Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συγγνώμη που σε απατώ, είναι στα γονίδιά μου!





Μια νέα έρευνα δίνει συγχωροχάρτι σε όσους έχουν στο.. αίμα τους την απιστία. Οι άνθρωποι λοιπόν που απατούν τον/την σύντροφο τους δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά τα γονίδία τους σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Κουρεύουν φορώντας μόνο... τα απαραίτητα (pics)

 ξέρουμε που ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω κομμωτήριο, το μόνο σίγουρο είναι ότι για να κουρευτείς θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού πολλές μέρες πριν. Από ότι φαίνεται πολλοί επαγγελματίες έχουν βρει το αντίδοτο στην κρίση...

5 συχνά λάθη που ξενερώνουν τις γυναίκες!!!




Κάπως “αυστηρό” το άρθρο που ακολουθεί, μα θα πρέπει να διαβαστεί από όλους τους άνδρες..

ο σύνδρομο “φλώρος”. (Κλασσική περίπτωση μαλάκα Νο1). Οι συγκεκριμένοι είστε τόσο ανασφαλείς που φτάνετε σε σημείο να μας παρακαλάτε να σας δώσουμε λίγη σημασία, μας αφήνετε 20 αναπάντητες καθημερινά και γενικώς μας τα πρήζετε με τις ανασφάλειες και τα καμώματα σας.’Οταν λέμε ότι θέλουμε ένα “καλό” παιδί σαφώς και δεν εννοούμε εσάς, αλλά κάποιον που δείχνει διακριτικά το ενδιαφέρον του, είναι σοβαρός και έχει την δική του ζωή.
Get a life……
To σύνδρομο “είμαι κάποιος” ή μάλλον “νομίζω ότι είμαι κάποιος” (Κλασσική περίπτωση μαλάκα Νο2). Το να μιλάτε συνέχεια για τον εαυτό σας, (έχω το τάδε αυτοκίνητο,βγάζω τόσα λεφτά,έχω πηδήξει τόσες) ή να συμπεριφέρεστε λες και είστε ο διάδοχος του Brat Pitt σε μια προσπάθεια να μας εντυπωσιάσετε, μόνο σε κάτι ανεγκέφαλα 18χρονά ή ξανθιές τσουλίτσες με iq χόρτου μπορεί να δουλέψει. Για εμάς τις υπόλοιπες είστε απλά άλλος ένας μ******ς/ψώνιο.
Είστε παθολογικοί ζηλιάρηδες. Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει να μας ζηλέυετε λίγο γιατί έτσι δείχνει ότι ενδιαφέρεστε αλλά μην ξεπερνάτε το όριο αν δεν θέλετε να φύγουμε τρέχοντας…
Είστε “straight” αλλά φωνάζετε “λούγκρα” από χιλιόμετρα. Νο comment-Ο νοών νοείτο..
‘Ισως το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνετε εσείς οι άνδρες. Μόλις μας έχετε γνωρίσει και δείχνετε να έχετε δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα (λες και μας ξέρατε και χθες), ή μας αραδιάζετε ένα σωρό μαλακίες για να μας γ***σετε λες και είμαστε όλες ηλίθιες και δεν το καταλάβουμε. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεστε απλά “απελπισμένος”. Στην δεύτερη άλλος ένας “typical μαλάκας” που σκέφτεται με τον π****ο του.
Δεν έχετε καθόλου αυτοπεποιήθηση/θάρρος. Καταλαμβαίνουμε ότι μπορεί να νιώθετε κάπως άβολα όταν είμαστε κάπου μαζί, είναι φυσικό (ειδικά τις πρώτες φορές). Αλλά όταν αυτό γίνετε επανελλημένα δείχνει ότι είστε full ανασφαλείς και πάσχετε από γυναικοφοβία. Coolarete ligo..
Είστε μισογύνηδες και κουβαλάτε ακόμα απωθημένα από τις πρώην σας ή γυναίκες που σας έχουν ρίξει χυλόπιττα. Κοιτάξτε τι πήγε στραβά και μετά να μας ρίχνετε το φταίξιμο, αλλιώς δεν πρόκειται να σας κάτσει καμιά-εγγυημένα. Σε extreme περίπτωση γίνετε πούστηδες να ησυχάσουμε και εσείς και εμείς.
Το όλο point της υπόθεσης είναι να αποφέυγετε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και να μάθετε να έλεγχετε τα συναισθήματα και τις ορμές σας. Δεν είμαστε ούτε ανώτερες αλλά ούτε και κατώτερες από εσάς (όπως πολλοί νομίζετε). Αλλιώς μην διερωτάστε γιατί δεν σας έκατσε η τάδε γκόμενα ή γιατί είστε αποτυχημένοι στο θέμα “γυναίκες”.


Πηγή:ierosagon

Πώς να ενεργοποιήσετε τον νέο σχεδιασμό του YouTube από τώρα!




Λοιπόν τα νέα είναι τα εξής, το YouTube έκανε... «lifting» και έχει αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο «πρόσωπο». Πρόκειται πλέον για μία πλήρως ανανεομένη ιστοσελίδα με έντονο το στοιχείο του Google+ -γιατί άραγε;- και αρκετά χαρακτηριστικά ανέυρευσης περιεχομένου.

Πόλη κάτω από το έδαφος.


Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο αναμένεται να δημιουργηθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών στη βιομηχανική περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας στη Ρωσία.

Φάντασμα....




Πάνω από 30 χρόνια μετά, τα τρομακτικά γεγονότα που μαστίζουν την οικογένεια Hodgson ακόμη "αντηχούν" μέχρι και σήμερα...

Σκέψεις για αυτοκτονία

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο George Clooney αποκάλυψε τις σκοτεινές του σκέψεις μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό.




Σκέψεις για αυτοκτονία

Επέστρεψαν Ίβιτς και Έτο εν όψει Κέρκυρας

Έτοιμος για δράση ο Βλάνταν Ίβιτς




Διορία έως τις 8 το βράδυ έδωσε ο εισαγγελέας για την αποχώρηση της ΓΕΝΟΠ από το κτίριο της ΔΕΗ


Στιγμιότυπο από την κατάληψη στο Κέντρο Διακοπών Ρεύματος
Αθήνα
Διορία έως τις 8 το βράδυ της Τρίτης έδωσε ο εισαγγελέας στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ προκειμένου να αποχωρήσουν από το Κέντρο Διακοπών Ρεύματος της ΔΕΗ, σε διαφορετική περίπτωση θα ζητηθεί η εκκένωση του κτιρίου.

Thomas Cook


Image
Η Thomas Cook, ένας εκ των μεγαλύτερων tour operator του κόσμου, που φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες στην Ελλάδα κάθε χρόνο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη του, καθώς μάλιστα η τιμή της μετοχής της εταιρείας έχει κατρακυλήσει 80% σε σχέση με ένα χρόνο πριν. 


Η Thomas Cook θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, ενώ το Σαββατοκύριακο υπήρξαν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για “λουκέτο” σε 200 γραφεία, κάτι που θέτει σε κίνδυνο 1.000 θέσεις εργασίας. Ο όμιλος δεν σχολίασε τις πληροφορίες, ωστόσο η εφημερίδα The Sunday Times ανέφερε ότι θέλει να “απομακρυνθεί από τις φτηνές διακοπές, όπου τα περιθώρια κέρδους είναι χαμηλότερα”.

Πηγή

STOP" στις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα από την Dagong Rating


H ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 7,2% το 2012 και κατά 6,8% το 2013, ενώ η χώρα δεν πρόκειται να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά



μεσοπρόθεσμα, παρά τις αντίθετες εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης εκτιμά ο κινεζικός οίκος αξιολόγησης Dagong Global Credit Rating ο οποίος υποβάθμισε την αξιολόγηση της χώρας μας στο C από CCC με προοπτική περαιτέρω υποβάθμισης. Δηλαδή είναι ένα βήμα πριν το D.
Η Dagong Global Credit Rating είναι ο μεγαλύτερος οίκος αξιολόγησης της Κίνας και χαίρει εκτίμησης παγκοσμίως, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι τον συμβουλεύονται όλες οι κινεζικές εταιρείες πριν επενδύσουν στην Ελλάδα.
Που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν σοβαρές κινεζικές επενδύσεις με όλα αυτά τα στοιχεία του οίκου αφού το C σημαίνει ότι η χώρα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο χρεοκοπίας καθώς »η Ελλάδα έχει χάσει τελείως την φερεγγυότητά της και πρέπει να προετοιμαστεί για μια μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους»!
Ακόμα χειρότερες είναι οι προβλέψεις του οίκου, που εκτιμά πως Μάλιστα, ο κινεζικός οίκος συμπληρώνει τις προβλέψεις του και με πολιτικές επισημάνσεις: »Η κοινωνική αναταραχή έχει ενταθεί, η ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να ελέγχει τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις έχει καταστραφεί δραματικά, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την εφαρμογή των προγραμμάτων διάσωσης της ΕΕ».
«Χύμα» τα λένε οι Κινέζοι, που δεν έχουν τις ευγένειες των δυτικών που «σφάζουν με το βαμβάκι» και το χειρότερο όλων είναι ότι αυτή η αξιολόγηση θα «φρενάρει» όλες τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα που επρόκειτο να γίνουν.

Λουκέτο έβαλαν 3.000 επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη


Λουκέτο έβαλαν 3.000 επιχειρήσεις στη ΘεσσαλονίκηΔραματικά τα στοιχεία για τη διετία 2010-2011

Σε 2.920 ανέρχονται οι βιοτεχνικές

Τραγικός θάνατος φιλάθλων στην Ινδονησία


Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο φίλαθλοι σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ινδονησίας με τη Μαλαισία στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Γυμνοί για την ελευθερία της έκφρασης στην Κίνα


Δεκάδες Κινέζοι ακτιβιστές πόζαραν γυμνοί στο Διαδίκτυο σήμερα, σε ένδειξη υποστήριξης προς τον καλλιτέχνη Άι Γουεϊγουέι, ο οποίος διώκεται για πορνογραφία. «Το γυμνό δεν είναι πορνογραφία» είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας που δημιούργησαν οι υποστηρικτές του Άι, για να αναρτήσουν τις γυμνές φωτογραφίες τους, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν τη συμπαράστασή τους.

Πολλές από τις φωτογραφίες δεν φέρουν ονόματα, αλλά ο ακτιβιστής Σου Γιουτόνγκ είναι μεταξύ εκείνων που έβαλαν το όνομά τους στις φωτογραφίες τους, ενώ σε μία άλλη εμφανίζονται γυμνοί περίπου 100 υποστηρικτές του Άι.

Η εκστρατεία αυτή πραγματοποιείται μετά τις πληροφορίες ότι η αστυνομία ανέκρινε έναν από τους συνεργάτες του Άι για τη φωτογραφία του «Μια τίγρη, οκτώ στήθη», στην οποία εμφανίζεται να κάθεται γυμνός ανάμεσα σε τέσσερις, επίσης γυμνές, γυναίκες.

«Νομίζω ότι είναι απλώς μια δικαιολογία για να περιορίσουν την ελευθερία μου» δήλωσε ο 54χρονος Άι ο οποίος συνελήφθη στις αρχές του έτους στο αεροδρόμιο στο Πεκίνο και τέθηκε υπό κράτηση για 81 ημέρες και τον Ιούνιο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Στις αρχές του μήνα, η εφορία του Πεκίνο ζήτησε από τον Άι να καταβάλει 15 εκατομμύρια γουάν (2,4 εκατ. δολάρια) σε πρόστιμα και απλήρωτους φόρους της εταιρείας του, Fake Studio.
Μετά τη συγκεκριμένη εντολή, υποστηρικτές του Άι δώρισαν χρήματα, για να τον βοηθήσουν να πληρώσει τους φόρους.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού, απ’ ό,τι φαίνεται, για τον κ. Άι.

Πηγή

Τον Ιανουάριο νέος διαγωνισμός για 800 θέσεις στην Πυροσβεστική


Αυτή την εβδομάδα αναμένεται η έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού του Πυροσβεστικού Σώματος, για τις 4.000 θέσεις πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

Τέσσερις σε απολογία στη Football League


Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΕΠ Β` & Γ` Εθνικής (Football League-Football League 2) κάλεσε σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ της Β` Εθνικής κλήθηκαν για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου (10:30). 

Σε ακόμη μία σύλληψη μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία

.

 
Powered by Blogger