Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τα Βραζιλιάνικα οπίσθια … μας αρέσουν !!


Τα Βραζιλιάνικα οπίσθια … μας αρέσουν !!

ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα Στον Αμαζόνιο Με Ποταμόπλοιο 5 Αστέρων!!!


aqua expeditions hotel coolaristo 3 200x133 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!Η πλεύση στην καρδιά του σκότους δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστική…
Οι επιβάτες του “Aqua Expeditions” μπορούν να βιώσουν το μεγαλείο του ποταμού Αμαζόνιου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Με 12 σουίτες μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 32 άτομα. Φυσικά, ούτε σκέψη για ναυάγιο…
αφού ο Αμαζόνιος ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει στα νερά του! Ας ξεναγηθούμε στο υπερπολυτελές ποταμόπλοιο…
aqua+expeditions+hotel+coolaristo+2 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+4 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+5 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+10 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+6 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+11 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+7 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+9 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

aqua+expeditions+hotel+coolaristo+8 ΔΕΙΤΕ:Κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο με ποταμόπλοιο 5 αστέρων!!!

Αθηνά Πικράκη: Γνωρίστε την Ελληνίδα Megan Fox! (pics)



Είναι ένα κορίτσι με καταγωγή την λεβεντογέννα Κρήτη. Στατιστικά και κρίνοντας από τα επίθετα σε «-ακη» τα περισσότερα μοντέλα νέας γενιάς προέρχονται από το ομορφότερο νησί της χώρας. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο...


Τα προϊόντα, οι καθαρές τροφές και το DNA των Κρητικών μένει για πάντα, όμορφο. Στο θέμα μας τώρα. Όταν μου μίλησαν για πρώτη φορά για την Αθηνά δεν έδωσα καμία σημασία.


Είπα «Οκ. Ένα ακόμη κορίτσι είναι που ψάχνει να βρει τρόπο να αναδειχτεί». Έλα όμως που η πρώτη επαφή μαζί της μου άλλαξε εντελώς την πρώτη μου αντίληψη.


Μετρημένη αν και μόλις 20 ετών με χαρακτηριστικά μοναδικά η Αθηνά ανήκει στο πρακτορείο ACE και όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό θα μιλούν όλοι γι αυτήν…Δείτε την καταπληκτική ομοιότητά της με την MEGAN FOX. Η δικιά μας βεβαίως είναι ακόμη καλύτερη. Καλώς ήρθες στον ψεύτικο κόσμο της Show biz Αθηνά και φρόντισε να μην διαπραγματευτείς ποτέ και για κανέναν τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σου. Μαγκάκι είναι μεγάλο. αλάνι σας λέω!














Τερματοφύλακας σκόραρε με βολέ στις καθυστερήσεις

 Τερματοφύλακας σκόραρε με βολέ στις καθυστερήσεις Στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στη Miglianico και την Teramo για την 4η κατηγορία της Ιταλίας, ο τερματοφύλακας Alcaeus Palena σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 88ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν τη νίκη. Ωστόσο, στο 93ο λεπτό ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε το βολέ από τη περιοχή του και η μπάλα, αφού χτύπησε έξω από την περιοχή της Teramo, κατέληξε στα δίχτυα. Απαρηγόρητος φαίνεται στο παρακάτω βίντεο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Η Nereida Gallardo … topless στην παραλία !!







Η Nereida Gallardo … topless στην παραλία !!

Η εκπληκτική Natalia Velez σε φωτογράφηση για τα Besame Lingerie !















Η εκπληκτική Natalia Velez σε φωτογράφηση για τα Besame Lingerie !

«Νεκρός» ξύπνησε μέσα στο νεκροτομείο μετά από 21 ώρες

Σοκ υπέστη ένας άνδρας στη Νότιο Αφρική όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι βρισκόταν μέσα σε ψυγείο νεκροτομείου. Ανάλογο ήταν και το σοκ των υπαλλήλων όταν τον άκουσαν να φωνάζει.

Μια ημέρα πριν οι γιατροί είχαν επιβεβαιώσει το θάνατό του 80χρονου άνδρα, οπότε και μεταφέρθηκε στο νεκτροτομείο μέχρι να οργανωθεί η κηδεία του. Μετά από 21 ώρες, όμως η καρδία του επανήλθε, και ο Μακολο φοβισμένος άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι του νεκροτομείου, που δεν είχαν συναντήσει ξανά στη ζωή τους ανάλογο περιστατικό, πίστεψαν πως άκουγαν φάντασμα και το έβαλαν στα πόδια και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος και χλωμός όταν τελικά τον έβγαλαν και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για παρακολούθηση.
Η οικογένεια πληροφορήθηκε ότι ο άνδρας ήταν ζωντανός ενώ οργάνωναν τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας του.
Ο Μακόλο ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία και όπως δήλωσε αμέσως την επόμενη ημέρα είδε εφιάλτες. Οπως λέει, όμως, χαίρεται που είναι ακόμη ζωντανός.

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα!


Μια έξυπνη οπτική ψευδαίσθηση στο εμπορικό κέντρο Southside στο Λονδίνο, έκανε τους ανυποψίαστους επισκέπτες να πιστέψουν ότι το δάπεδο ενός ασανσέρ είχε καταρρεύσει..
Όταν οι πόρτες άνοιξαν, οι έκπληκτοι άνθρωποι πίστεψαν ότι βρίσκονταν  ένα βήμα μόνο μακριά από την πτώση στο βαθύ φρεάτιο του ανελκυστήρα.
Η τρισδιάστατη ψευδαίσθηση με την τρύπα στη μέση του ανελκυστήρα δημιουργήθηκε για να προετοιμάσει το βρετανικό κοινό για τα εγκαίνια του Nemesis Sub-Terra, ενός νέου αξιοθέατου του Alton Towers Resort.
Μετά την πρώτη έκπληξη πάντως, μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν με την καρδιά τους…



Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Το ασανσέρ χωρίς πάτωμα

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing!


Η Goatee (μτφ μούσι) είναι μια αξιολάτρευτη κατσίκα με ένα ασυνήθιστο χόμπι.. τρελαίνεται για το surfing! Για την ικανότητα της στην σανίδα ήδη έχει γίνει διάσημη στο Grover Beach της Καλιφόρνια.
Είναι μόλις δύο ετών και ανήκει στον Dana McGregor από μωρό. Την αγόρασε για να εξαφανίσει τα ζιζάνια από τον κήπο του, αλλά σύντομα η σχέση τους εξελίχθηκε σε πιο.. φιλική. Στη πορεία την λάτρεψε και αποφάσισε να την κρατήσει ως κατοικίδιο.Όπου θα πάει, θα είναι μαζί του και η Goatee..
Σε μια επίσκεψη τους στην θάλασσα ήταν που ανακάλυψε το κρυφό ταλέντο της στο surfing. Από τότε το απολαμβάνουν πάντα μαζί! Δείτε τους στις φωτογραφίες και στο βίντεο..




Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

Η κατσίκα που λατρεύει το surfing

 
Powered by Blogger