Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Έλενα Σκαφίδα … topless !!











Έλενα Σκαφίδα … topless !!

Yurizan Beltran … η πιο σέξυ ταυρομάχος !













Yurizan Beltran … η πιο σέξυ ταυρομάχος !

Κίνδυνος αιφνίδιου θανάτου λόγω… απιστίας !!

Μπορεί μέχρι χθες να ξέραμε ότι οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ, όμως έρευνα για τη σεξουαλική ζωή αποδεικνύει πως τελικά… ούτε και οι παντρεμένοι θα μπορούν να γιορτάζουν, αφού ο κίνδυνος του αιφνίδιου θανάτου στη διάρκεια του εξωσυζυγικού σεξ αυξάνεται λόγω του επιπρόσθετου άγχους που νιώθουν οι άντρες σε ένα μη οικείο περιβάλλον.

Ένας άνδρας είναι πιθανότερο να πεθάνει από καρδιακή προσβολή στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων με τον παράνομο δεσμό του.
Το πόρισμα της έρευνας του Baylor College of Medicine στο Χιούστον, δείχνει ότι το 0,6% των 6000 περιπτώσεων αιφνίδιου θανάτου, συνέβησαν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το 93%(!) αυτών μάλιστα, θεωρείται ότι προέκυψαν από εξωσυζυγικό σεξ.
Από μελέτη της Αμερικανικής Καρδιολογικής Ένωσης, βάσει της οποιίας εξετάστηκε εάν οι άνδρες μπορούν να έχουν φυσιολογική σεξουαλική ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο, προέκυψε πως η επανένταξή τους στον στίβο του έρωτα είναι δυνατή με έναν όρο για τους παντρεμένους. Να ξεχάσουν την απιστία…protothema.gr

Η Ελληνίδα και οι hot στιγμές στην μπανιέρα της! (φωτό)

Η Ελληνίδα και οι hot στιγμές στην μπανιέρα της! (φωτό)Πλάτσα πλούτσα στη... μπανιέρα της έκανε γνωστή Ελληνίδα! Καλοκαιράκι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τι καλύτερο από ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό μπάνιο!
Βέβαια, όχι τόσο χαλαρωτικό γιατί η... Χριστίνα Πάζιου συμβουλεύει όλες τις κυρίες κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους να κάνουν διάφορες ασκήσεις, ώστε να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα!
Όπως λέει και η ίδια, όλες οι γυναίκες μπορούν ανέξοδα και πανεύκολα κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους να κάνουν τις συγκεκριμένες ασκήσεις και σε ένα μήνα η κυτταρίτιδα έχει μειωθεί κατά 50% συν ότι χάνουν λίπος-πόντους... Αρκεί να κάνουν και μια ισορροπημένη διατροφή, να πίνουν νερό, όχι πολύ αλάτι και αν αντέχουν να τελειώνουν το μπάνιο τους με κρύο νερό!
Κορίτσια αν είναι να έχουμε αυτό το κορμί σ' ένα μήνα... τότε ας τρέξουμε όλες τώρα στις μπανιέρες μας!
<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
<br /><br /><br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />


Read more: http://mydarkface.co/profiles/blogs/hot-4#ixzz1t4UzsvpY

Facebook: Γιατί σου ζητάνε τον αριθμό του κινητού σου;

 Το τελευταίο καιρό όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα προφίλ στο facebook καλείται να προσκομίσει έναν...
αριθμό κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. 

Στην συνέχεια στέλνεται ένας κωδικός στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, τον οποίο πρέπει να εισάγει στην σελίδα για να μπορέσει να συνεχίσει. 

Το facebook λέει ότι αυτό γίνεται καθαρά για να αποκλείσει κακόβουλο λογισμικό και να μην επιτρέπει σε "πλαστά" προφίλ να παρενοχλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Με λίγα λόγια δηλαδή μας εξηγεί ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για λόγους ασφαλείας... 

Αυτό που δεν παρατήρησαν όσοι έκαναν την διαδικασία αυτή, είναι ότι μόλις ένας καινούργιος χρήστης εισάγει τον κωδικό που του έχει σταλθεί από το κινητό του και προχωρήσει στο επόμενο βήμα, του προτείνονται σαν φίλοι, άτομα τα οποία έχουν επίσης εισάγει τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο facebook και υπάρχουν στην λίστα τηλεφώνων του κινητού του χρήστη. 

Όπως καταλαβαίνετε συνδέονται οι αριθμοί στο κινητό του χρήστη με τα πρόσωπα στα οποία ανήκουν και έχουν προφίλ στο facebook. 

Άρα το facebook παίρνει πληροφορίες από τα κινητά τηλέφωνα, οι αριθμοί των οποίων δίνονται για "λόγους ασφαλείας". 

Μας φακελώνουν ολοκληρωτικά για την "ασφάλειά" μας.

Read more: http://mydarkface.co/profiles/blogs/facebook-906#ixzz1t4XZPiHp

Γρήγορο καλοκαιρινό αδυνάτισμα!

 Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και για ακόμη μια χρονιά αγχωνόμαστε να αδυνατήσουμε και να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα σε χρόνο dt, έτσι ώστε να...απολαύσουμε χωρίς τύψεις στις διακοπές μας φαγητό, παγωτά και αλκοόλ.

Σχετικές πληροφορίες μας δίνει η Γεωργία Καπώλη, MSc-Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Στην προσπάθειά μας να αδυνατίσουμε στο παρά πέντε προκειμένου να αποκτήσουμε «φιγούρα μπικίνι» βασικές μας προτεραιότητες είναι:

Μείωση κυτταρίτιδας: Η σωστή επιλογή των τροφίμων, είναι σημαντικές ώστε να έχουμε ένα όμορφο σφριγηλό σώμα χωρίς ατέλειες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Συγκεκριμένα, οι βιταμίνες Β6 και το φυλλικό οξύ, ενισχύουν το μεταβολισμό και προστατεύουν τα αγγεία, ενώ η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C παρουσιάζουν έντονη αντιοξειδωτική δράση και βελτιώνουν την υφή του δέρματος, δίνοντάς της ομοιομορφία, λείανση και σφριγηλότητα.

Ενυδάτωση της επιδερμίδας εφόσον οι υψηλές θερμοκρασίες και η συνεχής έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι αποτελούν αίτια αφυδάτωσης του οργανισμού μας. Επίσης, η επαρκής πρόσληψη υγρών συμβάλλει σημαντικά και στο αδυνάτισμα. Συγκεκριμένα, η κατανάλωση 500ml νερού μπορεί να προκαλέσει αύξηση του μεταβολισμού κατά 30%, ενώ η κατανάλωση 1.5 λίτρου νερού ημερησίως μπορεί να αυξήσει την ημερήσια δαπάνη ενέργειας κατά 48 θερμίδες. Αντίθετα, η ανεπαρκής ενυδάτωση του οργανισμού αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης της παχυσαρκίας. Αυτό γιατί στην προσπάθεια του σώματος να αντιμετωπίσει την ανεπαρκή παρουσία υγρών αναζητά την πρόσληψη λιπαρής τροφής, αφού ο μεταβολισμός των λιπών αποδίδει αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού συγκριτικά με το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών. Ωστόσο, εκτός από την κατανάλωση νερού, η ενυδάτωση του οργανισμού μας μπορεί να επιτευχθεί και μέσω της κατανάλωσης διαφόρων ποτών ή ροφημάτων όπως: χυμοί, γάλα, τσάι, καφές, σόδα, αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, αφεψήματα, αλλά και μέσα από αρκετές τροφές, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Έτσι, μην αφήνετε καμία μέρα να περάσει χωρίς να καταναλώσετε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια υγρών.

Προετοιμασία για λαμπερό και ασφαλές μαύρισμα: η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος, λόγω του ότι η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει την παραγωγή ελευθέρων ριζών. Έτσι, λίγο πριν αφεθούμε στα χάδια του ήλιου καλό είναι να έχουμε ενισχύσει τη διατροφή μας με τρόφιμα πλούσια στις αντιοξειδωτικές ουσίες (βιταμίνη Ε, C, Α) και στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β συνδυάζοντας ταυτόχρονα αντιηλιακή προστασία και τόνωση του μεταβολισμού.

Τα τρόφιμα σύμμαχοι στην προσπάθεια να χάσουμε εύκολα και γρήγορα 2-4 κιλά πριν τις διακοπές χαρακτηρίζονται από το υψηλό περιεχόμενο τους σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και νερό προκειμένου να επιτύχουμε την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την καύση λίπους: Συκώτι, ντομάτα, πατάτα, καρότο, πεπόνι, ανάλατοι ξηροί καρποί, πουλερικά, ψάρια, αβγά, λαχανικά, γιαούρτι, ζυμαρικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, φράουλες, πιπεριές, σολομός, όσπρια, ελαιόλαδο, μύδια, χταπόδι, κοτόπουλο, κάσιους, ρύζι.

Dita Von Teese γυναίκα από άλλη … εποχή !









Dita Von Teese γυναίκα από άλλη … εποχή !

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης;







Eίναι γεγονός ότι οι γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ήδη δεσμευμένους άντρες που είτε είναι σε μακροχρόνια σχέση ή...ακόμα χειρότερα είναι παντρεμένοι. Γιατί μια γυναίκα θα επιδίωκε μια σχέση με ένα άντρα που δεν είναι διαθέσιμος και ανήκει σε κάποια άλλη; …

Όπως λεει και το γνωστό ρητό, πάντα επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε και πάντα εκτιμούμε αυτό που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε! Μελέτες επιστημόνων που έγιναν πάνω σε αυτό το θέμα συμπέραναν ότι οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι αφού μια άλλη γυναίκα επέλεξε να δεσμευτεί με τον εν λόγο άντρα, τότε αυτός θα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό το οποίο αξίζει να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν για να της το πάρουν και να επωφεληθούν.
Θα το έχετε παρατηρήσει στις καθημερινές σας επαφές. Όταν ένας άντρας δεν συνοδεύεται, καμία γυναίκα δεν τον φλερτάρει ή δεν τον προσεγγίζει. Αν ο ίδιος άνθρωπος εμφανιστεί στον ίδιο χώρο με μια γυναικεία παρουσία, είτε αυτή είναι η κοπέλα του ή κάποια φίλη του , τότε η στάση των γυναικών απέναντι του αλλάζει.
Του δίνουν περισσότερη προσοχή και ίσως να επιχειρήσουν και να τον φλερτάρουν οπτικά ή λεκτικά. Όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή είναι η γυναίκα που συνοδεύει ο εν λόγω κύριος, τόσο πιο μεγάλη απήχηση έχει στο γυναικείο φύλο.
Γιατί ;;;
Μα φυσικά, οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές από την φύση τους, έχουν την εντύπωση πως αν καταφέρουν να κλέψουν τον συνοδό μιας πολύ όμορφης γυναίκας τότε αυτομάτως θεωρούνται ομορφότερες και καλύτερες από αυτήν.
Οι γυναίκες λατρεύουν την πρόκληση, το πιθανό δράμα που μπορεί να προκληθεί και την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση που μια τέτοια κλοπή μπορεί να προκαλέσει.
Άλλος παράγοντας που ωθεί τις γυναίκες σε ένα δεσμευμένο άντρα είναι ο παράγοντας αμαρτία! Ναι καλά διαβάσατε…
Αισθάνονται ότι κάνοντας κάτι το απαγορευμένο τότε η ζωή τους γίνεται πιο συναρπαστική , χωρίς απαραίτητα το αντικείμενο του πόθου τους να είναι συναρπαστικό. Επίσης, ο άντρας με τον οποίο διατηρείται η παράνομη σχέση πιθανό να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση , αφού καθότι μπουχτισμένος από την υπάρχουσα σύντροφο του, βλέπει την άλλη γυναίκα σαν ένα σκέτο πειρασμό και την το δείχνει σε κάθε του κίνηση.
Σε άλλες γυναίκες, αυτό που τις ωθεί προς μια παράνομη σχέση με ένα δεσμευμένο άντρα, είναι το αίσθημα του φόβου μήπως ανακαλυφθεί το ειδύλλιο. Αυτό αυξάνει τα επίπεδα πάθους και των δύο. Με την μόνη διαφορά, όταν το πάθος αρχίζει να ατονεί, τότε οι δύο παράνομοι παίρνουν χωριστούς δρόμους.
Πολλές φορές, η δημιουργία μια σχέσης με ένα ήδη παντρεμένο ή δεσμευμένο άντρα απλά υποδηλώνει την έλλειψη ηθικής από την γυναίκα που την επιδιώκει. Οι γυναίκες αυτές συνήθως δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να αναμειχθούν σε οικογένειες και με άντρες που έχουν δύο και τρία παιδιά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.
Επίσης, στους κύκλους των γυναικών, επικρατεί η άποψη ότι οι παντρεμένοι άντρες είναι σεξουαλικά πιο έμπειροι άρα και καλύτεροι εραστές, πράγμα όμως που σίγουρα δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι 5 πιο χαζοί μύθοι στην προστασία του υπολογιστή




Οι ιοί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες υπολογιστών… Κάθε μήνα χιλιάδες υπολογιστές είτε παθαίνουν ζημίες ή καταστρέφονται εξαιτίας των μολύνσεων από ιούς. Ένας λόγος που σημαίνει αυτό είναι κυρίως επειδή οι σημερινοί ιοί είναι εντελώς διαφορετικοί σε σύγκριση με την μορφή που είχαν ένα χρόνο πριν.


Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να διώξουμε τους νέους ιούς με τους κλασικούς τρόπους αντιμετώπισης, πολλοί όμως χρήστες δεν έχουν καταλάβει ακόμα αυτές τις αλλαγές στην μορφή των σημερινών ιών.


1. Μόνο αρχεία με κατάληξη .exe(τα εκτελέσιμα που μπορούν να τρέξουν μόνα τους) μπορεί να είναι μολυσμένα με ιό. Αυτό είναι εντελώς παράλογο γιατί υπάρχουν εκατοντάδες καταλήξεις αρχείων που μπορούν να μολυνθούν από ιούς.

2. Έχω παραπάνω από ένα πρόγραμμα προστασίας στον υπολογιστή μου. Φροντίστε να έχετε ένα και μόνο πρόγραμμα το οποίο τρέχει κανονικά, δέχεται κανονικά τις ενημερώσεις και δεν έχει λήξη η χρήση του.

3. Καταλαβαίνω πότε ο υπολογιστής μου έχει ιό. Αυτό όντως ίσχυε μέχρι πριν από 10 χρόνια, τώρα πια οι δημιουργοί των ιών έχουν δημιουργήσει τρόπους ώστε να μην είναι ορατά τα σημάδια των μολύνσεων.

4. Ένας ιός δεν μπορεί να βλάψει μηχανικά τον υπολογιστή μου. Όπως είπαμε και πριν ο σκοπός των ιών έχει αλλάξει πλέον και δεν περιορίζονται άπλα στο να «καθυστερούν τον υπολογιστή» αντιθέτως υπάρχουν συγκεκριμένοι ιοί οι οποίοι φτιάχνονται αποκλειστικά για να προσβάλουν το hardware των υπολογιστών και ο πιο συχνός στόχος αυτών είναι ο σκληρός τους δίσκος.

5. Ο υπολογιστής μου έχει antivirus εγκατεστημένο οπότε είναι πλήρως προστατευμένος. Αυτός είναι εντελώς ξεπερασμένος μύθος οπού ίσχυε μόνο με παλιά antivirus προγράμματα.
Σήμερα τα worms, τα hoax, τα backdoors τα trojans και πολλές άλλες μορφές μολύνσεων είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ξεγελούν ακόμα και τα καλύτερα προγράμματα antivirus της αγοράς και ειδικά όταν έχουν να κάνουν με πολλές μορφές μολύνσεων ταυτόχρονα.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα σωστά εγκατεστημένο πρόγραμμα antivirus το οποίο να είναι αποτελεσματικό και να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει το ίδιο και οι επιθέσεις από ιούς όπως επίσης και η αντιμετώπιση τους.

Πατέρας πιστεύει πως βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί με την νεκρή του κόρη!





Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός απελπισμένου πατέρα, ηλεκτρολόγου
μηχανικού στο επάγγελμα ο οποίος πιστεύει πως βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί με την εδώ και οκτώ χρόνια νεκρή κόρη του. Ο Gary Galka, έφτιαξε μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης οι....





οποίες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται έχουν ηχογραφήσει την κόρη του Melissa να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ».
Ο θάνατος της 17χρονης κόρης του σε τροχαίο το 2004 τον καταρράκωσε. Η οικογένειά του και ο ίδιος άρχισαν να βιώνουν ανεξήγητα και υπερφυσικά φαινόμενα στο σπίτι τους, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

«Ξεκίνησε (η νεκρή 17χρονη) να κάνει πράγματα όπως να χτυπά το κουδούνι, να αλλάζει τα κανάλια στην τηλεόραση, να ανοίγει και να κλείνει τα φώτα» είπε ο Gary ο οποίος ζει με την γυναίκα του και τα δύο τις δύο άλλες κόρες του.

«Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι ένιωθα ένα βάρος στο στήθος μου σαν να ήταν το κεφάλι κάποιου. Έπειτα κάποιος μας καλούσε με τα ονόματά μας και νιώθαμε σαν κάποιος να φιλάει τα μέτωπά μας».

Ο Gary πεπεισμένος πια ότι πρόκειται για μετά θάνατον επικοινωνίες, δημιούργησε μηχανήματα έτσι ώστε να μπορέσει να μιλήσει με την μεγαλύτερη νεκρή κόρη του.

Με τις γνώσεις που είχε δημιούργησε ένα Mel-Meter 8704. Έπειτα έφτιαξε κι άλλες συσκευές όπως το «Spirit Box» με το οποίο ηχογράφησε την κόρη του να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ».
Η οικογένεια Galka ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα που έχει βιώσει είναι αληθινά και πως τα μηχανήματα που έφτιαξε ο Gary το αποδεικνύουν.

Μάλιστα όπως λένε έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της ενώ μια από τις αδερφές της, έχει δει την Melissa.

H οικογένεια με την επικοινωνία αυτή που πιστεύει πως έχει με το νεκρό μέλος μέλος της οικογένειας, νιώθει μια εσωτερική κάθαρση και ανακούφιση από τον αβάσταχτο πόσο του χαμού της Melissa.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ Παρουσιάζουν τα μικρότερα κόμματα ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ





Δεν θα μπορούσαν οι Ράδιο Αρβύλα να μη συμμετάσχουν με τη σάτιρά τους στις επερχόμενες εκλογές.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο της παρέας από τη Θεσσαλονίκη, τέθηκαν τα... μικρότερα κόμματα.

Οι "Ράδιο Αρβύλα", με το γνωστό τους στυλ σκέφτηκαν να δώσουν τηλεοπτικό χρόνο σε κόμματα που αποκλείονται από την προεκλογική τηλεμάχη και τα παρουσιάζουν με το δικό τους τρόπο.

Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ξεκαρδιστικό.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΙΓΙΝΙΤΗ Αποκαλύπτει τα... tattoo της




    Αποκαλύπτει τα... tattoo της

    Στο νέο τεύχος του περιοδικού Inked για τους λάτρεις των tattoo, η Δήμητρα Αιγινίτη αποκαλύπτει τις γωνιές του κορμιού της που έχει "χτυπήσει" με συγκεκριμένα θέματα και από πού προέκυψε η αγάπη της για τα τατουάζ.
    Το πρώην μοντέλο που πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία ως συντάκτρια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα υιοθέτησε την κουλτούρα των tattoos και εξηγεί γιατί διάλεξε τα συγκεκριμένα σχέδια που θα τη συντροφεύουν πλέον σε όλη της τη ζωή.
    Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο αριθμός των tattoo που έχει χαράξει είναι οχτώ αλλά δεν αποκλείεται αυτός με την πορεία των χρόνων να ανέβει.

    Ποια "ανέβασε" τα πόδια της στο Twitter;







    Ότι έχει τα πλέον καλλίγραμμα πόδια της show biz είναι γεγονός. Φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση να τονίζει το δυνατό σημείο του κορμιού της με κοντά σορτσάκια ή φορέματα.

    Αλλά από ό,τι φαίνεται θέλει να τα δείχνει στους θαυμαστές της ακόμα και όταν είναι στο σπίτι.

    Μπρόστά από το τζάκι και με γαλάζιο νεγκλιζέ, η Miley Cyrus προκαλεί τη φαντασία καθώς είναι το μόνο σημείο που φωτογράφισε και ανέβασε στο twitter.

    Ανέκδοτο: Αίτηση για δουλειά



    Ένας επιχειρηματίας έπαιρνε συνεντεύξεις από υποψήφιους για θέση στελέχους.
    Και ρωτούσε μια απλή ερώτηση για να βρει τον πλέον κατάλληλο.
    Η ερώτηση ήταν "Τι είναι δύο και δύο;"
    Ο πρώτος υποψήφιος ήταν δημοσιογράφος και απάντησε "είκοσι δύο"
    Ο δεύτερος υποψήφιος ήταν μηχανικός και απάντησε "ανάμεσα σε 3,999 και 4,001"
    Ο τρίτος υποψήφιος ήταν δικηγόρος και απάντησε:
    "Στην υπόθεση Τρίφτης εναντίον Πάρλα δύο και δύο αποδείχτηκε ότι είναι τέσσερα"
    Ο τελευταίος υποψήφιος ήταν λογιστής.
    Όταν άκουσε την ερώτηση, σηκώθηκε, έκλεισε την πόρτα, ξανακάθισε,
    πλησίασε τον επιχειρηματία και τον ρώτησε με σιγανή φωνή:
    "Πόσο θέλετε εσείς να κάνει;"
    Ο λογιστής πήρε την θέση.

    People: Και η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη για το 2012 είναι η...









    Το αμερικάνικο περιοδικό People ανακοίνωσε και αφιέρωσε το τελευταίο του τεύχος στην ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2012.

    Καυ αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Beyonce, τη πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία πρόσφατα μάλιστα έγινε και μητέρα.

    Το περιοδικό στο αφιέρωμά του μάλιστα στα ομορφότερα πρόσωπα του πλανήτη, ανακοίνωσε και τη δυναμική επιστροφή της τραγουδίστριας μέσα στους επόμενους μήνες.



    Θαυμάστρια δάγκωσε ηθοποιό! (Φωτό-Ντοκουμέντο)

    Θαυμάστρια δάγκωσε ηθοποιό! (Φωτό-Ντοκουμέντο)

    Με μπαταρισμένο χέρι εμφανίστηκε γνωστός ηθοποιός στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας!

    Στην πρεμιέρα του «The Lucky One», ο... Zac Efron εμφανίστηκε με μπαταρισμένο το αριστερό χέρι!
    «Μια θαυμάστρια με δάγκωσε» αποκάλυψε ο ηθοποιός! Βέβαια ουδείς γνωρίζει αν έκανε πλάκα ή είναι αλήθεια!
    Πάντως οι φήμες λένε ότι ο ηθοποιός κόπηκε την ώρα που προσπαθούσε να καθαρίσει ένα φρούτο.
    <br /><br /><br /><br />

    Έλληνες φοιτητές στους τελικούς διαγωνισμού της Microsoft


    Το σημαντικό τους project Symbiosis τους έφερε στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Imagine Cup της Microsoft...
    και τώρα θα ταξιδέψουν στο Σίδνεϊ κυνηγώντας μια παγκόσμια διάκριση.



    Οι Δημήτρης Μανδηλιώτης, Κώστας Τούμπας, Κατερίνα Κυπριώτη, Κική Κάζα, όλοι τους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και το Symbiosis θα διαγωνιστούν στους παγκόσμιους τελικούς του διαγωνισμού που διοργανώνει η Microsoft.


    Η πρόταση της Symbiosis αποτελεί μια νέα θεώρηση της υποστήριξης των μελών της κοινότητας της νόσου Αλτσχάιμερ, η οποία μέσω της προηγμένης σχεδίασής της στοχεύει στη διευκόλυνση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Το όλο περιβάλλον της Symbiosis αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, προσαρμοζόμενης στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή, και ενεργοποιεί πνευματικές και φυσικές δεξιότητές τους, ενισχύοντας, παράλληλα, την αίσθηση της αυτονομίας και αυτοπεποίθησης.


    Η πορεία της αλληλεπίδρασης με τη Symbiosis καταγράφεται συνεχώς, παρέχοντας (μέσω του Cloud) άμεση ενημέρωση στον περιθάλποντα και στο συνδεόμενο με τον ασθενή ιατρό. Μέσω της Symbiosis, o ιατρός, μπορεί να διαχειρίζεται τους ασθενείς του ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο μέσω της σύνδεσής του από το smartphone του στη βάση (SymbioCloud).


    Oι τελικοί θα γίνουν από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου.

    Διαιτητής χτυπά παίχτη και μετά τρέχει για να σωθεί! [video]





    Θα σωθεί άραγε από όλους αυτούς;



    Δείτε τι γίνεται άμα βάλετε το κινητό σας μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων! (video)





    Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε...Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα και προσωπική μας γνώμη είναι να μην...
    το επιχειρήσετε αυτό ποτέ στη ζωή σας! Ωστόσο το βίντεο αυτό, αξίζει να το δείτε, έτσι ώστε να σας λυθεί και η απορία, αν φυσικά υπάρχει!



    5 σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σας θέλει...




    Η απόλυτη δύναμη σε έναν άντρα είναι να μπορεί να καταλαβαίνει αυτό που θέλουν οι γυναίκες...




    Τί προκαλεί τις γυναίκες; Τί αρέσει στις γυναίκες; Δύσκολες προβλέψεις, οι οποίες όμως είναι σημαντικές για κάθε άντρα που θέλει να πλησιάσει μια γυναίκα, ή που θέλει να καταλάβει πώς τον αντιμετωπίζει μια γυναίκα.

    Σας βοηθάμε στο να καταλάβετε εάν μια γυναίκα θέλει να έρθει σε επαφή μαζί σας, επισημαίνοντας 5 σημάδια που μαρτυρούν τη σεξουαλική επιθυμία της για εσάς.

    1) Σας κοιτάζει συνέχεια

    Εάν κρατάει το βλέμμα της επάνω σας, αυτό σημαίνει ότι κάτι θέλει από εσάς. Ίσως να νομίζετε ότι είναι ένα απλό κοίταγμα, αλλά προσοχή: Εάν σας κοιτάζει επίμονα είναι ένα καλό σημάδι. Όταν τα βλέμματά σας συναντιούνται, συνεχίστε να την κοιτάτε. Έτσι ανεβάζετε την ένταση.

    2) Βλέπετε τη σεξουαλική επιθυμία

    Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μαρτυρήσει την πρόθεσή της. Εάν σας πλησιάζει συνεχώς, δεν διστάζει να σας ακουμπάει και νοιώθετε μια ένταση όταν είστε κοντά, τότε θα πρέπει σύντομα να ετοιμαστείτε για δράση.

    3) Σας προσεγγίζει και ξεκινάει συζήτηση

    Εάν η γυναίκα είναι αυτή που σας πιάνει κουβέντα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεχίσει ώστε να παραμένει μαζί σας, τότε υπάρχει πιθανότητα να σας βλέπει σαν θήραμα. Είστε σε καλό δρόμο.

    4) Σας φλερτάρει με κινήσεις

    Εάν σας κοιτάει και φτιάχνει τα μαλλιά της, δαγκώνει τα χείλια της, κουνάει τα πόδια της ή καθώς κάθεται τα σηκώνει λίγο ψηλότερα από όσο θα περιμένατε, αυτό σημαίνει ότι σας προτρέπει να περάσετε άμεσα σε αντεπίθεση.

    5) Σας έχει αποπλανήσει

    Εάν σας έχει ελέγχει με τις κινήσεις της, σας έχει περιορίσει και σας έχει αναγκάσει να ασχολείστε μόνο με αυτήν, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα. Απλά αφήστε την να ολοκληρώσει το έργο της.

    Είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσετε τις κινήσεις μιας γυναίκας. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους, αρκεί να ξέρετε πού να εστιάσετε την προσοχή σας. Παρατηρήστε τις σωστές λεπτομέρειες και αντιληφθείτε τί πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και σε μια γυναίκα. Καλή επιτυχία.

    Οι 6 εναλλακτικές στάσεις της ηδονής που πρέπει να δοκιμάσετε!


    Αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή. Διότι το σεξ δεν χρειάζεται να το περιορίζουμε στο υπέρ του δέοντος κλασικά. Εμπλουτίστε λοιπόν την ερωτική σας ζωή με στάσεις που θα σας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές ηδονής! Οργανωθείτε λοιπόν και πάρτε μαθήματα περί…
    σεξουαλικού ανασχηματισμού!





    Ιδού…

    1. Ανάποδο Ιεραποστολικό: η πασίγνωστη ιεραποστολική στάση είναι η πιο συνήθης και η πιο εύκολη απ' όλες στο σεξ. Εσύ ανάσκελα, εκείνος από πάνω σου, ανοίγεις τα πόδια και μετά έρχεται η διείσδυση. Αν θέλεις να κάνεις πιο πικάντικο το ιεραποστολικό, δοκίμασε την αντίστροφη ιεραποστολική στάση.

    Πώς θα το κάνεις: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα με την πλάτη του να ακουμπάει στο στρώμα (ή το πάτωμα). Εσύ ανεβαίνεις επάνω του αλλά με το πρόσωπο στραμμένο στα πόδια του. Αφού διεισδύσει το πέος του, γέρνεις προς τα εμπρός και ξεκουράζεις το βάρος σου στα χέρια σου ενώ ταυτόχρονα σπρώχνεις τα πόδια σου προς το πρόσωπό του. Μοιάζει λίγο με την αντίστροφη καβαλάρισσα αλλά ουσιαστικά εκείνος διατηρεί το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.

    2. Βρεκεκέξ κουάξ κουάξ τα βατραχάκια: όπως θα μάντεψες ήδη, η στάση βατραχάκια, μοιάζει αρκετά με το σεξ στα τέσσερα. Όμως, αντί να στέκεσαι στα τέσσερα, ο ένας σχεδόν πλακώνει τον άλλο με κίνηση σαν να προσπαθείς να πηδήξεις όπως τα βατραχάκια.

    Πώς θα το κάνεις: εσύ κάνεις ένα βαθύ κάθισμα ρίχνοντας το βάρος στα πόδια (με ελαφριά ανασηκωμένους τους γλουτούς) και εκείνος γονατίζει πίσω σου και διεισδύει.

    3. Γιόγκα και ξερό ψωμί: η σεξουαλική στάση της γιόγκα μπορεί να περιγραφεί ιδανικά σαν ένα ανάποδο σεξ στα τέσσερα και είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που θέλει να φτάσει στον οργασμό και να γυμναστεί ταυτόχρονα.


    Πώς θα το κάνεις: ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι ή σε κάποια άλλη πιο σκληρή επιφάνεια. Σιγά σιγά, σηκώνεις την πλάτη δίνοντάς της το σχήμα αψίδας και στηρίζεις τα χέρια στο έδαφος. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου και διεισδύει. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ζήτα να κρατήσει τη μέση σου με τα χέρια του.

    4. Ζητείται κοπέλα για ερωτικό χορό: περιποιήσου τον καλό σου, δίνοντάς του την οπτική και σωματική ευχαρίστηση ενός αισθησιακού χορού, μόνο για τα μάτια του.

    Πώς θα το κάνεις: ζήτα του να ξαπλώσει στο προσκέφαλο του κρεβατιού, και δέσε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σου. Φόρα τα πιο σέξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και κουνήσου επάνω του αισθησιακά και ερωτικά. Μόλις δεν έχει άλλες αντοχές, γύρνα στην κλασική στάση ''γυναίκα από πάνω''.

    5. Καουμπόι αγάπη μου: λίγο η φύση που ξυπνάει την ερωτική διάθεση, λίγο το φημισμένο βουκολικό σεξ, η ιδέα του να δαμάσεις τον ταύρο που κρύβει μέσα του, σε έχει εξιτάρει ήδη.

    Πώς θα το κάνεις: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και φέρνει τα πόδια στο στήθος του. Εσύ, με το πρόσωπο στραμμένο ανάποδα κάθεσαι επάνω στο πέος του. Στηρίξου στα πόδια του για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και βαθμού διείσδυσης.


    6. Το κορίτσι λάστιχο σε νέες περιπέτειες: αν πρόσφατα ξεκίνησες γυμναστήριο και τα πρώτα αποτελέσματα στην σφριγηλότητα και την ευελιξία σου είναι εμφανή, καιρός να τα δείξεις στο παρκέ του σεξ.

    Πώς θα το κάνεις: στέκεστε όρθιοι και οι δύο και κοιτάζεστε στα μάτια με πάθος. Εσύ σηκώνεις το ένα πόδι και το βάζεις στον ώμο, ενώ εκείνος διεισδύει. Φρόντισε να σε στηρίζει κρατώντας σε από τα χέρια καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης, για να μην βρεθείς ανάσκελα στο πάτωμα.

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξε Η Γη Και Την Κατάπιε!


    Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στους δρόμους της Κίνας..

    Ένα νεαρό κορίτσι, ενώ περπατούσε αμέριμνο, ξαφνικά εξαφανίστηκε.. Το πεζοδρόμιο άνοιξε και η μικρή μαθήτρια έπεσε σε μία τρύπα 6 μέτρων.

    Δείτε το βίντεο!





    Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου




    Το πρωινό μας βρίσκει με μια σύνοδο Σελήνης –Αφροδίτης στους Διδύμους και ως ένα βαθμό η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη.

    Ωστόσο, η «σκιά» του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει την μέρα κάπως μελαγχολική ή δύσκολη εξ αιτίας δυσάρεστων ειδήσεων ή τεχνικών προβλημάτων. Να προσέχετε τις κακοτοπιές και τους «καλοθελητές».

    Κριός

    Η μέρα είναι αρκετά ευχάριστη, αρκεί να αποφύγετε συζητήσεις που σχετίζονται με φλέγοντα ζητήματα. Σήμερα, περάστε καλά, διασκεδάστε και αφήστε την χαρά να σας παρασύρει. Όλα αυτά θα συνδράμουν έτσι ώστε να περάσετε όμορφα και να έχετε φορτίσει τις μπαταρίες σας. Αισθηματικά, ίσως βρεθείτε με πολλά ευχάριστα διλλήματα. Οι γεννημένοι το 1986, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

    Ταύρος

    Η παρουσία Σελήνης και Αφροδίτης στον 2ο οίκο θα σας βάλουν στον πειρασμό να κάνετε την οικονομική υπέρβαση. Προσέξτε διότι ίσως σας στοιχίσει. Επαγγελματικά, μάλλον πρέπει να βρείτε λύσεις οι οποίες χρειάζεται να είναι έξυπνες και κυρίως λειτουργικές. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είσαστε ειλικρινείς και να θυμάστε πως δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Οι γεννημένοι το 1989 είναι μια καλή μέρα για ξεκινήματα.

    Δίδυμοι

    Μια μέρα όπου είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Η ψυχολογία σας σήμερα φτάνει στα ουράνια μιας και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στα όποια προβλήματα βρίσκετε λύση. Όλα αυτά βρίσκουν διέξοδο στα επαγγελματικά όπου σαν τυφώνας φέρνετε εις πέρας κάθε εργασία. Ένα αισθηματικό μήνυμα θα σας δώσει φτερά. Οι γεννημένοι το 1976 βεβαιωθείτε για τα αισθήματα των άλλων.

    Καρκίνος

    Πολλά πράγματα σήμερα κάπου σας πληγώνουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας να είναι ανάλογη με αυτή των άλλων. Επαγγελματικά, είστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε αλλά πολλές φόρες γίνεστε αντικείμενα προς εκμετάλλευση. Αισθηματικά, πρέπει να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να αποφύγετε τις υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα. Οι γεννημένοι το 1970, θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα πιο ώριμα.

    Λέων

    Η παρουσία Σελήνης-Αφροδίτης στον 11ο οίκο θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και κυρίως πιο διαλλακτικοί. Επαγγελματικά, πρέπει να κάνετε την υπέρβαση σε χρόνους, προκειμένου να είσαστε συνεπείς. Στα αισθηματικά, η υπομονή σας ανταμείβει, αφού οι Κασσάνδρες διαψευστήκαν. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσετε. Οι γεννημένοι το 1962, σκεφτείτε προτού μιλήσετε.

    Παρθένος

    Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κάνουν να λειτουργείτε σπασμωδικά, προσπαθώντας να πραγματοποιήσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η ψυχική διάθεση βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και σε αυτό συμβάλλει τόσο το τρίγωνο Ήλιου –Άρη όσο και η θετική οπτική σε εργασιακό επίπεδο που σας κάνει να γλυτώνετε από πολλά. Οι γεννημένοι το 1978, μην εστιάζεστε στο παρελθόν.

    Ζυγός

    Η σημερινή μέρα σας εξιτάρει αλλά με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας δώσει ευκαιρίες να πείτε πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορέσατε. Στα επαγγελματικά, πολλές συζητήσεις ίσως οδηγηθούν σε αδιέξοδο γι’ αυτό εσείς, ως προϊδεασμένοι, κοιτάτε μόνο την δουλειά σας. Αισθηματικά, κάνετε πράγματα που θέλετε κι αυτό έχει το αντίκτυπο στην σχέση. Οι γεννημένοι το 1961, θα βρεθείτε σε αμηχανία.

    Σκορπιός

    Σήμερα χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Η πειθώ απέναντι σε άτομα που είναι τουλάχιστον προκατειλημμένα, θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ σας. Αισθηματικά, το οικοδόμημά σας δεν μπορεί να δεχτεί πλήγμα και εσείς, μέσα από την σιγουριά, αισθάνεστε πολύ όμορφα, δίνοντας ευκαιρίες να πάει παρακάτω. Οι γεννημένοι το 1964 θα έχετε την υποστήριξη που αναζητάτε.

    Τοξότης

    Αισθηματικά ίσως βρεθείτε στο δίλλημα για κάποιο άτομο του παρελθόντος. Στα εργασιακά, μην υπερβάλλετε εαυτόν και κυρίως μην βιάζεστε. Οικονομικά, ίσως τελικά βρεθεί μια ανέλπιστη βοήθεια και μάλιστα από άτομα που μάλλον θα είχατε αποκλείσει εξ αρχής. Οικογενειακά ζητήματα θα σας αναστατώσουν γιατί οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Οι γεννημένοι το 1972, προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς.

    Αιγόκερως

    Η σημερινή μέρα μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους. Στα εργασιακά δουλεύετε πάρα πολύ γρήγορα κι μάλιστα οι κόποι σας ανταμείβονται. Αισθηματικά, το φλερτ από κάποιους είναι πολύ διακριτικό ενώ αυτό κάθε άλλο παρά αδιάφορους σας αφήνει. Συναισθηματικά, πάτε καλά γιατί πλέον δίνετε στη σχέση την θέση που της αρμόζει. Οι γεννημένοι το 1988, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας

    Υδροχόος

    Η παρουσία της Αφροδίτης μα και Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σας λύνει τα χέρια σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οικονομικά, κάποια ζητήματα ξεπερνιούνται με την βοήθεια τρίτων όπου σας βοηθούν ανιδιοτελώς. Αισθηματικά, ίσως κάποιες συζητήσεις πάρουν πολύ θετική κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1978 μπορεί να αποκτήσετε ένα αγαθό δυσανάλογο με τις δυνατότητες σας.

    Ιχθύες

    Κάποιοι προσπαθούν να σας «χρεώσουν» πράγματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στα προσωπικά σας, η παρουσία Σελήνης και Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας ωθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο ουτοπιστικά. Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν τώρα. Κάποιο τηλεφώνημα ίσως σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι το 1992 ίσως δεχτείτε μια πρόταση.

     
    Powered by Blogger