Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Σέξι θηλυκό η Jennifer Lopez στο νέο της βιντεοκλίπ!




Μπορεί να είναι μητέρα δυο παιδιών, είναι όμως και μια σέξι λατίνα! Η Jennifer Lopez φόρεσε...
λίγα και καλά ρούχα, πήρε τον κατά πολλά χρόνια νεότερο αγαπημένο της και γύρισε το νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Dance Again».

Στις περισσότερες σκηνές αυτή και ο Casper Smart ερωτοτροπούν μπροστά στο φακό!

Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Pitbull, αν και το ζευγάρι φροντίζει να κλέβει την παράσταση!

Γιατί οι άντρες βάζουν τις μπύρες κάτω κάτω; Ιδού… (pic)





Χαζοί δεν είναι! Όλα προμελετημένα. Σου λέει γιατί να τις βάλω στο ράφι; Έχουν κι ένα Α βάρος. Σου λέει, θα τις βάλω στον πάτο του ψυγείου, κάτω κάτω, να έχω και τη θέα μετά έτοιμη… Σωστοοοος! ;)







Συσκευή όρθιας ούρησης για γυναίκες!



Πολλές γυναίκες κατά καιρούς δυσκολεύονται με την ούρηση, αφού χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν για την ανάγκη τους, βρώμικες ή δημόσιες τουαλέτες! Τώρα, όμως, μια πρωτοποριακή φορητή συσκευή μιας χρήσης επιτρέπει στο γυναικείο φύλο…
να ουρήσει όρθιο!

Το P-mate προσφέρει επίσης στις γυναίκες να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους με λοιμώξεις, αλλά και μια μοναδική λύση στις γυναίκες που έχουν δυσκολία να σκύβουν ή να κάθονται λόγω εγκυμοσύνης και άλλων θεμάτων υγείας. Ακόμη, είναι ιδανικό για νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια.

Ένα χρήσιμο προϊόν… για τις γυναίκες που δεν χαίρονται ανά πάσα στιγμή την καθαριότητα του μπάνιου τους!

Κάποια συνεχίζει τα γυμνά στην παραλία... και προκαλεί απανωτά... εγκεφαλικά!







Και όχι μόνο! Όλα ανεβαίνουν! Πίεση, θερμοκρασία... κάτι άλλο που δεν μπορούμε να σας το γράψουμε αλλά είμαστε σίγουροι ότι το νιώθετε.. και το νιώθετε χαμηλά!

Και τι δε θα έκανε για να αποκτήσει ομοιόμμορφο μαύρισμα αυτό το κορίτσι.. Δεν την νοιάζουν τα θύματα που προκαλεί στο πέρασμά της και συνεχίζει ακάθεκτη της αποκαλυτικές της εμφανίσεις..Απολαύστε την Belen Rodriguez σε topless εμφάνιση !


"Κινδυνεύει από τσουνάμι όλος ο νότιος Ινδικός Ωκεανός"


"Τα κύματα θα φτάσουν τα 10 μέτρα και θα πλημμυρίσουν πολλές περιοχές" λέει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών Κώστας Συνολάκης.Μετά τον σεισμό μεγέθους 8,7 βαθμών της κλιμακας ρίχτερ που έγινε στην Ινδονησία εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι σε 7 χώρες και πιο συγκεκριμένα
στην Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Αυστραλία, τις Σεϋχέλλες, την Σομαλία, το Ομάν και την Νότια Αφρική.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης ήδη έχουν ενημερώσει τους κατοίκους στην ακτή Ανταμάν να εγκαταλείψουν την περιοχή υπό τον φόβο επερχόμενου τσουναμι. Η περιοχή είναι η ίδια που είχε πληγεί το 2004.

Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι της Ινδίας ανακοίνωσε ότι κύματα ύψους έξι μέτρων αναμένονται σε τμήματα της ανατολικής ακτής της χώρας, ενώ μικρότερα κύματα αναμένονται στα απομακρυσμένα νησιά Ανταμάν και Νικομπάρ.

Οπως δήλωσε στο Newsit ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης "είχαμε έναν μεγάλο σεισμό μεγέθους 8,7 εως 8,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, δεν ξέρουμε ακόμη το ακριβές μέγεθος. Ο σεισμός είναι σε εστιακό βάθος λιγότερο από 30 χιλιόμετρα που σημαίνει οτι θα έχει τσουνάμι.

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο ειναι η βόρειος Σουμάτρα, το Πανγκ Ατσε και από την άλλη πλευρά του ινδικού ωκεανού το τσουνάμι μπορει να φτάσει στις Μαλδίβες, στη Ριγιουανιόν ακόμη και στη Μαδαγασκάρη. Εξαρτάται από το ποια είναι η κατεύθυνση του ρήγματος, ακόμη δεν ξέρουμε. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δε θα ειναι τόσο μεγάλο όσο το 2004 αλλά θα επηρρεάσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Ηδη υπάρχουν εκκενώσεις στην Ινδία και απ΄ότι κατάλαβα στη Σρι Λάνκα αλλά θα προχωρήσει μέχρι και τις ακτές της Αφρικής. Είναι νωρίς ακόμη αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Τηρουμένων των αναλογιών, αν και ειναι νωρίς για να ξέρουμε τον μηχανισμό του σεισμού, αν όμως ειναι αυτό που φαίνεται τώρα τότε τα κύματα θα φτάσουν σε ύψος και τα 10 μέτρα. Στο Πανγκ Ατσε που είχε πληγεί και το 2004 και ζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, θα υπάρξει πρόβλημα. Ελπίζω να ειναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη φορά και σίγουρα θα είναι αλλά δυστυχώς τα πρώτα στοιχεία που βλέπω μιλάνε για αρκετά μεγάλες πλημμύρες" είπε τέλος ο καθηγητής κύριος Συνολάκης.

13χρονος γαλαζοαίματος πυροβόλησε κατά λάθος το πόδι του

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3edd30635d2c494ea9a5f1bf5fc45b1b_M.jpg Ο εγγονός του βασιλιά Juan Carlos της Ισπανίας είχε ένα μικρό ατύχημα...
Ο Felipe Juan Froilan, γιος της μεγαλύτερος κόρης του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας, πυροβόλησε κατά λάθος με καραμπίνα το δεξί του πόδι, την ώρα που εξασκούνταν στη σκοποβολή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Το ατύχημα συνέβη στον 13χρονο όσο αυτός βρισκόταν σε έπαυλη της οικογένειας στην πόλη Soria.



Εκπρόσωπος Τύπου του παλατιού ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του έφηβου γαλαζοαίματου ήταν «ελαφρύς», αφού όταν ο Felipe Juan πυροβόλησε, η κάννη του όπλου βρισκόταν προς το έδαφος. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην κλινική Quiron της Βαρκελώνης.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 13χρονος γαλαζοαίματος πυροβόλησε κατά λάθος το πόδι του http://24wro.blogspot.com/2012/04/13_7590.html#ixzz1rkTGjKhg

Πώς είναι σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι - Οι σέξυ πόζες του στο Facebook

 Ο Χρήστος Σαντικάι, το χαριτωμένο αγοράκι που μας έχει σημαδέψει τραγουδώντας τους ύμνους στις γιορτές, μεγάλωσε και έγινε ένας... σέξυ 18χρονος.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είναι αληθινό. Ο μικρός Χρήστος εμφανίστηκε στην τηλεόραση όταν ήταν 12 χρόνων και πρωταγωνιστούσε στα σποτάκια με βυζαντινά τραγούδια και ύμνους για τις γιορτές. Πριν λίγες μέρες, όμως, ο μικρός Χρήστος – όπως τον θυμόμαστε όλοι- έγινε 18 χρόνων και ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook μερικές σέξι φωτογραφίες του.

Ο Χρήστος ποζάρει στο φακό χωρίς μπλούζα, αφήνοντας να φανούν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του, ενώ σε μια άλλοι φωτογραφία φορά μεγάλα γυαλιά ηλίου, μιμούμενος τον Justin Bieber.

























































Τα 50 Πιο Περίεργα Αυτοκίνητα


1. Το αυτοκίνητο πράσινο γκαζόν

Green Grass Car

2. Το γατο-αυτοκίνητο

Cat Car

3. Το αυτοκίνητο εξωγήινος

Alien Car

4. Το αυτοκίνητο μετα τον χωρισμό

Car after Divorce

5. Διπλό αυτοκίνητο

Double car

6. Δρακο-αυτοκίνητο

Dragon Car

7. Αυτοκίνητο κάμερα

Camera Car
Camera Car

8. Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Muffin

Electric Muffin Cars

9. Αυτοκίνητα δισκέτες

Floppy-Disk Car
Floppy-Disk Car

10. Αυτοκίνητο Καμηλοπάρδαλη

Giraffe Car

11. Αυτοκίνητο άλογο

Horse Car

12. Αυτοκίνητο Hot-Dog

Hot-dog Car?

13. Αυτοκίνητο κάτι(;)

What is it?

14. Παράξενο αυτοκίνητο

Weird Car

15. Άλλο ένα παράξενο αυτοκίνητο

Another Weird Car

16. Αυτοκίνητο γόβα

Lady's Shoe Car

17. Αυτοκίνητο άσχημο τέρας

Ugly Monster Car

18. Ποντικο-αυτοκίνητο

Mouse Car

19. Αυτοκίνητο Μονόφθαλμο Τέρας

One-eyed Monster Car

20. Αυτοκίνητο Μουσικό όργανο

Organ Car

21. Αυτοκίνητο παγώνι

Peacock Car
Peacock Car

22. Αυτοκίνητο Φάντασμα

Phantom's Car

23. Αυτοκίνητο σγουρόμαλλο σκυλάκι

Poodle Car

24. Αμμο-αυτοκίνητο

Sand Car

25. Τρομακτικό αυτοκίνητο

Scary Car

26. Αυτοκίνητο UFO

UFO car

27. Αυτοκίνητο παπούτσι

Shoe Car

28. Αυτοκίνητο νεκροκεφαλή

Skull Car

29. Σαλιγκαρο-αυτοκίνητο

Snail Car

30. Αυτοκίνητο Σφίγκα

Sphinx Car

31. Αυτοκίνητο τρελή φάτσα

Crazy Face Car

32. Αυτοκίνητο τηλέφωνο

Telephone Car

33. Το αυτοκίνητο σωλήνας

Tubular Car

34. Το αυτοκίνητο του εξωγήινου

UFO Car

35. Αυτοκίνητο άσχημη τσάντα

Ugly Bug Car

36. Ξύλινο αυτοκίνητο

Wooden Car

37. Αυτοκίνητο ζωολογικός κήπος

Zoo Car

38. Κουνελο-αυτοκίνητο

Bunny Car

39. Αυτοκίνητο τρελός καρχαρίας

Crazy Shark Car

40. Αυτοκίνητο μύγα

Fly Car

41. Αυτοκίνητο ψάρι

Fish Car

42. Το φουτουριστικό αυτοκίνητο

Futuristic Car

43. Το αυτοκίνητο μπάνιο

Bath Car

44. Αυτοκίνητο πάπια

Duck Car

45. Αυτοκίνητο αστέρι

Star Car

46. Αυτοκίνητο χταπόδι

Octopus Car

47. Το αυτοκίνητο ερπυστριοφόρο

Sand-crawler

48. Αυτοκίνητο χαρτάκια σημειώσεων

49. Το σπιτο-αυτοκίνητο

House Car

50. Το αυτοκίνητο-χελώνα

Turte Car

 
Powered by Blogger