Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο παπάς και η … καλόγρια !!

Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι. Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς. Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο. Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια:
- Πάτερ, κρυώνω.
- Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς.
Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά:
- Πάτερ, ακόμα κρυώνω.
- Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα.
Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια:
- Πάτερ, κάνει πολύ κρύο γιατί εγώ ακόμα κρυώνω.
- Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας. Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε σαν να ήμασταν ένα παντρεμένο ζευγάρι και να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι;
- Όχι πάτερ, δεν θα με πείραζε.
- Ε τότε σήκω πάνω και πάρ’ την μόνη σου την καταραμένη την κουβέρτα!

Η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη! (pics)




 Πάνω από 1.000.000 αναγνώστες της ανδρικής ιστοσελίδας Ask Men, ψήφισαν για το «Τop 99» των πιο «ποθητών γυναικών του 2012»...

Πρώτη με διαφορά η σέξι σαραντάρα Sofia Vergara... Δείχνει σίγουρα πολύ νεότερη από ότι είναι η Κολομβιανή παρουσιάστρια, ηθοποιός και μοντέλο, η οποία έχει ενθουσιάσει τον ανδρικό πληθυσμό παγκοσμίως.

Βέβαια στη λίστα περιλαμβάνονται στις πρώτες θέσεις η εκκεντρική παρουσία της Lady Gaga αλλά και η Rihanna. Στη λίστα των 99, περιλαμβάνεται και η 49χρονη Demi Moore.








 Πηγή:

Σάντος: "Δεν είναι κριτήριο το ματς με τους Βέλγους"

Το φιλικό της Τετάρτης (29/2) με το Βέλγιο δεν είναι κριτήριο για τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή του EURO 2012, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Τι είπε για το συμβόλαιό του και για το Βέλγιο  ο φιλικό της Τετάρτης (29/2) με το Βέλγιο για την Εθνική μας ομάδα δεν είναι κριτήριο για τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή του EURO 2012, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (28/2) ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως η επιλογή της αποστολής θα γίνει την κατάλληλη στιγμή και πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα προκριματικά θα είναι και στην τελική φάση της διοργάνωσης. Αναλυτικά είπε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου:
"Το Βέλγιο είναι μια ομάδα που μοιάζει πολύ με τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στην φάση των ομίλων στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς περάσαμε την πρώτη φάση των στόχων μας που ήταν να περάσουμε στην τελική φάση του Euro.
Η δεύτερη φάση είναι να προετοιμαστούμε καλά, γι' αυτό επιλέγουμε δυνατούς αντιπάλους, σαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στους ομίλους. Δίνουμε αυτό το φιλικό για να δούμε που πήγαμε καλά και που όχι, έτσι ώστε τον Μάιο, στην προετοιμασία μας να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις, σε ότι δεν πήγε καλά, και να υπερτονίσουμε τα καλά μας στοιχεία".
Για την τελική ομάδα που θα πάρει στο Euro 2012: "Έχουμε μεγάλη ομάδα που αποτελείται από 30-35 παίκτες και από εκεί επιλέξουμε. Προκύπτουν όμως προβλήματα, όπως το γεγονός ότι χτύπησε ο Ζαραδούκας, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορούσα να υπολογίζω. Τραυματισμοί προκύπτουν. Την κατάλληλη στιγμή θα γίνει η επιλογή.
Δεν είναι κριτήριο το αυριανό παιχνίδι για το ποιοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την τελική φάση. Πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση θα είναι και στα τελικά. Έχουν ήδη κριθεί σε 17-18 παιχνίδια και ανάμεσα από αυτούς θα βγει η αποστολή. Εκτός αν κάποιος άλλος εντυπωσιάσει με την απόδοσή του τους επόμενους δύο μήνες".
Για το παιχνίδι με το Βέλγιο επισήμανε: "Ο Καρνέζης θα παίξει αύριο και όσο για τους υπόλοιπους ξέρω, αλλά δεν θέλω να πω τώρα για ευνόητους λόγους".
Σε ερώτηση για τις ομάδες της Κρήτης και το γεγονός ότι δεν έχει καλέσει κανέναν παίκτη από αυτές για το φιλικό: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες της Κρήτης. Κάνουν μια εξαιρετική δουλειά και οι δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ που ανέβηκε από την Β' Εθνική κάνει εξαιρετική σεζόν. Δεν θα διστάσω να καλέσω κάποιον παίκτη, αν πληροί τις προϋποθέσεις. Τα δικά μου τα κριτήρια δεν είναι τυχαία. Αν κάποιος παίκτης θεωρώ ότι αξίζει να αγωνιστεί θα τον καλέσω".
Για την επιλογή του Παγκρητίου για το φιλικό: "Επιλέξαμε αυτό γήπεδο από μια σειρά άλλων, γιατί είναι παθιασμένοι στην Κρήτη με το ποδόσφαιρο. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι έρθουν αύριο στο γήπεδο θα υποστηρίζουν την ομάδα ως το τέλος. Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο, για να πάρει δύναμη η ομάδα".
Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΕΠΟ: "Δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη τα πράγματα. Όταν υπάρξει κάτι νεότερο θα σας πω".
Κάνοντας ένα σχόλιο την ομάδα του Βελγίου είπε: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις ομάδες που προκρίθηκαν στο Euro 2012. Όλοι οι παίκτες παίζουν στα πρωταθλήματά τους. Είναι συμπαγής ομάδα, δυνατή, πιέζει πολύ, και στην επίθεση έχει πολύ γρήγορους και δημιουργικούς παίκτες".
Για παίκτες που θαυμάζει από το Βέλγιο: "Έχει πολλούς καλούς παίκτες το Βέλγιο, όπως είναι οι Μποκανί, Λουκάκου και Αζάρ. Αυτό δε έχει τόσο μεγάλη σημασία για την ομάδα μου, όσο ότι είναι μια συμπαγής ομάδα".

Η Adriana Lima με super μικροσκοπικό bikini στην παραλία...!!!



Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...


 




Η Adriana Lima με super μικροσκοπικό bikini στην παραλία...!!!

Πού να δείτε και το λάγνο βλέμμα τους!


Η Heidi Klum έχει πήρε το διαζύγιό της και πλέον λειτουργεί πιο… ελεύθερα. Η 38χρονην μοντέλα τα έδωσε όλα σε πάρτι μετά τα βραβεία Όσκαρ…
Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη όταν η Klum συνάντησε την Bar Rafaeli. Οι δύο καλλονές άρχισαν τις χειρονομίες και τις προκλητικές γκριμάτσες…



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πιο συχνά ψέματα σε γνωριμίες μέσω Internet!


Τα πιο συχνά ψέματα σε γνωριμίες μέσω Internet!

To ιντερνέτ βοηθά τους απανταχού ψεύτες να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να.... δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους- τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα.. προσόντα τους.

Σύμφωνα με το γνωστό online dating site OKCupid οι περισσότεροι χρήστες εκεί κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.

Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.
Για το ύψος

Ναι όσο περίεργο και εάν ακούγεται η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατ. πιο κοντοί από το ύψος που αναγράφουν στο προφίλ τους. Μάλιστα, και τα δύο φύλα φαίνεται πως …έχουν περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη.
Για τα χρήματα που βγάζουν

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του εν λόγω site ο χρήστης κερδίζει 20% λιγότερα χρήματα τον χρόνο, σε σχέση με αυτά που πραγματικά κερδίζει.

Μάλιστα, μια γυναίκα μπορεί να κερδίζει μόνο 76 σεντς του δολαρίου, ενώ ένας άνδρας 100 σεντς για την ίδια περίπου δουλειά, δηλώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πως κερδίζει 85 σεντς.
Για τις φωτογραφίες που αναρτούν

Όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από τη περασμένη νιότη.


Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν πειραχτεί λιγάκι μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά. Προγράμματα σαν το Photoshop κάνουν θαύματα, ενώ το iPhoto μπορεί να επιβεβαιώσει το «πότε» και -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- το «που» (μέσω GPS) λήφθηκαν οι φωτογραφίες σας.

Μάλιστα, περισσότερες από το 1/3 των αναρτημένων προκλητικών φωτογραφιών έχουν ληφθεί 1 χρόνο πριν και περισσότερο.
Για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Πολλοί δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι για να ιντριγκάρουν και προκαλέσουν τη στιγμή που το 80% των χρηστών που θεωρούν τον εαυτό τους αμφιφυλόφιλο ελκύονται από άτομα ενός φύλου.

Οι χρήστες που περιέγραφαν τον εαυτό τους υπερβολικά αμφιφυλόφιλο έστελναν μηνύματα σε άτομα του ενός ή του άλλου φύλου, και όχι σε άτομα και των δύο φύλων, όπως θα περίμενε κανείς.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ταμπέλα της «αμφιφυλοφιλίας» αποτελεί συχνά πρόφαση για άτομα που επιθυμούν να κρύψουν τις ομοφυλικές τους τάσεις, αλλά και για άτομα ετεροφυλόφιλα που επιδιώκουν να τονώσουν την σεξουαλικότητά τους.

Οι Anonymous επιτίθενται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και σε στρατιωτικές ιστοσελίδες


Ομάδα των Anonymous από τη Ρουμανία έχει παραβιάσει δικτυακούς τόπους που ανήκουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς και την Εθνική Ένωση Συνταξιούχων Στρατιωτικών της Ρουμανίας (ANCMRR).
Οι hackers υποστηρίζουν ότι αφού παραβίασαν την ιστοσελίδα του ANCMRR συνειδητοποίησαν ότι μία επίσημη ιστοσελίδα
του Βουκουρεστίου, «φιλοξενούνταν» στον ίδιο διακομιστή. Προς μεγάλη τους έκπληξη οιhackers ανακάλυψαν<…>
ότι ο διακομιστής «έτρεχε» μια πειρατική έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται με ένα screenshot που δείχνει ένα «Crack» των Windows Genuine, το οποίο βρισκόταν σε ένα φάκελο του σκληρού δίσκου.
Η ιστοσελίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που παραβιάστηκε επίσης, είναι πλέον online και ανήκει στο Περιφερειακό Γραφείο που έχει οριστεί για τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
International Monetary Fund and Military Site Defaced by Anonymous 3 Οι Anonymous επιτίθενται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και σε στρατιωτικές ιστοσελίδες
Οι hackers εντόπισαν περίπου γύρω στα 8GB δεδομένων, τα οποία θεωρούν «χρήσιμα» και σκοπεύουν να τα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο αφού ολοκληρώσουν την άντλησή τους.

Ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!


Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες! Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές! 
Να τις απολαύσουμε…

01. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα ;

02. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου.

03. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια.

04. Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι μου.

05. Όλες αυτές οι υπέροχες καμπύλες σου κι εγώ δεν έχω φρένα.

06. Ξέρεις τι θα σου πήγαινε όμορφα με αυτό το φόρεμα ; Εγώ.

07. Έχασα το αρκουδάκι μου,θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε ;

08. Τ΄ όνομά μου είναι Bond. James Bond.

09. Θές να παίξουμε την ζυγαριά ; θα κάτσεις πάνω μου κι εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου.

10. Αν έχεις χάσει την παρθενιά σου μπορείς να μου δώσεις το κουτί της ;

11. Ήμουν έτοιμος να πάω σπίτι να αυνανιστώ.Σε πειράζει να φαντάζομαι εσένα ;

12. Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα, ή να ξαναπεράσω ;

13. Πάμε για πίτσα και μετά να το κάνουμε ;Τι δεν σου αρέσει η πίτσα ;

14. Έλα κάτσε στην αγκαλιά μου και να μιλήσουμε για το πρώτο πράγμα που θα πεταχτεί.

15. Στο σπίτι σου ή στο σπίτι μου ;

16. Ωραία στήθη. Σε πειράζει να τα αγγίξω ;

17. Τι έχει εκατό δόντια και κρατά πίσω του ένα τέρας ; Το φερμουάρ μου.

18. Συγνώμη έχασα το νούμερο του τηλεφώνου μου,μπορώ να έχω το δικό σου ;

19. Αν σ΄ακολουθήσω μέχρι το σπίτι σου, θα με κρατήσεις εκεί ;

20. Θές τα δάκτυλά μου να αυνανιστείς ;

21. Τι λες να παίρναμε ένα ντούζ μαζί ;

22. Κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου.

23. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται οτι θές να βγείς μαζί μου.

24. Η κοπελιά μου έμεινε έγκυος, θές να βγείς μαζί μου ;

25. Θα μπορούσες να με παντρευτείς για μια νύχτα ;

26. Αναρωτιέμαι τι φύλο θα ΄ναι τα παιδιά μας.

27. Είσαι τόσο όμορφη όσο δείχνεις, ή απλά μου θυμίζεις τον εαυτό μου ;

28. Είσαι εδώ μόνη, ή θα πρέπει να σκοτώσω κανέναν για να σε πάρω ;

29. Αν δεν το κάνεις με ξένους, μπορώ να σου συστηθώ πρώτα.

30. Αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε μέχρι αύριο το πρωί θα έχω γίνει εσύ.

31. Θες να χρησιμοποιήσουμε τα προφυλακτικά μου, πριν λήξουν ;

32. Σου 'χει πεί κανείς ότι θέλεις να το κάνεις μαζί μου ;

33. Ξέρεις δεν είμαι μόνο ενδιαφέρον τύπος, έχω και ενδιαφέρον σώμα.

34. Γειά σου, θέλω να σου δώσω την ικανοποίηση να με ξεζουμίσεις.





Πηγή

Άλλο ένα σέξι tweet από την Kim Kardashian

Δεν άντεξε ούτε σήμερα η Kim Kardashian και αποφάσισε να κάνει άλλο ένα «δωράκι» στους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας μια σέξι φωτογραφία της στην ιστοσελίδα της στο Twitter.

Φορώντας ένα μπουστάκι και μια φαρδιά φόρμα η Kim πόζαρε με φόντο την… τουαλέτα της!

«Αθλητική φόρμα, δεμένα μαλλιά, χαλαρώνω χωρίς make up», έγραψε η διάσημη τηλεπερσόνα.






http://www.protothema.gr

Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει τα οπίσθιά της πάνω στην πίστα..?



Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει τα οπίσθιά της πάνω στην πίστα..
Εντάξει το ομολογούμε οι φωτογραφίες είναι παλιές.. όταν όμως τις είδαμε ξανά μετά από χρόνια δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε  στο αποκαλυπτικό ατύχημα της Χρύσπας.!

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτεται



Η Δήμητρα Ματσούκα είναι μία από τις σέξι ηθοποιούς της γενιά της και βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις αλλά και για τη συνεργασία της με τον Στέλιο Μάϊνα.


«Με τον Στέλιο έχουμε βρεθεί στην πρώτη μου σειρά το 1999 το "Είμαστε στον Αέρα", και ξαναβρεθήκαμε τώρα. Είναι ένας ηθοποιός που παρακολουθώ και εκτιμώ βαθύτατα, όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για τη στάση του στα πράγματα. Τον θεωρώ πολύ συγγενή μου, και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαι μαζί του.» είπε η Δήμητρα Ματσούκα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι στις σχέσεις τους.


«Νομίζω ότι στις σχέσεις οι άνθρωποι ξεχνάνε στην πορεία. Στην αρχή όλοι φοράμε τα κυριακάτικα μας είμαστε σε μια πολύ καλή εκδοχή από σεβασμό προφανώς στον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι αναγκασμένος ο άλλος να μας δεχτεί με όλες μας τις ατέλειες. Σιγά σιγά όμως αισθάνεσαι ασφάλεια, συνήθεια, αγάπη και αρχίζεις και έχει μια άλλη εκδοχή.»

Το παιδί βαμπίρ που βρέθηκε στην Κίνα!


Ένα αγόρι της τέταρτης τάξης δημοτικού στο Chong Qing στην Κίνα αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν...
ένα μικρό βαμπίρ, καθώς του άρεσε να πίνει αίμα.
Αυτή η περίεργη συνήθεια που ξεκίνησε μόλις απέκτησε μια άγνωστη ασθένεια που ενεργεί ακριβώς όπως στα βαμπίρ στις ταινίες, κατά την οποία έχανε τις αισθήσεις του και το σώμα του γινόταν πολύ σκληρός, όπως μια σανίδα. Από δεισιδαιμονία, κάποιος έριξε αίμα σκύλου στο... πρόσωπό του για να "διώξει έξω το κακό". Το αγόρι έγλειψε τότε το αίμα τότε και έγινε καλύτερα. Από τότε κάθε φορά που παθαίνει αυτήν την ασθένεια, χρειάζεται να πιει αίμα... Ένας κινέζικος τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε την ιστορία του και τον ονόμασε "Vampire Boy". Ο γιατρός του αγοριού λέει ότι συμπτώματα του είναι φυσιολογικά. Ανατράφηκε από τους παππούδες του και αφού αυτοί πέθαναν, η οικογένεια κράτησε το φέρετρο τους μέσα στο σπίτι, το οποίο επηρέασε την ψυχολογία του μικρού αγοριού. Αφού η κατάσταση του έγινε γνωστή ξεκίνησε να υποβάλλεται σε θεραπείες και η κατάσταση γίνεται είναι όλο και καλύτερη τώρα. 



Πηγή

"Oι Έλληνες έσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες"

"Oι Έλληνες έσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες"  «Οι Έλληνες έσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες», γράφει στην επικεφαλίδα της η Die Tageszeitung του ...
Βερολίνου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η βοήθεια προς την Ελλάδα δεν θα ωφελήσει τους Έλληνες, οι οποίοι θα αναγκαστούν να ζουν με μικρότερα εισοδήματα, με εργασιακή ανασφάλεια, με μειωμένη υγειονομική περίθαλψη, και θα πρέπει να υποστούν ένα γενικό ξεπούλημα του κράτους τους.
Και παρ`όλες αυτές τις θυσίες, το ελληνικό χρέος μπορεί να παραμείνει στα ίδια με τα σημερινά επίπεδα, ακόμη και
το 2020!
Όπως γράφει ο συντάκτης της εφημερίδας Eric Bonse, «η ελληνική διάσωση είναι μια αδίστακτη υπαγόρευση, που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος του τραπεζικού συστήματος, το οποίο δεν θα κινδυνεύει πια να καταρρεύσει,  χάρη στους τόκους από τα δάνεια προς την Ελλάδα».
Όπως λέει χαρακτηριστικά, οι «Schäuble και σία» έσωσαν τους πιστωτές, αλλά όχι τους Έλληνες.
Οι μόνοι κερδισμένοι από την τελευταία συμφωνία θα είναι οι τράπεζες, οι ασφαλιστές, και οι επενδυτές της Γερμανίας, της Γαλλίας, και της Βρετανίας.
Αν η Ελλάδα χρεοκοπούσε, όλοι οι παραπάνω θα έχαναν τα πάντα.
Τώρα όμως χαίρονται.

Ερωτευμένος μέχρι τα ...μπούνια ο Σταμάτης Γονίδης!

Ερωτευμένος μέχρι τα ...μπούνια ο Σταμάτης Γονίδης! Ερωτευμένος στο ...φουλ είναι ο Σταμάτης Γονίδης και δεν μπορεί να το κρύψει. Ο τραγουδιστής...
διασκέδασε με την αγαπημένη του Κατερίνα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Ο καλλιτέχνης κρατούσε αγκαλιά την σύντροφό του, ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και την  πρόσεχε συνεχώς. Ήταν πολύ χαρούμενος, ευδιάθετος και με την παρέα του διασκέδασε στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γιατί απουσίαζε σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης από το πρωινό του Mega; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί απουσίαζε σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης από το πρωινό του Mega; (ΒΙΝΤΕΟ) Απουσίαζε σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης από την πρωινή εκπομπή του Mega...
που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα. Όχι δεν παραιτήθηκε από την θέση του, ο λόγος που έλειπε ήταν γιατί ήταν λίγο κρυωμένος ενώ με αφορμή το γεγονός της απουσίας του ο Γιώργος Οικονομέας δεν έχασε την ευκαιρία και στην αρχή της εκπομπής έκανε χιούμορ λέγοντας: "Του τη φάγαμε τη θέση. Τα καταφέραμε. Ο Δημήτρης είναι λίγο κρυωμένος και δεν θα μπορέσει να είναι σήμερα κοντά μας, γι΄ αυτό θα ανεχτείτε εμάς".

Δείτε το βίντεο:
ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

 
Powered by Blogger