Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Γκαλίτσιος: Ευχαριστώ τον Βαλβέρδε

Γκαλίτσιος: Ευχαριστώ τον Βαλβέρδε

Θεωρεί πως ο Ισπανός του άνοιξε το δρόμο για ευρωπαϊκή καριέρα

Μπορεί να έχει γραφεί ότι ρίχνει ευθύνες στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα με συνέντευξή του στην Sportday, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ευχαριστεί τον ισπανό προπονητή γιατί του άνοιξε το δρόμο για την ευρωπαϊκή του καριέρα.

«Μετά την πρόκριση επιστρέψαμε στο γήπεδο, όπου μας περίμεναν οι οπαδοί μας. Έγινε κανονικό πάρτι που κράτησε ώρες», δήλωσε ο παίκτης.

«Το Λόκερεν είναι μία μικρή πόλη, όμως ο κόσμος είναι αφοσιωμένος στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο δυνατό, πιο physical. Οι ομάδες είναι πολύ οργανωμένες, το μόνο που έχεις να σκέφτεσαι είναι το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή», τόνισε αρχικά, περιγράφοντας τις στιγμές που περνάει στη Λοκερέν.

«Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Δεν νιώθω ότι χρωστάω απαντήσεις κάπου. Διαβάζω ότι... είμαι δυσαρεστημένος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, κάτι που δεν ισχύει. Ίσα ίσα τον ευχαριστώ που μου άνοιξε τον δρόμο για ευρωπαϊκή καριέρα». 

«Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στη Λόκερεν, σκέφτομαι τους στόχους της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο όμως τη μία μέρα είσαι εδώ την άλλη αλλού. Κάθε παίκτης σκέφτεται το βήμα παραπάνω», αναφέρει και συνεχίζει:

«Εδώ εισπράττω το σεβασμό των ξένων στο πρόσωπό μου. Στο ματς με τη Λιρς είδα 2-3 ελληνικές σημαίες και δεν τις είχαν Έλληνες! Μόνο και μόνο αυτό σε κάνει να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι και η Εθνική. Εγώ αισθάνομαι ενεργό κομμάτι της ομάδας». 

«Στα αποδυτήρια με ρωτάνε για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Είναι κάθε μέρα πρώτο θέμα εδώ. Δείχνουν ότι συμπάσχουν μαζί μας, δεν μιλούν με επικριτικό ύφος. Τους λέω ότι θα ανακάμψουμε και μου δίνουν κουράγιο. Γενικά είμαι καλά. Διάγω μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου. Μακάρι να πάρουμε και το Κύπελλο, ώστε να σημαδευτεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή η χρονιά», κατέληξε.

ΦΩΤΟ: Προσοχή! Το κορδόνι σου… Jennifer Nicole Lee

ΦΩΤΟ: Προσοχή! Το κορδόνι σου… Jennifer Nicole Lee Φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της το οποίο ήταν γεμάτο στα κεράσια και αναστάτωσε τους λουόμενους!
Η Jennifer Nicole Lee έβαλε σκοπό της ζωής της να μεταμορφώσει το σώμα της μετά τη γέννα δύο παιδιών. Η 36χρονη νοικοκυρά και μητέρα όταν είδε το σώμα της να αποκτά περιττά κιλά, είχε φτάσει τα 90 κιλά, αποφάσισε να κάνει κάτι για να το αλλάξει και μετατράπηκε σε γκουρού του γυμναστηρίου.
Η «γκουρού» του fitness φοράει το άσπρο μπικίνι γεμάτο κεράσια, ασορτί με το κολιέ στο λαιμό της και εντυπωσιάζει τους παρευρισκομένους στο Μαϊάμι.
Πηγή

Ιούνιο Έρχονται Και Νέα Μέτρα!

 Τελικά δεν έχει … πάτο ούτε και το βαρέλι με τα μέτρα. Το είπε με τον ποιο ξεκάθαρο τρόπο στην κρατική τηλεόραση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος… Ο Παντελής Καψής προανήγγειλε τη λήψη των μέτρων μέτρων, προφανώς από τη νέα κυβέρνηση και βάσει το νέου μνημονίου που ήδη υπογράφηκε, για τον ερχόμενο Ιούνιο.
Η χώρα μας έχει δεσμευτεί άλλωστε και έτσι στα… μπάνια (για όσους θα έχουν την πολυτέλεια) θα μας βρουν τα μέτρα για το 2013 και το 2014.
Άλλωστε όπως επεσήμανε ο Π. Καψής η χώρα δεσμεύτηκε “πρέπει να κάνουμε τεράστιες αλλαγές”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το μνημόνιο χρειάζεται βελτιωτικές ρυθμίσεις»

«Το μνημόνιο χρειάζεται βελτιωτικές ρυθμίσεις»

Λ. Κατσέλη: Χωρίς οικονομική και πολιτική λογική τα μέτρα

«Χρειάζεται να υπάρξουν σημαντικές βελτιωτικές ρυθμίσεις μέσα σε αυτό το μνημόνιο, ώστε να μην βυθιστεί η οικονομία σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και να μην υπάρξει μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», τόνισε η πρώην υπουργός και ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσέλη, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Αυτά τα μέτρα που έχουν ενσωματωθεί στερούνται οικονομικής και πολιτικής λογικής», είπε η κ. Κατσέλη, προσθέτοντας πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα χρηματοδότησης των ασφαλιστικών ταμείων. «Είναι ένα από τα ζητήματα που θα πρέπει να τεθεί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να δούμε πώς θα εξασφαλιστούν αυτοί οι πόροι για τα ασφαλιστικά ταμεία για τα επόμενα χρόνια», υπογράμμισε.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ανεξάρτητη βουλευτής, το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τις πόρτες του και επομένως βρισκόμαστε εκτός των τειχών» είπε απαντώντας σε ερώτηση αν παραμένει ΠΑΣΟΚ.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Ποιον άφησε στα κρύα του λουτρού η Σάσα;

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Ποιον άφησε στα κρύα του λουτρού η Σάσα; Είναι βέβαιο ότι μερικές γυναίκες πρέπει να ανήκουν σ΄όλους τους άντρες!
Κάποιες γυναίκες δεν αντέχουν τα δεσμά του γάμου… Μία από αυτές είναι η Σάσα Μπάστα! Και μπορεί η παρουσιάστρια-μοντέλο-τραγουδίστρια να βρέθηκε πολύ κοντά στο γάμο όμως τελικά… πήρε το καπελάκι της και έφυγε.
Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» και αποκάλυψε ότι βρέθηκε ένα βήμα –κυριολεκτικά – πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Εξαφανίστηκα λίγο πριν παντρευτώ, δύο μήνες πριν, με έτοιμο νυφικό και προσκλητήρια…Ξαφνικά όταν μπαίνει η βέρα όλα αλλάζουν και ο ίδιος αλλάζει. Λες και έχω βάλει την βούλα ότι είσαι δικιά μου, τέλος! Δεν ανήκω σε κανέναν και δεν μου ανήκεις και κανένας» είπε η Σάσα Μπάστα η οποία βέβαια δεν θέλησε να πει το όνομα του ανθρώπου του…εγκατέλειψε λίγο πριν βάλουν βέρα στο δεξί.
Η τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας δηλώνει τρελά ερωτευμένη αν και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί αλλά ούτε να κάνει παιδί άμεσα.

Μ. Χατζηγιάννης: Αποχώρησε Από Τον Ζυγό Μετά Από Μόλις Δύο Εμφανίσεις!

 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στο Ζυγό μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Παρόλο όμως που οι δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του πήγαν πάρα πολύ καλά, η συνεργασία του με το μαγαζί έληξε, πρόωρα… Ο τραγουδιστής αποχώρησε οριστικά από το Ζυγό καθώς, σύμφωνα με την πλευρά του, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν προσυμφωνήσει. Φαίνεται πως ο επιχειρηματίας αθέτησε τις υποσχέσεις του αφού, όπως υποστηρίζει στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, άλλα συμφώνησαν στην αρχή και άλλα έγιναν στην πορεία.
Οι λόγοι της διαφωνίας, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνο οικονομικοί. Ο Μιχάλης είναι από τους τραγουδιστές που λειτουργούν και συναισθηματικά αλλά παράλληλα είναι τελειομανής και θέλει όλα να είναι άψογα. Η συνεργασία του με το Ζυγό λοιπόν έληξε οριστικά από την στιγμή που κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα ήθελε!

Η Britney Spears σε ρόλο... κριτή

Η Britney Spears σε ρόλο... κριτή

Ζεσταίνει την καρέκλα της για το αμερικάνικο X Factor

Φήμες θέλουν την Britney Spears να «γλυκοκοιτάζει» την άδεια θέση στο πάνελ των κριτών του αμερικανικού X Factor, μετά την απομάκρυνση τόσο της Paula Abdul όσο και της Nicole Scherzinger.

Οι μόνοι με σίγουρες τις θέσεις τους στο δημοφιλές μουσικό σόου είναι ο Simon Cowell και ο LA Reid.

Στενός φίλος της τραγουδίστριας ανέφερε πως είναι το τέλειο timing για κάτι τέτοιο, μιας και η Britney λατρεύει την TV και θα είναι μια καλή ευκαιρία για «επανασύνδεση» με τους θαυμαστές της.




Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το αμερικάνικο τάλεντ σόου ως προς τα δύο ονόματα της κριτικής επιτροπής που θα συμπληρώσουν την τετράδα.
Πηγή

Jessiann Gravel Beland: 17χρονη σεξοβόμβα! [φωτο]

Jessiann Gravel Beland: 17χρονη σεξοβόμβα! [φωτο] Η Jessiann Gravel Beland αν και μικρή ακόμα είναι ένα από τα πιο hot και περιζήτητα μοντέλα. Με αφορμή τη συμμετοχή σε μεγάλα fashion shows φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Lovecat μόνο με τα απαραίτητα και έβαλε υποθήκη για μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.
Η νεαρά είναι ξανθιά, καυτή, άτακτη και εκκεντρικά σέξι ενώ μεγάλοι σχεδιαστές μόδας θέλουν να την συμπεριλάβουν στις καμπάνιες τους.
Δείτε τις φωτογραφίες:
      
Πηγή

E.Κοκκίνου: Πάσχει από σπάνια ασθένεια

 Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, μετά την εμφάνιση της σε γνωστό club της Αθήνας.
Η Έλλη μίλησε για το γιο της, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και την ασθένειά της. Κι εδώ είναι που… για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι πάσχει από μία πραγματικά σπάνια ασθένεια, την οποία ανακάλυψε πριν τρεις μήνες!
Όπως είπε, πάσχει από κοιλιοκάκη και απαγορεύεται να τρώει γλουτένη, δηλαδή δεν επιτρέπεται να τρώει τροφές που περιέχουν αλεύρι. Η ασθένεια αυτή, αν και σπάνια (βάσει ερευνών πάσχουν από αυτήν 1 στους 3 με 4 χιλιάδες ανθρώπους) δεν είναι σοβαρή. Απλά, η Έλλη πρέπει να προσέχει τη διατροφή της. Και όπως είπε, πλέον δεν το κάνει μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά και υγείας.
Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αοιδός αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της.
Στο παρελθόν είχε σοβαρό πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, που της είχε προσθέσει πολλά κιλά, τα οποία με κόπο, διατροφή και πολλή γυμναστική κατάφερε να χάσει. Και να αποκτήσει το αξιοζήλευτο κορμί που διαθέτει σήμερα.

Έρχεται φορο-καταιγίδα για τα ενοίκια

Έρχεται φορο-καταιγίδα για τα ενοίκια

Πόσα χάνουν οι ιδιοκτήτες με τις νέες αλλαγές

Μπορεί το γεγονός ότι τα ενοίκια εξετάζεται να φορολογηθούν αυτοτελώς με συντελεστή 20% να ελαφρύνει σημαντικά όσους έχουν και άλλες πηγές εσόδων και φορολογούνται με συντελεστή άνω του 20%, θα πλήξει όμως σημαντικά για ακόμη μια φορά όσους βρίσκονται στη βάση των εισοδημάτων της φορολογικής πυραμίδας. 

Δηλαδή όσοι έχουν ένα σπίτι το οποίο νοικιάζουν σε τρίτους και αυτό είναι το μοναδικό τους εισόδημα αναμένεται να πληρώσουν πολύ υψηλότερο φόρο.

Δείτε γιατί:

Έστω ότι φορολογούμενος (π.χ. μία χήρα) έχει στην κατοχή του ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών στη Γλυφάδα από το οποίο εισπράττει ενοίκιο 1.000 ευρώ το μήνα δηλαδή 12.000 ευρώ το χρόνο. Και έστω ότι δεν έχει κανένα άλλο εισόδημα. Με το υφιστάμενο καθεστώς (φόρος στην κλίμακα) θα φορολογηθεί για τα 7.000 ευρώ που είναι και η διαφορά μεταξύ του αφορολόγητου και των ετήσιο εισοδημάτων. Με δεδομένο ότι η συντελεστής σε αυτό το κλιμάκιο είναι 10% πληρώνει φόρο 700 ευρώ.

Εάν όμως ισχύσει το νέο μέτρο που προβλέπει φορολόγηση 20% από το πρώτο ευρώ τότε θα κληθεί να πληρώσει 2.400 ευρώ φόρο. 

Δηλαδή η φορολογική της επιβάρυνση θα αυξηθεί κατά 242%. Στην ουσία η εκμίσθωση του διαμερίσματος καθίσταται ασύμφορη αφού θα πρέπει να πληρώνει 2,5 ενοίκια το χρόνο στην εφορία. 

Μόνο για το εισόδημα που έχει από ενοίκια χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη φορολόγηση για ιδιοκτησία του ακινήτου (χαράτσι ΔΕΗ, φόρος ακίνητης περιουσίας, τέλος ακίνητης περιουσίας) η οποία θα αυξηθεί κατακόρυφα και από την επικείμενη αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.

Αντίθετα όπως είπαμε εξαρχής όσοι έχουν υψηλά εισοδήματα με αποτέλεσμα τα έσοδα τους από ενοίκια να φορολογούνται με 40% θα βάλουν χρήματα στη τσέπη αφού ο φόρος θα υποχωρήσει στο μισό.

Γεννήθηκε μωρό κυριολεκτικά διπρόσωπο! (pics)


Το μωράκι έχει δύο πρόσωπα , τέσσερα μάτια , δύο μύτες και δύο στόματα !!!


«Στην αρχή ήμουν λίγο φοβισμένος,” δήλωσε ο 24 χρόνος πατέρας του κοριτσιού που ακόμα δεν έχει όνομα.
“Στη συνέχεια, όμως το αποδέχτηκα μιας και το έδωσε ο Θεός.” κατέληξε.




Μέσα στο Μάρτιο το Samsung Galaxy Tab 2

Μέσα στο Μάρτιο το Samsung Galaxy Tab 2

Το πρώτο tablet με λειτουργικό Android 4.0 ICS Τον Μάρτιο του 2012 θα δούμε τελικά τον διάδοχο του Samsung Galaxy Tab 7 ιντσών. Το Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) θα αρχίσει σε λίγο καιρό να διατίθεται στη βρετανική αγορά και σύντομα στον υπόλοιπο κόσμο.


Η συσκευή θα είναι το πρώτο tablet της Samsung με λειτουργικό Android 4.0 - Ice Cream Sandwich και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 3G και Wi-Fi. Θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, με οθόνη 7 ιντσών, TFT και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας HSPA+ 21Mbps αλλά και WiFi. Με άλλα λόγια θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κινητό τηλέφωνο.

H Ελίνα Μπεκάκου παίζει μουσική...με το στήθος (vid & pics)


H Ελίνα Μπεκάκου παίζει μουσική...με το στήθος (vid & pics)Άκουγε και ας ειν και ρώγες. Η Ελίνα Μπεκάκου βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ κι αποφάσισε
να παίξει μουσική.Μόνο που δεν το έκανε με τα δάχτυλα αλλά...με το στήθος!Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από το πλατό του κλαμπ που γέμισε με μπούστο...

Γιγάντια πάντα στη Σκωτία!

 Φωτογραφίες από τα γιγάντια πάντα στη... Σκωτία!
Ο Yang Guang και η Tian Tian έκαναν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι από την Κίνα μέχρι το Εδιμβούργο. Το ζευγάρι των γιγάντιων πάντα δάνεισε το Πεκίνο στο Ζωολογικό Κήπο της πόλης σε μία κίνηση την οποία οι Βρετανοί ερμήνευσαν ως μία κίνηση ενίσχυσης των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.


Τα δύο πάντα εγκλιματίζονται πλέον στο νέο τους σπίτι και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα μέσα ενημέρωσης. 


Δείτε τις φωτογραφίες






















Τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ κατασκευαστικά οχήματα του κόσμου !!!!


 
Σήμερα έχουμε συνηθίσει πλέον τα κατασκευαστικά θαύματα που δημιουργούνται καθημερινά. Κανένας όμως δεν έχει αναρωτηθεί πως...
κατασκευάζονται αυτά τα δημιουργήματα; 
Τι μηχανήματα χρησιμοποιούνται σήμερα για να έχουμε αυτά τα ομολογουμένως εξωπραγματικά αποτελέσματα;
Στις παρακάτω φωτογραφίες σας παρουσιάζουμε μία σειρά από εξωπραγματικά μηχανήματα που ούτε καν φανταζόμαστε την ύπαρξή τους...

KRUPP BAGGER 288: Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΈΑΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ

Ένα μηχάνημα που ζυγίζει περίπου... 13.500 τόνους, έχει μήκος 219 μέτρα και ύψος 96 μέτρα.






ΟΠΛΙΣΜΈΝΟ CATERPILLAR D9R

Με το όνομα Doobi αυτή η μπουλντόζα έχει την ιδιαιτερότητα ότι διαθέτει και βαρύ οπλισμό και μία μηχανή που ζυγίζει 15 τόνους. Προφανώς τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά σ' αυτή τη  μπουλντόζα



LIEBHERR LTM 11200-9.1

 Το Liebherr LTM 11200-9.1 είναι ένας τηλεσκοπικός γερανός ο οποίος μπορεί να σηκώσει το απίστευτο βάρος των 1200 τόνων. Η μπούμα εκτείνεται στα 100 μέτρα!



LETOURNEAU L-2350 ΦΟΡΤΩΤΉΣ


Το  L-2350 αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο φορτωτή του κόσμου. Ο κουβάς του έχει το μέγεθος ενός μικρού διαμερίσματος. Η μηχανή του αποδίδει 2.300 ίππους και μπορεί να σηκώσει 72 με μία κουβαδιά. Ο οδηγός του βρίσκεται σε ύψος διώροφου κτιρίου





Πηγή

Topless...κι όποιος αντέξει η Izabel Goulart

Topless...κι όποιος αντέξει η Izabel Goulart Τη θεωρούν διάδοχο της Gisele, συμπεριλαμβάνεται στις 100 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το ανδρικό περιοδικό «FHM» και πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.Ο λόγος για την 27χρονη Izabel Goulart, η οποία τρέχει από φωτογράφηση σε φωτογράφηση. 

Μετά, λοιπόν, τις σέξι της πόζες με μαγιό για την ετήσια έκδοση του περιοδικού «Sports Illustrated», η καλλονή από τη Βραζιλία πόζαρε topless για τις σελίδες του περιοδικού «Muse».

Δείτε παρακάτω τη σέξι φωτογάφηση του μοντέλου...



Ένας πύργος από..…»15,000 βιβλία»!!! (PHOTOS)





















Όλα τα βιβλία έχουν θέμα σχετικό με τον δημοφιλή…

16ο πρόεδρο των Η.Π.Α., Abraham Lincoln. Ο πύργος βρίσκεται στο μουσείο «Center for Education and Leadership» στην Washington DC.



Πύργος από 15,000 βιβλία




Πηγή

«Ο Παναθηναϊκός θα βγει ωφελημένος»

 Ο Ζέκα μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο για την αναστολή του ελληνικού πρωταθλήματος για μια εβδομάδα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα βγει ωφελημένος από αυτό. 

Ο μέσος του τριφυλλιού φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «Record» και στάθηκε στους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού: «ΟΠαναθηναϊκός θα βγει ωφελημένος από τη διακοπή γιατί έχει πολλούς τραυματίες που είναι σημαντικοί για την ομάδα. Ήξερα ότι η Λίγκα και η πολιτεία θα είχαν συνάντηση σήμερα, αλλά δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι το παιχνίδι τηςΚυριακής με τον ΠΑΟΚ θα αναβληθεί. ΟΚατσουράνης ήταν αυτός που με ενημέρωσε σχετικά με αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Ζέκα.

Οι Αγανακτισμένοι κάνουν μασκέ στο Σύνταγμα και... καλούν όλον τον κόσμο


ΦΩΤΟ: Οι Αγανακτισμένοι κάνουν μασκέ στο Σύνταγμα και καλούν όλον τον κόσμο!Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου είμαστε όλοι καλεσμένοι στο Σύνταγμα να γιορτάσουμε με… «ιδιαίτερο» τρόπο το φετινό καρναβάλι!

http://www.tsantiri.gr

 
Powered by Blogger