Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο 18λογος του καλού Έλληνα οδηγού...




Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου... Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού!


1. Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

2. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

3. Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".

4. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

5. Ποτέ μην κλείνετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.

6. Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε πάντα τη τελευταία στιγμή για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

7. Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

8. Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

9. Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

10. Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

11. Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είσαι πρώτος σ' αυτό.

12. Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

13. Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.

14. Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

15. Το κράνος φοριέται στον αγκώνα. Προστατεύει το χέρι σε τυχόν πτώση προς εκείνη τη πλευρά, επίσης προστατεύει σε περίπτωση που στριμωχτείς ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή αν έχεις επαφή με τοίχο.

16. Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

17. Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

18. Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα..

Πηγή

Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά τα σεξ

 Οι ερευνητές, σύμφωνα με το iatropedia.gr, αναφέρουν ότι υπάρχουν λίγα αποδεικτικά στοιχεία που εξηγούν γιατί οι άνδρες κοιμούνται μετά την ερωτική συνεύρεση. 




Υπάρχουν ορμόνες όπως ότι η ωκυτοκίνη, η προλακτίνη, το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA)κ.ά. που διευκολύνουν τη χαλάρωση και προκαλούν τον ύπνο.

Κατά την διάρκεια του σεξ υπάρχουν αλλαγές στη χημεία του σώματος.

Έχει παρατηρηθεί ότι η απελευθέρωση της προλακτίνης, καθιστά το άτομο πολύ κουρασμένο. Επιπλέον, η άσκηση πριν το σεξ και μετά την κορύφωση, οδηγεί σε υπνηλία γιατί οι μύες παράγουν γλυκογόνο το οποίο εξαντλεί το άτομο. Δεδομένου ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα από τις γυναίκες, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κοιμούνται ευκολότερα μετά το σεξ.

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες έχουν περισσότερη ενέργεια, και μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας οποία κορυφώνεται μετά την εκσπερμάτωση.

Ο οργασμός της γυναίκας είναι μια εσωτερική έκρηξη ενέργειας. Δεδομένου δε ότι δεν έχει απώλεια ενέργειας, είναι έτοιμη για να ενισχύσει την… οικειότητα μεταξύ των δύο φύλων και διαθέτει μια γενικότερη αίσθηση της … σύνδεσης και της δέσμευσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλει ακόμη και ένα πλούσιο …γεύμα μετά το σεξ. Στις γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, αρέσει να μιλάνε μετά το σεξ.

Αρκετές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τις γυναίκες για να ξεκινήσει ο οργασμός αλλά και για να «σταματήσει» μετά την ερωτική επαφή. Η κατάσταση της διέγερσης διαρκεί πολύ περισσότερο.

7 τρόποι για να κρατηθείτε … ξύπνιος 

1. Προτιμείστε ώρες που είστε ξεκούραστος και πεινασμένος (πριν το πρωινό, το μεσημεριανό και πριν το βραδυνό γεύμα είναι η καλύτερη επαφή)

2. Αποφύγετε το σεξ αργά το βράδυ, όταν είστε κουρασμένοι.

3. Οργανώστε το χρόνο σας, για μια συζήτηση μετά το σεξ. Αυτό συνήθως έχει σαν αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί η γυναίκα πρώτη.

4. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να κρατούν την αναπνοή τους κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής και έτσι αυξάνεται ο ρυθμός της καρδιάς τους. Ως εκ τούτου, υπάρχει έλλειψη οξυγόνου, η οποία συμβάλλει στην ανάγκη για ξεκούραση.

5. Η κατάσταση του ύπνου θα πρέπει να ερμηνεύεται κατά τρόπο θετικό, γιατί αποδεικνύει το γεγονός ότι έχετε φτάσει σε οργασμό και ότι όλα έχουν πάει καλά.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι άνδρες που έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια ή και μετά τη σεξουαλική επαφή, και κοιμούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορεί να υποφέρουν από προβλήματα υγείας. Σε αυτή την περίπτωση, αφήστε τις αναστολές και την «αυτό-υπερηφάνεια» σας κατά μέρος και επισκεφθείτε τον ιατρό σας για ένα πλήρη έλεγχο.

6. Αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση, πιείτε καφέ πριν πάτε για ύπνο με τη σύντροφό σας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη λύση, αλλά είναι επίσης ένα αποτελεσματικό ερωτικό ερέθισμα. Η καφεΐνη μπορεί να είναι κύριος σύμμαχός σας στον αγώνα κατά της κόπωσης, αλλά μπορεί επίσης να σας βλάψει, καθώς μπορεί να επηρεάσει το νευρικό σας σύστημα.

7. Αναζωογονητικά ( δίνουν δύναμη) είναι χυμοί από εσπεριδοειδή και ειδικά ένα γκρέιπφρουτ παγωμένο από το ψυγείο. Στον αντίθετο πόλο βρίσκουμε το αλκοόλ. Μην το χρησιμοποιείτε σε μεγάλες ποσότητες. Η Επίδρασή του έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, τα σώματα των γυναικών αντιδρούν διαφορετικά.

Είναι πιο πρόθυμα να πάνε για ένα δεύτερο «γύρο», αλλά καλό είναι να συνηθίσουν σε αυτή την κατάσταση (του ενός γύρου) γιατί κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα αλλάξει κάτι σύντομα.

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Μια πρόσφατη μελέτη 10.000 Βρετανούς άνδρες, έδειξε ότι το 48% από αυτούς, κοιμούνται ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ!

Από 10 ώς 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 θήνα
Ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 28 του ίδιου μήνα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων-δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Φέτος η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων-δηλώσεων υποψηφιότητας θα είναι ενιαία για Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία 10-28 Φεβρουαρίου είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία αίτηση-δήλωση. Όσοι μαθητές της Γ' τάξης των ημερήσιων ΓΕΛ επιθυμούν να μην συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και να αποκτήσουν το απολυτήριό τους μόνο με ενδοσχολικές εξετάσεις, στο ίδιο διάστημα 10-28 Φεβρουαρίου υποβάλλουν στο Γενικό Λύκειο φοίτησης σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση.

Στις 18 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προς τα οικεία εξεταστικά κέντρα.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β') θα ξεκινήσουν στις 21 Μαΐου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. 

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α') θα αρχίσουν την επομένη, Τρίτη 22 Μαΐου με το ίδιο μάθημα.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί περί τα μέσα Ιουνίου. 

Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν στις 11 Ιουνίου 2012.

Χιονίζει στην Αττική - Δεύτερο κύμα κακοκαιρίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Από το Νευροκόπι Δράμας Αθήνα
Νέο κύμα κακοκαιρίας αντιμετωπίζουν οι περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά το τσουχτερό κρύο, τις βροχές και τις χιονοπτώσεις. Ήδη, χιονίζει σε πολλές περιοχές της Αττικής. Κλειστή λόγω χιονιού είναι η περιφερειακή οδός Πάρνηθας, από το τελεφερίκ και πάνω και στην Πεντέλη από το στρατιωτικό νοσοκομείο προς τον Αγιο Πέτρο.

Νιφάδες πέφτουν αυτήν την ώρα σε πολλά προάστια της Αθήνας, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά, όπως στο Κρυονέρι, την Παλλήνη, το Χολαργό, τη Ν.Φιλοθέη.

Επίσης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που κατά τόπους φθάνουν τα 9 με 10 μποφόρ, ισχύει μερικό απαγορευτικό απόπλου.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους από το λιμάνι του Λαυρίου. Από τον Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται κανονικά.
Επίσης, δεν γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Αρκίτσα-Αιδηψός και Βόλος-Σποράδες.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Στα λευκά έχουν ντυθεί η Θεσσαλονίκη, ενώ με δυσκολία πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας και της βόρειας Πελοποννήσου. Επίσης, κλειστά λόγω παγετού είναι αρκετά σχολεία.

Στον νομό Έβρου σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι τοπικές αρχές, εξαιτίας των πλημμυρών.

Ανγκελα Μέρκελ: «Δεν θα φταίω εάν η Ελλάδα οδηγηθεί εκτός ευρώ»

Ανγκελα Μέρκελ: «Δεν θα φταίω εάν η Ελλάδα οδηγηθεί εκτός ευρώ» Βερολίνο 
To βάρος μιας «απευκταίας αλλά πιθανής» εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη «ζυγίζουν» οι ευρωπαίοι ηγέτες. Και αυτό διότι βλέπουν την Αθήνα να καθυστερεί να λάβει τις αποφάσεις που θα προωθούσαν το σχέδιο λύσης το οποίο έχει καταστρωθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Μιλώντας σε φοιτητές στο Βερολίνο η γερμανίδα καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ, προσπάθησε να αποποιηθεί (προκαταβολικά) των ευθυνών της για μια πιθανή αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σε καμία περίπτωση επιθυμητό.

«Δεν θα έχω ανάμειξη εάν οδηγηθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ. Αυτό θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες» είπε η Μέρκελ απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης.

Η ίδια τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια δράσης για την ελληνική κυβέρνηση παρά η εφαρμογή μεταρρυθμίσεων. «Δεν θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων, δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτό. Θέλουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο που η Ελλάδα, με τη βοήθεια της Ευρώπης, θα μπορεί να ζήσει με τις δικές της δυνάμεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απολύτως ευθυγραμμισμένες με το γερμανικό πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε ο οποίος ευχήθηκε μεν να μη συμβεί «το μοιραίο» αλλά διευκρίνισε ότι (κατά την άποψή του) οι συνέπειες της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν θα ήταν καταστροφικές. «Είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης να παραμείνει (στην ευρωζώνη) η Ελλάδα και για τον λόγο αυτόν θα πρέπει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που έχει υποσχεθεί. Αν όμως δεν λειτουργήσει αυτό το σχέδιο (…) είμαστε πιο δυνατοί σήμερα σε σχέση με ενάμιση χρόνο πριν» επεσήμανε ο ολλανδός ηγέτης σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, προσπαθώντας να μετριάσει τις ανησυχίες για τον πιθανολογούμενο «εκτροχιασμό» της Ελλάδας.

Η ομοεθνής του Ρούτε ευρωπαία επίτροπος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν Νίλι Κρουςκινήθηκε στο ίδιο ακριβώς πνεύμα σε συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα «De Volkskrant». «Δεν θα πεθάνει και κανείς, εάν κάποιος εγκαταλείψει την ευρωζώνη» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Επαναλαμβάνεται συνεχώς ότι εάν αφήσουμε μία χώρα να φύγει ή αν τής ζητήσουμε να φύγει, το σύνολο του οικοδομήματος καταρρέει. Αλλά αυτό δεν ισχύει» είπε προσθέτοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση χρωστά «αποδείξεις καλής θέλησης» αν θέλει να παραμείνει στο ευρώ. «Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε η αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Ο προϊστάμενός της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο υπήρξε περισσότερο προσεκτικός στις διατυπώσεις όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις «εμπρηστικές» δηλώσεις της Κρους. «Το κόστος μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν μεγαλύτερο από το κόστος που συνεπάγεται η συνέχιση της στήριξής της προκειμένου να παραμείνει εντός ευρώ» δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν ο οποίος όμως δεν έδειξε καθόλου έκπληκτος από τις αυξανόμενες δηλώσεις ευρωπαίων και κοινοτικών αξιωματούχων που βλέπουν όλο και πιθανότερη την «αποχώρηση» ενός μέλους από τη ζώνη του κοινού νομίσματος.

Εγκρίθηκε από το ΔΝΤ η συμμετοχή του στην πέμπτη δόση

Εγκρίθηκε από το ΔΝΤ η συμμετοχή του στην πέμπτη δόση Εγκρίθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο η εκταμίευση ποσού 3,3 δισ. ευρώ για βοήθεια προς την Ελλάδα. Πρόκειται για τη συμμετοχή του Ταμείου στη χορήγηση της πέμπτης δόσης από τα 110 δισ. ευρώ που αποτελούν το πρώτο πακέτο στήριξης. Στο σύνολό της η δόση ανέρχεται στα 12 δισ. ευρώ και στο μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Η νέα πρόεδρος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αναφέρθηκε με δηλώσεις της στα «σημαντικά αποτελέσματα του προγράμματος βοήθειας προς την Ελλάδα», τόνισε ωστόσο ότι είναι αναγκαίο να εφαρμοστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία της χώρας.

Μίνα Ορφανού : Μάθετε τα πάντα για την τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια του MEGA!

 

orfanou

Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου 
ρόλου για την ερμηνεία της στη...

Στρέλλα και τώρα δοκιμάζεται για πρώτη 
φορά στο θέατρο.



Η Μίνα Ορφανού παιζει στο οι Βασιλιάδες mega και αλλάζει τα δεδομένα για τις τρανσέξουαλ στην Ελλάδα.




«Είμαι η Μίνα Ορφανού. Έπαιξα τη
Στρέλλα. Πήρα δύο βραβεία στην Ελλάδα. Έχω την προσωπικότητά μου. Για
τους άλλους, όμως, θα έχω πάντα μία τεράστια βούλα πάνω από το κεφάλι
μου.Είναι σαν το φεγγάρι. Όπου κι αν πας το βλέπεις».

Διαβάστε τι έχει δηλώσει:



Ο
Κούτρας είπε σε μια συνέντευξή του πως ξεχειλίζω από ταλέντο. Ίσως να
έχει δίκιο. Δεν είμαι για τη Λυρική, και ηθοποιός γίνομαι σιγά-σιγά,
αλλά εικαστικός ναι, είμαι. Άλλωστε, τα εικαστικά με στήριξαν όλα αυτά
τα χρόνια, απ’ αυτά ζούσα. Πάλευα μόνη μου, δεν μου έδειξε κανείς πώς να
χρησιμοποιώ το πινέλο, αλλά το καλλιτεχνικό χέρι το κληρονόμησα από τον
πατέρα μου. Όχι πως κατέχω την ξυλοτεχνική, με την οποία ασχολείται
εκείνος, αλλά πιστεύω πως αν πιάσω σκαρπέλο όλο και κάτι θα δημιουργήσω.




ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ;



Ο κάθε καλλιτέχνης έχει το
δικό του πέρασμα. Υπάρχουν ζωγράφοι που μεγάλωσαν σε πλούσια σπίτια και
δεν τους έλειψε τίποτα, παρά μόνο οι πληγές, κι όμως είναι σπουδαίοι.
Όχι, δεν θεωρώ πως οι δυσκολίες είναι απαραίτητες για έναν καλλιτέχνη.



ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ;

Στην
τελευταία μου έκθεση με τίτλο Τα σώματά μου, ας πούμε, στο Μικρό
Πολυτεχνείο, παρουσίασα μια σειρά από πίνακες με φιγούρες στις οποίες
αποκρύπτεται το φύλο. Double face... Εκεί το σώμα μου ήταν η έμπνευσή
μου.



AΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Ένας ναός. Ένας λειτουργικός ναός που τον κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Που μας κουβαλάει πάντα μαζί του.

orfanou

ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ;

Δεν το είχα σκεφτεί. Ήθελα να γίνω μια διάσημη ζωγράφος. Αλλά να παίζω ρόλους, όχι.



ΕΠΑΙΖΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;

Ναι,
ήταν ένας ρόλος που τον υποδύθηκα από τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι
θέλω να αλλάξω. Άλλωστε η ταυτότητα δεν έχει φύλο. Εγώ τα ‘χω βρει με
τον εαυτό μου, ξέρω ποια είμαι, δεν γίνομαι νούμερο για να πάω ψηλά. Κι
ό,τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα το χρωστάω στη Μίνα και στον Πάνο
Κούτρα. Όταν πήρα το ρόλο για τη Στρέλλα, ήμουν μόλις δύο μήνες στην
Αθήνα. Είχα έρθει από τη Ρόδο με μία βαλίτσα ρούχα, κάποια χρήματα και
καμία ιδέα για το τι θα κάνω.

orfanou

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ;

Τα νησιά είναι σαν τα καράβια. Σε εγκλωβίζουν.

orfanou

ΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΥΧΕΡΗ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.

Τον
κόσμο αυτόν δεν τον γνώρισα, δεν μπήκα στο κατεστημένο του. Απάντησα
στην αγγελία για τη Στρέλλα, γνώρισα τον Κούτρα και η ζωή μου άλλαξε.
Ξέρεις, είχε γράψει το σενάριο πριν από 6 χρόνια και έψαχνε
πρωταγωνίστρια. Ήταν στο όριο να τα παρατήσει, αν δεν έβρισκε μια
αληθινή τρανσέξουαλ. Και τότε ήρθα εγώ. Ήμουν 25 χρονών, τραγουδούσα
όπερα, έμοιαζα στην Κάλλας. Ήταν σα να το είχε γράψει για μένα χωρίς να
με ξέρει.

Στο 22% η μείωση του κατώτερου μισθού, μειώσεις και στις συντάξεις

Στο 22% η μείωση του κατώτερου μισθού, μειώσεις και στις συντάξεις Αγκάθι μεταξύ των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, παραμένει ο τρόπος και το ύψος της μείωσης των επικουρικών συντάξεων, για τις οποίες υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες κυρίως μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ.

Το νέο πακέτο μέτρων έλαβαν γύρω στις εννέα του πρωί της Τετάρτης στα χέρια τους οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και πριν τη μετάβασή τους στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα γίνει και η τελική συζήτηση για την έγκριση του νέου μνημονίου. 

Οπως έγινε γνωστό μάλιστα στη Νέα Δημοκρατία πραγματοποιείται ήδη σύσκεψη για τα θέματα που προκύπτουν από την επερχόμενη νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μνημόνιο, εκτός τη μείωση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό 22%, περιλαμβάνει νέες μειώσεις ενδεχομένως και στις κύριες συντάξεις.

Επιπλέον το νέο μνημόνιο θίγει τόσο τις τράπεζες όσο και τις ΔΕΚΟ  καθώς βάζει «μαχαίρι» στη μονιμότητα των υπαλλήλων, στους μισθούς αλλά και στις συντάξεις.

Ενα ακόμη θέμα που θίγει το νέο μνημόνιο είναι η μετενέργεια των κλαδικών - συλλογικών συμβάσεων η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δε θα καταργηθεί αλλά θα ισχύει για τρεις μόλις μήνες έναντι των έξι μηνών που ίσχυε μέχρι σήμερα. 

Οι υπουργοί Οικονομικών κ. Ευαγ. Βενιζέλος και Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνηςαποφάσισαν να παρουσιάσουν στους πολιτικούς αρχηγούς τέσσερα σενάρια μειώσεων επικουρικών και κύριων συντάξεων, προκειμένου να επιλέξουν με ποιο τρόπο θα επιτευχθεί η μείωση των 550 - 600 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ζητά επιμόνως η τρόικα.

Αναβάλλεται για την Τετάρτη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο.

Πρόκειται για την τρίτη αναβολή της συνάντησης, γεγονός που μαρτυρά την ένταση και τις δυσκολίες της διπραγμάτευσης. Όπως μεταδίδεται όμως από ανώτατες κυβερνητικές πηγές τα κείμενα της συμφωνίας βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας τους και οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να μελετήσουν τις ακριβείς διατυπώσεις προτού μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου είχε το απόγευμα σύσκεψη με τους κ.κ. Ευ. Βενιζέλο, Γ. Κουτρουμάνη και στενούς συνεργάτες του προκειμένου να εκτιμήσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Από την πλευρά του ΠαΣοΚ, διατυπώνεται η εκτίμηση ότι οι ενστάσεις της ΝΔ για τις επικουρικές συντάξεις έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της τρόικας προς τις κύριες συντάξεις. Στη σύσκεψη πάντως συμφώνησαν όλοι ότι η αρχική πρόταση του υπουργείου Εργασίας είναι η πιο ικανοποιητική και ότι δεν πρέπει να θιχθούν με κανέναν τρόπο οι συντάξεις του ΙΚΑ.

Την Τρίτη ο Πρωθυπουργός είχε αλλεπάλληλες επικοινωνίες με τους κ.κ. Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη προκειμένου να μεταφέρει τα πιο πρόσφατα δεδομένα και να ενημερώνεται για τις απόψεις τους.

Ολονύκτια δραματική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον κ. Παπαδήμο με τον κ. Βενιζέλο και την τρόικα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα σενάρια που φαίνεται να προκρίνεται προς έγκριση από τους πολιτικούς αρχηγούς είναι η μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% και η ταυτόχρονη περικοπή κατά 15% των επικουρικών συντάξεων.    

Από ότι φαίνεται, τα κόμματα καταλήγουν στην ψήφιση της συμφωνίας (του γενικού πλαισίου της από το οποίο το πιθανότερο είναι να λείπουν τα εργασιακά θέματα) και του PSI το Σαββατοκύριακο. Το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί προς ψήφιση θα έχει ένα και μόνο άρθρο, με σκοπό να αποφευχθούν οι διαρροές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η σπουδή έχει σχέση και με το γεγονός ότι τη Δευτέρα, αν ισχύσει το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθείμε τους εταίρους, θα πρέπει να διατυπωθεί από την κυβέρνηση η πρόταση για τη συνεισφορά των ιδιωτών στην απομείωση του ελληνικού χρέους.

Στις 18:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής του IIF, κ. Τσαρλς Νταλάραμε τον πρωθυπουργό για το PSI η οποία και ολοκληρώθηκε στις 21.00 το βράδυ.


Τα σενάρια για επικουρικές και κύριες συντάξεις

Τα σενάρια θα περιλαμβάνουν συνδυασμό μειώσεων επικουρικών και κύριων συντάξεων, έτσι ώστε το οικονομικό βάρος των περικοπών να μοιράζεται αναλόγως.
Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο θα παρουσιασθούν τα εξής:
1. Μείωση 10% στις κύριες και 5% στις επικουρικές συντάξεις.
2. Μείωση 5% στις κύριες και 10% στις επικουρικές.
3. Μεσοσταθμική μείωση 15% μόνο στις επικουρικές συντάξεις.
4. Μείωση 20% στις κύριες πάνω από 1.200 ευρώ.
Οι πολιτικοί αρχηγοί καλούνται να επιλέξουν ένα από τα παραπάνω σενάρια, που τελικώς παράγουν το ίδιο οικονομικό αποτέλεσμα.
Οι διαπραγματεύσεις για τις επικουρικές ήταν ιδιαιτέρως επίπονες, καθώς η τρόικα επανέφερε την αρχική απαίτησή της για μειώσεις 35% και στην συνέχεια περιορίσθηκε στο 25%, υπό την προϋπόθεση ότι αυτές θα γίνουν εφάπαξ.
Στο αντίποδα οι εκπρόσωποι της ελληνικής πλευράς μιλούν για μειώσεις 20% αντί του «αρχικού μεσοσταθμικού 15%» και σε βάθος τριών ετών. Δηλαδή σταδιακά 8% το πρώτο έτος, και από 6% τα επόμενα δύο έτη.

Μάλιστα το υπουργείο Εργασίας έχει θέσει ως όριο πάνω από το οποίο θα εφαρμοστούν οι μειώσεις την επικουρική σύνταξη των 200 ευρώ, ενώ όπως είναι γνωστό η Νέα Δημοκρατία ζητάει οι μειώσεις να αφορούν συντάξεις, άνω των 300 ευρώ.

Ψαλίδι στα επιδόματα και … μαχαίρι στο αφορολόγητο

 Ψαλιδισμένα θα είναι τα επιδόματα για τους εργαζόμενους που καλύπτονται από τις κλαδικές συμβάσεις και ... κέρδισαν την θετική επιρροή της μετενέργειας για 3 μήνες.



Από τα επιδόματα που διασώθηκαν και σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο θα εξακολουθήσουν να προστίθενται στο μισθό (δηλαδή το οικογενειακό , το σπουδών, το επίδομα βαρέων και οι ωριμάνσεις) ενδέχεται να εξαιρεθεί το επίδομα γάμου που αντιστοιχεί στο 10% του μισθού (5% είναι το επίδομα για κάθε παιδί) . Η ελληνική πλευρά θα δώσει μάχη στη … διατύπωση του κειμένου ώστε μ' ένα τρόπο να εμπεριέχεται σε αυτό και το επίδομα γάμου χωρίς να είναι σίγουρο αν θα γίνει αποδεκτό από την τρόικα.

Την ίδια στιγμή πάντως τα οικονομικά επιτελεία των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση ζουν το δικό τους «πυρετό», καθώς γίνεται προσπάθεια να υπάρξει κατάληξη στα λιγότερο επώδυνα από τα μέτρα που έχει δώσει εναλλακτικά η Τρόικα στο προσχέδιό της.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, οι συνεργάτες των κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη, με στόχο να βρεθούν περίπου 600 εκατ. ευρώ που εξακολουθούν να λείπουν από την καταιγίδα μέτρων που έρχεται και πάλι να πλήξει τους πολίτες μελετούν ρυθμίσεις όπως:

Την περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου ορίου από τις 5.000 ευρώ στις 3.000 ευρώ.
Την πλήρη κατάργηση του αφορολογήτου ορίου.
Μείωση 10% στις κύριες και 5% στις επικουρικές συντάξεις.
Μείωση 5% στις κύριες και 10% στις επικουρικές.
Μεσοσταθμική μείωση 15% μόνο στις επικουρικές συντάξεις.
Μείωση 20% στις κύριες πάνω από 1.200 ευρώ.

Όλα αυτά όταν, όπως έχει ήδη μεταδώσει το protothema.gr, είναι πλέον ειλημμένη η απόφαση τόσο για περικοπή της τάξης του 20% με 25% του κατώτερου μισθού, η επανεξέταση των περικοπών στον 13ο και στον 14ο μισθό τον ιούνιο καθώς και η άρση της μονιμότητας των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Αστρολογικές προβλέψεις 8/02/2012...!!!!

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι.


  Αποφύγετε  να  έρθετε  σε  αντιπαράθεση  με τον ερωτικό  σας σύντροφο,  φτάνοντας  ακόμη  και σε  σκληρές  συγκρούσεις. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σπουδές,  ταξίδια  αλλά  και  νομικές  υποθέσεις  έρχονται  στο  προσκήνιο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή.


Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.


Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.


  Την προσοχή σας φαίνεται  ότι αποσπά  αυτή  την περίοδο και η εργασία. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.


Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.


Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.


Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Ζητείστε και τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων και κινηθείτε ανάλογα. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.


Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.


Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.


Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.


  Εκμεταλλευτείτε  τη  συγκεκριμένη  περίοδο  σωστά,  προκειμένου  να  αξιοποιήσετε  τις  όποιες  ευκαιρίες,  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα.   Μπορείτε  να  κάνετε  κάποια  σταθερά  βήματα  στα  επαγγελματικά. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.


Πηγή

 
Powered by Blogger