Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το κορίτσι του James Bond... μας δείχνει τα εσώρουχά της!





Η μελαχρινή ηθοποιός μάς συστήνεται

Το όνομά της είναι Berenice Marlohe, είναι από τη Γαλλία και θα είναι το νέο κορίτσι του James Bond. Η 33χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει στο ενεργητικό της αρκετές συμμετοχές σε γαλλόφωνα φιλμ, ωστόσο, το «Skyfall» θα είναι η πρώτη της αγγλική ταινία.

Η μελαχρινή ηθοποιός... γδύνεται, φοράει τα εσώρουχά της και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του «GQ» βγάζοντας προς τα έξω την σέξι πλευρά της.






Πηγή:newsbeast.gr

Γνωρίζουμε το δυνατό κορμί της Ingrid !!








‘Οσοι κατεβάζετε από το ίντερνετ, διαβάστε αυτό!!



100.000 κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ, για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων!!
Οι διώξεις αφορούν χρήστες του διαδικτύου, που έχουν ως…
χόμπι, να κατεβάζουν ταινίες με..πορνογραφικό περιεχόμενο, μουσική και προγράμματα, μέσω των αρχείων Torrent. Από τις 80 υποθέσεις που έχουν υποβληθεί αρχικά, 68 είναι ακόμα ενεργές με 70.914 κατηγορούμενους.


Οι μαζικές μηνύσεις κατά των χρηστών, είναι μια νέα ροή εσόδων για τις βιομηχανίες παραγωγής ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου και τα κινηματογραφικά στούντιο.


Οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά στοιχεία εκείνων που διαμοιράζουν το προστατευμένο υλικό και μετά, προσφέρουν στον εναγόμενο την δυνατότητα να διευθετήσουν την υπόθεση με την καταβολή από την πλευρά του μερικών εκατοντάδων – ή ακόμα και χιλιάδων – δολαρίων.


Τα θύματα λένε ότι αυτό θα τους επιτρέψει να αποφύγουν την πλήρη δίκη και ενδεχομένως ακόμα μεγαλύτερα οικονομικά πρόστιμα

Ποιά όμορφη ελληνίδα μεταμορφώθηκε σε..τέρας??







Βρέθηκε στην έκθεση Greek Monsters και δεν μπορούσε να μην δοκιμάσει μια ανάλογη μάσκα...

Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό Δωροθέα Μερκούρη η οποία το έσκασε για λίγο απο την Ιταλία όπου ζει μόνιμα και είπε να έρθει στα πάτρια εδάφη. Μάλιστα την συγκεκριμένη φωτογραφία την ανέβασε η ίδια στο Twitter.


VIDEO: Μπορεί και μιλάει ανάποδα!





Ο Αποστόλης μπορεί με χαρακηριστική ευκολία να μιλάει ανάποδα...
Δηλαδή να προφέρει τις λέξεις από το τέλος προς την αρχή.

Στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί θα τον δείτε σε δράση σε μια… πλήρη συνέντευξη!




Ποιο έιναι το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz????







Kαι οι δύο είναι ηθοποιοί.... Ο πρώτος έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες, αφού είναι και κάποιας ηλικίας και αναμφίβολα είναι πολύ ταλαντούχος, σε αντίθεση με την δεύτερη που είναι πολύ μικρότερη του, ενώ η εν λόγω κυρία έχει κάνει το πέρασμα της και από τα καλλιστεία..Ο λόγος για τον Σάκη Μπουλά και την Αλεξάνδρα Ούστα που αποτελούν το νέο καλοκαιρινό ειδύλλιο της showbiz. ΟΙ δύο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensbars, εθεάθησαν στο νησί της Ικαρίας να λιάζονται απολαμβάνοντας την μεσημεριανή σιέστα,και να περπατούν μαζί στα σοκάκια του νησιού,ενώ δεν παρέλειψαν να περάσουν και από γνωστή παραλία..Μπράβο στα παιδιά....


Κ.Καινούργιου: Με... αποκαλυπτικό μαγιό στην παραλία!



Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" εντόπισε την 27χρονη παρουσιάστρια στην παραλία του Σχοινιά, με ανεβασμένη διάθεση και ένα μαγιό που έκανε τα αντρικά βλέμματα - όπως πάντα - να "καρφωθούν" πάνω της...



Εν τω μεταξύ, το νέο ζευγάρι της πόλης φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου και ο διάσημος σύντροφός της. Σύμφωνα το"ΟΚ!" οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, όπως φαίνεται κι από τα τρυφερά τετ α τετ τους στα Χανιά.Η Κατερίνα και ο Γιώργος πρωτοσυνατήθηκαν το Μάρτιο του 2011 σε ένα πάρτι στο Villa Mercedes, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες. Τελευταία όμως μέσω κοινών γνωστών ήρθαν πιο κοντά και είναι πλέον ζευγάρι.



Ο άσος του ποδοσφαίρου, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και πήγε με τους φίλους του, Μιχάλη Σηφάκη, Σωτήρη Νίνη και Παναγιώτη Κονέ στο Ηράκλειο, όπου είναι η γενέτειρά του. Εκεί βρέθηκε λίγο αργότερα και η Κατερίνα.


Οι δυο τους έμειναν σε ενοικιαζόμενη βίλα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το Σάββατο το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με φίλους στο νησί Θεοδωρού απέναντι από την παραλία του Πλατανιά.



Απολαυστικές φάρσες εις βάρος αστυνομικών! (video)


Παρακολουθείστε ένα βίντεο με φάρσες εις βάρος αστυνομικών από την ενότητα «just for laughs». Οι αντιδράσεις τους κορυφαίες!







«Μαζόχα» χαρακτήρισε γνωστή παρουσιάστρια τον εαυτό της!

Ο λόγος για την Δέσποινα Καμπούρη που σήμερα στην εκπομπή της «Για μια καλύτερη ζωή» είπε πως λατρεύει να παρακολουθεί δραματικές παραστάσεις. «Πες με μαζόχα , αλλά φέτος στο θέατρό είδα ότι μαυρίλα υπάρχει» είπε στην καλεσμένη της Ιωάννα Πηλιχού!

Τι θα γινόταν αν οι 300 ήταν… Θεσσαλονικείς;;






Ένα φοβερό top 10 αλιεύσαμε απ’το διαδίκτυο όσον αφορά τους 300 Σπαρτιάτες. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ήταν όμως από τη Θεσσαλονίκη; Με χιούμορ πάντα, τα πράγματα μάλλον θα ήταν κάπως έτσι…

1. Η μάχη δεν θα είχε διεξαχθεί αρχές Σεπτέμβρη γιατί θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ...
2. Επίσημο ρόφημα των πολεμιστών θα ήταν ο φραπές.
3. Το μολών λαβέ θα είχε αντικατασταθεί από το χαλαράαααααα.
4. Καντίνα με ...σουβλάκι και αλοιφή θα υπήρχε στην περιοχή.
5. Οι συμπολεμιστές θα ονομάζονταν καρντάσια.
6. Λαϊκά θα έδιναν κουράγιο στους πολεμιστές.
7. Η παραλία θα είχε γεμίσει καφέ.
8. Η μάχη πιθανόν να είχε διεξαχθεί στη Χαλκιδική λόγω διακοπών.
9. Ο Ξέρξης θα ονομαζόταν μπουγάτσα με κεμπάπ.
10. Ο Εφιάλτης θα είχε σίγουρα άλογο με Αθηναϊκές πινακίδες!

Δείτε την καλύτερη Ferrari όλων των εποχών!!!





Δείτε στο παρακάτω video την καλύτερη Ferrari που υπάρχει δεν νομίζουμε να βγει καλύτερη...




Και μπαμπάτσικη και κορίτσι λάστιχο ταυτόχρονα!






Η Lilia Stepanova είναι από τη Μολδαβία και όπως μπορείτε να διακρίνεται είναι εξαιρετικά ευλύγιστη όντας ακροβάτης! Είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του «Αμερική έχεις ταλέντο» αποσπώντας πολύ καλές κριτικές για τα κόλπα της! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι εκτελεί το πρόγραμμά της και δεν είναι κλασική αδύνατη κοπέλα, ιδανική για παιχνίδια τέτοιου είδους στον αέρα. Το αντίθετο μάλιστα, διαθέτει σωματότυπο που δύσκολα θα δούμε στο επάγγελμά της! Απλά εκπληκτικό, ζουμερό κορμί…
























Οφθαλμαπάτες που αγγίζουν τα όρια της τέχνης!






Δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε απλές οπτικές οφθαλμαπάτες. Διότι έχουν δουλευτεί πολύ για να έχουμε το άρτιο αποτέλεσμα που βλέπετε στις εικόνες… Πλέον μιλάμε για μορφή τέχνης!






















Ε. Μενεγάκη: Η διαφήμιση που θέλει να ξεχάσει!





Σήμερα θεωρείται μία υπεραξία στο χώρο της τηλεόρασης και η παρουσία της στο γυαλί..
επιβεβλημένη. Τη δεκαετία του '90 όμως η 20χρονη τότε Ελένη Μενεγάκη, μαγεμένη από τα φώτα, προσπαθούσε να χτίσει μία καριέρα και να αποκτήσει χρήματα και δόξα.

Γι αυτό και ούσα άγνωστη ακόμη στο ευρύ κοινό, παίρνει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή σε τηλεοπτικό σποτ της εποχής, διαφημίζοντας σαμπουάν...

Μελαχρινή, με νεανική επιδερμίδα και πολλά υποσχόμενο βλέμμα διαφημίζει σαμπουάν γνωστής εταιρείας και ευελπιστεί κάποια στιγμή να διαδεχθεί τις σταρ της εποχής εκείνης.

Πρόκειται για ένα βίντεο που σίγουρα η ακριβοπληρωμένη πλέον παρουσιάστρια έχει καταχωνιάσει βαθιά στο ντουλάπι των αναμνήσεών της...





Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει... γατούλα με τσαμπουκά, και ποζάρει ολόγυμνη..!







Ο Θεός χάρισε απλόχερα προσόντα στην

Άννα Δινέρη.. Κορμί θανατηφόρο, ποζάρει άνευ ρούχων κι εσωρούχων και αποκαλύπτει πως έχει ότι ζητάει ένας άντρας, και μάλιστα με το παραπάνω.! Απολαύστε την.!


 
Powered by Blogger