Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Sexy Και Άγρια Κορίτσια Με Tatoo… [Φωτο]


Απολαύστε μία coolαριστή συλλογή με αγριεμένα και sexy κορίτσια με tatoo που προκαλούν φαντασιώσεις. Κι επειδή η συλλογή είναι πολύ μεγάλη, έρχεται σύντομα και δεύτερο μέρος …..













Η Ανδρεανή Τσάφου μάγεψε (και) τον Armani

Ανδρεανή Τσάφου (1) Πάντα πίστευα ότι οι Ιταλίδες είναι σέξι. Και τώρα συνειδητοποιώ ότι οι Ελληνίδες είναι ακόμα καλύτερες, αλλά, ως γνωστόν,  ό,τι έχεις, δεν το εκτιμάς. Μέχρι που κινδυνεύεις να το χάσεις.


Έτσι, μετά την αναπάντεχη εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο ιταλικό Dancing, και η Ανδρεανή Τσάφουβρέθηκε στην Ιταλία και μάλιστα να περπατά στην πασαρέλα του Armani. Κι εγώ θυμήθηκα ξαφνικά με νοσταλγία όσα ένιωσα πρωτογνωρίζοντάς τη, πόσο ενθουσιάστηκα στη συνέχεια της γνωριμίας μας, πόσοτην αγάπησα τελικά.



Ανδρεανή, η σχέση μας δεν τελείωσε, να ξέρεις: Έχω ήδη αρχίσει εντατικά μαθήματα Ιταλικών.

Αφιέρωμα : Sexy Νικολέττα Ράλλη !!!




Προφυλακτικό … viagra !!

Η επιστήμη προχωράει.
Πώς αλλιώς θα φτάναμε στο μπλε προφυλακτικό; Η επίσημη ονομασία του είναι CSD500, η ανεπίσημη προφυλακτικό βιάγκρα και η ιστορία του έχει ως εξής: Μια βρεταντική εταιρεία βιοτεχνολογίας σκέφτηκε ότι τα προφυλακτικά πολλές φορές μένουν αχρησιμοποίητα, κυρίως γιατί οι άνδρες δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά με αυτά.

Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο. Ετσι έφτιαξε ένα προφυλακτικό το οποίο κρατά τα πράγματα στη “θέση” τους, λόγω του ειδικού τζελ που έχει. Θα κυκλοφορήσει από τη Durex και απλώς αναμένει την έγκριση του Food and Drug Administration (FDA).
To προϊόν φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές, αφού θεωρείται ακίνδυνο (σε σύγκριση με τους πιθανούς κινδύνους που φέρει η κατανάλωση του βιάγκρα σε επίπεδο παρενεργειών) και επιπλέον εξασφαλίζει προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Και το πιο βασικό. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και κατόπιν στην Αμερική. Υποθέτω ότι αυτή η πληροφορία σας ενδιαφέρει.

Κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο φέρετρό του!

Κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο φέρετρό του!

Απίστευτο και όμως αληθινό ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό...
στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο μικρό φέρετρό του, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Η  επιμονή της μητέρας του  να το ξαναδεί οδήγησε σε αυτό το πρωτόγνωρο θέαμα, εξήγησε ο γενικός γραμματέας του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι."Πήγα τη νύχτα, μαζί με το σύζυγό μου, να βρούμε το μικρό φέρετρο..Ξαφνικά άκουσα ένα στεναγμό: ήταν καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα υγρασίας που έμοιαζε με σταγόνες δροσιάς" είπε η μητέρα.
Σύμμφωνα με τον γενικό γραμματέα του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι διενεργείται έρευνα για το πώς κατέληξε να δηλωθεί θνησιγενές το μωρό ενώ τόνισε πως όσα μέλη του προσωπικού ενεπλάκησαν σε αυτό που συνέβη έχουν ευθύνες και θα δώσουν λόγο.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Χοσέ Λουίς Μεϊρίνιο, θέλοντας να δώσει μια εξήγηση δήλωσε: το μωρό "μπορεί να είχε υποστεί υποθερμία και το φαινόμενο αυτό το έσωσε" 
Από την μεριά τους οι γονείς που αρχικά ήθελαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λουσιάνα Αμπιγκέιλ, επέλεξαν τελικά δύο πιο ταιριαστά ονόματα από την Καθολική παράδοση και θα την αποκαλούν Λους Μιλάγρος, που σημαίνει "Φως του Θαύματος".

Σεξουαλική Παρενόχληση Από...Δελφίνι!!! Και Όμως Έγινε! Δείτε Το Video!
















Πώς θα νιώθατε αν σας ενοχλούσε σεξουαλικώς όχι άντρας ή γυναίκα,αλλά δελφίνι??!
Στο βίντεο που ακολουθεί ένα ξεχωριστό δελφίνι δεν μπορεί να ...
κρύψει το ενδιαφέρον για την εκπαιδεύτρια του!Ακόμη και την στιγμή που προσπαθεί να 
απομακρυνθεί η εκπαιδεύτρια αυτό συνεχίζει απτόητο μέχρι την στιγμή που το απομακρύνουν!!
Τελικά μερικά πράγματα δεν γίνονται μόνο στις ταινίες!!'
Δείτε το video!
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ! Η εικόνα είναι ασπρόμαυρη ..ή μήπως όχι ?

Δείτε την πόρτα στο βάθος μέχρι να τελειώσει η μπάρα και μετά... τέλειο ???



Emma Frain … Black Lingerie !











Έβγαζε κάθε μέρα φωτογραφία για 4,5 χρόνια και έφτιαξε ένα απίστευτο βίντεο!

 Όσο απίστευτο και να σας φαίνεται αυτό και όμως είναι αλήθεια! Μια κοπέλα έβγαζε φωτογραφίες κάθε μέρα για 4,5 χρόνια και στο τέλος έφτιαξε ένα απίστευτο βίντεο! Με το στυλ της φυσικά να αλλάζει και από μαθήτρια να γίνεται γυναίκα... Απολαύστε λοιπόν το κλιπάκι που ακολουθεί...



ΓΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ "Έφυγε" στα 29 της χρόνια

"Έφυγε" στα 29 της χρόνια Σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο η αναπληρωματική Playmate 2005.
Η Γιάννα Χατζημιχάλη πάλευε δύο χρόνια με την ασθένεια αλλά τελικά δεν κατάφερε να την νικήσει.
Ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης και της μόδας είχε ξεκινήσει από το Ciao ANT1 με τη Ρούλα Κορομηλά και στη συνέχεια έκανε πολλές δουλειές στο χώρο της μόδας, ενώ το 2005 κέρδισε τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate.
Το μεγάλο της όνειρο, όμως, ήταν η υποκριτική. η τελευταία της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι ήταν στην παράσταση "Η φάκα", στο θέατρο Αθηνά.
Καλό σου ταξίδι κοριτσάκι...

Κι Όμως Είναι Ελληνίδες [Φωτο]







Ποιος είπε ότι μόνο οι σταρ του εξωτερικού γυμνάζονται και διαθέτουν άψογη σιλουέτα; Η φωτογραφία έρχεται να διαψεύσει αυτή τη φήμη καθώς οι γραμμωμένοι κοιλιακοί δεν ανήκουν σε κάποια κυρία του Χόλυγουντ αλλά σε Ελληνίδα….
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λατρεύει τη γυμναστική και αυτό φαίνεται. Ητραγουδίστρια διαθέτει υπέροχη σιλουέτα με κοιλιακούς «φέτες»






Μικρός Κινέζος με μισό....κεφάλι!!!



O Ho Guozhu κινέζικης καταγωγής γεννήθηκε στην Shadong και μεγάλωσε με τον δίδυνο αδερφό του.
Στην ηλικία των 3 ετών ξεκίνησε να παθαίνει περιοδικούς σπασμούς στα αριστερά του άκρα,ωστόσο σε όσα νοσοκομεία και να πήγαινε,κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει.Ωστόσο το 2006 στο Ινστιτούτο Εγκεφάλου Sunbeam στο Πεκίνο,διαγνώστηκε στο παιδί η σπάνια νόσος,λεγόμενη Rasmussen εγκεφαλίτιδα!!Ο μικρός Ho υποβλήθει σε 4 χειρουργικές επεμβάσεις όπου αφαιρέθηκε όλο το δεξί κομμάτι του κρανίου του.Εννοείται πως τα έξοδα ήταν αδύνατο να πληρωθούν οπότε ύστερα από διάφορες βοήθειες από απλούς πολίτες και όλη την κοινή γνώμη,συγκεντρώθηκε το ποσό και έπειτα ο μικρός Ho έκανε την αισθητική χειρουργική και έκλεισε την δεξιά πλευρά που είχε αφαιρεθεί!!!



10 πράγματα που ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ δεν μπορεί να κάνει !!!





1. Δεν μπορεί να θυμώσει, γιατί είναι πανάγαθος....
2.Δεν μπορεί να νιώσει έκπληξη, γιατί είναι παντοδύναμος
3. Δεν μπορεί καλά-καλά να πάει μία βόλτα, γιατί είναι πανταχού παρών
4.Δεν μπορεί να χάσει σε οποιοδήποτε παιχνίδι, καθώς είναι παντοδύναμος και παντογνώστης.
5.Δεν μπορεί να γελάσει με ένα ανέκδοτο. Τα ξέρει όλα
6. Δεν μπορεί να αργήσει σε ένα ραντεβού, γιατί είναι ήδη εκει.
7. Δεν μπορεί να πάρει μετάθεση στη δουλειά, γιατί είναι ήδη παντού.
8. Δεν μπορεί να φτιάξει μία πέτρα που ούτε ο ίδιος δεν θα μπορεί να τη σηκώσει, καθώς είναι παντοδύναμος.
9. Αν τελικά φτιάξει μία πέτρα που δεν θα μπορεί ούτε ο ίδιος να σηκώσει, πολύ απλά δεν θα μπορεί να σηκώσει τν πέτρα.
10. Δεν μπορεί να δει μια ταινία, καθώς ξέρει ήδη το τέλος, και θα ήταν χάσιμο χρόνου...

Όταν η Brooklyn Decker ποζάρει... οι άνδρες υποκλίνονται!



Και ενώ η καινούργια της ταινία, «Battleship», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Μαΐου, η Brooklyn Decker, η οποία έχει γίνει γνωστή περισσότερο για τις σέξι της φωτογραφήσεις....


στα περιοδικά παρά για τις υποκριτικές της ικανότητες, ποζάρει για το τουρκικό «GQ» του τεύχους Απριλίου πιο σέξι από κάθε άλλη φορά.

Φορώντας, λοιπόν, σέξι εσώρουχα, η 25χρονη ξανθιά πόζαρε στο φακό και ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά τα ανδρικά πλήθη, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση...




















 
Powered by Blogger