Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Lucy Collet … με κόκκινα εσώρουχα !









Έβγαλε τα γεννητικά του όργανα στο internet … και βρήκε γκόμενα !!



Κάτοικος χωριού κοντά στα Γιάννινα, αποφάσισε να σπάσει τη μοναξιά του και να βρει σύντροφο μ’ έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο! Αφού “τοπικά” δεν μπορούσε να βρει γυναίκα, αποφάσισε να το επιχειρήσει μέσω του ίντερνετ… Έβγαλε φόρα παρτίδα τα γεννητικά του όργανα στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται….συγκίνησε κάποιες.

Όπως λένε οι συγχωριανοί του, ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον επισκέπτεται γυναίκα από την Αθήνα και περνάνε πολύ καλά! Πολλοί διαφωνούν με αυτή την ενέργεια του χωρικού, χαρακτηρίζοντάς την ως ανήθικη. Άλλοι τον χαρακτηρίζουν έξυπνο. Ποιος, τελικά, και με ποια κριτήρια θα κρίνει τι είναι και τι δεν είναι ηθικό για κάποιον άλλον; Με βάση τις παραδοσιακές αξίες η επιλογή του δεν ήταν ορθή. Με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητές του, όμως, προφανώς ο ίδιος θεωρεί ότι σωστά έπραξε. Άντε τώρα να τα ζυγίσεις αυτά και να βγάλεις συμπέρασμα…

Sex και … καφές !

Σαν αφροδισιακό μπορεί να λειτουργήσει ο καφές για τις γυναίκες ανάλογα με την εθνικότητά τους, υποστηρίζει επιστημονική έρευνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που δημοσιεύτηκε στο εξειδικευμένο περιοδικό The American Journal of Clinical Nutrition, η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τρων οιστρογόνων, κάτι που οδηγεί σε αντίστοιχη αύξηση της λίμπιντο.Οι επιστήμονες μελέτησαν την επίδραση της καφεΐνης σε 259 γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 18 και 44. Διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα οιστρογόνων σε Ασιάτισσες και Αφροαμερικάνες παρουσίασαν σημαντική αύξηση, κάτι βέβαια που δε συνέβη σε λευκές γυναίκες.

Έτσι, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι επιδράσεις αυτές εξαρτώνται από την εθνικότητα.«Δεν γνωρίζουμε εάν οι διακυμάνσεις αυτές στα οιστρογόνα, έχουν επιδράσεις σε βάθος χρόνου» δήλωσε ο Enrique F Schisterman, ένας από τους επιστήμονες που συμμετείχε στη μελέτη. Όπως εξηγεί, η διαφορετική αντίδραση του οργανισμού στην καφεΐνη ανάλογα την εθνικότητα, μπορεί να οφείλεται σε γενετικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανεξάρτητα φυλής, οι γυναίκες που κατανάλωσαν καφεΐνη από άλλες πηγές πέραν του καφέ, όπως από πράσινο ή μαύρο τσάι, σημείωσαν μια μεγαλύτερη αύξηση οιστρογόνων. Σύμφωνα με τον Schisterman, η εξήγηση για τη διαφορά αυτή μπορεί να κρύβεται σε διάφορες ουσίες όπως αντιοξειδωτικά που δεν περιέχει ο

Ο Αντώνης Κανάκης για όλους και για όλα

Ο Αντώνης Κανάκης για όλους και για όλα Για τη ζωή του, για τις εκλογές αλλά και για τη συνέχεια της επιτυχημένης εκπομπής που παρουσιάζει μίλησε στο Glam ο Αντώνης Κανάκης. 

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» δήλωσε ότι περιμένει με τρομακτικό ενδιαφέρον να δει αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες θα ξαναψηφίσουν «τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για τη σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα». «Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και τη χώρα του σε αυτές τις εκλογές. Πάντως, αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι και όχι αυτοί» είπε ο παρουσιαστής. 

Αναφερόμενος στις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε «Δεν με εκνευρίζει, απλώς νιώθω γελοίος να κάθομαι και να μιλάω δημοσίως για προσωπικά μου θέματα. Εξάλλου, είναι τουλάχιστον παράξενο έως και οξύμωρο το να μιλάς δημοσίως για τα προσωπικά σου. Τι σόι προσωπικά είναι; Από την άλλη, δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να μιλήσω μία στις τόσες και για αυτά, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες και ως ενός σημείου». 

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης ρωτήθηκε εάν το «Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει και του χρόνου «Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω, γιατί δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα. Πάντα μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε και μία ακόμη χρονιά. Πάντως, το «Ράδιο Αρβύλα» είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς» είπε.

Τα υπέροχα βυζ@κια της Penelope Cruz !



Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική «Ζήνα»!

 Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους κοιλιακούς και την «άγρια» ομορφιά της τηλεοπτικής πολεμίστριας Ζήνα
κατά κόσμων Lucy Lowles !........




 
Στην σειρά με τίτλο Xena: Warrior Princess που αρχικά μεταδόθηκε στις 1995 και διακόπηκε στις 2003 η Lucy Lawless πρωταγωνίστησε ως ο χαρακτήρας που περιγράφεται στον τίτλο.
Ωστόσο μετά το τέλος της σειράς, δεν την είδαμε σε κάποια άλλη ταινία.
Δείτε πως είναι σήμερα... η πρώην μελαχρινή καλλονή:




Το κλάμα κάνει καλό

 Κλαίμε από λύπη, από απογοήτευση, από θυμό
. Κλαίμε από συγκίνηση, από υπερένταση, ακόμη και από χαρά. Οι γυναίκες κλαίνε πιο εύκολα και μάλιστα χωρίς να νιώθουν ντροπή για αυτό. Για τους άνδρες πάλι το κλάμα, ειδικά μπροστά σε τρίτους, παραμένει ταμπού, αφού θεωρείται ένδειξη αδυναμίας. 

Και όμως το κλάμα κάνει καλό στην υγεία! Μας απελευθερώνει, μας ανακουφίζει και απομακρύνει τη συναισθηματική ένταση. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όταν κλαίμε, εκφράζουμε ανοιχτά τα συναισθήματά μας και «βγάζουμε» από μέσα μας αυτό που μας βασανίζει, κάτι που βελτιώνει την ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία.

Το κλάμα είναι «βάλσαμο» για την ψυχή μας. Σύμφωνα με το ygeianews.gr, το ξέσπασμα λειτουργεί ως θεραπεία. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το κλάμα νιώθουμε καλύτερα, χωρίς να έχει παύσει η αιτία που εξ αρχής έφερε δάκρυα στα μάτια μας.

Πώς εξηγούνται, όμως, επιστημονικά οι θεραπευτικές ιδιότητες του κλάματος;

Καταρχήν πρέπει να διευκρινιστεί ότι υπάρχουν τρεις τύποι δακρύων: Τα συνεχή ή αλλιώς βασικά δάκρυα, που διατηρούν τα μάτια υγρά και τα προστατεύουν από το στέγνωμα Τα αντανακλαστικά δάκρυα, που προκαλούνται από ερεθισμό λόγω κάποιου εξωτερικού παράγοντα, όπως όταν μας ενοχλεί ο καπνός, όταν καθαρίζουμε κρεμμύδια ή όταν μπει στο μάτι μας σκόνη ή κάποιο σκουπιδάκι Τα «συναισθηματικά» ή «ψυχολογικά» δάκρυα, που οφείλονται σε συναισθηματική φόρτιση.

Η χημική σύσταση και ο τρόπος παραγωγής των δύο πρώτων τύπων έχει μελετηθεί και αποσαφηνιστεί. Περιέχουν ένζυμα, πρωτεΐνες, ορμόνες και μεγάλες ποσότητες από μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο, ουσίες που προστατεύουν τα μάτια από μολύνσεις.

Για τα «συναισθηματικά» δάκρυα, φαίνεται, ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Από έρευνες προκύπτει ότι έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη από τα βασικά δάκρυα αλλά και σε ορμόνες, όπως η προλακτίνη, που λειτουργεί αγχολυτικά και παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι επιστήμονες εξετάζουν τη σύνθεση των «ψυχολογικών» δακρύων από ουσίες, όπως οι ενδορφίνες, που αποτελούν φυσικά παυσίπονα του οργανισμού. Το κλάμα, λοιπόν , φέρνει την «κάθαρση» και αυτό αποδεικνύεται και επιστημονικά. Όπως το γέλιο, έτσι και το κλάμα, απελευθερώνει τοξίνες από τον οργανισμό, «καθαρίζει» το μυαλό και ανακουφίζει από δυσάρεστα συναισθήματα.

Οκτώ στους δέκα δηλώνουν ότι αφού κλάψουν, βελτιώνεται η διάθεσή τους.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι, που δε νιώθουν καλύτερα μετά από το κλάμα ή ακόμη αισθάνονται και χειρότερα από πριν. Οι ψυχολόγοι σημειώνουν ότι οι επιπτώσεις, που μπορεί να έχει το κλάμα στη διάθεση και την υγεία μας, βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή μας.

Το κλάμα έχει αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο για τους επιστήμονες αλλά και για ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν συνδέσει με την ψυχική ισορροπία. Είναι χαρακτηριστική η φράση του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «το κλάμα μικραίνει το βάθος της θλίψης» αλλά και του Βίκτορα Ουγκώ «τα μάτια δεν βλέπουν καλά το Θεό, παρά μόνο μέσα από δάκρυα».

Συμπέρασμα: Αν αισθάνεστε την επιθυμία να κλάψετε, κάντε το χωρίς δισταγμό. Αν υπάρχει κάποιο άτομο, που εμπιστεύεστε, δίπλα σας, ακόμη καλύτερα, αφού η στήριξη που θα σας προσφέρει, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, θα σας ανακουφίσει ακόμη περισσότερο. Αν πάλι πιστεύετε ότι με το κλάμα θα χειροτερεύσει η ψυχολογική σας κατάσταση, συγκρατείστε τα δάκρυά σας. Αφήστε το για κάποια στιγμή, που θα νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε.

Cara Brett … Pink Lingerie !











Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών!

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών! Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για εμπόριο ναρκωτικών!

Στην κατοχή του 45χρονου πρώην παίκτη της "Ένωσης" βρέθηκαν 850 χάπια μεθαδώνης!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων όπου ο πρώην άσος των γηπέδων πιάστηκε στη φάκα της αστυνομίας.

Η είδηση έχει συγκλονίσει ανθρώπους που γνωρίζουν προσωπικά τον πρώην ποδοσφαιριστή δίχως ωστόσο η Αστυνομία να έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Πως να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας

Πώς να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας Kοντρολάρετε τις φοβίες σας και μάθετε πώς να μη σας... επηρεάζουν. Όλοι μας φοβόμαστε κάτι. Άλλοι φοβούνται τις αράχνες, άλλοι το σκοτάδι, άλλοι τα ύψη. Σύμφωνα με ειδικούς ο φόβος είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αποτελεί πρόβλημα μόνο όταν αρνούμαστε να τον αντιμετωπίσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, και θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις φοβίες σας μια για πάντα.
Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας: Φέρτε στο μυαλό σας τον μεγαλύτερο φόβο σας και φτιάξτε το χειρότερο σενάριο σε σχέση με αυτόν. Αν για παράδειγμα, πανικοβάλλεστε στην ιδέα να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός συγκεντρωμένου πλήθους φτιάξτε το εξής σενάριο: Σκεφτείτε ότι παντρεύετε την καλύτερή σας φίλη, είστε αναγκασμένη να κάνετε πρόποση μπροστά σε 100 άτομα και όλα πάνε στραβά. Η σαμπάνια χύνεται, ένα μαρούλι σας έχει κάτσει στο δόντι(!), τα φώτα σβήνουν κτλ κτλ. Στη συνέχεια, απλά φανταστείτε τον εαυτό σας, να μπαίνει με τον αέρα του νικητή και να μαγεύει τους παρευρισκόμενους με τα υπέροχα λόγια του. Συνειδητοποιείτε λοιπόν ότι η πραγματική αιτία του φόβου σας είναι η προετοιμασία όλου αυτού και όχι το μεγάλο κοινό αυτό καθεαυτό.
Παίξτε με τις λέξεις: Κάθε φορά που πανικοβάλλεστε και οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό σας είναι το «δεν μπορώ» ή το «φοβάμαι», ενισχύετε το φόβο σας. Την επόμενη φορά λοιπόν, αποφύγετε τις συγκεκριμένες λέξεις και αντ' αυτού πείτε «μπορώ» και «δε φοβάμαι».
Χρησιμοποιείστε την εκτροπή: Όποτε δίνουμε σημασία στους φόβους μας, το σώμα μας αντιδρά με ταχυπαλμία, ιδρώτα και άλλα τέτοια συμπτώματα. Την επόμενη φορά που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε το φόβο σας, για παράδειγμα του συγκεντρωμένου πλήθους, φανταστείτε ότι για 100 άτομα βρίσκονται μπροστά σας μόλις 2!
Αναγνωρίστε το φόβο σας: Αυτό θα γίνει μόνο αν τον αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Οι φόβοι πάντα θα υπάρχουν, απλά αναρωτηθείτε αν θα τους επιτρέψετε να σας επηρεάζουν και να σας παραλύουν.

Μιλάτε στον ύπνο σας; Μάθετε τις αιτίες

 Μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότερες... «κουβέντες του ύπνου» δεν είναι αξιοσημείωτες σκέψεις, αλλά απλώς σύντομες, ανούσιες, «σκόρπιες» λέξεις που διαρκούν ένα ή δύο δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου (NSF) των ΗΠΑ, η ομιλία στη διάρκεια του ύπνου – γνωστή και ως υπνολαλία – μπορεί να εκδηλωθεί σε κάθε στάδιό του. 

Όταν συμβαίνει στο στάδιο REM, κατά το οποίο αναπτύσσονται και τα όνειρα, προκαλείται από ένα «κινητικό ρήγμα» των διαλόγων που βλέπουμε στο όνειρό μας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το στόμα και οι φωνητικές χορδές, που φυσιολογικά είναι ανενεργές όταν κοιμόμαστε, ενεργοποιούνται παροδικά και εκφέρουμε δυνατά τις λέξεις που εκστομίζει κάποιος από τους «πρωταγωνιστές» του ονείρου μας.

Η υπνολαλία μπορεί να εμφανιστεί και στη διάρκεια των «μεταβατικών αφυπνίσεων», δηλαδή όταν μισοξυπνάμε καθώς περνάμε από το ένα στάδιο του ύπνου στο άλλο.

Και στις δύο περιπτώσεις, η ομιλία μας εκδηλώνεται όταν «εισβάλλουν» στον ύπνο ορισμένα στοιχεία της αφύπνισης, γεγονός που μας επιτρέπει να μιλήσουμε αλλά μας εμποδίζει να πούμε κάτι που έχει νόημα για όποιον το ακούει.

Είναι δύσκολο να υπολογισθεί η συχνότητα της υπνολαλίας, επειδή συνήθως κοιμόμαστε όταν συμβαίνει και, αν δεν υπάρχει κάποιος ξύπνιος δίπλα μας, δεν ενημερωνόμαστε ποτέ για το συμβάν. Μελέτες, πάντως, έχουν δείξει πως περισσότερα από τα μισά παιδιά παρουσιάζουν σποραδικά υπνολαλία, με την συχνότητα της εμφάνισής της να μειώνεται καθώς μεγαλώνουν. 
Η χρόνια υπνολαλία στους ενήλικες θεωρείται διαταραχή του ύπνου και μπορεί να οφείλεται στο στρες και σε άλλους παράγοντες. Επίσης οφείλεται σε παροδικές αλληλοκαλύψεις των διαφορετικών σταδίων του συνειδητού, συνήθως διαρκεί πολύ λίγο ,μερικά δευτερόλεπτα, στη διάρκεια των οποίων εκφέρουμε λίγες λέξεις.

Ωστόσο, έχουν καταγραφεί και σπάνιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο πάσχων δίνει ολόκληρη ομιλία την ώρα που κοιμάται.

Sexy Cara Brett !











10 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ την ώρα του σεξ! ( Women around you )

womenaround, sex,flert,boys,girls,σεξ,σχεση, Τα 10 πράγμα που απαγορεύεται να κάνεις την ώρα της... διείσδυσης!
1.Ποτέ μην απαντάς στο τηλέφωνο (άμα είσαι τόσο τσιγκούνης να καλέσεις αργότερα, να υποθέσω πως και αυτή την στιγμή κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις γιατί δεν φτάνουν τα ψιλά για καπότες!)
2.Ποτέ μην βλέπεις το ρολόι σου ( έκτος αν φτιάχνεις κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και έχεις το νου σου να μην καεί )
3.Ποτέ μην πεις κάτι άσχημο για το σώμα της συντρόφου σου ( δυσκολευόταν που δυσκολευόταν να τελειώσει η καψερή, τώρα θα σκέφτεται πως φαίνονται οι μπουτάρες της. Ξέχνα την ,την κορύφωση)
4.Ποτέ μην σχολιάζεις τις επιδόσεις ή την τεχνική της ( μη διανοηθείς να την συγκρίνεις με άλλες! Αν το έκανε καλύτερα η άλλη ας μη την χώριζες!)
5.Ποτέ μην συζητάς για αντισεξουαλικά ζητήματα (Θα σκεφτεί πως σου σηκώνεται με την Παπανδρέου και όχι μαζί της. Αυτό θες;)
6.Ποτέ μην δείχνεις ότι βαριέσαι (Δεν είπαμε οτι δεν βαριέσαι! Να μην το δείχνεις είπαμε!)
7.Ποτέ μην κάνεις κριτική στη σύντροφο σου, με οποιονδήποτε τρόπο.( Αν κάτι δεν σ'αρέσει, μην το πεις, δείξε της αυτό που σου αρέσει)
8.Ποτέ μην ορίζεις περιορισμένο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της πράξης (Εννοείται αυτό, εσύ μπορεί να θές 3 λεπτά, εκείνη όμως μπορεί να θέλει να κλείσει μισάωρο. Και ναι, φυσιολογικό είναι!)
9.Ποτέ μην διακόπτεις το sex απλά και μόνο επειδή έφθασες σε οργασμό. Υπολόγιζε και το σύντροφο σου ( Σωστό κι αυτό ε; Ε καιρός να αρχίσεις να το κάνεις!)
10.Αν την ώρα της κορύφωσης σου, έχεις στο μυαλό σου, οτι το δικό σου "τελείωμα" θα είναι το δικό της "επιδόρπιο", ξέχασε το. Αυτό ισχύει μόνο αν πάρει την πρωτοβουλία από μόνη της!

Γνωστή ξανθιά σεξοβομβα τα πέταξε στην παραλία και... ξεκίνησε ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό της..!

Γνωστή ξανθιά σεξοβομβα τα πέταξε στην παραλία και... ξεκίνησε ερωτικά παιχνίδια Τι ξεκίνησε δηλαδή που τον καβάλησε κανονικότατα..
Δε θα είναι η πρώτη φορά που θα την πετύχουμε σε ανάλογες στάσεις.. και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία! Ο λόγος για την Shauna Sand η οποία απόλαυσε την συντροφιά του άνδρα δίπλα της.. σε όλο της το μεγαλείο!

Προσφέρει 250.000 ευρώ στη γυναίκα που θα ικανοποιήσει την τελευταία του επιθυμία


Πρόκειται για τον 82χρονο μπον βιβέρ από τη Γερμανία, Rolf Eden, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τους επτά γάμους του, τις προκλητικές του δηλώσεις και τις συναυλίες των Stones στα πασίγνωστα μαγαζιά του...






Ο Rolf Eden προσφέρει 250.000 ευρώ σε όποια γυναίκα δεχτεί να κάνει σεξ μαζί του, μέχρι εκείνος να πεθάνει! Η ζωή του βέβαια ήταν πάντα περιπετειώδης...


Είχε επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία αφού έστησε τα πιο διάσημα κλαμπ του Βερολίνου τη δεκαετία του 1960 πείθοντας ακόμα και τους Rolling Stones να κάνουν συναυλίες εκεί. Συνέβαλε τα μέγιστα στη φήμη της νυχτερινής ζωής της γερμανικής μητρόπολης, συμμετείχε σε ταινίες δίπλα σε μυθικές μορφές όπως ο Τζον Χιούστον και ο Κλάους Κίνσκι, έγινε πλούσιος από την αγορά ακινήτων, και στην πορεία έκανε επτά γάμους αποκτώντας επτά παιδιά, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο ...



Ο Έντεν εκτός από διάσημος πλέιμποϊ και ζάμπλουτος επιχειρηματίας, είναι και ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Παίζει σαξόφωνο, ντραμς, ακορντεόν και πιάνο ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταδώσει αισιοδοξία στους γύρω του.



Πάντως η τελευταία του επιθυμία είναι σίγουρα απο τα πιο απίστευτα που έχει κάνει στη ζωή του! Το επόμενο απίστευτο θα είναι να βρεθεί η γυναίκα που θα ικανοποιήσει τις ορέξεις του!

Σπίτι-μανιτάρι πουλήθηκε έναντι 800.000 δολαρίων

Στην τιμή των 800 χιλ. δολαρίων πουλήθηκε ένα διάσημο μανιταρόσπιτο που βρίσκεται στην μικρή πόλη Πέριντον στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Το σπίτι-μανιτάρι με τον ευφάνταστο σχεδιασμό -μοιάζει με την ποικιλία μανιταριών «Δαντέλα της βασίλισσας Άννας» (Queen’s Anne’s Lace)- κατασκευάστηκε το 1971.

Στην επιφάνεια 380 τετρ. μέτρων φιλοξενεί τρία δωμάτια και τρία μπάνια, ένα καθιστικό και μία κουζίνα, δωμάτια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους σε ένα δίκτυο τεσσάρων «καπέλων μανιταριών».

Το σπίτι κατασκεύασε ένα ζευγάρι δικαστικών, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και αγάπη προς το φύση, ο Ρόμπερτ και η Μάργκεριτ Αντέλ.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο εσωτερικό είναι ξύλο και πέτρα, ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να «πλημμυρίζει» το σπίτι καθόλη την ημέρα.

3D φανέλες έχετε ξαναδεί;

 Δεν το είχαμε δει μέχρι σήμερα, να όμως που θα συμβεί πολύ σύντομα! Η Ολιμπίκ Λιόν σε συνεργασία με την «adidas» θα λανσάρει από τη σεζόν 2012-13 φανέλες...
3D, τις οποίες οι "λιονέ" θα χρησιμοποιούν στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια! Δεν ξέρουμε πως θα φαίνονται live, ωστόσο εξασφαλίσαμε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από το maillotfoot10.11.over-blog και ο συνολικός ρουχισμός των Γάλλων θα δείχνει κάπως έτσι… Άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Aπολαυστικό βίντεο: Έλληνας ομογενής μιλά με χιούμορ για την κατάσταση της χώρας μας!!

 Ονομάζεται Γιάννης Παππάς είναι ομογενής κωμικός και γνωστός στους Αμερικανούς ως "Mr Panos"...


Πρόκειται για έναν φανταστικό χαρακτήρα που εξηγεί με απίστευτο τρόπο και πηγαίο χιούμορ την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.



Δείτε το.

Τulisa Contostavlos: "Ήμουν μεθυσμένη στο sextape"

Τulisa Contostavlos: Ήμουν μεθυσμένη στο sextape H Tulisa Contostavlos συνεχίζει να ρίχνει νερό στο μύλο της υπόθεσης με το sextape που είδε το φως της δημοσιότητας και ξαναμίλησε για ό,τι είδαμε να κάνει στο διάρκειας περίπου 10 λεπτών βίντεο.

Η 23χρονη κριτής του βρετανικού X Factor είπε πως δεν μπορεί να θυμηθεί και πολλά καθώς ήταν μεθυσμένη όταν έκανε ό,τι έκανε στον πρώην της σύντροφο, Justin Edwards. 

''Πρέπει να ήμουν πολύ μεθυσμένη για να αφήσω τον Justin να τραβήξει το βίντεο. Είναι αναληθές πως έχει ακόμη στην κατοχή του και άλλα βίντεο από προσωπικές μας στιγμές''.

Η Tulisa τα γυρίζει όμως, καθώς λίγες ημέρες αφού προβλήθηκε το βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου είχε πει πως θυμόταν τα πάντα και πως δεν περίμενε πως ο πρώην της θα έδινε στη δημοσιότητα προσωπικές τους στιγμές.

Πάντως όποιος έχει δει το βίντεο καταλαβαίνει πως η νεαρή δεν φαίνεται να είναι μεθυσμένη...

Μάθε που ψηφίζεις εύκολα και γρήγορα με ένα… κλικ!

Μάθε που ψηφίζεις εύκολα και γρήγορα με ένα… κλικ! Ξέρετε που ψηφίζετε;

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε απλά και γρήγορα με ένα κλικ μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα του Υπουργείου εσωτερικών 

Συμπληρώστε τα πεδία Επώνυμο,Όνομα,Όνομα Πατέρα,Έτος Γέννησης,Όνομα Μητέρας(προαιρετικό)*,
ή μόνο τα πεδία Ε.Ε.Α. και Επώνυμο εφόσον τα γνωρίζετε.
Ειδικός Εκλογικός Αριθμός : (13 ψηφία)
Επώνυμο : (Ολογράφως)
Όνομα : (Τουλάχιστον 2 γράμματα)
Όνομα Πατέρα : (Τουλάχιστον 2 γράμματα)
Όνομα Μητέρας : (Τουλάχιστον 2 γράμματα)*
Έτος Γέννησης : (4 αριθμοί)
 
    
Τελευταία Ενημέρωση: 27/04/2012 (Περιλαμβάνει μεταβολές μέχρι: 29/02/2012)
Κεντρική Σελίδα

Μόνικα Μπελούτσι : Η νέα sexy φωτογράφησή της (pics)

Μόνικα Μπελούτσι : Η νέα sexy φωτογράφησή της (pics) Η 47χρονη ηθοποιός είναι η πλέον περίτρανη απόδειξη ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και σέξι και χωρίς... νυστέρι.
Η Ιταλίδα καλλονή είναι η αγαπημένη φωτογράφων και σκηνοθετών στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Στη νέα της φωτογράφιση στο Vanity Fair της Ιταλίας απλώς... κόβει την ανάσα!

 
Powered by Blogger