Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η σεξουαλική ζωή του άνδρα !!

Οι ερωτικές ζώνες του άνδρα και της γυναίκας (οι διαφορές) !!

Οι ερωτικές ζώνες του άνδρα και της γυναίκας (οι διαφορές) !!

Από την Πολωνία … με αγάπη !! Sexy pictures









Το μοντέλο από την Πολωνία Monica Pietrasinska με sexy εσώρουχα !

Την έγδυνε στον αέρα!


Την έγδυνε στον αέρα!

Η γυναίκα του προέδρου της Barcelona, του Juan Laporta, που έφερε τους παικταράδες στη Βαρκελώνη, Maria Lapiedra, παρουσιάζει εκπομπή, όταν ένας τύπος πηγαίνει πίσω της και της βγάζει το φόρεμα, αφήνοντάς την γυμνή...







Πόσες θερμίδες έχει το σπέρμα;

Πόσες θερμίδες έχει το σπέρμα;  Kαι όμως το σπέρμα έχει θερμίδες! Βρήκαμε την απάντηση και σε αυτό!
Το σπέρμα λοιπόν έχει περίπου 36 θερμίδες…  ανά κουταλάκι του γλυκού!

Είναι 15 χρονών και έχει κοιμηθεί 300 φορες με 15 άντρες!

 Και το πιο ωραιο? ΔΕΝ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

Δειτε το βιντεο... 



Το αφιέρωμα της Sun στη δική μας σέξι Γεωργία Σάλπα (pics)

Το αφιέρωμα της Sun στη δική μας σέξι Γεωργία Σάλπα (pics) Μια Ελληνίδα έχει τρελάνει η Βρετανία... Η Γεωργία Σάλπα ψηφίσθηκε ως η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό FHM.
Σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sunκάνει αφιέρωμα στο μοντέλο το οποίο δηλώνει πολύ ευγνώμον και χαρούμενο για τις ψήφους και την αγάπη που της έδωσε ο κόσμος. Φυσικά το αφιέρωμα συμπληρώνεται από τη σέξι Γεωργία με εσώρουχα, σε φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό.
Screen_Shot_2012-06-03_at_6.03.43_PM
Screen_Shot_2012-06-03_at_6.03.53_PM
Screen_Shot_2012-06-03_at_6.04.00_PM

Οι «γαύροι» ψήφισαν Τσίπρα και οι «βάζελοι» Σαμαρά! Τι ψήφισαν οι οπαδοί;

 Τι κι αν ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού και ο Αλέξης Τσίπρας τουΠαναθηναϊκού; Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, ενώ οι πράσινοι Νέα Δημοκρατία, όπως καταδεικνύει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το «Έθνος  της Κυριακής»....

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε νοικοκυριά, οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού (20,1%) ψήφισαν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, οι περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού τη ΝΔ (23,2%), ενώ αυτοί της ΑΕΚ έβγαλαν πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ το ντέρμπι ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί, αφού το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά συγκέντρωσε 15,1% έναντι 15,0% του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για το ποια ομάδα υποστηρίζουν, οι ερωτηθέντες, το 24,6% επέλεξε τον Ολυμπιακό, το 20,3% Παναθηναϊκό, το 11,4% ΑΕΚ και το 8% ΠΑΟΚ. «Άλλη ομάδα» είπε το 10,5% και «καμία ιδιαίτερα το 25,2%».
Αναλυτικά τί ψήφισαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι φίλοι των μεγάλων ομάδων:
Οπαδοί Ολυμπιακού:
ΝΔ: 18,2
ΣΥΡΙΖΑ: 20,1
ΠΑΣΟΚ: 13,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 11,4
ΚΚΕ: 9,1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7
ΔΗΜΑΡ: 4,9
Οπαδοί Παναθηναϊκού:
ΝΔ: 23,2
ΣΥΡΙΖΑ: 19
ΠΑΣΟΚ: 10,6
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,5
ΚΚΕ: 9,7
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,6
ΔΗΜΑΡ: 3,4
Οπαδοί ΑΕΚ:
ΝΔ: 17,6
ΣΥΡΙΖΑ: 9,2
ΠΑΣΟΚ: 18,3
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 17,5
ΚΚΕ: 14,7
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 3,6
ΔΗΜΑΡ: 4,6
Οπαδοί ΠΑΟΚ:
ΝΔ: 15,1
ΣΥΡΙΖΑ: 15
ΠΑΣΟΚ: 10
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 13,1
ΚΚΕ: 9,4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10,1
ΔΗΜΑΡ: 5,2

Οι 4 κινήσεις των χεριών που προσέχουν οι κοπέλες(για άντρες)

 

Σύλληψη 55χρονου στην Κέρκυρα για χρέη προς το Δημόσιο

Σύλληψη 55χρονου στην Κέρκυρα για χρέη προς το Δημόσιο Η σύλληψη σημειώθηκε χθες το πρωί στις Κουλίνες Κέρκυρας, απόαστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα τουΕισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για βεβαιωμένεςοφειλές προς το Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 292.162,99 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ Την πιάσαμε στα... πράσα ενώ κτύπαγε tattoo

Την πιάσαμε στα... πράσα ενώ κτύπαγε tattoo Δες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ορθούλας Παπαδάκου τη στιγμή που έφτιαχνε τατουάζ στο σώμα της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, μες στην καλή χαρά τη στιγμή του… πόνου.
Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι δεν πόνεσε και πολύ, παρόλο που είναι αρκετά ευαίσθητο το σημείο όπου κτύπησε το τατουάζ της. Βέβαια, ο Adonis Hamc με απαλό τρόπο επί 2 περίπου ώρες περιποιήθηκε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Τώρα, τι απεικονίζει το σχέδιο αυτό, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Μήπως είναι αγκινάρα που μόλις άρπαξε φωτιά;
Έτσι, για να ταιριάζει και με την ταβέρνα που διατηρεί στη Γλυφάδα η Ορθούλα Παπαδάκου!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ντύθηκε νυφούλα

Ντύθηκε νυφούλα Κι όμως, το κορίτσι που έφερε την Ελλάδα στη 17η θέση φόρεσε νυφικό. Έβαλε το make up και τις ψηλοτάκουνες γόβες της και περίμενε τον δικό της πρίγκιπα.
Δες φωτογραφίες της Ελευθερίας Ελευθερίου με το λευκό νυφικό.
Κουκλίτσα πάντως μέσα στο νυφικό, αλλά ευτυχώς για τους θαυμαστές της, αυτό έγινε για τις ανάγκες φωτογράφισης του κυπριακού περιοδικού “Must”. Το κόνσεπτ ήθελε την τραγουδίστρια να χαμογελά στον φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη ως μια ευτυχισμένη νυφούλα.
Μπορείτε τώρα να μείνετε ήρεμοι!

Γιατί τα από πίσω πλάνα είναι πάντα τα καλύτερα.. ειδικά αν προέρχονται και από γνωστά ταλέντα!


Πρόσφατα σας την είχαμε δείξει σε λεσβιακά παιχνιδάκια στην παραλία..


Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη και έτσι η Lucy Clarkson με την φίλη της έβαλαν τα στρίνγκ τους και ξεχύθηκαν πάλι στην παραλία για να κάνουν ένα ωραιότατο μαύρισμα του κ@λου!

http://www.free-sex-for-you.com/galls/celeb525/pics/lucy-clarkson-11.jpg
http://www.free-sex-for-you.com/galls/celeb525/pics/lucy-clarkson-12.jpg

Η Leigh Yeager, μας έχει αποτρελάνει με την απαράμιλλη ομορφιά της και τα πλούσια προσόντα της (hot video)



Ό,τι και να πεις, ό,τι και να γράψεις για την πάρτη της είναι και φαντάζει λίγο μπροστά σε αυτό που δείχνει η εικόνα....


Ο λόγος για την Αμερικανίδα, Leigh Yeager, η οποία μας έχει αποτρελάνει με την απαράμιλλη ομορφιά της και τα πλούσια προσόντα της.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά παραπάνω και θα σας αφήσουμε να την απολαύσετε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσετε.

Απολαύστε ένα βίντεο:

Tροφές που ανεβάζουν τη σεξουλική διάθεση





Υπάρχουν τροφές που διεγείρουν αποδεδειγμένα τη σεξουαλική μας διάθεση.
Αν θέλετε λοιπόν να... επενδύσετε στη σεξουαλική σας αντοχή, ενέργεια και λίμπιντο δεν έχετα παρά να διελέξετε κάτι από τα παρακάτω για να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.



Στρείδια
Τα στρείδια έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, στην ιστορία ο Καζανόβας φέρεται να έτρωγε 50 ωμά στρείδια την ημέρα! Τα στρείδια είναι η πιο πλούσια πηγή τροφής του ψευδαργύρου, ένα μέταλλο απαραίτητο για την παραγωγή τεστοστερόνης. Μία από τις αιτίες της χαμηλής λίμπιντο είναι η απώλεια της τεστοστερόνης. Ανάλογα με την ποικιλία, τα στρείδια περιέχουν 10 φορές περισσότερο ψευδάργυρο από άλλες εξαιρετικές πηγές, όπως φύτρο σιταριού και το βόειο κρέας.

Maca
Maca είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται από Περουβιανούς να αυξήσει τη δύναμη, την αντοχή, την ενέργεια, τη γονιμότητα και τη λίμπιντο. Θεωρείται ένα προσαρμογόνο, μια ουσία που εξουδετερώνει ή να αποτρέπει διαταραχές της ομοιόστασης που προήλθε από στρεσογόνους παράγοντες. Πολλοί το χρησιμοποιούν για να ισορροπήσει τις ορμόνες με φυσικό τρόπο. Μερικές μικρής κλίμακας κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο, να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και τη μείωση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Έρχεται σε κάψουλες, ή να δοκιμάσετε τη μορφή σκόνης σε smoothies.

Τριγωνέλλα
Τριγωνέλλα είναι κυρίως γνωστός ως συστατικό σε σκόνη κάρι. Σε μια τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη μελέτη των ανδρών ηλικίας μεταξύ 25 και 52, οι άνδρες που πήραν fenugreek είχαν αυξήσει στα αποτελέσματα της λίμπιντο τους περισσότερο από 25 τοις εκατό μέσα σε έξι εβδομάδες. Οι Ενώσεις που ονομάζεται σαπωνίνες που περιέχονται στο εσωτερικό του σπόρου fenugreek πιστεύεται ότι διεγείρουν την παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου. Έρχεται σε μορφή συμπληρώματος σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το κάρυ!

Σολομός
Για αυξημένη σεξουαλική διάθεση, το αίμα σας θα πρέπει να ρέει. Προτιμήστε, να τρώτε τρόφιμα που ενισχύουν την κυκλοφορία. Έτσι, οτιδήποτε είναι καλό για την καρδιά σας είναι επίσης καλό για τη σεξουαλική ορμή! Τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως ο σολομός, είναι σε κάθε καρδιά-υγιεινή διατροφή.

Αυγά
Τα αυγά είναι ένα από τα πιο θρεπτικά συστατικά τρόφιμα στον πλανήτη. Είναι μια άριστη πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, περιέχει εν αφθονεία χολίνη, ιώδιο και σελήνιο. Καταναλώστε ημερησίως ένα αυγό, το οποίο είναι ικανό να παράγει επαρκείς ποσότητες τόσο σε τεστοστερόνη και σε οιστρογόνα.

Ξηροί καρποί
Οι ξηροί καρποί είναι της φύσης το «μπλε χάπι». Περιέχουν μεγάλες ποσότητες L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που βοηθά στη σύνθεση του σώματος του νιτρικού οξειδίου, το οποίο αναγκάζει την αυξημένη ροή αίματος. Περισσότερη ποσότητα της L-αργινίνη μπορεί να προκαλέσει τα αιμοφόρα αγγεία του πέους να διαστέλλονται, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, η οποία μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της στύσης. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της διέγερσης στις γυναίκες. Κουκουνάρια και τα φουντούκια περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα L-αργινίνη.

Καρπούζι
Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από το καρπούζι σε μια καλοκαιρινή μέρα. Το καρπούζι περιέχει κιτρουλίνη, η οποία, όπως η L-αργινίνη, μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο. Έτσι όπως τα καρύδια, το καρπούζι μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξήσει τη ροή του αίματος. Δροσιστείτε με καρπούζι, έτσι ώστε να μπορεί να ζεσταθεί το δωμάτιο!

Ginseng
Ginseng είναι γνωστό ως αναμνηστικό της ενέργειας, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι μια πιθανή ενίσχυση στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Κόκκινο ginseng, που ονομάζεται επίσης και Panax Ginseng Κορέας, έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές για να βελτιώνουν τις παραμέτρους της στύσης του πέους, όπως ακαμψία, περίμετρο και διάρκεια της στύσης και θα βελτιωθεί η λίμπιντο . Οι προτεινόμενες δόσεις είναι 900 mg τρεις φορές ημερησίως. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έχετε τόσο την ενέργεια όσο και την αντοχή.

Σοκολάτα
Σύμφωνα με την ανασκόπηση μελετών, η σοκολάτα μπορεί να προκαλέσει ψυχοφαρμακολογική και συμπεριφορικές αντιδράσεις παρόμοιες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ! Μαύρη σοκολάτα, ιδίως, περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται φαινυλαιθυλαμίνη, που απελευθερώνει τις ίδιες ενδορφίνες που προκαλούνται από το φύλο. Μπορεί επίσης να αυξήσει τα συναισθήματα της έλξης μεταξύ δύο ανθρώπων.

Δείτε όχι και τόσο γνωστές φωτογραφίες από το twitter γνωστής πορνοστάρ !!!!





Απολάυστε τις super sexy φωτογραφίες της γνωστής πορνοστάρ
στο twitter της!!!Ο λόγος για την Valerie Kay που δείχνει φυσικά τα Κολο..μβιανά προσόντα της και όχι μόνο!!!!!














 
Powered by Blogger