Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Το μικρότερο USB-Stick στον κόσμο

Μικρότερο από την παραπάνω εικόνα, η ολλανδική εταιρεία Deonet, δημιούργησε ένα λιλιπούτειο USB flash drive, το οποίο διαθέτει αποθηκευτικό …χώρο μέχρι και 16GB. To USB stick, είναι τόσο μικρό που στην πραγματικότητα οι πληροφορίες δεν αναγράφονται πάνω του, αλλά σε μία μικρή ταμπελίτσα η οποία είναι συνδεδεμένη με έναν σπάγκο.
Οι διαστάσεις του είναι μόλις 19,5 x 14,5 x 2,9 χιλιοστά, και εκτός από το προαναφερθέν 16 GB μέγεθος, θα διαθέτει και με μικρότερες διαστάσεις των 4 GB και 8 GB μοντέλα. Η Deonet ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που το συνδέουμε σε έναν υπολογιστή, δεν υπάρχει ο κίνδυνος από κατά λάθος να στραβώσουμε, ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά για φορητούς υπολογιστές, ενώ εδώ είναι που βοηθάει το ταμπελάκι με κορδόνι.
Το stick χρησιμοποιεί ένα νέο είδος τσιπ μνήμης για USB sticks, που ονομάζεται Micro UDP chip, το οποίο συμπυκνώνει τα controller, flash IC και οτιδήποτε άλλο σε αυτό το μικροσκοπικό chip, το οποίο διαθέτει μέγεθος μικρότερο από τα τρέχοντα.
Η εταιρεία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει σε ποιες τιμές θα κυμαίνεται, ωστόσο έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του Γενάρη
Πηγή

Παράξενες διασταυρώσεις ζώων!

Έχετε δει ποτέ παπάκι-κουνέλι ή σκύλο-σκίουρο; Με την βοήθεια του Photoshop, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο παράξενες διασταυρώσεις ζώων που θα μπορούσατε να φανταστείτε!




























πηγη:otherside.gr

Σχετικά με: Πρώτες βοήθειες για το κινητό που έπεσε σε... νερό!



Το καλύτερο είναι, ναι μεν να το αποσυναρμολογήσεις όσο μπορείς, αλλά, στη συνέχεια πρέπει να...(αφορά: Πρώτες βοήθειες για το κινητό που έπεσε σε... νερό!) το βάλεις κάπου να εξατμιστούν τα υγρά με φυσικό τρόπο (π.χ. κοντά σε τζάκι, έξω στον ήλιο κτλ...) διότι, σκέψου οτι αν τα υγρά δεν εχουν φτάσει στην πλακέτα και εσυ πάρεις μία συσκευή και το φυσήξεις, τότε τα υγρά τα σπρώχνεις προς τα μέσα και ίσως καταστρέψεις τελείως το κινητό! Κανονικά το αφήνεις να εξατμιστούν τα υγρά και στη συνέχεια το περνάς με το πιστολάκι με ζεστό (όχι καυτό) αέρα να φύγει η υγρασία που έχει μείνει! Όσο για το ρύζι, δεν το έχω ξανακούσει! Η μέθοδος που ανέφερα, αφενός είναι δοκιμασμένη, αφετέρου σας την λέω σαν -πρώην- υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.










http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Τραυματίας από αιχμηρό αντικείμενο μετά από επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού



Ένα 26χρονος τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο και ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα ήταν το αποτέλεσμα της επίθεσης με μολότοφ που δέχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 28/11 τα γραφεία του Συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Κυψέλη.
Ειδικότερα, στις 18:40 της Δευτέρας μια ομάδα επιβαινόντων σε περίπου 20 μηχανάκια βρέθηκε έξω από τον σύνδεσμο «ερυθρόλευκων» οπαδών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Ανάφης.
Εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Τα γραφεία του συνδέσμου ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό από την Αστυνομία ότι ένας 26χρονος που βρισκόταν στο χώρο της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η σοβαρότητα της κατάστασής του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός βρισκόταν έξω από περίπτερο πλησίον του Συνδέσμου.
in.gr

Το δαχτυλίδι αξίας 30.000 ευρώ του Ρέμου στην Υβόννη

Ένα αναπάντεχο και πανάκριβο δώρο έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην Υβόννη Μπόσνιακ και μάλιστα μπροστά στους γονείς της οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα από την Κροατία.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, σύμφωνα με το Ciao, τους πήγε όλους μαζί για φαγητό στη Βάρκιζα και εκεί παρουσίασε στην αγαπημένη του ένα βελούδινο κουτάκι με το πανάκριβο δαχτυλίδι στην Υβόννη η οποία πραγματικά συγκινήθηκε. Το δαχτυλίδι ήταν από τον οίκο κοσμημάτων Chopardκαι η αξία του ξεπερνά τα 30.000 ευρώ…

Το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον

Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε. Αν και μοιάζει περισσότερο με πολυτελές ξενοδοχείο κάπου στη Βρετανία, είναι το σπίτι του Βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, στο Holmby Hills του Λος 'Αντζελες.

Τοίχοι «ντυμένοι» με ξύλινη επένδυση, δερμάτινες πολυθρόνες και ανατολίτικα χαλιά είναι μόνο μερικά από τα αυτά που συνθέτουν το παλιομοδίτικο ντεκόρ του σπιτιού, στο οποίο και πέθανε οΜάικλ Τζάκσον, τον Ιούνιο του 2009.

Στην ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου, υπάρχουν κόκκινα χαλιά και σειρές βελούδινων καναπέδων, ενώ το ταβάνι είναι βαμμένο στο μπλε του ουρανού. Το μπάνιο είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο και ξύλο, ενώ ένας πολυέλαιος κρέμεται πάνω από την μπανιέρα και τα παράθυρα κοσμούν μεταξωτές κουρτίνες. Κυρίαρχο κομμάτι το σκαλιστό πιάνο με ουρά του 19ου αιώνα, ενώ στις φωτογραφίες υπάρχει και το κρεβάτι όπου ο Μάικλ Τζάκσον έζησε τις τελευταίες του στιγμές.
Στους τοίχους κρέμονται πίνακες, αλλά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση του Βασιλιά της ποπ, λίγο πριν πεθάνει, πρόκειται για πιστά αντίγραφα κι όχι για αυθεντικούς. Στους εξωτερικούς χώρους, η πισίνα του σπιτιού χωρίς ιδιαίτερο διάκοσμο, μόνο με ένα διάδρομο από πέτρες και δέντρα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον δόθηκαν στη δημοσιότητα εν όψει μιας δημοπρασία τέχνης και επίπλωσης που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

13χρονος είχε ερωτική σχέση με 2 καθηγήτριές του!





Ένας 13-χρονος μαθητής, από τις ΗΠΑ, είχε ερωτική σχέση με δυο καθηγήτριες τουγυμνασίου.. του! Η κυρία Linda Nef, 46 ετών, και η κυρία Valynne Bowers, 39 ετών, είναι καθηγήτριες στο Bountiful Junior High School στην περιοχή Bountiful της πολιτείας Utah.

Οι δυο καθηγήτριες είχαν συνάψει, χωρίς η μια να γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, ερωτική σχέση με ένα 13-χρονο μαθητή τους! Όταν η κυρία Linda Nef έμαθε ότι ο «μικρός εραστής» της είχε συνάψει ερωτική σχέση με άλλη συνάδελφο της έγινε πυρ και μανία! Η 46-χρονη τυφλωμένη από έρωτα πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την συνάδελφο της.
Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την καταγγελία και αναγκάστηκε να ομολογήσει πως είχε και αυτή σχέση με τον νεαρό μαθητή! Οι δυο γυναίκες ομολόγησαν πως δεν είχαν κάνει ποτέ έρωτα στο σχολείο αλλά πως βρισκόντουσαν σε πάρκα, σπίτια και χώρους στάθμευσης.
Τώρα και οι δυο καθηγήτριες είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και αποπλάνησης ανηλίκου και κινδυνεύουν με φυλάκιση!


Πηγή: http://e-koutsompolia.blogspot.com

 
Powered by Blogger