Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μητέρα βίαζε την κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά

 Μητέρα βίαζε την ανήλικη κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά. Ακόμα και οι πιο έμπειροι ψυχίατροι σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την 37χρονη από την Αυστραλία, η οποία βίαζε την 11χρονη κόρη της και έστελνε τα βιντεάκια στον σύντροφο της, για να....




«φτιάχνεται»!!! Το δικαστήριο έμεινε άφωνο με την σοκαριστική κατάθεση του πατέρα της μικρής, ο οποίος ζει χωριστά από την μητέρα της.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 37χρονη, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη και απέκτησε εμμονή με το σεξ. Κάθε μέρα έστελνε ο ένας στον άλλον βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία η ίδια έδειχνε και στην 11χρονη κόρη της.

Όταν η ανυποψίαστη μικρή άρχισε να εκφράζει τις απορίες της για αυτά που έβλεπε στο βίντεο η μητέρα αποφάσισε να της δείξει στην πράξη τι σημαίνει!

Τα σοκαριστικά βιντεάκια έστελνε η ίδια στον σύντροφο της. Όταν ο πατέρας ενημερώθηκε τι συμβαίνει έμεινε άφωνος και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο δράμα του παιδιού.

Τελικά, η μητέρα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Η πρωτόγνω


Πηγή

Η απάντηση του Γκλέτσου για το σατυρικό βίντεο των ράδιο Αρβύλα

 Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισαν οι τηλεοπτικές εκπομπές την βουτιά του δημάρχου Στυλίδας ανήμερα των Θεοφανείων. Οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλετσο. «Σατιρίζομαι άρα υπάρχω» απαντά ο δήμαρχος μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας σε....




όσους τον κατηγορούν για υπερβολική έκθεση στα ΜΜΕ και δεν διστάζει να δηλώσει ότι χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να πετύχει τον σκοπό του και να προβάλλει το έργο του.

Αυτή την δημοσιότητα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Στυλίδας και πέρισυ τέτοια ημέρα όταν οδηγούνταν με χειροπέδες στα δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να εξασφαλίσει δωρεάν κάρτες για τους δημότες του από τα διόδια Πελασγίας. Σήμερα ένα χρόνο ακριβώς μετά δηλώνει υπερήφανος, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του παράπλευρου δρόμου και δεν τον απασχολεί καθόλου ο δικαστικός αγώνας που έχει μπροστά του.

Η τόνωση της τοπικής αγοράς είναι τώρα το πρώτο μέλημα του δημάρχου Στυλίδας ο οποίος ετοιμάζεται να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια για αγορές στα καταστήματα της Ανατολικής Φθιώτιδας αλλά και να στήσει σημείο πώλησης των τοπικών προιόντων στο καταστημα 222 επι της Εθνικής Οδού.

Η Στυλίδα θα βρεθεί και πάλι στο κέντρο της προσοχής όλης της Φθιώτιδας την Κυριακή αφού γνωστοί καλλιτέχνες έρχονται για μια συναυλία με δωρεάν είσοδο αλλά και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η Κατερίνα Στικούδη, οι Going Trough και οι NEVMA από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και μετά θα βρίσκονται στην πλατεία της Στυλίδας για την απαραίτητη πρόβα έτσι ώστε γύρω στις 7.30 το βράδυ να προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα σε όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν μαζί τους. Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα συγκεντρώνονται χρήματα για τον σύλλογο Φλόγα και το Χαμόγελο του παιδιού. 




Το 1/3 των χωρισμών οφείλεται στο Facebook



Το Facebook βοηθά δεσμευμένους να κάνουν… αταξίες. Ωστόσο και οι αταξίες έχουν το τίμημά τους. Διάβασε την έρευνα δικηγορικού γραφείου.



Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το 1/3 των διαζυγίων, υποστηρίζει έρευνα του δικηγορικού γραφείου Divorce-Online. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια οι χωρισμοί λόγω Facebook έχουν διπλασιαστεί.

“Το Facebook έχει γίνει πλέον η κύρια μέθοδος για επικοινωνία με φίλους και γνωστούς. Οι χρήστες επικοινωνούν με πρώην τους και ενώ αρχικά είναι κάτι αθώο στη συνέχεια εξελίσσεται σε μπελά. Εάν κάποιος θέλει να φλερτάρει και να κάνει σχέση ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι το καλύτερο μέρος για αυτά”, είπε ο Mark Keenan που διαχειρίζεται το Divorce-Online.

Όπως τονίζει η σελίδα το 33% από τις 5.000 αιτήσεις διαζυγίου που κατατέθηκαν την προηγούμενη χρονιά έκανε λόγο για το Facebook.

H Anne-Marie Hutchinson από το Dawson Cornwell Solicitors δήλωσε στη Daily Mail “Εάν κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου το Facebook διευκολύνει να μαθευτούν”.

Αυτό πάντως που συμβουλεύουν οι δικηγόροι τους πελάτες τους που βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου να προσέχουν και καλύτερα να μείνουν μακριά από το Facebook μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Παράξενα νομίσματα (Photos)



Παράξενα νομίσματα (10)
Δείτε μερικά ακόμη απίστευτα κι όμως αληθινά νομίσματα από διάφορες χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Καμερούν
Παράξενα νομίσματα (1)

Μογγολία
Παράξενα νομίσματα (2)

Αυστραλία
Παράξενα νομίσματα (3)

Λιβερία
Παράξενα νομίσματα (4)

Λιβερία
Παράξενα νομίσματα (5)

Κονγκό
Παράξενα νομίσματα (6)

Παλάου
Παράξενα νομίσματα (7)

Καναδάς
Παράξενα νομίσματα (8)

Niue
Παράξενα νομίσματα (9)

Benin
Παράξενα νομίσματα (10)

Γαλλία
Παράξενα νομίσματα (11)

Πολωνία
Παράξενα νομίσματα (12)

Τουρκία
Παράξενα νομίσματα (13)

Niue
Παράξενα νομίσματα (14)

Λετονία
Παράξενα νομίσματα (15)

Καμπότζη
Παράξενα νομίσματα (16)

Ισπανία
Παράξενα νομίσματα (17)




Οι 15 πιο ξενέρωτες γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ!!

 1.«Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

2.«Μη σταματάς», επιτακτικά..

(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

3.«Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι’ αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

4.«Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

5.«Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

6.«Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

7.Χαϊδευτικά τύπου : – «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

8.«Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

9.«Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

10.«Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

11.«Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

12.«Τα’ κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

13.«Μ’ ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

14.«Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

15.«Τσούζει. Λες να’ χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)


Είχε μανία με τους διαγωνισμούς και έγινε πλούσια!!

 Δώρα που κοστίζουν πάνω από εκατό χιλιάδες δολάρια έχει κερδίσει μία Αμερικανίδα, η οποία έχει μανία με τους διαγωνισμούς και μπορεί να λάβει μέρος σε 150 την ημέρα, τόσο στο Ίντερνετ, όσο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η Έϊπριλ λατρεύει τόσο πολύ τους...




διαγωνισμούς, που δεν την ενδιαφέρει αν είναι στο ραδιόφωνο ή στο διαδίκτυο... αρκεί να της αρέσει το δώρο. Πριν από τρία χρόνια, η Έϊπριλ είχε πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό και το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς για να γνωρίσει τον αγαπημένο της τραγουδιστή, Τζακ Τζόνσον και για πρώτη φορά κέρδισε...

Από τότε δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη! Όλη μέρα κάθεται στο σπίτι της και παρακολουθεί στο Ιντερνετ τι διαγωνισμοί υπάρχουν, ακούει ραδιόφωνο και από το διαδίκτυο μαθαίνει ποιές εταιρίες χαρίζουν προϊόντα. Λαμβάνει μέρος σε περίπου 150 κληρώσεις την ημέρα και πολύ συχνά κερδίζει.

Οι δικοί της άνθρωποι βλέποντας την μανία της άρχισαν να ανησυχούν… Δεν πίστευαν ότι πραγματικά κερδίζει τόσα δώρα σε διαγωνισμούς. Όταν μάλιστα κέρδισε και ένα μικρό σκάφος, άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι συμβαίνει. Σήμερα όχι μόνο την πιστεύουν, αλλά απολαμβάνουν και τα αμέτρητα δώρα και τα ταξίδια που της έχουν χαρίσει οι συμμετοχές της σε κληρώσεις.

Τα ξεφτέρια της "Μεγάλης των μπάτσων σχολής" ξαναχτυπούν στην μεγάλη οθόνη!!(VIDEOS)


Τα ξεφτέρια της
Χρειαζόμαστε όντως ένα remake της θεότρελης κωμωδίας, "Η μεγάλη των Μπάτσων σχολή"; Φυσικά, σύμφωνα πάντα με την New Line Cinema, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας....
Ο σκηνοθέτης που επιστρατεύθηκε για το εγχείρημα είναι ο Scott Zabielski, ενώ το casting παραμένει άγνωστο.
Ο Zabielski έχει λάβει και ο ίδιος αστυνομικήεκπαίδευση, ενώ ακόμα και σήμερα εργάζεται στο δυτικό Hollywood ως έφεδρος αξιωματικός.
Να σας θυμήσω πως στην αρχική σειρά των εφτά ταινιών, συμμετείχαν ηθοποιοί που αναδείχθηκαν αργότερα, όπως η Sharon Stone και η Kim Cattrall (η Samantha από το Sex and the City!)
Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μεγαλώσει με τη Μεγάλη σχολή και τους μπάτσους της, αλλά θα είναι μεγάλη πρόκληση να μεταφερθεί το κλίμα '80s των ταινιών στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Δείτε videos από τις παλιές ταινίες για να θυμηθείτε!





πηγή:Πηγή

 
Powered by Blogger