Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η Iryna Ivanova στο Playboy Βενεζουέλας



Η Iryna Ivanova στο Playboy Βενεζουέλας για τον Μάρτιο του 2012
Δείτε την






Η Kendra Wilkinson με bikini στην Hawaii



Η Kendra Wilkinson με bikini σε παραλία της Hawaii..
Δείτε την






Πίνει βενζίνη αντί για… ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια!

Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα… εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος!


Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι’ αυτό που είναι γνωστός όμως στη μικρή κοινωνία που κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση..βενζίνης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανα μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!
Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.
Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και “σοφούς” του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.

Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).
To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας! Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση της θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο.


Αλλεργική στο σπέρμα του συζύγου της!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα νιόπαντρο ζευγάρι την πρώτη κιόλας νύχτα του γάμου του, όταν η σύζυγος ανακάλυψε ότι ήταν αλλεργική στο σπέρμα του αγαπημένου της. Και μη νομίσετε ότι ο Μάικ και η Τζούλι Μπόιντ από το Εϊμπροτζ της Πενσιλβάνια περίμεναν την πρώτη νύχτα του γάμου τους για να κάνουν σεξ, αφού ήταν μαζί δύο χρόνια.


Ομως εκείνο το πρώτο βράδυ της νέας ζωής που ξεκινούσαν μαζί αποφάσισαν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, μιας που επιθυμούσαν και οι δύο να αποκτήσουν σύντομα παιδί. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η Τζούλι σχεδόν ταυτόχρονα με την επαφή ένιωσε αφόρητους πόνους, σαν να είχε βελόνες μέσα στο σώμα της. Το ίδιο οδυνηρό αποτέλεσμα είχαν και οι επόμενες επαφές τους, οπότε ξεκίνησαν μαραθώνιο επισκέψεων σε γιατρούς και εξετάσεων. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πόνοι της Τζούλι προέρχονταν από το σπέρμα του Μάικ. Η Τζούλι πάσχει από υπεραισθησία στο σπερματικό πλάσμα. Το σώμα της αναγνωρίζει το σπέρμα σαν μια άγνωστη πρωτεΐνη, όπως για παράδειγμα ένας αλλεργικός τη γύρη.

Το χειρότερο όμως ήταν ότι οι γιατροί εξήγησαν στο ζευγάρι ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το όνειρο της απόκτησης παιδιού, όχι μόνο επειδή εκείνη είναι αλλεργική στο σπέρμα του άντρα της, αλλά κι επειδή ο οργανισμός της το καταστρέφει.

Τρίχονο αγοράκι έτρωγε καρότα και έγινε πορτοκαλί!

Τρίχονο αγοράκι έτρωγε καρότα και έγινε πορτοκαλί! : Και όμως είναι αληθινή η πρίπτωση ενός τρίχρονου αγοριού, το οποίο έτρωγε πολλά καρότα και το πρόσωπο του έγινε πορτοκαλί!
Απίστευτη μοιάζει η ιστορία ενός τρίχρονου  Και όμως είναι αληθινή η πρίπτωση ενός τρίχρονου αγοριού, το οποίο έτρωγε πολλά καρότα και το πρόσωπο του έγινε πορτοκαλί!
Απίστευτη μοιάζει η ιστορία ενός τρίχρονου αγοριού ο οποίος τρώει τόσο πολλά καρότα που το πρόσωπό του έγινε πορτοκαλί…

Συγκεκριμένα, ο Leo Barnett, είναι το μόνο άτομο στην Βρετανία που δεν μπορεί να χωνέψει την καροτίνη, η οποία δίνει σε φαγητά όπως τα καρότα το χρώμα τους.

Όταν λοιπόν η ουσία αυτή εισχωρεί στον οργανισμό του 3χρονου, το δέρμα του γίνεται πορτοκαλί…

Η 40χρονη μητέρα του αναγκάστηκε να τον βάλει σε σκληρή δίαιτα και να του κόψει μαχαίρι όλα τα φαγητά που περιέχουν καροτίνη!

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στην Daily Mail παρατήρησε για πρώτη φορά το πρόβλημα αυτό, όταν ο γιος της ήταν 6 μηνών. «Είχε πάθει πνευμονία και τα πράγματα ήτα πολύ σοβαρά….

«Τα νεφρά του και το συκώτι του είχαν πρόβλημα και αρχικά νόμιζαν πως το πορτοκαλί χρώμα στο δέρμα του οφειλόταν σε αυτό. Όμως ένα μήνα μετά ήταν ακόμα πορτοκαλί…»

Ένας ειδικός την συμβούλεψε τότε να σταματήσει να του δίνει πορτοκαλί φαγητά όμως η μάνα του 3χρονου δεν παρατήρησε κάποια διαφορά.

Οι γιατροί στην συνέχεια του έκαναν εξετάσεις αίματος οι οποίες έδειξαν ότι του έλειπε ένα ένζυμο στο συκώτι. Αυτό σημαίνει ότι οργανισμός του δεν μπορεί να μετατρέψει την καροτίνη σε βιταμίνη Α, η οποία δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό από το οποίο πάσχει ο μικρός Leo ονομάζεται hyper-beta carotenemia.

Οι υπερβολικές ποσότητες καροτίνης δεν θεωρούνται επικίνδυνες για την υγεια, όμως το ανοσοποιητικό σύστημα του 3χρονου είναι τόσο αδύναμο που ακόμα κι ένα κρύωμα μπορεί να τον σκοτώσει αν δεν παίρνει καθημερινά βιταμίνη Α…



Τα … “στησίματα” της Βενετίας Κυρίου !!






Περούκες και για.. γάτες!

   Πωλούνται περούκες για.. γάτες! Δεν κάνουμε πλάκα.. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα της Julie Jackson και αν σας ενδιαφέρει να δείτε την γατούλα σας να μοιάζει με την Lady Gaga, μπορείτε να αγοράσετε την περούκα που ταιριάζει στο δικό σας κατοικίδιο στο Amazon..

Είστε ακόμη ερωτευμένος; Μια εξέταση αίματος θα σας πει!

Αν είστε ερωτευμένοι και αναρωτιέστε αν το πάθος σας θα διαρκέσει για πάντα, δεν χρειάζεται να ανατρέξετε σε χαρτορίχτρες. 

Για να καταλάβετε αν το νέο σας αμόρε θα μείνει δίπλα σας για μια ζωή, χρειάζεται απλώς να κάνετε μια εξέταση αίματος. Το μυστικό του αιώνιου έρωτα είναι κρυμμένο στα επίπεδα της οξυτοκίνης, της αποκαλούμενης και «ορμόνης του έρωτα». Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ομάδα Ισραηλινών επιστημόνων, που δημοσίευσε σχετική μελέτη στο περιοδικό «Psychoneuroendocrinology». 

Η οξυτοκίνη παράγεται από το σώμα σε διάφορες καταστάσεις ευχάριστων συναισθημάτων και βοηθά στη θεμελίωση μόνιμων δεσμών. Τα επίπεδά της αυξάνονται, για παράδειγμα, όταν υπάρχει ανταλλαγή ερωτικών διαχύσεων ανάμεσα στο ζευγάρι. 



Η οξυτοκίνη έχει επίσης σημαντικό ρόλο στον τοκετό, όταν οι γονείς έχουν αγκαλιά το μωρό τους, όταν η μητέρα θηλάζει, αλλά και στις ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Οι μελετητές στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan, στο Τελ Αβίβ, εξέτασαν τη συμπεριφορά 163 ζευγαριών που βρίσκονται στις αρχές της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους. Εκατόν είκοσι από τα ζευγάρια είχαν συμβιώσει πρόσφατα, ενώ τα άλλα έμεναν χωριστά. Τα πρώτα είχαν υψηλότερα επίπεδα οξυτοκίνης από τα άλλα επειδή είχαν μεγαλύτερη αρμονία στη σχέση τους. 

Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει αν οι άνθρωποι που έχουν περισσότερη οξυτοκίνη στο αίμα τους είναι πιο επιρρεπείς να ερωτευτούν και να παραμείνουν μαζί με το ταίρι τους για μεγάλο διάστημα ή αν είναι μια καλή σχέση που βοηθά στην αύξηση των επιπέδων των ορμονών και κατ' επέκταση στη διάρκειά της.

Η Laryssa μας αρέσει …”από πίσω” !!







Χελώνα με ... δύο κεφάλια!

Χελώνα με ... δύο κεφάλια! : Μία χελώνα των στεππών με δύο κεφάλια και έξι πόδια εκτίθεται στο μουσείο φυσικών επιστημών του Κιέβου όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρούν για  Μία χελώνα των στεππών με δύο κεφάλια και έξι πόδια εκτίθεται στο μουσείο φυσικών επιστημών του Κιέβου όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρούν για δύο μήνες το ερπετό, η επιβίωση του οποίου αποτελεί θαύμα.

Η χελώνα, ηλικίας πέντε ετών, έχει ένα καβούκι σε σχήμα καρδιάς και έχει μήκος 12 εκατοστά.
«Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για μία χελώνα με δύο κεφάλια, αλλά για σιαμαίες χελώνες, με δύο κεφάλια, δύο καρδιές, τέσσερα μπροστινά πόδια, αλλά δύο πίσω», σύμφωνα με ζωολόγο της Ekzoland.

Τα δύο κεφάλια έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, ακόμη και στις διατροφικές τους προτιμήσεις. Το αριστερό είναι κυριαρχικό και πιο ενεργητικό, προτιμά τα πράσινα γεύματα, ενώ το άλλο, προτιμά προϊόντα με θερμότερα χρώματα, καρότα και πικραλίδες, λέει ο ειδικός.

Η χελώνα αυτή των στεπών, είδος που συναντάται στην κεντρική Ασία και ζει μέχρι 50 ή 60 χρόνια, ανήκει σε έναν Ουκρανό που την φρόντιζε από τη γέννησή της «Ζώα με τέτοια παθολογία σπανίως γεννιούνται και δεν επιζούν στο φυσικό τους περιβάλλον», πρόσθεσε ο ζωολόγος.

Η νέα φωτογράφηση της Λίλας Κυριαζοπούλου για την Sirina !!












Παράξενα τηλέφωνα (Photos)


Δείτε μερικά πολύ παράξενα και αστεία τηλέφωνα, τόσο σταθερά όσο και κινητά!

21 πολύ παράξενα καπέλα!


Προκαλούν εντύπωση σε όσους τα αντικρίζουν. Όποιος τα φορέσει γίνεται αυτόματα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Δείτε στην συνέχεια 21 πραγματικά ασυνήθιστα καπέλα φορεμένα από τους ιδιοκτήτες τους (φορεμένα από μοντέλα σε επίδειξη μόδας δεν θα ήταν και τόσο περίεργο…)
Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

Παράξενα καπέλα

 
Powered by Blogger