Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Real Steel

Real Steel

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος. Το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Πάνω στο ρινγκ, τις γροθιές τους διασταυρώνουν γιγαντόσωμα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναζητά την ευκαιρία να επιστρέψει για μια τελευταία φορά στις μέρες της δόξας. Όταν κάποια μέρα ο Μαξ, ο ανήλικος γιος του, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύπτει τυχαία ένα εγκαταλειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, ο Τσάρλι, ο οποίος έχει γίνει εξπέρ στο να κατασκευάζει μάχιμους ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα: με τη βοήθεια του γιου του θα προπονήσουν το ρομπότ τους για τη διεκδίκηση του τίτλου...
Σκηνοθεσία: Σον Λέβι
Ηθοποιοί: Χιού Τζάκμαν, Εβάντζελιν Λίλι, Ντακότα Γκόγιο
Διάρκεια: 127 λεπτά
Είδος: Περιπέτεια














Πηγή:http://www.kinimatografoi.gr

Πόσο χρονών αισθάνεσαι; (ΤΕΣΤ)

Νομίζεις ότι η πραγματική σου ηλικία είναι μόνο αυτή που αναγράφεται στην ταυτότητά σου; Λάθος! Σίγουρα έχεις ακούσει για τη βιολογική ηλικία. Για την ηλικία της… ψυχής σου, όμως, πόσα γνωρίζεις; Κάνε το τεστ για να το μάθεις.


Πόσο χρονών αισθάνεσαι;...Ξυπνάς το πρωί και αισθάνεσαι το γόνατό σου να πονάει. Σκέφτεσαι…

α) Γερνάω! Άρχισαν οι πόνοι στις αρθρώσεις μου.

β) Δε βαριέσαι. Πόνος είναι, θα περάσει!

γ) Κάποια απότομη κίνηση θα έκανα χθες και πιάστηκα.

Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας είναι…

α) Τα παιδικά και εφηβικά.

β) Τα νεανικά.

γ) Κάθε φάση της ζωής έχει τις δικές της χαρές.

Αν χρειαζόταν να πάρεις μέρος σε μια ποδηλατοδρομία με συνομηλίκους σου…

α) Αστειεύεσαι; Θα έβρισκα κάποια δικαιολογία για να μην πάω!

β) Θα έκανες προπόνηση σχεδόν καθημερινά, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα τερματίσεις από τους πρώτους!

γ) Θα το διασκέδαζες! Δεν έχει σημασία ο τερματισμός, αλλά να περάσεις καλά στη διαδρομή!

Μου αρέσει να κάνω παρέα με ανθρώπους που…

α) Είναι αρκετά μεγαλύτεροί μου.

β) Είναι νεότεροί μου.

γ) Είναι περίπου στην ηλικία μου.

Σε σχέση με το παρελθόν αρρωσταίνεις…

α) Πιο συχνά.

β) Το ίδιο.

γ) Λιγότερο.

Όταν παρακολουθείς μια ταινία, συνήθως ταυτίζεσαι με τον ήρωα που…

α) Έχει περίπου ίδια ηλικία με σας.

β) Είναι ο πρωταγωνιστής.

γ) Έχει περίπου τον ίδιο χαρακτήρα με το δικό σας.

Ανησυχείς για το χρόνο που περνά…

α) Πολύ συχνά!

β) Ποτέ. Δεν θέλεις ούτε να το σκέφτεσαι!

γ) Όταν έρχονται τα γενέθλιά σου.

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη…

α) Ψάχνεις για καινούργια σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα σου.

β) Θαυμάζεις πόσο πολύ δεν έχεις αλλάξει καθόλου τα τελευταία 10 χρόνια.

γ) Είσαι ευχαριστημένη που διατηρείσαι τόσο καλά.

Όταν θέλεις να συνδέσεις μια καινούργια συσκευή…

α) Απευθύνεσαι σε κάποιο νεότερο μέλος της οικογένειας. Άλλωστε τα σημερινά παιδιά τα ξέρουν όλα!

β) Παραιτείσαι από την προσπάθεια. Όλο και κάποιον θα βρεις να σας βοηθήσει.

γ) Συμβουλεύεσαι το εγχειρίδιο χρήσης και προσπαθείς να το κάνεις μόνη σου.

Όταν διαβάζεις…

α) Διασπάται πολύ εύκολα η προσοχή σου.

β) Βαριέστε θανάσιμα! Προτιμάς να κάνεις κάτι άλλο.

γ) Σε απορροφά το κείμενο.

Και τώρα διάβασε τα αποτελέσματα:

Αν συγκέντρωσες περισσότερα «Α»:
Νιώθεις μεγαλύτερη από την ηλικία σου

Ανησυχείς για το χρόνο που περνά και ερμηνεύεις και το παραμικρό σαν σημάδι «παρακμής» του σώματος και του πνεύματός σου. Κάποιες φορές είσαι λίγο πιο χαλαρή, ενώ κάποιες άλλες (ιδίως αν πλησιάζουν τα γενέθλια ή κάποια άλλη σημαντική επέτειος) η σκέψη ότι μεγαλώνεις σου φέρνει απελπισία και απογοήτευση.

Προσπάθησε να υιοθετήσεις μια πιο χαλαρή στάση και δες το ότι μεγαλώνεις σαν μια πορεία όχι προς τη φθορά, αλλά προς την ωριμότητα. Συνειδητοποίησε ότι κάθε μέρα που περνά σε κάνει πιο σοφή και συνειδητοποιημένη, κάτι που μπορεί να σου χαρίσει καλύτερες κοινωνικές σχέσεις.

Κάνε μια λίστα και γράψε πώς άλλαξε η ζωή σου τα τελευταία 10 ή και 20 χρόνια. Επικεντρώσου στις θετικές αλλαγές (π.χ. πώς σε βοήθησε η οικογένειά σου, πώς εξελίχθηκες επαγγελματικά κ.ά.) και προσπάθησε να βρείς πώς θα μπορούσες να βελτιώσεις τις αρνητικές αλλαγές (π.χ. πήρες βάρος, δεν έχεις αντοχές, εκνευρίζεσαι πιο εύκολα κ.ά.).

Βρες νέα χόμπι και δραστηριότητες που να σε ευχαριστούν και να διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Κάνοντας παρέα με καινούργια άτομα και από διαφορετικές ηλικιακά ομάδες εξελίσσεστε και πλέον επικεντρώνετε την προσοχή σας όχι στο χρόνο που περνά, αλλά στο πώς θα τον αξιοποιήσετε καλύτερα.

Αν συγκέντρωσες περισσότερα «Β»:
Νιώθεις μικρότερη από την ηλικία σου

Οι άλλοι ξαφνιάζονται όταν τους λές την ηλικία σας και πράγματι δεν σας φαίνεται καθόλου. Έχεις ευχάριστη και νεανική διάθεση, κάνεις παρέα συνήθως με μικρότερους από εσένα, έχεις ενέργεια, χαίρεις άκρας υγείας και σου αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό.

Συνέχεια προσπαθείς για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η παγίδα είναι μήπως το παρακάνεις. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε για πάντα τις ίδιες αντοχές που είχαμε όταν ήμασταν 20 και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να κάνουμε τις ίδιες εξαντλητικές δραστηριότητες. Καθώς τα χρόνια περνούν χρειάζεται να «ακούς» και να σέβεσαι τις ανάγκες του σώματός σου και να μην πιέζεις σε ακραίες συμπεριφορές.

Φτιάξε ένα πλάνο των δραστηριοτήτων της ημέρας. Μήπως επιβαρύνεις ιδιαίτερα το πρόγραμμά σου μόνο και μόνο επειδή έχεις συνηθίσει να το ακολουθείς από μικρή ηλικία; Κάτι τέτοιο σε εξαντλεί, γιατί σου «κλέβει» χρόνο από την ξεκούραση και τον ύπνο σου; Μήπως έχεις επιβαρυνθεί αποκλειστικά με οικογενειακά ή άλλα βάρη, επειδή θεωρείς ότι έχεις περισσότερες αντοχές από τους άλλους; Επανεξέτασε τη συμπεριφορά σου και μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια ή να ελαφρύνεις κάπως το συνηθισμένο σου πρόγραμμα.

Αν συγκέντρωσες περισσότερα «Γ»
Νιώθεις όσο… είσαι και το απολαμβάνεις

Δεν ντρέπεσαι για την ηλικία σου και δεν ανταγωνίζεσαι τους μικρότερους σε ηλικία. Πιστεύεις ότι κάθε ηλικία έχει τις χάρες της και προσπαθείς να απολαύσεις το καλύτερο από τη ζωή. Ακόμα και αν δεν ακολουθείς ένα αυστηρά υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης του σώματος, εντούτοις είναι κάτι που σε απασχολεί και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο, χωρίς να φτάνεις σε ακρότητες.

Η ζωτικότητα και η ενέργειά σου είναι αυτή ενός μικρότερου σε ηλικία ανθρώπου, γι’ αυτό και δεν έχεις καμιά δυσκολία να κάνεις παρέα και να έχεις φίλους απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Βρίσκεις ενδιαφέρον στα πιο απλά και καθημερινά, ενώ φροντίζεις να έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες που να εξασκούν το μυαλό και να διατηρούν τη ζωντάνια σου.


ΠΗΓΗ : http://periergaa.blogspot.com

Οι παραλίες γυμνιστών σε όλη την Ελλάδα (pics)

Δείτε τις παραλίες γυμνιστών που προτείνει το deltiokairou.gr σε άνα αφιέρωμα που κυριαρχεί η γυμνή αλήθεια...


Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Πάρτε το λεωφορείο 26. Στο τέρμα του ακολουθείτε τις πινακίδες προς παραλία “Μπανάνα” ή την πινακίδα “Nudist Club Greece”. Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσετε στην παραλία “Μπανάνα”, πηγαίνετε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας”Μικρή Μπανάνα”.

Κρήτη: Παλαιοχώρα
Η παραλία “Παλαιοχώρα” είναι 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητό σας, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά. Έχει δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της. Η δεύτερη, έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ ολοκλήρου για γυμνισμό.



Ρόδος: Φαληράκι
Για να φθάσετε μπορείτε να περπατήσετε τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι. Με το αυτοκίνητο στρίβετε αριστερά, αν έρχεστε από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεστε από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη “Nudist Beach – FKK” βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο “Muses”.
Σάμος: Τσαμαδού
Από το λιμάνι της Σάμου, ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Συναντάτε μια ταβέρνα με πάρκινγκ. Παρκάρετε κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείτε το μονοπάτι φθάνετε σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.
Κέρκυρα: Μυρτιώτισσα
Η παραλία βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίψτε δεξιά προς Έρμονες, θα δείτε την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Μύκονος: Super Paradise
Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, επιτρέπεται ο γυμνισμός. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις.
Θάσος: Super Paradise
Η παραλία – παράδεισος βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά προς το “Paradise Bar& restaurant on the beach”. Υπάρχει χώρος να παρκάρετε στον κεντρικό δρόμο και μετά περπατάτε περίπου 5 λεπτά. Ένας όχι και πολύ δύσκολος χωμάτινος δρόμος φθάνει, επίσης, μέχρι την παραλία.
Περισσότερες παραλίες στον χάρτη:








         Πηγή: http://www.kamikazi.gr

Bondage - Με τη ματιά της τέχνης!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Οι πιο σέξι γυναίκες στο facebook (pics)



Δείτε τις φωτογραφίες...

The Sexiest Facebook Women















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σχετίζονται με την μυρωδιά του σώματος


 

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σχετίζονται με την μυρωδιά του σώματος
Το να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο συνήθως απαιτεί μία πρώτη συζήτηση. Μια νέα μελέτη, όμως, υποδηλώνει πως ενδείξεις για την προσωπικότητά του μπορούμε να λάβουμε και από την… μυρωδιά του.

Ομάδα 100 ανδρών και ισάριθμων γυναικών κατόρθωσε να εκτιμήσει με αρκετή ακρίβεια πόσο εξωστρεφείς, αγχώδεις ή κυριαρχικοί ήταν 60 εθελοντές, μυρίζοντας τα T-shirts τους.

Η μελέτη αυτή είναι η πρώτη που αξιολογεί κατά πόσον τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σχετίζονται με την μυρωδιά του σώματος.

Αν και οι απαντήσεις των εθελοντών δεν ήταν τέλειες, υποδηλώνουν πως όταν σχηματίζουμε την πρώτη εντύπωση για έναν άνθρωπο, δεν λαμβάνουμε υπ’ όψιν μόνο την εμφάνιση και την συμπεριφορά του, αλλά και τον τρόπο που μυρίζει.

«Οι άνθρωποι δεν εκφράζονται μόνο με την εμφάνιση και την ομιλία τους, αλλά και με το πώς μυρίζουν», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια Αγκνιέσκα Σοροκόβσκα, από το Πανεπιστήμιο του Wroclaw, στην Πολωνία.

Η μελέτη πρόκειται να δημοσιευθεί σε επερχόμενο τεύχος της «Ευρωπαϊκής Επιθεώρησης Προσωπικότητας» (EJP).

Η μελέτη

Η δρ Σοροκόβσκα και οι συνεργάτες της, ζήτησαν από 30 άνδρες και 30 γυναίκες να φορούν λευκά T-shirts επί τρεις συνεχόμενες νύχτες και να αποφύγουν στη διάρκειά τους αρώματα, αποσμητικά, σαπούνια, τσιγάρο, αλκοόλ και τρόφιμα με έντονη οσμή. Επιπλέον, τους υπέβαλλαν σε τεστ προσωπικότητας.

Στη συνέχεια, οι ερευνητές πήραν τα μπλουζάκια των εθελοντών και τα έβαλαν σε διάφανες, πλαστικές σακούλες.

Στο επόμενο στάδιο της μελέτης τους, επιστράτευσαν 100 άνδρες και 100 γυναίκες, από τους οποίους ζήτησαν να μυρίσουν τα μπλουζάκια και με βάση τη μυρωδιά να βαθμολογήσουν με μια κλίμακα από 0 έως 10, πέντε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας.

Κάθε εθελοντής βαθμολόγησε έξι μπλουζάκια, ενώ κάθε μπλουζάκι βαθμολογήθηκε από 20 εθελοντές.

Ευρήματα

Τρία από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας αξιολογήθηκαν με αρκετά μεγάλη ακρίβεια από τους εθελοντές: η εξωστρέφεια (η τάση να είναι κανείς κοινωνικός και ανοιχτός), ο νευρωτισμός (η τάση να είναι κανείς αγχώδης και με διακυμάνσεις της ψυχικής διάθεσης) και η κυριαρχικότητα (η ανάγκη να ηγείται κανείς των άλλων).

Ο βαθμός της ακρίβειας δεν ήταν τέλειος, αλλά η δρ Σοροκόβσκα δήλωσε πως ήταν εφάμιλλος με αυτόν προγενέστερης μελέτης, στην οποία είχαν αξιολογηθεί τα ίδια χαρακτηριστικά με βάση βίντεο που έδειχναν εθελοντές στην καθημερινή τους ζωή.

Επιπλέον, η κρίση για την κυριαρχικότητα ήταν πιο ακριβής όταν οι εθελοντές αξιολογούσαν τις μυρωδιές ατόμων του αντίθετου φύλου, γεγονός που υποδηλώνει πως η μυρωδιά παίζει μεγάλο ρόλο όταν διαλέγουμε ερωτικό σύντροφο, πρόσθεσε.

Οι ερευνητές αποδίδουν τα ευρήματά τους στην συσχέτιση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας με την έκκριση ορμονών, οι οποίες επηρεάζουν τη μυρωδιά μας. Οι κυριαρχικές προσωπικότητες λ.χ. μπορεί να έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει τους ιδρωτοποιούς αδένες.





Πηγή:http://ola-e-tipota.blogspot.com

Η «καυτή» πλευρά του αθλητισμού

Ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί στα τερέν!
Τις ξέρεις ή μάλλον… δεν τις ξέρεις. Θες όμως να τις γνωρίσεις… Τις λένε και αθλήτριες-μοντέλα και είναι ξεκάθαρο γιατί!
Είναι όλες εδώ, για να δεις τα σπορ με άλλο μάτι.

Ana Ivanovic - Τένις



Sophie Horn - Γκολφ



Almudena Cid - Ρυθμική γυμναστική



Erica Hosseini - Surf



















Πηγή:http://www.newsbeast.gr

 
Powered by Blogger