Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τι το θες το ψηλοτάκουνο;;; H Nicola McLean πέφτοντας μας έδειξε το βρακάκι της ...





Τι το θες το ψηλοτάκουνο;;; εεεεε;;;;; 

Η γκόμενα του Messi, Antonella Roccuzzo με bikinι στο κότερο












Η γκόμενα του Lionel Messi, Antonella Roccuzzo στις διακοπές της με bikinι στο κότερο..
Δείτε την







Kρατούμενος το έσκασε από κελί φυλακής υψίστης ασφαλείας και πήγε στο ...διπλανό για σεξ!


Τό 'σκασε από το κελί και πήγε... σε γειτονικό για έρωτα!
Μία «εσωτερική απόδραση» με στόχο λίγες στιγμές πάθους εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μέσω κυκλώματος καμερών, αλλά μάλλον... κατόπιν εορτής.
Το αστυνομικό δελτίο στο Πορτλαντ του Μέιν, στις ΗΠΑ, περιέλαβε μία είδηση από τι τοπικές φυλακές υψίστης ασφαλείας της επαρχίας του Κούμπερλαντ, διαφορετική από τις συνηθισμένες.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας κρατούμενος, ο 23χρονος Αριέν Λ'Ιταλιέν, εντοπίστηκε από φρουρό που παρακολουθούσε τις κάμερες να προχωράει έρποντας σε διάδρομο που συνδέει δύο διαφορετικά τμήματα της φυλακής, ενώ κανονικά όλοι οι κρατούμενοι βρίσκονται στα κελιά τους και οι πόρτες τους είναι κλειδωμένες.
Σύντομα οι φύλακες άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς ανακάλυψαν ότι η κλειδαριά του κελιού του Λ'Ιταλιέν είχε παραβιαστεί με τρόπο που χωρίς να είναι εμφανής, την εμπόδιζε να κλείσει κανονικά.
Παράλληλα, ο νεαρός κρατούμενος είχε κάνει το «παραδοσιακό» κόλπο με τα σκεπάσματα και διάφορα άλλα υλικά, ώστε να φαίνεται ότι κάποιος ειναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.
Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε «υποδείκνυε» ότι ο «φυγάς» επέστρεφε στο κελί του από διπλανή, γυναικεία πτέρυγα της φυλακής, από την οποία το δικό του κελί «απείχε» έναν διάδρομο και δύο πόρτες ασφαλείας. Η διεξοδική έρευνα στα καταγεγραμμένα βίντεο αποκάλυψε τον Λ'Ιταλιέν να μπαίνει στο χώρο, περνώντας διαδοχικά τέσσερις πόρτες, περίπου μία ώρα πριν τον εντοπίσει ο υπάλληλος.
Οι φρουροί ερεύνησαν τα κελιά και εντόπισαν ένα ακόμη κελί με παραβιασμένη με τον ίδιο τρόπο κλειδαριά, αυτό της 25χρονης Κάρλα Γουίλσον, η οποία ωστόσο δεν φαινόταν να έχει εκμεταλλευτεί το γεγονός για να βγει από αυτό. Κάπως έτσι «έδεσε» η ερμηνεία του ερωτικού ραντεβού μεταξύ των δύο.
Η προκαταρκτική έρευνα απέφυγε να ρίξει το φταίξιμο (και) σε μέλη του προσωπικού, καταλήγοντας ότι οι δύο τους θα πρέπει να είχαν κοινούς γνωστούς στην φυλακή ή εκτός, ώστε να γνωρίζουν ο ένας την παρουσία του άλλου σε παρακείμενους χώρους, ενώ η επικοινωνία τους για την εφαρμογή του σχεδίου θα πρέπει να έγινε μέσω του συστήματος εξαερισμού της φυλακής.
Τελικά, καταλήγει η έρευνα, οι δύο τους θα πρέπει να είχαν ερωτική επαφή στο κελί της Γουίλσον. Ο ριψοκίνδυνος εραστής «πλήρωσε» την μία ώρα δίπλα στην 25χρονη με μεταφορά στο τμήμα υπερυψηλής ασφαλείας της φυλακής, ενώ η νεαρή απομονώθηκε σε άλλο τμήμα.


Adriana Lima και Doutzen Kroes σε μία φωτογράφιση σκέτη κόλαση...!!!!


Ακολουθούν περισσότερες καυτές φωτογραφίες....

 






Adriana Lima και Doutzen Kroes σε μία φωτογράφιση σκέτη κόλαση...!!!!

Τον τρέλανε!


Πραγματικά δεινοπάθησε για ένα παγωτό! Μη το χάσετε!!!......




 

14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Blowjob!


Έναν μήνα ακριβώς μετά την γιορτή των ερωτευμένων, στην οποία οι γυναίκες λαμβάνουν δώρα, και οι αγαπημένοι τους τούς φέρονται σαν βασίλισσες, έχει θεσπιστεί μία ανάλογη ημέρα, που όμως στοχεύει περισσότερο στην ικανοποίηση των ανδρών. Αυτή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου εορτάζουν οι ερωτευμένοι, αλλά είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας, ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παραγωγός Τομ Μπέρτσι, σκέφτηκε πως καλό θα ήταν να υπάρξει και μία αντίστοιχη, πιο «ανδρική» εορτή.

Έτσι λοιπόν μέσω του διαδικτύου, ξεκίνησε μία προσπάθεια να καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας. Σε αυτήν λοιπόν την εορτή των «ερωτευμένων», την πρωτοβουλία της έκπληξης και των κινήσεων έχει η γυναίκα, η οποία πρέπει να περιποιηθεί καταλλήλως τον αγαπημένο της.

Το «εθιμοτυπικό» λέει πως η γυναίκα πρέπει να μαγειρέψει στον σύντροφό της μία ζουμερή, λαχταριστή και χορταστική μπριζόλα, και στην συνέχεια να…. του προσφέρει την υπέρτατη ηδονή!

Για άλλη μία φορά μας εκπλήσσει το «περιεχόμενο» αυτών των… Παγκόσμιων Ημερών.

Της έριξε οξύ στο πρόσωπο..Δείτε φώτο..



“Δείτε τι μου έκανε”
Με απίστευτο θάρρος και τόλμη η Patricia Lefranc έκανε το μεγάλο βήμα. Εμφανίστηκε στη δίκη του πρώην αγαπημένου της, παντρεμένου Richard Remes, ο οποίος της έριξε οξύ στο πρόσωπο. Η 48χρονη θέλησε να αντικρίσει στα μάτια τον 57χρονο που της κατέστρεψε τη ζωή αλλά και να δείξει στους δικαστές η ίδια τη ζημιά που της έκανε. Ηταν μια όμορφη γυναίκα και την μετέτρεψε σε ένα “τέρας” όπως η ίδια λέει..

 Δείτε τις φώτο....


 

Ντύθηκε σαν μικρή μαθήτρια!.



 Βγήκε βόλτα και φόρεσε ένα μικροσκοπικό σορτσάκι και κάλτσες πάνω από το γόνατο θυμίζοντας μαθήτρια στο σχολείο...




Ωστόσο, ό,τι και να φορέσει η Megan Fox θα είναι πάντα στις φαντασιώσεις των ανδρών, καθώς είναι μια από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές παρουσίες στο Χόλιγουντ!

Miss Reef 2012 η Κολομβιανή Karen del Castillo!











Απο τους κορυφαίους διαγωνισμούς.. ομορφιάς είναι σίγουρα αυτός που πραγματοποιείται στην Χιλή. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Χιλής το Viña del Mar πραγματοποιήθκε το Miss Reef 2012 με νικήτρια την Κολομβιανή Karen del Castillo!
Δείτε την






δείτε και βίντεο απο τον διαγωνισμό..

Αν εχεις αυτο το δωματιο δεν περνας ουτε απεξω απο το σινεμα..

 

Η Πετρούλα … καμαριέρα !!

 

Ισορροπεί με το κεφάλι πάνω σε ένα καρφί!

Ο Li Xin ασχολείται πολλά χρόνια με τις πολεμικές τέχνες και είναι master του Κουνγκ φου, καταπλήσσοντας πολύ συχνά τα πλήθη με...
τις παρουσιάσεις του που κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα! Αυτή τη φορά έκανε κάτι απίστευτο, που όσοι το παρακολούθησαν θα το θυμούνται για χρόνια. Ισορρόπησε με το κεφάλι του επάνω στη μύτη ενός καρφιού, ασκώντας πίεση με όλο το βάρος του επάνω στην ακίδα της πρόκας! 

Βάζοντας τα χέρια του στο πλάι, ο Li στερέωσε το κρανίο του επάνω σε ένα καρφί, παραμένοντας ανάποδα για 20 περίπου δευτερόλεπτα. Τα 66 κιλά του βάρους του δεν τον εμπόδισαν καθόλου να μείνει ακίνητος και… ατάραχος στη θέση αυτή, καταπλήσσοντας τον κόσμο που τον παρακολουθούσε. Ο 47χρονος «τολμηρός» Κινέζος χρειάστηκε να κάνει ατελείωτες ώρες προπόνησης και πολλές ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης για 20 ολόκληρα χρόνια, έτσι ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος άνθρωπος κατάφερε πριν λίγο καιρό να ισορροπήσει με το στομάχι του επάνω σε ένα παρόμοιο καρφί, ενώ κατά το παρελθόν έχει «στερεωθεί» επάνω σε διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, αποδεικνύοντας την ικανότητά του σε τέτοιου είδους… τολμηρές ενέργειες!

«Χορεύει άθλια, αλλά είναι θεογκόμενα»



Καυστικός στο σχόλιό του ο Γιώργος Λιάγκας για την ελληνίδα που έφτασε στα τελικά του ιταλικού Dancing with the stars.Καυστικός στο σχόλιό του ο Γιώργος Λιάγκας για την ελληνίδα που έφτασε στα τελικά του ιταλικού Dancing with the stars.
Την επιτυχία της Ρίας Αντωνίου στον ημιτελικό του ιταλικού «Dancing With The Stars» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.
Το 23χρονο μοντέλο πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου, τερματίζοντας μάλιστα πρώτη σε βαθμολογία. Πολλοί όμως είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ίδια δεν έχει αυτή την επιτυχία εξαιτίας των ικανοτήτων της στο χορό, αλλά κερδίζει λόγω της σέξι παρουσίας της: 
 
«Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο σχήμα. Η Ρία Αντωνίου εξακολουθεί να χορεύει άθλια για τη δική μου αισθητική» δήλωσε αρχικά ο 42χρονος οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό Mou», γνώμη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνεργατών του. Αμέσως μετά, συνέχισε: 
 
«Είναι όμως τόσο όμορφη! Δεν είναι γλυκιά, είναι θεογκόμενα. Το πρώτο πράγμα που σου βγάζει δεν είναι η γλυκύτητα. Είναι σέξι πολύ. Βγάζει σεξαπίλ φοβερό. Το θέμα ποιο είναι; Ότι ακόμα και οι κριτές που βλέπουν πια ότι ο κόσμος την θέλει και είναι δεδομένο πως θα το σηκώσει (το κύπελλο) τελικά, την στηρίζουν». 
 
Μάλιστα, συγκρίνοντας τη Ρία Αντωνίου με την Ευγενία Μανωλίδου στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Dancing, ο Γιώργος Λιάγκας αναγνώρισε ότι η γνωστή μουσικός χόρευε πολύ καλύτερα, ωστόσο πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε όμως ποια είναι πιο αισθησιακή, την Ρία Αντωνίου θα σας πω».

Ένας Μπάτμαν βοηθά τους γέροντες

Ένας Μπάτμαν βοηθά τους γέροντες
Ο εξοπλισμός του δεν είναι τόσο προηγμένος όσο του αυθεντικού «Σκοτεινού Ιππότη», ούτε έχει αντιμετωπίσει ακόμη τον Τζόκερ και τα πρωτοπαλίκαρα του Πιγκουίνου, όμως ο Ζόλταν Κόχαρι, ο Σλοβάκος «Μπάρμαν», έχει υιοθετήσει τη μορφή του ήρωά του και το ανυποχώρητο θάρρος του προκειμένου να πολεμήσει το κακό στην πόλη του, την Ντουνάισκα Στρέντα.
Ντυμένος με το αυτοσχέδιο, δερμάτινο κοστούμι του Μπάτμαν, με το σύμβολο της νυχτερίδας στο στήθος και τα μυτερά αυτιά στην κουκούλα του, ο 26χρονος Κόχαρι καθαρίζει τους δρόμους της πόλης, βοηθά τους ηλικιωμένους και καλεί την αστυνομία όταν βλέπει κάτι ύποπτο.
«Αποφάσισα να κάνω κάτι καλό για τους ανθρώπους. Φροντίζω για την τάξη και καθαρίζω το περιβάλλον για να συνεχίσουμε να ζούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη», είπε ο νεαρός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο REUTERS.
Υπάρχουν πάντως μερικές μικρές διαφορές στην ιστορία του Κόχαρι και του χάρτινου ήρωα, του εκατομμυριούχου Μπρους Γουέιν που κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Μπάτμαν στα κόμικ και τις ταινίες.
Κατ’ αρχήν ο Κόχαρι δεν είναι φανταστικό πρόσωπο και κατά δεύτερον η πορεία του προς την αναζήτηση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και της καθαρής γειτονιάς δεν ήταν πάντα ανέφελη. Πέρυσι ο μαθητευόμενος ελαιοχρωματιστής πέρασε οκτώ μήνες στη φυλακή και μόλις αποφυλακίστηκε αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, αλλά κατόπιν αντιλήφθηκε ότι είχε μια αποστολή: να κάνει καλύτερη τη ζωή στην κοινότητά του.
Καθώς δεν είχε δουλειά, εγκαταστάθηκε σε μια ερειπωμένη πολυκατοικία στην άκρη της πόλης και μετέτρεψε ένα διαμέρισμα σε πραγματική «σπηλιά» του Μπάτμαν, αφού δεν έχει ούτε ηλεκτρικό, ούτε τρεχούμενο νερό.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ποτέ δεν χρησιμοποιεί βία. Μερικοί από τους κατοίκους της πόλης τον θεωρούν ανισόρροπο αλλά οι γείτονές του διαβεβαιώνουν ότι είναι ένας έντιμος και καλός άνθρωπος. «Η ζωή του φέρθηκε σκληρά αλλά είναι αξιόπιστος και τον αγαπάμε. Μας βοηθάει, έχει το νου του για τυχόν παράνομες ενέργειες και είναι ο ήρωας του γιου μου και των συμμαθητών του», είπε η Γιάνα Κοτσίσοβα, μια μητέρα που ζει στην ίδια συνοικία.
Ποια θα είναι η επόμενη αποστολή του Σλοβάκου υπερήρωα; Αφού μαζέψει τα σκουπίδια και βοηθήσει τους γέροντες, θα φροντίσει ώστε οι πορτιέρηδες της τοπικής ντισκοτέκ να μην ξυλοφορτώνουν τους ανεπιθύμητους πελάτες.

BINTEO: Σκυλάκι χορεύει και μωράκι ξεκαρδίζεται!



BINTEO: Σκυλάκι χορεύει και μωράκι ξεκαρδίζεται!
Όσοι έχουν δει μωράκια και σκύλους να παίζουν μαζί, μιλούν για σκέτη… απόλαυση!
Το ίδιο συμβαίνει και στο παρακάτω βιντεάκι, όταν ένας μπέμπης που δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει, παρακολουθεί το κατοικίδιο σκυλάκι της οικογένειας να σηκώνεται στα δύο πόδια και να χορεύει!
Ποιο είναι πιο γλυκό;

Ευάλωτος σε επιθέσεις ο Internet Explorer 9


  Ευάλωτος σε επιθέσεις ο Internet Explorer 9

Μπορεί το «χακάρισμα» του μέχρι τώρα απρόσβλητου Chrome να μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά φαίνεται ότι η γαλλική εταιρεία ασφαλείας VUPEN τα καταφέρνει εξίσου καλά και με τις άλλες εταιρείες. Απόδειξη ότι αμέσως μετά την επιτυχία της με τον browser της Google κατάφερε να κάνει το ίδιο και με τον Internet Explorer 9!
Όπως ανακοινώθηκε, αξιοποιήθηκαν δύο κενά ασφαλείας τα οποία ήταν γνωστά ήδη από το 2011 και λειτουργούν τόσο στον IE9 όσο και στον IE10 στα Windows 8 και τον κλασικό IE6.
Το πρώτο κενό επέτρεψε στη VUPEN να τρέξει κώδικα μέσα στο sandbox του Internet Explorer ενώ το δεύτερο επέτρεψε την πλήρη παράκαμψη του.
Μάλιστα έχει ενδιαφέρον ότι η βασική άμυνα του browser δηλαδή το Data Execution Prevention και address space layout randomization, αν και έκαναν την επίθεση κάπως δυσκολότερη, τελικά δεν κατάφεραν να την αποτρέψουν.
Τώρα όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στη Microsoft με την ελπίδα ότι θα διορθώσει το κενό ασφαλείας τόσο γρήγορα όσο η Google για τον Chrome.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!


 Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει μία λαϊκή ρήση και επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση της Sam Faiers και της μητέρας της.
Οι δύο τους φόρεσαν τα σέξι μπικίνι τους και έκαναν μία στάση στις νεροτσουλήθρες στο Ντουμπάι για να διασκεδάσουν.
 Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!
Η κόρη επέλεξε ένα πολύχρωμο μπικίνι σε αντίθεση με τη μαμά Suzanne που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο μαύρο. Το μαύρο μπικίνι τής ταίριαζε γάντι ενώ τόσο η επίπεδη κοιλιά όσο και τα υπέροχα πόδια της δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα.
 Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!
 Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!
 Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!
 Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Το νέο όπλο που θα διαλύει τις συγκεντρώσεις


 Το νέο όπλο που θα διαλύει τις συγκεντρώσεις
 
Παρουσιάστηκε από τους επικεφαλής του σώματος πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών
Ένα ηλεκτρομαγνητικό οπλικό σύστημα, ικανό να εκπέμπει ισχυρή θερμική ακτίνα σε απόσταση έως και ένα χιλιόμετρο, παρουσιάστηκε από τους επικεφαλής του σώματος πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το όπλο αναπτύχθηκε στο Αφγανιστάν, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί ποτέ επιχειρησιακά, και αποτελεί πλέον και μέρος του οπλοστασίου των αμερικανών πεζοναυτών.
Το οπλικό σύστημα, που ονομάζεται Active Denial System (Σύστημα Ενεργούς Απώθησης, ευρύτερα γνωστό ως «ακτίνα πόνου»), τοποθετείται σε όχημα (γίνονται προσπάθειες και για «φορητή» έκδοση) και έχει ως στόχο κυρίως τη διάλυση μαζικών συγκεντρώσεων ανθρώπων, χωρίς να επιφέρεται θανάσιμος τραυματισμός.
Για την ανάπτυξη του «Συστήματος Ενεργούς Απώθησης» το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει δαπανήσει περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια.

 
Powered by Blogger