Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η Χριστίνα Μουστάκα σε γυμνές φωτογραφίες της..











Η Χριστίνα Μουστάκα σε γυμνές φωτογραφίες της..
Δείτε την






Αντωνία Φιλιππάκου: Το Προτιμώ Στα… Τέσσερα!!!


filippakou Αντωνία Φιλιππάκου: Το προτιμώ στα... τέσσερα!!!Το σημερινό… κακό κορίτσι, έχει ένα μεγάλο παράπονο! Ποιο είναι αυτό;
Πως δεν θα μπορέσει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, καθώς όπως έχει εξομολογηθεί στο περιοδικό Maxim: «Δεν διαθέτω το ύψος… Δηλαδή, ok, μ’ αρέσει η φάση “φωτογράφιση” και όλα αυτά -σε ποια δεν αρέσει άλλωστε;-, αλλά το ύψος είναι ένα πρόβλημα».
Η Αντωνία Φιλιππάκου δεν έχει κανένα… ταμπού στο κρεβάτι και δεν διστάζει να το παραδεχτεί: «Γενικότερα, δεν έχω κολλήματα, αρκεί να μη με βρίζει ο άλλος. Αυτό δεν το μπορώ!». Οσο για την αγαπημένη της στάση στο σεξ; Για φανταστείτε: «Στα τέσσερα, το προτιμώ…». Η σέξι Αντωνία, πιστεύει ότι τα οπίσθια είναι το δυνατό σημείο πάνω της, βαθμολογώντας τα με 10, ενώ ένα… 8αρι βάζει στο στήθος της. Και κάτι τελευταίο: Εάν ήταν λεσβία, η Ολγα Φαρμάκη είναι η γυναίκα που θα ήθελε να αποπλανήσει.
Απολαύστε την…
b2a9a941240ce3b82c2d03b90d006bf7 XL 600 375  1520156882 Αντωνία Φιλιππάκου: Το προτιμώ στα... τέσσερα!!!
antonia 2 600 375  1520156882 Αντωνία Φιλιππάκου: Το προτιμώ στα... τέσσερα!!!
antonia 4 600 375  1520156882 Αντωνία Φιλιππάκου: Το προτιμώ στα... τέσσερα!!!

Ποια είναι τα φετίχ των Celebrities;


Μια έρευνα του kinkyfantasiesonline σχετικά με celebrities και φετίχ, με γνώμονα δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικών εφημερίδων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκαλύπτει κάποιους «ύποπτους» για kinky δραστηριότητες...
Πρώτος λοιπόν φετιχιστής είναι ο διάσημος σκηνοθέτης Quentin Tarantino. 
Δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και η ποδολαγνεία του, φαίνεται σε όλες τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν είναι πάντα όμορφες γυναίκες, με τα πατουσάκια εκτεθειμένα που κάνουν περάσματα με ψηλοτάκουνες γόβες, είτε βάφουν τυχαία τα νυχάκια τους...  Ο Ταραντίνο, έχει ένα θέμα επίσης με την Ούμα Θέρμαν η οποία κατά δήλωσή του είναι η μούσα του και πάντα στις ταινίες του εμφανίζεται ξυπόλυτη (πχ Kill Bill).
 
 
Angelina Jolie 
 
Η Angelina Jolie είναι μια "γυναίκα σκάνδαλο" και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για την εκρηκτική της σέξυ παρουσία. Οι φήμες για την προτίμησή της στην σκοτεινή s/m πλευρά του έρωτα οργίαζαν απο την εποχή που διατηρούσε σχέση με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της B. Thorton, ενώ σε εφημερίδες σκανδαλοθηρικού περιεχομένου δημοσιεύτηκαν ειδήσεις σχετικά με επισκέψεις σε Ασιάτισες Αφέντρες, λεσβιακές σχέσεις κλπ. 
 
Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, αν κάποιες απο αυτές τις φήμες ίσως να ήταν ανακριβείς, προκειμένου να της "στήσουν" το προφίλ της μοιραίας γυναίκας. Όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία απο παπαράτσι που έδειχνε την Jolie να έχει δέσει σε καρέκλα τον Brad Pit, να είναι ντυμένη με σέξυ εμφάνιση αφέντρας και να τον «βασανίζει», τα πράγματα ξεκαθάρισαν! 
 
 
 
Merilyn Manson
Έχει ένα πολύ μεγάλο θέμα με την ποδολαγνεία και μάλιστα εκείνη που τον «κάρφωσε» ήταν η πρώην φιλενάδα του και πασίγνωστη πορνοστάρ Jenna Jameson... Επιπλέον, ο Manson διατηρούσε σχέση με την εκρηκτική gothic καλλονή Dita Von Tess που ακολουθεί...
 
 
Dita von Tess
 
Διάσημη performer σε fetish acts,  έχει παίξει σε βίντεο κλιπ του Manson και μάλιστα ώς Αφέντρα ενώ στα σοου της δεν παρέλειπε να επιδείξει με πολύ επιμέλεια (και κίνκυ τρόπο), τα υπέροχα καλίγραμμα της πόδια που πάντα κοσμούν ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα!
 
 
 
Britney Spears
 
Η τραγουδίστρια της πόπ έχει δηλώσει ανοικτά στο παρελθόν ότι θέλει ο σύντροφός της να της πιπιλάει τα δακτυλάκια των ποδιών και να της περιποιείται ιδιαίτερως τα πόδια! 
 
 
 
Tommy Lee
 
Παραδέχτηκε σε ένα περιοδικό ότι λόγω της μητέρας του είχε αναπτύξει φετίχ ποδολαγνείας και δεν μπορεί να αντισταθεί σε όμορφα γυναικεία πόδια. Φανταστείτε τι έγινε με την Pamela Anderson...
 
 

Τα προφυλακτικά που προδίδουν πότε το έκανες!


normal

Προφυλακτικά με QR codes κατασκεύασε μια εταιρεία με έδρα στο Seatle προκειμένου να προωθήσει την ασφάλεια στο σεξ.
Τα 55.000 προφυλακτικά με τους QR codes μοιράστηκαν σε διάφορους χρήστες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κώδικες για να υποδείξουν που τα χρησιμοποίησαν. Τα QR codes είναι μια νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως τον τελευταίο καιρό και επιτρέπει σε ένα κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με κάμερα και πρόγραμμα ανάγνωσης QR code να μεταβεί απευθείας σε ένα site στο διαδίκτυο ή σε οποιαδήποτε άλλη online διεύθυνση (πχ. εφαρμογή στο Android market κλπ).
Κάθε φορά που ένας χρήστης σκανάρει τον κωδικό ενός προφυλακτικού, αυτό φαίνεται στον ειδικό χάρτη του WhereDidYouWearIt.com. Ο συνδυασμός σεξ και Foursquare χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από την εταιρεία και είναι αρκετά πρωτότυπος.
Σκοπός της δράσης είναι να ενημερωθούν οι χρήστες για την χρήση προφυλακτικού και να γίνει το σεξ πιο ασφαλές αποτρέποντας τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες αλλά και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
Η ιδέα ήταν να δείξουν στους χρήστες ότι η χρήση του προφυλακτικού δεν είναι ταμπού και δεν πρέπει να είναι νευρικοί όταν φοράνε ένα προφυλακτικό. Σε περίπτωση που οι χρήστες σκανάρουν το QR code, το κινητό τους θα ανεβάσει αυτόματα τη διεύθυνση που βρίσκονται καθώς και μερικά ανώνυμα στοιχεία για εκείνους.
Οι χρήστες μπορούν και να μην χρησιμοποιήσουν τα ειδικά προφυλακτικά με το QR code για να υποβάλουν μια καταχώριση στο site, αρκεί να βάλουν τη διεύθυνσή τους, και κάποια στοιχεία για την παθιασμένη βραδιά.

ΦΩΤΟ: Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

ΦΩΤΟ: Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;Θα ξεκινήσω την ιστορία της περίεργης αυτής πόλης… 
ανάποδα, τότε που ένα εντυπωσιακό γήπεδο μπέιζμπολ έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Οσάκα στην Ιαπωνία, προκειμένου να αποτελέσει την έδρα της περίφημης ιαπωνικής ομάδας μπέιζμπολ Nankai Hawks.

perierga.gr - Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

Η χωρητικότητα του εν λόγω γηπέδου έφτανε τα 31.380 άτομα, ενώ δημιουργήθηκε με βάση όλες τις νέες τεχνολογίες και περιελάμβανε τις πιο σύγχρονες κατασκευές. Οι οπαδοί, μάλιστα, ενθουσιάστηκαν με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του σταδίου, μόνο που η χαρά τους… δεν κράτησε για πολύ!

perierga.gr - Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

Το 1998 η εταιρεία κατασκευής και εκμετάλλευσης του γηπέδου αποφάσισε να πουλήσει το χώρο σε έναν ιαπωνικό Όμιλο εταιρειών και να μεταφερθεί στην πόλη Fukuoka, όπου κατασκεύασε νέο γήπεδο μπέιζμπολ.

perierga.gr- Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

Το αποτέλεσμα ήταν το εν λόγω στάδιο να πέσει σε αχρηστία και να μείνει για αρκετό καιρό αχρησιμοποίητο. Μέχρι τη στιγμή που αποφασίστηκε να κατασκευαστούν κατοικίες στο εσωτερικό του, ενώ χώροι στάθμευσης και πράσινα παρτέρια συμπλήρωσαν σύντομα το σκηνικό.

perierga.gr - Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

Έτσι δημιουργήθηκε μια τρόπον τινά παράξενη μικρή πόλη μέσα στο γήπεδο, στο κέντρο της Οσάκα, όπου οι κάτοικοι είχαν το προνόμιο να λένε (και όχι άδικα!) ότι έχουν -αν μη τι άλλο- το μπέιζμπολ μέσα στην… καρδιά τους!

perierga.gr - Έχετε δει ποτέ πόλη μέσα σε γήπεδο;

Της σφήνωσε κουκουνάρι στο αιδοίο και κατέληξε στο χειρουργείο


Μια γυναίκα από τη Σερβία, η M.G από το Βελιγράδι, αναρρώνει από ένα επώδυνο χειρουργείο..όπου οιγιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το αιδοίο της ένα μεγάλο κουκουνάρι. Μετά την 2ωρη επέμβαση για την αφαίρεση του κουκουναριού οι γιατροί είπαν πως η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε μοναξιά κι έντονη ερωτική επιθυμία, και…θέλησε να κάνει σεξ με ένα κουκουνάρι που έκοψε από δέντρο. Όμως όταν προσπάθησε να το βγάλει, εκείνο κόλλησε μέσα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική παρέμβαση.

Πουλάει το φτωχικό του ο Michael Jordan (pics)

Αν σας περισσεύουν 29 εκατομμύρια δολάρια τότε μπορείτε και εσείς να κάνετε δικό σας το υπερπολυτελέστατο αυτό σπίτι, το οποίο ανήκει στον θρύλο του μπάσκετ Michael Jordan και είναι ένα από τα ακριβότερα σπίτια στο Σικάγο. Είστε λοιπόν έτοιμοι για μια περιήγηση στους εξωτερικούς άλλα και στους εσωτερικούς χώρους της βίλας του Michael Jordan.. 










Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/03/michael-jordan-pics.html#ixzz1oSEkiTCT

10 κακίες των γυναικών για τους άντρες

1. Τι κάνει τους άντρες να κυνηγούν γυναίκες τις οποίες δεν πρόκειται να παντρευτούν;.....


Ο ίδιος λόγος που κάνει τα σκυλιά να τρέχουν πίσω από ένα αυτοκίνητο. Δεν πρόκειται να το οδηγήσουν!
2. Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας με πολλά χρήματα;

Να δώσει σε γυναίκα τη διαχείριση.
3. Σε τι μοιάζει και σε τι διαφέρει ένας άντρας και ένας υπολογιστής;

Και οι δύο είναι δύσκολοι στον χειρισμό, σε εκνευρίζουν συνέχεια αλλά τους έχεις ανάγκη. Ο υπολογιστής όμως έχει μνήμη.
4. Πως φαίνεται ένας άντρας που ενδιαφέρεται να σχεδιάσει το μέλλον του;

Αγοράζει δύο μπουκάλια ουίσκι αντί για ένα.
5. Ποια η διαφορά ενός άντρα και ενός σκύλου;

Μετά από ένα χρόνο, ο σκύλος ενθουσιάζεται ακόμα όταν σε βλέπει.
6. Γιατί οι άντρες αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια;

Το στήθος δεν έχει μάτια.
7. Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν το χαρτί υγείας σε μία τουαλέτα;

Άγνωστο, δεν έχει συμβεί ποτέ.
8. Γιατί ο άντρας μοιάζει με το ξύλινο πάτωμα;

Αν το φτιάξεις καλά από την αρχή, μπορείς να πατάς πάνε του για χρόνια.
9. Πως ονομάζεται ο άντρας που έχει μισό εγκέφαλο;

Χαρισματικός.
10. Γιατί είναι δύσκολο για τις γυναίκες να βρούνε άντρες εμφανίσιμους, ευαίσθητους, και ειλικρινείς;

Γιατί αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόμενο.

Ανέκδοτο: Η σέξι αεροσυνοδός


Έλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής απο το Μεξικό για την Ελλάδα...Κατά τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται κατά διαστήματα τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι… (λατίνα βλέπεις).

- Πώς σε λένε; (την ρωτάει)

- Μερσέντες

- Μερσέντες; Τι υπέροχο όνομα! Κάποια σχέση με την Mercedes Benz;

-(τον χτυπά φιλικά στον ώμο) …Ίδια τιμή !

Μια απίστευτη SEXY φάρσα......


Αλλη μια φάρσα που καθηλώνει τους άντρες που βρίσκονται στο μαγαζί αυτό....

Η Κοπελιά κλέβει.....και να τα αποτελέσματα..


  

Επιχειρηματίας ανέβασε στο facebook ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλο


Ο έρωτας κατέληξε σε εφιάλτη για τη 40χρονη

Επιχειρηματίας ανέβασε στο facebook ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλοΜία θυελλώδης σχέση ενός επιχειρηματία με γνωστό πρώην μοντέλο κατέληξε σε μηνύσεις, όταν μετά το χωρισμό τους ο 48χρονος ανέβασε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», το θύμα είναι ένα πρώην μοντέλο που αν και ανεβαίνει πλέον στην πασαρέλα, ασχολείται ενεργά με την μόδα, αφού κάνει εισαγωγές επωνύμων ενδυμάτων από γαλλικούς Οίκους μόδας. 

Θύτης ένας 48χρονος εμφανίσιμος και επιτυχημένος στον χώρο του άνδρας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο χρόνια και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, ωστόσο όλα άλλαξαν μετά το χωρισμό τους, αφού ο 48χρονος ήθελε την επανασύνδεση τους.

 Η 40χρονη όμως είχε πλέον άλλο δεσμό και αρνήθηκε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου του. Τότε εκείνος διέρρευσε σε facebook και twitter τις προσωπικές τους στιγμές.

Η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε και συνέλαβε τον επιχειρηματία.

Από τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, λίγες ώρες μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και USB sticks, ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι όντως αυτός είναι ο κάτοχος των επίμαχων προσωπικών δεδομένων του πρώην μοντέλου.

Το στοιχειωμένο σπίτι του Steve Jobs !


Για χρόνια ένα από τα σπίτια του Steve Jobs παρέμεινε εγκαταλελειμμένο και ακατοίκητο δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα ενός στοιχειωμένου σπιτιού. 

Το σπίτι , ένα αρχοντικό με αποικιακό στυλ χτίστηκε το 1925, στο Woodside της Καλιφόρνια. Αγοράστηκε από τον ιδρυτή της Apple το 1984 και έμεινε 10 χρόνια πριν το ενοικιάσει.






Το 2000 έμεινε άδειο και το 2004 o Steve Jobs ζήτησε την  άδεια να το κατεδαφίσει , πυροδοτώντας έτσι μία νομική μάχη με μία εταιρεία που θέλησε να διατηρήσει την ιστορική του αξία.  Το 2011 , βγήκε η απόφαση να κατεδαφιστεί το σπίτι.

Το θετικό είναι ότι το 2007, ο φωτογράφος Jonathan Haber, κατάφερε να  τραβήξει μερικές φωτογραφίες και να μας αφήσει έτσι μία γεύση από το στοιχειωμένο σπίτι του Steve Jobs!!

Πασίγνωστη Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια πιάστηκε με.... δονητή στο αεροδρόμιο





Πασίγνωστη ελληνοκυπρια τραγουδίστρια έζησε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωή της, όταν στην σταμάτησαν στο check in του αεροδρομίου…για να της πουν να ανοίξει την βαλίτσα της επειδή μέσα κάτι πάλλονταν…
Εκείνη έγινε κατακόκκινη καθώς αυτό που προκαλούσε την δόνηση, δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν δονητή!!!!Ο λόγος για την...


Tulisa Contostavlos, που ο πατέρας της είναι Ελληνοκύπριος… Όπως και η ίδια αποκάλυψε μέσω του Twitter Της, αυτό συνέβη όταν επέστρεφε στο Λονδίνο από το Μαϊάμι και υποστήριξε πως τον δονητη τον είχε πάρει για μια φίλη της

 

 
Powered by Blogger