Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Vanessa Nimmo … topless και με παρέα στην Ίμπιζα !







Vanessa Nimmo … topless και με παρέα στην Ίμπιζα !

Ένα στα γρήγορα … με ξανθιά !






H ξανθιά ρωτάει τον άντρα της:

-Γιώργο, που είναι τα παιδιά;

- Στα αγγλικά, αγάπη μου.

- George, where are the kids?

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Kim Kardashian




Η Kim Kardashian πρόσθεσε ακόμα μια φωτογράφιση στο ενεργητικό της αυτή τη φορά γα λογαριασμό του αγγλικού InStyle για το μήνα Αύγουστο.

Η 31χρονη ριάλιτι σταρ είναι εκθαμβωτική μέσα στο μαύρο φόρεμα που φοράει στο εξώφυλλο του περιοδικού ενώ μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον Kanye West μέχρι και για τον αποτυχημένο γάμο της με τον Kris Humphries.


«Ξέρουμε τι σημαίνει ο ένας για τον άλλο. Μας συνέδεε μια βαθιά φιλία για πολύ καιρό και αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή για μια γερή σχέση», δηλώνει η Kim για το νέο της σύντροφο Kanye West. 



Όσο για τον πρώην σύζυγο είπε: «Το να μείνουμε σε απόσταση ήταν αναγκαίο. Ανέκαθεν ερωτευόμουν κεραυνοβόλα και με κάθε μου σύντροφο, κάνω εικόνα το γάμο μας στο μυαλό μου. Και όμως, αυτή η σχέση μου έμαθε να αφήνω τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους.



«Πάντα πίστευα στην αγάπη. Δεν ήμουν πάντα τυχερή, αλλά ακόμα πιστεύω σε εκείνη. Καθένας θα ήθελε να προχωρήσει τη ζωή του και να πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο, απλά δεν ήταν ο ιδανικός για μένα. Προσπαθώ να κρατάω το κεφάλι ψηλά και να προχωράω τη ζωή μου!», είπε χαρακτηριστικά η Kim όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι τόσο δυνατή μετά το διαζύγιο.


Δείτε πως μετέτρεψε αυτό το αυτοκίνητο σε μοτοσικλέτα!




Όταν ο γάλλος μηχανικός, Emile Leray, εγκλωβίστηκε στην έρημο..
του Μαρόκο, το 1992, επειδή είχε παρουσιάσει βλάβη το αυτοκίνητο του, αποφάσισε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ζωντανός στο πολιτισμό.


Και τελικά τα κατάφερε με μια διαφυγή που θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Ο 42χρονος οδηγούσε μέσα στην έρημο, ξεκινώντας από την πόλη Ταν-Ταν του Μαρόκο.

Στη πορεία, τον σταμάτησαν σε ένα στρατιωτικό φυλάκιο και τον ενημέρωσαν πως δεν επιτρεπόταν να οδηγήσει παραπέρα. Ωστόσο, ο Emile αποφάσισε να περιηγηθεί στην απαγορευμένη περιοχή, παρά τις προειδοποιήσεις των στρατιωτικών.

Βγήκε εκτός δρόμου, και το πετρώδες και ανώμαλο έδαφος προκάλεσε προβλήματα στο όχημα του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε έναν βράχο. Το ψαλίδι και ο άξονας των τροχών έσπασαν και το αυτοκίνητο δεν μπορούσε πλέον να κινηθεί. Ο 42χρονος μηχανικός δεν πτοήθηκε.

Αποσυναρμολόγησε το αυτοκίνητο του και δημιούργησε μια αυτοσχέδια μοτοσικλέτα. Χρησιμοποίησε τον οπίσθιο προφυλακτήρα ως κάθισμα και τοποθέτησε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων στη μέση για να δημιουργήσει ένα όχημα, το οποίο θα ήταν σε θέση να τον μεταφέρει σε ένα ασφαλές μέρος.

Με το κοντινότερο χωριό να βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομέτρων, ο Emile ήξερε πως δεν θα τα κατάφερνε πεζός. Ευτυχώς, είχε μαζί του αρκετό νερό, μερικά εργαλεία και ένα σιδεροπρίονο.


«Δεν θα τα κατάφερνα πεζός. Ήταν πολύ μακριά το κοντινότερο χωριό. Έθεσα, λοιπόν, τον εαυτό μου στο “survival mode”. Ευτυχώς, είχα μαζί μου νερό και φαγητό. Η κατασκευή διήρκησε 12 μέρες», δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times.

Που πας κοπέλα μου έτσι καλοκαιριάτικα;



Με ένα καυτό τζιν σορτς και μαύρες δερμάτινες μπότες εμφανίστηκε η..  
RnB τραγουδίστρια Ciara.


Ο φακός την «συνέλαβε» σε νυχτερινή έξοδο με πολύ κοντό τζιν σορτς όπου τα βλέμματα όλων έπεφταν στα καλογυμνασμένα πόδια της. 

Έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως το ότι συνδύασε το όλο λουκ με χειμωνιάτικες μαύρες μπότες..




Κλέλια Ρένεση: Θα έκανα γυμνό.. δε λέω όχι!




Φιλοξενούμενη του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή Movies &amp Stars η Κλέλια Ρένεση...
μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά της, τον έρωτα αλλά και τη σχέση της με το γυμνό.

"Έχω κάνει κάποια πράγματα που θεωρώ σέξι, επιμένω ότι για να κάνω κάτι προκλητικό θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος και πολύ σημαντική ομάδα από πίσω.

Γυμνό θα έκανα, δεν λέω όχι. Με μια άκρως καλλιτεχνική ματιά, θα το έκανα. Δεν έχω τέτοιες ντροπές" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας τη χώρα στην οποία θα μπορούσε να μείνει για πάντα.

"Με έχει κουράσει η μιζέρια, η ματαίωση των πάντων, η αποκαθήλωση του επαγγέλματός μας... την Ιταλία τη σκέφτομαι επειδή είναι μια χώρα που ξέρω καλά, γνωρίζω τη γλώσσα κι έχω μείνει στο παρελθόν.

Νιώθω πιο ασφαλής επειδή γνωρίζω την κουλοτύρα της.

Οπότε δεν αποκλείω την μετακίνησή μου...".

Η Κλέλια Ρένεση τέλος, δήλωσε ερωτευμένη: "Συνέβη πρόσφατα. Δεν το παθαίνω κάθε μήνα, είμαι δύσκολη. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να με ζηλεύουν. Υπάρχει ένα καμάρι όσον αφορά στο γεγονός ότι είμαι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Συνήθως οι γύρω μου το απολαμβάνουν αυτό που κάνω. Το παραμύθι από έναν άντρα το τρώω, αλλιώς δεν υπάρχει έρωτας..."



Η σταρ του Twilight γδύνεται για το Esquire!




Η νέα φωτογράφηση της Άσλεϊ Γκριν στο Αμερικάνικο Esquire -και οι πέντε ταινίες της που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν- αποδεικνύουν ότι έχει ότι χρειάζεται για να γίνει και «ενήλικη» σταρ. Αρκεί να μην αρχίσει να βγαίνει και πάλι έξω.

Ο δημοφιλής αστικός μύθος θέλει την 25χρονη ηθοποιό, γνωστή ως Άλις από το Twilight, να παίρνει τον ρόλο με το που κατέβηκε στο Χόλιγουντ από το λεωφορείο από την Φλόριντα. Κάτι που, όπως δηλώνει στο Esquire, δεν είναι ακριβώς αλήθεια.











10 συμβουλές για να την κάνεις να τρέχει από πίσω σου!




Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις πως ν’ ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου!

1) Η πρώτη εντύπωση μετράει
Είναι κάτι που σας το έχω πει χίλιες φόρες. Πες ότι μπαίνεις σ’ ένα μπαρ και είσαι όλο “Αχχχ” και “Εμμμ”. Ποια περιμένεις να σε πλησιάσει; Αφού δεν τολμάς να πλησιάσεις εσύ. Αν όμως τελειοποιήσεις τις τεχνικές σου και νιώθεις την αυτοπεποίθηση να πλησιάσεις οποιαδήποτε γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή, όλα αλλάζουν. Ξαφνικά έχεις μια αυτοπεποίθηση που μαγνητίζει τις γυναίκες και θα τις δεις να σε πλησιάζουν πριν καν προλάβεις να τις παρατηρήσεις.

2)Γίνε μια πρόκληση
Και θα μου πεις τι εννοώ. Απλά τα πράγματα. Αν μοιάζεις απελπισμένος, με μεγάλη ανάγκη να βρεις γυναίκα και θα έκανες τα πάντα για να την ικανοποιήσεις και να μην την χάσεις, το έχεις χάσει το παιχνίδι. Οι γυναικείες κεραίες θα σε πιάσουν από χιλιόμετρο και δεν πρόκειται να νιώσουν καμία έλξη για σένα. Αντίθετα, αν έχεις μια φήμη στην πιάτσα(την όποια εσύ με τέχνη θα καλλιεργήσεις) ότι για παράδειγμα δεν είσαι εύκολος, δεν κάνεις σχέσεις, έχεις ρε παιδί μου το στυλ του περιζήτητου εργένη, τότε θα δεις για πότε θα τρέξουν. Οι γυναίκες λατρεύουν αυτούς που νομίζουν ότι δεν μπορούν να έχουν.

3)Κάνε τις κατάλληλες ερωτήσεις
Αν μια γυναίκα σχηματίσει τη γνώμη ότι είσαι λίγο διαφορετικός από τους άλλους, θα σε αντιμετωπίζει έτσι εκτός και αν της αλλάξεις τη γνώμη. Αν δηλαδή έχεις καλλιεργήσει τη φήμη σου, σε πλησιάσει, και αρχίσεις να λες βλακείες, τα γκρέμισες όλα. Όποτε ερωτήσεις του τύπου “Ποιος τύπος άντρα σου αρέσει;”ή“Είμαι ο τύπος σου;”ή “Είσαι ελεύθερη ή έχεις σχέση”, ξέχνα τες. Έκτος αν θες να γυρίσεις πίσω στο σημείο μηδέν.

4)Μην βιάζεσαι
Λένε ότι η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά, και δεν υπάρχει πιο σωστή φράση για το πως λειτουργεί ένα γυναικείο μυαλό. Αν είσαι συνέχεια μαζί της ή αν δεν περιμένεις αρκετά μέχρι να κάνεις το πρώτο τηλεφώνημα, δεν υπάρχει καθόλου ανυπομονησία. Κι όταν δεν υπάρχει ανυπομονησία, δεν υπάρχει και κίνητρο να σε κυνηγήσει.

5)Δώσε προσοχή με τον σωστό τρόπο
Είναι γνωστό και σας το έχω πει χίλιες φορές, ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που τις προσέχουν. Πρέπει όμως να της δώσεις την προσοχή σου με το σωστό τρόπο. Ξέχνα τα ακριβά δώρα και τα καθημερινά κομπλιμέντα. Αντίθετα, πες της ότι την σκεφτόσουν σήμερα ή ότι την είδες στον ύπνο σου. Με λίγα λόγια δώσε της να καταλάβει ότι είναι στο μυαλό σου όταν δεν είναι δίπλα σου. Όσο θα εθίζεται σ’ αυτό, τόσο θα το αναζητά.

6)Μπες στο μυαλό της
Για να κάνεις της γυναίκες να σε κυνηγάνε, πρέπει να τις κάνεις να σε σκέφτονται και όχι να τις σκέφτεσαι. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να αρνηθείς ή να αγνοήσεις τα πρώτα σημάδια που θα σου δώσουν. “Την Παρασκευή; Δεν ξέρω ακόμα. Έχω κάποια πραγματάκια να κάνω και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω.” Μην ξεχνάς. Θέλει θυσίες για να γίνεις περιζήτητος.

7)Κάνε το τεστ
Πρόσεχε γιατί αυτό το βήμα είναι ζωτικής σημασίας. Ήρθε η ώρα να αντιστρέψεις τους ρόλους. Πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν ότι εσύ είσαι αυτός που θα διαλέξει και όχι εκείνες. Άμα σε πλησιάσουν, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις. “Τι είναι αυτό που σε κάνει πιο ενδιαφέρουσα από τις άλλες γυναίκες;” ή “Τι πιστεύεις ότι θα μου άρεσε σ’ εσένα, πέρα από την εμφάνισή σου;”. Κι αν όλα αυτά τα ρωτήσεις μ’ ένα παιχνιδιάρικο τρόπο και με μπόλικο χιούμορ, είναι εγγυημένο ότι θα πέσει στην παγίδα του κυνηγητού.

8)Δούλεψε το χιούμορ σου
Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλες οι γυναίκες. Το χιούμορ είναι το πιο γρήγορο μονοπάτι για να φτάσεις στον προορισμό σου. Αν στην πρώτη επαφή, καταφέρεις και κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να την κάνεις να σκέφτεται. Στρώσου λοιπόν και δούλεψέ το!

9)Κράτα κλειστά τα χαρτιά σου
Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή απ’ όλες, μιας κι έτσι βάζεις εκείνη να κάνει όλη τη δουλειά. Πως; Όταν πρωτογνωρίζεις μια γυναίκα, μην ανοίγεσαι. Ας πούμε μην πεις τ’ όνομα σου αν δεν σε ρωτήσει ή χρησιμοποίησε την μαγική λέξη “ίσως”. Το σασπένς και το μυστήριο θα κάνουν την δουλειά για σένα.

10)Σταμάτα να κυνηγάς
Ο Νο1 και ο σημαντικότερος κανόνας του παιχνιδιού. Αν θες να σε κυνηγάνε, σταμάτα να κυνηγάς. Αλλιώς θα το ρίξετε και οι δύο στο κυνηγητό και μετά συνήθως ακολουθεί και το κρυφτό.


Η Δούκισσα Νομικού σε αδημοσίευτες φωτογραφίες.. (pics)




Πρόκειται για φωτογραφίες της Δούκισσας από cast το 2006, πριν γίνει σταρ Ελλάς...















9 πράγματα που οι άνδρες κρύβουν από τις γυναίκες



Πότε οι άντρες ψεύδονται για το σεξ; Πότε αισθάνονται λιγότερο ερωτισμό; Ποιες γυναίκες προτιμούν, αυτές που του δυσκολεύουν τη ζωή ή αυτές που του τη διευκολύνουν; Η επιστήμη και το santosight.blogspot.com, έχει τις απαντήσεις!

1. Ναι, είναι για το σεξ. Οι άνδρες αγαπούν το σεξ, αγαπούν την ποικιλία. Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ και την ποικιλία και είναι δραστήριες στο σεξ.

2. Ένας άνθρωπος είναι λιγότερο πιθανό να αισθανθεί ερωτισμό, αν μια γυναίκα του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Όταν οι γυναίκες θέλουν αγκαλίτσες, είναι μάλλον λάθος να ξεκινήσουν καβγά γιατί ο σύντροφός τους άφησε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό ή δεν πέταξε τα σκουπίδια.

3. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με τα πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Σε γενικές γραμμές όταν οι άνδρες δηλώνουν σε μια γυναίκα ότι δεν τους αρέσουν τα κινούμενα σχέδια, οι ταινίες δράσης, οι μοτοσικλέτες, ο αθλητισμός, τα πυροβόλα όπλα, οι Simpsons κλπ. απλά ψεύδονται πιθανότατα για να της ρίξουν στο κρεβάτι!

4. Οι άνδρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες. Προτιμούν να κάνουν οτιδήποτε άλλο παρά να δούν τη Μπρίτζετ Τζόουνς, αν και μπορεί τελικά να το κάνουν για το σεξ.

5. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Οκτώ ώρες ύπνου, δέκα ώρες στη δουλειά, δύο ώρες για φίλους και κοινωνικές επαφές, 90 λεπτά στο γυμναστήριο, 90 λεπτά για μαγείρεμα, φαγητό και πλύσιμο και μένει μόνο μία ώρα κάθε ημέρα για προσωπικές στιγμές. Για αυτό δε γουστάρουν τα πολλά πολλά.

6. Οι γυναίκες έχουν κρύα χέρια, πόδια, άκρα και άλλα μέρη του σώματος. Οι άνδρες μερικές φορές αισθάνονται λίγο σαν προσωπικές συσκευές θέρμανσης.

7. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να καθίσουν και να μιλήσουν, οι άνδρες καταλαβαίνουν ‘’έχω τα νεύρα μου’’. Αισθάνεστε πολλές φορές ότι ποτέ δεν θέλουμε να μιλήσουμε για πράγματα που σας αρέσουν, όπως τα σπορ, έτσι όταν ακούτε από μας ότι θέλουμε να μιλήσουμε το εκλαμβάνετε ως μήνυμα ότι κάτι μας έχει ενοχλήσει. Και φυσικά προσπαθείτε να αποφύγετε τη συζήτηση.

8. Οι άνδρες μισούν το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν. Το να λένε ψέματα δεν είναι διασκέδαση. Δεν μπορούν να περιμένουν να παντρευτούν για να μπορέσουν να πουν πώς αισθάνονται πραγματικά για τη Μπρίτζετ Τζόουνς. Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός άνδρα είναι όταν αυτός δεν χρειάζεται πλέον να λέει ψέματα για να κάνει σεξ.

9. Χωρίς ιδρώτα δουλειά δε γίνεται. Δεν θέλουν να ακούσουν για το πόσο σκληρό ήταν το μάθημα γιόγκα της συντρόφου τους, όταν όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στο μάθημα φορούσαν μακιγιάζ.

Απίστευτο! Πανεπιστήμιο μήνυσε φοιτητή επειδή αποφοίτησε νωρίς!



Συνήθως η επιμέλεια επιβραβεύεται... το ακριβώς αντίθετο όμως συνέβη σε στην περίπτωση αυτή...

Ο 22χρονος Μάρσελ Πολ φοιτούσε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Έσσης στη Γερμανία, όπου πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις των συνολικά 60 μαθημάτων που απαιτούνται για το πτυχίο, σε μόλις 3 εξάμηνα, αντί για 8 που είναι το κανονικό.

Αντί όμως η διοίκηση του πανεπιστημίου να τον συγχαρεί για το κατόρθωμά του, κατέθεσε μήνυμα εναντίον του, ζητώντας τα δίδακτρα για τα υπόλοιπα 5 εξάμηνα που δεν παρακολούθησε επειδή τελείωσε γρηγορότερα.

Όπως αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά, τα δίδακτρα αφορούν στις συνολικές σπουδές και όχι στον χρόνο ολοκλήρωσής τους.

«Όταν έλαβα τη μήνυση, πίστεψα ότι ήταν αστείο. Υποτίθεται ότι η απόδοση πρέπει να επιβραβεύεται», δήλωσε φοιτητής που ήδη έχει βρει εργασία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μωρό δείχνει χορογραφία Lady Gaga




Απολαύστε έναν πιτσιρικά που κάνει ολόκληρη χορογραφία του Judas της Lady Gaga σε μια παραλία...
Αυτό θα πει… born this way!

Δείτε πώς αποχωρεί το κάθε ζώδιο από τη σχέση του…





Κριός: Στην αρχή δεν θα µπορεί να βγει µαζί σας το βράδυ. Έπειτα η οµάδα του θα ξεκινήσει το πρωτάθληµα, στη δουλειά θα τον κρατάνε υπερωρίες, οι κολλητοί του θα διοργανώνουν βραδιές πόκερ… Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ακούει το τηλέφωνο. Όπως καταλαβαίνετε, κάποια στιγµή (µόλις ευοδωθεί επιτέλους το φλερτ µε την αντικαταστάτριά σας), θα αποχωρήσει και επίσηµα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν σκόπευε στ’ αλήθεια να σας πληγώσει. Απλώς δεν τα σκέφτεται αυτά τα πράγµατα.

Ταύρος: Κάποιοι λένε πως ένας Ταύρος δεν θα σας χωρίσει ποτέ. Αυτό που δεν λένε είναι ο λόγος: ότι δηλαδή δεν µπορεί να πάρει µια απόφαση για κάτι τόσο δραστικό. Οπότε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναλάβετε εσείς την ευθύνη για την άδικη διάλυση αυτής της σχέσης. Και θα την αναλάβετε, µόλις ανακαλύψετε την παράλληλη σχέση που διατηρεί εδώ και 3 χρόνια (κάθε Ταύρος πιστεύει ότι του αξίζει να έχει ένα χαρέµι. Βαθιά µέσα του, ένιωθε πιστός σε όλες σας).
Δίδυµοι: «Σου αξίζει κάτι καλύτερο από µένα» – έγραψε στο post-it που άφησε πάνω στο ψυγείο σας. Και τι ξαφνιάζεστε δηλαδή; Μήπως δεν σας είχε επισηµάνει επανειληµµένως πως µια σχέση µαζί του θα είχε λιγότερη διάρκεια κι από τους φακούς επαφής σας; Μήπως δεν σας κατέστησε σαφές πως χρειάζεται τη µονιµότητα όσο ένα χρυσόψαρο χρειάζεται ένα ποδήλατο; Μήπως δεν είναι αυτή η ατάκα µε την οποία σας «έριξε» το πρώτο βράδυ; Πάψτε να ρουθουνίζετε λοιπόν, ανοίξτε το ψυγείο και πιείτε λίγο νεράκι. You had it coming.
Καρκίνος: Εσείς θα τον αφήσετε. Σκληρή, ποτέ δεν τον νοιαστήκατε, ήταν όλα ψέµατα… (παραλήρηµα γκρίνιας που επαναλαµβάνεται κατά βούληση. Μέχρι να εξαντληθεί η υποµονή σας και όντως να τον αφήσετε). Εκτός, βέβαια, αν µε τη συµπεριφορά σας προδώσατε τα όνειρά του για παντοτινή αγάπη, οπότε θα εξαφανιστεί όπως η πλοκή στις ταινίες του Αγγελόπουλου: αφήνοντας πίσω του µόνο σιωπή. Μην ανησυχείτε όµως: θα τον βρείτε 5 µήνες µετά, σε κάποια ερηµική παραλία, να κοιτάζει το κύµα που θα παρασύρει τις φωτογραφίες σας…
Λέων: Πρώτα θα σπάσει τον εκτυπωτή. Μετά, θα αρχίσει να ωρύεται για το ύφος σας, το βλέµµα σας, την άρνησή σας να τον ανακηρύξετε σε απόλυτο κέντρο του γνωστού και άγνωστου σύµπαντός σας. Ναι, ο µεγάλος ψιψίνος νιώθει παραµεληµένος – και λίγο πριν σας κόψει φέτες sushi µε τα καλοακονισµένα νύχια του, θα αποχωρήσει δραµατικά και οριστικά, αφήνοντας πίσω του ένα στρόβιλο ερωτηµατικά και αρκετούς αγουροξυπνηµένους γείτονες (ήταν ώρα κοινής ησυχίας). Αλλά για τον εκτυπωτή µην ανησυχείτε: θα σας αγοράσει καινούργιο…
Παρθένος: Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα χωρίσετε ήρεµα. Θα τακτοποιήσει τις εκκρεµότητές σας, θα σιγουρευτεί ότι το βιβλιάριο υγείας σας είναι ανανεωµένο, θα πετάξει και τα σκουπίδια φεύγοντας. Αλίµονο, όµως, αν νιώσει πως εκµεταλλευτήκατε την έµφυτη τάση του να σας φροντίζει: αν υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν ψυχωτικό Παρθένο (ταυτοσηµία) είναι ένας ψυχωτικός Παρθένος που έχει χάσει τον έλεγχο. Τότε θα σας κάνει να νιώσετε εσείς σκουπίδι, µε κάθε θεµιτό και αθέµιτο µέσο που διαθέτει (φήµες ότι εκείνος προµήθευσε τον Σκορπιό µε τον βάκιλο της πανούκλας λίγο παρακάτω, παραµένουν ανεξακρίβωτες)…
Ζυγός: Βαρούλκο, ώρα 8 και µισή, βράδυ Κυριακής. Το κρασί θα είναι στη σωστή θερµοκρασία, το ψάρι θα είναι ολόφρεσκο, κι εκείνος θα σας το ανακοινώσει όσο πιο στοργικά γίνεται. Μόλις σερβιριστεί το ενδιάµεσο σορµπέ και καταλαγιάσει το πρώτο σοκ, θα σας παρηγορήσει λέγοντάς σας να βλέπετε τη θετική πλευρά της ζωής – άλλωστε δεν θα αλλάξει τίποτα,θα βγαίνετε συνέχεια… Ύστερα κι από το επιδόρπιο, θα σας αποχαιρετήσει ιπποτικά κάτω από την πόρτα σας (την επόµενη µέρα θα αλλάξει νούµερο τηλεφώνου και θα µετακοµίσει µόνιµα στη Νορβηγία).
Σκορπιός: Αρχικά θα εξαφανιστεί. Μετά θα επιστρέψει για σεξ, µετά θα κλάψει (το σεξ ήταν τόσο καλό! Δεν το πιστεύετε κι εσείς;), θα σας απειλήσει µε αυτοκτονία, µόλυνση µε τον βάκιλο της πανούκλας και δηµοσίευση των προσωπικών σας στιγµών στο διαδίκτυο… Και µόλις τον δεχτείτε πίσω (αφενός επειδή το σεξ ήταν όντως καλό, αφετέρου επειδή µε τις απειλές σκιαχτήκατε λίγο), ένα πρωί θα ανοίξει την πόρτα, θα σας ρωτήσει αν θέλετε κάτι από το περίπτερο – και θα «πεταχτεί για τσιγάρα». Η εκδίκηση του µόλις ολοκληρώθηκε…
Τοξότης: Δεν θα σας χωρίσει – εκτός κι αν είναι απαραίτητο. Αν δηλαδή, παρ’ όλα τα φαινόµενα (µτφ. εσείς περιµένετε ολονυχτίς πάνω από το κινητό, εκείνος, παραµένει ολονυχτίς online ανταλλάσσοντας απόψεις για το global warming µε αγνώστου ταυτότητος ξετσίπωτες υπάρξεις), επιµένετε να ισχυρίζεστε πως αυτό που έχετε λέγεται «σχέση» κι όχι «µελέτη πάνω στην αναπαραγωγική διαδικασία των homines sapientes». Τότε, θα σας εξηγήσει πως αισθάνεται λίγο αρνητικός ως προς την αποκλειστική πλευρά της «σχέσης» σας. Αν θέλετε, µπορείτε να µείνετε φίλοι ή casual εραστές – αµέσως µόλις επιστρέψει από ένα σαφάρι στην Κένυα.
Αιγόκερως: Θα κάνει έκκληση στην κατανόησή σας: είναι δυνατόν να µην καταλαβαίνετε ότι η θέση που του προσέφεραν ως Senior Executive Manager στο εργοστάσιο της Opel (στα κεντρικά, της Γερµανίας) είναι απείρως πιο σηµαντική από οποιαδήποτε σχέση; Μετά θα αποµακρυνθεί µε αξιοπρέπεια και κύρος, έχοντας επιτυχώς αποφύγει να σας αποκαλύψει την αλήθεια (ότι δηλαδή, είστε πολύ φιλελεύθερη, σέξι και αυτοδηµιούργητη για τα γούστα του. Και αυτό το πιρούνι είναι για τη σαλάτα όχι για το δεύτερο πιάτο, πάψτε επιτέλους να τον ντροπιάζετε).
Υδροχόος: Δεν µπορεί να σας χωρίσει, έχει πιο σηµαντικά πράγµατα να κάνει. Όπως το να ανταλλάσσει απόψεις όλο το βράδυ σχετικά µε το global warming, µε τον Τοξότη (ναι, µερικές φορές στο ίντερνετ «υποδύεται» τη γυναίκα. Είναι το χιούµορ του). Ή το να βγαίνει µε την παρέα του, η οποία προφανώς τον καταλαβαίνει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εσείς. Εσείς, ένα πιόνι, έρµαιο του κατεστηµένου – λογύδριο που συνοδεύεται µε απαξιωτική κίνηση χεριού «µου θολώνεις την αύρα. Καλύτερα να φύγεις».
Ιχθύες: Όταν άρχισε να κλαίει (και δεν ήταν η ώρα που συνήθως βλέπει Grey’s Anatomy ) κατηγορήσατε τον ευαίσθητο χαρακτήρα του. Όταν άρχισε να τριγυρνά στα µπαρ, τραυλίζοντας «δεν-είναι-τώρα-πια-εδώ-πονάω-φωνάζω-τρέµω-δακρύζω», κατηγορήσατε τη σεληνιακή έκλειψη του επόµενου µήνα – και τον Πλούταρχο. Όµως ο Ιχθύς σας, και αυτό το βράδυ, ζει ένα δράµα. Όχι, δεν έχει σηµασία αν όντως χωρίσατε ή αν το είδε στον ύπνο του. Σηµασία έχει, αν είστε διατεθειµένη να τον βρείτε και να τον παρηγορήσετε – ή αν αυτή τη φορά, θα αφήσετε κάποια άλλη να το κάνει…

Σάρον Στόουν: φωτό χωρίς μακιγιάζ που σοκάρει...




Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ.



Τελευταία οι παπαράτσι, απαθανατίζουν την 54χρονη Σάρον Στοουν με το νέο της αμόρε, έναν σέξι Αργεντίνο μόντελο με τα μισά της χρόνια, κυριολεκτικά!

Η φωτό που ακολουθεί είναι από χθεσινή της μεσημεριανή έξοδο με φίλες στο Λος Άντζελες.

Δίχως το πολύτιμο καμουφλάζ του make up, δείχνει ιδιαίτερα κουρασμένη, ενώ τα σημάδια του γήρατος στο πρόσωπό της είναι κάτι παραπάνω από εμφανή...

Η μεγάλη έξοδος από το δημόσιο – Ποιοι φεύγουν έως το 2015





Μια από τις βασικές απαιτήσεις της τρόικα προς την ελληνική κυβέρνηση που ετοιμάζεται να παρουσιάσει μελέτη για μείωση των δαπανών του κράτους, είναι το διαχρονικό «Μειώστε το κόστος στο δημόσιο τομέα».

Η μελέτη προβλέπει αποχωρήσεις μέσω συνταξιοδοτήσεων και περιορισμό των συμβασιούχων. Δεν θα ξεπεράσουν τις 27.619 οι προσλήψεις του μόνιμου προσωπικού μέσα στην πενταετία. Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί και υπογράψει πως μέχρι το 2015 θα έχουν φύγει από το δημόσιο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, 150.000 εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το «Έθνος», το σχέδιο για λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους προβλέπει αποχωρήσεις μέσω συνταξιοδότησης και μη ανανέωση συμβάσεων αλλά όχι απολύσεις. Τη σχετική μελέτη εκπόνησε ιδιωτική εταιρία για λογαριασμό του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2012. Τα δεδομένα της μελέτης έχουν συμφωνηθεί και με στελέχη του ΔΝΤ.

Το βασικό σενάριο προβλέπει την αποχώρηση 177.146 εργαζομένων από το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα έως το 2015 με συνταξιοδότηση και μη ανανέωση συμβάσεων. Μπορούν να γίνουν και 27.619 προσλήψεις την επόμενη 5ετία.

Από τη διαφορά αποχωρήσεων/προσλήψεων προκύπτει ότι το 2015 το δημόσιο θα διαθέτει 149.527 άτομα λιγότερα προσωπικό.

«Κλειδί» αναμένεται να είναι και η μείωση των συμβασιούχων, οι οποίοι μόνο το 2011 μειώθηκαν κατά 49.042 άτομα.

Σύμφωνα με τη μελέτη όμως, δεν υπάρχουν εργαλεία για την παρακολούθηση των συμβασιούχων και στις αρχές του 2011 στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα ξεπέρασαν τις 100.000, παρά τη μείωση που είχε γίνει.

Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που το κράτος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού, το μισθολογικό κόστος εκτινάσσεται, παρόλο που δε γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Η μελέτη για την επόμενη μέρα στο δημόσιο είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης με την τρόικα για να μη γίνουν απολύσεις στο δημόσιο.

Δείτε τον γιο της Α. Πάνια και του Ν. Καρβέλα! Ο Καρβέλας Junior με μαλλί σαν του μπαμπά!



Το στυλ των γονιών του φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά ο 4,5 ετών Ανδρέας, ο μονάκριβος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια!

Η οικογένεια βρέθηκε προ ημερών για βόλτα στην Κηφισιά: ντυμένοι casual και με καλοκαιρινή διάθεση, Νίκος, Αννίτα και Ανδρέας το διασκέδασαν με την ψυχή τους, με το…

κοκοράκι στην κορυφή του κεφαλιού του μπόμπιρα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Αγαπημένο παιχνίδι του συνθέτη;
Να σηκώνει τον μικρό ψηλά, προκαλώντας του ασταμάτητα γέλια!

Ο Νίκος Καρβέλας δεν χαλάει χατίρι στον Ανδρέα, ενώ η Αννίτα Πάνια είναι εκείνη που… τραβάει τα «λουριά», χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν του έχει υπερβολική αδυναμία.
i

10 τρόποι για να χωρίσεις από την γυναίκα σου!



Απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό
βίντεο με 10 εγγυημένους τρόπους για να αναγκάσετε την γυναίκα σας να σας χωρίσει!

Συνέχεια στα νέα τραγούδια από τον Mark Angelo με το Insane


Επιστροφή με το "Insane" για τον Mark Angelo που μαζί με την Mary Jeras που τραγουδάει φέρνει ένα νέο κομμάτι που θα συζητηθεί. 

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός μετά από συνεχόμενες πετυχημένες συνεργασίες, θέλει να κάνει κάτι καινούργιο και αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει ότι επιθυμεί να περάσει.

Επίσης έχει βγάλει και βίντεοκλιπ για το νέο του τραγούδι που ταιριάζει στο όλο attitude, αφού θα δείτε ότι περιέχει στοιχεία που θυμίζουν κόμικς και περιπέτεια. Να σημειώσουμε ότι σκηνοθέτης σε αυτό είναι ο George Ant και συμμετέχουν οι Slick Beats και οι House Twins.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;





Κριός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Ο Ιούλιος ενδείκνυται για μια όμορφη και ερωτική κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά ή ακόμα και στο εξωτερικό.
Με το Δία και την Αφροδίτη στον 3ο οίκο ευχαριστιέστε τις μετακινήσεις σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Με τον Ερμή στο Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να πάρετε κάποιες ξαφνικές πρωτοβουλίες ή να έχετε εκπληκτικές ειδήσεις που με κάποιο τρόπο θα συνδέονται με την ερωτική ζωή. Η ανάδρομη πορεία του από τις 15, ίσως φέρει κάποιες καθυστερήσεις αλλά στα τέλη του μήνα που το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ξανά σχηματίζεται, έρχεται και η κορύφωση ή επανάληψη ευχάριστων γεγονότων. Τέλος, ο Άρης αυτόν τον μήνα εισέρχεται στον οίκο της συντροφικότητας και ως εκ τούτου ίσως γίνετε πιο δραστήριοι αλλά παράλληλα και πιο ευέξαπτοι (ιδιαίτερα γύρω στις 19 Ιουλίου) μέσα στη σχέση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Οι γεννημένοι περισσότερο του α' και του β' δεκαημέρου δείχνετε διατεθειμένοι να σαλπάρετε για νέα ερωτικά ταξίδια με ευχάριστη διάθεση και επικοινωνιακά «ανοιχτοί». Μέσα από φίλους ή σε χώρους αναψυχής, είναι πολύ πιθανόν να γεννηθεί ένα ερωτικό αίσθημα ικανό να σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Λέοντα προϊδεάζει για κάποιες αναθεωρήσεις και πιθανές αισθηματικές επιστροφές. Η παρουσία όμως του Άρη στον οίκο των σχέσεων υποδεικνύει εντάσεις και «εχθροπραξίες» και ως εκ τούτου πολύ πιθανόν να ξαναβρεθείτε σε αντίθετα στρατόπεδα με το πρόσωπο του παρελθόντος. Από την άλλη, οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου με τον Κρόνο στο προσκεφάλι σας νιώθετε ότι μάθατε τις δυνατότητές σας μέσα σε μια σχέση και τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε το «μάθημα- όρια» που θα σας χρειαστεί για την επόμενη.

Ταύρος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Το ερωτικό μενού του μήνα αποδεικνύεται άκρως αφροδισιακό και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε πολλές νέες εμπειρίες και να αισθανθείτε γεμάτοι από χαρά και ευτυχία. Οικογενειακές στιγμές και μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς ή σε κάποιο εξοχικό θα φέρουν το καλοκαίρι στη ψυχή σας. Από τις 15 του μήνα, θα έχετε αγωνία για κάποιες εξελίξεις ενώ παράλληλα ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, με τον Άρη στο Ζυγό κάποια λάθη του παρελθόντος ίσως φέρουν το σύντροφό σας σε δυσχερή θέση. Η δική σας στήριξη και κατανόηση είναι αυτή που θα ενισχύσει τα ψυχικά του αποθέματα και συνάμα θα ισχυροποιήσει τους συνεκτικούς δεσμούς μεταξύ σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 19 ανοίγονται προοπτικές για τη διευθέτηση ενός θέματος που σας απασχολεί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Με την Αφροδίτη και το Δία, χέρι-χέρι στους Διδύμους είσαστε πρόθυμοι να συλλέξετε εμπειρίες και να γεμίσετε το σακί της καρδιάς σας με νέες συγκινήσεις και απολαύσεις. Τα πάντα κινούνται με κινηματογραφική ταχύτητα και εσείς, αν και απροπόνητοι, είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τους γρήγορους ρυθμούς και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Αν και ξεκινάτε για να περάσετε καλά και τίποτα περισσότερο δεν αποκλείεται, στη συνέχεια οι προσδοκίες σας θα αλλάξουν και θα θελήσετε να επενδύσετε συναισθηματικά. Εδώ όμως καραδοκεί η απογοήτευση και ο πόνος και μια σειρά από «γιατί» που έρχονται να ενισχύσουν την άρνησή σας να παραμείνετε σταθεροί στην αρχική σας απόφαση «να περάσω καλά». Το «για λίγο» ακόμα και αν δεν το ξεστομίσατε, το ξέρατε.

Δίδυμοι
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Ο Ιούλιος αποτελεί για εσάς μια γιορτή του έρωτα κατά τη διάρκεια της οποίας η χαρά εναλλάσσεται με την ευχαρίστηση και το χάδι με το φιλί. Πολλοί από εσάς μπορεί να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη σχέση σας είτε με ένα γάμο είτε με ένα παιδί ή μπορεί οι προτεραιότητές σας μέσα στη σχέση να διαφοροποιηθούν τόσο πολύ που να νιώθετε ότι ξεκινάτε από την αρχή. Οι διακοπές σας θα θυμίζουν μήνα του μέλιτος, αφού πέρα από τον ήλιο, τη θάλασσα και το ταίρι σας δεν θα θέλετε τίποτα άλλο για να νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η Νέα Σελήνη μέσα στον 2ο οίκο στις 19 Ιουλίου δείχνει ότι θα αποκτήσετε κάτι καινούργιο που συναισθηματικά θα σας αλλάξει, θα σας γεμίσει και συνάμα θα σας καλύψει.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Με τη θεά του έρωτα στο δικό σας ζώδιο η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και μαζί με αυτή και οι μετοχές σας, αφού είστε το πρόσωπο που όλοι θέλουν να γνωρίσουν και γιατί όχι να κατακτήσουν. Με τον Άρη στον Ζυγό κινείστε διπλωματικά στο πεδίο του έρωτα διότι συχνά πυκνά παρουσιάζονται διλήμματα και δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε καμία πλευρά. Παράλληλα, με τον Ερμή στο Λέοντα τα όμορφα λόγια σας πετυχαίνουν το στόχο τους, αν και δεν θα είναι λίγες οι φορές, ιδίως μετά τις 15 Ιουλίου, που θα χρειαστεί αν όχι να τα πάρετε πίσω, αν μη τι άλλο, να τους δώσετε νέες ερμηνείες. Πολύ πιθανόν ένα φλερτ να είναι με πρόσωπο που ταξιδεύει ή ο τόπος διαμονής του είναι πολύ μακριά από το μέρος της γνωριμίας σας.

Καρκίνος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Ο μήνας κάνει την έναρξή του με την Πανσέληνο στον τομέα των σχέσεων να επιζητεί να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύντροφο και τη μεταξύ σας ένωση. Μπορεί να έχετε διαφορές και παράπονα όμως, όσο αρνείστε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, απομακρύνεστε όλο και περισσότερο. Η παρουσία του Άρη στον 4ο δείχνει είτε ότι κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα ανακατευθούν στα οικογενειακά σας είτε ότι η δράση σας θα προσανατολιστεί με βάση αυτά που επιδιώκετε να πετύχετε μέσα στη σχέση. Με το Δία και την Αφροδίτη στον 12ο πολύ πιθανόν ένα κρυφό φλερτ, ακόμα και αν είναι πλατωνικό, να επηρεάζει θετικά τη διάθεση σας αλλά να υπονομεύσει τη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Το παρελθόν σας διεκδικεί και εσείς δεν ξέρετε, αν πρέπει να γυρίσετε πίσω ή να προχωρήσετε μπροστά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, νιώθετε ότι η οικογένεια σας δεν μπορεί να συμμεριστεί τις ανησυχίες, τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σας και επιλέγετε να μην μοιραστείτε μαζί τους τις αποφάσεις σας. Εν κρυπτώ και παραβύστω, με σύμμαχους την Αφροδίτη και το Δία προστατεύετε την ερωτική σας ζωή είτε γιατί οι άλλοι δεν την εγκρίνουν είτε γιατί δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε. Με τον Έρμη στο Λέοντα θα λάβετε κάποιες υποσχέσεις που θα σας πείσουν ότι μπορείτε να βασιστείτε και να πιστέψετε στον άλλο. Παρόλα αυτά, πολλά πράγματα με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου ίσως δεν γίνουν ή αργοπορήσουν.

Λέων
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο η ικανότητα να δίνετε στους άλλους χαρά και ευτυχία γίνεται τέχνη. Με σύμμαχο την αυτοπεποίθηση σας και την μεγάλη σιγουριά σας τα δίνετε όλα για χάρη του έρωτα και της αγάπης. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα ξαφνιάσει ευχάριστα την αισθηματική σας ζωή τόσο γύρω στις αρχές του μήνα όσο και στα τέλη με ειδήσεις, ενέργειες και μετακινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση. Με τον Άρη στον 3ο ίσως κάποιες παρορμητικές κινήσεις να επιφέρουν κάποιες εντάσεις οι οποίες όμως γρήγορα μπορούν να προσπεραστούν και να δώσετε όλη σας την δύναμη και την ενέργεια για να πετύχετε μια αρμονική και όμορφη επικοινωνία. Πολύ πιθανόν να γίνετε κουμπάροι ή να κάνετε διακοπές μαζί με φίλους.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Γεννημένοι για να τραβάτε τα βλέμματα και να εισπράττετε το χειροκρότημα, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε αυτό που θέλετε με σύμμαχο τη λογική. Η παρουσία του Δία στον 11ο ευνοεί τη γέννηση ενός έρωτα σε φιλικό κλίμα ή σε ένα χώρο που μαζί με φίλους θα βρίσκεστε για διακοπές, για αναψυχή ή διασκέδαση. Με τον Άρη στον 3ο ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια είτε γιατί τα χιλιόμετρα που θα πρέπει να διανύετε για να συναντηθείτε με το νέο σας ταίρι θα είναι πολλά είτε γιατί η επικοινωνία για κάποιο λόγω θα προσκρούει σε εμπόδια. Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πολύ πιθανή ενώ δεν αποκλείεται να είστε εσείς που θα κάνετε το πρώτο βήμα για να ξανά ξεκινήσει μια περασμένη ιστορία.

Παρθένος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Πολυάσχολοι με μια ατζέντα γεμάτη ραντεβού, εργασίες και υποχρεώσεις μπορεί να μην έχετε χρόνο, όμως για χάρη του έρωτα θα βρείτε. Ήδη από τις αρχές του μήνα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται να ελέγξει κατά πόσο φροντίζετε για τη διασκέδαση και την αισθηματική σας ζωή. Έτσι, από νωρίς οργανώνετε τη ζωή σας, ώστε ο μήνας πέρα από πολλή δουλειά να έχει και αρκετή αγάπη. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή μαζί με τις διακοπές να συνδυάσετε και την εργασία. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό η ερωτική σας λίμπιντο μπολιάζεται με σκέψεις και ιδέες που ξεπροβάλλουν ξαφνικά στην ερωτική κλίνη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο από τις 15, κάποιες επαναξιολογήσεις θα συμβάλλουν θετικά στη δημιουργία ενός νέου κύματος ερωτικής επιθυμίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα δίνει το πράσινο φως για ένα φλερτ ή ένα νέο έρωτα. Η παρουσία του Δία στον 10 δείχνει ότι οι αισθηματικές σας αξιώσεις είναι αρκετά φιλόδοξες, καθώς κοιτούν πολύ ψηλά. Το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας θα είναι κατά μια έννοια καταξιωμένο ή θα χαίρει αναγνώρισης. Είναι πολύ πιθανόν να εργάζεστε αυτό το μήνα και έτσι ο έρωτας ίσως έρθει μαζί με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη δουλειά σας ή θα σας συνοδέψει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ίσως δεν βιαστείτε να ανακοινώσετε τα ευχάριστα νέα ενώ ο νέος έρωτας όχι μόνο θα σας έχει πάρει τα μυαλά αλλά θα σας ταξιδέψει σε κόσμους που ούτε καν ξέρατε για την ύπαρξη τους. Μη φοβηθείτε τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια ερωτικά ξεκαθαρίσματα και να συνεχίσετε τη νέα σας ρότα.

Ζυγός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω επιδιώκει να οργανώσει την οικογενειακή σας ζωή και να πάρει μέτρα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία της. Παράλληλα, με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να λογαριαστείτε ανοιχτά με το σύντροφο σας και να διεκδικήσετε χωρίς φόβο τη συντροφικότητα, τη συνεργασία και τη στήριξή του. Κάποιες μετακινήσεις αναψυχής μπορεί να προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη από ένα τηλέφωνο ενός φίλου ενώ οι αισθηματικοί σας στόχοι συμπεριλαμβάνουν ελευθερίες και δικαιώματα που δεν είχατε. Το ταίρι σας θα είναι θετικό, αν και θα ζητήσει μια παράταση χρόνου, μέχρι να πει το «ναι» και μαζί ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Μετά από μια περίοδο έντονου παρασκήνιου και εσωτερικών διαβουλεύσεων είστε έτοιμοι να βγάλετε κεφάλι και να φέρετε τομές στο πεδίο των σχέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ευνοεί ερωτικές γνωριμίες με τη βοήθεια φίλων ενώ πολύ πιθανόν να τολμήσετε μια σχέση από απόσταση. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου είναι πιθανόν να δείτε με ερωτικό μάτι μια φιλία ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη για ένα πρόσωπο που είχατε γνωρίσει παλαιότερα σε φιλικό κύκλο. Οι ευνοϊκές όψεις της Θεάς του έρωτα τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Κρόνο ευνοεί τόσο τους γεννημένους του α' όσο και του γ' δεκαημέρου να έχετε όμορφες και θετικές εξελίξεις στην ερωτική ζωή.

Σκορπιός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Οι ανησυχίες του συντρόφου γίνονται και δικές σας και δεν αποκλείεται ανά διαστήματα να χάνετε τον ύπνο σας, αναζητώντας τρόπους για να αποκατασταθεί η ισορροπία στη ζωή του αγαπημένου σας. Η παρουσία του Δία και της Αφροδίτη στον 8ο σας προτείνουν ερωτικά παιχνίδια που σας φέρνουν πιο κοντά και κάνουν τις νύχτες σας πιο ανέμελες και ευχάριστες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας αρχίζει να κάνει τις προεργασίες για ένα όμορφο όνειρο που θα μετατρέψει την αισθηματική σας ζωή σε επίγειο παράδεισο. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών ίσως αισθανθείτε ένα πέπλο αγάπης, τρυφερότητας και ρομαντισμού να αρχίζει να σας καλύπτει και συνάμα να ομορφαίνει τη ζωή σας σαν λουλούδι που ξεπροβαίνει στον κήπο των αισθηματικών επιθυμιών.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Μπορεί να είστε από τους πληγωμένους του καλοκαιριού που ακόμα πονούν και σκέφτονται την άσχημη συμπεριφορά του/της πρώην σας όμως οι ερωτικές σας επιθυμίες είναι πάντα στο κόκκινο. Με την Αφροδίτη και το Δία στον 8ο οι όμορφες ερωτικές νύχτες θα σας επιτρέψουν είτε να γιατρέψετε τον έρωτα με έρωτα ή να «εκδικηθείτε» το παλιό σας ταίρι που τώρα δεν μπορεί να έχει όλα τα ωραία και μοναδικά που του προσφέρατε. Μπορεί λοιπόν να μην είστε έτοιμοι για σχέση αλλά σίγουρα είστε πάντα προετοιμασμένοι για στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης. Και μάλιστα το γεγονός ότι είναι εφήμερες σας εξυπηρετεί τα μάλλα γιατί παράλληλα έχετε όσο χρόνο θέλετε για να βγάλετε από μέσα το δηλητήριο της παλιάς σας αγάπης.

Τοξότης
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Αυτός ο μήνας είναι πολύ όμορφος, αν σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε και να αποκτήσετε ένα δεύτερο παιδί. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα αναλάβετε ένα ρόλο «δασκάλου» ή «πολυμηχανής» μέσα στη σχέση. Η Αφροδίτη υπόσχεται πολλαπλές ερωτικές συγκινήσεις ενώ ο Άρης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τους αισθηματικούς σας στόχους και σκοπούς. Η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα ευνοεί ταξίδια στο εξωτερικό ενώ η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ σας δίνει στο ταίρι σας την αφορμή οπού βρεθεί και όπου σταθεί να σας επαινεί και να εκφράζει την επιδοκιμασία του για τη στάση σας. Ξαφνικά ταξίδια ή γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Όσο και αν δεν το παραδέχεστε θέλετε να «αποκατασταθείτε» και να βρείτε και εσείς ένα ξεχωριστό σύντροφο που μαζί του θα αντέχετε την καθημερινή τριβή και θα νιώθετε χαρούμενοι, ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και σας προσφέρει όσες ευκαιρίες θέλετε, προκειμένου να διαλέξετε ή να δοκιμάσετε τι προτιμάτε από μια σειρά ερωτικών αποχρώσεων. Ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να σας ταξιδέψουν μακριά, κυριολεχτικά ή μεταφορικά, ενώ δεν αποκλείεται ένα φίλος να έχει αντιρρήσεις για μια επιλογή σας, παρόλο που δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα στηρίξουν τα ερωτικά σας θέλω.

Αιγόκερως
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ταυτόχρονα θέματα που αφορούν μέλη της οικογένειας δημιουργούν ένα κλίμα έντασης και έντονης δραστηριότητας. Η ευτυχία του συντρόφου σας είναι έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του και αυτό σας δίνει την αφορμή για να έρθετε πιο κοντά να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και να χαιρετήσετε τις κακές για χάρη κάτι νέου και ωραίου που ανοίγετε μπροστά σας. Οι ερωτικές συναντήσεις θα διανθίζονται από έντονο πάθος ενώ μυστικές συζητήσεις θα μετατρέπονται σε ερωτικά ραντεβού. Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου θωρακίζει τη σχέση με νέες ασπίδες, ώστε να μπορείτε μέσα σε αυτή να βιώνετε τη ζεστασιά και την αγάπη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Με την Αφροδίτη στους Διδύμους αυτός ο μήνας κυλά ευχάριστα με ανάλαφρες
ιστορίες και ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές που κάνουν την καθημερινότητα σας πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Ο χώρος εργασίας όπως φαίνεται σας έχει δεσμεύσει όχι όμως και τη διάθεση να φλερτάρετε και να παίξετε ένα ερωτικό γαϊτανάκι . Δεν περιμένετε και δεν θέλετε σχέσεις αυτό που επιθυμείτε είναι χαρά και εργασία. Παρόλα αυτά, η συναισθηματική Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα μπορεί να σας πάρει στην ερωτική της αγκαλιά να σας λούσει με τα χάδια της και μετά να καλομάθετε και να μην θέλετε να φύγετε. Από την άλλη, με τον Ερμή ανάδρομο το β' μισό του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες ερωτικές παθιασμένες στιγμές με άτομο από το παρελθόν.

Υδροχόος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Από τους πιο τυχερούς του φετινού καλοκαιριού χαίρεστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές μαζί με το ταίρι σας και απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Το πιθανότερο είναι να μην παραθερίζετε σε ένα μέρος αλλά να μετακινήστε συχνά πυκνά, ανανεώνοντας τα ενδιαφέροντα και την ερωτική σας διάθεση. Κάποιοι από εσάς θα συμμετέχετε σε κάποια ευτυχή γεγονότα όπως ένας γάμος, μια βάπτιση ή μια γιορτή και άλλοι θα χαθείτε από προσώπου γης και δεν θα σας δει κανένας γνωστός πριν από τη μέρα της επιστροφής. Επικοινωνίες ωστόσο θα υπάρχουν παρά τις ενέργειες του συντρόφου να έχει την ευκαιρία να σας έχει μόνο για τον εαυτό του, μιας και δεν σας χορταίνει με τίποτα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Ο Ιούλιος είναι ένας θερμός και ερωτικός μήνας που θα ανάψει τη φλόγα του έρωτα στην καρδιά σας για τα καλά. Ένα πρόσωπο με αέρινη γοητεία, όμορφο νου και νεανική παρουσία πολύ πιθανόν να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας και, αν αυτό συμβεί, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για όλα τα πιθανά σενάρια. Ούτως ή άλλως εσείς θα είστε οι διοργανωτές του ερωτικού έργου της ζωής σας όποτε διαλέγετε σκηνικό, πρόσωπα, πλοκή και φινάλε. Από την άλλη, οι ιστορίες στις οποίες θα είστε πρωταγωνιστές το πιθανότερο είναι να μην είναι ούτε μια ούτε δύο, ωστόσο το ενδεχόμενο να βγείτε μια και καλή από το κλαμπ των εργένηδων έτσι σε μια στιγμή κεφιού και ερωτικού πανηγυριού δεν αποκλείεται με τον Δία να ψάχνει ευκαιρία να σας φορέσει την κουλούρα.

Ιχθύες
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Επιτέλους, οι εχθροπραξίες τελείωσαν και πλέον χωρίς να πέφτουν πυρά μπορείτε αφενός να χαρείτε την περίοδο ειρήνης και αφετέρου να ξαναθυμηθείτε τη μέχρι πρότινος ξεχασμένη ερωτική σας ζωή. Ο Άρης μέσα στον 8ο ξυπνά τις κοιμισμένες ερωτικές επιθυμίες και δρα τώρα για χάρη του έρωτα που είναι ανίκητος σε κάθε μάχη. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουλίου έρχεται να επισφραγίζει τη νέα εποχή στην ερωτική σας ζωή με ένα συναισθηματικό ταξίδι στον κόσμο της απόλαυσης, της στοργής και της ερωτικής ζεστασιάς. Τέλος, το ταίρι σας μέσα από κάποιες εκπλήξεις που σας έχει ετοιμάσει θα αναπληρώσει το κενό που χάσετε και κατά μια έννοια θα βρεθείτε χιλιόμετρα μπροστά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ Μπορεί επί τόσο καιρό να βάζατε τους πάντες σε μικροσκόπιο και να αρνιόσασταν να βρείτε κάτι θετικό ή καλό επάνω τους όμως τώρα νιώθετε ότι η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση αλλά η ευτυχία σας. Προς αυτήν την οδό κινείστε αυτό το μήνα και το πρώτο βήμα το κάνετε με τον Άρη στον 8ο ο οποίος θέλει να κάνετε το παρθενικό σας βήμα στον κήπο των ερωτικών επιθυμιών. Το ερωτικό ένστικτο προσπερνά τις «στενόμυαλες» απαιτήσεις του νου και σας ωθεί να καλύψετε τις επί καιρώ παραμελημένες ανάγκες του. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος ή κάποια πρώην επιθυμεί να τα ξαναβρείτε δεν φαίνεται να ενδιαφερθείτε. Εξάλλου η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί ένα νέο ξεκίνημά που το πιθανότερο είναι να κάνετε και μάλιστα χωρίς εισιτήριο επιστροφής.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Συζυγική βία


Γυναίκα: Δεν αντέχω άλλο κύριε πρόεδρε, θέλω διαζύγιο...
Κάθε μέρα με κάνει τόπι στο ξύλο, από το πρωί ως το βράδυ με δέρνει, δεν αντέχω άλλο.

Πρόεδρος: Κατηγορούμενε τι έχεις να πεις για όλα αυτά;

Κατηγορούμενος: Μην την ακούτε κύριε πρόεδρε, από το πολύ ξύλο δεν ξέρει τι λέει.

22 Λόγοι γιατί είναι ωραίο να είσαι γυναίκα





Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες γινόμαστε λίγο ζηλιάρες ή αισθανόμαστε αδικημένες δεδομένου ότι η κοινωνία μας σήμερα έχει δώσει πολλά
προνόμια στους άντρες ορισμένα από τα οποία δεν θα μπορούσαν ούτε καν να διανοηθούν να διεκδικήσουν οι γυναίκες. ...

Παρόλα αυτά, το να ζηλεύουν οι γυναίκες τους άντρες σε ορισμένα θέματα δεν δικαιολογείται καθόλου. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή κυριολεκτικά οι γυναίκες από τη φύση τους έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άντρες.

Τα πλεονεκτήματα αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά και οφείλονται περισσότερο στη γυναικεία φύση ωστόσο πολλές φορές εμείς οι γυναίκες τα θεωρούμε δεδομένα με αποτέλεσμα να μην τα εκτιμάμε. Εμείς στο blog Δυναμική Γυναίκα αναφέρουμε γιατί είναι ωραίο να είσαι γυναίκα. Έτσι ... για να μην το ξεχνάμε!

Ορίστε λοιπόν οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους είναι ωραίο να είσαι γυναίκα: λόγοι,είναι ωραίο να είσαι γυναίκα

1. Οι γυναίκες κατά κανόνα ζούνε περισσότερο δεδομένου ότι έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής.

2. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα (σε σχέση με τους άντρες) χωρίς να μπερδεύονται.

3. Μόνο οι γυναίκες μπορούν να γίνουν μητέρες (ένα από τα θαύματα της ζωής).

4. Όταν βυθίζεται ένα καράβι στις σωστικές λέμβους μπαίνουν πάντα πρώτα τα γυναικόπαιδα.

5. Οι γυναίκες όταν θέλουν μπορούν κυριολεκτικά να σέρνουν τους άντρες από τη μύτη (γι' αυτό υπάρχει και η έκφραση .......σέρνει καράβι).

6. Οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να καταταγούν στο στρατό αφού είναι μια υποχρέωση που την έχουν μόνο οι άντρες.

7. Οι γυναίκες αποτελούν αντικείμενο πόθου και θαυμασμού από τους άντρες. (Υπάρχει και το αντίθετο αλλά σε μικρότερο βαθμό ή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις).

8. Ο άντρας είναι το κεφάλι αλλά η γυναίκα είναι ο λαιμός οπότε και το στρίβει όπου θέλει αυτή.

9. Η γυναίκα έχει περισσότερες αντοχές στο σεξ.

10. Οι γυναίκες μπορούν πλέον να φλερτάρουν με την ίδια άνεση και τις ίδιες ικανότητες όπως και οι άντρες.

11. Οι περισσότερες γυναίκες περιποιούνται πολύ περισσότερο τον εαυτό τους σε σχέση με τους άντρες. λόγοι,είναι ωραίο να είσαι γυναίκα

12. Οι γυναίκες έχουν κατά κανόνα εκλεπτυσμένο γούστο.

13. Το ισχυρό φύλλο πλέον μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι γένους θηλυκού.

14. Το γυναικείο μυαλό ωριμάζει πιο γρήγορα σε σχέση με το αντρικό.

15.Η έκφραση "δεν ξέρει τι θέλει" θα λέγαμε ότι πλέον ταιριάζει καλύτερα σε έναν άντρα παρά σε μια γυναίκα.

16. Η γυναίκα είναι στην ουσία αυτή που κρατάει όρθιο ένα σπίτι. Όταν λείψει η γυναίκα το σπίτι αμέσως μετατρέπεται σε αχούρι (στις περισσότερες περιπτώσεις).

17. Η γυναίκα είναι στην ουσία αυτή που διαλέγει το ταίρι της και όχι ο άντρας.

18. Οι γυναίκες είναι 100% σίγουρες ότι τα παιδιά είναι δικά τους.

19. Η συντριπτική πλειοψηφία των καλεσμένων εστιάζουν την προσοχή τους στη νύφη. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα προσέξουν και τον γαμπρό. λόγοι,είναι ωραίο να είσαι γυναίκα

20. Οι γυναίκες πολύ σπάνια θα φάνε πόρτα στα μαγαζιά. Για τους άντρες δεν ισχύει κάτι ανάλογο.

21. Θα σε κερνάνε πολύ πιο πολλές φορές από ότι θα χρειάζεται να κεράσεις εσύ.

22. Οι γυναίκες κατά κανόνα έχουν πιο ανθεκτικό οργανισμό σε ορισμένες ασθένειες.

Ορίστε και ορισμένοι λόγοι για τους οποίους κάποτε ήταν καλύτερα να ήσουν άντρας ωστόσο πλέον δεν ισχύουν:

1. Οι άντρες κατουράνε όρθιοι ακόμα και πίσω από ένα δέντρο έξω στη φύση ( Εεε και...... ο κόσμος πλέον έχει γεμίσει με τουαλέτες. Μια γυναίκα θα πάει στην πλησιέστερη τουαλέτα και τελείωσε η υπόθεση).

2. Μέσα στην οικογένεια γίνεται ότι λέει ο άντρας του σπιτιού. (Αυτό δεν ισχύει εδώ και καιρό δεδομένου ότι η γυναίκα έχει τους δικούς της τρόπους έτσι ώστε να κάνει τον άντρα να συμφωνεί με τις απόψεις της.)

3. Οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί. (Αυτό και αν είναι μύθος. Τα περισσότερα ατυχήματα οφείλονται στην υπερβολική ταχύτητα εξαιτίας της χαζομάρας ή της υπερβολικής σιγουριάς ορισμένων αντρών. Οι γυναίκες οδηγούν πολύ πιο προσεκτικά και πολύ πιο σιγά). Επίσης κατά κανόνα οι περισσότεροι μπεκροκανάτες οδηγοί (χάροι της ασφάλτου) είναι άντρες.

4. Οι άντρες βγάζουν περισσότερα χρήματα από τις γυναίκες (Αυτό ίσχυε κάποτε και ίσως ισχύει ακόμα σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που κερδίζουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους άντρες τους).

5. Οι άντρες από μικροί έχουν περισσότεροι ελευθερία από τις γυναίκες. (Πλέον οι περισσότεροι γονείς δίνουν την ίδια ελευθερία και στα κορίτσια. Η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι ότι ένα κορίτσι χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικό από ένα αγόρι, διότι οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι.)

10 πράγματα που ΔΕΝ κάνει ο Τσακ Νόρις





1. Δεν μπορεί να θυμώσει, γιατί είναι πανάγαθος....


2. Δεν μπορεί να νιώσει έκπληξη, γιατί είναι παντοδύναμος

3. Δεν μπορεί καλά-καλά να πάει μία βόλτα, γιατί είναι πανταχού παρών

4. Δεν μπορεί να χάσει σε οποιοδήποτε παιχνίδι, καθώς είναι παντοδύναμος και παντογνώστης.

5. Δεν μπορεί να γελάσει με ένα ανέκδοτο. Τα ξέρει όλα

6. Δεν μπορεί να αργήσει σε ένα ραντεβού, γιατί είναι ήδη εκει.

7. Δεν μπορεί να πάρει μετάθεση στη δουλειά, γιατί είναι ήδη παντού.

8. Δεν μπορεί να φτιάξει μία πέτρα που ούτε ο ίδιος δεν θα μπορεί να τη σηκώσει, καθώς είναι παντοδύναμος.

9. Αν τελικά φτιάξει μία πέτρα που δεν θα μπορεί ούτε ο ίδιος να σηκώσει, πολύ απλά δεν θα μπορεί να σηκώσει τν πέτρα.

10. Δεν μπορεί να δει μια ταινία, καθώς ξέρει ήδη το τέλος, και θα ήταν χάσιμο χρόνου...

Πως φανταζόντουσαν το μέλλον στη δεκαετία του 60' !





Στη δεκαετία του ’60 μια από τις αγαπημένες συζητήσεις στους επιστημονικούς κύκλους ήταν οι προβλέψεις για μελλοντικές ανακαλύψεις και εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας
. Οι άνθρωποι ονειρεύονταν ιπτάμενα αυτοκίνητα, οικιακούς βοηθούς-ρομπότ και τηλεμεταφορά. Υπολόγιζαν μάλιστα, ότι αυτά θα έκαναν την εμφάνισή τους στα τέλη του 20ου αιώνα. Εμείς γνωρίζουμε ότι τα ιπτάμενα αυτοκίνητα βρίσκονται ακόμη στη φαντασία μας, ωστόσο, πολλές από τις προβλέψεις των επιστημόνων των 60s έγιναν πραγματικότητα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μία μελέτη που έγινε από ιαπωνικό πανεπιστήμιο, το 40% των 135 τεχνολογικών επιτευγμάτων που είχε προβλέψει η Ιαπωνική Υπηρεσία Επιστήμης και Τεχνολογίας αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας.


Ρομπότ και υπολογιστές
Παρά τις προβλέψεις, τα ρομπότ δεν εξελίχθηκαν τελικά στους ανθρωποειδείς βοηθούς που φαντάζονταν οι επιστήμονες πριν από 50 χρόνια. Η ρομποτική έχει αναπτυχθεί σε τομείς όπως η ιατρική και η βιομηχανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν έχει ρομπότ στο σπίτι του. Αντιθέτως, όλοι έχουμε υπολογιστή, παρόλο που οι επιστήμονες πίστευαν ότι «τα κομπιούτερ δεν θα αποκτήσουν ποτέ θέση μέσα στα σπίτια». Οι υπέρμαχοι της πληροφορικής, πάντως, είχαν οραματιστεί ένα παγκόσμιο δίκτυο υπολογιστών που θα έδινε τη δυνατότητα στον άνθρωπο να αποκτήσει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία: αυτό που εμείς γνωρίζουμε με την ονομασία «internet».








Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα
Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα με μηχανές τζετ ήταν ένα από τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά σε ταινίες που αναφέρονταν στο μέλλον. Οι επιστήμονες των 60s υπολόγιζαν ότι μέχρι το 2010, οι περισσότερες μετακινήσεις θα γίνονταν με ιπτάμενα αυτοκίνητα που θα κινούνταν με ταχύτητα 300 χλμ την ώρα. Έπεσαν εντελώς έξω, καθώς, μέχρι στιγμής, υπάρχει μόνο ένα μοντέλο ιπτάμενου αυτοκινήτου, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από ένα μικρό αεροπλάνο και κοστίζει 200.000 δολάρια.







Τα ιπτάμενα σπίτια
Το 1961 αμερικανοί επιστήμονες είχαν οραματιστεί ιπτάμενα σπίτια, σαν διαστημόπλοια, τα οποία – εν έτει 2010 - θα επέτρεπαν στους κατοίκους τους να μετακινούνται όπου και όποτε ήθελαν. Όσο για τις συκευές του νοικοκυριού, αυτές θα ήταν τόσο εξελιγμένες, ώστε με μία εντολή της νοικουράς, θα ετοίμαζαν γεύματα, θα έπλεναν και θα σιδέρωναν τα ρούχα και θα κατέστρεφαν τα σκουπίδια. Τώρα ξέρουμε ότι αυτές οι εφευρέσεις εξακολουθούν να ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και ότι αν η νοικουρά δεν βάλει το χεράκι της, γεύμα δεν γίνεται!







Μόδα
Στα 60s οι άνθρωποι της μόδας ορκίζονταν στο όνομα των συνθετικών υφασμάτων και προέβλεπαν ότι «σε 50 χρόνια, τα ρούχα θα είναι τόσο φθηνά, ώστε οι γυναίκες θα μπορούν να ακολουθούν τη μόδα χωρίς να ξοδεύονται». Σήμερα, πράγματι υπάρχουν πάμφθηνα συνθετικά ρούχα, ωστόσο, κανείς δεν αμφισβητεί την ανώτερη ποιότητα των ρούχων από φυσικές ύλες, όπως το μαλλί και το βαμβάκι. Όσο για τα σχέδια, οι δημιουργοί των 60s θα αισθάνονταν πολύ υπερήφανοι, καθώς οι ιδέες τους εξακολουθούν να παρουσιάζονται, με παραλλαγές, στις πασαρέλες του σήμερα.







Εργασία
Για τους επιστήμονες του 1960, το γραφείο του 21ου αιώνα θα ήταν σαν ένα στούντιο με υπολογιστή, βίντεο, φωτοτυπικό και τηλεόραση. Αυτό που δεν μπορούσαν να προβλέψουν ήταν ότι, πράγματι, θα είχαμε όλα αυτά, αλλά μαζεμένα σε μία συσκευή λίγο μεγαλύτερη από την παλάμη του χεριού μας. Οι ίδιοι προέβλεπαν ότι η εργάσιμη μέρα θα είχε μειωθεί στις 4 ώρες. Προφανώς έπεσαν έξω. Όμως, αυτό που πέτυχαν 100% ήταν οι προβλέψεις τους για την πιστωτική κάρτα. Είχαν εκτιμήσει από τότε ότι όλες οι πληρωμές θα γίνονταν μέσω μιας μαγνητικής κάρτας, η οποία θα αντικαθιστούσε τα μετρητά.

 
Powered by Blogger