Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ορμήξτε γιατί χανόμαστε


Είπαμε να το παίξετε ντίβα, να τον ψήσετε σα σπαλομπριζόλα, αλλά σταματήστε τα κόλπα πριν σας καεί το φαγητό.
Μπορεί οι φίλες σας να επιμένουν πως με το να φαίνεστε «δύσκολη» τον κάνετε να σας θέλει πιο πολύ, αλλά εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως αν συνεχίσετε να του γυρνάτε την πλάτη κάθε φορά που πάει να ελέγξει τα «υδραυλικά», τότε το πιο πιθανό είναι να τον βρείτε μεν στο κρεβάτι σας, αλλά με άλλη πιο πρόθυμη και σίγουρα πιο εύκολη.
Δείξτε του πόσο τον θέλετε και κάντε τον να νιώσει κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Ψιθυρίστε του χαμηλόφωνα στο αυτί την πιο τρελή σας φαντασίωση, ενώ εκείνος συζητάει με τους φίλους του για το PSI και άλλα ακαταλαβίστικα.
Κάντε τον συνένοχο στο ερωτικό σας παιχνίδι, κοιτάξτε τον με νόημα και πεταρίστε τα βλέφαρα όλο νάζι.
Μη ντρέπεστε, πιάστε τον, χουφτώστε τον και τριφτείτε του σαν τη γάτα.
Αν θέλετε να λυσσάξετε κάντε το και αυτό, καλύτερα να σας πει λυσσάρα παρά ιγκλού.
Νιώστε το κορμί του και κρυφτείτε τε μέσα στη ζεστή αγκαλιά του, το αγόρι μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια, ζεστασιά και πολύ καλό σεξ, θέλετε κάτι άλλο;
Είστε με κόσμο, δειπνείτε στο πιο chic εστιατόριο και τον θέλετε κολασμένα. Ε, πάρτε τον λοιπόν, αλλά πάντα διακριτικά μη σας πάρουν με τα γιαούρτια. Χαΐδέψτε του το πόδι, κολλήστε το δικό σας πάνω στο δικό του και βάλτε το χέρι του όπου θέλετε. Δικό σας αγόρι είναι, ό, τι θέλετε το κάνετε γι΄ αυτό αφήστε τις αναστολές και μπείτε στο ψητό.
Μισή ντροπή δική του, μισή δική σας!


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ -ΚΥΡΙΩΣ- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Νέα λουκέτα σε εκατοντάδες μικρά -κυρίως- ξενοδοχεία φέρνει η κατάργηση των επιδοτούμενων διακοπών, ενώ η κατάσταση θα επιδεινωθεί και με την αύξηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ, που ισχύουν σε πολλά νησιά (όπως... 
Κυκλάδες, Δωδεκάνησα). Οπως τονίζουν οι επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ οι προκρατήσεις διαμορφώνονται προς το παρόν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, ο εσωτερικός τουρισμός ουσιαστικά «τελειώνει» με την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που επιδοτούσε προγράμματα διακοπών.
Επίσης τονίζουν ότι η αύξηση του ΦΠΑ σε παραμεθόριες περιοχές θα έχει ως αποτέλεσμα απώλεια εσόδων αντί για αύξηση.
«Θεωρούμε δεδομένο ότι το ύψος των συντελεστών του ΦΠΑ, όσον αφορά τον τουριστικό τομέα, θα παραμείνει τουλάχιστον αμετάβλητο, ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν να διεκδικούν με ίσους όρους τους άλλους ανταγωνιστικούς προς τη χώρα μας τουριστικούς προορισμούς» αναφέρει ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Τσακίρης.
Αντί να λαμβάνουμε μέτρα για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα μας, προχωράμε σε ενέργειες που «πλήττουν» το προϊόν μας, σημειώνει ο Γιώργος Τελώνης, πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ (ταξιδιωτικά γραφεία)».
Οι ξενοδόχοι ζητούν να βρεθεί τρόπος να διατηρηθούν τα προγράμματα των επιδοτούμενων διακοπών, καθώς, όπως λένε, ήταν η «μαγιά» για εκατοντάδες μικρές και μεγαλύτερες μονάδες. Τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 500.000 Ελληνες κάθε χρόνο έκαναν φτηνές διακοπές, ακόμα και σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, με τα επιδοτούμενα προγράμματα της Εργατικής Εστίας.




Πηγή

Στη φυλακή για ένα... friend request


Σε τρεις μέρες φυλακής καταδικάστηκε ένορκος σε αμερικάνικο δικαστήριο.

Το σφάλμα του ήταν ότι έστειλε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Βέβαια δεν έστειλε αίτημα φιλίας σε οποιονδήποτε. Το έστειλε στον κατηγορούμενο του οποίου την τύχη θα έπρεπε να συναποφασίσει.

Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό, ο ένορκος απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του. Παρόλα αυτά δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο. Ο 29χρονος Jacob Jock σχολίασε ειρωνικά το γεγονός στο Facebook. Το δικαστήριο θεώρησε λοιπόν ότι έδειξε ασέβεια απέναντι του και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ημερών.

Πηγή

Μάπετ Σώου

Η μεγάλη κωλοτούμπα του Άδωνι





Για να επιβιώσει ένας πολιτικός, χρειάζονται δύο πραγματάκια: Ταλέντο στο ψέμμα και ηλίθιοι ψηφοφόροι. Καμιά φορά αρκεί το πρώτο, γιατί το δεύτερο μπορεί και να αντικατασταθεί από το «απελπισμένοι ψηφοφόροι».
Ο Άδωνις αν και σχετικά καινούργιος στον πολιτικό στίβο, δείχνει πως γνωρίζει τη συνταγή για την επιτυχία. Γι’αυτό και με τρώει η περιέργεια να δω πως θα αντικρούσει τις αντιδράσεις μετά τη μεταγραφή του στην ΠΟΛ.ΑΝ. και στην υπενθύμιση αυτών των παλιών του δηλώσεων. Βάλτε το στο 1:25 και ακούστε τι έλεγε κάποτε για τον εαυτό του και το νέο του αφεντικό… (όλο το βίντεο είναι απίστευτα ενδιαφέρον).

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ 40% ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Η επώδυνη μείωση (22%) του κατώτατου μισθού με το νέο μνημόνιο επισκίασε μία εξαιρετικά σημαντική διάταξη, η οποία ανατρέπει το υφιστάμενο καθεστώς των συλλογικών διαπραγματεύσεων και καταργεί αυτή καθεαυτή την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Στο μνημόνιο, το οποίο αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, αναφέρεται επί λέξει πως από τον Ιούλιο του 2012 «οι κατώτατοι μισθοί δεν θα καθορίζονται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, αλλά θα νομοθετούνται από την κυβέρνηση κατόπιν διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους».



Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση δεν θα χρειάζεται να μειώνει με νόμο τους κατώτατους μισθούς που διαμόρφωσαν από κοινού οι εργοδότες και εργαζόμενοι, καθώς θα τους «διαμορφώνει» εξ αρχής η ίδια.


Το υφιστάμενο καθεστώς ισχύει από τη δεκαετία του '50 και συγκεκριμένα με τον νόμο 3239 του 1955 ο οποίος προέβλεπε ότι οι «Εθνικαί Γενικαί συλλογικαί συμβάσεις εργασίας συνάπτονται και υπογράφονται εκ μέρους των εργοδοτών (ΣΕΒ, Εμπορικοί Σύλλογοι και ΓΣΕΒΕΕ) και εκ μέρους των μισθωτών από τη ΓΣΕΕ».


Βελτιώθηκε μάλιστα με τον νόμο 1876 του 1990 ο οποίος θεωρείται από τους προοδευτικότερους νόμους για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη. Ψηφίστηκε μάλιστα από το σύνολο των κομμάτων της Βουλής επί οικουμενικής κυβέρνησης.


Η κατάργηση της εθνικής σύμβασης επέρχεται με τη ρύθμιση που προβλέπει ότι πλέον ο κατώτατος μισθός θα ρυθμίζεται νομοθετικά από την κυβέρνηση. Αρα δεν υφίσταται θέμα συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.


Ανάλογο καθεστώς ισχύει κατά κύριο λόγο στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που εντάχθηκαν προσφάτως στην Ευρωπαϊκή Ενωση.


Την κατάργηση της εθνικής σύμβασης καταγγέλλει με ιδιαίτερα «σκληρές φράσεις» η πρώην υπουργός Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη. Συγκεκριμένα σημειώνει πως «το δεύτερο μνημόνιο δεν εξαντλείται σε οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, που ενδεχομένως στο μέλλον θα μπορούσαν να αντιστραφούν. Αποδομεί ολόκληρο το σύστημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων και ακυρώνεται το δικαίωμα προσφυγής στη διαιτησία από τους εργαζομένους».


«Οι όροι εργασίας στον ιδιωτικό τομέα παύουν να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Ρυθμίζονται είτε από τον εργοδότη μέσω ατομικών συμβάσεων είτε με κρατική παρέμβαση. Ακόμη και ο κατώτατος μισθός της Εθνικής Γενικής Σύμβασης γίνεται από ένα "βαρέλι δίχως πάτο", καθώς, όποτε η τρόικα ή η κυβέρνηση το απαιτεί, μπορεί να μειώνεται».


Προς την οριστική κατάργησή τους οδεύουν και οι κλαδικές συμβάσεις εργασίας, ενώ η «μερική διατήρηση» της μετενέργειας επιφέρει μειώσεις μισθών που ενδέχεται να ξεπεράσουν ακόμη και το 40%.


Το μνημόνιο προβλέπει τη λήξη των κλαδικών συμβάσεων το αργότερο σε ένα έτος από την ψήφισή του. Η μετενέργεια των κλαδικών συμβάσεων περιορίζεται στους τρεις από τους έξι μήνες. Πέραν του χρονικού περιορισμού, η επίδράση της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων στις ατομικές συμβάσεις, αφορά - πλέον - μόνο συγκεκριμένες αμοιβές.


Στη διάταξη του νέου μνημονίου προβλέπεται ρητά πως μετά την πάροδο των τριών μηνών της μετενέργειας, οι αμοιβές των εργαζομένων επανέρχονται στον βασικό μισθό και διατηρούν μόνο - όπου υπάρχουν - τέσσερα επιδόματα: ωρίμαση, τέκνων, εκπαίδευσης και βαρέων επαγγελμάτων.


Ωστόσο δεν είναι σαφές τι εννοεί το κείμενο του μνημονίου ως «βασικό μισθό». Ο υπουργός Εργασίας στη Βουλή σημείωσε ότι «πρόκειται για τον βασικό μισθό της κλαδικής σύμβασης».


Συνεπώς καταργούνται μια σειρά επιδομάτων που διαμορφώνουν - κατά μεγάλο ποσοστό - τις τελικές αμοιβές των εργαζομένων. Επίσης καταργείται και η τυχόν επιπλέον αμοιβή που έχει συμφωνηθεί μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών, με τη λήξη της μετενέργειας οι αμοιβές θα μειώνονται αυτομάτως, δηλαδή θα τροποποιείται η ατομική σύμβαση εργασίας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του εργαζομένου. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει δραματικές μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.


Το μνημόνιο αναφέρει πως οι μειωμένοι μισθοί θα ισχύουν έως ότου υπάρξει νέα σύμβαση, συλλογική ή ατομική. Είναι ωστόσο σαφές πως οι εργαζόμενοι θα πιεστούν να συμφωνήσουν (σε ατομικό επίπεδο) σε χαμηλότερες αμοιβές υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» της απόλυσης.


Η αδυναμία σύναψης σύμβασης για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις είναι δεδομένη με το νέο αυτό καθεστώς. Τούτο καθίσταται απολύτως αδύνατο από ένα επιπλέον γεγονός. Οτι η προσφυγή στη διαιτησία δεν είναι πλέον εφικτή, αφού απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη εργοδοτών και εργαζομένων.
Οι κατώτατοι μισθοί  στην Ευρώπη


Μόνο η Ελλάδα και το Βέλγιο σε ολόκληρη την Ευρώπη διαμορφώνουν τον κατώτατο μισθό κατόπιν συλλογικής διαπραγμάτευσης των κοινωνικών εταίρων.
Σε Γαλλία, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία το ύψος του κατώτατου μισθού ορίζει η κυβέρνηση ύστερα από προτάσεις των κοινωνικών συνομιλητών.
Το ύψος του κατώτατου μισθού τηρείται υποχρεωτικά κατά τις διαπραγματεύσεις σε κλαδικό και επιχειρησιακό επίπεδο σε εννέα κράτη: Βέλγιο, Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Εθνικός κατώτατος μισθός υπάρχει και στα 11 από τα 12 νέα κράτη-μέλη της ΕΕ- πλην της Κύπρου -, δηλαδή σε Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λετονία, Μάλτα, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Ρουμανία.
Το ύψος του όμως ορίζεται από την κυβέρνηση είτε μονομερώς είτε με βάση τις προτάσεις των κοινωνικών εταίρων. Δεν υπάρχει εθνικός κατώτατος μισθός σε Αυστρία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιταλία και Κύπρο. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των χωρών αυτών διαμορφώνουν με ελεύθερες διαπραγματεύσεις με τους εργοδότες τους κατώτατους κλαδικούς μισθούς.


Σκέψεις για μήνυση κατά Δημοσίου

 Την περίπτωση να τεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού λόγω του νέου νομοσχεδίου εξετάζουν στο Λιμάνι, και αν συμβεί κάτι τέτοιο οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν νομικά κατά του Ελληνικού Δημοσίου. 

Η αντίδραση του Ολυμπιακού στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο βρίσκεται ακόμη στην.. αρχή της. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της σε κάποια άρθρα του νέου αθλητικού νόμου, και ήταν πρωτεργάτης στις αντιδράσεις των ΠΑΕ που αποφάσισαν στο Δ.Σ. της Super League το... Lockout της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά ταύτα, οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανό να μην σταθούν εκεί.
Το ενδεχόμενο να αποκλειστούν οι «ερυθρόλευκοι» από το Europa League εξαιτίας του νέου νόμου και της ενδεχόμενης κατάργησης του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σκέφτονται έντονα την πιθανότητα να κινηθούν νομικά κατά του ελληνικού Δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη.
Η αντιπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Europa League, Ρούμπιν Καζάν, έχει έννομο συμφέρον να πάρει την πρόκριση από τον Ολυμπιακό στα... χαρτιά. Και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι δεν θα το κυνηγήσει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», σε περίπτωση που οι Ρώσοι προσφύγουν στην FIFA επικαλούμενοι το νέο αθλητικό νόμο και την ενδεχόμενη κατάργηση του αυτοδιοικήτου του ελληνικού ποδοσφαίρου – πράγμα που ως γνωστόν απαγορεύει ρητά η Παγκόσμια Ομοσπονδία - αυτομάτως θα τεθεί σοβαρός κίνδυνος για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρόλευκων», και ενδεχομένως και της επόμενης σεζόν.
Σε αυτή την περίπτωση, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας θα ακολουθήσουν τη νομική οδό θεωρώντας αποκλειστικό υπεύθυνο το Ελληνικό Δημόσιο και θα διεκδικήσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα προκύπτει από τα χρήματα της UEFA που θ’ αναγκαστεί να χάσει ο Ολυμπιακός, και σε αυτά θα προστεθούν φυσικά και τα έσοδα από διαφημιστικά, εισιτήρια, χορηγικές συμφωνίες και πολλά άλλα.

25 σόκιν αλήθειες για το sex

Μερικές φορές δεν πιστεύουμε κάτι, επειδή μας φαίνεται αστείο.
Δεν είναι όμως έτσι παρακάτω θα δείτε 25 αλήθειες και στατιστικές για το σεξ, μπορεί να σας φαίνονται αστεία, αλλά δεν είναι !...


1. Οι Άντρες, κατά μέσο όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.

2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν π0ρν0.
3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ .

4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να κάνουν »γυναίκες» τις κοπέλες , οι οποίες τους πλρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !

5. Η λέξη«γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαίαΕλλάδα.

6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone.

7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια ιερόδουλη παρα να αγοράσεις ένα προφυλακτικό.

8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρώς μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.

9. ‘Οταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.

10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.

11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910.

12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυτοϊκανοποίηση …. είναι ο αποκεφαλισμός.

13. Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς σεξουαλική επαφή. Δηλαδή με παρθενογένεση.

14. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά τη συνουσία, διαπιστώνεται ότι έχουν εξαπάτησει τις συζύγους τους.

15. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε σεξουαλικό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες είναι 80%.

16. Το κορνάρισμα (στο αμάξι των νεόνυμφων) προέρχεται από μια παράδοση που λέει ότι έτσι εξασφαλίζεται το καλό σεξ.

17. Ένας οργασμός γουρουνιών διαρκεί 30 λεπτά.

18. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που είχε μια μητέρα είναι 69 παιδιά.

19. Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.

20. Οι άνθρωποι, οι πιθήκοι, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.

21* Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική.* Δηλαδή οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν μόνο την πρώτη φορά (μετά δώστου να καταλάβει !!)

22. Σύμφωνα με τις έρευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.

23. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους (αν δεν αισθάνεστε και πολύ περήφανοι για το απόκτημα σας .. ασχοληθείτε με το στήθος για κανα 5 ώρο , όλο και κάτι θα καταφέρετε ).

24. Στον Μεσαίωνα, οι άπιστες γαλλίδες σύζυγοι υποχρεώνονταν να κυνηγήσουν ένα κοτόπουλο μέσα στους δρόμους της πόλης, ολόγυμνες.

25. Οι αρσενικοί και θηλυκοί αρουραίοι μπορούν να κάνουν σεξ 20 φορές την ημέρα.


Πρόβλημα και με τον Μανιάτη

Εμπύρετος και ο Γιάννης Μανιάτης από το βράδυ του Σαββάτου χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τον Πανιώνιο. Τα περιορισμένα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε  Το κρύο της Μόσχας που αφού άφησε νοκ-άουτ Μιραλάς και Μοδέστο, ήρθε να δημιουργήσει πρόβλημα και στον Μανιάτη. Ο διεθνής αμυντικός ο οποίος ένιωθε αδυναμία τα προηγούμενα 24ωρα, ανέβασε πυρετό το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς με τον Πανιώνιο το απόγευμα (17:15).

Από το ματς με την Ρουμπίν ο Βαλβέρδε έχασε και τον Μέλμπεργκ, ενώ με τους "κυανέρυθρους" δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα και φυσικά ο Πάντελιτς που τραυματίστηκε την Παρασκευή και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Πλέον τα πλάνα του προπονητή περιορίζονται και άλλο με μια πιθανή ενδεκάδα να είναι η εξής: Στο τέρμα ο Μέγιερι και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Παπάζογλου και Χολέμπας.

Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από Ορμπάιθ, Μανιάτη, Φουστέρ ενώ στην επίθεση οι Αμπντούν (αριστερά), Καζίμ-Ρίτσαρντς (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο, ενώ ο Μαρκάνο λογικά θα είναι στον πάγκο αφού ταλαιπωρήθηκε με πυρετό και αυτός μεσοβδόμαδα.

Στην αποστολή είναι επίσης και οι Κάρολ, Ποτουρίδης, Μόνχε.


15 «γελοίες» ερωτήσεις που σου κάνουν καθημερινά!





Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από ερωταποκρίσεις όλων των ειδών
, απολύτως απαραίτητες για να επικοινωνήσουμε αλλά και για να συνεννοηθούμε με τους γύρω μας. Σωστά μέχρι εδώ! Άλλωστε μιλάμε για να…

καταλαβαινόμαστε. Τι γίνεται, όμως, με τις ερωτήσεις που μας κάνουν (ή κάνουμε) καθημερινά, χωρίς λόγο; Για ποιο σκοπό διατυπώνονται, αν όχι για να προκαλέσουν γέλιο και να μπουν στη λίστα με τις πιο «γελοίες» ερωτήσεις που έγιναν ποτέ; Οι 15 ερωτήσεις που ακολουθούν δεν νομίζω να χρειάζονται… απάντηση!



1. Μόλις έχει επιστρέψει στο σπίτι και σου λένε:

- Ήρθες;

(Όχι, στο δρόμο είμαι ακόμη κι έρχομαι!)



2. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό:

- Έλα ρε, σπίτι είσαι;

(Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!)



3. Σε καφετέρια:

- Ένα φραπέ γλυκό, χωρίς.

- Χωρίς γάλα;

(Όχι, χωρίς καλαμάκι!)



4. Συναντιέσαι με έναν φίλο:

- Έλα ρε, πού είσαι;

(Στην απέναντι γωνία!)



5. Ανάβεις το θερμοσίφωνο:

- Θα κάνεις μπάνιο;

(Όχι, το άναψα για να καίει ρεύμα!)



6. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς:

- Θα βγεις;

(Όχι, προβάρω ρούχα!)



7. Τρως όλο το φαγητό σου και ζητάς δεύτερο πιάτο, οπότε σου λένε:

- Σ’ άρεσε;

(Όχι, αλλά να μη σε προσβάλλω!)



8. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει:

- Καλή είναι;

(Όχι, αλλά μια ψυχή που είναι να βγει…)



9. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης ρωτάει:

- Ήρθατε για τη βρύση;

(Όχι, ν’ αλλάξω μια λάμπα και να κρεμάσω τις κουρτίνες!)



10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου και σε ρωτάνε:

- Πας για ύπνο;

(Όχι, πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!)



11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός:

- Α, εδώ κάτσατε;

(Όχι, ολογράμματα είμαστε!)



12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης:

- Βενζίνη θέλεις;

(Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα!)



13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει απ’ έξω:

- Κλειδώθηκες απ’ έξω;

(Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να μπαίνω στο σπίτι!)



14. Σε παίρνουν τηλέφωνο το βράδυ και με το που απαντάς:

- Ξύπνιος είσαι;

(Όχι, σου μιλώ στον ύπνο μου!)



15. Είσαι αριστερόχειρας και συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση, οπότε σου λένε:

- Αριστερόχειρας είσαι;

(Όχι, κουράστηκε το δεξί και είπα να χρησιμοποιήσω το αριστερό!)








Πηγή

Δείτε στη ΦΩΤΟ τον Γιώργο Μαζωνάκη με φούστα!

Δείτε στη ΦΩΤΟ τον Γιώργο Μαζωνάκη με φούστα! Ανατρεπτικός για άλλη μία φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή του επάνω στη σκηνή…
Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε φορώντας φούστα και μπότες!

20120219-075808

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!



Συζητήστε σήμερα τις σκέψεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε καλύτερα. Κάποια ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα, θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Θα έχετε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, που θα σχετίζεται με κάποια εκκρεμή ζητήματα στην καριέρα σας. Μην αφήσετε να δημιουργηθεί σύγχυση σε αυτά που λέτε. Θα φτιάξουν επιτέλους τα πράγματα στο πρόβλημα που σας απασχολεί.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι γιατί θα σας πιέζουν οι άλλοι. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις διότι οικονομικά και εργασιακά θέματα θα παρουσιάσουν άνοδο πολύ σύντομα. Αποφύγετε τα λάθη και την ένταση με τρίτους. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βρεθείτε µε φίλους σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Κάποια λόγια των άλλων ίσως να σας ενοχλήσουν. Αλλά είναι προτιμότερο να µην εμπλακείτε σε συζητήσεις οι οποίες μπορούν να σας χαλάσουν την διάθεση.


Προσέξτε τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία. Να είστε ήρεμοι και αποφύγετε τις λογομαχίες που θα προκύψουν με τρίτα πρόσωπα στον εργασιακό και οικογενειακό τομέα. Το άγχος σας δεν υποχωρεί, αλλά είναι ζήτημα προσωπικής σας τακτικής το να αλλάξετε την ζωή σας. Ευκαιρία να κάνετε τον απολογισμό σας και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας σε µια προσπάθεια να πετύχετε αυτό που θέλετε.


Θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί σε ορισμένα ζητήματα και να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας σε ρεαλιστική βάση. Μόνο με λογική και μεθοδική συμπεριφορά, θα καλυφθούν τα χρέη σας, και θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες που σας απασχόλησαν τις προηγούμενες μέρες. Κάποιες φοβίες και ανησυχίες σας είναι µάλλον αβάσιμες. Αν ψάχνετε για κάποια ισχυρή συναισθηματική συγκίνηση θα την έχετε τώρα που μπορείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας.

Θα αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας γιατί είστε αρκετά κουρασμένοι. Με την γοητεία σας θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Αναμένεται να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο εργασιακό σας περιβάλλον και την βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας. Μπορεί να είστε πιεσμένοι στη δουλειά και ο χρόνος σας να είναι περιορισμένος, αλλά θα αναγνωριστείτε.

Μην χάνετε τον χρόνο σας ξεσπώντας στα συγγενικά σας πρόσωπα όλη την συσσωρεμένη επιθετικότητα που έχετε μέσα σας. Προσπαθήστε να προωθήσετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Αποδράστε ρομαντικά με τον σύντροφο σας και αναθερμάνετε με τρυφερότητα και ερωτισμό την σχέση σας. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η συμπεριφορά σας αντανακλά θετικά στην επαγγελματική σας ζωή.




Θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Με την γοητεία σας και το πάθος σας θα έχετε θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σας άτομα για να μην έχετε πρόβλημα.

Πιθανόν να μην αισθάνεστε τόσο καλά σήμερα εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων ή λόγω άγχους για κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Θα φτιάξουν επιτέλους τα πράγματα στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους θα σας ωφελήσουν. Μην έχετε επιθετική διάθεση αλλά κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να ελαττώσετε την εριστικότητα σας. Θα αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας γιατί θα είσαστε αρκετά κουρασμένοι.

Έχετε ανάγκη τώρα από διασκέδαση, ηρεμία και ξεκούραση. Αποβάλλετε το έντονο άγχος και τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε σε αλλαγές που θεωρείτε ότι είναι καλές. Μην έχετε περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους από όσες πρέπει. Τα θετικά αισθήματα των άλλων θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε να στεναχωριέστε για τα προβλήματα σας. Προσπαθήστε νε βελτιώσετε τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Η δύναμη σας θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές.

Θα έχετε ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τώρα θα νιώσετε την ευχαρίστηση και την συμπαράσταση που τόσο έχετε ανάγκη. Θα αναλάβετε αρμοδιότητες και ευθύνες που θα αναδείξουν τις ικανότητες σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική άνεση σας και τα λόγια σας ίσως προκαλέσουν την οργή του. Θα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

Κάποιες φοβίες σας είναι µάλλον αβάσιμες και άδικα ανησυχείτε. Θα βρείτε εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους. Φανείτε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και σε αυτά που αισθάνεστε για να μην προσβάλλετε τους άλλους. Αποφύγετε να στεναχωριέστε για την καθημερινή ρουτίνα σας. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή αυτές τις ημέρες. Η καλή επικοινωνία που θα έχετε με τους ανωτέρους σας θα σας ανοίξει νέες πόρτες στα επαγγελματικά σας.

Μπορείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε ένα πρόγραμμα. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι σε ό, τι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας. Θα κάνετε μεγάλους αγώνες για την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Μην κουράζετε τους άλλους και μην λέτε πράγματα που μπορεί να τους αγχώσουν. Παρά τις δυσχερείς καταστάσεις που βιώνετε στην καθημερινότητα σας, μην πτοείστε, καθώς τώρα μπορείτε να διευθετήσετε τα πράγματα ευκολότερα από πριν.



 
Powered by Blogger