Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Θυμόμαστε την sexy φωτογράφηση της Ιωάννας Πηλιχού !!

Sexy οπίσθια



Πηγή

Ελεύθερος ο 24χρονος που παρέσυρε τον Θ. Αγγελόπουλο

Ελεύθερος αφέθηκε σύμφωνα με Τα Νέα, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα ο 24χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Θ.Αγγελόπουλο. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
ο 24χρονος σύμφωνα με δημοσιεύματα υποστήριξε στην κατάθεσή του: «Χθες το βράδυ, γύρω στις επτά, οδηγούσα την μοτοσικλέτα μου με συνεπιβάτη την σύζυγο μου, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας - Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Κερατσίνι. Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν μεγάλη, σε συνδυασμό όμως με το γεγονός ότι δεν έχει καλό φωτισμό στο σημείο, αλλά και ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος δεν φορούσε φωσφορούχο γιλέκο, όπως οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο γύρισμα της ταινίας, είχε ως αποτέλεσμα να μην τον δω που πέρασε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να τον παρασύρω με την μοτοσικλέτα μου. Το μόνο που είδα ήταν μία σκιά... Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου, δεν έφταιγα για το τροχαίο...».

23χρονη οικογενειακή φίλη αποπλάνησε 13χρονο!

Τρομακτικές διαστάσεις έχουν πάρει τον τελευταίο καιρό οι υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων. Μικρά παιδιά πέφτουν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων ανθρώπων υπεράνω υποψίας πολλές φορές.
Τελευταίο παράδειγμα, η περίπτωση ενός 13χρονου ο οποίος παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από μια 23χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα ήταν φίλη της οικογένειας.
Μετά τη μία τα ξημερώματα βογκητά ακούγονταν από το δωμάτιο του 13χρονου που ανησύχησαν την μητέρα του μικρού. Τότε εκείνη άνοιξε την πόρτα και είδε την 23χρονη να κάνει σεξ με τον γιο της.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία ενώ σύμφωνα με τον ανήλικο δεν ήταν η πρώτη φορά που συνευρίσκονταν ερωτικά αφού είχαν προηγηθεί άλλες δυο…
Όπως περιέγραψε ο μικρός, το βράδυ της Κυριακής, η 23χρονη του ζήτησε να βγει έξω και άρχισε να τον φιλά. Μετά πήγαν στο πίσω μέρος του κτηρίου όπου η γυναίκα γδύθηκε… Δεν ήθελε και πολύ… Βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρά του να κάνουν σεξ..
Η «δασκάλα» του σεξ από την Αμερική, αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία ενώ διώκεται για άσεμνη αποπλάνηση, για σεξουαλική παρενόχληση τρίτου βαθμού και άσεμνη συμπεριφορά τρίτου βαθμού επίσης.

Ξενοδοχείο για τους λάτρεις της αναρρίχησης





Μία ξεχωριστή εμπειρία υπόσχονται στους λάτρεις της αναρρίχησης, Πολωνοί αρχιτέκτονες, που ετοιμάζονται να σχεδιάσουν στην καρδιά της Βαρκελώνης, ένα ξενοδοχείο, ειδικά διαμορφωμένο για αναρριχητές. Οι ορειβάτες, λοιπόν, μπορούν να αφήσουν για λίγο την κατάκτηση των βουνών και να επιδοθούν στην κατάκτηση των... κτιρίων!!!



Ένας κάθετος βράχος, ύψους 100 μέτρων, θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να κοιμηθούν κάτω από τα αστέρια, με θέα ολόκληρη την πόλη. Ωστόσο θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.



Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 50 δωμάτια, σινεμά, spa, γυμναστήριο, πισίνα, μπαρ, καταστήματα και τοίχους αναρρίχησης για αρχάριους. Η πρόσοψη θα κατασκευαστεί από κομμάτια πέτρας, τοποθετημένα σε ειδικά ενισχυμένο τσιμέντο.



Στους εξωτερικούς χώρους θα φυτευτούν δέντρα και λουλούδια για να βρίσκουν καταφύγιο τα πουλιά. Η εταιρία που θα το κατασκευάσει στοχεύει το ξενοδοχείο να γίνει το νέο σύμβολο της καταλωνικής πρωτεύουσας που φημίζεται για την αρχιτεκτονική της. 

“Μας την πέσαν” οι … Αγγλίδες !!

Μια μικρή βρετανική “αποικία” έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην καρδιά του Hollywood. Αλλά είναι υπέρ αρκετή για να προκαλεί φαντασιώσεις.

Από τότε, στα μέσα των sixties, που οι Beatles κατάφεραν να περάσουν στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και να κατακτήσουν τις ΗΠΑ, οι Βρετανοί ψάχνουν απεγνωσμένα τους διαδόχους τους. Τους νέους κατακτητές. Ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ έχουν ανακαλύψει τα “νέα Σκαθάρια”, ουκ ολίγες φορές έχουν πέσει έξω. Ίσως επειδή το ψάχνουν μόνο στον χώρο της μουσικής; Μπορεί. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Βρετανική επέλαση στις ΗΠΑ έχει γίνει. Και είναι εκρηκτική. Και πολύ σέξι. Γιατί αυτές έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το “δύσκολο” Hollywood…

Gemma Arterton
Δεν τη λες την πλέον ποιοτική ηθοποιό, αλλά ταινίες όπως οι “Clash of the Titans” και “Prince of Persia” την καθιέρωσαν στο Hollywood.

Rosamund Pike
Με την κωμωδία “The Big Year” κατάφερε να σπάσει τα βρετανικά σύνορα και να βρεθεί δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς των ΗΠΑ.

Emily Blunt
Ο ρόλος της δίπλα στον Matt Damon στο “Adjustment Bureau” ήταν όλα τα λεφτά.

Rebecca Hall
Έχοντας στη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ben Affleck στο “Town”, θα ήταν λίγο δύσκολο να μην τα καταφέρει.

Alice Eve
Το 2012 θα είναι η χρονιά της, καθώς ετοιμάζεται να εμφανιστεί και στο “Raven” και στο “Men in Black III”. Είδες τι σου κάνει ένα “Sex and the City II”;

Rosie Huntington-Whiteley
Πως γίνεται κάποια με μια μόλις ταινία να είναι σε αυτή την λίστα; Ε, αν η ταινία είναι το “Transformers: Dark of the Moon” τότε όλα γίνονται.

Anna Friel
Από τις παλιές της παρέας, καθώς την έχεις δει από το “Timeline” του 2003 μέχρι το περσινό “Limitless”.

Keira Knightley
Τα λόγια περισσεύουν για ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Μεγάλου Νησιού. Αν δεν την ξέρεις ψάξε στο internet!

Thandie Newton
“Mission Impossible II”, “2012”, “Chash” και αρκετά ακόμα ταινίες για αυτό το ταλέντο από το Λονδίνο.

Rachel Weisz
Άλλη μια ηθοποιός με τεράστια λίστα από επιτυχίες, που βλέπει όσο περνούν τα χρόνια να ανεβαίνουν και οι μετοχές της στο Hollywood.pkool.gr

ΟΤΑ: ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΡΡOΦΗΣΗΣ 35.000 ΑΝΈΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔHΜΟΥΣ

 Θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο και αφορά απασχόληση σε τεχνικά επαγγέλματα

Στην απασχόληση 35.000 ανέργων το 2012 στοχεύει το πρόγραμμα αυτεπιστασίας στους δήμους, που παρουσίασε η κυβέρνηση. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και αφορά στην απασχόληση ανέργων σε τεχνικά επαγγέλματα για έργα τοπικής κλίμακας που θα υλοποιούν οι δήμοι.

Το ύψος της συνολικής χρηματοδότησης των έργων αυτεπιστασίας μέχρι το 2014 θα πλησιάσει το 1,5 δισ. ευρώ, ενώ οι απασχολούμενοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 120.000 ανέργους. Για το 2012 θα διατεθούν κονδύλια 200 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, ενώ το υπόλοιπο 50% της χρηματοδότησης θα προέλθει από δημοτικούς πόρους.

Οι ειδικότητες στις οποίες θα απασχοληθούν οι άνεργοι είναι εργάτες γενικών καθηκόντων, ηλεκτρολόγοι, οδηγοί, οικοδόμοι, ελαιοχρωματιστές, σιδεράδες, υδραυλικοί και χειριστές μηχανημάτων.

Οι απασχολούμενοι στα προγράμματα θα αμείβονται με 625 ευρώ καθαρές μηνιαίες αποδοχές, μέχρι 135 ημερομίσθια τον χρόνο και θα επιλέγονται με τη σειρά κατάταξης σε κυλιόμενο πίνακα του ΟΑΕΔ που θα λαμβάνουν έπειτα από μοριοδότηση.

Πηγή

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού

 Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε δύο κεντρικούς δρόμους του κέντρου και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου και στην Γ’ Σεπτεμβρίου, ενώ κλειστή είναι η Αριστοτέλους καθώς οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» πραγματοποιούν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.
Οι εργαζόμενοι ζητούν δωρεάν υγεία και μόνιμη εργασία.
Στο υπουργείο Υγείας αυτήν την ώρα είναι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από το Γενικό Κρατικό Νικαίας και από το Δυτικής Αττικής (πρώην Λοιμωδών).


 
Powered by Blogger