λέει:
- Κύριε Βαρδινογιάννη, θέλω να μου κάνετε μια μεγάλη χάρη. Βλέπετε… περιμένω την κοπέλα μου και θα ήθελα να την εντυπωσιάσω.
Μπορείτε όταν έρθει να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μου πείτε “Γεια σου ρε Μητσάρα φίλε μου”;

- Άσε μας ρε φίλε, του λέει ο Βαρδινογιάννης. Και που σε ξέρω εγώ;

- Έχετε δίκιο κύριε Βαρδινογιάννη. Δε με ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλω ο φτωχός. Δεν σας κοστίσει τίποτα και για μένα σημαίνει πολλά. Η κοπέλα μου θα με πάρει με καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχω.

- Ωραία, θα σου κάνω τη χάρη. Κάτσε στο τραπέζι σου κι όταν έρθει, μετά από λίγο θα περάσω.

- Χίλια ευχαριστώ κύριε Βαρδινογιάννη! Με σώζετε!
Κάθεται λοιπόν ο Μητσάρας και λίγο αργότερα έρχεται και η κοπέλα του. Τους πλησιάζει ο Βαρδινογιάννης και λέει:
- Γεια σου ρε Μητσάρα φίλε μου! Τί κάνεις;
Και του απαντάει ο Μητσάρας:
- Φύγε από εδώ ρε βλάκα! Πάλι δανεικά θέλεις;

Kamikaze Love: Σάλος με το porno trailer της ταινίας του Βασιλόπουλου (video)



Ο Έλληνας ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Kamikaze Love»....


Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο διάσημος σκηνοθέτης Zalman King, γνωστός από τις ταινίες Nine 1/2 Weeks, Wild Orchid, Two Moon Junction, Red Shoe Diaries.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μαζί με την Malena Morgan κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Jack και της Victoria.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, «Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε DVD, ενώ αναμένεται να βγει και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες ».

Ο Έλληνας ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον διάσημο σκηνοθέτη Zalman King και τον χαρακτηρίζει έναν ιδιαίτερα δυναμικό, δραστήριο και παθιασμένο άνθρωπο προσηλωμένο στη δουλεία του.

Παρόλο που ο Χρήστος Βασιλόπουλος πέρασε από δοκιμαστικό για έναν μικρό ρόλο στην ταινία, ο Zalman King τον επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ωστόσο οι αντιδράσεις για την νέα ταινία που αγγίζει τα όρια του porno είναι πολλές.

Από χθες το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με τους περισσότερους να ειρωνεύονται τον χαρακτηρισμό της ταινίας «ερωτικό θρίλερ» και να αναφέρουν ότι είναι ένα soft porno.

Δείτε το trailer και θα... καταλάβετε:

Για γρήγορο και ασφαλές αδυνάτισμα... Το χάσιμο λίπους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα προϊόντα που υπόσχονται θαύματα έχουν προ πολλού κριθεί και κατακριθεί και όλοι οι δρόμοι δείχνουν προς την έντονη άσκηση και φυσικά την ισορροπημένη και προσεγμένη διατροφή. Αντί να ξοδέψετε τα χρήματά σας στα δεκάδες... λιποδιαλυτικά συμπληρώματα που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και υπόσχονται φύκια και μεταξωτές κορδέλες, πάρτε μια… γέυση (κυριολεκτικά και μεταφορικά) από τις τροφές εκείνες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά, (σχεδόν) ανέξοδα και χωρίς παρενέργειες. Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω Αχλάδια Γιατί τα χρειάζεστε: Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Ρίο Ντε Ζανέϊρο η προσθήκη του γλυκού αυτού φρούτου στην διατροφή μας κόβει την όρεξη, περιορίζοντας τον συνολικό αριθμό θερμίδων που καταναλώνουμε ημερησίως. Σε σχετική έρευνα που έγινε, γυναίκες που κατανάλωναν 3 αχλάδια την ημέρα, λάμβαναν λιγότερο αριθμό θερμίδων καθημερινά, χάνοντας περισσότερα κιλά από αυτές που δεν κατανάλωναν. Είναι επίσης πλούσια σε διαιτητικές ίνες (15% της ΣΗΠ), «γεμίζουν» το στομάχι και μας αποτρέπουν από το να φάμε παραπάνω απ’ότι πρέπει. Πώς να τα φάτε: Καταναλώστε ένα αχλάδι πριν από κάθε γεύμα για να περιορίσετε την πείνα, αφού πρώτα το πλύνετε καλά. Έχετε στο νου σας ότι η μεγαλύτερη ποσότητα των ινών του βρίσκεται στον φλοιό. Γκρέηπφρουτ Γιατί το χρειάζεστε: Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες στην κλινική Scripps στην Καλιφόρνια, τρώγοντας μισό γκρέηπφρουτ πριν από κάθε γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και μισό κιλό τη βδομάδα. Το «παραδοσιακό» αυτό διαιτητικό φρούτο βοηθάει πραγματικά στην μείωση του λίπους και της χοληστερίνης, κυρίως χάρη στην πηκτίνη μιας ειδικής ίνας που συνδέεται με την λιποδιάλυση. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C και κάλιο και δεν περιέχει καθόλου λίπος ή νάτριο. Τέλος, είναι περιέχει φυσικούς γαλακτοματοποιητές που καταπολεμούν το λίπος και τη χοληστερίνη. Πώς να το φάτε: Μπορείτε να το δοκιμάσετε με κανέλλα που μειώνει την πικρή γεύση του, χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη. Φασόλια Γιατί τα χρειάζεστε: Τα φασόλια είναι γεμάτα από ένα ειδικό άμυλο, το λεγόμενο resistant starch (περίπου 10γρ. το φλυτζάνι), το οποίο έχει ισχυρή λιποδιαλυτική δράση. Αν τα προσθέσετε στην διατροφή σας σε ένα γεύμα την μέρα, θα κάψετε μέχρι και 25% περισσότερο λίπος απο το συνηθισμένο. Αυτό έδειξε σχετική έρευνα στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Πρόταση σερβιρίσματος: Σωτάρετε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και στην συνέχεια προσθέστε δύο κονσέρβες φασολάκια. Κάντε τα σαν πουρέ και σερβίρετε. Αμύγδαλα Γιατί τα χρειάζεστε: Τρώγοντας μία χούφτα αμύγδαλα την ημέρα, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής, λένε σύγχρονες έρευνες. Άτομα που έτρωγαν καθημερινά για έξι μήνες αμύγδαλα, έχασαν ένα 18% του σωματικού τους λίπους. Αυτοί που ακολούθησαν μία δίαιτα με την ίδια ακριβώς ποσότητα θερμίδων και πρωτεϊνών, αλλά αντικατέστησαν τα αμύγδαλα με υδατάνθρακες ίδιας θερμιδικής αξίας, έχασαν μόνο το 11%. Πώς να τα φάτε: Μπορείτε άνετα να τα πάρετε στο γραφείο ή στον δρόμο σαν σνακ ή ακόμα να τα συνδυάσετε με γιαούρτι ή μούσλι. Σοκολάτα Και όμως, η «απαγορευμένη» για πολλούς γλυκιά απόλαυση, μπορεί να αποτρέψει την συσσώρευση των λιποκυττάρων στο σώμα μας. Μην βιαστείτε όμως να τρέξετε περιχαρείς στο περίπτερο και αν αγοράσετε τις κάθε λογής σοκολάτες. Αναφερόμαστε στην μαύρη σοκολάτα, μιας και αυτή μόνο έχει ευεργετικές ιδιότητες στην απώλεια λίπους, σύμφωνα πάντα με έρευνες από το πανεπιστήμιο της Ταϊβάν. Προσθέστε την με φειδώ στην διατροφή σας (χωρίς υπερβολές) και επωφεληθείτε από την δράση των αντιοξειδωτικών της ουσιών. Λιώστε 30γρ. μαύρης σοκολάτας στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα και αλείψτε την πάνω σε ένα κράκερ ολικής άλεσης (σχεδόν 98 θερμίδες). Πράσινο Τσάι Γιατί το χρειάζεστε: Το πράσινο τσάι περιέχει συστατικά που ωφελούν την υγεία και καταπολεμούν την παχυσαρκία. Σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι το συγκεκριμένο ρόφημα έχει αντιφλεγμονώδεις και διουρητικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται κυρίως στα υψηλά ποσοστά φλαβονοειδών που περιέχει. Είναι ιδανικό βοήθημα για τη δίαιτα, αφού βοηθά στην απώλεια βάρους και όταν καταναλώνεται τακτικά, μειώνει το αίσθημα της πείνας. Η συστηματική κατανάλωση τσαγιού αυξάνει τις ενεργειακές δαπάνες του οργανισμού, «καίει» τα αποθηκευμένα λίπη, ενεργοποιώντας την καύση τους κατά τον μεταβολισμό τους. Μεταβάλλει, επίσης, την κατανομή του λίπους και μειώνει τον λιπώδη ιστό που εντοπίζεται στην περιοχή της κοιλιάς. Προτιμήστε το υγρό απόσταγμα πράσινου τσαγιού, το οποίο περιέχει συμπυκνωμένες τις ωφέλιμες ουσίες του πράσινου τσαγιού και απορροφάται έως 400% ταχύτερα από τον οργανισμό. Επίσης... *Ο συνδυασμός ξυδιού και λεμονιού αποτελεί τον πιο δυνατό λιποδιαλύτη. Αν μάλιστα τα συνδυάσετε μαζί με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και προσθέσετε και μια κουταλία της σούπας λάδι (πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα) τότε έχετε ένα πλήρες λιποδιαλυτικό γεύμα! * Το μηλόξυδο επίσης σύμφωνα με έρευνες βοηθά στην καταπολέμηση του λίπους. * Η καφεϊνη έχει διουρητικές και θερμογενετικές ιδιότητες, σε μεγαλύτερο βαθμό από το πράσινο τσάϊ, βοηθώντας στην γρηγορότερη καύση του λίπους. Παρ'όλα αυτά πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο και προσοχή μιας και σε μεγάλες δόσεις έχει αρκετές παρενέργειες (ταχυκαρδίες, άυξηση πίεσης, πονοκέφαλοι κτλ.) * Τέλος, το Μαγικό Υγρό που διώχνει το λίπος χωρίς καμία προσπάθεια είναι δωρεάν και -προς το παρόν - ανεξάντλητο. Το νερό, είναι από τους πιο σημαντικούς καταλύτες στην απώλεια βάρους και τη διατήρησή του. Το σώμα δεν λειτουργεί σωστά χωρίς αρκετό νερό και δεν μπορεί να μεταβολίσει αποτελεσματικά το αποθηκευμένο λίπος. Πίνοντας άφθονο νερό κατά την διάρκεια της μέρας, αποφεύγουμε την κατακράτηση υγρών στο σώμα και βοηθάμε την λειτουργία των νεφρών και του συκωτιού. Κατά μέσο όρο, ένα άτομο πρέπει να πίνει 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Η ποσότητα αυτή ποικίλλει αναλογα με το βάρος του ατόμου, την άσκηση που κάνει και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες (ζέστη, υγρασία κτλ.)

Τι θα ήταν ο έρωτας χωρίς τα γλυκόλογα και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις; 
Όλοι οι ερωτευμένοι λένε και υπόσχονται.

Όμως τα εννοούν; Εξαρτάται από το ζώδιο… Αν σου πει ένας Ταύρος ή ένας Καρκίνος «θα σ’ αγαπώ πάντα» έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απ’ ό,τι να το πει, π.χ. ένας Δίδυμος ή ένας… εξαναγκασμένος Υδροχόος.


Παρά τις καλές προθέσεις, μερικές φορές άλλα λέγονται και άλλα υπονοούνται. Να μερικά πράγματα που μπορεί να ακούσεις από ένα ερωτευμένο ζώδιο και η χιουμοριστική τους ερμηνεία.

ΚΡΙΟΣ
«Αγάπη είναι όταν η ευτυχία του άλλου είναι πιο σημαντική από τη δική σου.» (Μάλλον εννοεί τη δική του. Θα κάνεις αυτά που θέλει και θα είστε μια χαρά ευτυχισμένοι).
«Δεν αναρωτήθηκα στιγμή αν σ’ αγαπώ. Απλώς το ξέρω.» (Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί έφυγε χωρίς να σου πει τον λόγο).
«Είμαι τρελός για σένα. Αλλά αγάπη χωρίς τρέλα, δεν είναι αγάπη.» (Είναι τρελός και χωρίς εσένα, άρα δεν μετράει).

ΤΑΥΡΟΣ
«Μαζί θα χαρούμε όλες τις απολαύσεις της ζωής.» (Ξέρεις να μαγειρεύεις καλά, έτσι δεν είναι;)
«Θα περνάμε αγκαλιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, θα σε ζεσταίνω με το κορμί μου.» (Εκεί που θα πάνε οι τιμές στο πετρέλαιο, ξέχνα το καλοριφέρ).
«Σ’ αγαπώ γιατί είσαι εσύ. Τι άλλο θέλεις να σου πω;» (Τίποτα. Ήταν σαφέστατος και αναλυτικότατος).

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Με εμπνέεις τόσο, που για χάρη σου έγραψα ένα ποίημα. Λέγεται ‘’Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς;’’» (Κάθε ομοιότητα με το «Μονόγραμμα» του Ελύτη είναι συμπτωματική).
«Δεν σε αγαπώ επειδή σε χρειάζομαι, αλλά σε χρειάζομαι επειδή σε αγαπώ.» (Διδυμίσιες σοφιστείες).
«Προσπαθώ να μη σ’ αγαπώ τόσο, αλλά όσο προσπαθώ, τόσο περισσότερο σε ερωτεύομαι.» (Εντάξει, ρε παιδί, κόψε κάτι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Θα σ’ αγαπώ για μια αιωνιότητα.» (Να εύχεσαι να μην υπάρχουν επόμενες ζωές, γιατί δεν θα απαλλαγείς ποτέ…)
«Μου είναι τόσο δύσκολο κάθε φορά που αποχωριζόμαστε, έστω κι αν είναι για μερικές ώρες.» (Βαριέται τόσο πολύ τον εαυτό του).
«Αγάπη είναι να μη φοβάσαι να αποκαλύψεις τις αδυναμίες σου στον άλλο.» (Καλά, δεν πειράζει, κράτα και μερικές κρυμμένες).

ΛΕΩΝ
«Θα σε έχω κορόνα στο κεφάλι μου.» (Άκυρο, η θέση είναι κατειλημμένη από το φανταστικό στέμμα του).
«Δεν αγαπάς κάποιον για την εμφάνισή του, για το στιλ του, για το ωραίο αυτοκίνητο, αλλά γιατί κάνει την καρδιά σου να τραγουδά.» (Τώρα, αν εσύ έχεις και τα υπόλοιπα, βάλ’ τα στα bonus.). «Ακόμα κι αν σε χάσω, θα έχω ζήσει τη χαρά ότι σε αγάπησα.» (Καλομελέτα κι έρχεται;)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Αγαπώ τα ελαττώματά σου όσο και τα προτερήματά σου.» (Ζήτα να σου δώσει γραπτώς τη δήλωση, θα σου χρειαστεί).
«Αγάπη για μένα σημαίνει πάνω απ’ όλα εμπιστοσύνη.» (Αν δεν σταθείς στο ανάλογο ύψος, την έβαψες).
«Για μένα δεν είσαι μια επιλογή αλλά μια προτεραιότητα.» (Τι γλυκό… λες και μιλάει για πλάνο εργασιών).

ΖΥΓΟΣ
«Σε σκεφτόμουν και ξαγρυπνούσα, και στο λίγο που κοιμήθηκα, πάλι εσένα ονειρεύτηκα.» (Τι, θα σου ζητήσει και τα ρέστα επειδή είχε αϋπνίες;)
«Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι όπου παίζουν δύο και κερδίζουν και οι δύο.» (Μην του το χαλάσεις ρωτώντας, «τότε γιατί να το ξεκινήσεις, αφού ξέρεις το αποτέλεσμα;»)
«Σου παραδίνω την καρδιά μου, αλλά σε παρακαλώ, πρόσεξε μη μου τη ραγίσεις.» (Δεν την κρατάει καλύτερα, μην έχουμε κανένα ατύχημα;)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θα σε θέλω ερωτικά πάντα, όπως την πρώτη φορά.» (Θα σε ξετινάξει…).
«Μαζί μου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.» (Μόνο αυτόν, άμα τον πιάνουν οι παρανοϊκές ζήλιες του). «Αγάπη είναι όταν μπορείς να αποκαλύψεις στον άλλο τα πιο σκοτεινά σου μυστικά, γιατί ξέρεις πως τίποτα δεν θα τον κάνει να πάψει να σε αγαπά.» (Χμμμ, ναι. Αλλά εσύ καλού-κακού κρύβε λόγια).

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Θα σε πάω στην άκρη του κόσμου.» (Όχι σε βαρετό πεντάστερο στις Μαλδίβες αλλά σε μια καλύβα ιθαγενών πλάι στον Αμαζόνιο).
«Δεν έχω νιώσει έτσι για κανέναν άλλο/άλλη που έχω γνωρίσει.» (Απλώς έκανε delete τους προηγούμενους).
«Ακόμα κι όταν είσαι μακριά, σε νιώθω βαθιά μέσα στην καρδιά μου.» (Να το ξέρεις και να παρηγοριέσαι, για όταν θα είναι εκείνος μακριά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Σ΄ αγαπώ γι’ αυτό που γίνομαι όταν είμαι κοντά σου.» (Ανώτερος άνθρωπος; Καλύτερη ψυχή; Κάποιος που τα έχει με έναν γόνο πλούσιας οικογένειας;)
«Όλα μου τα πλούτη είναι η αγάπη μου για σένα.» (Έχεις δουλειά; Καμιά καβάντζα στην τράπεζα;) «Για μένα αγάπη είναι να κοιτάζουμε και οι δυο προς την ίδια κατεύθυνση.» (Σύμφωνοι, φτάνει να μην πρόκειται για τη μεριά που είναι η τηλεόραση).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Για μένα αγάπη σημαίνει να αφήνεις τον άλλο ελεύθερο.» (Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεις, εκεί που θα εξαφανίζεται).
«Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω αυτό που νιώθω για σένα.» (Στη νοηματική, ίσως;).
«Ποτέ δεν ένιωσα κανέναν τόσο κοντά μου όσο εσένα.» (Πόσο κοντά δηλαδή; Όλα είναι σχετικά…)

ΙΧΘΕΙΣ «Από τότε που μπήκες στη ζωή μου, όλος ο κόσμος μεταμορφώθηκε.» (Ρώτα σε τι, καλού κακού…)
«Καλύτερα έξω από τον Παράδεισο μαζί σου, παρά στον Παράδεισο χωρίς εσένα.» (Μήπως ξέρεις κανένα κολπάκι για να μπείτε μέσα;).
«Μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε αυτά που δεν θες να δεις, αλλά δεν μπορείς να κλείσεις την καρδιά σου σε αυτά που δεν θες να νιώσεις… Σ’ αγαπώ.» (Πσσσς! Μόνος του το σκέφτηκε όλο αυτό;)

Ανέκδοτο: Μεθυσμένος αστυνομικός και οδηγός





Είναι ένας αστυνομικός τελείως λιώμα στο μεθύσι...

Βγαίνει από το μπαρ, και πέφτει σε έναν τύπο πάνω στο μηχανάκι.

Μεθυσμένος όπως είναι τα βλέπει τριπλά και του λέει:


-Θα σε γράψω, γιατί πηγαίνετε τρικάβαλο


Και του απαντά ο τύπος:


-Καλά ρε φίλε, και ήταν ανάγκηγια αυτό να με περικυκλώσεετε;

Εγχώριο νέο ταλέντο της Sirina τα βγάζει και στήνεται !!! (sexy pics)



Tολμηρή και προκλητική η εγχώρια καλλονή πουκατέβηκε στην πρωτεύουσα με σκοπό να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της..
Ταμπού, δεν έχει και φυσικά στο σεξ, κάνει οτιδήποτε έρχεται στο μυαλό της...

Απολαύστε την...

 
Powered by Blogger