Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Το συχνό σεξ κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί καλύτερα





Ξέρεις ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία, στην αυτοπεποίθηση, στη σχέση σου κλπ κλπ.
Το ότι κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί καλύτερα όμως δεν το ήξερες.

Το ήξερες; Όσο πιο συχνά κάνεις σεξ τόσο καλύτερα και γρηγορότερα λειτουργεί ο εγκέφαλός σου.


Αυτό έδειξε πρόσφατη επιστημονική έρευνα του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, σύμφωνα με την οποία το σεξ διευρύνει τον εγκέφαλο και πολλαπλασιάζει τις συνάψεις του.



Οι έρευνες που είχαν γίνει μέχρι τώρα είχαν δείξει ότι οι λειτουργίες του εγκεφάλου εμποδίζονται όταν βιώνουμε αγχωτικές και άβολες καταστάσεις. Έτσι, οι ερευνητές από το Πρίνστον θέλησαν να διαπιστώσουν κατά πόσο ισχύει και το αντίστροφο: αν δηλαδή ο εγκέφαλός μας μεγαλώνει σε καταστάσεις που ναι μεν προκαλούν ως ένα βαθμό άγχος αλλά ταυτόχρονα είναι ευχάριστες, όπως η σεξουαλική επαφή.



Για τη διεξαγωγή της έρευνας οι επιστήμονες πραγματοποίησαν μια σειρά πειραμάτων σε ποντίκια. Αρχικά, οι ερευνητές χώρισαν τα αρσενικά ποντίκια σε τρεις ομάδες: στα ποντίκια που είχαν καθημερινά σεξουαλική επαφή με θηλυκά, στα ποντίκια που έκαναν σεξ μια φορά ανά δυο εβδομάδες και στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ.



Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: ο εγκέφαλος των αρσενικών ποντικιών που έκαναν σεξ τακτικά μεγάλωσε και οι συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων τους πολλαπλασιάστηκαν. Αντίθετα, στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ, δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή.

Εγχώριο τούμπανο κυλιέται ολόγυμνο δίπλα στο νερό, και πάνω στο βουνό!! (sexy pics)





Νατάσα Λυμπερίδου... κορίτσι παντός καιρού... και στην πισίνα και στο βουνό... και έτσι και γιουβέτσι...
Το μόνο που δεν διαπραγματεύεται είναι η μονογαμία, μιας και μπορεί να νιώθει πάθος μόνο για έναν άντρα αποκλειστικά! Αυτό που εμείς δεν διαπραγματευόμαστε, είναι το αν θα την βλέπουμε γυμνή ή όχι... Η απάντηση παρακάτω, οπτικοποιημένη....




ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Έλληνας στην κόλαση




Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης...
και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.

Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην... Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τί σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.

Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά… Χτυπάει…. Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.

- Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.

- Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη! Όπου φύγει-φύγει ο Ρωμιός……

Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση!

Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει: -Ο-ΑΣΗ. - Ελληνική ανοργανωσιά….μουρμουρίζει. Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους…… Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο.
Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ.

Χτυπάει… Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει.

- Ήρθα να δω πώς είναι του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα… Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια, τσιφτετέλια, νταούλια….. Γενικώς, μπάχαλο. Τρελαίνεται ο τύπος….τι γίνεται εδώ, ρωτά.

- Άσε φίλε, χάλια του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.

- Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε……

- Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα . Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια……

Καυτό: Η πρώην του Christiano Ronaldo…Ραφαέλα Φίκo μας «πετάει» τα οπίσθια της (video)



Α ρε τι χάρηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τι χαίρεται τώρα ο Μπαλοτέλι! Το 24χρονο μοντέλο μπορεί να μη λέει και πολλά από μούρη, αλλά από πίσω κίνηση…
σκίζει! Από τα καλύτερα οπίσθια που κυκλοφορούν στη σόουμπιζ! Για τον λόγο αυτό η ίδια πολλές φορές «τραβάει» προσωπικά βίντεο τα οποία μετά …διαρρέουν στα ΜΜΕ! Με πλάνο τόσο κοντινό στον ποπό που νομίζεις πως θα τον δαγκώσεις! Πάρτε μια γεύση από πίσω, τόσο κοντινή που αν είσαι καρδιακός… θέλεις επείγοντος το χαπάκι σου!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΛΠΑ:Λιάζεται στην Ισπανία





Πόσο καιρό είχαμε να απολαύσουμε αυτό το κορίτσι; Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής καλλονή
Γεωργία Σάλπα.

Η εκρηκτική τηλεπερσόνα, εθεάθη να κάνει τις βόλτες της στην Marbella της Ισπανίας και να ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κόκκινο!

Απολαύστε την!















Anna Semenovich: Πιο σέξι δε γίνεται… (sexy pics)





Η νεαρή Anna είναι πρώην τραγουδίστρια και νυν covergirlσε Maxim και Playboy, ενώ έχει ψηφιστεί ανάμεσα στις....
100 πιο σέξι γυναίκες στη Ρωσία! Εδώ την απολαμβάνουμε στη φωτογράφιση για το ουκρανικό Playboy του Ιουνίου!










Έτσι κόβεται το κάπνισμα!!!






Έτσι κόβεται το κάπνισμα...Ποιες νομίζετε θα είναι οι αντιδράσεις των παθητικών καπνιστών;Δείτε τις αντιδράσεις τους!!!

Οι δεινόσαυροι ΔΕΝ χάθηκαν από πτώση κομήτη αλλά από...





Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι δεινόσαυροι ΔΕΝ εξαφανίστηκαν από τη Γη εξαιτίας κάποιου κομήτη, αλλά....
από το ξαφνικό κρύο! Μια σειρά από διάφορες περιβαλλοντικές αλλαγές, που σημειώθηκε πριν 137 εκατομμύρια χρόνια στο πλανήτη Γη, αρχής γενομένης της πτώσης της θερμοκρασίας στη θάλασσα, προκάλεσαν πρόωρο μαζικό θάνατο στο είδος.

Ο Gregory Price, από το πανεπιστήμιο Plymouth , ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας αυτής , δήλωσε: "Οι δεινόσαυροι δεν άντεξαν να ζουν σε ένα περιβάλλον τόσο παγωμένο, όταν το θερμό το κλίμα μετατράπηκε σε εξαιρετικά κρύο. Πιθανών οι δεινόσαυροι ήταν ψυχρόαιμα πλάσματα και χρειάζονταν ζεστασιά για να επιβιώσουν. Καθώς λοιπόν είχαν συνηθίσει να ζουν σε ζεστό περιβάλλον, δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και πέθαναν."

Αν δεχτούμε την άποψη αυτή, τότε ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι γιατί οι δεινόσαυροι δεν μετακινήθηκαν προς πιο θερμές περιοχές. "Προφανώς δεν βρίσκονταν σε θέση να μεταναστεύσουν προκειμένου να ανακαλύψουν ένα μέρος που θα μπορούσαν μέσα σε αυτό να αναπτυχθούν. Απεβίωσαν σταδιακά. Να σημειώσουμε πως η πτώση επήλθε εξαιτίας υψηλού επιπέδου CO2 που υπήρχε στην ατμόσφαιρα και ουσιαστικά τολμώ να πω πως "έπνιξε" τα σπονδυλωτά ζώα που κυριάρχησαν στο οικοσύστημα", απαντούν οι επικεφαλής της έρευνας.

"Το ανησυχητικό είναι ", πρόσθεσαν, "ότι η δραματική αλλαγή των καιρικών συνθηκών που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από εκατομμύρια χρόνια, παρουσιάζει ομοιότητες με αυτό που σήμερα αποκαλούμε "κλιματική αλλαγή"!

Και το ερώτημα είναι, αν δεν τα κατάφεραν οι σκληροτράχηλοι δεινόσαυροι, πόσες πιθανότητες έχουμε να τα καταφέρουμε εμείς, σε περίπτωση επιδείνωσης των ατμοσφαιρικών και καιρικών συνθηκών;

VIDEO: Γυμνή κοπέλα μέσα στο παρκέ...τους αναστάτωσε όλους!!!



Μια κοπέλα μπαίνει στο γήπεδο και μένει γυμνόστηθη μπροστά σε όλο τον κόσμο, τρελό video...








Μάχη παπαγάλου με σκύλο για ένα... γιαούρτι!



Δεν ξέρουμε αν σε κάποιο από τα δύο ζώα αρέσει πραγματικά τόσο πολύ το γιαούρτι, ωστόσο αυτό τουλάχιστον δείχνει το βίντεο.



Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι:

Ποδοσφαιρικά κόλπα στο χείλος του ''γκρεμού''!!!


Απίστευτα ποδοσφαιρικά κόλπα στο χείλος του γκρεμού! (video)
Μεγάλο ταλέντο το παλικάρι!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!


Το Skype ενσωματώνεται στα Windows





Παρά την εξαγορά του Skype από τη Microsoft, μέχρι τώρα η υπηρεσία ήταν λίγο πολύ αυτόνομη χωρίς να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.....
Βέβαια, όσο επιτυχημένο και αν είναι ένα προϊόν σίγουρα η απόδοση του θα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει συνέργεια με άλλες υπηρεσίες. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε η Microsoft και αποφάσισε να το ενσωματώσει στα υπόλοιπα προϊόντα της.

Καταρχάς μάθαμε ότι θα το προσθέσει στο Xbox αν και δεν είναι σαφές αν θα αφορά το τρέχον μοντέλο ή το Xbox 720. Επιπλέον όμως, όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ίδιο και με τα Windows 8. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, δεν είναι ακόμη σαφές. Η ίδια η εταιρεία άλλωστε δεν έχει δώσει σχετικές λεπτομέρειες. Λογικά όμως θα βρίσκεται προεγκατεστημένο τόσο στα Windows 8 όσο και στο Windows Phone.

ΔΕΙΤΕ: Διέρρευσαν φωτογραφίες του iPhone 5!!!





Δείτε το επόμενο βήμα της Apple... Η ιστοσελίδα 9to5Mac δημοσίευσε πρόσφατα μια
φωτογραφία, η οποία υποτίθεται ότι απεικονίζει το νέο iPhone 5.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κατέχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό σχετικά με την ακρίβεια των διαρροών της που αφορούν την Apple.


Το απεικονιζόμενο iPhone διαθέτει μια εμφανώς μεγαλύτερη οθόνη, λογικά για να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα Android smartphones. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η οθόνη του θα αγγίζει τις 4 ίντσες και η ανάλυση της θα είναι 1136x640p.

Επιπλέον, το dock του κινητού είναι μικρότερο από το συνηθισμένο, κάτι που φημολογούταν αρκετά τελευταία. Το Worldwide Developers Conference της Apple βρίσκεται προ των πυλών και οι οπαδοί της εταιρίας ελπίζουν να δουν το iPhone 5 – επιτέλους – να αποκαλύπτεται.

Η παγκόσμια διάσκεψη της εταιρίας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, στο Σαν Φρασνίσκο.


Δούλεψε για την Google με μισθό 3.700€ από το σπίτι σου!






Και φέτος η Google για έβδομη συνεχόμενη φορά διοργανώνει το Google Summer of Code, ένα project όπου μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την ανάπτυξη έργων open source όπως το LibreOffice, το Drupal, το GNOME, το OpenSuse καθώς και πολλά άλλα.



Οπότε εάν είσαι γνώστης του αντικειμένου καλό θα είναι να το σκεφτείς μιας και τα 3700€ που δίνει η Google για 3 μήνες δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Μάλιστα εάν σκεφτείς ότι μπορείς να δουλεύεις πχ από την παραλία νομίζω ότι θα είναι και τα ποιο διασκεδαστικά χρήματα και μην ξεχνάς ότι δουλεύεται κάποια projects για την Google. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση που κινήσετε το ενδιαφέρον της Google κάποια στιγμή μπορεί δουλέψετε γι’ αυτήν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:

http://www.google-melange.com/gsoc/homepage/google/gsoc2012



Μία παροιμία για κάθε ζώδιο!





Η λαϊκή σοφία –γνωρίζουμε όλοι- αποτυπώνει σε περιεκτικές φράσεις μεγάλες αλήθειες για τη ζωή μας....
Αν σκεφτούμε τώρα –είτε το πιστεύουμε απόλυτα είτε όχι- ότι καθένα από τα 12 ζώδια έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα οποία –κατ’ επέκταση- διαμορφώνουν μέχρι ένα σημείο τη συμπεριφορά του ατόμου που έχει γεννηθεί μια συγκεκριμένη ημερομηνία μέσα στο έτος, ε τότε μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν μερικά αντιπροσωπευτικά γνωμικά της λαϊκής σοφίας για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Και αυτός ο συνδυασμός παροιμίας-ζωδίου έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον…

ΚΡΙΟΣ: Το γοργόν και χάριν έχει
Ο Κριός σκέφτεται και ενεργεί σε fast forward και όποιος δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει, ας μείνει πίσω να… τρώει τη σκόνη του! Πολλές φορές, όμως, λόγω βιασύνης χάνει τις κατευθύνσεις του και θυμίζει ένα… σκυλάκι που γυρίζει μανιωδώς γύρω από τον εαυτό του, κυνηγώντας την ουρά του!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Μπορεί, για παράδειγμα, να περιμένει αδιαμαρτύρητα να ψηθεί το φαγητό πέντε ώρες στη γάστρα (γιατί έτσι θα γίνει νόστιμο), έστω κι αν πεθαίνει της πείνας! Οι αντοχές του στην αναμονή είναι τεράστιες, μέχρι να προκύψει εκείνο που επιθυμεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι
Δεν υπάρχει ζώδιο που να κινείται με τόση ευκολία στους λαβυρίνθους της καθημερινής ζωής όπως ο Δίδυμος. Είναι λες και έχει στα γονίδιά του… ενσωματωμένο GPS, που τον βοηθά να βρίσκει τις άκρες, ενώ σπάνια θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Κι αν συμβεί αυτό, θα είναι απολύτως προσωρινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι
Ο Καρκίνος είναι μια βασανισμένη ψυχή, που γνώρισε την ανθρώπινη αναισθησία και την προδοσία από παιδάκι (αχ, εκείνη η Καιτούλα στο νηπιαγωγείο!). Έτσι, έχοντας κατά τη γνώμη του «καεί», φυσάει οτιδήποτε του προσφέρεις, ακόμη κι αν είναι… παγωτό!

ΛΕΩΝ: Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει
Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έρχονται στον κόσμο «πορφυρογέννητοι» αλλά σπάνια θα εκμεταλλευτούν τους άλλους για να λάμψουν. Θα το κάνουν με τις δικές τους δυνάμεις, με το τουπέ και με την αυτοπεποίθησή τους. Και το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται καν να προσποιηθούν την ανωτερότητα, γιατί απλώς την έχουν μέσα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι
Ο Παρθένος σπάνια παρασύρεται από τα μεγάλα λόγια, και στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή. Α-πο-κλεί-ε-ται να μην έχει κάποιο λάκκο η φάβα! Κινείται διατηρώντας χαμηλές προσδοκίες και περιμένει πότε όλοι οι υπόλοιποι που μαζεύονται γύρω από… τις κερασιές θα την πατήσουν. Το μικρό του καλαθάκι, όμως, αποδεικνύεται ανεπαρκές, ενώ οι άλλοι θα γεμίζουν κοφίνια ολόκληρα με λαχταριστά κεράσια!

ΖΥΓΟΣ: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
Ο Ζυγός είναι… η Ελβετία του ζωδιακού. Αυστηρή ουδετερότητα! Αν μπορεί να παίξει το διαμεσολαβητή, να φέρει κόσμο σε επαφή, να συμφιλιώσει κάποιους που τσακώθηκαν, την καταβρίσκει. Αλίμονο όμως αν χρειαστεί να πάρει θέση ή να του θέσουν διλήμματα του είδους «ή εμένα ή αυτόν». Δεν έχει χειρότερο. Θα προτιμήσει να βγάλει την ουρίτσα του απ’ έξω και να την κάνει από την «εμπόλεμη ζώνη» με ελαφρά πηδηματάκια…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά
Για το Σκορπιό φωτιά υπάρχει πάντα, με ή χωρίς καπνό! Γιατί απλώς δεν χρειάζεται καμιά έξωθεν μαρτυρία για να σιγουρευτεί. Αν του μπει στο μυαλό μια υποψία, τίποτα δεν θα τη βγάλει από εκεί. Αν, πάλι, τα γεγονότα τον διαψεύσουν αμείλικτα, θα παραιτηθεί των προσπαθειών αλλά αφήνοντας αμέτρητες υπόνοιες του τύπου: «Έχε χάρη που δεν θέλω να επιμείνω, γιατί θα κλείσουν σπίτια…».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλομελέτα κι έρχεται
Ο Τοξότης έχει φυσικό ταλέντο στην αισιοδοξία και βρίσκει παράλογο το να ανησυχήσει για υποθετικές μελλοντικές καταστροφές. Εφόσον κάτι αρνητικό συμβεί, θα το αντιμετωπίσει. Έτσι βρίσκεται διπλά κερδισμένος. Αν επιβεβαιωθούν οι θετικές προσδοκίες του, δεν έχει ξοδευτεί σε περιττές ανησυχίες. Αν πάλι δεν επιβεβαιωθούν, τουλάχιστον θα έχει γλιτώσει το άγχος του «πριν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει
Αν ακούσεις κάποιον να παραπονιέται ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους και πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του, αυτός είναι Αιγόκερως, κατά πάσα πιθανότητα. Η φράση «ομαδική δουλειά» είναι άγνωστη γι’ αυτόν, αφού κανείς δεν τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον! Κρίμα που δεν μπορεί να κλωνοποιήσει τον τόσο ικανό εαυτό του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό
Ο Υδροχόος είναι ο υπέρμαχος της συλλογικότητας. Πιστεύει στη συνεργασία, στην αλληλοβοήθεια, στην αλληλοϋποστήριξη και θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό να δίνουν οι άνθρωποι ένα χεράκι ο ένας στον άλλον. Έτσι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει αρκεί να μη διαπιστώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι. Μότο του είναι: «μακριά από τους εαυτούληδες»!

ΙΧΘΕΙΣ: Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φα’ το
Κάποιοι λένε ότι η αγάπη εκδηλώνεται με πράξεις, και όχι με λόγια, αλλά ο Ιχθύς δεν είναι αυτής της άποψης. Τύλιξέ τον στα γλυκόλογα, στις υποσχέσεις, στα κομπλιμέντα και τον έχεις … του χεριού σου. Συχνά βαθιά μέσα του ξέρει ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του, αλλά του αρέσει τόσο αυτό το αγαπησιάρικο σκηνικό, που δεν θέλει να το χαλάσει προβάλλοντας πεζές απαιτήσεις.

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της πιο sexy κοπέλας!!!


Super διαγωνισμός για την ανάδειξη της πιο sexy κοπέλας on camera...Θαυμάστε κορμιά,θαυμάστε πρόσωπα,θαυμάστε κοπέλες...Είμαστε σίγουροι ότι πριν τελειώσει το video δεν θα φύγετε από τον υπολογιστή σας!!!

Σε ποια ηλικία τα δύο φύλα απολαμβάνουν το σεξ max!






Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πραγματοποίησε διαδικτυακό κατάστημα πώλησης βοηθημάτων του σεξ.



Τα αποτελέσματα;

Οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στα 28 τους χρόνια, ενώ οι άντρες «τα δίνουν όλα» πέντε χρόνια αργότερα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προγενέστερα ευρήματα, που είχαν δείξει ότι οι άντρες φτάνουν στην σεξουαλική κορύφωση στην ηλικία των 18 ετών και οι γυναίκες στα 30.

H ειδική επί του τομέα, δρ Τρέισι Κοξ, από το Λονδίνο (τι άλλο θα μπορούσε να ήταν με αυτό το όνομα) εξήγησε:

«Όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, το σεξ βελτιώνεται με την εξάσκηση. Υπό αυτή την έννοια είναι απολύτως λογικό να απολαμβάνουν οι άντρες περισσότερο το σεξ στα 30 τους παρά στα 18 τους, όταν ουσιαστικά ακόμα το μαθαίνουν. Χρειάζεται χρόνος για να μάθει ένας άντρας να έχει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσής του, αλλά και για να εντρυφήσει στην πολυπλοκότητα της σεξουαλικής πράξης. Χρειάζεται χρόνος για να μάθει ένας άντρας να έχει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσής του, αλλά και για να εντρυφήσει στην πολυπλοκότητα της σεξουαλικής πράξης».

Γεννημένες του 84 και λεβέντες του 79, ποιος τη χάρη σας;

Οι 7 κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες όταν μας γουστάρουν!





Είναι γεγονός πως οι γυναίκες θεωρούνται πιο πολύπλοκες και απρόβλεπτες από τους άντρες....


Ωστόσο φαίνεται ότι και αυτές έχουν τα …αδύνατα σημεία- σημάδια με τα οποία μας δείχνουν αν μας γουστάρουν πραγματικά!Δώστε ιδιαίτερη προσοχή:…






7)Φτιάχνει τα μαλλιά της

Αυτό σίγουρα λέει κάτι, αφού μια κοπέλα το πράττει έχοντας αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Θα το κάνει επίσης για να φαίνεται ωραία μπροστά σου και εσύ να την δεις με άλλο μάτι.

6)Κοιτάει τα χείλη σου

Άμα καμιά φορά δειτε κάποια κοπέλα να σας κοιτάζει και αντιληφθείτε πως εκεί που έχει καρφωμένα τα μάτια της είναι τα χείλια σας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Όχι μόνο της αρέσετε, αλλά σίγουρα θέλει να δοκιμάσει το πως φιλάτε!

5)Να μην σταυρώνει τα πόδια

Οι γυναίκες με ανοιγμένα πόδια(μην πάει το μυαλό σας στο σεξ), είναι ανοικτές για σχέσεις και σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι όταν το κάνουν. Από την άλλη τα σταυρωμένα πόδια, δείχνουν έναν τοίχο μπροστά σας.

4) Είναι γυρισμένη προς τα εσένα

Εκεί καταλαβαίνεις ότι θέλει να σε απολαύσει και για αυτό αλλάζει την θέση του σώματος της, ώστε να έχει καλύτερη θέα. Ουσιαστικά θέλει να σε απορροφήσει με αυτόν τον τρόπο, όσο καλύτερα γίνεται.

3)Βρίσκει λόγους να είναι κοντά σου

Άμα προσέξετε κάποια κοπέλα σε πάρτι να σας πλησιάζει όλο και πιο πολύ, σημαίνει ότι πιάσατε τζάκποτ. Σίγουρα σας γουστάρει και θέλει να κάνει κάτι μαζί σας. Είναι ακριβώς όπως οι μαγνήτες, που τραβιούνται μεταξύ τους.

2) Σου πιάνει το χέρι

Εκεί που κάθεσαι και μιλάς με το κορίτσι, σου αγγίζει το χέρι. Εκεί θέλει να δείξει ότι είναι οικεία μαζί σου και σίγουρα σε έχει πολύ ψηλά στην υπόληψη της. Είναι ένας τρόπος να σου δείξει τα συναισθήματα της.

1) Χαμογελάει ή γελάει πολύ

Άμα γελάει με το παραμικρό σου αστείο ακόμα και αν αυτό δεν είναι τόσο καλό, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένας λόγος που το κάνει. Είναι πολύ φανερό και θα το καταλάβετε με την μια, ότι η κοπέλα σας γουστάρει σίγουρα.

Οι γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το «one night stand»!!!





Μπορεί να το κάνουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν το θέλουν.
Σύμφωνα με μία έρευνα του βρετανικού πανεπιστημίου Durham University, οι γυναίκες παρουσιάζουν αρνητικά συναισθήματα μετά τη συνέρρευση της μίας νύχτας.

Σε αντίθεση με τους άντρες που δείχνουν να απολαμβάνουν το one night stand και τις πολλαπλές ερωτικές συντρόφους, οι γυναίκες προτιμούν την ποιότητα από την ποσότητα.

Το πόρισμα της μελέτης αποδεικνύει πως οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν συντρόφους ορμώμενες από διαφορετικά κριτήρια και ψάχνοντας υποσυνείδητα αυτόν με τον οποίο θα μπορέσουν να συνάψουν μακροχρόνια σχέση.

Από ένα δείγμα 1743 ανθρώπων, το 80% των αντρών που ερωτήθηκαν απόλαυσαν το one night stand, ενώ οι γυναίκες που αντίστοιχα απάντησαν θετικά ήταν μόλις το 54% Επιπλέον, οι γυναίκες έδειξαν να εκλαμβάνουν την εν λόγω πράξη ως εκμετάλλευση που ίσως βλάψει τη φήμη τους, ενώ εκδήλωσαν αρνητικά συναισθήματα σχετικά με το casual sex και τις σχέσεις της μίας βραδιάς.

Τέλος, η έρευνα κατέληξε πως ενώ οι γυναίκες δεν το προτιμούν, ίσως τελικά το διαλέγουν λόγω συνθηκών και ορμώμενες από φυσικές ορμές κατά τη διάρκεια του κύκλου τους, σε αντίθεση με τους άντρες που διαλέγουν στην πλειοψηφία τους σεξ της μίας βραδιάς

Σπάνια φωτογραφία: Όταν η Ελένη Μενεγάκη μας έδειχνε τις ζαρτιέρες της!!!







-Ήταν 1993 και η Ελένη Μενεγάκη είναι ανάμεσα στην Μέγκα Μπάνκα και τον ΑΝΤ1. Είναι η εποχή που γίνονται τα κονέ για την μεταγραφή που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.
Το κορίτσι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ. κυκλοφορεί και τα πλακάκια τινάζονται απο τα πεζοδρόμια. την θέλουν όλοι αλλά εκείνη είναι ντίβα και το δείχνει.

Της αρέσει πολύ να προκαλεί και το κάνει κάθε φορά που βγάινει. Έχει τον τρόπο της. Και να φανταστείτε εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε μεσημεριανά ούτε πρωϊνά, ούτε δελτία ειδήσεων, παρα μόνο δυό τρία περιοδικά “ποικίλης ύλης”. αλλά η ελένη ξεχώριζε απο τότε.

Είτε με το εντυπωσιακό πρόσωπό της είτε με τι υπέροχες καλτσοζαρτιέρες της, είτε με την απίστευτη τριχοφυία της…Ελένη…αυτό δεν το περίμενα…αλλά και πάλι…εκείνη την εποχή υπήρχαν λέϊζερ; Δε νομίζω…για τα μάτια σας και μόνο μια πολύ σπάνια φωτογραφία της Ελένης…




Ένα φιλί.. για φιλανθρωπικούς σκοπούς (Tρελή Φάρσα)



Αυτοί οι άντρες είναι διατεθείμενοι να δώσουν ένα φιλί σε μια κοπέλα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όταν όμως εμφανίζεται ένας fabulous gay γέρος, δεν είναι και τόσο πρόθυμοι.....


 
Powered by Blogger