Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

H σέξι φωτογράφηση της Πετρούλας Κωστίδου!


normal


Την έχουμε συνηθίσει να ξεσηκώνει τους άντρες κάθε ηλικίας με το νάζι της! 
Απολαύστε το πιο καυτό κορίτσι της showbiz σε μια φωτογράφηση που θα συζητηθεί! 
Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό "Πετρούλα Kama Sutra". 








Ο μπασκετμπολίστας που άρχισε να φορά τακούνια!

normal


Ο Greg Walker, όπως τα περισσότερα αγόρια, μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα καθώς από μικρός είχε αρχίσει να παίζει μπάσκετ, αλλά όπως λέει ο ίδιος πάντοτε ένιωθε μέσα του διαφορετικά! Μεγάλωσε στο Οχάιο των ΗΠΑ και στα 21 του κέρδισε υποτροφία χάρη στις επιδόσεις του στο μπάσκετ, για να σπουδάσει στο τμήμα οικονομικών και μάρκετινγκ του πανεπιστημίου Central Michigan College.
Με βάρος 127 κιλά ο Greg πόζαρε συχνά δίπλα σε μαζορέτες και όμορφες γυναίκες, οι οποίες τον φλέρταραν, αλλά εκείνος προτιμούσε να γίνεται φίλος μαζί τους και να μιλά για μόδα και «κοριτσίστικα» θέματα.
Στα 20 του ο Greg, που τώρα έχει αλλάξει το όνομά του σε Lindsey, δεν άντεχε άλλο τη ζωή του όπως εξελισσόταν και αρχισε να ντύνεται με γυναικεία ρούχα. Στη συνέχεια αναζήτησε ιατρική βοήθεια και άρχισε να παίρνει οιστρογόνα για να γίνει πιο θηλυκός και τώρα, παρά το πολύ μεγάλο ύψος του έχει αποκτήσει καμπυλωτό, γυναικείο σώμα και στήθος. 
«Ήμουν ένα από τα πιο δημοφιλή παιδιά στο σχολείο. Ήμουν έξυπνος και πάντα τα κορίτσια με κυνηγούσαν. Αλλά εγώ ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ένιωθα μοναξιά και πίστευα ότι είχα κάτι. Στα 18 μου άρχισα να ψάχνω γιατί ένιωθα έτσι, τόσο διαφορετικά από τους υπόλοιπους.
Παρόλο που έκρυβα τα συναισθήματά μου πολύ καλά, πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετικός. Στα 21 μου είχα φτάσει στο “αμήν” και άρχισα να έχω συναισθηματικά προβλήματα που με οδήγησαν στο αλκοόλ. Μια μέρα εντελώς ξαφνικά κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου και ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Άρχισα να φοράω γυναικεία ρούχα και μετά ξεκίνησα τις γυναικείες ορμόνες, για να καταστείλω την τεστοστερόνη στον οργανισμό μου» λέει η ίδια στην Daily Mail. 
Άλλαξε το όνομά του και έστειλε ένα γράμμα στους γονείς του όπου τους εξηγούσε τι του συνέβαινε και πως πάντοτε ένιωθε ότι ήθελε να είναι γυναίκα. Η αποδοχή και η υποστήριξη που του έδειξαν τον έκανε να νιώσει ασφάλεια και καλά με τον εαυτό του και άρχισε πλέον να φορά γυναικεία ρούχα και ψηλοτάκουνα, τα οποία παράγγελνε από ειδικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.
Ζει πλέον νόμιμα ως γυναίκα και έχει αρχίσει να κάνει οικονομίες για να μπορέσει να κάνει αλλαγή φύλου μέχρι το 2013. Οι γονείς της την αποδέχτηκαν, όχι όμως και ο αδερφός της. Τώρα η Lindsey ελπίζει ότι θα αναγνωριστεί επίσημα από το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η πιο ψηλή τρανσέξουαλ στον κόσμο.

4 πράγματα που θα την ξενερώσουν στη στιγμή!


Τις γυναίκες μπορείς να τις κερδίσεις στη στιγμή με το χαμόγελο «του νικητή» ή με την αίσθηση του χιούμορ σου και άλλα τέτοια, όμως μπορείς εξίσου άμεσα να τις ξενερώσεις με ορισμένες φρικτές συνήθειες και… χαρακτηριστικά σου... Μερικά από αυτά είναι εύκολο να διορθωθούν, απλά με το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή σου. Για τα άλλα, ωστόσο, δε μπορείς παρά ν’ αλλάξεις γνώμη και να εξασκηθείς για να τα ξεφορτωθείς. Η πρακτική αυτή δεν υπόσχεται να σε κάνει τέλειο, αλλά τουλάχιστον ίσως σε κάνει ανεκτό! Αυτό, φυσικά, αν υποθέσουμε ότι τόσο καιρό δεν καταβάλλεις προσπάθεια να μείνεις μόνος, έρημος και αποκρουστικός.
1. Λιπαρά μαλλιά
Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται εάν είσαι ακόμα προσκολλημένος στη grunge μανία των 90’s ή αν έδωσες στα μαλλιά σου τη λιπαρή αυτή εμφάνιση επίτηδες με gel. Η θέα ενός γλοιώδους κεφαλιού απλά δεν της κολλάει. Βέβαια, σε μερικές γυναίκες αρέσει αυτή η ανεμελιά του χαλαρού τύπου, αλλά όχι αυτού που είναι τόσο χαλαρός, ώστε ξεχνάει να λούσει τα μαλλιά του. Τα μόνα πράγματα που περνούν από το μυαλό μιας γυναίκας όταν βλέπει λιπαρά μαλλιά είναι το πόσο αηδιαστικό θα ήταν να περάσει τα δάχτυλά της ανάμεσα τους και το πόσο μεγάλο λεκέ θα άφηνε το κεφάλι σου στη σατέν  μαξιλαροθήκη  της.
2. Δυσωδία
Είτε εμφανίζεται με τη μορφή της κακής αναπνοής, είτε από βρωμερές μασχάλες ή από κάτι που μυρίζει σαν καβάλος σε σήψη, η άσχημη μυρωδιά οποιουδήποτε είδους και κατηγορίας ανακηρύσσεται σαφώς και εκτάκτως…. ξενέρωμα. Αυτό, στη περίπτωση που προέρχεται από το σώμα σου, τα ρούχα σου ή το διαμέρισμά σου. Extra ξενέρωμα, αν η μυρωδιά έρχεται από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου, αφού οι γυναίκες όχι μόνο θα καταλάβουν πόσο ακατάστατος είσαι, αλλά ότι μπορεί επίσης να κρύβεις ένα πτώμα εκεί.
3. Το στυλάκι του Casanova
Ακόμα και αν είσαι πιο hot κι απ’ το πιπέρι καγιέν, αν δείξεις ότι «το έχεις», μπορείς να αποχαιρετήσεις από τώρα τις πιθανότητές σου μ’ ένα στερνό αντίο. Οι γυναίκες προτιμούν συνήθως τα πιο προσγειωμένα παιδιά από τον κύριο «Τέλειο» με την αυτάρεσκη αίσθηση υπεροχής. Επίσης, δεν θέλουν ν’ ακούσουν για τις δεκάδες γυναίκες που έριξες στο κρεβάτι, ούτε για τις εκατοντάδες καρδιές που ράγισες ή ακόμη, ότι είσαι τόσο σίγουρος πως η σερβιτόρα πεθαίνει να κοιμηθεί μαζί σου.
4. Απέχθεια για τα ζώα
Δεν χρειάζεται να γουργουρίζεις ή να κάνεις «γούτσου-γούτσου» σε κάθε κουτάβι που βλέπεις, αλλά μια συμπάθεια για τα ζώα πρέπει να την έχεις. Τύποι που μισούν τα ζώα είναι πιθανό να μισούν και τους ανθρώπους, και οι γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με άνδρες οι οποίοι περιβάλλονται από τέτοια αρνητικά συναισθήματα. Ο βασανισμός των ζώων είναι το ένα από τα τρία προειδοποιητικά σημάδια ότι ένα άτομο θα μπορούσε να είναι δολοφόνος. Τα άλλα δύο είναι ο εμπρησμός και το βρέξιμο του κρεβατιού, δύο από τα πράγματα που μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, αν δεν θέλεις να τρέχουν οι κοπέλες ουρλιάζοντας προς τους λόφους.









Γέμισε η αγορά αλβανικά και τούρκικα κέρματα

 Γέμισε η αγορά αλβανικά και τούρκικα κέρματα Αλβανικά και τούρκικα κέρματα γέμισε η αγορά, αφού μοιάζουν πολύ με το ευρώ!  Πολλο’ι την πατάνε, αφού τα κέρματα από την Αλβανία και την Τουρκία εμφανίζουν ομοιότητες με το ευρώ.
Έχουν το ίδιο καλούπι, το ίδιο χρώμα, τα ίδια μέταλλα κατασκευής και την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική χαλκού).
Η αγοραστική τους αξία, όμως, είναι πολύ μικρή. Πώς φτάνουν στην Ελλάδα τα κέρματα αυτά; Από τους μετανάστες, που έρχονται από την Αλβανία και την Τουρκία στη χώρα μας.
Τα δίνουν όταν ψωνίζουν στα σούπερ μάρκετ, στα περίπτερα κ.λπ., δεν γίνονται αντιληπτά κι έτσι ανακυκλώνονται!

Κινητοποίηση πολιτών για το χαράτσι της ΔΕΗ στην Καστοριά

 Κινητοποίηση πολιτών για το χαράτσι της ΔΕΗ  στην Καστοριά Κινητοποίηση πολιτών για το χαράτσι της ΔΕΗ αύριο τόσο στην Αθήνα όσο και στην Καστοριά.
Διαβάσετε την ανακοίνωση-κάλεσμα
«Την Τετάρτη 25.1.2012 η πρώτη μεγάλη διαμαρτυρία για το χαράτσι μπροστά από την ΔΕΗ Καστοριάς Θα καταθέσουν τους λογαριασμούς με το χαράτσι – Τα εκατομμύρια απλήρωτοι λογαριασμοί με το ειδικό τέλος αποδεικνύουν ότι η Λαϊκή αντίσταση, η δράση κατά της βάρβαρης Κυβερνητικής πολιτικής του Μαύρου Μετώπου μπορεί και πρέπει να έχει αποτελέσματα. Ο αγώνας μας ενάντια στα χαράτσια, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και όλων των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή την μεθοδευμένη επίθεση ενάντια στο Λαό, είναι ανάγκη να πάρει τώρα νέες μορφές, να κάνει ένα μεγάλο βήμα ποιοτικά και ποσοτικά.
Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα συνεργείο της ΔΕΗ η του εργολάβου να κόψει το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών η στα καταστήματα αυτοαπασχολούμενων που πλήττονται βάρβαρα από την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου.
Το χρέος δεν το αναγνωρίζουμε, τα χαράτσια τους τα επιστρέφουμε.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην φοβηθούν, να οργανώσουν την αντίσταση τους, να ανατρέψουμε την Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου και τις πολιτικές δυνάμεις που την στηρίζουν.
Η Επιτροπή Αγώνα Καστοριάς έχει ήδη οργανώσει ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές, καλούμε και άλλους κατοίκους να συσπειρωθούν γύρω από αυτές.
Δεν θα αφήσουμε συνεργείο της ΔΕΗ να αγγίξει ρολόι ότι και αν χρειαστεί να γίνει για να το εμποδίσουμε αυτό.
Σφραγίστε τα ρολόγια, μην επιτρέψετε σε συνεργείο της ΔΕΗ να μπει στο χώρο σας, ειδοποιείστε γείτονες, γνωστούς, την ομάδα περιφρούρησης, την Επιτροπή Αγώνα για να εκφραστεί συμπαράσταση, αλληλεγγύη και να αποτραπεί η εγκληματική τους ενέργεια.
Η Χαλυβουργία μας δείχνει το δρόμο, ο ηρωικός αγώνας των εργατών της, μπορεί να γίνει η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά, χιλιάδες μικρές και μεγάλες «Χαλυβουργίες» σε όλη τη χώρα, αυτό να είναι το σύνθημα μας.
Η Επιτροπή Αγώνα Καστοριάς θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα νέο κύκλο δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών ενάντια στο χαράτσι, καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής να πλαισιώσουν αυτές τις δραστηριότητες, μαζικά, συλλογικά, οργανωμένα να αποτρέψουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης.
Καλούμε τον Λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος την Τετάρτη 25/1/2012 στις 11 το πρωί στη νέα διαμαρτυρία στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καστοριά, όπου θα καταθέσουμε δηλώσεις μη πληρωμής του χαρατσιού.
Κανείς να μην το πληρώσει, είναι αντιλαϊκό, βάρβαρο και ταξικό. Αν θέλουν λεφτά για τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν και τα φορτώνουν στον Ελληνικό Λαό να τα πάρουν από το μεγάλο κεφάλαιο, να φορολογηθούν τα κέρδη του με 45% και όχι με 20% όπως ισχύει σήμερα.
Έξοδος από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία – μονομερής διαγραφή όλου του χρέους.Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για τον Λαό και τους εργαζόμενους.
Εργαζόμενοι,Άνεργοι, Φτωχομεσαίοι αγρότες, Αυτοαπασχολούμενοι, Φοιτητές
ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΟΓΕ – ΜΑΣ»

Στη «φάκα» ιδιοκτήτης εταιρείας καλλυντικών

 Στη «φάκα» ιδιοκτήτης εταιρείας καλλυντικών Τα χρέη του ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ
Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 46χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας καλλυντικών για χρέη στο Δημόσιο. Το ύψος των οφειλόμενων από τις 30 Ιουνίου του 2010 έως τις 31 Μαΐου 2011 άγγιξε τα 1.167.808,48 ευρώ.
Ο 46χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 
Powered by Blogger