Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η Zirconia είναι πολύ sexy Santa girl..

O Tάσος Ωραιόπουλος για μια ακόμη φορά πρωτοτύπησε λίγο πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων..
Ακόμα και στις κλασικές αγιοβασιλιάτικες φωτογραφήσεις κοριτσιών εκείνος πάντα κάνει τη διαφορά. Συγκεκριμένα με την Zirconia πραγματοποίησε μια ακόμα sexy-Santa φωτογράφηση εντός του καταστήματος του Σεϊτανίδη ‘Seitanidis Collections’ γνωστού κι από τις τηλεπωλήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3. Ένας πελάτης παραπάτησε μόνο, κατά τα άλλα δεν είχαμε ατυχήματα..!
Απολαύστε την
 


Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο status στο Facebook!

 Είναι το πιο «hot» status του Facebook για σήμερα! Και όχι άδικα, καθώς είναι πανέξυπνο, επίκαιρο, καυστικό και ταιριάζει γάντι με την εποχή!
Τι θα γινόταν αν ο Χριστός είχε γεννηθεί σήμερα και στην Βηθλεέμ επικρατούσε οικονομική κρίση;
Την απάντηση δίνουν εκατοντάδες χρήστες που από το πρωί postάρουν το παρακάτω στο wall τους:
«Εάν ο Χριστός γεννιόταν φέτος:
1. Θα είχαν συλληφθεί Μαρία και Ιωσήφ για αλλαγή χρήσης χώρου, αφού χρησιμοποιούσαν το χώρο ως κατοικία και όχι ως στάβλο, όπως ήταν δηλωμένος στην τελευταία ρύθμιση για τα αυθαίρετα που έκανε ο Ηρώδης!
2. Θα είχαν συλληφθεί και οι μάγοι γιατί θα έβρισκαν στην κατοχή τους πολύτιμους λίθους, που δεν είχαν δηλωθεί στη ΔΟΥ Βηθλεέμ
3. Θα είχαν κατηγορηθεί Μαρία και Ιωσήφ για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος (χρυσός), ίσως και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
4. Θα είχε κατηγορηθεί ο Ιωσήφ για εισφοροδιαφυγή, αφού δεν κατέβαλε ποτέ στο ΤΕΒΕ εισφορές, αν και ξυλουργός
5. Οι αρμόδιες αρχές θα βεβαίωναν πρόστιμο για το γαϊδουράκι με το οποίο έφτασαν στη φάτνη, καθώς από τη μέρα της κυκλοφορίας του δεν είχε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας»

BINTEO: Στην Κίνα η μεγαλύτερη «υδάτινη» γέφυρα!



Πρόσφατα στην Κίνα εγκαινιάστηκε μία εντυπωσιακή γέφυρα με μήκος 41,6 km. Ε, και σιγά… το θέμα; Μην βιάζεστε γιατί η είδηση αφορά στο γεγονός πως σε όλο το μήκος της η γέφυρα περνάει πάνω από το νερό! Συγκεκριμένα, η γέφυρα ονομάζεται «Jiaozhou Bay Bridge» και η...




χρήση της εξοικονομεί περίπου 20 min σε σχέση με την παλαιότερη διαδρομή. Εγκαινιάστηκε στις 30 Ιουνίου και αυτόματα πέρασε στο βιβλίο Guinness ως η μακρύτερη γέφυρα που περνά πάνω από την επιφάνεια του νερού ενώ σημειώστε πως χρειάστηκε περίπου τέσσερα χρόνια για να κατασκευαστεί. Στην Ελλάδα πόσα χρόνια εκτιμάτε πως θα χρειάζονταν για ένα τέτοιο έργο;

Πηγή

Χαμός στο Twitter με τη σέξι φωτογράφηση της Ε. Παπαβασιλείου (pics)


H σέξι φωτογράφηση της Έλενας... Παπαβασιλείο σε γνωστό περιοδικό ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό και προκάλεσε όπως ήταν επόμενο αρκετή συζήτηση στο Twitter...
Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τη σέξι παρουσιάστρια και η Ναταλία Γερμανού, η οποία έδειξε τη συμπάθεια στο πρόσωπο της Παπαβασιλείου με την οποία συνεργάζονται φέτος στο Μες στην Καλή Χαρά...
Η Γερμανού της έγραψε : ''Τι κορίτσαρο έχουμε στην εκπομπή'', ενώ η Έλενα αμέσως ευχαρίστησε την Γερμανού για τα καλά της λόγια...

papa2

papa1







 Πηγή

Έκοψε τα χείλη και τη μύτη με ξυράφι της 17χρονης γυναίκας του!


Ένας άνδρας στο νότιο Πακιστάν έκοψε τη μύτη και τα χείλη της 17χρονης συζύγου του την οποία κατηγορούσε ότι αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στους γονείς της παρά στον ίδιο.

Η περίπτωση αυτή του ακρωτηριασμού μιας νέας γυναίκας δεν είναι μεμονωμένη αλλά υπογραμμίζει τη βία που υφίστανται οι γυναίκες σε πολλές περιοχές του Πακιστάν. Πριν από δύο χρόνια, ένα...
νομοσχέδιο που θα τιμωρούσε πιο αυστηρά τους δράστες αποσύρθηκε γιατί διαφωνούσαν τα θρησκευτικά κόμματα.

Το Σάββατο, στο απομονωμένο χωριό Καρκάνα, ένας άνδρας 22 ετών έκοψε τη μύτη και τα χείλη της γυναίκας του, Σάλμα Μπίμπι, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Με χαστούκιζε αδιάκοπα. Μετά έφυγε και γύρισε με ένα ξυράφι. Ούρλιαζα από το φόβο μου αλλά μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια και μου έκοψε τη μύτη και τα χείλια», είπε η νεαρή γυναίκα από το νοσοκομείο του Μουλτάν όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Σάλμα Μπίμπι, η τοπική αστυνομία αρνήθηκε να καταγράψει την καταγγελία της. «Θέλω δικαιοσύνη και αν δεν μου τη δώσουν θα αυτοπυρποληθώ μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο, δεν θα σταματήσω να μάχομαι μέχρι να τιμωρηθεί ο άνδρας μου για το έγκλημα που διέπραξε», τόνισε η νεαρή γυναίκα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο περίπου αλλά, σύμφωνα με το θείο της κοπέλας, καυγάδιζαν συχνά επειδή εκείνη περνούσε πολύ χρόνο στο πατρικό σπίτι της.

Μη κυβερνητικές οργανώσεις και ενώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών κατηγορούν συχνά τις πακιστανικές αρχές ότι αφήνουν ατιμώρητους τους δράστες βίαιων εγκλημάτων σε βάρος γυναικών. Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις «εγκλημάτων τιμής», ακόμη και από τους ίδιους τους γονείς των γυναικών.


Πηγή

Γιατί η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα



Αν προτιμάς τα ξερακιανά μοντέλα του Cavalli, καλύτερα να μην συνεχίσεις το διάβασμα. Υπάρχει μια τεράστια παρεξήγηση στο σύμπαν η οποία πρέπει να λυθεί στο μυαλό κάθε γυναίκας...


Γιατί όσο διαιωνίζεται, τόσο θα συνεχίζονται αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις του στυλ...
“πωπω πρέπει να κάνω δίαιτα” για να έρθει η πληρωμένη απάντηση “όχι μωρό μου, είσαι μια χαρά όπως είσαι”.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητές γυναίκες είναι ότι στους (περισσότερους) άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες. Δική σας εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους. Όχι δική μας. Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα.
Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική στις στροφές μετά την Τρίπολη; Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ του Farfan μπροστά στις ντρίμπλες του Μέσι; Και πόσο εμφατικά ξενέρωτη είναι μια γαλήνια θάλασσα σε σχέση με μια φουρτουνιασμένη.
Καμία ευθεία γραμμή. Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα γιατί...

Είναι πιο τίμια στο κρεβάτι
Όχι επειδή προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές της για το σώμα της, προσπαθώντας περισσότερο, όπως λένε όλοι. Αλλά γιατί αυτά τα παραπανίσια κιλά αποδεικνύουν ότι το κορίτσι ξέρει να την γλεντάει τη ζωή της. Και το ίδιο κάνει και στο κρεβάτι της. Ενώ από την άλλη, το μοντέλο θεωρεί ότι αρκεί να υπάρχει στο κρεβάτι σου για να γουστάρεις.
Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου
Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.
Κινεί τον κόσμο του ροκ. Το είπαν και οι Queen

Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου
Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.

Κινεί τον κόσμο του ροκ. Το είπαν και οι Queen




Είναι χυμώδης. Κι αυτό αρκεί
Έχεις κανει ποτέ κάτι με μια γυναίκα πολύ αδύνατη; Άσε με να μαντέψω. Βαρέθηκες. Σαν να παίζεις σε ένα σενάριο χωρίς πλοκή, χωρίς εξέλιξη, χωρίς ανατροπή. Ωραία. Την είδες και την θαύμασες που μπορεί να περπατήσει με μαεστρία πάνω στα ξυλοπόδαρα της, χωρίς να πέσει κάτω. Πόση ώρα όμως θα στέκεσαι να την θαυμάζεις;

Πολύ απλά... έχει πιασίματα
Πες τα χερούλια του έρωτα, πες τα ψωμάκια, πες τα όπως γουστάρεις. Σημασία έχει ότι υπάρχουν. Κι εσύ τα πιάνεις και μάλιστα το απολαμβάνεις, είτε βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι είτε περπατάτε στο δρόμο και τη χουφτώνεις αδιακρίτως. Ναι, σιγά που δεν το κάνεις. Τώρα θυμήθηκες να είσαι κύριος.
Αν διαφωνείς, μπορείς να γυρίσεις στην ανορεξική γκόμενά σου. Ή να ρίξεις μια ματιά στην Εύα Λάσκαρη, την Νατάσσα Λυμπερίδου, την Kim Kardashian και την Vida Guerra, για να αλλάξεις γνώμη.
Αν πάλι συμφωνείς, μπορείς να χορέψεις (λέμε τώρα) το παρακάτω τραγούδι ως άλλος Ρος Γκέλερ στο Friends.
Πηγή

Ντέρμπι Δικεφάλων στους "16" του Κυπέλλου

Ένα μεγάλο ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (αναμένεται η απόφαση για τον Εθνικό Αστέρα 29/12) έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση του "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Με ποιους "έπεσαν" Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.






Κανένα παράπονο δεν θα έχουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου σ' ότι αφορά τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς δεν λείπουν τα μεγάλα ματς και τα ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ (αναμένεται η απόφαση για τον Εθνικό Αστέρα) θα βρει απέναντι του την ΑΕΚ, σε μια επανάληψη του περσινού ημιτελικού, όπου νικήτρια είχε βγει η ομάδα της Αθήνας. Αυτή τη φορά βέβαια, θα είναι μονός αγώνας και θα γίνει στην Τούμπα.




Ένα εξίσου δυνατό ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Οι μεν Περιστεριώτες ήταν φιναλίστ του θεσμού την περασμένη σεζόν, ενώ οι Θεσσαλονικείς πριν από δύο χρόνια. Και οι δύο θέλουν να φτάσουν και πάλι ψηλά στη διοργάνωση, όμως μονάχα ένας θα τα καταφέρει. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, στα προημιτελικά θα υπάρχει μονάχα ένας Δικέφαλος και θα μείνει εκτός ο Ατρόμητος ή ο Άρης.

Όσο για τους "αιωνίους", ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο (όπως φαίνεται τουλάχιστον) απέναντι στον Θρασύβουλο (μια από τις δύο ομάδες της Football League που συνεχίζουν στο θεσμό) καθώς θα τον αντιμετωπίσει στο Φάληρο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πάει για τη νίκη-πρόκριση στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ωραία ζευγάρια είναι επίσης το Παναιτωλικός-ΟΦΗ όπου πέρσι ήταν το ντέρμπι της Football League αλλά φέτος οι δύο ομάδες διακρίνονται και ξεχωρίζουν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και το ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.

Τα ζευγάρια
Ολυμπιακός - Θρασύβουλος
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Ατρόμητος - Άρης
Κέρκυρα - Δόξα Δράμας
Ξάνθη - Πανσερραϊκός
ΠΑΟΚ (ή Εθνικός Αστέρας) - ΑΕΚ
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Η παράδοση

Στο ζευγάρι Πανιώνιος – Παναθηναϊκός έχουμε 3 ματς με γηπεδούχο τον Ιστορικό ο οποίος νίκησε 2 φορές και 1 φορά ηττήθηκε.

Στο ζευγάρι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχουμε 11 ματς με γηπεδούχο τον Δικέφαλο του Βορρά. Σε αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης 7 φορές νίκησε, 3 φορές ηττήθηκε και 1 αγώνας ήρθε ισόπαλος.

Τέλος στο ζευγάρι Ατρόμητος – Άρης με γηπεδούχο την ομάδα του Περιστερίου είχαμε 4 ματς στα οποίο ο Άρης έφυγε νικητής.

Πηγή

Ίσως η λέξη ''τέλεια'' να μην αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα που βλέπουμε... Δεν υπάρχει αυτός ο ποπός...!!!!!!







Ίσως η λέξη ''τέλεια'' να μην αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα που βλέπουμε... Δεν υπάρχει αυτός ο ποπός...!!!!!!

shakira sexy και όποιος αντέξει...

















H νέα sexy φωτογράφηση της Shakira...!!!


Πηγή

Εθεάθη ταξί… Ferrari



Μία εντυπωσιακή Ferrari F 430 Spider εθεάθη να κυκλοφορεί στο Μεξικό και να πραγματοποιεί «κούρσες» με υποψήφιους πελάτες που απλώς αναζητούσαν ένα ταξί, για να πάνε στον προορισμό τους. Βαμμένη στα χρώματα της.. δουλειάς, το εντυπωσιακό ιταλικό αυτοκίνητο άφησε με ανοιχτό το στόμα εκατοντάδες περαστικούς, ενώ, όπως θα δείτε, πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν σε… κατάθλιψη, γιατί δεν κατάφεραν να τη χρησιμοποιήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα διαφημιστικό τρικ που σίγουρα όμως δεν θα χάλαγε κανένα υποψήφιο πελάτη που θα ήθελε να πάει γρήγορα και με ένα τέτοιο αυτοκίνητο στη δουλειά του.

Όταν το μυαλό της παίρνει «φωτιά»


Ο γυναικείος οργασμός αποκαλύπτεται

Όταν το μυαλό της παίρνει «φωτιά»
Δες τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της!
Ο γυναικείος οργασμός έχει αποτελέσει καυτό θέμα συζήτησης και αντικείμενο μελέτης και προβληματισμού τόσο από επιστήμονες όσο και στα διάφορα αντρικά πηγαδάκια.
Με τη βοήθεια τομογραφιών μελετήθηκε και καταγράφηκε η αντίδραση του γυναικείου εγκεφάλου, κατά τη διάρκεια του οργασμού. Τα αποτελέσματα αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακά! Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 80 διαφορετικές εγκεφαλικές περιοχές παίρνουν μέρος στο «παιχνίδι» της ηδονής.
Σχεδόν κάθε τμήμα του γυναικείου εγκεφάλου «φωτίζεται», λες και σκάνε χιλιάδες πυροτεχνήματα! Η εγκεφαλική δραστηριότητα αρχίζει με τα κέντρα ευχαρίστησης που συνδέονται με το σώμα και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε όλο το σύνολο του εγκεφάλου.
Η πλέον δημοφιλής επιστημονική άποψη υποστηρίζει ότι η σεξουαλικότητα των γυναικών κορυφώνεται μεταξύ των 30 και 40 ετών. Το βίντεο που ακολουθεί, καταγράφει τις αντιδράσεις της 54χρονης sex therapist, Nan Wise, η οποία προσφέρθηκε να σαρωθεί, μέσω μαγνητικής τομογραφίας, καθώς η ίδια προκαλούσε μόνη της τα συναισθήματα ερωτικής ευχαρίστησης. Φαντάσου τι θα γινόταν, αν το κορίτσι ήταν στα «ντουζένια» του και αν είχε και «παρέα»!




Πηγή

Οι αγαπημένοι ήρωες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επέστρεψαν

Οι αγαπημένοι ήρωες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επέστρεψαν

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «The Hobbit»

Η ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Peter Jackson, επέστρεψε με την καινούρια του σκηνοθετική προσπάθεια, «The Hobbit: An Unexpected Journey».

Μετά από μήνες αναμονής κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας, το οποίο δείχνει πολλούς αγαπημένους ήρωες, όπως o Bilbo Baggins, η Galadriel, την οποία υποδύεται η Cate Blanchett και ο Gandalf.



O Gandalf



H Galadriel με τον Gandalf



O Bilbo Baggins




Το Τρέιλερ της ταινίας The Hobbit




Πηγή

Ξεχάστε το κλασικό string. Ήρθε το c-string!



Η… «επανάσταση» στον τομέα των εσωρούχων ήρθε. Λέγεται c-string και ουδεμία σχέση έχει με τα «κλασικά» string που όλοι ξέρουμε.


Ποια η καινοτομία του; δεν έχει καν λαστιχάκι στα πλάγια! Σε σχήμα μισοφέγγαρου (εξ΄ου και η ονομασία του c-string) το φοράς και είναι σαν να στέκεται μόνο του στον αέρα, καλύπτοντας μόνο τα… πολύ απαραίτητα σημεία!

Κάτι σαν "στέκα" δηλαδή, μόνο που αντί να τη φοράς στα μαλλιά, τη φοράς στα... επίμαχα σημεία.

Χωρίς ραφές, κλωστές και τα ενοχλητικά λαστιχάκια (ξέρετε, αυτά που σε «κόβουν» στα πλάγια), το -ομολογουμένως- ιδιαίτερο αυτό εσώρουχο έχει αρχίσει να κάνει θραύση στο γυναικείο πληθυσμό!

Και πώς να μην κάνει άλλωστε αφού δεν διαγράφει τίποτα και φοριέται παντού και πάντα;










Μωρό με δυο κεφάλια γεννήθηκε στη Βραζιλία [video]

Δυο παιδιά σε ένα σώμα. Έχουν ξεχωριστούς εγκεφάλους αλλά μια καρδιά. Ο Εμάνοελ και ο Χέσους, όπως τους ονόμασε η μητέρα τους...
είναι ένα ακόμη θαύμα της φύσης. 

Η 25χρονη Μαρία ντε Ναζάρε είχε ενημερωθεί ότι επρόκειτο να φέρει στον κόσμο δίδυμα. Όμως στην πορεία αποδείχθηκε ότι το ένα από τα δυο βρέφη δεν αναπτύχθηκε σωστά. Και γεννήθηκε ένα παιδί με δυο κεφάλια. 

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, οι γιατροί βρήκαν πως το μωρό που κυοφορούσε η 25χρονη Μαρία είχε δυο εγκεφάλους, δυο σπονδυλικές στήλες, αλλά μοιράζονταν μια καρδιά, πνεύμονες, συκώτι και λεκάνη. 

Η μητέρα τους έμαθε για την «ανωμαλία» λίγα λεπτά πριν γεννήσει, με καισαρική, σε νοσοκομείο της επαρχίας Παρα. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν έκανε ποτέ υπέρηχο. Γι’ αυτό και έμαθε για την κατάσταση του παιδιού λίγο πριν γεννήσει. 

Οι γιατροί θεώρησαν ότι ο φυσιολογικός τοκετός θα έβαζε σε κίνδυνο και τη ζωή της μητέρας και του παιδιού. Και προχώρησαν σε καισαρική. Η μητέρα είχε συνεχώς το παιδί μαζί της και μάλιστα θήλασαν και τα δυο στόματα.

Η επιθυμία της ήταν να πάρει το μωρό αμέσως σπίτι. Αλλά μεταφέρθηκε με αεροσκάφος-ασθενοφόρο σε ειδικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της επαρχίας, Μπέλεμ για νέες εξετάσεις. Αναμένεται να πάρουν εξιτήριο αργότερα μέσα στην εβδομάδα. 

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση ενός παιδιού με δυο κεφάλια που γεννιέται στη Βραζιλία φέτος. Η 27χρονη Σουέλι Φερέιρα γέννησε ένα μωρό με δυο κεφάλια, στην επαρχία Παραϊμπα, αλλά πέθανε λίγες ώρες μετά γιατί ο ένας από τους δυο εγκεφάλους δεν οξυγονωνόταν σωστά. 

  
Πηγή

Γιατί απέλυσα την γραμματέα μου...

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν
τα 45α γεννέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι’ αυτό.
Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου 




ξέροντας ότι η γυναίκα μου θα μου
έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο. Όχι μόνο
δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε “καλημέρα”!

“Καλά να πάθεις, που ‘θελες και παντρειές”, σκέφτηκα.




Παρηγορήθηκα όμως γιατί…
 φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.






Όταν έφτασα στο γραφείο,
ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος. Καθώς έμπαινα, η γραμματέας
μου η Τζάνετ μου είπε, “Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα
Γενέθλια.” Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε.
Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ μου χτήπησε την
πόρτα και είπε:”Ξέρετε, έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα
γεννέθλιά σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυό μας;”

“Αυτό είναι η καλλίτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. “Πάμε”.


Πήγαμε για φαγητό. Δεν
πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος
στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας.
Κατά την επιστροφή μου είπε, “Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να
επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;” “Υποθέτω πως όχι” απάντησα εγώ. “Πάμε
στο διαμέρισμά μου”, μου είπε εκείνη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου
είπε, “Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να
βάλω κάτι πιο άνετο.” “Βεβαίως”, απάντησα ενθουσιασμένος. Πήγε στο
δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα
γεννεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες
ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους. Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι
των γενεθλίων… και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ … …θεόγυμνος.
Πηγή

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

 




Δεν είσαι τόσο εύκολος!
Και μετά τι μένει; Να γνωριστείτε καλύτερα;
Είναι καυτή, είσαι «έτοιμος» και υπάρχει τέτοια σεξουαλική ένταση μεταξύ σας που απέχεις κυριολεκτικά ένα ποτάκι από το σκοράρισμα. Σταμάτα!
Ναι, καλά διαβάζεις, σταμάτα είπα. Το one night stand, μια από τις κορυφαίες φαντασιώσεις σου, υπάρχει λόγος που πρέπει να μείνει φαντασίωση…

Ξεκαθαρίζω ότι μιλάω για γκομενάκι που το βλέπεις για σχέση, όχι για ξεπέτα της μιας βραδιάς. Γιατί τότε κερνάς το τελευταίο αυτό ποτάκι που λέγαμε πριν και της προτείνεις να πάτε κάπου πιο ήσυχα. Αν όμως πιστεύεις ότι βρήκες την ιδανική (ή κάτι που να της μοιάζει), μην μπαίνεις στη μικρή περιοχή από το πρώτο ραντεβού. Όχι μόνο θα κολακευτεί που δεν τη βλέπεις σαν κομμάτι κρέας, αλλά το να το κρατήσεις μέσα στο παντελόνι σου είναι καλό και για σένα! Κάνε ένα κρύο ντους λοιπόν και άκου…
Το να περιμένεις δημιουργεί προσμονή. Και η προσμονή αυξάνει την απόλαυση! Έχεις κάτι να περιμένεις, κάτι που ακόμα κι αν σου προσφέρεται στο πιάτο εσύ επιλέγεις να το φας όταν σκυλοπεινάσεις. Και ξέρεις πόσο νόστιμο είναι το φαγητό όταν πεινάς σαν λύκος! Και κάτι ακόμα: αν σηκώσεις την κούπα από το πρώτο ραντεβού, τότε αρχίζεις τη διαδικασία από το τέλος προς την αρχή…
Το να περιμένεις δημιουργεί πρόκληση. Τι είσαι, κάνα ξαναμμένο αγοράκι που υποκινείται από τα ένστικτά του; Εσύ δαμάζεις τις ορμόνες σου και έχεις τη libido σου τιθασευμένη! Έτσι πρέπει να σε δει, για να προσπαθήσει να σε κερδίσει. Και το ενδιαφέρον της θα τονώσεις, αλλά κι εσύ θα νιώσεις «κελεπούρι». Καλό ε; Άσε που οι γυναίκες συνδέουν το σεξ με τη σχέση απαρέγκλιτα, οπότε θα σε θεωρήσει εντελώς δεδομένο.
Το να περιμένεις την «ανεβάζει». Είπαμε, δεν είναι το φτηνό ραντεβού της αρπαχτής. Είναι η κοπέλα που γουστάρεις. Δείξ’ της το λοιπόν! Κάν’ τη να καταλάβει ότι δεν είσαι σαν όλους τους άλλους πέφτουλες(!) εκεί έξω και για σένα είναι ξεχωριστή και μοναδική και υπέροχη. Ακόμα και με τα ρούχα της!
Το να περιμένεις θα διατηρήσει το ενδιαφέρον σου. Πέρα από το σεξουαλικό, και το ενδιαφέρον σου για κείνη ως προσωπικότητα. Γιατί να θες να τη γνωρίσεις αν τερμάτισες το παιχνίδι από τον πρώτο γύρο; Πας γι’ άλλο μετά αναγκαστικά. Το σεξ εξάλλου θα είναι η απολαυστική ανταμοιβή που κράτησες το ενδιαφέρον άσβεστο…
Το να περιμένεις δείχνει ότι είσαι gentleman. Δεν περιμένει πλέον κανείς στη σημερινή εποχή να βγάλεις το σακάκι σου και να σκεπάσεις τους ώμους της όταν κρυώνει, αλλά το να περιμένεις στο πρώτο ραντεβού είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα! Εκτός κι αν είσαι ο νέος Don Juan της πόλης, το να δείξεις λιγάκι ιπποτισμό ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Αν θες η σχέση σου να αντέξει περισσότερο της μιας βραδιάς, κάνε αντι-κούκου σκέψεις.
Το να περιμένεις σου δίνει χρόνο για εκτιμήσεις. Ξέρεις, να αξιολογήσεις την κατάσταση εν ψυχρώ. Να δεις τι τύπος είναι, πού το πάει, τι θέλει από τη ζωή της. Μπορεί να ακούγεται κομματάκι βαρετό μπροστά στο «ψητό», ωστόσο όσα περισσότερα ξέρεις γι’ αυτή τόσο καλύτερο θα είναι τελικά το «ψητό». Αν θες να αποφύγεις «περιπλοκές» και κακό σεξ, αφιέρωσε χρόνο στα προκαταρκτικά. Στα πριν το σεξ δηλαδή απαραίτητα λόγια, όχι στα άλλα «προκαταρκτικά»!
Τα καλά πράγματα συμβαίνουν σε αυτούς που περιμένουν. Είπαμε, το σεξ θα είναι καλύτερο, η ερωτική σου επιθυμία θα αγγίξει ταβάνι κι αυτή θα νιώσει ότι τη σέβεσαι και την εκτιμάς. Αν δεν θες να είναι εύκολη, που δεν θες δηλαδή αφού επιδιώκεις σχέση(!), μην της φέρεσαι σαν να είναι. Και το σπουδαιότερο, περιμένοντας θα έχεις χρόνο να κάνεις την έρευνά σου: μπορεί να αποδειχθεί τρελή!

 
Powered by Blogger