Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συλλήψεις για παράνομη διάθεση ταινιών μέσω ιστοσελίδων



21/11/2011, 11:16 μμ. Στη σύλληψη δύο ατόμων που διαχειρίζονταν ιστοσελίδες και διέθεταν, κινηματογραφικές ταινίες, για κατέβασμα ή άμεση προβολή, προχώρησε η Αστυνομία, με την κατηγορία της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων.

Σκύλος για όλες τις δουλειές!!!!


Δείτε το video......







Τα γυμνασμένα … “οπίσθια” μας αρέσουν !!






ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ναρκωτικά...


Τα ναρκωτικά που κατάσχονται από τις διωκτικές και τις δικαστικές Αρχές αρχικά φυλάσσονται από την αστυνομία, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη και η ανάλυση μικρών δειγμάτων που θα χρησιμεύσουν στη δίκη (περίπου 10-20 μέρες)...

Το πρωινό ξύπνημα μας κάνει πιό χαρούμενους...



Ξυπνάτε κάθε πρωί με δυσκολία και θέλοντας να σπάσετε το ξυπνητήρι; Κι όμως, η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Roehampton στην Μεγάλη Βρετανία μας αποδεικνύει το αντίθετο!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.... ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!



ioannou-ergo-610ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - Εργοτέλης 2-1

Μετά από μιά μεγάλη τρικυμία με πολύ ταρακούνημα και τις ελπίδες μας να πνίγονται από τα απόνερα, το Καραβάκι της καρδιάς μας είναι ξανά εδώ και συνεχίζει ακόμα το ταξίδι με την ελπίδα ότι η τρικυμία πάει και πέρασε.
Είμαστε ακόμα ζωντανοί!
Δεν γονατίζουμε!
Έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία και νικήσαμε!
Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε μόνο μία νίκη. Ο επόμενος αγώνας είναι ο σημαντικός για εμάς, και ο μεθεπόμενος όμως, είναι ακόμη πιό σημαντικός!
Γι ' αυτό λοιπόν
Όρτσαααα τα πανιά και φύγαμε για καθάριες θάλασσες!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.... ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
Γιατί έχουμε δουλειά
Να κρατήσουμε το Καραβάκι της καρδιάς μας στην Super League και την περίοδο 2012-13

Φυλακές με τηλεοράσεις Plasma και… ιερόδουλες !


Στη φυλακή του Ακαπούλκο οι κρατούμενοι έχουν όλα τα κομφόρ,

Τρελάθηκε και έκανε ζημιά αξίας 2.000 δολαρίων γιατί έλειπε το χαρτί τουαλέτας...

Ένας άνδρας έφτασε στα άκρα όταν ξέμεινε από χαρτί τουαλέτας σε ένα μοτέλ στη Νότια Καρολίνα αυτή την εβδομάδα....

Γυναίκες... Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;




Γιατί άραγε...

Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν…

Windows 8, Υπόσχονται λιγότερες επανεκκινήσεις του υπολογιστή μας


Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του λειτουργικού συστήματος Windows για υπολογιστές είναι οι ενοχλητικές επανεκκινήσεις (restart) που απαιτούνται τακτικά μετά την εγκατάσταση προγραμμάτων (λογισμικό) ή drivers συσκευών. Με κάθε νέα έκδοση Windows η Microsoft υπόσχεται ακόμα λιγότερες επανεκκινήσεις του υπολογιστή μας στις παραπάνω περιπτώσεις.
Έτσι και στην αναμενόμενη έκδοση Windows 8 μέσα στο 2012 υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και στο επίσημο blog των Windows 8 δόθηκαν κάποιες λεπτομέριες πάνω στο θέμα.
Windows 8, Υπόσχονται λιγότερες επανεκκινήσεις του υπολογιστή μας

Εντός του Δεκεμβρίου θα ισχύσει το νέο ωράριο των φαρμακείων


Νέα προθεσμία, έως τις 30 Νοεμβρίου, αντί της 1ης Νοεμβρίου που είχε ορισθεί αρχικά, έδωσε το υπουργείο Υγείας στους φαρμακοποιούς προκειμένου να δηλώσουν αν θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο απελευθερωμένο ωράριο λειτουργίας που θα ισχύσει εντός του Δεκεμβρίου.

Το νέο ωράριο προβλέπει ότι Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο τα φαρμακεία θα μπορούν να μένουν ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ ή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το επόμενο πρωί, με τρίωρο διάλειμμα 2 με 5 το απόγευμα.

Αντιαισθητικό... το υπερβολικό μακιγιάζ στον εργασιακό χώρο



                                             


Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Μ. Βρετανία, το 1/3 των διευθυντών θεωρούν ότι οι γυναίκες υπάλληλοι βάφονται υπερβολικά για τον χώρο εργασίας. Τα λαμπερά κόκκινα χείλη στις 8 το πρωί θεωρούνται ιδιαίτερα αντιαισθητικά, με το 32% των διευθυντών να ισχυρίζονται ότι τα έντονα χρώματα είναι... υπερβολικά για το γραφείο.

Δεύτερο παράπτωμα στο οποίο υποπίπτουν οι γυναίκες είναι τα βαριά βαμμένα μάτια... έντονο μολύβι, βαριά σκιά, έντονη μάσκαρα. Την αντίθεσή τους στα έντονα βαμμένα μάτια εκδήλωσαν το 28% των διευθυντών.

Στην τρίτη θέση των ολισθημάτων στο μακιγιάζ βρίσκεται το έντονο ρουζ συγκεντρώνοντας το 15% της αποδοκιμασίας των επικεφαλής. Βέβαια, κατά και του εντελώς φυσικού είναι το 12% των διευθυντών που θεωρούν ότι η μέση οδός είναι η καλύτερη, δηλαδή ένα ελαφρύ μακιγιάζ χωρίς υπερβολές, που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

Όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρείας, που διενήργησε την έρευνα, το πρόβλημα των διευθυντών δεν είναι το ότι οι υπάλληλοι θέλουν να εμφανίζονται περιποιημένοι κι εμφανίσιμοι στη δουλειά, αλλά η υπερβολή στις επιλογές τους.
real.gr

Συνελήφθη ο διευθύνων σύμβουλος του Alter


Άνδρες του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφαλείας, συνέλαβαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας τον επιχειρηματία και διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, Κώστα Γιαννίκο.

Καταρρέει ο γάμος της Katy Perry;



Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της Katy Perry με τον Russell Brand να διαλύεται πληθαίνουν συνεχώς.

Τί να κάνετε αν σας πιάσει ελεγκτής χωρίς εισητήριο.



20/11/2011, 9:24 μμ. 1. Αν δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία μου στους ελεγκτές, είναι νόμιμο δικαίωμα μου και δεν διαπράττω κανένα ποινικό αδίκημα.

2. Οι ελεγκτές δεν έχουν δικαίωμα να με συλλάβουν. 
3. Αν μου ζητήσει τα στοιχεία μου οποιοσδήποτε αστυνομικός (ακόμα και εκτός υπηρεσίας), τα δίνω γιατί είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να μην έχει δικαίωμα να με κρατήσει.
 4.Δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την άφιξη της αστυνομίας. 
5. Ζητάω από τον οδηγό ν’ ανοίξει την πόρτα στην επόμενη στάση κι από τους ελεγκτές να με αφήσουν να κατέβω και τους δηλώνω ρητά, ότι δεν θέλω να παραμείνω στο λεωφορείο. 
6.Δεν πηγαίνω σε καμία περίπτωση, με την θέλησή μου, στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τους ελεγκτές, ούτε δέχομαι να με οδηγήσουν με το λεωφορείο, εκεί που θέλουν αυτοί. 
7.Αν μου κλείσουν την πόρτα και μου περιορίσουν την έξοδο, καλώ αμέσως το 100, καταγγέλλοντας, ότι κρατούμαι παράνομα, χωρίς την θέληση μου και ζητάω την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, γιατί διαπράττεται αυτόφωτο αδίκημα σε βάρος μου. 
8.Ζητώ ονόματα και τηλέφωνα συνεπιβατών μου, για να έχω μάρτυρες. 
9.Καλώ αμέσως στα τηλέφωνα των «ΕΠΙΒΑΤΩΝ» ζητώντας νομική βοήθεια και αλληλεγγύη. 
10.Όταν έρθουν οι αστυνομικοί, απαιτώ να συλλάβουν αμέσως, τους ελεγκτές ή και τον οδηγό, γιατί με κράτησαν παράνομα και χωρίς την θέληση μου και ζητώ να κρατήσουν τα στοιχεία όλων των μαρτύρων συνεπιβατών μου. 
11. Στην ερώτηση των αστυνομικών «αν θέλω να καταθέσω μήνυση», απαντώ, ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, αντίθετα αυτοί, είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν αμέσως τον Εισαγγελέα και να συντάξουν έκθεση σύλληψης και βεβαίωσης του αδικήματος, γιατί το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης, είναι αυτόφωρο πλημμέλημα και διώκεται αυτεπάγγελτα, αλλιώς κάνουν παράβαση καθήκοντος. 
12. Αν οι αστυνομικοί δεν ενεργούν τα νόμιμα, τους υπενθυμίζω ότι διαπράττουν παράβαση καθήκοντος, γι’ αυτό ζητάω τα στοιχεία τους, προκειμένου να τους αναφέρω. 
13. Η πληρωμή ή μη του προστίμου, που θα επιβληθεί από τον ΟΑΣΘ, αποτελεί προσωπική επιλογή του κάθε ατόμου.
http://kanapesnews.blogspot.com

Επιβάτης λεωφορείου των ΚΤΕΛ Ζακύνθου έκανε στριπτίζ!


Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι επιβάτες ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, όταν είδαν ξαφνικά έναν νεαρό συνταξιδιώτη τους να κάνει…

Κέρδισέ την από το πρώτο ραντεβου



Η πρώτη συνάντηση κρύβει παγίδες.


Το πρώτο ραντεβού έχει μεγάλη σημασία για το πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, αφού από αυτή τη συνάντηση η συντροφιά σου πρόκειται να βγάλει αρκετά συμπεράσματα για σένα. Πρέπει λοιπόν να είσαι αρκετά προσεκτικός σε κάποια πρακτικά ζητήματα για να κυλήσει ομαλά το ραντεβού. Η επιτυχημένη συνάντηση φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από τα παρακάτω, είναι όμως κάποιες χρήσιμες συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσεις.
Οδήγησέ την στο τραπέζι. Να είσαι χαλαρός όταν μπείτε στο εστιατόριο και να αφήσεις το προσωπικό του μαγαζιού να κάνει τη δουλειά του. Όταν σας οδηγούν προς το το τραπέζι μπορείς να ακουμπήσεις λίγο το χέρι σου στην πλάτη της δείχνοντας της την κατεύθυνση. Με αυτή την κίνηση θα φανείς ότι είσαι προστατευτικός και όχι πιεστικός.
Φάε σαν άνθρωπος. Προφανώς χρησιμοποίησε τα μαχαιροπίρουνα και μην «ορμήξεις» λαίμαργα τελειώνοντας το φαγητό σου σε λίγα μόλις λεπτά. Φάε ήρεμα και αργά και απόλαυσε τη συζήτηση.
Άφησέ τη να δοκιμάσει. Πολλές γυναίκες επειδή πιθανόν να παραγγείλουν μια απλή σαλάτα για να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους ή για να δείξουν ότι θέλουν να τη διατηρήσουν θα θέλουν να δοκιμάσουν το γευστικό σου πιάτο. Πρόλαβε την εσύ και πρότεινε «Θες να δοκιμάσεις; Είναι πολύ ωραίο».
Πλήρωσε το γεύμα. Εννοείται πως εσύ θα είσαι αυτός που θα κεράσει στο πρώτο ραντεβού όσο κι αν επιμείνει η συντροφιά σου. Πάρε το λογαριασμό κατευθείαν από το σερβιτόρο και βγάλε την πιστωτική σου κάρτα ή μετρητά. Σε περίπτωση που επιμείνει πολύ για να αποφύγεις ενδεχόμενη παρεξήγηση μπορείς να της προτείνεις να σε πληρώσει εκείνη τα ποτό μετά.


http://www.delamagen.gr

Βρέθηκε λύση στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων





Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Κομισιόν με τον Λουκά Παπαδήμο στις Βρυξέλλες παρουσία και του Όλι Ρεν.

Από τις δηλώσεις του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου έγινε αντιληπτό ότι οι διαβεβαιώσεις που παρείχε η ελληνική πλευρά για την εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής σταθερότητας έγιναν δεκτές από τις Βρυξέλλες.

Ένα εστιατόριο στη μέση της θάλασσας

Το εστιατόριο Rock είναι χτισμένο σε ένα μικρό βράχο στον ωκεανό, στη Ζανζιβάρη.
Τι περισσότερο χρειαζόμαστε από μια μικρή καλύβα σε μια απομακρυσμένη παραλία και να απολαμβάνουμε φρέσκα θαλασσινά;

Aτρόμητος παππούς αφοπλίζει ληστή που κρατάει μαχαίρι!


Δείτε τις φωτογραφίες της στιγμής που ο 73χρονος υπάλληλος βενζινάδικου αφοπλίζει τον οπλισμένο ληστή.

Ο 73χρονος Derek Greenwood από το Accrington της Αγγλίας είναι πλέον ο νέος ήρωας της τοπικής κοινότητας, μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και τον δείχνουν να αφοπλίζει με γυμνά χέρια έναν 27χρονο ληστή που εισέβαλε στο βενζινάδικο που δουλεύει.

Ο συνταξιούχος Greenwood που δουλεύει part-time στο βενζινάδικο είχε αρπάξει ένα μπουκάλι κρασί και υπερασπιζόταν την 25χρονη ταμία, την οποία απειλούσε ο ληστής.

Ξαφνικά, σε μια στιγμή αφηρημάδας του ληστή, ο 73χρονος του όρμησε, τον αφόπλισε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Ο 25χρονος Kieran Devlin παραδέχτηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 5,5 χρόνια κάθειρξη.
Πηγή

Επιστρέφει η Πετρούλα στο Star;


Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξαναδούμε την Πετρούλα Κωστίδου να μας λέει τον καιρό;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες, η μέχρι πρότινος

Ημαθία.Πήγε σε κρυφό ραντεβού αλλά αντίκρισε την Γυναίκα του και έπαθε Σοκ

Ραντεβού με την γυναίκα του έδωσε ένας άνδρας χωρίς να ξέρει ότι στο facebook μιλούσε με την σύζυγο του..
Εδώ και 6 μήνες και οι δύό μιλούσαν σε chat με καυτές συνομιλίες και φυσικά με άλλα ονόματα στα προφίλ της σελίδας.


Κάποια στιγμή αποφάσισαν να συναντηθούν σε απομακρυσμένη περιοχή της Ημαθίας να μην τους δει κανείς και έχουν προβλήματα οικογενειακά διότι όπως έλεγαν στο chat είναι και οι 2 παντρεμένοι.
Πράγματι το ραντεβού δόθηκε και η συνάντηση ήταν σε ερημική περιοχή του νομού Ημαθίας,ο άνδρας έφτασε πρώτος η γυναίκα άφησε το αυτοκίνητο έξω απο το χωριό και περπάτησε μερικές εκατοντάδες μέτρα να πάει στο ραντεβού το οποίο είχε με τον άνδρα που μιλούσε στο chat.
Την ώρα που πλησίαζε ο άνδρας γνώρισε την σύζυγο του μέσα στο σκοτάδι αλλά δεν είχε αντιληφθεί μέχρι και εκείνη την στιγμή ότι το ραντεβού ήταν με την γυναίκα του, διότι νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε και φυσικά θα είπε την βάψαμε..
Όταν κάποια στιγμή κάλεσε στο κινητό της κυρία που είχε το ραντεβού να της πει να απομακρυνθεί απο το σημείο είδε να σηκώνει το κινητό η γυναίκα του,έκανε όπισθεν στα δένδρα μέσα και την ώρα που έβαλε μπρος η γυναίκα είδε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει,βγήκε απο το αυτοκίνητο έπιασε την σύζυγο του και εκεί έγινε ο πανικός βρισιές κλοτσιές και απο τα νεύρα ο άνδρας της έσπασε το αυτοκίνητο…Στα λίγα μέτρα ήταν άλλο ένα ζευγαράκι το οποίο τα είδε όλα και τρόμαξε μετά τις κλοτσιές και σηκώθηκαν και έφυγαν..
Τώρα τι έγινε παρά πέρα ο θεός και η ψυχή τους.
laikoyra.gr

facebook τρικ !!!!



Κάντε δημοσίευση στον τοίχο ενός φίλου και δείτε τι θα γίνει .....

Εξομολογήσεις σκύλων (Τι λέει ο κόπρος σου για σένα!)

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ακόμα έναν επιχειρηματία για χρέη στο Δημόσιο



Στο... πεζοδρόμιο ξανά η Πετρούλ

Στο... πεζοδρόμιο ξανά η Πετρούλα
Φωτογραφίες από το δυναμικό της come back στο ρεπορτάζ




Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά… Στις «επάλξεις» επέστρεψε η εκρηκτική Πετρούλα Κωστίδου, η οποία ύστερα από μία περίοδο αποχής βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, καλύπτοντας την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της ΔΕΗ, στη Μεσογείων.

Ύστερα από το περσινό στενό μαρκάρισμα που έκανε στους «Τροικανούς», η δαιμόνια ρεπόρτερ επανήλθε δριμύτερη στη μάχη του ρεπορτάζ.

Η Ελεονώρα συγκρίνει τους γλουτούς της με αυτούς της Λόπεζ!




Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε στην Μαρία Μενούνος το μυστικό για να κουνάει τους γλουτούς της όπως αυτή. Το μυστικό λοιπόν, σύμφωνα με τη διάσημη τραγουδίστρια, κρύβεται στα γόνατα. Το γεγονός προκάλεσε την έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να κάνει το ίδιο, προτάσσοντας το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της στην κάμερα! Τα σχόλια που ακούστηκαν από την ...σύγκριση μεταξύ Λόπεζ και Μελέτη μάλλον δεν ενθουσίασαν την παρουσιάστρια, η οποία φώναξε: "Με λες πλαδαρή; Θα γίνω έξαλλη"!


Δείτε το βίντεο:




http://www.zappit.gr

O 24χρονος εραστής της J.Lopez δηλώνει: Είναι αχόρταγη στο sex και έχει κορμί 20χρονης!



Ο «πονοκέφαλος» του Βαλβέρδε εν όψει Μαρσέιγ


Αθήνα

O Ολυμπιακός έχει μπει σε ρυθμούς από την Κυριακή, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ακόμα προσπαθεί να λύσει το σταυρόλεξο αναφορικά με το κενό που εχει δημιουργηθεί στη θέση των χαφ εν όψει του κρίσιμου ματς με την Μαρσέιγ την Τετάρτη.

«Πόλεμος» για τους χρυσοθήρες της Θράκης



Κατηγορηματικά  αρνητικοί στην υλοποίηση της  επένδυσης των «Χρυσορυχείων Θράκης» στο Πέραμα Έβρου, εμφανίζονται οι τοπικές αρχές, που ενεργοποιούνται ξανά ενόψει της έγκρισης της προκαταρκτικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το υπουργείο Περιβάλλοντος αλλά και της πληροφορίας ότι η επένδυση φιγουράρει στην νέα λίστα που θα περάσει εντός των ημερών από την διυπουργική επιτροπή στρατηγικών επενδύσεων.

Οι 10 πιο συχνοί λόγοι που κάποιος σας διαγράφει από φίλο στο Facebook








Οι περισσότεροι απ’ όσοι είμαστε χρήστες του Facebook έχουμε αναρωτηθεί: «Μα καλά γιατί με «έσβησε» από φίλο. Δεν έκανα τίποτα!». Κι όμως μάλλον έκανες και δεν το ξέρεις!

Ομογενής θέλει να πάει στο Νότιο Πόλο με τα πόδια

Ένα παράτολμο εγχείρημα για καλό σκοπό



«Σκέτη κόλαση με μια διαφορά. Δεν έχει φωτιά. Είναι μια κόλαση παγωμένη». Έτσι περιγράφει τις συνθήκες που αντιμετωπίζει στην Ανταρκτική ένας ομογενής που πάει με τα πόδια στο Νότιο Πόλο. 

Έως σήμερα κανείς δεν κατάφερε να φτάσει με αυτόν τον τρόπο μέχρι τον παγωμένο Νότιο Πόλο και να επιστρέψει σε βάση της Ανταρκτικής. 

Πολλοί το τόλμησαν, αλλά κανείς δεν το κατάφερε χωρίς βοήθεια. Αυτό τον άθλο προσπαθεί τώρα να τον πετύχει ο Ελληνοαυστραλός, Τζέιμς Καστρίσιον (Καστριτσιώτης), παρέα με το φίλο του Τζάστιν Τζονς. 

Οι δυο νέοι φιλοδοξούν να καλύψουν με τα πόδια μια απόσταση 2.200 χιλιομέτρων μέσα σε τρεις μήνες. 
Και δεν το κάνουν μόνο για να καταρρίψουν ένα ασύλληπτο ρεκόρ αλλά για να συγκεντρώσουν και χρήματα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. 

Ήδη το εγχείρημά τους έχει ξεκινήσει, οι δυσκολίες είναι απίστευτες, όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους αλλά επιμένουν. 

Ύστερα από 20 μέρες έχουν καλύψει μια απόσταση 170 χιλιομέτρων. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι με 60 χιλιόμετρα την ώρα και σηκώνουν το χιόνι ένα μέτρο μπροστά τους, η θερμοκρασία είναι 50 βαθμούς υπό το μηδέν και η χιονόπτωση συνεχίζεται. Έτσι μερικές μέρες δεν κάνουν πάνω από ένα χιλιόμετρο. 

Το έργο τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και από το γεγονός ότι μαζί τους κουβαλούν -για την ακρίβεια σέρνουν με έλκηθρα- και 400 κιλά τρόφιμα, ρουχισμό και διάφορα άλλα αναγκαία. 

Αισιοδοξούν, όμως, ότι θα τα καταφέρουν. Στην όλη τους προσπάθεια έχουν συμπαραστάτες φίλους τους, που τους στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα μέσω του facebook.

Πηγή

Οι έγγραφες δεσμεύσεις είναι όρος για την 6η δόση, επιμένει η Κομισιόν





Αποτελέσματα αγώνων Ποδοσφαίρου Σαββατοκύριακου 19-20.11.2011 Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ



Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική κίνηση του διημέρου για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στις τρείς κατηγορίες της Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες και στις τρείς κατηγορίες αναλυτικά.

«Τα ευρωομόλογα δεν είναι "θαυματουργό φάρμακο"»


Δεν «χτυπάνε» τη ρίζα του κακού, λέει το Βερολίνο

«Η δημιουργία ευρωομολόγων, την οποία θέλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, "δεν είναι ένα θαυματουργό φάρμακο" για την κρίση του χρέους», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να προτείνει επισήμως την Τετάρτη τη δημιουργία τίτλων χρέους εγγυημένων από κοινού από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης.

Ο Ζάιμπερτ δήλωσε πως η Μέρκελ προκρίνει μια «πολιτική λύση» στην κρίση, η οποία περιλαμβάνει το να καταστεί «υποχρεωτικός» ο σεβασμός των κανόνων καλής δημοσιονομικής συμπεριφοράς.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως με τη δημιουργία ευρωομολόγων «δεν αντιμετωπίζονται οι ρίζες του κακού», δηλαδή η δημοσιονομική απειθαρχία.

Ανησυχία προκαλεί ο ιός-πορνό στο facebook


Σε «συντονισμένη επίθεση» απέδωσε το facebook -με καθυστέρηση δύο ημερών- την ανάρτηση φωτογραφιών σκληρού πορνό και ακραίας βίας στους λογαριασμούς χιλιάδων μελών του κοινωνικού δικτύου, οι οποίες έγιναν ορατές και από μικρά παιδιά. Ειδικοί στην ασφάλεια του Διαδικτύου προειδοποιούν για ενδεχόμενες μελλοντικές επιθέσεις. 

Σε χρόνο-ρεκόρ ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με την τρόικα

Μέσα σε τρεις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι επαφές με την τρόικα στην Αθήνα και πλέον το σοβαρότερο «αγκάθι» για την 6η δόση είναι το θέμα των υπογραφών
Μέσα σε τρεις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι επαφές με την τρόικα στην Αθήνα και πλέον το σοβαρότερο «αγκάθι» για την 6η δόση είναι το θέμα των υπογραφών  

Διακρίνετε τίποτα στον πάτο του πηγαδιού;


 
Powered by Blogger