Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζεται το Black out... on ice!

Ετοιμάζεται το «Black out»... on ice! Ήταν βέβαιο πως μετά την επιτυχία του Black Out με τη συμμετοχή celebrities θα ακολουθούσε και συνέχεια...
Έτσι, όπως twittαρε και πριν από λίγο η Νάντια Μπουλέ, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να συνδυάσουν τις δυο εκπομπές Black Out και Dancing On Ice, σε ένα special επεισόδιο με τους χορευτές του πάγου να μπαίνουν στα σκοτάδια...
Η παρουσιάστρια έγραψε στο Twitter: ''Ξεκιναμε! Οι παικτες του #doi δοκιμαζουν τις αντοχες τους στο σημερινο γυρισμα..Εχουμε ηδη πεθανει στο γελιο! Coming soon!''...
Στο επεισόδιο θα πάρουν μέρος οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ιωάννα Πηλιχού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χριστίννα Παππά και Γιώργος Χειμωνέτος.


Πηγή

Διαπραγματεύσεις-θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού

Διαπραγματεύσεις-θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού Αυτήν την ώρα διεξάγονται διαπραγματεύσεις... μεταξύ του ισοβίτη Παν. Βλαστού, ο οποίος προσπάθησε νωρίτερα να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και του διευθυντή των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παν. Βλαστός έχει ζητήσει να μεταβεί στις φυλακές ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης και ορισμένων εκ των μελών των «Πυρήνων». Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ξεκινά η δίκη των «Πυρήνων».


Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος, Γ. Ανέστης, μέσα στις φυλακές βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 15 συγγενείς που είχαν πάει για επισκεπτήριο. 


Η αστυνομία καταρτίζει σχέδιο αποκλεισμού της περιοχής, γύρω από τις φυλακές, για την ασφάλεια των κατοίκων, ενώ εξετάζεται και ο τρόπος με τον οποίο θα απομονωθεί ο χώρος στον οποίο βρίσκεται ο Παν. Βλαστός με τους συνεργούς του και πώς θα γίνει ο απεγκλωβισμός των επισκεπτών.


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών έκανε λόγο για συντονισμένη απόπειρα απόδρασης λέγοντας πως «ένα αυτοκίνητο τον περίμενε για να φύγουν».





Άλλη μία εμφάνιση της Paris Hilton χωρίς σουτιέν... Μάλλον είχε και λίγο κρύο και ιδού τα αποτελέσματα...!!!







Άλλη μία εμφάνιση της Paris Hilton χωρίς σουτιέν... Μάλλον είχε και λίγο κρύο και ιδού τα αποτελέσματα...!!!



Πηγή

Η Δήμητρα Ματσούκα στο Hall of Femme. Ακόμη και παρά την θέλησή της.



Ζει και αναπνέει για την τέχνη της. Και αποκηρύσσει κάθε σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μας κάνει να την αφήσουμε στην ησυχία της.





Πάνε έξι χρόνια από το τελευταίο της σέξι εξώφυλλο, αυτό στο Nitrο του Μαίου του 2005, όταν, φορώντας ένα στρατιωτικό μπουφάν με τίποτα από μέσα, έκανε πως ξεκουμπώνει το καυτό σορτσάκι της. Και ακόμη περισσότερα από το αντίστοιχο όπου ήταν γυμνή και καλυμμένη μόνο με σοκολάτα. Ναι, εκείνο που στοίχειωσε μια ολόκληρη γενιά 30άρηδων αναγνωστών.

Βάλε κάτω και μέτρα τα. Ήταν μόλις 32. Όταν αποφάσισε δηλαδή να πάρει διαζύγιο από τον άχαρο ρόλο της συλλογικής μας φαντασίωσης, στον οποίο με τον ζόρι προσπαθήσαμε να την σφηνώσουμε, και να αρχίσει να παίρνει σβάρνα τα ΔΗΠΕΘΕ που πάντα ονειρευόταν.

Κανονικά θα έπρεπε να τσαντιστούμε. Να αντιδράσουμε όπως κάθε κομπλεξικός που τρώει χυλόπιτα και να προσπαθούμε να την μειώσουμε, να ψάχνουμε να βρούμε κάποια για να την αντικαταστήσουμε ή να παρηγορηθούμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που μας συμβαίνει, το να χάσουμε κάποια που γουστάρουμε για χάρη του ποιοτικού θεάτρου (βλέπε Μυρτώ Αλικάκη, Ιωάννα Παππά, Βίκυ Παπαδοπούλου).



















Όμως η Δήμητρα δεν ανήκει στις γυναίκες που ξεχνιούνται εύκολα. Και με την καλή και με την κακή έννοια. Τι εννοώ, για να μην παρεξηγηθούμε. Ναι, η Δήμητρα ήταν, είναι και θα είναι σέξι. Το πρόσωπό της, το κορμί της, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που κρατάει το τσιγάρο της. Αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ ‘δύσκολος’ άνθρωπος. Ιδιαίτερος, εκκεντρικός, απαιτητικός, όπως θες πες το. Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα από την προ 2005 περίοδο της ζωής της που να μην έχει η ίδια αποδομήσει.

Όπως π.χ. το ‘Κάτι τρέχει με τους Δίπλα’, την πρώτη της πρωταγωνιστική εμφάνιση (μετά τον ρόλο στο ‘Είμαστε τον αέρα’), από όπου είχε προκύψει η ατάκα ‘Κύριε Μάνο μου’, για το οποίο έχει πει ‘Έχω μετανοιώσει για το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Παρόλο που αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο και μου άρεσαν οι χαρακτήρες όπως ήταν γραμμένοι, δεν ξαναέκανα τρικάμερο, όπως λέγονται οι σειρές που είναι γυρισμένες μέσα σε ένα πλατό με τρεις αντί μιας κάμερας, γιατί δεν το αντέχω αισθητικά και δεν ξαναέκανα κωμωδία αυτά τα δέκα χρόνια’.



Όσον αφορά τις σέξι φωτογραφήσεις της, αυτές είναι προφανές ότι δεν θέλει καν να θυμάται –ή να θυμόμαστε- ότι υπάρχουν. Συγκεκριμένα έχει πει ‘Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι έχω κάνει σέξι φωτογράφηση. Εχω κάνει φωτογραφήσεις σε περιοδικά με εξαιρετικούς φωτογράφους που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο είτε «πειραγμένες» ψηφιακά είτε από λήψεις που γίνονταν δοκιμαστικά και «ατυχήματα» που δεν ήταν προορισμένα να τυπωθούν’

Προς τιμήν της, αυτά δεν τα λέει τώρα. Έτσι αισθανόταν πάντοτε. Όπως μπορούν να σου επιβεβαιώσουν όσοι ήταν παρών σε αυτές τις φωτογραφήσεις, ποτέ της δεν γούσταρε να τις κάνει. Και πάντοτε, όταν τελείωναν, είχε ενδοιασμούς και ζητούσε να μην δημοσιευτούν.



Το πρόβλημα της Δήμητρας είναι ότι πολεμάει να τα βάλει με κάτι που τόσο αβίαστα βγαίνει από μέσα της. Σαν να προσπαθεί η Merilyn Monroe να περπατήσει χωρίς κούνημα γοφών. Γιατί, στο τέλος της ημέρας, σε όσες παραστάσεις της Επιδαύρου και αν πρωταγωνιστήσει, ο κόσμος πάντοτε θα την θυμάται ως την καλύτερη τηλεοπτική πόρνη της ιστορίας στο ‘Ξεχασέ Με’ και όχι για το περασμά της από το Ελ Γκρέκο ή το προχώ ‘Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα’ του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Για κάθε βραβείο (Β' Γυναικείου Ρόλου στα κρατικά βραβεία κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη για το ‘Σκλάβοι στα δεσμά τους’) που θα λαμβάνει, θα υπάρχει κάποιος στο κοινό που θα αναστενάζει σκεφτομενή την να κάνει κούνια στην μέση του club ως go go girl στο ‘Η αγάπη είναι ελέφαντας’. Το παραδέχομαι ότι αυτό δεν είναι δίκαιο. Αλλά είναι εξίσου άδικο το γεγονός ότι μας παράτησε πάνω στο καλύτερο.

Πηγή









Στα δευτερόλεπτα ο «Viper»






Τα «Beat The Clock Challenges» αποτέλεσαν το θέμα στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown και ο Randy Orton ήταν ο θριαμβευτής.


Ο «Viper» κέρδισε σε 7:21 τον Dolph Ziggler σε Table Match, ενώ ο Wade Barrett χρειάστηκε 7:23 για να επικρατήσει του Ezekiel Jackson. Έτσι ο πρώτος επέλεξε stipulation για τον αγώνα του με τον Βρετανό στο TLC της Κυριακής (18/11) και κατέληξε στα... τραπέζια.

Το δικό τους ματς στο αντίστοιχο ppv... κανόνισαν επίσης οι Mark Henry και Big Show. Οι δύο γιγαντόσωμοι Superstars θα διεκδικήσουν το World Heavyweight Championship του πρώτου σε chairs match.

Ακόμα, η κόντρα του Booker T με τον Cody Rhodes παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι δύο άνδρες αντάλλαξαν σκληρά... λόγια στο SmackDown. Στο μεταξύ ο νεοσύστατος σχολιαστής «χάλασε» το ματς του Cody, Intercontinental Champion, με τον Daniel Bryan, κάτοχος της βαλίτσας του SmackDown.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Wade Barrett κέρδισε τον Ezekiel Jackson.
O Randy Orton κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Sheamus κέρδισε τον David Otunga.
O Zack Ryder κέρδισε τον Heath Slater.
O Ted DiBiase κέρδισε τον Jinder Mahal.


Πηγή

Τη σκότωσαν επειδή τους ζήτησε να χαμηλώσουν τη μουσική






Μέχρι θανάτου μαχαίρωσαν μια μητέρα η οποία παραπονέθηκε στους γείτονες επειδή έκαναν φασαρία στο πάρτι τους στη Βόρεια Ουαλία.



Η 30χρονη Emma Jones την Κυριακή (11/12) πήγε στο σπίτι όπου έπαιζε δυνατά μουσική και τους ζήτησε να χαμηλώσουν την ένταση. Ακολούθησε έντονος τσακωμός και μαχαίρωμα της 30χρονης με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τη σώσουν λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος.

Όπως είπαν οι γείτονες η γυναίκα δεν ήταν προκλητική αφού το μόνο που είπε ήταν πως λόγω της δυνατής μουσικής δεν μπορούσε να κοιμηθεί κανένας στη γειτονιά.

"Το να μαχαιρώνεις μέχρι θανάτου έναν άνθρωπο που ζητά να χαμηλώσεις τη μουσική είναι σοκαριστικό και αηδιαστικό. Αν είχαν αξιοπρέπεια θα ζητούσαν συγγνώμη ειδικά αν έχεις δυνατή μουσική στις 02.00 τα ξημερώματα. Ο γιος του θύματος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και εκείνη είχε κάνει πολύ καλή δουλειά για να βελτιωθεί. Είναι τραγικό θάνατος", είπε ένας γείτονας.

Ο θάνατός της έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και δεκάδες αναρτήσεις έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο με αφορμή τη φριχτή δολοφονία της.

Πώς ήταν οι "μεταλλάδες" πριν γίνουν σταρ






Δες φωτογραφίες μερικών από τους πιο "σκληρούς ρόκερς" όταν ήταν ακόμα έφηβοι. Τους πιο πολλούς δεν θα τους αναγνωρίσεις.



Alice Cooper

Αγνώριστος ο σκληρός μεταλλάς, με φραντζούλα και γραβάτα, σε τίποτα δεν προϊδεάζει ότι θα εξελιχθεί στον Alice που όλοι ξέρουμε. Η φωτογραφία είναι από τα σχολικά του χρόνια, το 1966, όταν φοιτούσε ακόμα στο Cortez High School στο Phoenix. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1969, ο Cooper, που το πραγματικό του όνομα είναι Vincent Furnier, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, σε ηλικία 21 ετών.






Vince Neil

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1977 στο Charter Oak High School στην πόλη Covina. Ο τραγουδιστής των Mötley Crüe δεν έχει κραυγαλέες διαφορές σε σχέση με τα εφηβικά του χρόνια. Τα μαλλιά του είναι ίδια το ίδιο και το χαμόγελό του. Ο χρόνος τού φέρθηκε καλά!






Kirk Hammett

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, κρίνοντας μόνο από την εμφάνιση, ότι αυτό το υπάκουο και διαβαστερό παιδί (ναι, έτσι φαίνεται) με τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας, θα γινόταν κάποτε ο κορυφαίος κιθαρίστας των Metallica.






Gene Simmons

Πριν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των θρυλικών KISS, ο Gene Simmons ήταν ένα "καλό παιδί" σαν όλα τα άλλα από το Elmhurst του Queens, με χτένισμα και ντύσιμο που μυρίζει συντήρηση. Μετά όμως (άγνωστο πώς και γιατί) άλλαξε δραματικά το look του, υιοθετώντας το γνωστό βαμπίρ-στιλ!






Thommy Lee

Από μικρός αγαπούσε τη μουσική και είχε κάτι wild. Στη φωτογραφία o Thommy Lee, το 1978, σε ηλικία 16 ετών, παίζει μπάσο (και όχι ντραμς, όπως τον έχουμε συνηθίσει στους Mötley Crüe) για τη μουσική μπάντα του σχολείου του, Royal Oak High School στην πόλη Covina. Αυτό που μάλλον δεν ξέρεις για τον Thommy Lee είναι ότι γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1962 από τον David Oliver Bass και την Ελληνίδα Μις Ελλάς, Βασιλική Παπαδημητρίου. Παντού υπάρχει ένας Έλληνας τελικά!




Πηγή

Τα τελευταία μεγάλα καρέ

Τέσσερα γκολ σ' ένα παιχνίδι; Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που τα έχουν καταφέρει στο ελληνικό πρωτάθλημα. To contra.gr θυμάται μερικούς απ' αυτούς.





O Mάρκο Πάντελιτς έγραψε με χρυσά γράμματα τ'όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε ένα μόνο παιχνίδι, αυτό με την Κέρκυρα, κατόρθωμα που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει.

Για να βρούμε το αμέσως προηγούμενο καρέ παίκτη του Ολυμπιακού σε παιχνίδι πρωταθλήματος θα πρέπει να ψάξουμε βαθιά μέσα στο χρόνο να...προσγειωθούμε στις 18/5/1997. Τότε έλαβε χώρα ο εκτός έδρας αγώνας των ερυθρόλευκων με την Ξάνθη για την 33η αγωνιστική της σεζόν 1996-97 τον οποίο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς νίκησε με 5-3.

Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ του Ολυμπιακού είχε πετύχει ο Αλέξης Αλεξανδρής (στο 11' στο 39', στο 81' και στο 88') ενώ το άλλο τέρμα των πρωταθλητών εκείνης της περιόδου ανήκει στον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Τη σεζόν 1999-2000 άλλοι δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές μιμήθηκαν τον Αλεξανδρή τελειώνοντας ένα και μόνο παιχνίδι με τέσσερα τέρματα. Ο πρώτος σκόρερ εκείνης της σεζόν, ο Νικός Λυμπερόπουλος, βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα στην ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα με 5-0 για την 33η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (φωτό). Ο Μεσσήνιος στράικερ πήρε τη σκυτάλη από τον Κριστόφ Βαζέχα που είχε κάνει το 1-0 για να σκοράρει στο 39', το 44', το 71' και το 88'.

Λίγο νωρίτερα στο πλαίσιο εκείνης της αγωνιστικής περιόδου, ο Ντέμης Νικολαϊδης σκόραρε τέσσερις φορές στη νίκη της ΑΕΚ με 5-1 επί του Ιωνικού στο πλαίσιο της 24η αγωνιστικής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης και ο "Ντεμίνιο" "έχτισε" και ολοκλήρωσε την πεντάρα με τέρματα στο 20', το 25' το 69' και το 75'.

Πηγή

Εκρήξεις ηφαιστείων στο φωτογραφικό φακό!






Το θέαμα ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται μπορεί να είναι εξαιρετικά τρομακτικό αλλά και απίστευτα όμορφο! Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μοναδικές εικόνες από ενεργά ηφαίστεια τη στιγμή της έκρηξης!



Ηφαίστειο Nyamulagira στο Congo





Το συγκεκριμένο ηφαίστειο είναι το πιο ενεργό της Αφρικής και την προηγούμενη εβδομάδα εκτόξευσε 65 συντριβάνια από λάβα, σύμφωνα με υπαλλήλους στο Εθνικό Πάρκο Virunga.

Φυσικά η έκρηξη του ηφαιστείου βοήθησε τον τουρισμό της χώρας, καθώς κατακλύστηκε από ξένους που ήθελαν να δουν πως είναι να εκρήγνυται ένα ηφαίστειο.

Ηφαίστειο Stromboli στην Ιταλία





Ο "φάρος της Μεσογείου", βρίσκεται στα βόρεια της Σικελίας, ενώ εδώ και 1.000 χρόνια είναι γνωστό για τις συνεχείς του εκρήξεις!

Το ηφαίστειο έχει ύψος 924 μέτρα και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Οι συχνές εκρήξεις του ηφαιστείου παρουσιάζουν μια συγκεκριμένη μορφή και έτσι οι ηφαιστειολόγοι χρησιμοποιούν τον όρο "strombolian" για παρόμοιες εκρήξεις παντού στον κόσμο.

Ηφαίστειο Kilauea στη Hawaii





Ακόμα πιο ασφαλές από το Stromboli είναι το ηφαίστειο Kilauea.

Οι εκρήξεις του ηφαιστείου αυτού, ξεκίνησαν το 1983, ενώ βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος του μεγαλύτερου νησιού της Hawaii.

Ηφαίστειο Puyehue-Cordon Caulle στη Χιλή





Η κορυφή του ηφαιστείου, που βρίσκεται στα 2.236 μέτρα ύψος, στην κεντρική Χιλή, "ξύπνησε" εκρηκτικά στις 4 Ιουνίου, και εκτόξευσε στάχτη σε ολόκληρη τη υφήλιο, καθιστώντας αδύνατες τις αεροπορικές μεταφορές.

Από τότε, το ηφαίστειο ηρέμησε αλλά συνεχίζει να εκτοξεύει στάχτη...

Ηφαίστειο Etna στην Ιταλία





Σε ύψος 3.329 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, το ηφαίστειο τηςΑίτνας είναι το ψηλότερο στην Ιταλία.

Την χρονική αυτή περίοδο, μπορείς να παρακολουθήσεις φωτιά αλλά και χιόνι στην περιοχή!

Το ηφαίστειο πραγματοποίησε 18 εκρήξεις το 2011, οι περισσότερες από αυτές κράτησαν μία ημέρα, ενώ καμία δεν ξεπέρασε τις πέντε ημέρες.

Το ηφαίστειο βρίσκεται στη Σικελία και αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Ηφαίστειο Nyiragongo στο Congo






Το δεύτερο ηφαίστειο της αφρικανικής χώρας, εκτοξεύει υγρή λάβα, η οποία κυλάει με μεγάλη ταχύτητα στις πλαγιές του ηφαιστείου.

Έτσι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο αλλά η εικόνα που παρουσιάζει είναι απίστευτης ομορφιάς.

Ηφαίστειο Near Hierro στα Κανάρια νησιά





Οι εκρήξεις ηφαιστείων δεν γίνονται πάντοτε στην ξηρά.

Το συγκεκριμένο ηφαίστειο στα Κανάρια νησιά, εκρήγνυται στο βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, δημιουργώντας τεράστιες φυσαλίδες από ατμό και ηφαιστειακά αέρια.

Οι υποθαλάσσιες εκρήξεις ηφαιστείων είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά η συγκεκριμένη μπορεί να παρατηρηθεί από τη στεριά.

Η λάβα που ψύχεται έχει δημιουργήσει ένα υποβρύχιο ύψωμα.

Τέλος, αν οι εκρήξεις συνεχιστούν τότε οι επισκέπτες ίσως γίνουν μάρτυρες στη γέννηση ενός νέου νησιού!


Πηγή




Η νέα, απαγορευμένη σχέση της Pippa






Ένας παντρεμένος τραπεζίτης και πατέρας τριών παιδιών είναι ο νέος έρωτας της Pippa Middleton, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο στα ξένα ταμπλόίντς.



Ο Ben Goldsmith, τραπεζίτης του City του Λονδίνου, και γόνος βαθύπλουτης οικογένειας φαίνεται πώς έχει κλέψει την καρδιά της Pippa, παρότι ο πρώτος είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η New York Post, ο Goldsmith αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του, κάτι που τον οδήγησε στην παράνομη σχέση του με την αδερφή της Δούκισσας του Cambridge.





Ένα πάρτι στο οποίο είχε παρεβρεθεί η Pippa, με τον πρώην της αγαπημένο Alex Loudon στις 13 Οκτωβρίου φαίνεται πώς αποτέλεσε την αρχή της γνωριμίας του φερόμενου ως ζευγαριού.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο αγγλικός τύπος δεν έχει αναφερθεί -για την ώρα τουλάχιστον- στο θέμα.


Πηγή

• Aπάντηση στις φήμες που θέλουν εμπλοκή του Μ. Όθωνα στην υπόθεση παιδεραστίας έδωσε ο ίδιος χθες



Μία εβδομάδα μετά τη σύλληψη του 47χρονου προπονητή, Νίκου Σειραγάκη και τις αποκαλύψεις για τη φρικιαστική του δράση σε βάρος ανήλικων, το Ρέθυμνο εξακολουθεί να ζει σε μία πρωτόγνωρη πραγματικότητα.
Βασικό χαρακτηριστικό – εκτός από το συγκλονισμό που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις – είναι η διασπορά  δεκάδων φημών, που έχουν να κάνουν κυρίως με την πιθανή εμπλοκή κάποιων στην υπόθεση, ως προς το εάν γνώριζαν ή εάν συνέβαλαν στη χρονική καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας και επιχείρησης.
Σε αυτές τις φήμες περί προσωπικής του εμπλοκής στην υπόθεση και της συμβολής του στην καθυστέρηση σύλληψης του Σειραγάκη, απάντησε χθες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους.
Ο κ. Όθωνας θέλησε να δώσει κατηγορηματική απάντηση, αποδίδοντας τη φημολογία σε «αρρωστημένα μυαλά», λέγοντας πως και «εκτός από τη βλακεία, και η αθλιότητα αποδεικνύεται ανίκητη». Παράλληλα, κάλεσε όσους μπορούν να βοηθήσουν στην αποκάλυψη πτυχών της υπόθεσης να το κάνουν με στοιχεία, λέγοντας πως είναι «υποχρέωση τους», καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνοι.
Αναλυτικά, ο κ. Όθωνας σημείωσε: «Συνέστησα από την πρώτη στιγμή αποκάλυψης αυτής της υπόθεσης διακριτικότητα και αυτοσυγκράτηση. Γιατί μόνο έτσι η κοινωνία μας  θα επουλώσει τις πληγές της, διαφορετικά μεγάλα και υγιή κομμάτια της μπορούν να καταδικαστούν σε πολύχρονο μαρασμό. Επειδή αυτή η επιλογή για μένα ήταν και παραμένει μονόδρομος δεν πρόκειται να τροφοδοτήσω ή ούτε καν να ανεχτώ το τέρας της κακοήθειας, των ψίθυρων,  των φημών και του κοινωνικού κανιβαλισμού.
Σε ό,τι αφορά την απόπειρα, μια άθλια απόπειρα προσωπικής μου στοχοποίησης που προέρχεται και αναπαράγεται από αρρωστημένα προφανώς μυαλά δεν θα άξιζε ίσως καν να ασχοληθώ. Εξάλλου εκτός από τη βλακεία και η αθλιότητα αποδεικνύεται μερικές φορές ανίκητη.

Το γεγονός ότι η αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης ξεκίνησε, εξελίχτηκε και
ολοκληρώθηκε επιτυχώς την περίοδο της δικής μου παρουσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαλλάσσοντας το Ρέθυμνο από μία χρόνια ανοιχτή πληγή δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει ως γεγονός.
Κατανοώ ότι κάποιοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι για πρώτη ίσως φορά στο Ρέθυμνο αρμόδιος για θέματα παραβατικότητας πολιτικός παράγοντας και μάλιστα τοπικός αντί να εμποδίζει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, την πιέζει καθημερινά αφόρητα, να κάνει τη δουλειά της προστατεύοντας την κοινωνία στο σύνολό της.
Τέλος, θέλω να κάνω μία έκκληση ειλικρινή και αγωνιώδη. Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω αποκάλυψη άλλων ενδεχομένως πτυχών αυτής της υπόθεσης που αφορούν συμπεριφορές ανοχής ή συγκάλυψης ας βοηθήσει  με τον προσφορότερο τρόπο που θα επιλέξει. Έχει υποχρέωση να το κάνει. Διαφορετικά δεν θα είναι απλά ανεύθυνος, αλλά συνυπεύθυνός».
Βασικά ερωτήματα
Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η δράση του παιδεραστή με την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του, υπάρχουν πληροφορίες που δίνουν και παίρνουν σχετικά με την έναρξη και την κατάληξη των ερευνών.
Υπάρχουν πληροφορίες που δημιουργούν μία σειρά από ερωτηματικά, στα οποία κλήθηκε χθες ο κ.  Όθωνας να απαντήσει.
1.Υπήρχε όντως επώνυμη καταγγελία 14 μήνες πριν τη σύλληψη του Σειραγάκη για τη δράση του;

2.
 Πότε έγινε η αποστολή του περιβόητου ανώνυμου οπτικού υλικού στην Ασφάλεια και ακολούθως το διαβίβασε η Ασφάλεια στην Eισαγγελία Ρεθύμνου;

3.
 Γιατί καθυστέρησε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την Εισαγγελία;

4.
 Υπήρξε χρονικό διάστημα στο οποίο τελικά η υπόθεση «κόλλησε», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ολοκλήρωση της επιχείρησης και η ευτυχής κατάληξη με τη σύλληψη του δράστη;
Πιο συγκεκριμένα, με βάση αυτές τις πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου δέχθηκε μία επώνυμη καταγγελία στις αρχές του Οκτωβρίου του 2010 που αναφερόταν στη δράση του Νίκου Σειραγάκη.
Ενάμιση μήνα αργότερα, είχε στα χέρια της έξι μαρτυρικές καταθέσεις, δύο παιδιών και τεσσάρων γονέων, στις οποίες ο ένας τουλάχιστον ανήλικος ανέφερε αναλυτικά τη δράση του Σειραγάκη και μάλιστα, κατά πληροφορίες, προανήγγειλε και νέα συνάντηση εντός των επόμενων ημερών.
Στη συνέχεια, - σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφορία - ενώ οι αξιωματικοί της ασφάλειας διαβίβασαν δύο φορές την δικογραφία – με τα στοιχεία που είχαν συλλέξει– στην Εισαγγελία Ρεθύμνου, η δικογραφία επέστρεψε πίσω με εντολή για συμπληρώσεις, παρότι η ασέλγεια επιβεβαιωνόταν από τις μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες σε περιπτώσεις ασέλγειας – όπως λένε νομικοί κύκλοι – είναι υπεραρκετές για την άσκηση δίωξης και τη σύλληψη του δράστη.
Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί – εάν αυτές οι πληροφορίες ευσταθούν – καθυστέρησε από την Εισαγγελία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα η εντολή για άμεσες ενέργειες από την Αστυνομία και για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη, παρότι η Ασφάλεια είχε διαβιβάσει τα στοιχεία; Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με εισαγγελική εντολή έγινε μόλις στα τέλη του καλοκαιριού, ανοίγοντας έτσι πλέον το δρόμο στις αστυνομικές αρχές για τη σύλληψή του.
"Το φθινόπωρο πρώτη φορά έφτασε οπτικό υλικό στην εισαγγελία"
Τα ερωτήματα αυτά τέθηκαν την Παρασκευή στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος για μία ακόμα φορά υποστήριξε ότι είχε εκ των υστέρων ενημέρωση, καθώς η πολιτική του ιδιότητα δεν του επιτρέπει να παρεμβαίνει στο αστυνομικό έργο.
Επιβεβαίωσε την ύπαρξη του οπτικού υλικού καθώς ανώνυμο DVD εστάλη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, για το οποίο ωστόσο είπε: «Με βάση την ενημέρωση που έχω εκ των υστέρων από τις αστυνομικές αρχές, γνώση οπτικού υλικού στην εισαγγελία υπήρξε για πρώτη φορά στις αρχές του φθινοπώρου και τότε η Εισαγγελική αρχή έδωσε άδεια άρσης επικοινωνιών του ύποπτου τότε δράστη συγκεκριμένων ενεργειών».
Ο κ. Όθωνας, ωστόσο, σε ερώτηση για το εάν υπήρξε επώνυμη καταγγελία, παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., ότι η έρευνα ξεκίνησε με την αξιοποίηση απλών φημών για τη δράση του 47χρονου και όχι από καταγγελία. «Υπάρχει ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία λέει ότι ουσιαστικά η αστυνομία πήρε μία φήμη από τις ρούγες της πόλης και την έκανε υπόθεση, προανακριτικό υλικό και δικογραφία. Νομίζω ότι είναι σαφής η απάντηση», είπε.
Επιβεβαίωσε, πάντως, ο Μανώλης Όθωνας ότι η δικογραφία «πήγε και ήρθε» από την Ασφάλεια στην Εισαγγελία δύο φορές μέσα στο χρονικό διάστημα ενός χρόνου, λέγοντας: «Σωστές είναι αυτές οι πληροφορίες, εξ όσων γνωρίζω. Μπορείτε να απευθυνθείτε στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν ανακοινώσει ότι η έρευνα γινόταν υπό την εποπτεία της εισαγγελικής αρχής από την πρώτη στιγμή. Όλα τα ευρήματα των παρακολουθήσεων ετίθεντο στη γνώση της εισαγγελικής αρχής, η οποία έδινε περαιτέρω κατευθύνσεις για την εξέλιξη της έρευνας. Αυτό είναι πράγματι έτσι».
Αξίζει, ακόμα, να αναφερθεί ότι κατά τον Μανώλη Όθωνα «η υπόθεση αυτή καθόλου δεν βοηθήθηκε από ιδιώτες σπόνσορες και χορηγούς», που απάντησε έτσι στις φήμες που θέλουν το οπτικό υλικό να είναι προϊόν ιδιωτικής παρακολούθησης που «προσέλαβε» γονέας που είχε πληροφορίες για τη δράση του προπονητή. «Οι ιδιωτικές υποθέσεις των ανθρώπων ή πρωτοβουλίες, που εγώ δεν γνωρίζω αν έγιναν παράλληλα, δεν έχουν καμία σχέση με την εξέλιξη της υπόθεσης ούτε με την επιτυχή έκβασή της», κατέληξε ο κ. Όθωνας.
Τέλος, ο κ. Όθωνας είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα σε σχέση με το εάν ερευνώνται και άλλες περιπτώσεις ασέλγειας, όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες.
Γραμμή στήριξης για οικογένειες και παιδιά
Από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή θα λειτουργεί γραμμή στήριξης όσων συμπολιτών κρίνουν ότι θέλουν να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, με αφορμή την έκτακτη «δοκιμασία» που βιώνει η πόλη τις τελευταίες ημέρες.
Έτσι, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που επιχειρεί  ο Δήμος  Ρεθύμνης και η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης για την αποτελεσματική, επιστημονική και ανθρώπινη διαχείριση της πρωτοφανούς  κρίσης από την οποία δοκιμάζεται  η ρεθυμνιώτικη κοινωνία, ανακοινώθηκε ότι όσοι συμπολίτες κρίνουν ότι χρειάζονται επιστημονική βοήθεια και υποστήριξη στην αντιμετώπιση του προβλήματός τους, ότι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 28310 20799 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή  (ειδικά για κάθε Τετάρτη η υπηρεσία θα είναι στη διάθεση τους μέχρι τις 8 το βράδυ).
Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο απαντούν εξειδικευμένοι ψυχολόγοι οι οποίοι, με σεβασμό και εχεμύθεια, θα δίνουν τις δέουσες κατευθύνσεις και οδηγίες ώστε όλοι μαζί, με γνώση, δύναμη, αξιοπρέπεια, ευαισθησία και ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που μας αφορά όλους.
Πηγή

Κάηκε το πλοίο ΑΡΚΑΔΙ, το άλλοτε καμάρι του Ρεθύμνου



To τελευταίο του ταξίδι έκανε στις 7 Νοεμβρίου το πλοίο ΑΡΚΑΔΙ, το πλοίο που αγάπησαν και στήριξαν οι ρεθυμνιώτες όταν εξυπηρετούσε τη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς.
Ενώ έπλεε 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Ιορδανίας, στο γκαράζ του πλοίου που πλέον έφερε το όνομα PELLA, ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός επιβάτη που προσπάθησε να πηδήξει στη θάλασσα, τον τραυματισμό 27 επιβατών από τους συνολικά 1.220 που επέβαιναν και την καταστροφή του πλοίου.
Σχετικό ρεπορτάζ έχει το περιοδικό «Εφοπλιστής» από όπου αλιεύσαμε την είδηση.
Αναφέρει το ρεπορτάζ:
«Οι υπόλοιποι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις σωστικές λέμβους και περισυνελέγησαν από παραπλέοντα σκάφη, που τους μετέφεραν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αqaba.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε και το δικό μας πρώην ΦΑΙΔΡΑ της Nova Ferries, νυν AYLAH, το οποίο ως γνωστόν από τον περασμένο Μάιο ανήκει στην εταιρεία που αγόρασε το ΑΡΚΑΔΙ. Οι αιγυπτιακές αρχές δήλωσαν ότι η πλειοψηφία των επιβάτων ήταν Αιγύπτιοι εργάτες που επέστρεφαν στην πατρίδα, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση το πλοίο δεν κατάφερε να νικήσει τη φωτιά που το κατέκαιγε επί τρεις συνεχόμενες ημέρες και τελικά ανατράπηκε.
Το πλοίο ανήκε στην Arab Bridge Maritime Co (AB Maritime), μια κοινοπραξία μεταξύ των κυβερνήσεων της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και του Ιράν. Καθελκύστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1983 από τα ναυπηγεία Kochi Jyuko K.K. της Ιαπωνίας (yard number 2312) για λογαριασμό της Kyodo Kisen με έδρα την Komatsushima και ονομάστηκε BIZAN MARU. Στην εταιρεία του παραδόθηκε στις 19 Νοεμβρίου του ιδίου έτους, ενώ τον Δεκέμβριο του 1983 δρομολογήθηκε στη γραμμή Osaka-Komatsushima.

Τον Ιανουάριο του 1988, η νεοσύστατη Ρεθυμνιακή Α.Ν.Ε. (Cretan Ferries) το αγοράζει έναντι 3,5 εκατ. δολαρίων με στόχο να το δρομολογήσει στη γραμμή Πειραιάς-Ρέθυμνο και στις 5 Μαρτίου 1988 το πλοίο καταπλέει στον Πειραιά από το Kobe, αποτελώντας ένα από τα νεότερα πλοία της ακτοπλοΐας μας. Τη διετία 1988-1989 το πλοίο μεταβαίνει στο Πέραμα, όπου δέχεται ευρεία μετασκευή κόστους 3 εκατ. δολαρίων, η οποία το μεταμορφώνει σε ένα υπερπολυτελές night ferry, ικανό να εκτελεί τους νυχτερινούς πλόες προς το κρητικό λιμάνι.
Το 2000 περνά υπό τον έλεγχο τη ΑΝΕΚ, μετά από τη συγχώνευση της Cretan Ferries με τη χανιώτικη εταιρεία, ενώ στις 30 Μαΐου 2002 ανακοινώνεται η πώλησή του στην ιορδανικών συμφερόντων Arab Bridge Maritime Co, με έδρα το Amman έναντι 6,5 εκατ. δολαρίων. Στις 16 Ιουνίου 2002, το πλοίο εκτέλεσε το τελευταίο του ταξίδι από το Ρέθυμνο προς τον Πειραιά, ενώ από τον Ιούλιο του ιδίου έτους εκτελούσε πλόγες στη γραμμή Agaba-Nuweiba με το όνομα PELLA. Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για την επαναγορά του πλοίου από μια νεοσύστατη ρεθυμνιώτικη εταιρεία, καθώς και την επιστροφή του στα γνώριμα ελληνικά νερά, που δυστυχώς όμως δεν υλοποιήθηκε. 
Το ΑΡΚΑΔΙ, υπήρξε αναμφισβήτητα μια σημαντική μονάδα της ελληνικής ακτοπλοΐας και σηματοδότησε με την παρουσία του μια νέα εποχή στην ανάπτυξη των ακτοπλοΐκων μεταφορών της χώρας μας. Υπήρξε πλοίο ιδιαίτερα αγαπητό στους κατοίκους του Ρεθύμνου, ενώ με τη δρομολόγησή του ουσιαστικά συνέβαλε τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην άρση της απομόνωσης της περιχής. Καλό ταξίδι ΑΡΚΑΔΙ...».
Πηγή

Οι πιο sexy αγιοβασιλίτσες!!!

Επειδή τα Χριστούγεννα έρχονται σε λίγες μέρες μαζέψαμε τις πιο hot αγιοβασιλίτσες και στις παρουσιάζουμε. Κρατηθείτε!!! Πάρτε μία βαθιά ανάσα και απολαύστε τες!!!





Εντυπωσιακές Αγιοβασιλίτσες (8)









Δρυς, Κοντομάρης στους βουλευτές που ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων



Θύελλα αντιδράσεων για τους πρώην βουλευτές που με αγωγές ζητούν αναδρομικά με τόκους και ικανοποίηση για ηθική βλάβη(!) από το δημόσιο. 
Οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι 117 και έχουν καταθέσει αγωγές στα διοικητικά δικαστήρια, διεκδικώντας αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ με το νόμιμο τόκο και χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη από το ελληνικό δημόσιο . Η αγωγές αυτές υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της συνταγματικής πρόβλεψης εξομοίωσης των αποδοχών μεταξύ βουλευτών και δικαστών και με γνώμονα ότι οι δικαστικοί λειτουργοί πέτυχαν αναπροσαρμογή των αποδοχών τους από το Μισθοδικείο το 2006.

Άλλα λένε, άλλα κάνουν...
Οι πρώην βουλευτές έχουν δικαίωμα βάσει του νόμου να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα όμως πριν από λίγο καιρό όταν αποκαλύφθηκε στη Βουλή η αξίωσή τους πολλοί είχαν σπεύσει να δηλώσουν την αντίθεσή τους, όμως μέχρι στιγμής μόλις 3 παραιτήθηκαν των δικαιωμάτων τους. Όλοι βέβαια έχουν το περιθώριο να παραιτηθούν κατά την εκδίκαση των υποθέσεων τους ή να περιμένουν να τελεσιδικήσουν και να μην αξιώσουν τα επιδικασθέντα χρήματα το συνολικό ύψος των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί γιατί είναι ανάλογο με το χρόνο της θητείας του καθενός.
Υπέστησαν, λέει, ηθική βλάβη...
Παραδείγματος χάριν ένας εκ των εναγόντων ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Επιπλέον, όλοι σχεδόν διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, από την μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους. Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους. Αναλυτικότερα, διπλές αγωγές έχουν καταθέσει οι Ι. Βαϊνάς, Μυρσίνη Ζορμπά, Εμμ. Λουκάκης και Σωτ. Στολίδης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παραιτήθηκαν από τις αγωγές τους ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης δύο πρώην βουλευτές, οι Μιχ. Λιάπης και Λεων. Τζανής, καθώς και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη.
Υπουργοί και ζημιωμένοι! 
Οι πρώτες αγωγές αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ ήδη η συζήτηση μερικών αγωγών αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για τον Φεβρουάριο του 2012. Παράλληλα, ανάλογος μικρός αριθμός αγωγών βουλευτών εκκρεμούν και στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, ενώ πολύ μεγαλύτερος αριθμός αγωγών είναι «παγωμένες» στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η ανάγνωση πάντως των ονομάτων αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις καθώς μεταξύ αυτών βρίσκονται και ονόματα που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη σε σχέση με υποθέσεις διαφθοράς (οι ίδιοι δηλώνουν αθώοι) όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Τάσος Μαντέλης.
Αγωγές έχουν υποβάλλει επίσης οι Γ. Ανωμερίτης, Γ. Δρυς, Ελισάβετ Παπαζώη, κ. Κεφαλογιάννης, Πέτρ. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης, Αν. Καραμάριος, Θ. Κασίμης, Ν. Κατσαρός, Πέτρ. Τατούλης, Αντ. Φούσας κ.ά.
Ποιοι είναι από το ΠΑΣΟΚ 
Οι 52 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν αγωγές και διεκδικούν αναδρομικά διαφορές αποδοχών είναι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Ζορμπά (ευρωβουλευτής), Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα - Νόρα Κατσέλη - Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής - Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Λεων. Τζανής, Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης.
Ποιοι είναι από την ΝΔ
Από την πλευρά της ΝΔ οι 62 πρώην βουλευτές που κατέθεσαν αγωγές είναι: Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα - Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου - Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτί
Πηγή

Sexy κορίτσια με εσώρουχα!!!

Αν νομίζετε εσείς οι άνδρες  ότι αντέχετε, τότε δείτε τις παρακάτω φωτογρφίες!!!






























 
Powered by Blogger